|
|
Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2? | Merita sa vina sezonul 2 | | 99% | [ 95 ] | E prea mult trebuie inchis. | | 1% | [ 1 ] |
| Total voturi : 96 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 14:50 | |
| Bai asta! Ma fetita fara prieteni ce esti Te bagi si tu in seama asa... ca t'i se scoala tie Daca te mananca si nu stii cum sa te scarpini atunci vin' la mine sa vezi tu Inainte de a comenta pe altii mai intai uite'te la tine! Nu cred ca ai putea realiza un fic mai frumos decat al lui Aly Nici pe langa nu poti! dapai sa faci mai bun decat al ei Mai bine lasa'te de fitele astea si dute fuguta si joaca'te cu papusile Locul tau nu e aici |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 14:50 | |
| Da ma rog white, de unde stii tu ca Aly ar fi o ..? Nu , nu este asa ca veziti de taiatu frunzelor la caini , sa nu ma exprim altfel. De ce doamne . cine ma rog te obliga sa citesti ficul? Nimeni deci , pleaca. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 14:53 | |
| 1. Din exprimarea ta asa s-a inteles. 2. Ai indraznit sa te iei de Aly si de ficul meu preferat si asta nu se iarta. Si de unde stii tu cum este ea? 3. Presimt ca toate fanele acestui fic iti vor sari in cap. 4. Daca nu iti place, nu citi! Te-a obligat cineva? Nu cred. :-w 5. Stii cata munca a depus Aly in ficurile ei, mai ales in acesta?! Nu cred ca stii, deci taci! |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 14:56 | |
| Stefz, nu cred ca stie ea a vazut aici capitolul 19 sau ce o fi vazut, si crede ca doar atat am facut. Din cate stiu eu, si voi acest fic are sezonul 4 |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:00 | |
| Stefz are dreptate, din toate punctele de vedere Fetito, daca vrei sa iti pui un forum intreg in cap, este problema ta Nu ai idee cate persoane ii citesc si ii apreciaza ficul si efortul lui Aly Paduchi ca tine ne'recunoscatori nu se accepta pe aici Si, cine esti tu sa o insulti? Uite... Poate ca unele cititoare ale acestui fic genial nu au curajul si tupeul sa se impotriveasca tie, Dar eu nu sunt ele! si as merge pana in panzele albe pentru ficul meu favorit, si pentru scriitoarea lui! Asa ca "ja' la caruta!" hai dute si'mpuscate! Nu ai ce cauta aici! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:01 | |
| Aly Ma bucur sa aud asta. 4 sezoane? Deja dansez prin camera de fericire. Eu cu Max turbam de nervi pe mess. Cum isi permite. Totusi, ar fi mai bine sa contiuam aceasta discutie pe chat. Spor la scris si la idei si imi pare rau daca ->sigur<-(cred, nush) te-a deranjat aceasta discuta. Eu iti iubesc ficul si nu voi renunta la el. :x M-am apucat sa il recitesc :X Stii cat il iubesc? Sunt nebuna dupa el. Sunt in stare de orice cand vine vorba de el ;) Edit : Mustache are dreptate. Si eu sunt in stare sa calc pe oricine in picioare care se i-a de ficul meu prefareat dar mai ales de scriitoarea acestuia.
Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Vin 20 Iul 2012, 15:03, editata de 1 ori |
|
| |
White Angel Academy Student
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 32 Puncte : -6 Reputatie : -42
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:02 | |
| Oau, ce profunda poti sa fi. Ficul acesta nu are descriere atat naturala cat si sentimentala. Este alcatuit din replici seci.
|
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:05 | |
| Ce replici seci visezi fetito? Nu am descriere? Ai citit cu atentie tot ce am scris. Mie nu imi place sa fac descriere a peisajului. Insa descriere sentimentala cred ca am, daca vrei iti dau si citat. - Citat :
- Brusc ma trezesc la realitate, privirea mea mutandu-se spre Sasuke. In privirea sa puteam simtii ura si gelozie. Mainile sale se stransesera intr-un pumn, incercand sa isi stapaneasca furia.
Fericita? |
|
| |
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:06 | |
| Asta inseamna descriere sentimentala la tine? Esti jalnica, citeste mai multe carti!!! |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:06 | |
| Vrei descriere naturala? Dute in padure , ai acolo natura , sentimentala? Nu e destula? Ce replici seci vezi tu acolo? Ia ma rog , te crezi critic? Se stie o regula pe forum, nu e voie sa jicnesti ficu nici pe autor, unde pnm sunteti moderatori fiindca nu are ce face cu viata ei si bantuie de plictiseala pe aici. Edit: White cred ca nici in vise nu poti scrie un fic asemeni lui Aly deci citeste tu mai multe carti , ea scrie super. |
|
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:09 | |
| Desi stiu ca e in capitolul 15, domnisoara ma provoaca - Citat :
- Il urasc, cum a putut zice asa ceva? Se indoia ca acel copil, aceea fiinta nu era a lui. Chiar daca eu am fost a lui Stefan dupa el, putea sa fie copilul lui. Ochii mei sunt plini de suferinta, pe cand strang cearceaful care imi invelea corpul.
Fericita, White Angel? |
|
| |
Mustache Special Jōnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:10 | |
| Mama frate lasati'o in pace! nu vedeti ca vrea sa va enerveze???chemati un Mod sa ii dea ban si punct! nu se merita sa ii acordam atentie unei fiinte atat de jalnice ca ea. Nici macar nu i'a citit ficul lui Aly si zice ca nu are descriere si ca este sec Voi va faceti nervi pentru ea, si ea sta acolo si rade de se sparge |
|
| |
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:11 | |
| Vai sunteti patetici! |
|
| |
Max Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:12 | |
| sa se sparga, nu mai poate de fericire, ce urasc persoanele ca ea, care nu au ocupatie, white angel tre rog ceva:o3: , du-te si impusca-te daca nu ai ce face... Edit: CE PATETICA ITI TRAG EU TIE! |
|
| |
Mustache Special Jōnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:14 | |
| Singura persoana patetica de aici esti tu Uite'te la tine! Critici oamenii fara nici un rost! Iti cauti atentie cumva? Nu te baga lumea in seama? awww ce dragutzzz Fetita draga, inainte sa ii critici ficul, citestel! Sa vezi ca are de toate |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:17 | |
| Aly, nu te mai chinui. De ce sa o multumesti? Daca ea nu intelege? Sa fie fericita ca nu fac urat :@ Jur ca sunt in stare sa omor pe cineva. >:) Este jalnica? Cine esti tu sa zici asa ceva? Nu avem nevoie de tine aici! Crede-ma ca eu ai Max si celelalte suntem in stare de orice pentru acest fic. Venisi cu fite aici? De ce? Sa te dai in barci? Poti pleca, multumesc! Crezi ca te vrem aici? Ma deranjeaza ca te-ai luat de fic dar cea mai mare greseala este cand te-ai luat de Aly. Ficul este superb. Sa citeasca carti? Tu ai citit? Nu cred :-w Eu zic sa taci si sa nu mai treci pe aici. Asta a fost un sfat. Nu cred ca am spus ceva urat la adresa ta si nici nu am avut intentia prin aceste comentarii dar m-ai suparat rau de tot. Lasa-ne pe noi si du-te unde vezi cu ochii. Nu te tinem legata sau te fortam sa citesti ficul. Un asemenea fic nu se gaseste la orice aruncatura de bat. O zi buna. -> Cred ca am intrecut masura cu aceasta "discutie" si va invit pe toate pe chat ;) <- Patetic.
Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Vin 20 Iul 2012, 15:18, editata de 1 ori |
|
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:17 | |
| Nu este genul meu sa parasc, insa am anuntat de aceeasta mica problema acolo unde trebuie. Sa te inveti minte White Angel. Edit: Stefz, mai bine discutam prin mesaje private. Sa nu stie tot forumul, ce prostii pot scoate unele persoane pe gura |
|
| |
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:23 | |
| Ya ziceti bai, m-ati parat? Vai, dar, eu vroiam sa discutam problema intr-un mod civilizat, Singura ideea aici ,este ca ficul aste este de tot Rahatu! |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:25 | |
| Aly eu inca nu am reusit sa-ti citesc tot ficul asa ca o sa-ti zic ceva: Daca ai atatia prieteni care iti citesc ficul de ce sa te ervezi pe una care habar nu are ce vorbeste Tu multumestete cu ei pe care ii ai si care iti iubesc ficul si nu o baga in seama o fiinta care umbrete pamantu degeaba |
|
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:26 | |
| Ti-am mai spus odata si vad ca este nevoie sa ma repet. ,,NU ITI PLACE, NU CTII,, Te gandesti putin, ca opinia ta poate fi diferita fata de a celorlalti? Ti-am citit si eu ficul, si te apreciez pentru talentul pe care il ai. Daca ai ceva personal cu mine, poti sa imi spui printr-un MP. EDIT: Multumesc pentru incurajare Inima Neagra, si multumesc pentru ca imi citesti ficul |
|
| |
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:29 | |
| Doamnelor si domnilor il avem aici pe Eminescu in direct si in reluare Vad ca te bazezi pe cititori tai MATA FRICOASA! |
|
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:30 | |
| Nu ma bazez pe nimeni, si ca sa stii Nu pot sa ma compar cu Mihai Eminescu, nu am nici macar o farama din talentul sau. Eu stiu sa ma apar si singura de persoane ca tine, insa si ei vad, ca ai intrecut limita, asa ca au actionat! Persoane ca tine gasesti mereu, de aceea trebuie sa stii cum sa le combati |
|
| |
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:34 | |
| Tu nu ai o farama de talent in tine, asta este problema |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:35 | |
| Aly nu te mai stresa am vorbit cu un moderatori si va rezolva el tot sper |
|
| |
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 20 Iul 2012, 15:36 | |
| Hopaaa... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) | |