Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2? | Merita sa vina sezonul 2 | | 99% | [ 95 ] | E prea mult trebuie inchis. | | 1% | [ 1 ] |
| Total voturi : 96 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| | | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 22 Iun 2012, 12:51 | |
| Cum si Lorelay si Max, au dat comm normal ar fi sa pun nextul. Dar, ca sa fiu sincera, am scris ceva la next, dar nu m-ai stiu la ce calculator... :)): o sa caut si o sa va spun, si cu putin noroc, il postez....pfff in seara asta |
| | | xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 22 Iun 2012, 12:53 | |
| |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 22 Iun 2012, 13:47 | |
| Cauta, cauta, cauta!! Nu iti faci viata cu mine daca nu ne aduci next-ul mai repede :)) Nici daca Dumnezeu e bun si iti pune mana in cap nu scapi de mine daca nu ne aduci next-ul. |
| | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 22 Iun 2012, 14:09 | |
| Capitolul 6
Un strop de fericire intr-o viata amara. Doua cuvinte, care ambele exprima sentimente, dragoste si gelozie. O viata de printesa, intr-un palat roz. Dar, cand sentimentele se impart in doua parti inegale, care este jumatatea plina? O zi innsorita intr-o zi calduroasa de vara. Mingea de aur de pe bolta azurie trimitea sageti de foc, pe iarba grasa din lunca, iar vâzduhul era inundat de lumina ce izvorăşte de pretutindeni, din înălţimi. In camera plina de culoare a rozaliei, mica printesa a lumini, isi ducea inca somnul dulce pe patul ei din matase. Usa din lemn de cires se deschide, si pe ea intra o silueta gratioasa. Pasii lui erau de felina, nici cel m-ai mic sunet nu se auzea. Ochii lui calzi si primitori o priveau pe ea, cu iubire si caldura. Se aseza incet pe marginea patului ei, pe cand cu mana ii dadea de pe chip suvitele angelice, care ii atarnau lejer. Brusc cele doua smaralde stralucitoare ale fetei se deschideau incet, dand de ochii mistici ai baiatului. Pov by Sakura. Cu o asa priveliste m-asi trezi in fiecare dimineata. Prima imagine, primul gand, primul cuvant, Sasuke. Ochii brunetului ma priveau linistiti, cu sclipiri argintii. Ma ridic in sezut, de unde imi unesc buzele de ale lui, ca in semn de buna dimineata. Mainile lui se incolacisera in jurul taliei mele, tragandu-ma m-ai aproape de corpul lui, distanta milimetrica dintre noi fiind nesuportabila. Mainile mele se jucau cu suvitele lui de pana corbului, pe cand ale sale, imi mangaiau tandru spatele provocandu-mi fiori. Brunetul ma lasa incet pe pat, el fiind deasupra mea. Imi da patura de pe mine, eu ramanand in rochia primita in dar de la Alisia. Corpurile noastre se contopeau unul in celalalt, pe cand mana lui se vara pe sub rochia mea, mangaindu-mi spate, provocandu-mi fiori. Mana lui ajunse la inchietoarea sutienului meu care se pare ca il deranja, deschiind-o, si scotand-o de sub rochie, lasand-o langa pat. Ii dau camasa jos, pe cand el isi uneste tot m-ai mult corpul de al meu, sanii mei zdrobindu-se de abdomenul sau. Brunetul imi da jos rapid rochia de pe mine, eu ramanand aproape goala in fata lui. Imi duc mainile pe langa trupul sau mangainudu-i spatele pe cand el ma umplea de saruturi. Il iubeam, eram sigura de asta, cu el ma simteam bine, ma simteam dorita, iubita, si protejata. Simteam ca nimeni nu ma putea rani. Trupurile noastre vroiau m-ai mult, pe cand si noi la fel. Insa deodata brunetul rupe sarutul, dandu-se jos de pe mine. Ma uitam in ochii lui, care exprimau tristete. Ma uitam cum isi ia bluza pe el, inchizandu-se la nasturi, pe cand eu ma inveleam cu cearceaful. -Sakura, nu e bine ceea ce tocai am facut, daca, noi doi ne-am darui unul altuia, am face o mare prostie, eu te-as rani, avand in vedere ca trupul meu actioneaza cel m-ai brutal, fata de cel al lui Stefan. Si nu imi vine sa cred ca am zis asta. Noi doi vom putea fi impreuna, si aici ma refer la trup si suflet, doar cand te voi transforma. Dar, nu acum este momentul. Zicand acestea brunetul paraseste camera, lasanu-ma singura, in gandurile mele. Ma gandeam la cuvinele lui, care acum mereu imi veneau in minte: ,,eu te-as rani, avand in vedere ca trupul meu actioneaza m-ai brutal, fata de cel al lui Stefan,,. Cuvintele lui, ma faceau sa ma indoiesc de propile sentimente. Ma faceau sa ma indoiesc de iubirea mea pentru el. Ma ridic din pat, ducandu-ma la dulapul din lemn de cires, luandu-mi de acolo o rochie, alba, cu fermoar la spate, asortand-o cu niste balerini de aceasi culoare. La gat mi-am pus, un medalion negru in forma de cerc, care se asorta perfect. Suvitele parului meu, curgeau angelic pe spate. Dupa ce m-am aranjat, si am vazut ca imi sta bine, ies din camera, in graba, alergand pe scari. In capul scarilor, era Bogdan, care se invartea, nelinistit. Ochii lui caprui erau atintiti in pamant, pe cand el m-ai avea putin si lesina, de atata ingrijorare. -Bogdan, o sa faci o gaura in parchet, daca te m-ai invarti asa. Cuvintele mele il trezira pe blond la realitate. Ochii lui se mutara spre mine pe cand el se opri din invartit. -Sakura, nu stiu ce sa fac. Azi se impinesc 600 de ani de cand ma cunosc cu Alisia, si de cand ne-am indragostit, si nu stiu ce cadou sa ii iau. Parea destul de nervos, pana la urma e o ocazie speciala, 6 secole. Trebuia sa il ajut cumva. Il apuc de brat, pe cand acesta se uita confuz la mine. Din privirea mea putea deduce ca mi-a venit o idée. Fara sa riposteze, ma urmeaza pe unde il taresc, m-ai exact spre sala de diamant. Deschid, incet usa, sperand sa nu fie nimeni prin preajma. Era perfect, sala era gola. Ii zic lui Bogdan sa ma astepte acolo, pe cand eu urc treptele din lemn grabita. Ma duc spre sala ,,Z,,. Deschid incet usa din sticla, de unde vad diadema de cristal. Ma indrept cu pasii mici spre ea, de unde o iau usor in mana, avand grija sa nu o sparg. Era perfecta pentru Alisia. Simpla., dar eleganta, asemenea unei printese-vampir. Ies din incapere, de unde apoi ii inmanez diadema lui Bogdan, care o analiza surprins. Ochii lui ageri analizau atent diadema. In mijloc, avea o piatra mica prin care se oglindeau razele soarelui si ale luni. Dupa ce o analiza, Bogdan da multumit din cap, bratele lui strangandu-ma intr-o imbratisare. Iesim amandoi din incapere, mergand pe hol. Puteam citi in ochii sai caprui o fericire enorma, si zambetul de pe chipul sau avea aceeasi nuanta de bucurie. Mergeam linistiti spre bibleoteca. Ajunsi acolo, deschidem incet usa, si ii vedem pe Alisia si pe Sasuke, uitandu-se pe nu stiu ce hartii. -Alisia! Vocea mea ii trezi la realitate pe cei doi. Privirile lor se mutara spre mine si spre Bogdan. Ii dau un branci blondului, care isi aminteste de ce am venit aici. Se indreapta cu pasii mici spre blonda, pe cand eu ii fac semn lui Sasuke, sa vina langa mine. Bratele brunetului, imi inconjoara talia, pe cand ii priveam pe cei doi. Bogdan scoate din spatele sau diadema stralucitoare. La vederea ei, ochii Alisiei, se umplura de lacrimi. Micile cristale stralucitoare, ii curgeau usor pe chip, pe cand blondul ii aseza diadema pe cap. Ca un impuls, blond il apuca de guler trandandu-l catre ea, unindu-si buzele de ale lui. Bogdan ii curpinse talia cu mainile, pe cand ea se tinea de gatul sau. Eu cu Sasuke, incepem sa aplaudam pe cand in incapere isi faceam rapid aparitia, pe rand, Itachi, Cassidy, Margaret, Sai, Naruto, Hinata si Stefan. La vederea cuplului vampire-vampire, ceilalti incepusera sa aplaude m-ai tare, facand astfel ca in obraji celor doi indragostiti sa apara o nuanta rosiatica. La vederea fericiri lor, nu m-am putut abtine, sa nu il sarut pe Sasuke. Mainile lui imi cuprinsera incet talia, pe cand eu imi treceam bratele de dupa gatul sau. Ne sarutam pasional, pe cand celelalte perechi de ochii ne priveau calduros. Toti m-ai putin el, m-ai putin Stefan, care a iesit val-vartej din camera, trantind usa dupa el, provocandu-i lui Sasuke, o satisfactie interioara, privirea lui fiind cea a unui invingator. |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| | | | Coca Cola ♥♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Un deva nici eu nu stiu Nr. mesaje : 122 Puncte : 143 Reputatie : 7 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 22 Iun 2012, 14:23 | |
| Da ce frumos este capitolul asta unul din preferatele mele . Vreau nextul |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 22 Iun 2012, 14:35 | |
| Oooo!!! A fost asa defrumos Dar 600 de ani!!!! Nu-i cam mult Astia sunt mosi in toata regula , glm. Asa deci, pe cat de frumos a fost acpitolul asta, ma astept ca urmatorul sa fie trist. Sunt 73% sigura ca in urmatorul capitol se va intampla ceva rau Sper sa ma insel. Abia astept sa aduci nextul asa ca.... .... Te-am pupat si spor la scris ♥♥♥ |
| | | Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| | | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 22 Iun 2012, 15:19 | |
| hey yaaa , mersi c-ai pus next-ul , mai aveam putin si te smotoceam :))))) Deci ..600 de ani , nu-i asa mult , delooc =)) Ce ma bucur ca ii e ciuda lui Stefanel motanel :)))) Abia astept sa citesc urmatorul capitol :X:X Pur si simplu imi place cum descrii , ador felul tau de a descrie , tu devii scriitoare in toata regula :X Anunta-ma cand pui next-ul , Pwp:X Denii:X:X
|
| | | Ilynca(Ily) Genin
Sex : Localizare : In fata monitorului Nr. mesaje : 136 Puncte : 150 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul ficurilor Stare de spirit : 50%
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 22 Iun 2012, 17:30 | |
| Woo, deci tirziu cam am dat de ficul tau, faza e ca-mi place la nebunie,ai o idee minunata! Imi place mult cuplu sasusaku deci astept nextu. P.S. anunta-ma si pe mine cind il pui!! |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 22 Iun 2012, 17:47 | |
| poati sa ma bati dar nu da tare.. era frtm la pc si o durat..am mai mers la inot decii... A fost super:X:X Setefane gelosus? Tare:-? specie noua Cat voriam ca aia 2 sa o faca :XX:(perversa's dar na) next next next:*:*
|
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 22 Iun 2012, 18:10 | |
| Hey. Ce sa zic? Ca mi-a placut si vreau next-ul? Prea simplu ... Ce romantic <3 Daca asi fi fost in locul lui Sas'ke eu asi fi transformat-o de mult in vampir. Ma bucur ca stefan este gelos, Mori de ciuda morcoveata!! Sas'ke e de un infinit de ori mai bun ca el si nu zic asa doar ca este preferatul meu. Si eu asteptam scena fierbinte dintre ei >.< |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 12:26 | |
| Eu incep, sa ma apuc de next, banunind ca Lorelay, o sa dea comm curand |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 13:09 | |
| Deci ma scuzati ca am intarziat doamna profesoara! Am citit capitolul acum 2 zile si abea acum sa gasit constiinta in mine sa dau comm. Acum revenim..... daca am intales bine prin "eu te-as rani avand in vedere ca trupul meu actioneaza m-ai brutal, fata de cel al lui Stefan" inseamna ca stie de acel incident dintre Saku si Stefan? Si daca stie de ce a reactionat asa bland? Mai bagat rau in ceata cu chestia asta. Din cate vad aici avem parte de un triunghi amoros Pe scurt: 1 Capitol de milioane.(ca toate celelalte) 2 Vreau repejor nextul. 3 Spor la tastat si idei. |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 13:49 | |
| hey hey merci ca m-ai anuntat! ei bine waaa! cum adidca mai la partea cea mai frumoasa te-ai oprit si tu?ei, sakura se pricepe la cadouri....sa mi-o aduci si mie pentru ziua mea, in rest mi-a placut cum stefan devenea gelos aceeasi satiosfactie am avut-o si eu rock te-am pupat si te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 14:33 | |
| hey ya Ally !! ;x Ai spus ca aduci next-ul cand primesti comm de la Max si Lorelay , asa ca ... :))) Pune-te repede repejor pe tastat , ca de nu te pap ;x;x;x
Pupicii Denii;x
|
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 16:35 | |
| Capitolul 7
Nu în orice noapte se arată stelele, numai în noaptea cea senină. Un cerc, magic de lumina, un astru ceresc, domnitor, in partea intunecata, in noapte. Mici astre de lumina, inundau cerul innegurat, al noptii. In prejur adie o briza, o briza calda de vara, care zboara in al el drum, petalala ciresului batran. Si drumul o poarta, pana la pielea unei printese, pe care cade usor, asemenea unui fulg de zapada, pe pamantul alb al ierni. Ochii ei de smaralde stralucitoare, erau goi, dar, priveau incontinu, acea petala, de pe mana ei. Insa ceea ce ea, nu stie, este ca din culoarea abisala a noptii, din umbra, din intuneric, doi ochii verzi, cu nuante rosiatice, ce o admirau, sorbind-o din priviri. Pov by Sakura. O noapte calda, de vara. Cerul intunecat, si plin de mister, adapostea in el, astrele stralucitoare, care ma fascinau de fiecare data. Daca as putea sta aici pentru o eternitate, nimic nu m-ar oprii. -Printesa mea, este superba in noapte. Acele cuvinte, aceea voce, aceea subtilitate de a se face aparut in cele m-ai neasteptate momente, Sasuke. Ma intorc, la aceea silueta, la acei ochii care ma priveau cald. Purta o camasa in carouri, descheiata la nasturi, de unde i se putea vedea corpul perfect lucrat, si niste blugi, stransi pe el, de unde I s vedeau muschii. Zambetul lui alb asemenea a o mie de cristale stralucitoare ma intampina cu iubire si caldura. Mainile lui, ii imprejumuiau talia fetei, care era imbracata cu o camasa de noapte, alba pana la genunchi. Fruntea lui se uneste de a mea, pe cand respiratia ii este accelerata. Mainile lui ma prinsera de talie, de unde ma ridica de la sol, si incepe sa ma invarta pe balcon, eu tinandu-mi mainile pe umeri sai. Ma lasa incet in jos, buzele lui fiind pe gatul meu sarutandul. Era dulce, si bun, si mai ales era un romantic incurabil. Il iubeam pe Sasuke, eram total convinsa de acest lucru, dar, aveam un sentiment care se dezvolta inauntrul meu si pentru el, pentru Stefan. Desi stiam ca nu este momentul sa ma gandesc la asa zisele mele sentimente pentru Stefan, nu ma puteam abtine. Erau asa de asemanatori, cu aceelasi caracter dificil, cu aceeleasi forte egale, si cu aceelasi zambet seducator. Ii comparam fizic, dar oare inima mea ii compara si ea? Baiatul se oprii din a ma saruta pe gat. Ochii lui se uitara intre ai mei, cautand ceva. Cautand parca un secret pe care nu il spusem, pe care il ascudeam de el. Imi tineam mainile pe umeri sai, pe cand mainile sale imi inconjuram talia, vrand sa ma lipeasca tot m-ai mult de trupul sau, desii distanta dintre noi, era milimerica. Buzele lui, moi se mutau spre ale mele, pe cand bratele lui ma strangeau m-ai tare, si m-ai puternic. In urmatorul moment, limba lui se juca cu a mea, pe cand bratele sale erau pe spatele meu. Eu, ma jucam cu firele lui de abanos, pe care le rasuceam incontinu pe degetele mele. Ma saruta neobisnuit, cu foc, cu pasiune, ca si cum ar fi fost ultimul lucru pe care avea sa il faca in viata lui. Sarutul dintre noi nu se m-ai termina, devenea cu fiecare moment, cu fiecare secunda mai pasional, si mai aprins. Mana lui se misca de jos in sus, pe spatele meu, provocandu-mi fiori de placere. Ne despartim intr-un final, amandoi respirand accelerat. Brunetul ma saruta pe crestetul capului zicandu-mi ca este tarziu, si ca trebuie sa mergem sa dormim. Pasii nostril, mergeau fara graba spre camera mea, eu tinandu-l de mana pe Sasuke. Ochii nostri, erau atintiti fiecare asupra celuilalt, uitandu-ne adanc unul intre altul. Ajungem la usa camerei mele, unde brunetul mai imi da un sarut pasional si dulce. Stiam ca nu vroia sa se desparta de mine, chiar daca pentru 9 ore, poate 10, dar, stiam ca el nu sporta sa nu ma aiba alturi de el. Ne despartiram din imbratisare, pe cand il priveam pe el cum se indeparteaza, mergand spre camera lui, sau spre birou. Oftez, si intru in camera, sprijinindu-mi corpul de usa. Eram fericita alaturi de el, alaturi de Sasuke. Mergeam spre pat, cu pasii lenesi, fiind aeriana, pe cand cad, usor pe salteaua din puf. Ma simteam usoara, asemenea unui inger al luminii, si fericita. Desi nici acum nu stiam care imi sunt sentimentele, pentru el, pentru Stefan, eram sigura ca il iubesc pe Sasuke, si ca nu am incetat sa il iubesc niciodata.Simt cum ochii mei se inchid, incet eu fiind purtata in lumea viselor. ANUNT: Cu putin noroc, si daca imi dati commuri in scurt timp, toti o sa pun si capitolul urmator, care din pacate va fi StefSaku...This is live |
| | | Ilynca(Ily) Genin
Sex : Localizare : In fata monitorului Nr. mesaje : 136 Puncte : 150 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul ficurilor Stare de spirit : 50%
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 16:40 | |
| Deci prima Astept cit mai repede nextul Ai un capitol foarte frumos. |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 16:50 | |
| Un capitol minunat. Ce dulce si romantic! Ma intreb pana la urma unde va ajunge povestea asta. Nu stiu de ce dar presimt ca se vor intampla atatea! Mersi de anunt si ce sa mai zic? Spor la tastat si vreau nextuletul repejor. |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 16:53 | |
| Ce??????? Ai scris gresit asa-i????? Cum sa fie StefSaku???? Glumesti asa-i??? Spunem ca glumesti!!!! Cum sa fie StefSaku, cand Sakura si Sasuke se iubesc asa de mult?? Deci asta va fi finalul sau va ajunge SasuSaku la final? Astept repejor nextul!!!! Cat mai repejor!!! Te-am pupat si spor la scris ♥♥♥ |
| | | xLostCandy Chūnin
| | | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 17:15 | |
| Puppy , o intrebare sincera...tu te-ai prostit sau ai baut prea multa socata ca mine? Cum sa fie Stefan si Sakura?(era sa scriu sasu) Doamne....... sa ma gandesc ce iti fac,., te spanzur si restul las pt mine. Ce imi place descrierea ta , mor dupa ea:o3 si mai ales partile mai hentai=)) Next>:D< |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 17:19 | |
| Max... perversa ca deobicei Voi introduce incepand cu urmatorul capitol StefSaku, insa nu pentru mult timp, pentru cateva capitole(nu stiu cate). Sau poate mai multe? Depinde ce dispiozitie am. Ieri nici nu puteam scrie ceva la fic, pe cand azi vreau sa ma revansez pentru capitolul acesta extrem de scurt, dupa parerea mea Ps:cu putin ajutor de la Lorelay, postez si urmatorul capitol, dar, mai vreau commuri. Toti care mi-ai comentat capitolele de curand sa se puna pe citit si tastat, ca de nu, nextul il vedeti la toamna? |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 23 Iun 2012, 18:39 | |
| ei bine, mercik ca m-ai anuntat! chiar imi place capitolul asta, e wow! numai sasusaku cu totul, cum adica mai sa fie stef saku urmatorul capitol?gata, deci te te termin, max stai la coada!eu sunt prima care ii pune pielea intr-un cazan cu apa fiarta, si ii taie urechile, apoi o agat de culme cu clesti incinsi, si o bat cu batatorul de covoare, apoi o asez pe perete ca pe o blana de animalut! cum adica sa fie stefsaku?ai innebunit?te doare bibilica? ei bine te astept si cu capitolul ala, ca de n-am ce face, si te rog sa ma anunti cand il pui!spor la scris!vacanta placuta in continuare si pupicei! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|