Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Urmatorul

Vă place acest fic ?
- DA !
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_vote_lcap96%Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_vote_rcap
 96% [ 100 ]
- Nu.
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_vote_lcap0%Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
- Oarecum. Ii lipseste ceva...
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_vote_lcap4%Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_vote_rcap
 4% [ 4 ]
Total voturi : 104

AutorMesaj
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 16:36

Măă, femeie măă. lough
,,De când nu ne-am văzut, multă vreme am trecut." lough
E, uite că ai reînviat cu acest capitol MINUNAT. Dacă mai spui că e mizerabil te bat. biciuitor
Ce acţiune şi ce melodie superbă. Îmi place mult, cu toate că-mi ştii părerea. Deci până la urmă am aflat ce este Sasuke, şi mă bucur, cu toate că nu mă aşteptam. Adică să fie lup. yeah Nici prin cap nu-mi trecea. rolling on the floor Mă rog... De-abia aştept următorul capitol, şi sper să-l aduci cât mai repede. a hug
Spor la scris!

Ultima editare efectuata de catre Diabolique in Dum 07 Oct 2012, 16:45, editata de 3 ori
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 16:38

Hello my love!! well? awesome right?
Cum sa nu trec eu pe la ficul tau ..este imposibil asa ceva!
M-ai lasat in ceata ingrijorat ..Sasuke este lup? Eu credeam ca este vampir can\'t see !!! ...sau....pff ma dau batuta rolling on the floor .
Mi-a placut capitolul asta la nebunie + melodia a fost superba in love .
Ma enerveaza ca Sakura nu are curaj sa spuna ce simte pentru Sasuke nervi! , dar sper sa vina repede un moment pervers by Ema.
Stii cat am asteptat acest capitol???? Nu ai idee..Parca au trecut ani rolling on the floor .
Ema astept next ! Rapid! Fast!
Spor la scris si imaginatie! kiss
Te pupa Deea. kiss

EDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: Am uitat sa pun intrebarile happy2 .
So....sa incepem yeah ..
Sasuke--> Ce esti tu corcitura de lup cu vampir sau extraterestru?...and another question for him....>>> De ce puii mei nu ii spui Sakurei ce esti?
Sakura--> Femeie ! Esti nebuna ? Esti ciumparlie? nervi! . De ce nu ii spui ce simti? nervi! nervi!

Ultima editare efectuata de catre ~ Deya ~ in Lun 22 Oct 2012, 16:15, editata de 1 ori
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 16:44

buna....

presupun ca de aceea este acea liniste pe chat...
toate iti citim ficul,
este foarte frumos si mi-a placut mult...
descrii exceptional si sper sa te grabesti cu urmatorul capitol,
il astept cu nerabdare,
crisu te pupaceste
Sus In jos
Kumiko
Genin
Genin
Kumiko

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Pitesti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 76
Puncte : 93
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica
Stare de spirit Stare de spirit : Nemaipomenit ! ! !

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 16:46

Cum sa nu fie cine stie ce ? Felul cum ai descris sentimentele , actiunea capitolului e linistita , finalul cu replica rastita mi s-a paraut foarte amuzant . A fost asa ... brusc . Abia astept sa vi cu next-ul , cat mai repede ! Sunt in suspans si nu-mi place sentimentul . Insa continuarea a fost fantastica , ca de vis . kiss
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 17:07

Hei, multumesc ca m-ai anuntat. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In sfarsit capitolul. Waw. A fost frumos, plin de sentimente. In nici un caz mizerabil ! Doamne !
A fost minunat si ma bucur ca l-ai postat.
Ai un mare talent !

Da.. si eu sunt putin in ceata. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sasuke tot nu a raspuns intrebarii Sakurei.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Of.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Oricum.. eu deabia astept si urmatorul capitol, nu conteaza cat va trebui sa astept, desi sper ca nu foarte mult. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Succes in continuare. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 17:13

mersi ca m-ai anuntat draga mea
capitolul il ador, imi place la nebunie
astept nextul cu mare nerabdare
te-am pupat dulceee
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 Asss10Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 J5fdba

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 17:49

Vaaaaai. Ce capitol!!!
În primul rând mulţumesc că m-ai anunţat.
Aş fi vrut eu să fiu prima la comm, dar de, nu poţi avea tot ce-ţi doreşti. Da las că există şi o dată viitoare, nu? Să mă anunţi pe mine prima data viitoare, înţeles?
Bun, să încep să comentez serios de acum.
Melodia o am pe tel după ce am ascultat-o la capitol. Este foarte frumoasă şi bine aleasă. Muzica îţi dă aripi :))
Imagiena pe care ai ales-o îmi place mult, n-am mai văzut-o până acum.
Mă bucur că şi tu ai început să foloseşti alineat, adică stai, că noi două am început să scriem cu alineat.
Primul alineat: Melodia m-a ajutat mai mult să fiu acolo, să ascult muzica. Să simt ce simţea şi ea. Să îmi pară rău că parinţii ei se despart. Să fiu un personaj invizibil.
Al doilea alineat: Aici acel sentiment speşăl îşi face apariţia. Doamne câtă timiditate pe capul ei măă, câtă timiditate :X:X:x
Al treilea alineat, al patrulea, dialogul: Doamne cât de frumos l-ai descriiiis. Vaaai. Şi ea vedea cu atâta atenţie camera lui. Nu pot face propoziţia anterioară să sune bine so... las-o aşa. Obsedat de lupi. O fi lup? eu cerdeam că-i vampir. O fi DraculaWolf? Hm... Ciudat.
Al cincilea alineat: Nu prea îi surâde lui ideea de al alea pe Itachi acasă dar de, asta e. Câte observaţii şi morală o fi primit brunetul de la familia luii eheee...
Restul: Imaginaţia mea şi-a făcut treaba. Am văzut cum stăteau pe pat, cum Sakura nu putea să vorbească, cum cum cum... Bree M-ai pus acolişea lângă ei breee. Doamne ce aş vrea să văd ce este acest DraculaParkWolf mă rog... Misterul ăla de pe la sfârşit cu urletele de lup auuuu. Cred că anumite detalii de pe acele lănţicuri. până şi Sakura le-a văzut. Poate cine ştie, îi va folosi cândva. Mnee, acum cred că-ţi contunui eu ficul la câte presupuneri dau lough Şi când o picat rozalia şi brunetul a venit într-o fracţiune de secundă... Breee e prea rapid pentru un lup şi urlă prea mult pentru un vampir... Ce e mă ăsta?
Vreau să aflu ce răspuns îi dă Sasuke Sakurei.

Întrebarea mea pentru Sasuke este: Ce măgar curios mai eşti şi tu mă? Vampir sau Lup?
Întrebarea mea pentru Sakura este: Bree femeie, dacă nu o să-l spionezi, cum crezi tu matale că o să descoperi ce-i Sasuke?

Aştept next duduiţo. Vreau să mă anunţi prima da?
Capitolul întreg mi-a plăcut la nebunie.
Scuze dacă am scris greşit unele cuvinte sau m-am exprimat greşit.

Anna loves you!
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 17:51

Prea frumos!Absolut sublim! in love
Il ador! Descrierea e foarte buna si actiunea merge. in love
Trebuie sa mai scrii mai mult scumpo, ca altfel (D) eu fac spume. Esti droguletul meu!Tu si povestea! a hug
Te pup si spor la scris!!! in love
Sus In jos
Silvia.™
Academy Student
Academy Student
Silvia.™

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Pe sezlong la soare
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 27
Puncte : 35
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : K pop ,Rap
Stare de spirit Stare de spirit : So Happy...

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 17:52

Buna

Imi place ficul tau muult .
Cum descri cum folosesti naratiunea.

Asi avea o intrebare pentru Sakura.

Ce simti cand il vezi pe Sasuke in fata ta ?

Inca odata ai un fic genial !

Ja ne .
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 18:06

Hei!Hei!Hei! WOW Super Capitol ... ma intreb uare ce fiinta magica o fi Sasuke!!!
Astept Next!!!
Spor la scris ms ca m-ai anuntat!

Kiss $ Hug!

Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 18:43

Hello. kiss

Ca de obicei, ai descris superb. Fiecare detaliu, fiecare amanunt, totul, atat de perfect. in love

N-am vazut nici macar greseli de tastare. =)) \m/

Pe langa asta.. pur si simplu ador cum ai aranjat acest capitol. E genial. :x Partea din capitolul trecut, si imaginea, si.. tot.. in love

Nu stau sa-ti fac un com din ala gigantic, pentru ca ar insemna sa repet acelasi lucrur de enspe mii de ori. =))))

Asa.. Acum intrebarile. :>

Draga, Itachi... Ce marime porti la tricou? (GOO)
Draga, Sasuke... What dafaq are you? -.-''
Draga, Sakura... Fugi! Fugi cat mai poti! =))) Asta nu e o intrebare. E un avertisment. =)))))

Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 18:56

Buna Em. Mersii de anunt si scuze de intarziere. happy
Nu stiu de ce, dar eu am impresia ca tu vrei doar sa ne faci sa credem ca Sasuke este lup sau ceva de genul. think
Eu cred ca doar vrei sa lasi impresia asta, iar dupa sa vi cu adevarata "bomba".
Sunt de acord cu Diaboliqui, daca mai zici ceva cum ca capitolul ar fi rau, ti-ai semnat pactul cu moartea. evil devil mua ha ha
A fost un capitol grozav si plin de mister. Mi-a palcut foarte mult.
Sper sa reusesti sa iti faci timp sa postezi mai des.
Sa vi cat poti de repede cu nextul, bafta la tastat si multa inspiratie. kiss
Sus In jos
Rina
Genin
Genin
Rina

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 294
Puncte : 345
Reputatie Reputatie : 22
Hobby-uri Hobby-uri : Net.
Stare de spirit Stare de spirit : Bored.

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 20:00

Bunaa! :) Iti multumesc pentru ca m-ai anuntat kiss . Capitolul asta e la fel de perfect ca si celelalte. Abea astept sa citesc urmatorul capitol, succes si multa bafta la scoala si la scris! a hug
Acum o intrebare pentru Sakura: Cand il vezi pe Sasuke, ce-ti vine in minte?
Si una pentru Sasuke: Cum ai face daca ai vedea-o pe Sakura in costum de baie? :>
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 20:15

Dupa atata timp ai adus si tu nextul, chiar il asteptam.
Nu stiu cu ce sa incep, dar sincer iti spun de acum ca am o intrebare pentru Sasuke - De ce mama mea oftezi atata? : ]] Si inca una: cumva ai fost impreuna in trecut cu Sakura?
Acum ia fi tu atenta la mine Emi, vezi ca manaci virgulele inainte de "iar" si nu e bine, plus ai mai avut greseli, te rog sa fii mai atenta pe viitor. In rest cum sa-ti spun mi-a placut cum ai incadrat in tablou sentimentele traite de Sakura si felul ei de a reactiona la situatia asta ciudata. Ai dezvoltat foarte bine, foarte mult, mi-a placut, deci no comment.
Ma opresc aici, astept nextul. Voi lasa ce e mai important la finalul ficului. *giggle*
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Lun 08 Oct 2012, 09:52

Noo, deci nu pot sa cred ca nu ti-am citit ficul pana acum ><.
Ador felul in care scri, cum descri fiecare detaliu, fiecare sentiment.
Iti iubiesc ficul, nu, iti ador capodopera:X.
Deci, cum poti sa zici ca nu ti-a iesit capitolul? (D) Este absolut genial, ca si restul.

Am o intrebare pentru Sakura: Daca ar fi sa alegi intre Sasuke si Itachi, si sa presupunem ca Itachi te iubieste mai mult, pe cine ai alege?

si pentru Sasuke: Ce ai face daca Sakura nu ti-ar accepta dragostea? Daca ar fi prea speriata de ceea ce esti si n-ar vrea sa te mai vada?
Mna, cam atat lough.
Sa ma anunti cand pui nextul! kiss

Dey was here.

Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Mar 09 Oct 2012, 13:59

Scump-o a fost un capitol minunat , mi-a placut la nebunie . Acest capitol se afla printre preferatele mele . Iti iubesc ficul si te rog daca vrei sa ma anunti in continuare
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Mar 09 Oct 2012, 21:06

My darling [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],

îmi pare sincer foarte rău că am ajuns ultima, ca de obicei şi, pentru acest lucru nu am scuze .

Acest capitol a făcut ravagii în imaginaţia mea, pur şi simplu ai o descriere atât de complexă şi dezvoltată ! Poate într-o bună zi voi ajunge să descriu şi eu ca tine...

Îţi mulţumesc foarte mult pentru imensul deranj de a mă anunţa şi te rog frumos iartă-mă că am întârziat !
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Joi 11 Oct 2012, 14:12

buna buna scumpo[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]multumesc mult ca m-ai anuntat! eu....ce sa zic, numai zic nimic, ca n-am ce zice[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]adica am de abia 13 ani si deja m-ai facut praf [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]in sensul bun![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]cat imi place descrierea ta, si numai zice ca nu e bine ca e ba chiar foarte bine, si inca ceva! na ca iar tin muzica cu tine! Ascultam She wolf{falling to pieces} de David Guetta cat iti citeam capitolul[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]frumos![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si mai presus de toate, mi-am dat seama ca e o poveste foarte incalcita la tine, dar o descalcesti tu cu timpul[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]de abia astept sa vad ce raspuns ii va da sasuke sakurei! numai pot, ca m-am gandit la capitolul asta de ieri si pana azi[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si la scoala la fel! iti urez spor la scris si la idei , si te astept cu nextul![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]te-am pupat!

Naty~

Ultima editare efectuata de catre Natalie in Lun 29 Oct 2012, 18:51, editata de 1 ori
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Joi 11 Oct 2012, 18:44

Buna. :)
Ema, ti-am zis ca-mi place capitolul asta nu? Este mirific si extraordinar, ma face sa tremur de emotie si sa am un gol in stomac, mai ales ca ultima parte a fost foarte ...foarte.. Nu gasesc un cuvant bun =]]]] Aoleu :))
Nu spun prea multe ca-mi e frica ca se iveste tata si numai am voie doua saptamani de acum in colo pe forumuri, dar iti mai zic ceva important, nu te descuraja si scrie in continuare.
Spor la scris a hug
Sus In jos
MeLyNa12
Guardian Ninja
Guardian Ninja
MeLyNa12

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : oriunde nu ajunge soarele
acebook acebook : Adauga-ti profilul.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2312
Puncte : 2424
Reputatie Reputatie : 75
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri
Stare de spirit Stare de spirit : Ce contează?

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Joi 11 Oct 2012, 21:29

My dear Emma

Scuze că nu am mai trecut pe aici dar am avut multă treabă deci terog să mă reanunţi de acum în colo pentru că voi citi chiar dacă nu voi avea timp. Au fost 3 capitole faşcinante şi nu mă aşteptam la nimic din ceea ce s'a întâmplat... asta înseamnă să surprinzi cititorul. Am citit cu drag şi voi citi mereu pentru că dacă nu mi'ar plăcea nu aş citi. Mă încânţi de fiecare dată şi pentru asta îţi mulţumesc şi mulţumesc că mă anunţai iar eu am fost neserioasă că nu am mai citit.

Sper să aduci nextul când ai inspiraţie şi spor la scris.

ps: nu mă pricep să fac comentarii lungi şi emoţionante happy2

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Vin 12 Oct 2012, 18:31

Buna Ema :)

In primul rand mersi de anunt.

Capitolul a fost absolut super <3 Nu pot sa cred ca ai spus ca e mizerabil. Mie una mi-a placut acest capitol cel mai mult...! :p

Omg...Sasuke lup? Cum au spus si '''fetili'''mai sus, ma asteptam sa fie vampir, dar lup. Ceva nou, eu una nu am mai intalnit ideea cu lupul in alte ficuri :)

Ca sa nu ne mai tii atat in suspans, adu un nect, mare si frumos, si te rog sa ma anunti in continuare.

Bafta!
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Vin 12 Oct 2012, 19:52

Este absolut genial capitolul din orice punct de veedre. Si de ce zici ca este mizerabil ?? esste foarte tare si ca deobicei ma impresionezi prin felul tau de a descrie sentimentele si totul. Revenind la fic : Sasuke e lup?? Niciodata nu m-as fi gandit la asat sincer huh?, adica vampir sau sau.. defapt numai imi trece nimic prin cap dar nu conteaza asta . Asa ca astept cu nerbadrae urmatorul capitol kiss
p.s: Spor la scris in continuare si sa ma anunti ca de obicei kiss
Sus In jos
Ame.
Genin
Genin
Ame.

Sex : feminin Localizare Localizare : Calea Lactee ^-^
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 317
Puncte : 349
Reputatie Reputatie : 34
Hobby-uri Hobby-uri : multeeeee...
Stare de spirit Stare de spirit : Shiawasena :)

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Lun 29 Oct 2012, 09:33

ficul tau e super si povestesti minunat!
pune nextul repede puppy eyes ca vreau si eu sa vad ce se intampla mai departe!!
spor la scris!! kiss
Sus In jos
Fideluţă :|
Genin
Genin
Fideluţă :|

Localizare Localizare : In a world apart. A world that does not exist.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 113
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing and painting
Stare de spirit Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Mar 30 Oct 2012, 20:17

Deci iata ca ti-am citit si eu ficul. dap !
Ce sa zic?
E foarte reusit.
Imi place ideeia imi place sasuke imi place budinca imi place mancarea in fine sa revenim la oile noastre! happy2
Astept cu nerabdare nextul.
Si te rog frumos dulce ca o acadea anunta-ma si pe mine cand pui nextul! in love
Zbye te-am pupacit!!! kiss
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19Mier 31 Oct 2012, 18:34

Wow, atat de frumos xD Nici nu am cuvinte de lauda sa descriu cat de frumos e ficul :X
Il iubesc xD Si pot spune ca e si original xD
Pot spune ca m-am indragostit de ficul asta xD

Iubesc ficul de cand am citit titlul so te iubesc, mi-ai ajuns la inima cu toata descrierea :X

Omg, ce e Sasuke? :|
Vampir, varcolac? Oo Greu de spus sau de explicat xD
It's so beautiful xD
Ow by the way, foarte buna ideea cu intrebarile pentru personaje dar imi pare extrem de cunoscuta si
parca am mai vazut-o la alt fic :-? Weird or what? :))
However, abea astept next-ul :*
Spor la scris si multa imaginatie :)

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 6 I_icon19

Sus In jos

Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-