Va place ideea ficului meu, merita sa il continui? | Da, ador ideea si vreau sa il continui, Plz! | | 61% | [ 14 ] | Da, ideea e originala, sper sa o continui. | | 26% | [ 6 ] | Nu stiu ce sa zic...astept urmatoarele capitole. | | 4% | [ 1 ] | Neah, as prefera sa ma omor decat sa iti citesc fic-ul, care contine o idee total neoriginala. ( Asta ar fi o lovituri direct la inima) | | 9% | [ 2 ] |
| Total voturi : 23 | | Sondaj inchis |
|
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Sah-Mat! Vin 27 Iul 2012, 01:53 | |
| Hey :) Dupa ceva timp ajung si eu pe aici. x_x
Ultimul capitol a fost. . . superb,plin de descriere si sentimente :( Mi-a placut mult. Imi place intregul fic defapt. :x
Sa cam lasat liniste pe aici. . . ? sau doar mi se pare mie. . . Unde e nextul ?!
Te rog anunta'maaa si pe mine cand il pui :x
|
|
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Sah-Mat! Mier 01 Aug 2012, 12:48 | |
| [color=black]Buna-buna. Multumesc de anunt De la baiatul foarte pervers la cel melancolic? Cu adevarat o intorsatura brusca. Imi place foarte mult acest capitol, m-a incantat estetica si descrierea si singura fraza care nu mi-a placut a fost acel ''To be continued'' Ai multa, multa imaginatie si de abia astept sa vad ce te mai duce capul la urmatorul capitol. Sa imi dai si mie de veste la next, si bafta la scris. Kiss from >>Soricel~nebun<< Edit Anna~Anitta: Este interzisă şi folosirea scrisului mic, culorilor negre sau închise ce nu sunt vizibile, cât şi culorile neon. |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Sah-Mat! Sam 06 Oct 2012, 15:56 | |
| Fan Fic Sasuke&Sakura blocat din cauza innactivitatii. Ultimul post dateaza din 1 Septembrie. |
|