Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Cum este ficul? Merita mai multe Sezoane? | E genial :X. Merita, merita! | | 88% | [ 36 ] | Frumos. Poti face cateva sezoane, dar nu multe. | | 12% | [ 5 ] | E cat de cat ... poti sa il inchei.... | | 0% | [ 0 ] | Nasol! Nu imi place! Inchidel, inchidel! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 41 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Amintirile uitate Lun 12 Noi 2012, 17:47 | |
| o doamne m-ai facut sa plang!!! capitolul mi-a placut si abia astept sezonul 2 te-am pupat dulceee de tot |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Amintirile uitate Lun 12 Noi 2012, 17:58 | |
| A fost mirific foarte frumos, pe mine una ma emotionat f mult! Ma dat pe spate finalul tau ma bucur ca intr-un final a ajuns si Sasuke. Ce pot spune decat S U P E R B!!! MS CA M-AI ANUNTAT!!
KISS @ HUG |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Amintirile uitate Mar 13 Noi 2012, 14:56 | |
| iubiricaaa...finalul tau nu a fost banal..asa ca nu mai comenta... a fost foarte frumos...si imi pare rau pentru saraca Hin... oricum Naruto si-o merita... sper sa ne mai incanti si cu alte ficuri de acest gen sau de altul :))) Te pupacesc dulce si poate aduci si un urmator sezon :x Crisulinuu te iubeste mult de tot |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Amintirile uitate Mar 13 Noi 2012, 16:57 | |
| Eu ce sa mai zic? Sunt sutpefiata! S-a terminat asa de repede, de brusc, parca mai lipeseste ceva, dar ce anume? Ma bucur ca pana la urma s-a sfarsit cu bine, si ca totul e frumos acum, si daca a ramas sakura cu sasuke nu am ce comnta la celelalte. Eu una te astept si cu alte ficuri, si iti urez spor la soala si multe idei!Naty~ |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Amintirile uitate Vin 16 Noi 2012, 18:44 | |
| Ce rau imi pare ca s-a terminat. Foarte frumos cappitolul. Dar nu am inteles cine l-a omorat pe Sasuke pana la urma si apoi a luat-o pe Ten-Ten si a dus-o intr-un loc sigur??? Oricum, chiar vreau sa faci si urmatorul senzon pentru ca descrii totul asa de bine si chiar te pricepi. Iar, sfarsitul cred ca nu puteai sa-l faci mai frumos de atat ! Te pupaceste Lola |
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Amintirile uitate Vin 16 Noi 2012, 18:57 | |
| Nu-mi vine sa cred ca asta e ultimu capitol , dar sunt sigura ca vei aduce in curand sezonul II si sunt atat de curioasa sa vad ce o sa se intample acolo , asa ca scump-o te astept cu el . Te si . PS. E un capitol de sfarsit absolut perfect ! |
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Amintirile uitate Dum 18 Noi 2012, 00:35 | |
| Bauu bauu! Cred că e ultimul mesaj postat în acest topic. Ce singură mă simt, am o senzaţie aşa nasoală încât nu o pot descrie. Da, o să mai fie un sezon 2 şi poate 3 şi voi spune stop la 4 pentru că ar fi cam exagerat să ajung la 5-6 sezoane, voi deveni un One Piece 3 (După Naruto care are în jur de 400 de episoade adunate cele 2 sezoane). Chiar dacă unora va plăcut, altora nu, mie tot nu îmi place, e aşa simplu ...
Maria
Mă bucur că te-ai străduit şi ai scris mai mult în comul tău aşa de scurt. Totuşi, apreciez.
sakura27anna
Nu ai de ce să plângi, e un final obişnuit, ceea ce urmează în sezonul doi va fi trist la început, nu ştiu cum va fi mai încolo, în prezent am doar "un" jumătate din capitolul 1 scris.
Crisulinuu.Coca-Cola
Cine o spus că nu mai am şi alte ficuri? Recunosc că nu de acest gen dar mai am ... Mă bucur că ţi-a plăcut şi că ţi-a reparat calculatorul să poţi trece la ultimul meu capitol din sezon
Natalie
Părerea ta detaliată o ştiu, am un final destul de banal, no? Citez: "No comment " Cred că nu a fost nimic fabulos, ştiu asta, mai bine spus. O să vezi tu în vară că voi veni în forţă cu noul sezon, nu dispera, stai "flex" (relaxată). Şi ştiu destul de clar că acţiunea e foarte grăbită şi e foarte scurt capitolul (faţă de dimensiunile anterioare), dar am scris-o cu note-pag şi aveam impresia că e aşa luung! Şi când am postat-o nu am mai putut da înapoi pentru că nu ştiam unde şi cum să bag idei să îl fac mai lung, şi aşa mi-a luat jumate de oră să fac un final, şi tot a ieşit unul banal.
~Lola~
Ştiu că eşti în ceaţă şi nu voi spune nimic, cine a salvat-o pe Ten şi l-a omorât pe Naruto pentru că nici eu nu ştiu. În al 2-lea sezon vei afla şi cine e făptaşul din umbră. Oşcilez între Hinata şi un personaj nou şi tot mă atrage partea cu personajul nou, deci nu voi dezvălui nimic, poate e cineva de la petrecere, dar cine ştie?
**Your crazy**
Să şti că nici mie nu-mi vine să cred că e ultimul capitol, dar cine se aştepta la aşa ceva? Îmi imagina-se-m cu totul altceva, cu 30 de capitole şi alt sfârşit dar decât să aduc alte 5 capitole fără inspiraţie şi scrie prin pauze, am ales să postez un capitol cât de cât serios (chiar dacă e nereuşit). Te asigur că te voi anunţa la începerea noului sezon, dar nu îţi pot spune ce va cuprinde, debia când voi posta primul capitol din S2 voi şti tot ficul. Oricum va fi mai multă acţiune, într-o lume cu totul nouă, şi îţi pot spune că titlul e unul neinspirat "Un nou început" Îţi dai seama că îl voi mai schimba de vreo 3 ori până când va fi cel definitiv. Şi îţi pot da speranţe că s-ar putea să apară în vacanţa de paşte, dacă nu în cea de vară sigur.
Şi cu asta am încheiat. Mut ficul în "FanFicuri terminate" în timp ce voi aştepta o critică. Vă voi anunţa când pun următorul Sezon.
Au revoir!
Mely vă urează un an de şcoală cât mai bun şi multă inspiraţie la ficurile care le ve-ţi aduce! |
| | | ~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Amintirile uitate Joi 22 Noi 2012, 20:12 | |
| Imi place la neunie.................... Imi pare rau ca nu am lasat un com de atata timp...dar scoala asta nu ma lasa...... |
| | | Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Amintirile uitate Mier 28 Noi 2012, 13:59 | |
| MeLyNa12 [b] te rog sa postezi al doilea sezon in 22 decembrie ezact de ziua mea.Iti urez succes in continuare si scuze ca nu ti-am comentat restul capitolelor
|
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| | | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Amintirile uitate Dum 23 Dec 2012, 14:01 | |
| Dupa o perioada cam lunga de timp, sossesc si eu cu critica pe care ai cerut-o.. Critica de final. Sa vedem ce pot scoate de aici. :)
Descriere: de la capitol la capitol mi-a placut mai mult sau mai putin. In unele fragmente ai descris foarte bine, in altele nu. Te-ai axat pe diferite lucruri, uneori sentimente, alteori imbracaminte, alteori peisaj, insa combinatia nu a fost dintre cele mai fericite. Ai fi putut sa descrii sentimentele mai amplu, ori sa descrii peisajul mai mult, deoarece combinatia dintre cele doua a fost destul de ciudata, asa cum ai facut-o tu. De asemenea, in penultimul capitol, mi-ar fi placut sa te rezumi din a descrie atat de multe aspecte ale actiunilor celor doi. Nu neaparat pentru ca ai facut-o intr--un mod gresit, ci pentru ca pe acest forum sunt si persoane care nu au avut contact cu informatii de acest gen, care citesc asa ceva si care ajung sa isi puna tot felul de intrebari. Sa spui "am si varianta + 18 si v-o pot da" nu este cea mai buna metoda de a iesi in evidenta. :)
Actiune & Dialog: actiunea nu mi se pare grabita, insa pe alocuri trecerea de la un aspect la altul, ori de la o idee la alta mi se pare destul de brusca. Ai putea sa mai descrii, ori sa adaugi putin dialog pentru a face aceasta trecere mai lina. Cat despre dialog, uneori l-ai fi putut inlocui cu vorbire indirecta, deoarece anumite replici erau pur si simplu in plus, eu una nu le vedeam rostul.
Idee: la inceput nu era tocmai originala, insa pe parcurs ai dezvoltat-o frumos. Mi-a placut ca ai adaugat noi aspecte in fiecare capitol si astfel mi-ai atras interesul si m-ai facut curioasa cu privire la ceea ce va urma.
Titlu: este interesant, imi atrage atentia si ma face curioasa. De asemenea, are legatura cu continutul, ceea ce este bine. Imi da senzatia ca in context este vorba despre ceva trist, melancolic, dar, totodata, ca este vorba si despre razbunare. Ai ales un jos de cuvinte interesant, imi place.
Estetica: a fost destul de usor de citit, insa daca nu ai fi adaugat si optiunea bold, ar fi fost mult mai bine. De la atata alb ma cam dureau ochii la un moment dat. Felicitari pentru diacritice si pentru asezarea in pagina!
Greseli de tastare/ oerografie: ai avut destul de multe la inceput, dar pe parcurs s-au imputinat. Ori ai inceput sa iti corectezi capitolele, ori scrisi cu mai multa atentie. Oricum, inca mai sunt cateva, chiar si acum, la sfarsit. Incearca sa nu te grabesti atunci cand scrii. Cat despre timpuri, am vazut ca nu ai o problema cu asta, ci povestesti totul la acelasi timp. Ai mai sarit uneori de la trecut la prezent, insa numai de vreo 2 sau 3 ori pe parcursul a 24 de capitole, deci clar nu este o problema majora.
Cam asta ar fi critica din partea mea. Sper sa te ajute cu ficurile pe viitor. Mult succes in continuare.
|
| | | Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Amintirile uitate Joi 07 Mar 2013, 00:28 | |
| E superrrrrrrr.te rog mult cand vei continua,sa ma anunta da?k de nu...... Akatsuki_lavy te pupa |
| | | iubi_sakura Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : In lumea mea!!! Nr. mesaje : 17 Puncte : 18 Reputatie : 1 Hobby-uri : sa cant la pian si vocal,sa citesc si sa imi ajut prietenii
| Subiect: Re: Amintirile uitate Mar 09 Apr 2013, 20:23 | |
| super tare Choco :) : Comentariile din zona fanfiction trebuie sa aiba cel putin 10 cuvinte. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Amintirile uitate | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|