Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Urmatorul

Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2?
Merita sa vina sezonul 2
Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_vote_lcap99%Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_vote_rcap
 99% [ 95 ]
E prea mult trebuie inchis.
Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_vote_lcap1%Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 96

AutorMesaj
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 13:42

Si eu sunt deacord cu Angel white and black!!
Asa ca iti dorec sa ne uimesti si in continuare!!
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 13:43

edit:

waaaaaaaaaMoonlight(eventual +16) - Pagina 15 208323 mersi ca mi-ai zis de next, si scuze ca ajung asa tarziu...wow...sasuke i-a omorat familia sakurei?cat de crud!si mai sunt si frati, si mai aiureaMoonlight(eventual +16) - Pagina 15 384738 au facut incest deci.....of of dar intr-un fel imi place, pe bune imi bate inima tare dupa ce ti-am citit capitolul, sper ca sakura sa-l ierte si sa-l bagi si pe sasuke in peisaj ca mi-e dor de el de un capitolMoonlight(eventual +16) - Pagina 15 2586070128 nu parea prea mirata alisia de faptul ca sakura ii e sora vitrega...hm...ma intreb de ce, si ce de copii in familia aia!doamne da sa apara nepotii cat mai repede!Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 2586070128 am inteles ca stefan este cel din The vampire diaries, dar sper ca nu se va intampla sa ramana cu sakura, vreau sa fiu in continuare sasusaku......te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui, spor la scris si la idei!

Lory~~
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 13:58

Scumpa mea Angel white and black, la partea cu podul si cu tragicul accident, nu m-am gandit la TVD, doar la un pod pe care am trecut cand ma intorceam in Bucuresti, Singurul lucru din TVD este doar personajul Stefan Salvatore(Uchiha) . In rest partea cu fratele malefic, chiar daca pare ca este Sasuke va contrazic. Nu este el. Este o alta ,,personalitate,, pe care o veti descoperi curand happy
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 14:37

So Aly , am ajuns si eu cu intarziere pe aici , chiar daca aveam degand sa citesc mai incolo fiindca ma simt de parca mo fi trantit vreun tir , am zis sa vad despre ce sora vorbesc toti.
Mai lasat "OMFG" "WTF" cum vrei , o sora? ⭕
Bai vrei sa ma omori , ba nu , ma omori tu cum scrii , iar SASuke o facuse intentiontat? Vroi sa o omoare pe rozalie si inca mai indraznese sa zica....ca o iubeste?
Iti rup pau brunetutu idotutu si joc handball cu el , pacat ca nu sare:))
Oricum , e mort daca se atinge de Sakura sa ii faca vreun rau , de stefan mai , omoaral! App , ce partida buna e stefy what?lol!
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 14:50

Mama mia huh? ce tarziu am ajuns si eu cu un comulet ;;)
I'm so sorry da' m'am culcat la 6 rolling on the floor si deabea acum m'am trezit ingrijorat
In fine.... Sunt 100% comvinsa ca Sas'ke i'a trimis mesajul lough
Si saraca Sakura... sa afle ca el i'a omorat parintii.. ar fi un soc pentru oricine daca chiar persoana iubita te'ar "trada" cand ti'e lumea mai draga crying
Chiar ma intreb daca cei doi [ Sasuke si Sakura ] vor mai fi impreuna dupa tot ce a facut el...
Mooorrr de curiozitate what?lol!
Sa aduci urmatorul capitol mai repede please

Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 25isooz
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 20:01

Buna scumpa kiss !
Ma bucur ca te-ai intors din vacanta cu doua capitole minunate!
Se pare ca Sasuke a devenit iar crud .
Nu imi vine sa cred ce am aflat.. Sakura este sora lu Alisia?? Sasuke este cel care i-a ucis parintii rozaliei??? Si de la cine este mesajul trimis lui Stefan?
Sunt atat de curioasa ce va urma .. M-ai surprins ! Nu ma asteptam la asa ceva :O..atatea secrete descoperite.
Sper sa vei aduce next repede kiss .
Spor la imaginatie si scris kiss !
Kisses and hugs kiss >:D< :!
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 08:35

Capitolul 17
Pov by Stefan
Cand ma uit la numele celui care mi-a trimis mesajul, o urma de spaima se revarsa pe chipul meu, era chiar… el al 11 original vampir, Damon. Cel care s-a inteles cel mai bine cu Sasuke, cel care mereu ia tinut partea indiferent de argument. Era in Mystic Falls, alaturi de restul. Imi las capul pe spate, pe cand incep sa marai de nervozitate. Simt cum doua mainii catifelate imi ating incet chipul mangaindu-l. Imi las incet privirea in jos si o vad pe Sakura. Ochii ei verzi ma tintuiau, pe cand mana sa se ridica spre capul meu, invartindu-mi suvitele de par, in mii de feluri. Bratele mele se inconjoara in jurul trupului ei tragand-o peste mine. Ochii ei verzi asemenea a doua smaralde ma priveau cu iubire si caldura, ceea ce ma facea sa ma simt viu. Imi unesc buzele de ale ei creeand un sarut dulce plin de pasiune, jucandu-ma incontinuu cu limba ei. Mainile mele, se muta pe camasa ei din bumbac, incepand sa ii descheie nasturi unul cate unul. Stiam ca o vreau mai mult decat orice si in aceelasi timp stiam ca nu o voi lasa sa plece de langa mine niciodata.
Pov by Alisia
Mici picuri de ploaie cad din cerul innegurat dand orasului un aer trist si melancolic. Viata era aspra si plina de intorsaturi dramatice. Iubire si tradare, doua cuvinte care se imbina usor in cuvantul ,,gelozie,, . Pe de o parte il intelegeam pe Sasuke, o iubea, in felul sau unic si reprosabil, dar, o iubea. Insa pe de alta parte o inteleg si pe sora mea. El o maltrata, dadea in ea, si el, devenea gelos in prostie. Posesivitatea lui ma facea sa ma indoiesc de cele mai multe ori de sentimentele lui pentru ea. De aceea il cautase pe Stefan. Ea, are nevoie de cineva care sa ii ofere iubire si intelegere precum Stefan, nu posesivitate si gelozie, precum Sasuke. Stefan si Sasuke, doua firi diferite cu un mod de gandire distinct. Insa un gand ma duce la al unsprezecelea. Cel, care curmeaza cele mai multe vieti, cel care traieste numai din sange uman, Damon. El este frumos si fermecator, dar are o latura foarte inchisa. Se bucura de violenţa şi brutalitate si ii face mare placere in a fi rau, iar intotdeauna faptele lui au cosecinte dezastruase. Are parul negru, cu reflexii de curcubeu in el ca penele de cioara, fiind "precum lichidele, prea moale si prea fin pentru a fi par uman". Ochii care sunt negrii, "fara fund si plini de lumini ciudate" si care au tendinta de a "umple universul". El este are o frumusete intunecata, gratie si senzualitate care atrag femeile spe el ca moliile la flacara. Se imbraca de obicei in haine de culoare inchisa, negru, poarta ochelari de soare de tip oglinda.. Acum zace in cosciugul de pe malul marii Rosii, dar, uneori gandurile mele ma duc la ideea ca nu acolo se afla trupul lui. Simt prezenta unui trup in incaperea luminata doar de fulgerele terifiante care cad din cerul innegurat. O prezenta care era unica pentru mine, Bogdan. Mainile blondului se incolacesc in jurul taliei mele, pe cand ii simt buzele moi pe gatul meu.
-Damon?
Afisez un zambet ironic, iar imi citise gandurile. Ma rezem cu spatele de trupul sau pe cand las gandurile sa imi invadeze minte. Uneori as crede ca e viu, iar, aura sa zburda prin imprejurimi, uneori chiar o simt in raza mea, alteori cred, ca imaginatia mea zburda nechibzuita.
Pov by Sasuke.
Potoptul parca incepe sa se reverse peste Mystic Falls. Nori de culoare cenusie astupau rapid seninul cerului dand zilei o nuanta trista si amara. Ma gandesc sa ard toate cusciugele cu originali ramasi, morti bineinteles. Insa de sute de ani am o oarecare temere in legatura cu al unsprezecelea cosciug. Ceva inauntrul meu imi zice ca nu isi duce decenile pe fundul marii rosii, ci ca este viu si in curand o sa ne reintalnim. Si acum imi aduc aminte firea lui controversata, si unica. Niciodata nu fusesem pe aceeasi lungime de unde, si dintre toti frati, o prefera pe Alisia. Ma gandesc, daca e aici, de ce nu apare odata, vrea sa ne faca o aparitie surpriza gen ,,Stefan,,? Ma duc pe masuta de cafea unde se afla un pahar din sticla langa el fiind un vin rosu. Iau aceea sticla si incep sa torn lacom in pahar umplandul pana cand dadea afara. Buzele mele fac contact cu acel lichid, cu un miros sublim, pe cand incep sa sorb din el. Nu era ca sangele, insa era destul de aproape. Ochii mei sunt atinti pe un anume punct din orizont, pe care nu il puteam distinge.
Pov by Sakura.
Imi las capul incet pe pieptul lui Stefan, care respira greu. Mainile sale se vara sub plapuma de unde incepe sa-mi magaie corpul, cu atingeri delicate. Ele, se inconjoara in jurul taliei mele, lipindu-ma de trupul sau. Imi las capul pe pieptul sau, de unde un val de moleseala ma cuprinde. Urmand ca apoi pleoapele mele sa se inchida incet.

~Mystic Falls~
~Noaptea~
Pov by Alisia.
Pe cer domina o singura culoare, un negru aprins si intunecat asemenea unui abis. Sunt in partea opusa a gradini de trandafiri impreuna cu Bogdan, Itachi, Sai si Naruto. Pamantul era moale din cauza potopului de acum cateva ore, iar aerul era rece. In fata mea, frunzele plopiilor se miscau alene, din cauza brizei care batea dinspre padure. Ma concentrez in faptul de a descoperii o aura intunecata. Isi ascundea puterile, de mine, si de capacitatea mea de a il detecta. Pasii mei se departeaza de restul ducandu-se in mijlocul pasjistii. Privirea mea se muta pe copacul de fag, care gazduia o cioara. Avea ochii negrii si sclipitori precum noaptea plina de stele, si care gazduia luna. Deodata aceea pasare maiastra isi ia zborul ducandu-se spre orizont.
-Surioara nu te-am mai vazut de cateva secole!
Acel glas, acele cuvinte badjocoritoare, Damon. Ma intorc rapid fiind gata sa il lovesc. Mana mea face contact cu bratul sau, reusind sa il imping cativa metri mai incolo. Ceilalti se uitau intens, la fratele ,,demult pierdut,, cu o urma de dispret in privire. Ochii mei isi schimba culoarea, de la albastrul de smaralde, la rosul sangeriu. Ochii mei il analizeaza atent. Aceeasi privire de pradator, aceeasi gratie de felia, si aceeasi voce impenetrabila. Ceilalti frati ai mei, se aduca in jurul meu formand un baraj, pe cand Bogdan era langa mine, analizandu-l atent pe Damon.
-Alisia, vad ca tare dor iti mai era de Damon.
Imi intorc capul 10 grade, de unde il vad pe Sasuke. Ochii lui erau rosii-sangeri, pe cand era imbracat in negru. Geaca neagra din piele, tricou negru, pantaloni negri, si bascheti de aceeasi culoare. Pasii lui gratiosi se misca incet spre Damon, pe care il saluta din priviri.
-Alisia, o sa o aduc inapoi pe Sakura cu ajutorul lui Damon, asa ca nu te baga in calea mea, reusesti doar sa ma incurci.
-Sasuke, cred ca visezi daca tu crezi ca o sa te las sa faci ce vrei.
-Scumpa mea blonda, tu nu ai nici un drept sa imi spui mie ce sa fac cu Sakura, si nici nu ai drept sa te bagi in decizile mele referitoare la persoana ei. Sa mergem Damon.
-Sasuke… am mai multe drepturi ca tine, Sakura este… sora mea.
La acele cuvinte toate privirile erau atintite asupra mea. Brunetii din fata mea, se intoarsera 180 de grade pentru a imi privi chipul. Puteam citi din privirile lor mirare si surpriza. Da, era adevarat rozalia era sora mea, si nu o sa ii las pe bruneti cu, capatana de gaina sa ii faca rau. Pentru acest lucru ei trebuie sa treaca peste cadavrul meu.

Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Mier 18 Iul 2012, 10:21, editata de 2 ori
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 09:35

Deci prima insfirsit, mersi ca mai anuntat
si astept nextu, si Damon chiar si mie mi sa facut
putin frica rolling on the floor ei bine astept nextu, spor la tastat!
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 10:06

Buna scumpo Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 78717
Multumesc ca m-ai anuntat Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 3199963233
A 2-a? Nu se poate :| NU :((
Deci ma bucur ca ai adus capitolul.
Chiar nu ma asteptam sa mai adaugi un vampir. Recunosc ca imi place de el :X
Daca ii fac rau Sakurei ii bat. Am o senzatie urata ca si nenea se va indragosti de Sakura. Chiar as muri de ras :)) Ar fi foarte interesant :X
"Stiam ca o vreau mai mult decat orice si in aceelasi timp stiam ca nu o voi lasa sa plece de langa mine niciodata." -> Doar nu au facut-o. Eu te strang de gat! Jur ca ta strang de gat! :@
Hmm, deci ceilalti nu stiau ca Sakura este sora Alisiei. Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 361396
Ce sa iti mai zic eu tie?
IMI PLACE! VREAU NEXT-UL!
Spor la scris si multa imaginatie!

Stefz

Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Mier 18 Iul 2012, 10:53, editata de 1 ori
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 10:26

Damon Salvatore aka Ian Somerhalder
Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 Tumblr_lizz8pwTcT1qffiy7o1_500
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 10:49

MAcar trei hmm...?! hmm ALy zimi sincer , nu ai somn? Ca la ora aia eram prin oras eu:))
Bun , sa vendem ficul , vrei sa ma torturezi , ditamai frumustea , mama ce partida :>happy
HMm...........daca tu ii mai pui pe stef si Saku sa se culce atunci te omor cu zile si comuri >.<
De ce ma gandesc ca , se va indragosti si asta de Sakura?:-w
Sper sa nu fie asa iar daca se atinge de ea , este ca si mort Uchiha ala. Sa fie clar , deci mersi ca mai anuntat si restu , kiss
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 11:42

waaaaaaaaaaaaMoonlight(eventual +16) - Pagina 15 208323 ce tare!mersi ca mi-ai zis, macar sunt ultimaMoonlight(eventual +16) - Pagina 15 2586070128 sa vedem le luam pe rand....toti fratii se gandeau la Damon deci, inseamna ca au simtit ei ceva bine.....si stai ca nu am inteles ceva....daca Stefan zice ca Damon a fost mereu de acord cu Sasuke, atunci de ce Sasuke zice ca Damon o perefera pe Alisia?Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 2586070128 ca numai pricep, si dragut Damon asta in poza care ne-ai aratat-o, dar ziceai ca are ochii negri nu albastrii, parcaMoonlight(eventual +16) - Pagina 15 544217 oricum e frumosMoonlight(eventual +16) - Pagina 15 962758 nu mi-l dai mie dupa ce termini ficul?Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 2586070128 as vrea sa adaugi o tanalitate de originalitate in fic, sa nu se vada ca e asemanator cu TVD, ar lasa ca te descurci tu ca noua ne place oricumMoonlight(eventual +16) - Pagina 15 208323 ma intreb ce va face sasuke acum ca a aflat ca sakura este sora alisiei si in acelasi timp-fata caruia i-a omorat familia....sa vedem...sper ca Damon sa nu se implice in relatia lui Sasuke cu Sakura, si ca el sa nu fie un obstacol...vreau sa vad ce ii va face Sasuke Sakurei cand o va gasi,sper sa nu fie rau ca te mananc cu fulgi cu tot!si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti...si Damon il pup pana lesina daca il omoara pe Stefan!te astept cu nextul, spor la scris si te rog sa ma anunti cand il pui!

Naty~
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 11:49

lough Am observat ca am pus unpic lucrurile in mister
Damon este mereu de acord cu Sasuke in alte treburi, dar, tine la Alisia mai mult ca la Sasuke deoarece este surioara lui mai mica, si slabiciunea lui este famila, in special fetele din familie.
Mai pe scurt...
Sasuke crede ca Damon tine cu el, si e copia sa malefica dar, Damon tine cu Alisia fiind surioara sa mica si draguta...
Stai linistita desi sunt nume din TVD care au caracter asemanator, povestea va fi mult diferita de serial.... happy2
Si inca ceva... sa va mai dau un detaliu... Familia Uchiha se va imparti in doua parti :>happy
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 12:01

Buna!
Ai fost destul de rapida cu next-ul!
Imi place capitolul si actiunea cum se desfasoara.
Totul este perfect la ficul tau !!
Sper ca Sasuke sa o faca pe Sakura sa il ierte , sa fie impreuna si sa plece acest Stefan...indiferent ca Stefan este mai bland decat Sasuke nu pot sa il suport :)).
Interesanta ideea cu Damon :> .
Sper sa fie de ajutor Damon nu un obstacol :D.
Sunt curioasa ce surprize o sa ne mai aduci scumpa mea kiss !
Astept next kiss !
Spor la scris si imaginatie! kiss
Kisses and hugs :X >:D< !
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 12:54

Deci te iubesc! in love
Nu ma asteptam nici in ruptul capului sa il pui pe Damon in fic! think
Acelasi arogant, demon, pradator si sa nu uit.....E SUPERB!
Scuze doar ca-mi place mult serialul, sa nu mai zic ca-l ador pe Damon.
Sa revenim, un capitol surprinzator si sper, nu am cuvinte.
Si vreau nextul cat mai rapid.....presimt ca va avea loc o lupta deci ramane de vazut! think hi!
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 13:50

Ultima.... din nou... hmm...?!
Trebuie sa invat sa ma trezesc mai devreme rolling on the floor
Gosh!! Damon? de unde a mai aparut si ala? huh?
Doamne sper sa nu isi dea seama Sasuke ca Stefan si rozalia s'au culcat ca v'a iesi urat...
Dar parca o vad pe Sakura ca se indragosteste si de Damon rolling on the floor mama fetita asta are nevoie de o lectie biciuitor
Surprinzator ca spun eu asta lough dar chiar asa? huh? in toata povestea asta ea pare ca o cu**a
Si nu'mi place biciuitor
Oricum... acum avem un nou personaj what?lol! unul dragut foc in love sper doar ca Sakura sa nu ia bataie... din nou..
Hai Alisia! Apara'ti sora!!! rock
Sper sa pui urmatorul capitol cat de repede poti... si ... sper sa nu mai fiu ultima angry
Astea cred ca stau non stop cu ochii pe ficul tau doar sa fie primii rolling on the floor
Vreau si eu crying
Dar pana se va intampla minunatia supranaturala de a fi prima care iti lasa com..
Iti urez spor la scris si la idei multe! a hug

Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 14:14

supraveghem ficul non stop , james bond cool cool pai , nu , ne-am trezit de dimineata ;):))
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 14:31

lough Max are dreptate
Nici nu apuca autorul sa posteze bine capitolul ca si vad...
Moonlight...Max... rolling on the floor
Nici nu cred ca din cate anuntuti i-am trimis in legatura cu next, a citit vreo 5
Stiti proverbul aceela
Cine se scoala de dimineata, departe ajunge!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 14:34

Fetelor :-w Eu sunt prima :x Sa nu va prind ca mi-o luati inainte ca nu stiu ce va fac Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 2137098537
Aly, pune-te pe scris! Vreau next-ul urgent! Imi place ficul :X Il iubesc :X Este pe lista mea preferata ;))
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 15:42

Hey ya Ally ! Ma bucur ca te-ai reintors de la munte :-*
Doar acum am vazut ca ai postat capitolele .
Ododo, a aparut inca un membru in familia Uchiha ? Abia astept sa vad ce se va intampla happy2
Sper sa ma anunti si pe mine :D
Te pup si spor la scris si mai ales Idei happy2 :-*:
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 18:20

мusтαçнε ® a scris:

Doamne sper sa nu isi dea seama Sasuke ca Stefan si rozalia s'au culcat ca v'a iesi urat...
Dar parca o vad pe Sakura ca se indragosteste si de Damon rolling on the floor mama fetita asta are nevoie de o lectie biciuitor
Surprinzator ca spun eu asta lough dar chiar asa? huh? in toata povestea asta ea pare ca o cu**a
Si nu'mi place biciuitor

Sunt de acord cu tine 100% in privinta asta !!
Sakura e cam.... x(((
Ma enerveaza..
Ba la Sasuke.. ba la Stefan...:))) poate dupa la Damon=))) ..O sa devina "galeata" :-"
Dar oricum ficul e superb!!! Suspans total!!!
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 18:32

hai ma de ce l-ai pus asa devreme ca eu m-am trezit dupa 4 ore dupa ce l-ai pus si primesc instintare pe mess ca ai trimis mesaj dar daca nu il trimiti asa devreme cum vrei ca eu sa fiu prima ?
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 20:57

Capitolul 18
Pov by Damon.
O camera exact pe gustul meu. Pereti de culoare negri, pat de culoare bej, si o multime de alte chesti interesante, in camera pe care scumpul meu frate mi-a daruito. Ma duc raftul plin de volume de legenda de unde imi iau cartea Winnetou. Una dintre mile de carti, care ma ajuta sa ma delectez in timp liber. Razele jucause ale soarelui cad prin geamul de sticla asupra inelului meu Lapsiuzi. Aceea piatra fina care imi permitea sa traiesc. Usa de sticla a balconului, din camera mea se da de perete, un curent rece inundand camera in racoare. Puterea de a controla fenomene natural, Alisia.
-Nu o sa te las sa ii provoci surori mele suferinta.
Ochii mistici ai blondei ma priveau taios, cu o urma de venin si ura in glas si in privire. Cu cat o analizam mai atent pe Alisia, cu atat mi se parea mai frumoasa. Parul blond asemenea spicelor de grau, care in lumina luni devenea precum zapada, trupul subtire asemenea unei albine care ii scotea in evident formele, nici prea mari, dar, nici prea mici. Sora mea parca fusese scluptata perfect atunci cand s-a nascut, in urma cu cateva secole. Analizand-o atent, nici nu imi dadusem seama, de toata morala, pe care mi-o aplicase, si inca o mai aplica. Ma ridic in picioare si ma indrept spre ea, unindu-mi buzele cu ale ei, reducand-o astfel la tacere. Avea niste buze moi, asemenea petalelor de trandafir, era o placere cand le sarutai. Nu stam prea mult in aceeasta pozitie deoarece ea, imi lipeste pe obraz o palma de toata frumusetea. Ochii ei vroiau sa ma devoreze din priviri, si nu in sensul bun al cuvantului. Ma impinse ,,brutal,, la forta pe care o detinea, urmand ca apoi sa se faca disparuta din camera mea ducandu-se cine stie pe unde.
Pov by Sakura.
Stefan sau Sasuke, intrebarea aceeasta imi macina gandurile, sfaramandule incet unul cate unul. Iubire sau pasiune, doua cuvinte carora multi li se par unul si aceelasi, dar, care in adancul lor au semnificati distincte. Pasiune este atunci cand esti fascinat de trupul acelei persoane, si o urma stearsa de obsesie isi face loc, insa iubirea este ceva distinct. Iubirea este atunci, cand vrei sa cunosti aceea persoana in profunzime, cand vrei sa ii sti gandurile si vrei sa ii sti trairile.
Stau pe balconul camerei mele, analizand atent peisajul fascinant pe care natura il creea cu asa usurinta. Hawai este locul in care mi-am petrecut ultimile zile, departe de Sasuke, departe de tot, doar cu Stefan. Uneori ma gandesc daca e bine sa ii compar pe cei doi, punand in balanta toate lucrurile bune pe care mi le-au facut, si care m-au ajutat. Telefonul meu incepe sa bipaie, primisem un mesaj. Il deschid si vad ca Margaret este cea care mi la trimis.
,,Sakura, am nevoie de tine. Nu numai eu, ci si Hinata. Suntem amandoua in pericol. Sasuke planuieste sa o omoare pe Hinata. Alisiei i s-a infipt un pumnal in inima, iar acum trupul ei zace vestejit. Bogdan si-a dat suflarea avand in vedere ca Alisia a fost cel care la procreeat, iar acum el este tarana. Trebuie sa te intorci, repede si acum.,,
Inima incepea sa imi bata aceelerat, sentimentele de teama punand stapanire pe mine. Nu puteam trai cu gandul ca toti aveau sa moara din cauza mea. Ies din camera, pasii mei indreptandu-se rapid inspre scari. In drumul meu, ajung in dreptul camerei lui Stefan. Inima incepe sa imi bata tare, pe cand ma gandeam la toate saruturile si toate mangaierile daruite reciproc unul altuia. Alung aceele ganduri din minte, pe cand parasesc in goana casa. Ma uit in fata vilei, unde era Ford Shelby-ul lui Stefan. O masina de culoare argintie, asemenea fulgerului. Deschid portierea soferului, si ma asez pe scaun. Spre fericirea mea, cheile erau in torpedou. Bag cheile in contac si pornesc masina, urmatoarea oprire fiind Mystic Falls.
Pov by Alisia.
Sunt in sala de reuniuni, alaturi de Margaret si Hinata. Astazi, scumpul si adoratul meu frate, Sasuke, a convocat o sesiune ,,extraodinara,, in care anuntase ca vrea sa vorbeasca ceva cu noi toti. Rand pe rand incep sa isi faca aparitia si ceilati. Naruto, Sai, Itachi, Bogdan, Damon, Sasuke, Margaret si Hinata. In spatele celor doi ,,frati intunecati,, isi facura aparitia si alti vampiri, mai mult sau mai putin cunoscuti. Karin, Suigestu, Juggo, Madara, si Sasori. O utima silueta imi atrage atentia asupra ei. Aceelasi zambet fermecator, aceeasi aparitie dinamica, Klaus. ,,Scumpul,, si ,,adoratul,, meu frate Sasuke, s-a gandit ca o sa fim ,,foarte incantati,, sa il revedem pe fratiorul demult decapitat, Klaus. Parul lui blond cu nuante intunecate ii dadea un aer dinamic, pe cand ochi sai ne fulgerau pe toti cu privirea.
-Sasuke, sa stii ca eu nu am toata ziua sa te ascult pe tine, si daca ai sa ne spui ceva ai zeci de deceni inainte, pentru a face acest lucru.
Ochii lui, se mutara spre mine, pe cand ne spunea la toti ca mai avem o persoana de asteptat, si care trebuie sa apara din moment in moment. Da, cum sa nu acum vine Baba-Cloanta sa ne sperie, cu o aparitie de Oscar. Usa de la intrare se deschise brutal, pe cand suprafata din lemn, facu cuntac cu peretele brut al casei. Pasii rapizi se indreptau spre noi, urmand ca in urmatorul moment usa sa se dea de perete, facandu-si aparita pe ea Sakura. Ochii mei se fac marii de uimire, ce cauta ea aici, de ce nu era cu Stefan? Incerc sa ajung la ea, insa in urmatorul moment, o tornada de evenimente se petreceau in aceelasi timp, in aceelasi loc.
Sai se batea cu Klaus, Naruto se batea cu Damon, Margaret ducea o lupta cot la cot cu Karin si Sasori. Itachi se batea cu Madara, Naruto cu Jugo, Bogdan cu Sasori si Suigetsu, care il depaseau fizic, Hinata statea lesinata pe jos, se pare ca Jugo a folosito ca parapet, impotriva lui Naruto. Eu, una duceam o lupta apriga intre mine si Damon, pe cand Sasuke isi lua iubita pe sus. Nu dupa mult timp, puterile ne-au lasat balta, toti fiind aruncati intr-o singura parte a camerei, inclusive sora mea.
-Banuiesc ca va-ti dat seama de ce am numit aceeasta ,,reuniune,, o ,,sesiune extraordinara,,.
Sasuke se apropria cu pasii lenti spre sora mea. Cu doar o smucitura a mainii, o prinse de firele de cires, tragand-o spre el. Vocea lui impenetrabila isi facu aparitia.
-Acum, Alisia tu ai viata surori tale in mana, ce ai de gand sa faci, o lasi aici, si nu va pati nimic, sau o trimiti inapoi la Stefan, si atunci fi sigura ca va trebui sa ne pregatim pentru funerari, fiindca nu am de gand sa o transform. Alege.
Sasuke, nu glumea, puteam citi acest lucru din privirea sa de pradator, inundata cu un strop de gelozie. Ma uitam cand la el cand la Sakura. Trebuia sa iau o decizie, si trebuia sa o iau pe ceea corect. Dupa ce m-am gandit bine imi ridic privirea spre fratele meu.
-Sasuke aleg sa…
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 20:58

prima nr1 supravegeam ficu cool
Naruto se batea ba cu Damon ba cu celalalt:-? iar acum cu Alisea , faorte ocupat baiatu.
Deci ce plan , sa ii rup gatul lui Sasuke , vreau sa nu mai fie rau si toate il vreau pe vechiul nou Sasuke , bai ce nu imi place , acum apare si Kalus...
Hmm:-? A fost lungulet dar nu lung cum a-si vrea eu , foarte frumos si te felicit Aly ca ai adus asa de repede , mersii mersi:* , next acum si mai repede , poate nu ai somn :>happy
Ps.: buhahaha , prima :>happy nr1 evil devil mua ha ha de acum Aly asteaptate de la orice de la noi doua , eu si Stef , ne batem pt primu loc :)))

Ultima editare efectuata de catre Max in Mier 18 Iul 2012, 21:09, editata de 2 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 20:59

Buna scumpo Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 78717
Max ma iubeste :X Da, da. Ma iubesti :X Si ii multumesc ei ca m-a anuntat. Ciudat :|
A 2-a ?? :(( Nu din nou :((
A fost un capitol superb :X
Sakura, alege-l pe Sas'ke ca vin si te duc in Iad daca nu il alegi pe el!
Stiam ca acel mesaj este o capcana. Ce i*i*t este Sas'ke.
S-au batut? No :(( Au pierdut?
Ce ticalos este Sas'ke :((
Ce alege Alisia?
Mor de curiozitate!
Jur ca daca nu aduci next-ul repede tu mori inaintea mea >:)
Spor la scris si multa imaginatie!
Doreste-ti ca eu sa fiu prima care da com la urmatorul capitol Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 334366999 Eu cu Max ne batem pe primul loc :))

Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Mier 18 Iul 2012, 21:35, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 15 I_icon19

Sus In jos

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 15 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-