Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Two tears: love(+16) - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Two tears: love(+16) - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Two tears: love(+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

Two tears: love(+16) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 07:15

Chapter 8
Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste.
Amurgul devine sangeriu, pe cand soarele coboara linia de orizont. Pe cer, danseaza lumina si intunericul ca pereche. Dansul este un poem în care fiecare mişcare este un cuvânt, in care fiecare privire are o semnificatie tacuta. La umbra, unui cires in floare, al carui miros subilm se imprastia pe campie, doua siluete stateau pe iarba proaspat cosita. Baiatul tinea in mana sa, mana gingasei fete, care atipise pe pieptul sau. Era asemenea unei printese care dorea sa-si duca somnul in pace. Lacrimile i se uscasera de pe chip, pe cand baiatul o privea tacut. Suferise din cauza lui, dar, nu avea sa m-ai lase acest lucru sa se intample. Ii lasa trupul sprinjinit de cires, pe cand el se ridica in picoare cu fata spre amurg. Amurgul era rosiatic, asemenea, unei flacare involburate. Baiatul se intoarse spre rozalie, care continua sa doarma rezemata de copac.
Pov by Sakura.
Ochii mei se deschid incet, si zambesc. In fata mea era el, iubirea mea, care ma privea calduros. Ma apuca incet de mana, tragandu-ma catre el, ridicandu-ma in picioare. Mainile lui puternice imi cuprind talia, tragandu-ma catre trupul sau. Ochii sai abisali, se uita pofticios, asupra buzelor mele, urmand ca in urmatorul moment, sa si le uneasca de ala mele, creeand un sarut dulce. Il imping incet, urmand ca apoi sa se dezichilibreze, intr-un final cazand amandoi pe pamant, el fiind deasupra mea. Brunetul parea inghetat, ca si cum o parte a timpului sar oprii, priivrea lui ramanand una goala, inexpresiva. Imi ridic mana spre chipul sau, vrand sa-l ating, dar, ca un fulger, ca un trasnet, mana acestuia o indeparta pe a mea. Deodata isi ridica mana, palma lui facand contact cu fata mea. Stateam cu ochii atintiti spre partea stanga, ce ii facusem de incepea sa dea in mine? Acum cateva minute totul parea un vis, o lume in care totul era roz. Greu de crezut, intr-o fractiune de secunda, lumea se destrama rapid, asemenea unui trasnet aparut din senin. Ma uitam in ochii sai care imi trimiteau fulgere. Baiatul se ridica rapid de pe mine, urmand ca apoi sa dea cu pumnul in copac, reusind sa doboare cateva frunze. Ma ridic si eu la randul meu, surprinsa de comportamentul acestuia. Ma duc spre el, vrand sa ii ating umarul. Simpla mea atingere pe bratul sau, il facu sa se intoarca. Ochii lui erau reci, un rece care imi devora inima. Bratele lui ma impinsera cu forta spre trunchiul copacului. Ma uitam la el cu spaima. Dintr-o miscare mainile lui imi rup, partea de jos a rochie, lasand materialul sa cada incet pe pamant. Din spatele sau, scoate o franghie cu, care imi leaga mainile de una din crengile joase ale copacului. Vedeam cum isi da rapid jos aceesorile vestimentale, ramand doar in boxeri. Ma uitam speriata la el, pe cand se apropia de mine. Ma privea demonic, in timp ce imi analiza atent tot trupul, zambind rautacios. Isi lipeste corpul de al meu, pe cand ma saruta violent pe gat, in timp ce eu ma zbateam in bratele sale. Fara sa mai stea pe ganduri, isi da jos boxeri, apoi ma penetreaza rapid si puternic, facandu-ma sa scot, un tipat de durere. Degeaba tipam, eram in partea retrasa a fermei, pe unde nici un agricultor, nu avea acces. Brunetul facea miscari dute-vino inauntrul meu, pe cand lacrimile plin de tristete si durere incepusera sa-mi cada usor de pe chip. Dupa un timp, se opreste, si imi dezleaga mainile, eu cazand in genunchi. Ma uitam la el cum se imbraca, pe cand inima mea se inchidea. Pasii lui se apropie de mine, pe cand eu ma dadeam tot m-ai mult in spate, nevrand ca el sa ma atinga, desi nu prea reuseam. Mana lui imi prinse parul, pe cand gura lui se apropie de urechea mea.
-Iubire, de cand asteptam eu aceest lucru.
Dupa acele cuvinte, imi dadu drumul, trupul lui departandu-se tot mai mult de aceel copac. De ce facuse asta, de la inceput avea in cap sau cum? Nu stiam nimic, doar ma uitam in gol, inca prinsa in trauma. Cel pe care il iubeam ma distruse, fara sa-I pese de opinia mea, ii pasa doar de orgoliul sau, care acum se marise. Deodata pasii brunetului se intorc din nou spre mine, vazand asta ma ridic in picioare si ma dau rapid in spate. Ajuns in dreptul meu, isi scoate ceva din buzunar, apoi il arunca la picoarele mele. Ma uitam la el surprinsa, insa acesta doar da din umeri nepasator. Sub privirile lui iau aceea cutiuta si o desfac, si acolo vad ca in ea era pandantivul de la Garra.
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 762
Puncte : 807
Reputatie Reputatie : 35

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 10:39

Ce?????? Cum sa faca asta??? E idiot???Adica normal ca e daca a facut asta!!!! Imi vine sa-l omor!!! Fac crima!!
Si ce e cu pamdantivul de la Garra?? Dece era la Sasuke??
Si Sasuke dece a facut asta?? La inceput totul era ok, iar in urmatrul moment....!!!! Dece!!!!????
Asteptam lamuriri in next!!!!!
Te-am pupat si spor la scris ♥
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 10:46

Uchiha Sasuke este condamnat la viol , persajele din Hann trebuie sa il aresteze >.< cum adica sa ii faca asta sakurei? Doamne , si parca o iubea , o mai si violeaza , mai stii , poate a mai chemat si presa sa faca un fiml gen 18 + in aer liber >.<
Si ce pana me cauta pandantivul de la Gaara?
Doar nu , brunetul i-a facut asta Sakurei din cauza unui amarat de pandativ de la Subaku????????????
Doamne , te rog eu mumos sa aduci next cat mai repede posibil , de preferabil azi dar nu le poti face pe toate :(
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Two tears: love(+16) - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 15:03

buna ,

n-am cuvinte ,

acest capitol a fost superb ,

cat de nenorocit poate fi , sasuke asta ,

copil copac ,

i-a frant inima sakurei ,

anunta-ma de next

astept cu nerabdare continuarea ,

pupici de la crisu
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 15:14

WHAT?????????????????????????????????????????????????????
eu :Sasuke esti acuzat de viol in aer liber.Cum pledezi?
Sasuke : Nevinovat!!!!!!
( in gandul meu:ma minte in fata ,las' ca-i dau eu lui)
La sfarsitul procesului ....
Sasuke , ai fost gasit vinovat.Esti condamnat la 100 de ani in carcera,10000000000000000000000000000000000 de ore de munca in folosul comunitatii , va trebui sa cureti periodic locul in care ti-ai savarsit fapta barbara ,va trebui sa speli picioarele lui Gaara ,iar in cazul in care Sakura va ramane traumatizata am eu ,,grija '' de tine. biciuitor biciuitor biciuitor
Sus In jos
kika_kida
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : eeeeeh na.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 40
Puncte : 40
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : cant
Stare de spirit Stare de spirit : happy everyday

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Mar 12 Iun 2012, 00:35

thoamne chiar imi pare rau pt saku-chan un astfel de monstru nu o merita bagaia-s***** (scz pt limbaj) nexxt scumpa anuntama:*:
Sus In jos
I.Touch.You.With.My.Paw
Genin
Genin
I.Touch.You.With.My.Paw

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Vecina de la 4.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 79
Puncte : 94
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : It`s not your bussines
Stare de spirit Stare de spirit : Let`s get crazy.

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Mar 12 Iun 2012, 14:44

Wow !

Uimitor !

Nu mai am cuvinte !

Nici nu stiu ce sa zic decat !
Next!
Sus In jos
Xx Alle.Ayumi xX
Academy Student
Academy Student
Xx Alle.Ayumi xX

Localizare Localizare : iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/diana.ella.71?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 20
Puncte : 21
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : ~deecii ...ii doar distractzie :X:X
Stare de spirit Stare de spirit : super tare...in love ! WTF !! :))

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Mier 13 Iun 2012, 16:01

ce intorsatura brusca ...
asta crek e un capitol pervers.....imi place!! ;;) happy2
saraca sakura...numai e pura... ingrijorat
Sus In jos
Rosalie Evans
Genin
Genin
Rosalie Evans

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 387
Puncte : 414
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : desenul si muzica
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Joi 14 Iun 2012, 10:04

Ei nah ,Sasuke unde e blandetea din penultimu capitol? Omu asta are doua fete si imi place. Deci iubita ai descris un capitol foarte frumoschiar daca e Sasuke mai rau. Asta sporeste atentia cititorului pana la urma. Deci acum sunt curioasa sa vad ce este cu pandantivul ala si cum ai de cand sa conturezi caracterul lui Sasuke. oare ramene totusi bland sau contiuna sa fie dur? Pun si eu intrebari prostesti sigur voi afla in urmatoarele capitole asa ca baga mare si scrie next kiss
Sus In jos
kika_kida
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : eeeeeh na.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 40
Puncte : 40
Hobby-uri Hobby-uri : cant
Stare de spirit Stare de spirit : happy everyday

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Joi 14 Iun 2012, 17:34

neeeexttt anunta-ma ubitha ;;) kiss
Sus In jos
Skyller
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : Here and nowhere
Nr. mesaje Nr. mesaje : 17
Puncte : 19

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Sam 16 Iun 2012, 01:15

Nu pot sa cred sad Cum a putut face una ca asta :| Draga mea astept next-ul, spor la scris si sa ma anunti in love in love
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Sam 16 Iun 2012, 14:47

Sasuke pregatestete biciuitor
Sus In jos
Angy
Genin
Genin
Angy

Localizare Localizare : In fata pc-ului .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 167
Puncte : 189
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune !
Stare de spirit Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Sam 16 Iun 2012, 16:13

Cum a putut face asta ? I****u , t*****u` ! Sakura chiar il iubeste si el ca un prost cei o dezamageste ... :( Mie greata de el down ! Saraca Sakura ! crying therethere Acum il urasc mai mult biciuitor

Astept next0ul ! :*
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 15:53

Scuze ca este cam scurt da nu prea am ideei pentru acest capitol, promit sa ma revansez.
[
font=Georgia]Capitolul 9

Pov by Sakura
Un seniment de panica pune stapanire spre mine. In mainile mele se afla aceea bucata de iubire de la Garra. Imi amintesc si acum, acel moment magic cand mi-a dat acest semn de iubire.
~Flashback~
O zi senina cu un soare arzator pe cerul albastru maritim. Stau in bratele lui Garra, acolo unde ma simt, protejata si iubita. Imi saruta incet crestetul capului, pe cand imi tine mana intre a sa.
-Saku, am ceva sa iti dau, nu e ceva scump, da ti l-am cumparat din toata inima.
Roscatul scoate incet din buzunarul sau, o carcasa aurie, cu pietre albe pe ea. Isi intinde usor mana spre mine, timid, dandu-mi sa iau aceea cutie mica. Ii zambesc, si iau aceea, cutie in mainile mele. O deschid incet si vad un pandantiv in forma de inima. El, ia incet acel pandantiv, si mi-l pune de dupa gat. Mainile lui, il tin strans, la pieptul meu, stiam ca era important pentru el ca eu sa port acel pandantiv. Ne lasam incet in jos pe pamant, eu tinandu-mi capul, pe pieptul sau. Mana mea era intre a sa, pe cand imi spunea cuvinte dulci la ureche, facandu-mi sa-mi treaca fiori pe sira spinari, era asa de dulce baiatul acesta, speram ca niciodata sa nu ne despartim.
~EndFlashback~
Imi iau, ochii de la pandantiv, urmand ca apoi sa ma uit cu tristete la Sasuke. Puteam vedea, cum in ochii brunetului, se citea furia si gelozia. Facea pasii spre mine, incet analizandu-ma atent.
-De ce mi-ai adus asta, ca sa ma chinui, sau ce, nu ti-a ajuns ca m-ai violat?
Ma uitam la el, nu spunea nimic, inca ma analiza, fara sens, fara motiv. Cata amaraciune, si rautate putea tine in el?
-Sakura, nu trebuie sa iti dau tie nicio explicatie, despre actiunile mele. Daca vreau sa te sarut, te sarut. Daca vreau sa te violez, te violez. Daca vreau sa ma comport dulce cu tine, ma comport dulce.
Ma uitam la el stupefiata, cat de direct si dureros putea fi. Simteam in el, ceva ciudat, straniu, tinea in el, ceva ce il deranja si nu vroia sa imi spuna. Creea un perete in jurul sau, un perete indestructibil care nu ma lasa sa il vad in interior, in inima sa. Ma indrept spre el pe cand soarele incepe sa coboare spre pamant vrand sa se odihneasca.
-Pa Sasuke.
Ma departez de el, ducandu-ma spre casa. Nu il puteam intelege, nu m-ai era asa cum l-am cunoscut. Dulce, si bun. Devenise un demon care vroia sa ma devoreze fara sa ii pese de explicatile si spusele mele.

[/font]
[i]
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 15:58

yupi cat asteptam eu nextul prea dorit , edit :
e scurt?!!!!!:((((((((
Dar ... ce dragut poate fi Gaara , ce pana mea io facut roscatu meu lui Sasuke de il uraste asa de mult?
Presmit ca voi afla intr-o buna zi ,, eu astept continuarea cu nerabdare(serios vorbind)
Deci pa:*:*>:D<
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 18:48

Nextul!!!! Yey!!!! Sa sti ca nu ne suparam daca e scurt toti avem si momente cand nu ne vin idei sclipitoare kiss
Si incepem.... Nu pot sa cred cat de rau e Sasuke!!!! Cum sa ii spuna toate chestiile alea lui Sakura. Auzi la el "daca vreau sa te violez, te violez". Atunci eu daca vreau sa il omor il omor. Sa vedem atunci cine e mai tare! lough
Dar Garra era exact opusul. Era dulce si romantic. Dece nu e si Sasuke asa? Daca in urmatorul capitol Sasuke nu face ceva dragutz vin si fac crima. lough
Astept nextttttt!!!!
Te-am pupat si spor la scris ♥️♥️
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 19:33

Friends, o sa ma revanes, cu acest capitol minuscul la Moonlight, o sa il pun foarte mare. Am 2 pagini si putin in world happy2
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 22:26

Buna scumpa mea. Imi cer scuze ca am ajuns tocmai acum. Mi-au placut capitolele, insa ai grija cu anumite scene... In rest toate bune si frumoase.
Sincer nici eu nu il inteleg pe Sasuke..ce doamne e cu schimbarile astea bruste?
Lamureste-ne aducandu-ne cat mai repede continuarea, Spor la scris si la postat si sa nu uiti sa ma anunti si pe mine te rog:*
Sus In jos
Xx Alle.Ayumi xX
Academy Student
Academy Student
Xx Alle.Ayumi xX

Localizare Localizare : iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/diana.ella.71?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 20
Puncte : 21
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : ~deecii ...ii doar distractzie :X:X
Stare de spirit Stare de spirit : super tare...in love ! WTF !! :))

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Dum 17 Iun 2012, 23:19

chiar daca e scurt capitolu tot e tare
nu prea am ce comenta
ashtept nextu` sper sa ma anunti
spor la scris ubytha ... ti pwp kiss
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Mar 19 Iun 2012, 22:25

Am ramas in pana de idei, nextul o sa il pun in weekend unde o sa am timp sa ma gandesc, avand in vedere ca a venit vacanta... Nu va suparati pe mine, va rog frumos
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Mar 19 Iun 2012, 22:31

Si eu care credeam ca ai adus nextul crying
Tocmai pentru ca a venit vacanta, acum avem timp de orice inafara de scoala. we party !! Ma rog... mai putin cei care sau procopsit cu examene...printre care si eu.... hmm...?!
Nu ne suparam, sau cel putin eu happy2
Te-am pupat si sper sa iti vina o idee mareata ♥️
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Mar 19 Iun 2012, 22:49

Puppy .... eto... ficu asta nu e in colaborare cu mine , ai gresit la descriere(daca nu e ,... e din vina mea ca is beata.. dar nu cred ca vad rau)
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Mar 19 Iun 2012, 22:59

Sorry Max, eu's aia beata aici, azi am comis o gramada de gafe, da cred ca's prea obosita:))) oricum sorryyy
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Mier 20 Iun 2012, 23:29

OOOOOOOOOOO,Doamne!!!!!!!!!!Draga mea iarta-ma te rog dar am avut ceva probleme cu pc -ul (intelegi tu)
Acum sa revenim la opera ta : ,, -Sakura, nu trebuie sa iti dau tie nicio explicatie, despre actiunile mele. Daca vreau sa te sarut, te sarut. Daca vreau sa te violez, te violez. Daca vreau sa ma comport dulce cu tine, ma comport dulce. '' Deci ,Sasuke , daca eu vreau sa te bat pana iti mananci mucii (scuzati expresia) pot sa te bat ,corect????????
Nu-ti face griji ca nu sunt nebuna ,adica nu vorbesc cu personajele ,doar ma prostesc si eu ;;) happy kiss
Ok ,deci mult noroc cu gasirea ideilor si cat mai multa inspiratie si referitor la titlu ,pana acum e : Gaara - dragoste adevarata si Sasuke - obsesie bolnava ,sper sa se schimbe puppy eyes
Te pwp dulce kiss papa beer2
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19Vin 22 Iun 2012, 14:22

Nextul o sa il pun luni...., pana acum nu am nici o idee
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Two tears: love(+16)   Two tears: love(+16) - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Two tears: love(+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-