Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Urmatorul

Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2?
Merita sa vina sezonul 2
Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_vote_lcap99%Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_vote_rcap
 99% [ 95 ]
E prea mult trebuie inchis.
Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_vote_lcap1%Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 96

AutorMesaj
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 12:50

buna ! Vreau sati zic ca daca Stefan ramane cu Sakura te omor inantea lui Max

Ultima editare efectuata de catre Maria & Sasuke in Sam 30 Iun 2012, 14:10, editata de 1 ori
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 13:20

Scuze ca am ajuns asa tarziu dar am dormit bustean asa ca... lough
Capitol super si.....Saku a plecat cu Stefan? what?lol!
Ce mai rasturnare de situatie, serios acum si Sasuke ce va face? very sad
Sper doar sa o gaseasca si sa o aduca inapoi.
Ce sa mai zic, vacanta placuta si abea astept nextul a hug hi!
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 13:26

Hey, imi pare atat de rau ca nu am vazut mai devreme ca ai pus next-ul . Oricum nu-mi vine sa cred ce a zis Sasuke nu s-a gandit si el macar putin ce o sa creada Sakura mai bine zis cum o sa se simte , intr-un fel o merita ,iar afurisitul de Stefan cred ca auzit conversatia lor si si-a facut si el prd aparitia profitand de moment si zicand excat opusl a ce a zis Sasuke, iar Sakura ca fraira i-a cazut in plasa. Oricum sunt trista ca v-a trb sa asteptam cu toti 3 sapt pana sa puna next-ul :(

Ultima editare efectuata de catre the_first_angel in Vin 29 Iun 2012, 23:37, editata de 1 ori
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 13:30

Sakura ma enereaza!
Ce pretentii sa mai aiba de la Sasuke..daca ea s-a culcat a2a zi cu Stefan ..sincer ..e normal sa fi fost in dubii ..cu, copilul.:-j . Acum iar a fugit in bratele lui Stefan. Ea nu prea stie ce vrea .. e cam ametita asa:)). Ba la Sasuke .. ba la Stefan ..
Sa se hotarasca odata!
Scumpa iti urez din nou vacanta placuta kiss !
Astept next peste 3 sapt :X !
Te pup kiss
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 19:51

Ms cxa mai anuntat si nu pot sa cred
sasuke biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Sam 30 Iun 2012, 02:48

Trei saptamani fara ficul meu preferat sad Suna a tortura pentru mine crying
Revenind la capitol... In primul rand, Sasuke a fost un mare mare magar! biciuitor
Cum a putut sa fie atat de tampit? Oricum era copilul lui... Si chear daca nu era, m'i sa parut o mare nesimtire sa gandeasca asa ceva.. Cum ar veni ca nu ii pasa de saracul sufletel care a murit, indiferent de tata, el nu avea nici o vina... Cam ne'drept...
Cu toate acestea tot nu pot trece cu vederea faptul ca Saku s'a apropiat iarasi de pampalici ala blond si la par si la creier biciuitor
Tu chear vrei sa ma ai pe constiinta nu? hmm...?! Eu care credeam ca o sa imi lasi si mie o "amintire" frumoasa... Dupa ce ca nu o sa mai te vad nici pe tine nici continuarea Moonlight'ului sau la Destiny care apro'po Mersiiii foarteee muuullllttt ca nu il inchizi!!! in love Nu stiu ce ti'a venit sa inchizi niste ficuri atat de reusite si de fabuloase... Pa pa Tears crying imi placea rau idea de la Tears very sad
Marog... Sper doar sa se duca saptamanile acestea mai repede very sad Si.. Sa revi in forta!!! Gata de actiune! SasuSaku ca de nuuu biciuitor
Capitolul nu cred ca ar mai fi nevoie sa iti spun ca este sublim! Ca in tot deauna dap !
Si... Tin sa precizez ca ma bucur de faptul ca ne citesti si noua comentariile in love si ca tii cont de ele oricare ar fi parerea noastra in love Spun acestea deoare'ce as dorii sa imi exprim recunostinta prin ceva si cred ca acesta ar fi cel mai bun mod de a'ti multumi ca iti faci timp pentru parerile noastre si le indeplinesti dap ! [ Am spus toate acestea deoare'ce multe persoane nu citesc comentariile la ficurile lor si uneori nici nu le baga in seama... Pe mine una ma "jigneste" ne'recunostinta aceasta... ]
Inchei prin a'ti ura o vacanta placuta! Si, sa iti incarci bateriile! Pentru ca vreau sa vad ceva "WOW" cand te vei intoarce!

Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 1z6eexkSemnat Mustache
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Dum 15 Iul 2012, 14:37

Hey, m-am intors astazi de la munte, si pot sa spun, ca sunt profund dezamagita. Max, am vazut, ca a dat comm, inca de dinainte, sa fi plecat....
Oricum nextul, trebuie sa vina, cand da si Lorelay comm....so waiting
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Dum 15 Iul 2012, 14:43

bine ai venit de la munte!voiam sa dau comm cand te intorci!Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 208323 ok, deci eu am citit acum multa vreme capitolul !Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 2586070128 imi place, deci sakura a fugit cu stfean, of, a inteles gresit fata asta toata situatia!bietul sasuke!hai sa se grabeasca s-o gaseasca! Doamne ce naiva poate fii sakura!of!te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui!

P.s. si eu am venit ieri de la munte(de o saptamana plecata)!Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 2331551792 so....nu ma omori!Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 127686
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Lun 16 Iul 2012, 12:05

Capitolul 16
O dragoste apusa e ca un vulcan: niciodata nu poti zice ca a trecut pericolul de a izbucni din nou. Un sentiment, pentru care esti in stare sa mergi pana la capatul pamantului, un sentiment, pentru care esti in stare sa ucizi, si sa nu te dai batut.
Miezul toropit al zilei, cand soarele cu a lui putere, isi revarsa sagetile de foc spre pamant. Unde cerul senin, asemenea sticlei, lumineaza pamantului, lumineaza ziua. La volanul decapotabilei galbene, blondul, tinea lejer mainile pe volan, mergand lejer pe asfaltul incins. Ochii lui asemenea ierbei crude, se mutara spre fiinta din dreapta sa. Vantul, ii zbura alene suvitele asemenea ciresilor, din par, intorcandu-le in zecii de feluri. Ochii ei de smarald priveau gol, peisajul terestru al naturii.
Un mic zambet discret i se ivi in coltul gurii, in semn de fericire. O despartise de fratele sau. Acum cu siguranta, Sasuke, innebunea nestiind unde e ea, si era gelos, gelos pentru ca era cu el.
-Stefan, unde mergem?
Aceea voce de clopoteii il trezi din visare. Baiatul isi intoarse capul spre ea, de unde isi incurcisa privirea cu niste ochii de smarald. Un mic zambet i se asternu in coltul gurii, zicandu-i fetei, ca totul este o surpriza.
Pov by Alisia.
A pierdut tot ce ii era mai drag, si acum isi inneaca amarul in crime. A trecut abia o zi, de cand nu o mai vazuse, si se schimbase. Devenise un adevarat pradator. Nu exista ora in care sa nu intru in camera sa, si sa nu vad o fata, secata de sange, trupul fiindu-i aruncat pe podea, iar el fiind acolo, la geamul care ii reflecta razele de soare, pe pielea lui alba, si ochii findu-i rosii. Il puteam auzii intr-una zicand ca amandoi o sa io plateasca cu varf si indesat. Credeam ca s-a schimbat, ca a devenit un vampir cu suflet, cu sentimente, ma inselasem.
-Sasuke, o sa o gasim, stai linistit.
Il vad cum se intoarce inspre mine, ochii lui sangerii privindu-ma insisten, si cu ura. Din reactile sale, se putea dovedii, era nervos si gelos. Stia ca rozalia era cu el, cu fratele meu. Brunetul se apropie de mine, cu viteza lui neegalata de unde isi apasa mainile, in jurul gatului meu, presandu-l cu forta spre perete. Ochii mei devin rosii asemenea sangelui si in urmatatorul moment, scumpul meu frate, primeste un picor in burta. Pe usa camerei isi fac aparitia rand pe rand, Bogdan, Margaret, Sai, Itachi, Naruto si Hinata. Ma uit la fratele meu, cum se ridica de jos indreptandu-si privirea de gheata spre noi. Credea ca toata lumea era impotriva lui, si ca toti ii tinem partea lui Stefan. Mereu a fost asa. Credea ca e cel ma dezavantajat dintre toti, chiar daca in cele mai multe cazuri nu era asa. Brunetul se duce spre biroul sau din lemn de mesteacan, de unde ia un pahar din sticla in care era varsat, un lichid rosu, care mirosea sublim…sange. In urmatorul moment, paharul ii zboara din mana, facand contact cu podeaua, spargandu-se in mii de ciobulete. Il vad pe Naruto in dreptul sau uitandu-se cu aceei ochii rosiatici la el, fixandul cu privirea.
-Gresesti Sasuke, de asta pierzi o fata asa cum este Sakura, fiindca esti impulsiv si nu iti poti controla sentimentele de ura si gelozie.
Ma duc in mijlocul lor de unde ii fixez pe amandoi cu privirea. Cei doi frati ai mei, ma privesc uimiti, asteptand ceva. Asteptand ca eu sa le dau o explicatie.
-Avem nevoie de cristalele Sheryngal.
-Alisia, nu le-am mai folosit de la lupta cu procreati.
Naruto cu a lui vesnica temere, gaseste intodeauna un mod de a ma face sa renunt la idée. Imi mut privirea spre blond, uitandu-ma adanc in ochii sai maritimi. Inghite in sec, pe cand da aprobator din cap. Imi intorc privirea si spre ceilalti, care aproba si ei incet. Probabil am bagat spaima in toti. In minte, zeci de ganduri imi trec prin cap, unul dintre ele fiind cel mai intens.
,,Sa ne apucam de treaba.,,
Pov by Sakura.
In sfarsit ne oprim. Masina pe care o conducea blondul, parcheaza in fata unei vile marii, de culoare alba, cu doua etaje. Nu stiam cat am mers, nu le aveam eu cu geografia, insa acest loc mi se parea mirific. Ma intorc cu fata la el, care ma analiza atent, ochii lui sorbindu-ma dn priviri. Mana sa, se inconjoara in jurul taliei mele, lipindu-ma de trupul lui. Ochii sai se uita in ai mei, incercand sa imi citeasca sentimentele. Ma apropii de urechea sa, de unde il intreb unde ne aflam. Acesta, scoate un mic chichot de ras, pe cand imi sopteste ca suntem in Hawai. Ma uit la el mirata, urmand ca apoi sa aud, valurile mari izbindu-se de suprafatele din piatra ale stapilopozilor. Acel suntet unic, al valurilor, si mirosul proaspat de alge imi invadau simturile. Baiatul, deschide usa din cristal a vilei, de unde ma conduce inauntru. Livingul, era modern, cu fotoli de culoare alba, si o canapea de tip coltar, de culoare cafenie. In fata geamurilor, era asezata o plasma, si o consola de jocuri, pe cand in mijloc era un mic covoras alb, pe care se afla o masuta din cristal. Stefan, ma ia de mana, pe cand ma conduce pe niste scari la urmatorul etaj. De acolo ma impinge inspre o camera cu usa bej. Baiatul o deschide incet iar eu raman muta la ceea ce vad. Un pat baldachin, de culoare alba, doua dulapuri mari cu multe compartimente, o masuta de cafea alba, si doua scaune negre, iar in spatele patului, geamuri si o usa de sticla care duc spre balcon, unde erau doua scaune pliante. Baiautul ma saruta pe gat, de unde imi spune ca se duce la masina sa ia bagajele. Dau aprobator din cap, urmand ca el sa iasa alene din camera. Ma rezem de un sifonier aflat langa usa, si simt cum un compartiment se deschide. Bag mana in acel sertar, de unde scot un plic sigilat. Curioasa il deschid si scot hartiile aflate in el, urmand sa le citesc. Ochii mei se fac mari de uimire si de teama, in acel plic scria faptul ca…
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Lun 16 Iul 2012, 12:07

prima nr1
In acel plic scria faptul ca nu a pierdut copilul , da doamne , si sa fie a lui Sasuke , o presupunere doar , dar sper sa fie adevarata.
Deci revenind la prezent alias , Idiotus Sasuke , nu avea ce sa faca cu eternitatea lui si a ales sa sece de sange niste tarfe care nu au ce face cu viata lor.
Bravo brunetule , ai castigat premiu nataraul anului, in clatea de ce nu iti ei viata? Gelozia asta , tu nu esti vampir , esti demon :| hmm..realy?
Ai revenit in forta , dar nu faci cumva sa dispara din cadru Stefy sau sa apara cineva de care sa se indragosteasca si sa traiasca nefericiti pana ii omor eu?
Te ro rog rog rog adu next kiss rock in love a hug .
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Lun 16 Iul 2012, 12:15

mi-a luat-o max inainte!Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 2586070128 doamne!cat de rapida esti max! ei bine imi place place place!wow!nu-mi vine sa cred cum a reactionat sasuke, eu credeam ca va fugii dupa ea ca un nebun gata sa-l omoare pe stefan,dar nu, el o considera vinovata si pe sakura...ma intreb ce ii va face cand o va vedea..te rog sa nu fie ceva rau!stefan e tare marsav, sper sa moara curand...alisia a bagat spaima in toti nu?ce tare!Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 2586070128 si anume de ce aveau nevoie de cristalele Sheryngal?of, de abia astept sa vad nextul!te-am pupacit!si te rog sa ma anunti cand il pui!spor la scris!Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 208323
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Lun 16 Iul 2012, 12:16

oooooooooo esti rea dar ms de next si revanseazate pentru saptamanile in care nu ai pus next-ul asyept cu bratele deschise next-ul . Maria te pupaceste.
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Lun 16 Iul 2012, 12:28

lough ma bucur ca ati comentat asa de repede, mai ales Max si Lorelay dar si tu Maria & Sasuke .
Urmatorul capitol s-ar putea schimba situatia...
Dar, vad ca nici unul nu a sezizat ca Sakura a descoperit un plic, din care va afla unul sau doua sau mai multe secrete
Oricum eu ma bucur ca ati dat comm...
Si o sa ma straduiesc sa fac un capitol mai bun happy2
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Lun 16 Iul 2012, 12:29

Deci esti diabolica, mai lasat in suspans! huh?
In afara de asta, un capitol minunat ca toate celelalte, nu am ce reprosa decat lauda. happy2
Multumesc de anunt. Si prea multe nu am de zis in afara ca nu ma asteptam ca Sasuke sa se transforme in demonul asta... Unde a disparut latura lui umana? Cred ca a plecat odata cu Sakura si serios? O considera vinovata si pe ea? De ce, ca a fost el pr*st si a pierduto? Si ce e in plic?
Ce pot sa zic decat ca ma omori cu zile! lough
Astept nextul care am o presimtire ca va venii destul de repede. in love hi!
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Lun 16 Iul 2012, 12:29

Mama frate... serios? :|
Sunt a 5'a???? crying
Phoai.. vroiam si eu sa fiu prima care da com la ficul meu favorit...
In fine... deci.. nu ai idee cat de mult ma bucur ca ai venit!!! in love
Iti iubesc ficul, si o stii foarte bine kiss
Sper sa aduci urmatorul capitol cat mai repede!
Si nu imi vine sa cred huh? mi'a fost atat de dor de Moonlight incat chear nu m'a interesat ca, acest capitol este StefSaku can\'t see !!!
Sper sa se intoarca roata yeah si.. sper sa se mai relaxeze si sasuke... adica serios... cred ca are creierii varza de la atatia nervi rolling on the floor
Te rooog eu frumos de toot sa aduci urmatorul capitol cat de repede poti! ;;)
Dea'bea astept sa vad ce va face Sakura huh?
Ar fi tare ca, in plicul acela sa scrie ca, Stefan o vinde sau ceva de genu what?lol! sa isi dea si ea seama ca Stefan e un nemernic! biciuitor
Mama Tata Frati Surori!!!!
Astept Neeeeeeeeexxxxxxxtttttttt!!!!!!!!!!!!!!!

Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 25isooz
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Lun 16 Iul 2012, 12:48

Deci ma bucur nespus de mult ca ai adus nextu,
ce pot sa zic sasuke biciuitor biciuitor
Nu pot sa cred chiar ca e un demon si
faptul ca alisia a bagat spaima in toti rolling on the floor
Este unul din preferatele mele capitole
si credema ca ma urasc nu pot fi si eu prima!!
Adu nextu cit mai repede si fal te rog si eu
sasusaku! Astept nextu si sa ma anunti si pe mine!
Stefsaku nervi! nervi! huh? what?
Sus In jos
Angy
Genin
Genin
Angy

Localizare Localizare : In fata pc-ului .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 167
Puncte : 189
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune !
Stare de spirit Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Lun 16 Iul 2012, 13:12

Scria ? Ce scria ? Vreau sa vad ce scria what? ..Deci ador acest fic love si nu stiu daca am mai comentat la el , dar sigur l-am mai citit :d Ce sa zic povestea este captivanta si Stefan imi aminteste de VD ( The Vampire Diaries ) , si de iubirea dintre Stefan Salvatore ( cred ca asa se scrie,nu retin exact ) si Elena Gilbert love ...
Mai fermecat <3 !
Ne citim data viitoare , te kiss Angy` !!
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 12:52

Capitolul 17

Ce este aceea o viata de mister, cand crezi ca stii totul, si in doar o secunda realitatea se schimba si tu nu esti constient de acest lucru? O temere si niste cuvinte care pot lua o intorsatura dramatica in evenimente. Cuvintele, sunt o oaza de fericire si tot in aceelasi timp, o oaza de spaima. Cititndu-le poti descoperii adevaruri ascunse in trecut.
Pov by Sakura.
Corpul meu tremura involuntar, in timp ce teama pune stapanire pe sufletul meu. O lacrima cristalina se prelinge usor pe chipul meu, pe cand amintirile imi navalesc in suflet si in minte. Mama si tata, doua cuvinte care imi lipseau si carora le duceam dorul, au murit in urma cu 10 ani pe podul Wickery, intr-un accident de masina, cel putin asa spuneau autoritatile. In aceeasta foaie acest adevar era falsat.

,, Draga Stefan,
Cum noi doi nu ne-am mai vazut de mult timp, mam gandit sa ne mai intalnim ca sa povestim. Am de gand sa iti spun noua mea ,,fapta,, . Pai, trebuie sa recunosc sunt un vampir malefic. Am lasat o fetiscana cu parul roz bombon cam de vreo 5-6 anisori, fara tata si mama. Un mic accident de masina provocat de mine. Ca sa fiu sincer, trebuia sa scap de ea. Sora vitrega a Alisiei, o faptura umana. Mama ,,rozalindei,, ca sa ii zic asa, s-a culcat cu ,,papa original,, . Avand in vedere ca scumpa si iubita mea, surioara a fost prima originala, si din sangele ei ne-am creat noi, noi nu suntem frati, cu faptura de culoare roz. Niciodata nu va putea deveni un vampir. Ea va fi doar sora noastra umana, si vitrega.
Cu drag, al tau frate Sasuke,,

Acest adevar, aceste cuvinte, Sasuke mi-a omorat parintii, cu sange rece, doar ca sa se razbune pe Alisia. Eu eram sora Alisiei, si din cate se puteau intelege din scrisoarea asta, doar sora Alisiei.
Sasuke, un vampir obsedat de putere, pentru care omora oameni si le lua sufletul, daca era nevoie.
,,Sakura….,, Puteam recunoaste oriunde acel ecou al voci lui… Stefan. Ma intorc spre blond care avea fata trista, ochii lui asmenea furtuni de frunze, privindu-ma uimit. O lacrima fierbinte mi se prelinge pe chip. Baiatul intinde mana spre chipul meu asemenea zapezi de unde culege aceea urma de tristete.
-Este, asa de greu, sa afli ca, cel pe care il iubesti ti-a ucis familia.
Durerea si suferinta puneau stapanire pe mine. Ma gandeam de ce tocmai el, cu, care impartisem atat de multe. De ce persoana care se afla in inima mea. Imi ridic privirea din pamant si ma uit spre el, spre Stefan. In ochii lui se puteau citi urme de incertitudine si mirare. Arata asemenea unui stafi.
-Inca il mai iubesti pe Sasuke?
Ma uit mirata la el, apoi imi dadusem seama de ce spusesem in urma cu, cateva minute. Brusc ritmul inimi mele devenea alert, in timp ce cristale pline de tristete se revarsau din ochii mei. Nu ma puteam mintii, eram in acest moment cu Stefan, insa gandurile mele zburau spre Sasuke. Imi las privirea in jos, in timp ce las lacrimile se alunece usor pe chip. Stefan se aseaza in fata mea de unde imi cuprinde mainile intre ale sale. Privirea lui calda imi dezmierda sufletul. Ma aplec spre el de unde imi las capul pe pieptul sau. Baiatul se aseaza pe pat, tinandu-mi corpul la pieptul sau, mangaindu-ma incet pe spate, si dezmierdandu-ma cu vorbe dulci. Lacrimile mele curgeau neconditionat pe camasa sa alba, insa nu il deranja, stia ca trebuia sa ma descarc de aceeasta povara sufleteasca care sa asternut pe mine.
Pov by Alisia
Sunt in biroul fratelui meu. Razele calde ale soarelui trec prin fereastra de sticla scaldand incaperea in lumina si culoare. Pe biroul din lemn de frasin mii de harti albe erau imprastiate asemenea unei tornade. Niciodata nu puteam intelegea ce face Sasuke cu atatea hartii, mai ca si le pune in cap. Ma asez pe scaunul cu rotile de unde incep sa ma invartesc, asemeneaz unui copil mic care nu are ocupatie. Piciorul meu loveste marginea biroului, se unde se deschide rapid un sertar. Ma opresc din ,,joaca,, de unde cotrobaiesc prin hartiile care se aflau acolo, insa una imi atrage cel mai mult atentia. O iau si incep sa o citesc.
,,Kamelia Haruno, a nascut o fetita sanatoasa la spitalul Marbely din Mystic Falls. Fericitul tata este nimeni altul decat Fugaku Uchiha. Fetita cantareste 2 kilograme si este al unsprezecelea membru al familei Uchiha dupa Sasuke, Itachi, Alisia , Stefan, Naruto, Sai, Kol, Klaus, Rebekah, si Jessie. Le uram sincerele noastre felicitari parintilor.,,
Sakura este sora mea, sora mea de sange. Ochii mei se ridica incet spre tavan admirand un punct inexistent, tiparit totusi in mintea mea. O sora umana, pentru care fratii mei se razboiesc. O ironie a sorti sau asa a fost sortit familiei noastre? Impachetez aceea foita urmand ca apoi sa o ascund in buzunar si ies rapid din birou. Dintr-o data holul mi se pare pustiu si trist, ce as das a vad copii pe aceste holuri alergand, razand si jucand, ar fi un vis devenit realitate. Mergand pe holurile pustii si indreptandu-ma spre camera mea, ii vad pe Sai cu Margaret stand de vorba. Cei doi aveau o sclipire aparte in privire, o licaire a dragostei si iubirii. Amandoi sunt doua suflete de copil care se bucura din orice. Simt o mana calda pe spatele meu. Stiam cine era. Ma intorc si dau de ochii de caprioara a lui Bogdan. Pe chip i se asternea incet un zambet radiant asemenea a o mie de raze stralucitoare. Mana lui se inconjoara in jurul taliei mele, lipindu-ma de trupul sau. Buzele sale se unesc usor de ale mele, creeand un sarut dulce precum mierea. Il iubeam pe baiatul acesta si asa avea sa fie mereu.
Pov by Stefan
O vad pe rozalie, cum a adormit incet, capul lasandusi-l pe pieptul meu. Suvitele de cires ii atarnau liber pe chip dandu-i o nuanta angelica. Simt cum in buzunar imi vibreaza ceva…telefonul. Il scot si vad ca am primit un mesaj.
,,Pazestete si pazesteti iubirea, in curand vei cunoaste pe propria ta piele cum este sa suferi pentru o persoana asa cum si tu i-ai facut pe altii sa sufere.,,
Cand ma uit la numele celui care mi-a trimis mesajul, o urma de spaima se revarsa pe chipul meu, era chiar….

Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Mar 17 Iul 2012, 12:58, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 12:54

Prima Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 3199963233
Buna scumpo Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 78717
Deci cu acest capitol m-ai uimit. Sakura este o Uchiha? M-ai lasat cu o fata de "OMFG" Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 385627. Sas'ke i-a omorat parintii? Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 2137098537Il omor! Stefan stia? Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 1733309228 Wow, ce incurcatura Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 361396nici nu stiu de unde sa o i-au. Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 138742 Sai si Margaret ha? Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 2573201749 Uuu Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 2843714615 Cat iti iubesc ficul :X Nu ai idee.
Sunt curioasa cine i-a trimis mesajul. Sas'ke? Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 361396
Spor la scris si multa imaginatie!
Sa il aduci cat mai repede. Iti dai seama cum a fost fara ficul tau? Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 955647780

Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Mar 17 Iul 2012, 13:09, editata de 1 ori
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 12:57

prima a fost super next-ul ai vrut tu sa fi prima care il citeste dar na xa sunt eu
Sus In jos
Angy
Genin
Genin
Angy

Localizare Localizare : In fata pc-ului .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 167
Puncte : 189
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune !
Stare de spirit Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 12:59

Era chiar ...Sasuke ! Wow !! Sakura , sora Alesiei ? Deci am ramas masca , ce idee ! De unde cumperi ideile ca as avea si eu nevoie de cateva rolling on the floor
Ma bucur ca ai adus next-ul este pur si simplu fabulos <3

Ne citim data viitoare , te kiss dulse !!
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 13:03

Deci nu pot sa cred,
fata cate idei mai ai si
Sasuke biciuitor biciuitor
Saraca Sakura mie
mila de ea, si adu mai
repede nexu, ca pentru el traesc!
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 13:23

Mai intai sa incep si eu cu un SALUT! Doar asa se cuvine, nu? Mersii pentru anunt! kiss
Deci se vede ca ai rasturnat situatia rau de tot! huh? In sensul bun al cuvantului.
Sora Alisiei? what?lol!
Am o vaga banuiala ca persoana care a trimis mesajul este Alisia, think alfel Stefan nu ar fii asa speriat lough
Ramane de vazut ce iti mai trece prin cap deci spor la tastat si idei. hi!
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 13:34

Ca tot vorbind de Stefan...vreau sa stiti ca este aceelasi Stefan din The Vampire Diares.
Am facut aceeasta precizare pentru ca stiu ca multi isi imagineaza personajele dupa propria imaginatie....insa la acest personaj sunt putin mai stricta deoarece chiar vreau sa semene cu cel din TVD

Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 Sssssas
Paul Wesley aka Stefan Salvatore

Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Mar 17 Iul 2012, 13:49, editata de 1 ori
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 13:40

Din primul capitol in care l-ai mentionat pe Stefan mi s-a dus mintea la TVD, mai ales ca iubesc serialul.
Si nu stiu daca doar mi se pare, dar tu ai facut intentionat aceste asemanari, adica parintii ei au murit pe un pod si Sasuke parca seama putin cu Damon, doar putin.
Culmea ar fii ca Sakura sa fie si ea o dublura ca in film lough
Sau cine stie... think
Oricum faci o treaba buna cu Stefan chiar se aseamana foarte mult.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 14 I_icon19

Sus In jos

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 14 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-