Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Urmatorul

Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2?
Merita sa vina sezonul 2
Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_vote_lcap99%Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_vote_rcap
 99% [ 95 ]
E prea mult trebuie inchis.
Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_vote_lcap1%Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 96

AutorMesaj
The~First~Angel~
Academy Student
Academy Student
The~First~Angel~

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Romania
Nr. mesaje Nr. mesaje : 17
Puncte : 18
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : sa citesc( ficuri, romane ,..), sa desenez, sa dansez ...
Stare de spirit Stare de spirit : happy

Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 20:12

Nu pot sa cred ca deja a venit si sezonul 3, sunt atat de dezamagita de mine insami ca nu am comenatat si eu la ultimul cap din sezonul 2. Sa revenim la fic, next-ul etse foarte frumos si ma bucur ca sasuke este atat de dulce si pasional , aww. Oricum, abia astept next-ul, te pop.. p.s: sa ma anunti si pe mn cand pui nxt-ul happy2
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 20:31

Hey!
Multumesc ca m-ai anuntat!
Ai fost rapida cu sezonul 3.
Imi place mult primul capitol ..lasa o urma de mister..
Ma bucur ca Sasuke s-a schimbat si este atat de romantic cu rozalia lui.
Dar din cate stiu nu a existat un moment intim...intre ei nu? Sau tin eu minte prost:)).
Daca este cum zic eu :-" sper ca o sa se intample ceva ceva.. xD
Astept next !
Te pupiceste Deea kiss
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 20:46

eu in locul lui Sakura de la inceput ma omoram [i] [u]
Sus In jos
Majkela †
Chūnin
Chūnin
Majkela †

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 515
Puncte : 543
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?
Stare de spirit Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 22:35

Hey Hey Hey
Mersi ca m-ai anuntat kiss
Iiiii Sezonul 3 stiam ca nu o se dezamagestiiiii a hug a hug
Oare o sa mearga sa se duca toti la scoala? ingrijorat
Ehe deabia astept nextul sa aflu happy
Spor la scris si sa ma anunti cand pui nextul kiss kiss
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 01:40

Hello! happy2
Mersii de anunt, draguta. a hug
Capitolul a fost minunat in love .......de-a bea astept ca toti sa mearga la scoala.....presimt ca se vor intampla multe de acum incolo think
In orice caz astept cu nerabdare nextul. hi!
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 10:05

Hallow Hallow ;;)
"My dear" ai un fic foarte foarte frumos in love
Scoala a? well? awesome right? scoala le trebuie lor la 150 de ani lough
In fine... Ma bucur ca Sasu' nu o mai bate pe Sakura dap ! a devenit si el mai "uman" lough sper sa'si tina obiceiul yeah
Revenim la.... Scoala :| vorba lui "Angel white and black : presimt ca se vor intampla multe de acum incolo " pai si eu cred lafel ptr ca nu poate fi ceva normal sa ai niste creaturi supranaturale intr'o scoala cu muritori heh
Moa huh? ia iute idee cool ar fi tare daca ar face Sasuke cu familia lui o scoala pentru vampiri si alte creaturi mistice can\'t see !!! ca tot nu au ce face lough am mai vazut idea asta dar nu mai stiu unde...
In concluzie :
Idee super Tare
Fic Lafel de Tare lough
kiss kiss ASTEPT NEEXT!!! kiss kiss
Sus In jos
Rosalie Evans
Genin
Genin
Rosalie Evans

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 387
Puncte : 414
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : desenul si muzica
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 17:35

Deci dupa 2 sezoane ajung si eu aici nervi! nervi! nervi!
In fine mai bine mai tarziu decat niciodata.
Ficul pana acum mi-a placut la nebunie ai foarte mult talent si asta o dovedesti in toate ficurile tale.
Scoala la 150 ani? Pana acum le-a fost lene sa meraga da bine ca lui Sasuke nu ia fost lene dea in Sakura. Macar bine ca iau mai venit mintile la cap.
Cum s-a mai spus am o presimtire ca la scoala va fi ceva actiune si abia astept sa vad ce ne-ai pregatit asa ca vino repede cu next iubita si nu uita sa ma anunti.
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 23:04

Capitolul 2
O pulbere fina de lumina si culoare, se revarsa dinspre cerul senin spre camera rozaliei. Acolo scumpa fata, isi ducea somnul de frumusete ca in fiecare zi. Chipul ei era asemenea unei printese. De pe hol, se auzi o bubuitura, uramand ca apoi usa camerei fetei sa se dea de perete.
-Surioara!!!!!!!
Tignalul ascutit al blondei, reusise sa ii faca ochii fetei sa se deschida. Acel verde crud de iarba o fixa pe Margaret din priviri. Blonda cu ochii de smaralde avea un zambet larg pe fata. Era imbracata cu o rochie de noapte alba, lunga pana la genunchi, cu niste imprimeuri negre pe ea.
Pov by Sakura
Intr-o zi Margaret o sa-mi sparga timpanul, la ce tignal are. O vad cum alearga spre mine, apoi se arunca in pat. In ochii ei era o sclipire ciudata, pe cand ma privea insistent. O intreb ce vrea apoi ea scoate din spatele sau o mana de rochii pe care mi le arunca.
-Pe care, adica sunt clasa a 9, ma rog toti suntem clasa a 9, dar, pe care?
Ochii ei de catelus, ma priveau insistent. Imi dau ochii peste cap, apoi ma uit atent la rochii, analizandu-le. Una era maro, scurta pana la genunchi, fara bretele, una era roz, tot pana la genunchi, una era de un albastru maritim, cu niste modele pe ea, si in final, o rochie galbena, pana la genunchi, in forma ovala. Ii arunc rochia galbena, urmand ca apoi, sa o ia in mana si sa iasa cu ea din camera tipand si strigand.
Imi iau perna, si o pun peste fata, doriind inca sa dorm. Era o zi prea frumoasa, pentru a dormi. Deodata, perna imi este luata de pe chip, si ochii mei dau de ochii abisali ai brunetului, care ma priveau cu iubire, si caldura.
-Voi, vampiri, mereu sunteti asa de silentiosi?
Acesta zambeste, pe cand mana lui imi mangaie incet chipul. Puteam citi in el, caldura, si iubire, adaugate incercari de a se schimba, de a deveni o fiinta buna. Ochii lui de onix, se uitau pofticios, asupra buzelor mele, pe cand mainile lui imi cuprindeau incet talia. In urmatoarea secunda, buzele lui se unesc de ale mele, creeand un sarut dulce, si plin de pasiune. Mainile mele, erau in parul, lui jucandu-ma cu el, modelandu-l in toate formele.
-Dracula, Julieta nu vreti sa intarziati in prima zi nu?
Sasuke, se intoarce, de unde da de Sai. Ochii lui negri precum noaptea analizau atent, ceea ce faceam eu cu Sasuke. Brunetul meu, imi smulge perna de sub cap, urmand ca apoi sa o arunce in Sai, fiind evident ca nu la nimerit. Plecand pe coridor, putea auzi strigatele satenului. Iubirea, vampiro-umana. Brunetul, se ridica de pe mine, urmand ca apoi sa se duca spre coridor, ca sa se ciondaneasca cu fratele sau, preaiubiit. Le puteam auzi usor, strigatele si surasurile, urmand ca apoi sa nu m-ai aud nimic, se luasera la intrecere. Ma ridic din pat, ducandu-ma spre noptiera, de unde iau peria incepand sa-mi pieptan parul asemenea florilor de cires. Ma duc spre baie, de unde intru in cabina de dus, deschizand apa calda.
Stropi de cristale, se spargeau incet de trupul meu, creeand cascade. Parul meu rozaliu, era ud, asemenea trupul meu. Ies din baie, infasurata de un prosop alb, si ma duc spre sifonier. O varietate de hainie ma intampinau care de care m-ai frumoasa, aleg sa-mi iau o rochie alba, simpla asortata cu niste balerini de aceeasi culoare. Ies din camera indreptandu-ma spre parter, de unde vad ca toata lumea era gata. Sasuke, era imbracat cu o camasa alba, blugi skiny, si tenesi Nike. Naruto, cu o camasa albastra in dungi, niste ochelari de soare, niste blugi New Yorker, negri, si bascheti albastri. Itachi, era in camasa neagra, paltaloni albastri, si tenesi albi, cu niste casti pe gat, Sai, era cu un tricou alb, asortat cu o jacheta neagra din piele, paltaloni de un albastru inchis, si tenesi negru cu albastru, la inchietura purtand un ceas, Bogdan era in camsa alba, blugi negri si rupti, totul asortati cu niste bascheti negri, si ochelari de soare. Acum fetele. Alisia, era intr-o rochie neagra, scurta pana la genunchi, cu niste balerini albi, parul ei de abanos, i se revarsa pe spate, Hinata,era in rochie albastra, cu un bolerou de aceeasi culoare pe umeri, parul ii era prins in coada, pe cand purta o rochie albastra, cu o curea alba, si niste cizme negre.
Iesim, din casa, urcand in 4x4, din fericire pentru noi fetele, Alisia conducea. Pe tot drumul catre scoala, am auzit strigatele baietilor, care doreau ca surioara lor preaiubita, sa calce pedala de acceleratie.
Intr-un final ajungem in parcarea scolii, de unde ne dam jos, indreptandu-ne spre incinta liceului. Pe drum, catre intrarea in scoala, zeci de perechi de ochii ne priveau pe noi, fetele cu invidie si ura. La portile albe de la intrare, era un grup de 10 tineri, 6 baietii si 4 fete. La vederea noastra, se introc spre noi, privirea lor nefiind una tocmai placuta.
-Originali nostri preaiubiti, cum va este ziua pana acum?
-Sasori, cap de gaina, cum de inca m-ai traiesti dupa ,,mica,, cearta de asta-vara?
Ochii maritimi ai lui Naruto il priveau pe roscat cu furie. Fulgere mici in apareau in reprize scurte de timp in ochii, fiind gata sa il omoare pe roscatul cu ochii de sange. Gasca roscatului cuprindea un blond, un alt roscat, 2 bruneti si doi sateni, pe cand fetele erau 2 blonde, una roscata, care era Karin, si inca una pe care nu o stiam, nu o m-ai vazusem.
-Procreatilor, dati-va din drum daca nu vreti sa va facem una cu pamantul.
Vocea de gheata a lui Bogdan, se facu ivita. Toti ochii din acel anturaj se intoarsera spre baiatul blond cu ochii caprui, care avea la pieptul lui surioara-originala, Alisia. Mainile lor erau impreunate, pe cand amandoi ii priveau pe acei vampiri-problema. Pe fata roscatei focoase, nu intarzie sa apara o urma de dispret, si dezgust. Clopotelul suna de inceperea orelor de curs, iar noi ne indreptam spre salile de curs. Mergeam incet tinandu-ma de mana cu Sasuke, dar, deodata din spate ma aud strigata. Ma intorc, si nu imi vine sa cred ochiior pe cine vad, era chiar…..
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 23:11

prima , scandal daca nu sunt eu :P
nervi! nervi! nervi! Cine cine este? nervi! nervi!
Doamne , suspans , of nervi! nervi! nervi!
Cred ca mi-am spart capul si abbia adineauri scapsasem de dureera preacunoscuta dupa wisky.
Si ce pana mea mai traiesc procreati aia? Lorelay ggrabeste-te cu comu fiindca vreau next puppy eyes puppy eyes puppy eyes puppy eyes
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 23:37

mercik ca m-ai anuntat happy waaaaaaaaaa!!!!!!cine cine cine era??????cineeeeeeeeeee????? :OO:Aminteste-mi sa te bat data viitoare, ei bine capitolul este superb toate bune si frumoase inca, nu am ce comenta, eu am inteles totul, te astept cu nextul, te-am pupacit in love sa ma anunti bitha kiss
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 23:44

a doua :nr2: cine e pls zimi
apropo super tare ficul
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 23:48

In primul rand.....esti foarte buna la tinut oamenii in suspans.....prea buna!
Cine era? Cine? Cineeee? Esti fenomenala draga, fenomenala!
Capitolul ca de fiecare date super,foarte minunat....nu prea am cuvinte.
Daca nu te grabesti cu nextul, te pap, ai inteles, te pap lough
Totusi compenseaza ca de fiecare data ma anunti de next....apropo........ MULTUMESC MUULT! in love kiss
P.S: Spor la tastat
Sus In jos
Majkela †
Chūnin
Chūnin
Majkela †

Hobby-uri Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?
Stare de spirit Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Mar 12 Iun 2012, 08:45

Hey Hey Hey
Suspans al naibi de suspans.
Cine era??!CineeeE? puppy eyes
Totusi imi place suspansul pe care ni-l oferi
Succes pentru a scrie nextul kiss
P.S. sa ma anunti si pe mine cand il pui puppy eyes puppy eyes
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 762
Puncte : 807
Reputatie Reputatie : 35

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Mar 12 Iun 2012, 19:33

La Dragoste adevarata sau Obsesie bolnava? si Obsession and passion cred ca mi s-au incurcat povestile in cap si daia nu mai inteleg nimic lough oricum la cat de mult am dormit azi era de asteptat sa fiu asa de aeriana lough
Dar aici nu am cum sa incurc povestea in love e singurul fic cu vampiri pe care il citesc (din cate imi amintesc) si este printre preferatele mele in love
Ti-am mai spus ca m-am indragostit de acest fic asa ca astept next!!!!
Vreau sa vad mai repede cine era.
Si Karin impreuna cu maimutele ei nu au ars atunci?? Cum au scapat? Sau nu imi mai amintesc eu bine???
In fine te-am pupat si spor la scris ♥️♥️♥️
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Mar 12 Iun 2012, 19:53

Halloww kiss
"Thank You" ca m'ai anuntat si pe zapacita de mine heh
... Suspans... Again.. serios? lough sunt curioasa sa vad cine e happy2
Bai esti neboon huh? nici la scoala nu scapa de karin si ai ei? waiting eu una nu am nimic personal cu karin Doamne fereste lough doar ca in fiecare fic sasusaku in care aparea si ea, este caracterizata nu prea frumos...
Concluzie : karin = personaj negativ [ sa zicem mai frumos heh ]
RRevenim!
Ficul a fost senzational doamnelor si domnilor! lough lough este printre preferatele mele in love
Mie una imi pare foarte rau ca nu am darul acesta de a compune... si fie ca vreau sau nu invidiez si in acelasi timp apreciez persoanele pe care Dumnezel le'a inzestrat cu acest dar mirific [ parerea mea ]
De'a bea astept nextul sa vad ce iti mai trece prin cap in love

Mustache
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Mier 13 Iun 2012, 09:29

Cat de frumos e capitolul asta!!!
Ador comportamentul lui Sasuke!! uhhh e asa de dulceee!!!:X:X
Salivez aici dupa el:X!!
Ms ms ms ms ca m-ai anuntat scumpa!!!
Stii ca imi place ficul asta mult!:X
Sa pui repede next ! SUSPANS!
Te pupiceste Deea kisskiss!
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 19:34

Capitolul 3
Pov by Sakura
Ma intorc, si nu imi vine sa cred ochiior pe cine vad, era chiar…..
Nu stiam ce sa spun, eram surprinsa de ceea ce vedeam, atat eu cat si el. Ochii lui negri, precum noaptea priveau atent aceea silueta, care isi facea loc printre elevi grabiti din scoala.
Parul lui auriu, precum granele proaspat coapte, si ochii lui verzi precum iarba erau perfecti, ca ultima data cand il vazusem, acum 2 ani, cand aveam 14. Prima mea iubire, inainta incet pe holurile scolii, cu al sau zambet vesnic, care mi-a ramas tiparit in inima.
-Esti m-ai frumoasa decat mi te aminteam…Sakura.
Blondul imi prinse mana, apoi mi-o saruta. Ma uitam la Sasuke, caruia fulgere ii aparusera in privire, ochii lui fiind gata sa isi schimbe nuanta culorii. De la negru abisal, la rosul sangeriu, in doar o clipa.
-Stefan, imi face placere sa te revad.
Blondul ma privea cu o sclipire in ochii, in timp ce ma analiza. Oare inca m-ai simtea ceva pentru mine, dupa tot acest timp? Insa acum nu trebuia sa am grija de sentimentele lui, ci de cum interpreta Sasuke, acest lucru.
-Si el, cine este?
Stefan isi muta privirea de la mine, la el, la Sasuke. Ochii lui verzi il analizau pe brunet atent, asteptand raspunsul meu. Ma duc langa Sasuke, de unde il curpind de mana, si ma uit atent in ochii sai, urmand ca apoi sa ma uit in ochii lui Stefan, zicandu-i ca este Sasuke, iubitul meu. Blondul face ochii marii de uimire, pe cand privirea calda, I se schimba intr-una furioasa. Isi inclesta mana intr-un pumn, se simtea ranit, dar, de ce? Relatia noastra se terminase acum mult timp, din lipsa de iubire.
-Stefan, daca nu te superi, intarziem la ora, deci pe m-ai tarziu.
Brunetul, puse accest pe fiecare cuvant, pe cand Stefan isi incelsta din dintii. Puteam observa ceva diferit la el. Tenul lui, deobicei masliniu, era acum alb, precum zapada abia cazuta. Era m-ai atlet de atunci de cand il vazusem eu acum mult timp in urma, si avea un sarm ireal. Avea acel mister pe care il avuse si Sasuke, prima oara cand il vazusem.
-Ce nemaipomentita coincidenta, suntem in aceeasi sala de curs…pentru tot anul.
Ma uitam la Sasuke, care ii arunca fulgere in ochii lui Stefan, care pur si simplu zambea. Clopotelul suna de intrare, pe cand eu cu Sasuke, si Stefan, ne indreptam spre sala de curs. Simteam o tensiune din afara limitelor, intre cei doi baietii, isi aruncau priviri ucigatore, pe cand eu ma rugam sa ajungem mai repede la ora de istorie.
Intr-un final, ajungem in sala 245, unde ii vedem si pe restul. Margaret statea in banca cu Itachi, Hinata cu Naruto, si Alisia cu Bogdan, si Sai singur. Ma indrept spre o banca aflata intre banca Hinatei si a Alisiei. Imi pun cartile in pupitrul banci, pe cand il astept pe Sasuke. Spre ,,bucuria,, mea Sasuke si Stefan ajunsera amandoi in aceelasi timp, la banca. Se pare ca fiecare vroia sa stea cu mine. Mana fiecaruia era pe marginea scaunului, pe cand ei isi aruncau fulgere din priviri. Pe usa isi facu, aparitia un domn in jur de vreo 45 de ani, cu parul argintiu asemenea fulgilor de zapada, si imbracat in frac. Ochii lui albi, asemenea antimpului rece, ii priveau insistenti pe cei doi baieti.
-Sasuke Uchiha, si Stefan Salvatore, este vreo problema?
Ma uit spre Stefan, si pentru o secunda, puteam jura ca vedeam in ochii lui nuanta rosiatica a vampirilor. Pasii iuti ai profesorului, se indreptara, spre cei doi baietii, despartindu-i.
-Ascultati aici… Sasuke tu stai cu fratele tau, Sai, pe cand Stefan tu stai cu Sakura.
Ma uitam in ochii brunetului, care exprimau furie, si din nou aceea gelozie. Puteam vedea clar culoare rosiatica care vroia sa i se accentueze. Puteam observa un zambet mic pe chipul lui Stefan, pe cand Sasuke se intorcea , pasii lui indreptandu-se spre banca a patra, unde era Sai.
Langa mine se aseaza Stefan, care zambea cald. Era dulce, si frumos, extraordinar de frumos, as putea spune. Ochii lui verzi erau plini de caldura, ceea ce imi exprima siguranta. Isi baga lucrurile in pupitrul banci pe cand ma privea cu duiosia obisnuita. Dirgul incepea prin a preda la tabla, material lui, romana. Preda literatura universala, ,,Amintri, din copilarie,,. Pe cand scriam, in caietul meu de literatura, pe foaia felina, aterizeaza un bilet. Curioasa, il iau si il deschid.

,,In anii, in care au trecut, nu te-ai schimbat. Ai ramas, aceeasi fiinta dulce si buna, de care m-am indragostit. Esti mai frumoasa ca o raza de soare, ai un suflet m-ai bun, ca oricine, si mi-ai penetrate inima, cu a ta personalitate. Mi-am dat seama ca te iubesc.
Stefan ,,

Citeam, acel rand de zeci de ori, nevenindu-mi sa cred acele cuvinte scrise. Ma uitam la el, care scria incontinuu in caietul de romana, privirea lui fiind atintita in acel loc.
Peste putin timp, se suna de pauza. Ies rapid, din banca, ducandu-ma spre hol. Ma rezem cu spatele de perete, gandindu-ma la biletul lui Stefan. Fara sa-mi dau seama, langa mine aparusera, Alisia, Bogdan, Hinata, Naruto, Itachi, Margaret, si Sasuke, care ma priveau uimiti.
-Sakura, s-a intamplat ceva?
Alisia, ma privea intens, asteptand cu nerabdare raspunsul. Ma uitam la Sasuke, care ma privea cu o anumita curiozitate.
-S-a intamplat ceva?
Toti se introc 30 de grade, unde il vad pe Stefan, care se uita curios, la noi toti.
-Salvatore, nu ai tu treaba ce se intampla aici, fa pasii.
Stefan, facu cativa pasii inainte, spre nervozitatea lui Sasuke, care era gata sa ii zboare gatul. In urmatoarea secunda, Stefan disparu, apoi aparu in spatele lui Sasuke, lovindu-l puternic in spate, facandu-l sa cada pe jos.
-La naiba, baietii tipul este vampir.
Toti originali, isi preschimbasera chipul. Pielea lor albindu-se total, si ochii lor devenind rosiatici.
-Doar nu vreti sa moara jumatate din globul de vampiri nu e asa fratiori originali?
La spusele blondului, toata ceata ramase muta. Ma uitam la el uimita, el era un Original?
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 19:43

prima edit dupa:D
Cand totul bine si frumos apare un stefan salvatore .;...........si inca un original?huh? cum pana mea e posibil asa ceva?
Vreau sa aflu si da , te iertam pt dragoste sau obsesie bolnava acum te rog cat poti de repede next puppy eyes nu aici ci la celelalte ;): da si aici ca nu se supara nimeni :D

Ultima editare efectuata de catre Max in Dum 17 Iun 2012, 19:49, editata de 1 ori
Sus In jos
Majkela †
Chūnin
Chūnin
Majkela †

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 19:48

Hey Hey Hey
Ce tare lough
Era aproape perfect daca nu venea Stefan
Daca Stefan cu Sasuke sa-r bate cred si sper ca Sasuke castiga dance2
Hai SASUKEEE dance 2

P.S. sa ma anunti in continuare pentru ca nu vreau sa ratez un capitol din ficul tau kiss kiss

Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 19:55

mama ce tare e spor la scris
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 21:47

Multumesc mult, pentru commuri, sincer cand am scris capitolul, imi statea gandul la The Vamprie Diares, si asa ca am introdus un Stefan Salvatore, cel pe care Sasuke, nu reusise sa-o bage un tapus in inima....Oricum...commurile voastre inseamna foarte mult pentru mine, si nush azi mi-a venit asa ca un gand fulgerator:,,Nene azi pun nextul, nu imi pasa cate commuri am, da am o super idee, deci pun nextu,, Oricum, m-au motivat foarte mult commurile voastre, care nu ma asteptam sa fie asa de multe in love Nu uitati regula: Pana cand MAX, care se pare ca e pe speed, si Lorelay, nu dau comm nu vine capitolul, eu oricum vreau foarte multe commuri, fiindca asta ma face sa simt ca acst fic merita cu adevarat un urmator capotol, sau poate, un urmator sezon we party !!
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 762
Puncte : 807
Reputatie Reputatie : 35

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 22:21

Tipul ala era original? Dar cum? Dece? Cand?
Deci va fi urata treaba daca si el e original. Abia astept sa vad cum se va rezolva lupta dintre Stefan si Sasuke pentru Sakura.
Asta ar fi fost ultimul lucru la care m-as fi asteptat sa vad in nextul asta.
M-ai lasat din nou in suspans, pentru asta m-am suparat pe tine lough
Astept next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te-am pupat si spor la scris ♥️♥️♥️
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Lun 18 Iun 2012, 10:16

Sincer, astept m-ai multe commuri avand in vedere ca, urmatorul capitol este aproape terminat de mine in world. Dar sincer din cati mi-ai urmarit ficul, nu a commentat Lorealy, si multi alti(nu va pot enumera oe toti) eu am termiant urmatorul capitol, deci daca nu va suparati, as vrea m-ai multe commuri, fiindca dupa mine este un capitol foarte resuit si lung, avand in vedere ca e sfarsitul anului scolar, iar eu am note bune la aproape toate materile... dance2 DECI VA ROG M-AI MULTE COMMURI happy2
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Lun 18 Iun 2012, 13:16

Draguta, daca vrei commuri, uite inca unu de la mine. happy2
Nu ma asteptam nici in ruptul capului sa il incluzi pe Stefan.
Mai ales ca sunt o mare fana THE VAMPIRE DIARIES, deci ador ideea.
Ar fi culmea daca l-ai include si pe Damon....defapt de ce nu? lough
Acum ramane de vazut ce idei mai ai, oricum ideea a fost neasteptata de fani si prea tare iar capitolul nici nu am cuvinte! dance2
Vreau nextul cat de repede poti! thank you hi!
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19Lun 18 Iun 2012, 19:01

In primul rand : Hallowww Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 2u932ih
Si in al doilea....
Rusine sa va fie!!!!!!Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 24pgl5y
...pai.. daca stau sa ma gandesc...
Rusine sa'mi fie mie.. lough
Im sooo sooorrryyy ca nu ti'am lasat un com mai devreme.. de'abea vineri am terminat clasa a 8'a si acum am pe 25 si 27 examenele si chear nu am avut timp de calculator..
Dar mai bine mai tarziu decat niciodata Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 2whjf3a
Revenim!!!!
Capitolul este extraordinar!!Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 Ezihxh
Pfuiii firar Stefanu' sa'ti fie de ras lough
Cand am crezut si eu ca Sakura si Sasuke sunt in sfarsit fericiti a aparut el ca musca'n lapte biciuitor
Sper sa dispara in curand din peisaj ca prea incurca lucrurile..
Astept neeexttt!!!

MustacheMoonlight(eventual +16) - Pagina 8 1z6eexk
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 8 I_icon19

Sus In jos

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-