Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Urmatorul

Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2?
Merita sa vina sezonul 2
Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_vote_lcap99%Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_vote_rcap
 99% [ 95 ]
E prea mult trebuie inchis.
Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_vote_lcap1%Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 96

AutorMesaj
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 21:15

A 3'a... serios? :|
Marog... macar nu mai sunt ultima rolling on the floor
Eram afara take this! si iarasi pierd sansa de a fi prima... crying ce lume cruda....
Max!!! I hate you!!! sad crying
Moaaaa nervi! Doamne! Dece ma chinui atat? crying ce am facut sa primesc una ca asta? crying crying
Nu cer prea mult... Vreau si eu sa fiu prima macar o data!!!! nervi!
#@!#$@#$^!!#~@#!$@^%^!!!!!!
...
Gata m'am calmat rolling on the floor
Da' tot nu inteleg cine i'a dat mesajul ala fals Sakurei... o fi fost Sasuke? think
Si mama ce rau e cu ea!!!! angry
Asa ii trebuie!! rolling on the floor Daca joaca la "doua carti"... Ii place viata nu gluma rolling on the floor
Sakura e ceva gen playboy lough doar ca in cazul ei "playgirl" yeah
Se joaca cu baietii astea doi ca la septica rolling on the floor
Da' acum e randul lui Sasuke yeah sa ii dea o mica lectie good job
Nu o transforma??? huh? The Fuck??? huh?
Moa... si eu care vroiam sa fie si ea vampirita in Sezonul Urmator... crying
Eh... asta'i viata... ingrijorat
Whatever roll
Am si eu o rugaminte.. poti pune nextul in seara asta? puppy eyes
Hai ti' rooggg puppy eyes
Ca de data asta stau cu ochii numai pe forum! well? awesome right?
Haideee puppy eyes Da'mi si mie o sansa puppy eyes
Deci... nu ma dau batuta pan' nu ajung si eu prima! biciuitor
Hai spor la scris!!!! rock

Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 25isooz

Ultima editare efectuata de catre мusтαçнε ® in Mier 18 Iul 2012, 21:29, editata de 3 ori
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 21:24

Nuuuuu!!!
Cand era mai interesant!!!
Ce alege Alisia??
Cred ca va alege sa ramana rozalia cu Sasuke.. :-" ar fi mai bine asa, fiinca nu imi place sa ramana cu Stefan... Sakura ar merita asa o mica bataie ca ii cam place sa faca si cu Stefan si cu Sasuke >.<...[muhahaha] ce diabolica sunt :-".
Imi place foarte mult acest capitol, ca deobicei este reusit si plin de suspans.
Se pare ca ai adus destul de repede next-ul.
Nici nu ma asteptam sa vi atat de repede cu el.
Nota 20+ pentru asta :x.
Scumpa mea Aly kiss ...astept sa ne aduci un alt capitol la fel de bun ca acesta :X.
Spor la scris si imaginatie kiss !
Kisses and hugs kiss >:D< :X !
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 21:32

sasuke aleg sa....sa....sa ce?Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 1733309228 doamne cat de rau poate fii sasuke, si mersi ca mi-ai zis de next!si nu-mi vine sa cred ca toti sunt acolo, ei bine te astept cu nextul capitolul m-a lasat fara cuvinte, scuze, te rog sa ma anunti cand il pui te-am pupat spor la scris!Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 208323

P.s.:acum incep sa inteleg de ce vrei sa fie despartita familia Uchiha, dar cine a mintit-o pe sakura ca membrii familiei au fost ucisi?
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 23:33

Serios? Cand mi-e lumea mai draga si stau cu sufletul la gura asta faci? Reao, ne-ai lasat in suspans! biciuitor
Deci jur ca am facut ochii cat farfuriile si era cat pe ce sa-mi lipesc fata de ecran cand Damon a sarutat-o pe Alisia. huh? Adica, el e indragosti de surioara lui mai mica? Sau a facut asta doar ca sa o faca sa taca? Si totusi asa ceva nu se face.
Imi pare bine ca l-ai bagat si pe Klaus in fic, chiar daca nu are un rol foarte important.
Si cine i-a trimis mesajul Sakurei?
Nu ne tine prea mult pe jar si adu nextul cat mai rapid. hi!
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Joi 19 Iul 2012, 12:34

Iar eu intirziata ca de obicei rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
deci mama mai facut putin confuza, de margaret i-a trimis mesajul???
si de unde stia sasuke ca Sasakura va veni??? huh? huh? huh? huh? huh? huh? huh?
Si de se bateau toti???? think think think think think think
Dar dupa cum ti-am mai spus u capitol fascinant jos palaria in fata jos palaria in fata jos palaria in fata
Si Alisia sper sa alegi variantra care va fi buna pentru sora ta!
nervi! nervi! nervi! nervi! nervi! Sasuke ce naiba te apuca.
Pai iti spun ca daca nu aduci din nou cuplu sasusaku :>happy :>happy :>happy :>happy evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha
crede-ma eu nu prea glumesc si restul stati la coada eu prima termin cu Aly

Spor la tastat si astept nextttttttttt puppy eyes puppy eyes puppy eyes please please please please
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Rosalie Evans
Genin
Genin
Rosalie Evans

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 387
Puncte : 414
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : desenul si muzica
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Joi 19 Iul 2012, 15:30

De cat timp nu am mai trecut pe aici vad ca ai scris o gramada de capitole.

Imi pare nespus de rau ca nu am mai dat pe aici nervi! nervi! nervi!

Acum capitolul este minunat:

Sincer Sakura merita toate astea daca nu a putut sa se hotarasca clar cu cine ramane. Sasuke a fost destil de ingaduitor ca a acceptat ca ea sa se culce cu Stefan dar cred ca trebuie sa existe si o limita.

In fine oricat de mult ar merita Sakura cea ce primeste sper ca totusi Alysia sa faca alegerea corecta iar Sakura si Sasuke sa fie iar un cuplu fericit.

Ce pot sa spun. Esti foarte rea sa ne lasi asa in suspans asa ca astept sa vii cu next sa vedem si noi care va fi soarta Sakurei.

Spor la scris si inspiratie si nu uita sa ma anunti.
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 09:29

Capitolul 19

O tornada de intamplari, multe asemenea unei furtuni, se petreceau intr-un timp atat de scurt. O aparitie neasteptata, ii facu pe originali, sa se infunte. Brunetul cu ochii de onix o privea insistent pe fata blonda cu ochii de smaralde, asteptand un raspuns. Alisia isi ridica incet privirea spre fratele sau, ochii ei albastri, intersectandu-se cu ochii lui de onix.
-Sasuke, Sakura trebuie sa ramana aici, aceasta este alegerea mea.
Pov by Sakura.
Alisia, de ce? Ochii ei albastri erau plini de tristete si de amaraciune, in timp ce isi strangea pumnul in mana. Oare alegerea ei, era semn de neputinta, in fata brunetului? Imi mut privirea de la blonda, la brunet. Un zambet discret ii aparu in coltul guri,pe cand o analiza pe sora mea. Imi intorc privirea spre toti care erau tinuti doar de cate un vampir, sau original, mai putin Margaret. In spatele ei Karin, si Suigetsu, isi tineau mainile pe umerii ei. Cap de mandarina, care era imbracat cu o pelierina neagra avea in cap mii de idei genial, care politicos, ni le dezvalui.
-Atunci hai sa ii ducem pe toti intr-o camera, ca sa ii putem pazi.
Propunerea lui cap de mandarina, pe care am inteles ca il cheama Madara, ma scotea din pepeni. Imi ridic privirea spre Sasuke, ai carui ochii de nunata sangerie analizau atent tavanul. Sora mea scoase incet din buzunarul rochiei sale maritime, un pumnal, care il tine ascuns intr-un strans pumn. Intre mine si ea erau doar Alisia cu Sai. Blonda ii baga incet, pumnalul in buzunarul lui Sai. Brunetul, il baga rapid in buzunarul Alisiei, se uita la ea, cu ochii sai negri adanci, oglindandu-si privirea intre-a ei. In spatele sau, era Sasori, care se uita adanc la Sasuke. Blonda se ridica asemenea unui fulger si ii infipse cutitul in plaman lui Sasori, care cadea pe jos. Toate privirle din camera erau atintite spre ea. Alisia isi duse incet cutitul la vene, pe cand il fixa cu privirea pe Sasuke.
-Frate dai drumul Sakurei. Stii ce pot sa fac cu acest mic cutit, asa ca nu ma obliga sa iti vezi, toti subordonati pe jos, daca imi amintesti bine, eu i-am procreat.
Sasuke se uita la ea, apoi isi muta privirea la mine. Incet coltii lui incepeau sa zvacneasca, apoi am simtit aceea durere ascutitas in gatul meu, auzind-o pe Alisia cum tipa la el sa se opreasca. Puteam citi din gesturile sale, sa nu ma impotrivesc. Nici nu aveam alta obtiune. M-am lasat incet in bratele sale, pe cand el sorbea aceel lichid din mine, delectandu-se cu savoarea lui. Ma uitam la Alisia cum isi indrepta cutitul cu o viteza nimicitoare spre pieptul ei.
In urmatoarele secunde imprejurarile dramatice luasera o intorsatura neasteptata. Trupul meu facu contact, cu ceva tare, suprafata dura a parchetului. Cand m-am ridicat l-am vazut pe Sasuke paralizandu-i mana Alisiei. Ma uitam la sora mea, al carei ochi, ramasesera paralizati pe un anumit punct. Madara se apropia incet de ei, pasi lui fiind asemenea celor de pradator. In urmatoarea secunda, sora mea isi lua un picor in burta, trupul ei facand contact cu suprafata dura a parchetului.
Imi mut privirea spre Bogdan. In ochii lui, puteam citi furie si ura, mici fulgere oglindindui-se in privire.
-Haide odata sa ii inchidem.
Sasuke, isi lasa privirea incet in jos, spre roscatul pe care sora mea il terminase. Ochii sai, ii analizau atent, apoi isi muta privirea asemenea ghetii spre Alisia.
-Proasta miscare surioara, sa incerci sa ma pacalesti.
Brunetul ma ridica in bratele sale, pe cand eu imi trec mainile dupa gatul sau. Ochii sai se mutara spre mine, analizandu-mi atent chipul. Mici boabe sangeri, mi se prelingeau dinspre gat, in jos. In urmatoarea secunda, simtem trupul brunetului miscandu-se, cu viteza sa inegalabila. Baiatul, tranteste o usa, dupa care ma pune pe picioarele mele. Ochii sai ma analizau atent, privirea lor fiind una care exprima dispret.
-De cate ori te-ai tavalit cu Stefan?
Intrebarea sa fu insotita de o palma. Aceea lovitura, reusi sa ma darame, pe cand obrazul meu era pictat intr-o nunanta rosiatica. Brunetul ma pride de par, ridicandu-ma la nivelul sau pe cand imi cerea pe un ton agresiv sa ii raspund la intrebare.
Nu ii puteam raspunde la intrebare. Indiferent de raspunsul meu, el tot avea sa ma agreseze. Il cunosteam pe Sasuke. In astfel de situati, cel mai bine pentru mine este sa il mint, chiar daca nu ma credea.
Brunetul imi prinse chipul cu mainile sale, obligandu-ma sa ma uit in ochii sai, care acum erau dilatati.
-De cate ori te-ai culcat cu Stefan?
-De trei ori.
Brusc ma trezesc la realitate, privirea mea mutandu-se spre Sasuke. In privirea sa puteam simtii ura si gelozie. Mainile sale se stransesera intr-un pumn, incercand sa isi stapaneasca furia. Fara sa mai stea pe ganduri, imi da o palma, in care isi pusese toata forta. Trupul meu cade pe ceva moale, atat am stiu, dupa care nimic, negru.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 10:03

Primaa Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 544217
Oh yeah baby Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 2852797874
Te-ai gandit ca traim si ai adus next-ul? Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 955647780
Stii ca eu ieri m-am trezit de la 6 si am stat pana tarziu si tot dateam "Refresh" la pagina ca sa vad cand aduci next-ul? Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 2137098537Si tu acum il aduci? Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 3328071791Am inebunit ieri Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 359687 Si azi sunt trezita de la 6 si tot stau holbandu-ma la ficul tau. Serios, sunt obsedata de el Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 268890
Este bine si acum decat niciodata.
Speram, defapt eram sigura ca Alisia o sa aleaga ca Sakura sa stea cu ei.
Hamm, ce i-a facut Madara Alisiei? oO Il omor Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 621493
Sas'ke a muscat-o? Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 138742
De 3 ori a facut-o cu Stefan? oO Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 3328071791Nuu Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 896861 Merita mai multe palme
Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 468521
Aham, o bate? Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 2873859802 Merita. Nu stie ce vrea si ma cam enerveaza. Se comporta ca o c*** Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 468521
A lesinat si Sas'ke ce ii face? Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 2573201749 Ca eu ma gandesc la ceva Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 2843714615
Spor la scris si multa imaginatie!
Te-am Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 78717
Sa aduci tot azi next-ul Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 468521
Multumesc ca m-ai anuntat
Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 208323

Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Vin 20 Iul 2012, 10:51, editata de 2 ori
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 10:27

Stefz ❥ daca toti o sa dea commuri, o sa incerc sa aduc nextul azi, insa deja mi-o imaginez pe Max, in mana cu o coasa pentru amandoua. lough
Oricum am deja o anumita idee pentru urmatorul capitol.
happy2
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 10:35

Cata nebunie!!! Agitatiee!!!
Omg :O
Ce capitol minunat!!!
Nu imi vi se cred ..prin cat suspans am fost supusa la acest capitol.
Sakura isi merita palma...adica sa se tavaleasca de 3 ori cu Stefan? Are ceva in capusorul ala al ei roz? Eu una cred ca e blonda inauntru.
Sakura a dat dovada de .....:-j si nu suport asta.
Scumpa mea sa aduci repede next :X:X!
Ai facut o treaba buna ! Felicitari kiss !
Kisses and hugs kiss >:D< !
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 11:40

waaaaaaaaaMoonlight(eventual +16) - Pagina 16 208323 mersi ca m-ai anuntat!ce a vrut alisia sa faca?sa se omoare pentru sora ei?cat de dragut si sadic in acelasi timp...acum vreau sa vad ce va face sasuke, acum sakura sunt fericita pentru ea pentru ca a scapat numai cu o simpla si usoara palma, insa vreau sa nu fie mai rau de atat, te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui!spor la scris!

P.S.:imi pare rau pentru Sasori si ceilalti care urmeaza sa fie inchisi, dar presupun ca nu va fii si rozalia inchisa nu?Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 78717
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 13:44

O doamne, ce capitol tensionat si trist! very sad
Nu inteleg de ce Sakura il minte ca s-a culcat de 3 ori cu Stefan, dar cred ca oricum daca ii zicea adevarul Sasuke tot facea urat. think
A inebunit de tot, cine stie ce ii mai face saracutei rozalii si ce se va intampla cu ea si ceilalti?
Ce are in minte brunetul? think
Si Stefan nu are degand sa vina sa o salveze?
Multe intrebari dar inca fara raspuns asa ca NEXT! happy2
Spor la tastat si cat mai multe idei. in love hi!
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:03

Ma las batuta... nu am nici o sansa sa fiu prima... hmm...?!
Revenind la oile noastre :
The Fuck???? Mama saraca Sakura.. adica stiam ca asta se va intampla.. dar nu inteleg... de ce i'a infipt coltii? daca tot nu o transforma in vampir... doar asa... ca ii era foame? sau... sa o faca pe Ali' sa sufere... very sad
Ma intreb ce ii va mai face Sasuke Sakurei.. sper sa o ierte good
Si mai mult de atat, sper sa nu mai faci atatea capitole cu Stefan ala!!! angry
Cand il vad prin peisaj imi vine sa imi iau gatii angry de o data cu ai lui rock
I cant wait!!!! huh?
Adu' nextul azi puppy eyes
Spor la scris si la ideiii!!!! hi!

Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 25isooz
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:04

si eu din nou intirziata,da rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
nervi! nervi! nervi! nervi! nervi! nervi! cum poate sa faca asa ceva sakurei
dar pe de alta parte il inteleg si pe el , iar Sakura se culca si ea cu fiecare pe rind??? huh? huh? huh? huh?
Ma intreb cine e cel care o prinse, ma gindesc ca e Damon sau Stefan think think think think think sau
,,, doamne totul e misterios, dap ! dap ! dap ! dap ! dap ! dap !
Si Sasuke daca II faci ceva Sakurei mai riu de cit cu o palma biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor
:>happy :>happy :>happy :>happy :>happy
Deci punete mai repede pe tasta sa iti vedem noua idee, te kiss kiss kiss si astept next!!
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:07

Bai daca nu va grabiti cu comuri o sa ma vedeti cum arat la fel ca in img care o sa o pun imd , deci , totusi Sakura asta e culmea...
3 ori? ⭕
Imi dau seama ca a amintit , totusi parca e de una ia ieftina de 2 lei hmm...?!
Chiar foarte enervanta , acum ma intreb daca sasuke ii va face ceva , ce sta intre mine si a-ti citi ficu? Un pet de bere down very sad
Ma rog , cel putin tot pot commenta.
Stef iara mi-ai luat-o inainte hmm...?!
Cum am zis , o sa incepem sa ne batem pentru ficul tau si nici mult nu mai este.
Adu next fiindca multe au comentat :P , kiss
sa nu uit , asa voi arta daca nu aduci next:
Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 Despre%20moarte

Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:10

Maica...tu bagi lumea in sperieti nu altceva.
Nu cred ca o sa dorm, avand imaginea asta mereu in cap.
Max, chiar ma gandeam la tine cand mi-a venit ideea.
Max+o coasa= angry
Am zis bine sau nu?
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:13

Foarte bine , adu next puppy eyes te omor daca nu , nu mai pun img din nou :)) , next next next next kisskiss fiindca mor dupa fic ::X:X:X
Sus In jos
White Angel
Academy Student
Academy Student
White Angel

Nr. mesaje Nr. mesaje : 32
Puncte : -6
Reputatie Reputatie : -42

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:35

Am, si eu o intrebare ca asa intreaba omu prost
De ce va agitati atat pentru cacatul asta de fic?
Am impresia ca Aly se uita prea mult la vampiri
Adica pana la urma este doar o poveste de rahat care a adunat fani tampiti.
Ar face bine daca s-ar arunc ain garla si nu ar mai posta nici un capiol
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:37

daca ficul meu ti se pare plictisitor atunci nu il mai citii!
Te-ai gandit ca sunt persoane carora le place povestea?
Daca nu iti place cautati alte povesti pe placul tau.
O zi buna, si nu mai comenta cand nu esti invitata White Angel
Sus In jos
White Angel
Academy Student
Academy Student
White Angel

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:40

Scumpo cometez cat am eu chef.
Si Max cred ca a gresit persona.
Nu Sakura era (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) ci tu!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:44

Hei. Tu ce ai impotriva ficului? oO Te doare capul? Noua ne place! Te doare ceva? Nu imi pasa. Nu comenta daca nu iti place. Cum ai facut-o pe Max? Nu iti este rusine? oO
Aly este foarte talentat si ficul ei merita continuat. :* Fani tap**? oO :@
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:46

Sund de aceeasi parere cu Stefz ❥, noua ne
place ficul lui Aly si vrem continuare, tine nu iti place nu citi!
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:47

White , bravo mie ca is cum is, si ce te doare pe tine fundul ce is eu?
Zi-mi cum vrei, nu imi pasa doar ca, te-ai luat de ficu si persoana gresita .
Daca nu ai cum pierde vremea, arunca-te de la balcon, si asa faci umbra pamantuliu degeaba.
Nu il mai citi daca nu iti place!
Asa ca , tai-o de aici!.
Sus In jos
White Angel
Academy Student
Academy Student
White Angel

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:47

Stefz nu am facut-o pe Max asa am facut-o pe Aly, ca sa se trezeasca odata sa nu mai viseze
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19Vin 20 Iul 2012, 14:49

Din curiozitate, ce visez?
Adica frate nimeni nu te obliga sa imi citesti ficul...
Cautati altele pe placul tau.
Si bine ca sunt eu , cum mai facut
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 16 I_icon19

Sus In jos

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 16 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-