Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
Subiect: Re: Love and deception Mier 08 Aug 2012, 21:17
buna scumpo!ma bucur ca m-ai anuntat si mersi ca mi-ai raspuns la intrebare, si da voi cauta povestea, mai incolo.....ei bine, sa incepem... imi place ca deobicei cum descrii si din nou daca scrii cu diacritice esti pe sufletelul meu sakura era cat pe ce sa ie violata de niste idioti.....dar de unde stia baiatul ala cum arata sakura in poza?daca tot a zis ca arata mai bine in realitate?nu stiu de ce, dar am o vaga idee ca saya este cea care i-a platit pe tipi s-o violeze pe sakura, ca sa fie singura cu sasuke, nu?ce minte am si eu!sa nu va luati dupa mine, zic si eu asa, aici, gandurile mele Mi-a atras ceva atentia cand am citit capitolul asta, ceva care m-a facut sa tresar si sa chiui de fericire.....ai zis ca a vazut sakura o licarire rosie in ochii lui sasuke, si ca l-a aruncat pe baiat cu o forta Neomeneasca......mi-ai dat de gandit, tu mica scriitoare eu am observat ca tu ne dai indicii, dar cine le prinde bine, cine nu, iara bine, insa trebuie sa fim atenti, pentru ca indiciile pot scapa din tine fara sa vrei te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui spor la scris si la idei
PS:Ma bucur ca acest comentariu ca si celelalte te motiveaza si iti plac, ca de altfel cum iti plac si la ceilalti cititori
Naty~
Gâzu ` <3 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : În aer, în apă, oriunde. Unde nici nu te`ai gândit vreodată . Nr. mesaje : 71 Puncte : 94 Reputatie : 17 Hobby-uri : Just Parcii `!! xD Stare de spirit : Mă simt mare, intr`o lume atât de mică .
Subiect: Re: Love and deception Vin 31 Aug 2012, 10:03
Oh, sweety ! Câtă nesimţire din partea mea să nu mai trec pe la tine de atât de mult timp ! Văd că ai evoluat foarte frumos şi mă bucur ! Însă...am o mică observaţie : Sakura nu prea are parte de bucurie . Mie nu-mi place aşa . Adică îmi place nespus de mult fic-ul tău , dar îmi doresc totuşi ca Sakura să fie mult mai fericită . Atââââât ! Sper că nu te-ai supărat pentru că nu ţi-am mai vizitat fic-ul şi îţi mulţumesc pentru anunţ ! :*
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
Subiect: Re: Love and deception Dum 09 Sept 2012, 22:36
Buna, buna, se pare ca a mai avansat povestea cat am lipsit eu So sweet - ca sa stiti ma refer la partea cand Sasuke o salveaza si o aduce acasa. Legat de Saya, mi se pare mie, sau ea are legatura cu incidentul Sakurei, cu toate ca nu m-as mira daca ar fi asa; Si faza cu Sasuke si ochii rosii, e vreo sansa sa fie vampir? Abia astept continuarea!!!!
Daca tot am facut o dedicatie si la celelalte ficuri la care am comentat voi face si aici o dedicatie: Pentru Sakura!!!! and Her Happiness!!!