Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2? | Merita sa vina sezonul 2 | | 99% | [ 95 ] | E prea mult trebuie inchis. | | 1% | [ 1 ] |
| Total voturi : 96 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 19 Mai 2012, 18:44 | |
| Sorry... dar, acest capitol nu stiu cat este de inspirat, nu am gasit inspiratie, mai ales ca am scris in doua runde, azi si ieri, nu stiu cat se leaga si va rog frum sa ma iertati promit ca urmatorul va fi mai bun.Chapter 6 O dimneata ,,normala,, incepe in castelul Uchiha. Sasuke, Naruto, Sai, Margaret si Itachi stateau si purtau o ,,discutie,,. Vocile de gheata ale brunetului si ale blondului rasunau prin toata camera. Ochii lor trimiteau fulgere fiecare in directia celuilalt. Brunetul era enervat de comportamentul blondului. Ochii lui Naruto albastri ca marea, puteau sa-l inghita cu totul pe brunet. Cearta era una aprinsa. Sasuke ii urla lui Naruto sa nu se mai bage in treaba lui, iar, Naruto ii urla lui Sasuke sa nu mai fie asa de autoritar. Blondul pur si simplu gesicula cu mainile facand in asa fel incat sa darame o cana. Aceea sticla facu contactul cu podeaua rece facand sa se sparga in mii si mii de ciobulete. Teniunea din aceea camera plutea prin aer. Deodata usa de castan se tranti de perete. Ochii tuturor erau atintiti asupra lor, asupra celor doua fiinte umane. Mica fiinta cu ochii verzi asemenea ierbei crude, si parul roz asemena unei flori de cires era imbracata intr-o rochita alba, simpla pana la genunchi. In picioare purta balerini de aceeasi culoare. Parul ei era lasat sa curga in valuri pe spatele ei preafrumos. Fiinta cu ochii lila, un lila deschis si cald, si cu parul movaliu asemena prunelor copate, lung pana la umeri era imbracata cu o rochita verde mai lunga decat cea a rozaliei. In picoare purta niste cipici vernal dar, fata ei nu exprima nimic. Rozalia calca incet sa se duca spre vampirul ei dar, piciorul ei se aseaza pe unul din cioburile cazute pe jos. Deodata simtii cum isi pierde puterea, dar, brunetul cu ochii adanci precum noaptea cea intunecata o prinde si o ridica in bratele sale ducandu-se cu ea spre camera lui. Mica fiinta se tinea cu ambele maini de gatul sau. Brunetul intra in camera lui de unde puse trupul ei pe pat, ducandu-se in baie sa ia pansament. Pov by Sakura Asss… ma doare, fiari de ce a trebui sa intru in cioburile alea? Dar, cred ca m-ai bine as pune intrebarea ce, cautau cioburile acelea acolo? Il vad pe Sasuke cum iese din baie cu un pansament in mana, se aseaza incet langa mine, de unde imi ridica piciorul in sus, si incepe sa mi-l bandajeze. Ma uit la el mirata, oare se schimbase? Dupa ce termina sa-mi bandajeze piciorul, se duce m-ai aproape de mine, distanta dintre chipul lui si al meu fiind la mai putin de 5cm. Ma uitam fix in ochii lui abisali, care aveau o licaire ciudata. Brunetul avea un plan, si la cum il cunosc eu nu va fi de bine. Dintr-o data ma ia de talie si ma salta in sus, mainile lui sustinandu-mi toata greutatea. Univerul meu cuprindea in acest moment doar un chip. Un chip demonic cu o noanta de perfectiune. Ma lasa spre el m-ai exact spre buzele lui si in urmatorul moment se unisera creeand un sarut plin de pasiune si dorinta. Acest sarut nu era fals sau posesiv, era pur si simplu ceva instinctual. Brunetul ma tinea lipita de corpul lui bine facut pe cand eu il strangeam in brate. Imi trec bratele de dupa gatul sau alb ca zapada si adancesc sarutul. Mana lui prinde cateva dintre suvitele mele rozalii si incepe sa se joace cu ele. Ma lasa incet pe pat, avand grija sa nu-si lase greutatea peste mine. Sarutul lui devein staruitor, si un fulger de vara imi strabatu tot corpul. Insa mana lui se strecoara pe sub bluza mea jucandu-se in voie cu inchieietoarea de la sutien. El vroia m-ai mult. Il imping deoparte facandu-l sa-si incordeze muschii. Ma uit adanc in ochii lui care isi schimbau incet culoarea. De la negrul acela abisal pana la rosul acele sangeriu, care te omora din priviri. Am facut ochii mari de teama, si din ei se ivira mici cristale, care curgeau incet pe chip. Speram sa ii vina mintea la cap dintr-un moment intre altul. Imi saruta apasat gatul, strapunagandu-mi pielea cu canini lui ascultiti, facand sa se scurga cateva firicele de sange. El nu vroia sangele meu. Pentru el era doar o distractie sa ma vada cum sufar, sa ma vada cum incerc sa ma zbat, sa ma vada fara scapare, fara nimeni care sa ma ajute. Isi retrage coltii din gatul meu, apoi ma saruta apasat pe buze, in timp ce imi desface incet fermoarul de la spatele bluzei. In urmatoarea secunda ramasesem fara bluza pe mine, singurul lucru care imi acoperea partea de sus a trupului fiind sutienul meu prin care se distingeau formele mele bine facute. Brunetul isi infige coltii lui taiosi ca lama unei lance in gatul meu, facandu-ma sa urlu de durere. Credeam pentru un moment ca se schimbase, devenise altfel, mai bun, mai bland, mai dulce. Ma inselasem amarnic. Dintr-o data ameteala puse stapanire pe mine, nu mai vedeam clar, il tot rugam pe un ton incet sa ma lase, dar, el nu spuse nimic. Orgoliul lui crescu ceea ce il facu sa ia mai aprig aceea esenta din mine, acel lichid vital de care aveam nevoie pentru supravietuire. Deodata simt cum perlele mele verzi doresc sa se inchida. Se lasa incet in jos, si ultima imagine si ultimul gand pe care le simt este un nume: Sasuke.
|
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 19 Mai 2012, 18:45 | |
| Sasuke Ce ii face rozaliei mele:((? La naiba de betivan de vampir ce este:-< Luaral naiba!:| Daca o omoara eu il omor la randul meu si ect pentru ca o sa ma joc cu el sa vad cu sufera>:) N......E........X...T Repede cat mai repede cu putinta si nu iti fa griji pentru capitol , se leaga si este extraordniar Deci parca am mai zis asta dar sa nu uiti > N.E.X.T N>E>X>T. |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 19 Mai 2012, 19:27 | |
| buna buna!mercik ca m-ai anuntat! e minunat ai mai multa descriere ca deobicei, si e destul de reusit capitolul sincer! sasuke o iubeste prea mult pe saku, nu e rau el, el vrea sa fie bun cu ea, stiu asta ca doar el a zis ca trebuie s-o castige ei bine, te astept cu nextul si sper ca sasuke sa nu-i mai faca rau!te-am pupacit si te rog sa ma anunti cand pui nextul! |
| | | Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 19 Mai 2012, 22:34 | |
| helouuuuuuu darling! Merci ca m-ai anuntat! esti o dulce si capitolul a iesit super, dar mai pune niste dialog, nu mult, dar sa fie. Cat despre Sasuke, darar d**** in el sa dea de b** nes*****! :><: S-o lase pe iubita mea rozalie in pace! UGH!!!! Oricum,scuze pt cuvintele folosite, dar Sasuke e un... n-am cuvinte... Super tare capitolul NEXTULETZUL sa vina repede repejor!te pwp iubita! Arya te pupaceste dulce de tot!!! |
| | | Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 20 Mai 2012, 10:58 | |
| sasuke cap de spanac ce esti ai grija ce draci mai faci ca te bat de ta zavant
|
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 20 Mai 2012, 12:36 | |
| Sasuke e din ce in ce mai rau , vrea sa o omoare pe Sakura!!!!!?? Daca o tine tot asa are toate sansele sa reusasca. Nu s-a schimbat de loc, sau mai bine zis s-a schimbat in rau. Saraca Sakura ... , abia astept sa pui next sa vedem ce se mai intampla Asa ca te-am pupat si spor la scris |
| | | Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 20 Mai 2012, 17:21 | |
| Sasuke stii ce iti fac? TE CASTREZ!FITAR CATEAUA, MAMA CE ITI FAC! Daca eram in locul Sakurei ii dadeam intre craci si ii spunem "Iubire, da ai cu ce?" ....In fine imaginatia mea zburda lin... Si nu stiu cu ce are legatura asta, dar in fine NEXT! |
| | | TiNnNa Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : In cOcIoAbA :)))) Nr. mesaje : 6 Puncte : 9 Reputatie : 1 Hobby-uri : nea.. Stare de spirit : Vesela orcand >:D<
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 20 Mai 2012, 22:50 | |
| deci e atat de frumos...imi place mult descriere,trecand peste micile greselute de tastare,ai un fic superb...tineo tot asa,te pwp dulshe:* |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 20 Mai 2012, 23:19 | |
| Bine sa incep. 1 Draga,mersi de anuunt. 2 Sasuke o sa iti scurtam viata de vampir daca nu ne lasi rozalia in pace! 3 Vreau nextuletu! |
| | | Nyko Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in Paradise Nr. mesaje : 101 Puncte : 106 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Lun 21 Mai 2012, 07:01 | |
| Buna . SCuze ca nu am mai lasat nici-un com . Ai un fic foarte frumos. Ador ideea . Sper ca, lui Sasuke sa-i para rau de ce a facut . Succesc la cat mai multe idei si sper sa vi cu Nextul repede |
| | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Joi 24 Mai 2012, 07:43 | |
| Chapter 7 O dimineata rece, cu un vant aprig se lasa incet peste Mystic Falls. Ceata pana atunci deasa ca apa lacurilor, se ridica incet dar, sigur. In castel la geamul din camera rozaliei, statea Sasuke. Printul vampir era imbracat intr-o camasa alba, deschiata la nasturi de unde I se putea vedea cu usurinta corpul perfect scluptat, parca de atlet. Privirea lui abisala era atintita pe peisajul de afara uitandu-se la creatile naturi. Sakura incepea sa isi revina, dupa aceea coma in care fusese timp de m-ai multe ore. Ochii ei verzi ca iarba cruda se deschideau incet, privirea ei tintuind tavanul. Dintr-o data incepu sa respire accelerat, simturile neomenesti ale lui Sasuke putand sa-I perceapa trezirea. Se intoarce sprea ea, ochii lui negri vazand cum incearca sa se ridice. Cu viteza lui neomeneasca se duse la ea, prizand-o de talie si ridicand-o in sezut. Rozalia se uita la el prêt de cateva secunde, fara sa inteleaga ce se intampla urmand ca apoi sa tresara in bratele brunetului. Corpul ei ingheta nu putea face cea m-ai mica miscare. Brunetul se uita incontinuu la ea. Avea in mainile sale o fiinta minunata insa, pe care putea sa o distruga foarte usor, asa cum o mana poate sa distruga o floare, fara nici cel m-ai mic efort, asa putea el sa ii inchida sufletul Sakurei pentru todeauna. Insa nu astea erau intentile lui…inca. Ca un instinct fulgerator, buzele brunetului erau pe gatul ei. O saruta pasional si umed pe gat, avand grija sa nu-si infiga canini ascutiti. Bratele lui se mutara pe talia ei de vispe tinand-o strans ca sa nu poata sa se zmuceasca. Cu fiecare miscare a buzelor lui pe gatul ei alb, fiorii fulgeratori ii strabateau fetei corpul . Fata-i se facu rosie ca marul copt de toamna, pe cand corpul ei era plin de unde care o faceau sa se excite. La fiecare miscare a lui tresarea. Pov by Sakura De ce ma simt asa, parca vreau ca el sa continue. La fiecare miscare de a lui tresar, dar, dintr-un anumit motiv pe care nu il inteleg, imi place ce face, imi plac atingerile lui pe trupul meu imi plac buzele lui moi si catifelate, pe pielea mea incinsa. Nu rezist si scot acele suntete interzise, care il infierbanta m-ai tare. La auzirea ,,lor,, el isi continua m-ai cu ardoare ,,treaba,, . Ma simt atrasa de el, atat fizic, ceea ce mi se pare absolute normal , dar, cat si psihic. Ma pierd de multe ori in ochii lui abisali, ma pierd in cuvintele lui elegante, cat si in comportamentul sau, uneori normal , alteori anormal. Dupa aceea ,,runda,, fierbinte, brunetul imi elibereaza talia, uitandu-se in ochii mei adanc. Privirea lui spunea multe, acum simteam ca pentru prima data, pot sa ,,il citesc,, , mi se descoperea dupa multele luni in care s-a izolat fata de mine. Crease bare de otel indestructibile pe care acum el le termina. Insa aceasta ,,minune,, nu dura mult. In urmatoarea secunda, ochii lui isi schimbara expresia, pe fata lui se asternu incet un zambet mic in coltul guri, urmand ca apoi brunetul se isi muste puternic buza de jos. Se apropie cu viteza lui neegalabila de mine, incaptusiindu-mi puternic talia, si fortandu-ma sa ma lungesc pe pat. Buzele lui erau pe gatul meu, urmand ca apoi sa coboare catre pieptul meu. Eram imbracata cu o camasa alba, cu un decolteu destul de generos. Baiatul isi vara capul in decoleteu meu pe cand eu nemaiputand tinand in mine, scot ,,acele sunete,, care il innebuneau m-ai tare. O parte din mine ii place ceea ce face el, dar, o alta parte vrea sa se opreasca. Acesta incepe sa-mi descheie nasturi de la camasa, insa mana mea se infigr puternic in parul lui matasos, facandu-l pe acesta sa se opreasca. Isi ridca capul apoi, ma priveste in ochi. Pe chip I se iveste un mic zambet, dupa care se da jos de pe mine, urmand ca apoi sa ma ajute si pe mine sa ma ridic. Ne uitam adanc unul in ochii celuilalt, dupa care mana lui o lua grijuliu pe a mea si iesi cu mine din camera. Ma conduce spre o parte a castelului pe care nu o m-ai vazusem. In curand in fata noastra se vazu o usa de sticla, prin ea observandu-se usor un cer albastru si senin. Brunetul o deschide incet, si imi face semn sa intru. Ochii mei vernal se facura mari de uimire, ma apropi incet de marginea balconului si privesc uimita ceea ce vad. O gradina enorma de trandafiri. Rosul sangeriu al acestora era unic, nicodata nu m-ai vazusem ceva asemanator. Mainile lui Sasuke imi cuprind grijuliu talia, el lipindu-se incet de trupul meu. Imi las incet capul pe pieptul lui de unde ii puteam observa ochii aceea mistici, care aveau o sclipire ciudata in ei. -Sakura, gradina asta exista aici de la inceputul rasei. Mama ajutata de Cassidy au plantat grijuliu fiecare floare. Cana mama a murit, Cassidy s-a ocupat de gradina, pana cand Itachi a omorat-o. Ma uit la Sasuke si ii zambesc dulce, urmand ca apoi sa-mi ridic buzele spre ale sale intr-un final unindu-le. Era un sarut simplu, dar, dulce. Brunetul pentru cateva clipe nu intelesese ceea ce se intampla, urmand ca apoi sa ma sarute pasional, limba lui jucandu-se cu a mea, iar mana lui mangaind incet o suvita a paruli meu rozaliu. Imi cuprinde incet, dar, puternic talia, si ma saruta m-ai dulce si m-ai pasional ca si cum asta ar fi asteptat toata viata sa nemuritoare. Intr-un final sarutul dintre noi se termina, amandoi respirand accelerat. Un ciocanit se aude in usa, iar pe ea intra Kurenai, servitoarea, care ne anunta ca masa este gata. Brunetul ma ia usor de mana apoi paseste cu mine afara din incapere, indreptandu-ne spre camera de zi. Ajunsi acolo vad ceva care imi face inima sa-mi sara din piept. O masa aranjata ca in basemen, cu lumanari, farfuri din portelan, tacamuri din argint, pentru doua persoane. Zamesc apoi ma intorc spre Sasuke, care zambea in coltul guri. Ma apropii de urechea sa si ii spun ca ii multumesc. Brunetul ma ia de talie, apoi se apropie ca un vultur asupra prazii, de buzele mele si le curpinde intr-un sarut dulce ca mierea. Limbile noastre miscandu-se in aceelasi ritm si in aceeasi masura. In sfarsit se schimbase, nu m-ai era un iceberg de gheata, cu, care nu te puteai intelegeai, ci era o fiinta care isi lasa in fraul sentimentele pe care atat se chinuise sa le inchida. Devenise uman, iar, acest lucru este exact ceea ce vroiam de la el.
|
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Joi 24 Mai 2012, 11:43 | |
| waaaaaaaaaaaaaa ce frumos!mercik ca m-ai anuntat! chiar imi place place place! e elegant, mistic romantic, frumos! mai vreau!imi place si ideea cu gradina e superba si acum sunt 100%sigura ca sakura se va ocupa de gradina sper ca itachi sa nu se mai amestece, si ca sasuke sa nu ii mai faca rau rozaliei, pentru ca nu mi-a placut "inca " acela de acolo stii tu de unde.......te-am pupat si te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il [pui |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Joi 24 Mai 2012, 13:56 | |
| pai eu nam ce sa zic , Lorelay a zis tot deja deci:D Adune nextul cu cat mai repede posibil , si.... poate e frumos si romantic capitolul dar cred ca Sasuke iara planueste ceva... Oricum ,bafta la scris:*:* |
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| | | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Joi 24 Mai 2012, 18:00 | |
| Mersii de anunt. Mi-a placut capitolul. A fost romantic, dulce, dragut, usor misterios. Astept nextuletu. |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Joi 24 Mai 2012, 20:40 | |
| Ce frumos!!! Ma bucur ca Sasuke se comporta asa frumos cu Sakura, dar....mereu e si un dar, oare el chiar s-a aschimbat sau asta face parte din planu ala enervant al lui???? Sper ca nu am dreptate si ca el sa se fi schimbat , un capitol minunat mai dulce ca mierea Te-am pupat, spor la scris si repede cu nextul!!!!! |
| | | The~First~Angel~ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Romania Nr. mesaje : 17 Puncte : 18 Reputatie : 1 Hobby-uri : sa citesc( ficuri, romane ,..), sa desenez, sa dansez ... Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 25 Mai 2012, 20:41 | |
| Hey am venit si eu pe aici . Ce pot spune mersi ca m-ai anuntata si sa stii ca e foarte tare capitolul. Ma bucur ca Sasuke nu mai e asa de rau si rece , dar am o vaga presimtire ca face intentionat poate vrea sa o faca pe Saskura sa faca cv sau poate ca vrea sa-i faca cv , in fine voi afla in next-ul urmator. Pupici si spor la scris ( sa ma anunti cand pui next-ul plzz :O3 ) |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Vin 25 Mai 2012, 21:59 | |
| sasuke sper sa ramai asa cum esti acum k dak o mai maltratezi pe saku pot sa vina toti vampirii de pe glob sa te ajute k din mainile mele nu mai scapi. capisi? oare la ce se referea sasuke cu lupta si alte chestii deastea. deja nu mai pot de curiozitate. ma roade asa cum roade un suvoi de apa proaspata stanca batrana. abia astept nextul |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 26 Mai 2012, 10:48 | |
| Chapter 8 Autumn Toamna picură pete ruginii peste pământ, frunzele plutesc ca nişte bărcuţe pe marea aurie. Soarele se ascunde după norii cenuşii, care intuneca ziua. Sakura cobora incet scarile, imbracata cu o bluza alba, cu manic auri, niste blugi albastri inchisi, si niste cizme negre cu bot. Parul il avea desfacut, pe cand la gat purta o esarfa alba. In capul scarilor era fantoma lui Cassidy. Ea ii zambea cald rozalei, si intinde aceea mana fantomatica spre a rozaliei. -Sakura, azi trebuie sa luam ce a zis Sasuke pentru a ma materializa nu? Vocea lui Cassidy era asmenea unui clopotel. Era si plina de bucurie pentru ca in sfarsit va deveni umana. Rozalia dadu aprobator din cap apoi iesira amandoua din palat, indreptandu-se spre gradina. Prezenta toamnei era desavarsita, vantul batea cu putere, deranjand frunzele moarte de pe pamntul negru. Cele doua se indreptara spre gradina primaveri. Pentru a intra in ea era o usa mare din lemn de frasin. Vampiri nu puteau intra in acel ,,tinut,, . Era o gradina in care era intodeauna primavara. Ele se indreapta spre o pata albastra de culoare, un lac mistic. Stralucire si culoare ieseau de acolo. Era ca o pata de apa care nu se misca, era fosforescenta. Rozalia se lasa incet pe pamant, aproape de apa. Era fermecata de aceea splendoare a naturii. Mana fina a fetei atingea suprafata vizibila a lacului. Chipul ei preafrumos se oglindea in apa mistica. Cassidy se indeparta cativa pasii de ea. Pov by Sakura Oare cum nu stiam de acest loc pana acum? Aceasta intreabre este prezenta acum in mintea mea. Ma plimb cu mana in apa. Era calda, destul de calda pentru acest loc. Era asa de linistit aici, cred ca as putea sta pentru o eternitate daca as putea. Din umbra se iveste o silueta gratioasa. Ma uit cu atentie la aceea silueta si disting ca este Sasuke. Zambesc satisfacuta, ma ridic in picioare si ma indrept cu un zambet senin spre el. Cu cat ma apropii m-ai mult, observ ca desi silueta semana cu Sasuke nu era Sasuke, era altcineva. Se intoarce spre mine si la vederea chipului acelei fiinte scot un tipat. Era Itachi. Brunetul ma fixeaza cu privirea. Nu cu aceea privire dulce pe care o stiam eu, ci cu o privire plina de furie si gelozie. Ma dau cativa pasii in spate, si o vad pe Cassidy cum apare langa mine. -Sakura, ma duc sa-l caut pe Sasuke, tu fugi de Itachi repede. Zicand acestea Cassidy se face nevazuta in vazduh. Ma uitam la Itachi. Parca Sasuke l-a trimis departe, impreuna cu Margaret, deci ce cauta aici? Acesta se apropie de mine, pe cand eu ma dau in spate. Puteam observa cu usurinta nervii de pe chipul sau. Cu viteza lui se apropie de mine, si-mi prinse inchietura mainii drepte intr-o stransoare dureroasa. -Te-ai indragostit de Sasuke, nu? Vrei sa fi printesa lui a intunericului, dar, a mea nu ai vrut sa fii. Itachi era nervos, foarte nervos. Il vedeam cum ii zvacnesc dintii , si fata lui devenea una de pradator. Exact cand coltii lui sa-mi strapunga pielea, este zburat de langa mine, trupul lui aterizand pe pamant. In fata mea era Sasuke, langa el mai erau Naruto si Sai. -Itachi, te-ai intors din morti cumva? Sai era sarcastic, ca de obicei, dar, cum ne obisnuise sarcasmul lui avea o nuanta de ,,misto,,. Itachi se uita urat la fratele sau ,, demult pierdut,, pe cand acesta isi strangea pumni, ori de nervi, ori ca se pregatea sa-I boxeze fata lui Itachi. Sasuke se apropie de mine, si-mi curpinse inchietura strangandu-ma puternic de ea. Ma uitam in ochii sai, si puteam citi nervozitatea, si ura pe care o simtea acum. Ochii lui erau ca focul naprasnic, care te macina atat fizic cat si psihic. Nu ma opun stransori lui ca apoi iar incepe cu crizele de gelozie cu care ma obisnuisem. -Sasuke ce n***a ai, ca o sa-I rupi bratul!!!! Itachi era nervos si indignat de schimbarile care se petrecusera in ,,vacanta lui,,. Se uita la fratele sau cu ura si cu dezgust. Sasuke era nervos. Ochii lui negrii ca abisul nu ii conveneau ca Itachi este din nou printre ei. Eu una nu ripostam stransori lui, mai avusem parte de scenele lui de gelozie si inainte, totul avea sa se termine cu bine. Il puteam auzi pe Itachi cum imi tipa sa ma opun si sa il lovesc. Nu aveam de ce sa fac acest lucru. Vroiam sa evit o cearta intre el si mine. Daca ma opuneam, ii dadeam motive sa ma tortureze din nou, iar daca nu ma impotriveam, putea sa vada si sa perceapa ca nu il iubesc pe Itachi, si ca nu imi pas ce zice el, si ca doar el este in inima mea. Ma uitam atenta la el, prêt de cateva minute. Apoi deodata, simt cum stransoarea slabeste, si ochii lui devin blanzi si plini de caldura. Zambesc satisfacuta, apoi ma apropi de el si il sarut dulce pe buze. Naruto si Sai se uitau la noi calduros, pe cand Itachi ne privea cu o ura de nedescris. Intr-un final oprim acel sarut,inca uitandu-ne adanc unul in ochii celulilalt. -Ce se intampla aici? Vocea lui Itachi parea indignata, si pe chipul lui palid se putea citi o urma de incertitudine. Pe cand toti ne priveau cu, caldura si intelegere, Itachi ne privea cu ura si dezgust. Intr-un final Sasuke rupe aceea tacere de mormant care se asternu in conversatie. -Itachi, iti voi spune eu ce se intampla. Eu si cu Sakura formam un cuplu frumos si fericit, si nimeni, dar, asculta bine nimeni, nu ne va desparti vreodata. Brunetului parca nu ii venea sa creada cele auzite, fata lui semana cu una fantomatica. Isi muta privirea de la noi, pe o cararea. Acolo puteam observa cum fata lui devine m-ai palida decat de obicei, parca vazuse o facntoma, stai o fantoma? Intr-un final brunetul scoate pe gura un cuvant, un cuvant care insemna multe lucruri. -Cassidy…
Ultima editare efectuata de catre AlySiAtat in Sam 26 Mai 2012, 22:27, editata de 1 ori |
| | | Calliope Jōnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 26 Mai 2012, 11:48 | |
| mercik ca m-ai anuntat!e superb!cam te-ai grabit dar e superb!nu!de ce s-a intors cassidy????ca sa-i desparta pe sasuke si sakura?sau cum?pe bune daca faci asta ne suparam asa sakura! nu-l asculta pe itachi, asculta-l doar pe sasu! asa!asta am avut de zis, te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui! |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 26 Mai 2012, 13:04 | |
| interesant:-? sa materializat Cassidy? Nu cred ca am scirs numele corect dar ete na , ce sa fac. Pai mersi ca m-ai anuntat si e trist faptul ca e nitel cam scurt.. cam prea.. dar asta e:-< adu next please |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 26 Mai 2012, 14:34 | |
| ma sasuke care a fost intelegerea noastra? cum pisicii lui eminescu ii facii asta sakurei. adik acu pe bune in locul ei cred ca te faceam una cu pamantul. . hai acu se acc deoarece ai zis ce ai zis dar o data, asculta bn . odata dak o mai bruschezi pe saku te bat pana devii din alb , lila ca parul hinatei. clar?????????next |
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 26 Mai 2012, 14:48 | |
| |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 26 Mai 2012, 16:28 | |
| Un capitol foarte frumos Dar Sasuke, nu poate sta linistit pana nu face o criza de gelozie???? Cum sa o stranga pe Sakura asa tare, dar ma bucur ca si-a dat seama ca il iubea pe el si nu i-a mai facut nimic . Iar Cassidy???? Ce-i cu ea??? S-a materializat???? Dece era Itachi atat de surprins???? Abia astept sa vad in next ce se va intampla asa ca: Te-am pupat si spor la scris |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Lun 28 Mai 2012, 08:03 | |
| Chapter 9 Cand ai lasat totul intr-un fel, si l-ai gasit in alt fel, cum poti sa reactionezi? Ce poti sa faci cand unele persoane pe care le credeai moarte, sunt vii, si cand unele persoane pe care le credeai vii sunt moarte. Ochii lui Itachi, erau plini de uimire, pe cand Cassidy cu al ei zambet vesnic, se indrepta spre ei, intr-o rochie aurie, cu trenta, pantofi sclipitori, acelasi zambet vesnic, cu ochii ei albastri ca apa mari, si parul ei blond. La vederea lui, fiinta materializata incepu sa alerge, sa alerge tot m-ai tare, ca si cum la sfarsit, era premiul mult dorit. Ii sarii in brate brunetului, strangandu-l puternic, ca si cum asta ar fi asteptat toata viata. Itachi nu putea face nici o miscare, era parca incremenit, Cassidy era vie, vie in adevaratul sens al cuvantului, o fiinta pe care o puteai atinge, cu care puteai vorbi, glumi, alerga. Ii atingea incet spatele fin pe cand repeat neincetat cuvintele: ,,dar cum?,, . Vocea de clopotel a blondei ii spuse ca, cu ajutorul Sakurei, ea era acum vie, vie cu adevarat, traia, si atingea diferite obiecte, putea sa o vada oricine, nu numai creaturile mistice, si o exceptie, o fiinta umana: Sakura. Blonda il iubea pe vampir, din toata inima ea, si nu isi putea concepe viata fara el. Pov by Sasuke Off ce frumos, Romeo si Julieta, egal Itachi si Cassidy. Acum ca, scumpa si adorata de ,,sfatuitoare,, e umana, adica cu oase, cu piele, ca sange…ahhh sange. Off gata gata Sasuke, tu o ai pe Sakura si atat iti trebuie, dar, sa revenim la cuplul vampiro-fantomatico-uman. Itachi si Cassidy fac o pereche destul de buna, daca ma gandesc, si daca Itachi este cu ea, eu o am pe Sakura numai pentru mine fara sa concurez,cu ,,scumpul ,,si ,,adoratul,,meu frate. Ma uit acum la rozalie, care zambea, zambea dulce si frumos, esta ca o zeita daca ma gandesc m-ai bine, cu firea ei de a fi, cu zambetul ei preafrumos, ahh eu clar sunt indragostit. Ma duc catre ea si o cuprind incet de spate, apropiindu-ma de urechea ei, o intreb daca are chef de o plimbare in aer liber. Aceasta se intoarce incet spre mine si isi uneste buzele de ale mele dandu-mi un sarut dulce. O apuc incet de mana catifelata, si o conduc, pe un drum pavat cu pietre, care alaturi lui erau copaci. Ma uit la chipul ei frumos, de unde am vazut, ca in obraji ii aparusera usor o nuanta rozalie, pe cand pe fata i se asternu un zambet dulce si patrunzator. O apuc grijuliu de talie, de unde apoi o imping usor, spre trunchiul unui copac tanar. Rozalia surandea, pe cand ma tinea de gulerul camasi. Rasul ei cristalin, imi inunda timpanele, pe cand e ma jucam cu una dintre suvitele sale moi. Apoi ochii mei se atintesc, pe buzele ei, si in urmatorul moment, cobor deasupra lor, cuprinzandu-le intr-un sarut dulce, pe care il savuram atat eu cat si ea. O lipesc incet de copac, pe cand o sarut m-ai profund si m-ai cu ardoare. Simt cum canini incep sa-mi zvacneasca. Mana ei catifelata, prinde unul dintre ei, in timp ce suradea, si incepe sa se joace cu el, ca si cum un copil mic se joaca cu jucaria lui preferata. Printesa mea, se uita la chipul meu, si apoi scoate un chicot de ras. Bine sincer era de inteles, aveam niste ochii care exprimau dorinta, si care o implorau sa-I infiga d***u odata acolo, ca fac stop cardiac. Aceasta m-ai chicoteste odata, urmand ca apoi sa-mi infiga canini in gatul ei. Simt cum acel lichid dumnezeiesc, intra in mine, si ma face m-ai puternic. Dupa in timp imi retrag coltii din gatul ei alb si frumos. Ei trebuia sa mi se recunoasca meritele, muscam m-ai prudent, incercand sa fac doua gauri, care nicodata un ochii uman nu le-ar observa. Dintr-o data aud pasii in spatele meu, ma intorc, fiind gata de pozitia de atac. O puteam simtii pe rozalie in spatele meu tremurand din inchieturi. Apoi se intampla, un vampir ataca. Viteza lui parea normala, deci nu e un origininal. Ii zbor un picor in burta, trimitandu-l inapoi de unde a venit. Corpul lui se izbeste puternic, de pamantul tare, provocand, o mica zguduire. -Cine d***u e prafuitul asta? Ma intorc spre dreapta mea, si constat ca si restul au venit. Naruto, Itachi, Sai, Margaret, si Cassidy. Baietii le imping usor pe fete spre Sakura, apoi vin sa ,,ma sustina,, pe mine. Intr-un final observam cum vampirul incepe sa se ridice. Parul lui era blond si lung, ochii lui negri, cu tendinta de rosiatic, si era imbracat intr-o pelerina neagra fara nici un simbol. -Familia de vampiri Uchiha. Nu-mi placea tonul blondului, dar, trebuia sa ascult ce avea de spus si prafuitul asta nesemnificativ. -Am venit sa va spun ca urmeaza o lupta, la care voi sunteti invitati de onoare, contra nou-nascutilor. Blondul incepe sa rada isteric si sonor, pe cand noi ne uitam unii la altii disperati. Pentru o lupta impotriva nou-nascutilor avea nevoie de toata familia, Mama, tata, Kol, Klaus, Rebekah, si Jessie. Dupa ,,partida de ras,, blondului incep sa-i creasca aripi sangeri, urmand ca apoi sa se inalte in ceruri, de acolo disparand. Naruto se indrapta cu pasii seriosi catre mine, expresia fetei lui nu fiind una tocmai placuta. -Sasuke, atat iti voi spune. Avem nevoie de toata familia. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|