Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
| |
Vă place acest fic ? | - DA ! | | 96% | [ 100 ] | - Nu. | | 0% | [ 0 ] | - Oarecum. Ii lipseste ceva... | | 4% | [ 4 ] |
| Total voturi : 104 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 21:43 | |
| |
| | | Kumiko Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pitesti Nr. mesaje : 76 Puncte : 93 Reputatie : 7 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : Nemaipomenit ! ! !
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 21:55 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Kumiko in Mier 05 Sept 2012, 22:44, editata de 1 ori |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| | | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 22:36 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ce sa zic......ce sa zic maica ca numai am cuvinte [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] zici ca sunt Mutulica in Alba ca zapada, doar dau din cap, cu ochi bulcucati si aprob [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] e magic, mirific, minunat, cum vrei tu s-o iei asa e! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] mersi mult ca m-ai anuntat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] deci eu una m-am pierdut in descrierea aia romantica [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] mi-ai atins corasonelu' [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] sakura a avut un vis socant! adica, ce e cu imaginile alea din trecut> anul 1758? ce e cu el? e asa un mister, ca eu nu pot sa mai cred nimic, ci sa raman la aceeasi parere pana aduci tu urmatorul capitol, pe care il astept cu nerabdare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ma intreb ce e Sasuke,. dar tu ne tii in suspans de nu ne vedem capul, si cand se va trezii Sakura din nou? a lesinat de la oboseala dar chiar asa? te astept cu nextul, si o sa incerc sa ajung mai devreme pe aici, spor la scris si la idei, si la tastat, si te rog, daca vrei, sa ma anunti cand il pui [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Naty~ |
| | | ♀Look in the dark♀ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Heaven Nr. mesaje : 188 Puncte : 218 Reputatie : 4 Hobby-uri : You. Stare de spirit : Confuza, chinuita de imaginatie...
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 22:59 | |
| Bun... in momentul de fata nu mai respir. Tu esti nebuna?! De ce te-ai oprit?! De ceee?! Deci ai descris intr-un fel pur si simplu magic. Nici cei mai buni scriitori nu puteau face asta! :> Oricum, ce este Sasuke? Vampir? Varcolac? Un geniu malefic poate? O_O Sakura perversa in trecut... nu suna bine! Imi place Sakura zapacita din prezent. Unde se afla cei doi? Parca era cu scoala, sau sunt tot in padure? Aaaah.... inca un lucru: Omg! Naruto profesor?! Dur?! Deci este cu totul original asta. Pune next-ul repede si pleaseee.... anunta-ma si pe mine! Spor la idei si inspiratie! |
| | | Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 05 Sept 2012, 01:25 | |
| Heeeeey. Merci de anunt. Ce capitol. Frumos. Dar ea a intrat singura in vis, sau a facut Sasuke intr-un fel sa vada acele secvente? Ahm, cred ca Sasuke e vampir, nu stiu de ce, dar cred! Ma enerveaza ca inca nu ne-ai spus, cat o sa ne mai ti in suspan :((. Mor aici, chiar vreau sa stiu! Sasuke urmeaza sa o sarute pe Sakura? Poate asa a trezito, printrun sarut. =)) Si totusi, daca Sakura a vazut in trecut, ce cauta acolo? Deci mai bagat in ceata complet! Nu mai inteleg nimic:)). Doamne, de-abia astept urmatorul capitol, sper sa aprinzi lumina si sa ma luminezi:)). De unde iti vin ideile astea? :o Anyway, sper sa aduci nextul repede. Succes la scris si la idei, desi nu prea ai nevoie, genialo:* |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 05 Sept 2012, 11:08 | |
| |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 05 Sept 2012, 11:58 | |
| Owww Emi, capitol nou. Bine eu stiu sigur ca am lasat com inainte, in fine... Incep prin ati spune ca ai mancat virgule inante de "dar" si "iar", fi mai atenta te rog. Al doilea lucru imi place capitolul, imi place cum ai descris, chiar daca e scurt, stii ca mie imi place muult si bine. : ]] Oricum ai surprins bine spatiul si am putut sa vad cu ochii totul, de parca a fost un film. Ti-am mai spus ca imi place cum scrii, da, da. Deci sa nu te lasi si sa continui ficul pana a final, merita ca ai o idee foarte buna! *hug* Nu mai am ce spune, sincer, caci mi-a placut si ai facut o treaba excelenta. Succes in continuare! |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| | | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 05 Sept 2012, 12:11 | |
| |
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 05 Sept 2012, 13:50 | |
| Buna scumpa mea ! ca m-ai anuntat . A fost un capitol minunat , n-am cuvinte sa-l descriu . Esti un geniu si asta se vede de oriunde te-ai afla . Iti iubesc ficul la nebunie si sunt atat de curioasa sa vad c se intampla in continuare . Te pupacesc dulce si te roog mult de tot sa continui sa ma anunti . |
| | | ~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 05 Sept 2012, 14:39 | |
| OMG.... Ce mult imi place.... Ai un dar....Un talent nemaivazut.....Esti mult mai buna decat multi dintre scriitorii de seama ai literaturii.....Sper sa continui tot asa.......... Multumesc mult ca m-ai anuntat..... Spor la scris si la ideei, multa bafta in continuare...... PwP dulce de tot la tine |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 05 Sept 2012, 18:42 | |
| Mda.. Deci.. O.O Ti-am zis si pe mess ce parere am eu despre acest capitol si despre fic in general. Il ador. :x ''Tu ai scris asta?'' =)))))))))))))))))))) Analfabeta, Inculta. =))) Mooor. =))))) Ador enorm cum ai descris sala aceea de dans, rochiile, fetele, baietii. Tot! Acum adu repede nextu' ca nu stiu ce-ti fac. =))) Hai, spor la scris. |
| | | NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 06 Sept 2012, 11:21 | |
| OMG ! OMG ! OMG !
Eate atat de tare ,este superb
m-ai lasat cu gura cascata , mi-a placut cum ai descri totul
cum ai scs totul in evidenta , esti fenomenala iti jur
Capitolul a fost de-a dreptul splendid , si atept cu atata
nerabdare next-ul , oare ce o sa se intample in continuarere ?
adu-l repede ca de nu o sa mor de curiozitate
LOVE you , tepupacesc, si spor in continuarere la ideei la fel de bune
s-au daca se poate mai bune
P.S. Merci mult ca m-ai anuntat si sper sa o faci si de-acum inainte |
| | | FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 06 Sept 2012, 12:55 | |
| Serios, tu ai habar cat talent poti sa ai? Stii cum am citit? Cu sufletul la gura. Pe bune, titlul chiar este sugestiv. M'am simtit cu adevarat ca in anul 1758. M'ai lasat fara cuvinte. Capitolul a fost profund, foarte profund. Descrierea pe care ai folosit'o spune totul. Ma indoiesc ca ar fii doar un vis. A parut prea fulgerator ca sa fie doar un vis. Acum sa nu ma bati, omori sau alte atrocitati dintr'acestea dar m'am simtit ca intr'un episod din The Vampire Diaries la scenele acelea din trecut. Am zis asta pentru stiu ca ai zis ca este mai mult decat original si eu cred asta! Nu am zis ca seamana dar asa m'am simtit. SI EU CHIAR IUBESC SERIALUL ASTA! CLAR! Asa deci, revenind la fic Poate ca nu se stie ca e vampir dar eu bag mana in foc. Alta fiinta dasta mai speciala nu imi vine in minte [evident: varcolaci, vrajitoare ... clar ca nu! Nu'l vad pe Sasuke facand hocus'pocus si atunci in padure a luat niste sange pentru niscaiva potiuni :> ] Numai am ce spune. M'ai impresionat cu capitolul acesta si adevarat, putea veni mai devreme, este? Totusi, "mai bine mai tarziu decat niciodata" ! Multumesc ca m'ai anuntat Te pup, spor la scris si sper sa citesc la fel de entuziasmata next'ul. |
| | | Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Vin 07 Sept 2012, 11:05 | |
| Povestea ta este extraordilingura, nemaipolonica....imi place fff mult...cred k esti cea mai talentata.... Am o proponere pt tine...iti trimit mesaj privat... Pune nextu repede draga meah! Te pupa Mada!:X |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 08 Sept 2012, 22:10 | |
| puica ,
imi pare sincer rau ca n-am trecut mai devreme pe aici, adevarul este ca am calculatorul umpic dereglat mintal si imi face mici probleme, te asigur ca de acum incolo voi trece foarte des pe aici , sper sa nu te superi si sa ma anunti de continuare , miss te pupaceste =))) |
| | | Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 11 Sept 2012, 23:36 | |
| deci intr-un final e un monstru interesant capitol sincer si chiar mi-ai atras atentia astept cu nerabdare sa vad ce o sa se intample in capitolele viitoare ce-mi place cum gandesti si faptu ca e una din cele mai particulare povesti succes pentru urmatoarele capitole si multumesc ca m-ai anuntat si da sucze k am intarziat cu cititul actualului capitol bye bye |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 12 Sept 2012, 08:28 | |
| Buna *hug* Acum trec pe aici? o.O Cum am putut sa iti ratez ficul? :( Scuze :o3 Imi place :x M-ai facut curioasa >< Nu este bine, nu mai scapi de mine >:) Vreau next-ul!!! *goo* Spor la scris si multa imaginatie! *hug*
|
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 13 Sept 2012, 19:28 | |
| Deci, intarziata, dar prezenta in momente de acest fel. Soo, nu incep cu ce cred despre fic si incep cu : Daca mai spui macar 1 data ca acest fic nu e bun, tu imi semnezi actul de inmormantare. Acest fic e bun sa fie scris intr-o carte! Deafpt, sa fie o carte! Revenind la fic: Ideea este geniala si descrierea si sentimentele. Imi vine sa ma impusc. Adik totul e perfect. Greseli de testare inexistente iar repetitia la fel. Totul e intr-o armonie deplina. I'm jelly Soo, unii au zis ca vampir,varcolac,vrjitor................etc! Acum, zic eu ce cred ca poate fii: Vampir (da cred asta!), Vraci ( nu sa mai zis si fac in ciuda ca am zis eu asta), Inger\Demon (...30%) Mai pot fii mai multe, but e prea departe ... Soo, again. Te rog din toata inima mea mare sa aduci next si sa imi lasi MP. Chiar daca intarzii (tema la romana pe ultima suta de metr si musafiri) Dar iubesc mult ficul si autoarea so vreau Mp |
| | | ` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Vin 14 Sept 2012, 19:37 | |
| Buna Ema... scuza-mi te rog, intarzierea... Chiar am fost ocupata, nu e ca si cum nu as fi vrut sa trec pe aici, scuze din nou Mi-au placut mult toate capitolele la care am lipsit. Aduci niste idei super faine in toate capitolele si povestea in sine incepe sa ma atraga din ce in ce mai mult. Ultimul capitol mi-a placut mult de tot... ti-am zis... chiar sunt faine ideile tale. Totusi, sunt foarte curioasa cum vrei sa continui povestea asta, ce idei mai ai...chiar vreau sa le descopar. Eu zic sa aduci urmatorul capitol cat mai repede... si sper sa nu intarzi din nou... Have a nice day |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 23 Sept 2012, 00:06 | |
| Neaţa maimuţo! După cum ţi-am spus, în seara asta ţi-am citit capitolul. Însă, mai înainte aş vrea să comentez comentariul pe care mi l-ai lăsat. Aia cu Naruto era doar o presupunere duduie Şi da... Sunt nebună EXAGERAT de total . E o calitate ce să mai Şi apăăăăăi eu vreau să fac cât mai lungi comentariile ca autorul ficului să nu zică , că îl citesc de plictiseală şi nu reţin nimic Când am citit "Capitolul V: 1758" eram sută la sută sigură că Sakura va fi în trecut. Sută la sută. La început mă gândeam că oare Sasuke i-o fi făcut ceva sau cum. Nu prea am înţeles, dar mai apoi, pe la sfârşit m-am dumerit Apoi m-ai introdus şi pe mine într-un palat. Parcă vedeam câte lucruri scumpe şi rafinate erau pe acolo. Puteam să aud gălăgia şi ce vorbeau cele două. Eleganţa persoanelor din încăpere m-a lăsat mască. Vedeam absolut tot. Bijuteriile făcute cu atâta pricepere. Atenţia cu care toţi s-au îmbrăcat. Absolut minunat. Fiecare culoare avea personalitatea ei. Îţi puteai da seama de personalitatea unui om doar după cum era îmbrăcat. Te-ai gândit la toate. Când acea voce s-a auzit, m-ai făcut mai curioasă. Sakura era atât de frumoasă în tablou, dar mai frumoasă în "realitate". Parcă îi vedeam pe cei doi cum se uitat unul la altul.. Ahhhhrr.... Şi oh God!!! Momentul acela din grădină Vai şi amar!!! Atâta nesiguranţă şi iubire, atâta adrenalină De la nişte simple mângâieri la săruturi cu pasiune, cu atâta dorinţă de a devora o persoană doar prin sărut. Vaaaai!!! Dacă îi vedea cineva? Şi sfârşitul m-a dat peste caaaap. Sakura vorbea în somn iar Sasuke era acolo Oare ce-o fi zis când Sakura o spus ca el să n-o sărute? Tare aş vrea să-i fi vazut faţa. Cu alte cuvinte vreau mai mult de 3 rânduri si ninţel. Ai grijă că eu număr Sunt tare merăbdătoare să aflu ce se mai întâmplă. Spor la idei şi punete pe tastat. O dimineaţă plăcută! P.S.: Scuze dacă am scris unele cuvinte greşit Anna te iubeşte măăăă! |
| | | Swamphell Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Itachi's home acebook : vanda.nicolescu.9@facebook.com Nr. mesaje : 15 Puncte : 18 Reputatie : 1 Hobby-uri : sa desenez,sa citesc,sa stau degeaba, sa imi stresez parintii... Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 06 Oct 2012, 16:49 | |
| Imi place muuulttt ficul tau,cu toate ca as vreaa sa fie impreuna cu Itachi :-":)))) Imi place mult cum descri,e un fic care te atrage si te face sa vrei sa afli ce se intampla in continuare. Este original si ce sa zic...IMI PLACE!! Astept Nextul;) Spor la scris *:* |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 07 Oct 2012, 16:20 | |
| Îmi cer scuze pentru această lipsă. Dar este vina liceului, sper să mă revanşez. Nu ştiu când voi aduce următorul capitol.
Bine, avem nişte actualizări la fic. Din capitolul precedent v-am anunţat că vin cu o melodie specifică fiecărui capitol. Tot atunci am adus un fel de mic rezumat al capitolului precedent. Iată că de data asta mai aduc ceva ( să nu vă aşteptaţi şi data viitoare să vin cu ceva nou ).
Puteţi pune întrebări persoanjelor din fic, orice fel de întrebare. La sfârşitul fiecărui capitol acestea vă vor răspunde. Astea fiind spuse, aceasta este melodia acestui capitol : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]~ În capitolul precedent: ~
" Clipesc des privind tot mai atent chipul fetei descoperind cu stupoare că eu sunt. Mă ridic pe vârfuri citind numele artistului şi anul în care este făcută. "
" - Doamnelor şi stimaţi domni, am onoarea de a vă prezenta pe cea mai nouă şi respectuoasă gazdă a familiei Haruno. Contele Sasuke Uchiha, se aud o voce blândă, putând să o recunosc din o mie. Mama. "
" - Sakura, trandafirul meu rozaliu, aud o voce groasă. [ ... ] Sunt îndrăgostit de acest prea frumos înger, continuă mângăindu-i tandru părul strecurând câteodata degetele prin suviţele ei moi. Ştiu, este imposibil să nutresc aceste sentimente pentru o Madam ca dumneata, dar nu-mi pot minţi inima. Spune-mi Sakura, spune-mi că mă iubeşti la fel de mult cum o fac eu. "
" Brunetul continua sărutul întroducând uşor vărful limbi în lăcaşul rozaliei ce geme de plăcere, dar nu se lasă întimidată şi răspunde la sărut cu aceiaşi pasiune ca la început. "
" - Gata Sakura, este bine. Sunt cu tine, aud vocea groasă a brunetului. A fost doar un coşmar, îmi pare nespus de rău că te-am speriat în halul ăla în pădure, sunt un monstru, vocea fiindu-i uşor tristă când pronunţă ultima parte. " Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
O melodie lină, cântată la pian, îmi trezeşte simţurile din visul lung de care am avut atâta nevoie. Nu-mi deschid ochii, nu vreau să mă izbească realitate din plin, să-mi distrugă visele copilăreşti şi inocente. Nu vreau să mă gândesc că trebuie să ajung acasă, unde iar o voi ţine pe sora mea mai mică departe de înjuriile părinţilor, ţipetele şi blestemelor aruncate către celălalt. Nu vreau să mă mai lupt cu realitatea, să accept faptul că părinţii mei se pot despărţi când doresc fără să le mai pese de mine şi sora mea, iar noi două să trebuiască să alegem dintre ei doi. Chiar dăcă ştiu că o aleg pe mama, nu pot să nu mă gândesc câtă durere port în suflet când văd ceilalti colegi de liceu cu o familie perfectă şi fericită, iar eu trebuie să ascund adevărul după minciuni şi să pretind că totul este în armonie. Buzele încep să-mi tremure violent iar mâinile mi le pun peste ochi începând să plâng amarnic. De ce trebuie eu să duc această viaţă mizeră ? Să îndur toată durerea şi să port o mască falsă a fericirii ? Vreau să existe cineva care să poată să treacă de această mască, să mă vadă pe mine, timidă, plăpândă şi slabă de înger. Nu pot să lupt la nesfârşit, aşa că am nevoie de sprijin, emoţional dar şi fizic. Mintea mea se calmează când aceea melodie sublimă se opreşte brusc. Oare ce se întâmplă ?
Peste câteva clipe aud o bătaie fină în usă, după care chipul lui Sasuke se iveşte privindu-mă atent şi îngrijorat. În minte îmi răsare visul meu. Sau trecutul meu? Realitatea pe care nu vreau să o accept, ca toate celelalte lucruri ? Îmi trec palmele peste pleoapele, ştergând si ultimile rămăşiţe ale durerii mele sufleteşti. Nu ştiu cum să reacţionez acum cu Sasuke, totul e complicat, indescifrabil şi fără răspuns. Clipesc uşor privind pătura, de un albastru închis, precum al nopţii, evitând contactul cu privirea brunetului fiindu-mi jenă de visul pe care l-am avut.
- Te simţi bine ? îi aud glasul puternic şi totuşi blând. Ridic privirea spre el şi îl văd stând la uşa, fără să facă vreun pas spre mine. Mă evită ? Arată dezagreabil ? Nici nu ştiu ce port pe mine, ce s-a întâmplat cu mine şi unde mă aflu. Nu pot rezista tentaţiei de ai vedea cele două perle unice şi misterioase, aşa că privirea mi se ridică asupra lor, rămând în acelaşi timp total mută de frumuseţea lui, atât de dureroasă pentru sufletul şi mintea mea.. Chipul îi este mai palid decât de obicei, iar buzele ce acum câteva ore erau pătate de sânge sunt uşor rozali, parcă strigând după ale mele. Privirea lui e una blândă, dar în acelaşi timp abătută undeva în conştientul lui, în gândurile ascunse de fiinţa şi curiozitatea mea.
- Sunt bine, mersi de întrebare. Unde mă aflu ? îl întreb pe un ton calm ce ne surprinde pe amândoi. Mă aşteptam să incep să ţip la el că de ce m-a adus în bârlogul lui. Privesc pereţii camerei şi observ diferite postere cu lupi şi haite de lupi in timpul bătăilor, eventual în timpul mesei. Unele imagini erau desenate, digital, unde lupii erau personalizaţi precum nişte embleme. Ochii îmi poposec pe un tablou mare cu profilul unui lup care se destramă, parcă bătut de vânt din partea stângă, în milioane de pene de diferite culori pale, care îi conferă un aer de încredere şi supremaţie. Botul îi era pătat de sânge iar privirea îî e atinţită spre un punct ce nu îl pot vedea. Nu pot să-mi mut privirea de pe tablou, aşa că mă dau bătută si încep să privesc cu atenţie toate acele simboluri ce se destramă împreună cu penele. Atâta extravaganţă prezintă acest tablou, ce mă lasă plăcut surprinsă de talentul creatorului său. Observ în partea stăngă, aproape de margine, o iscălitură. Clipesc de mai multe ori, încercând să văd ce scrie, dar este prea departe, aşa că las baltă acest detaliu nesemnificativ.
- Eşti la mine acasă, poţi să stai calmă aici sunt şi părinţii mei şi fratele meu, Itachi, dacă îţi aduci aminte de el ,spune privindu-mi chipul atent, după oftând trist. Un sentiment de vinovăţie se abate asupra mea. Nu ştiu cum să îmi exteriorizez sentimentele faţă de Sasuke, nu ştiu ce să-i zic. Las aerul să iasă din plămânii mei însetaţi după elixirul vieţii. Îmi mut privirea spre Sasuke şi îl rog să vină pe pat, lângă mine, vorbindu-i pe un ton serios. Acesta încredinţează uşor din cap după care, cu paşi tăcuţi, vine spre mine.
Ochii mei îî studiază braţele puternice, cu degetele fine, atât de irezistibile, ce te îndeamnă să le cuprinzi strâns şi să nu le mai dai drumul niciodată. Să îî simti căldura în palmă şi să te ţină în braţele lui, apărându-te de toate necazurile şi pericolele vieţii, dar să te şi iubească în acelaşi timp. Nu-i pot rezista, asă că privirea mi se mută pe corpul lui, puternic şi plin de măreţie. Oftez adânc, gândindu-mă la visul pe care l-am avut, când Sasuke mă săruta, cu atata dorinţa, parcă dorind să-mi ajungă la inimă. Pielea mi se face de găină, brunetul, observând asta mă întreabă dacă să închidă geamul, pe care îmi mut privirea parcă dorind să fiu sigură că afirmatţia lui este adevărată. Casa acestuia este amplasată foarte aproape de pădure, fix in direcţia opusă fată de casa mea. Observ copacii şi brazii cum sunt cuprinşi de întunericul nopţii, cum totul devine subru şi periculos, precum Sasuke.
Se aşează uşor pe pat, privindu-mi doar ochii, fremecăndu-mă cu al lui negru misterior din privire. Mă înnebuneşte numai cu ochii lui, cu buzele lui, cu fiinţa lui. Îl vreau aşa de mult, să mă sărute, să îmi prindă mână în a lui şi să-mi zâmbească vesel. Să-mi aline durerea cu dragostea lui pură, să îi simt braţele încolăcindu-se pe talia mea. Oftez adânc, gonind acele vise din mintea mea, revenind la realitatea sumbră ce mă face să îmi urăsc viaţa cu fiecare clipă trăită. Îmi deschid gura, vrând să-i pot spune ceva, dar o închid şi îl privesc în continuare în acei ochi atât de adânci, ce ţin ascunse o mulţime de secrete ce vreau să le aflu.
- Sakura, vrei să-mi spui ceva ? răsună din nou cu o cutremurătoare profunzime vocea masculină a brunetului, făcându-mi pielea de gaină. Dacă este ceva, te rog spune-mi... am să încerc să te ajut aşa cum pot, continuă învelindu-mi corpul în pătura albastră. Ahh, Sasuke, îmi doresc atât de multe de la el, atâta iubre, pe care cel mai probabil nu o voi primi niciodată. Inima îmi bate cu putere, ce ar trebui să-i spun ? Oftez şi încerc să-mi fac curaj, dar în zadar. Cuvintele nu vor să se facă rostite, se ascund după teamă iar ochii mei îl privesc atent pe brunet.
Atâta frumuseţe, delicateţe şi pericol într-o singură persoană. Toate legiile logicii sunt puse sub semnul întrebării numai din cauza existenţei lui Sasuke. Blând, numai prin privirea lui caldă, puternic, caracterizat prin condiţia fizică puternică şi periculos, prin misterul ce îl înconjoară şi de care mă simt atrasă. Buzele lui se mişcă uşor, dar corpul meu face abstracţie de celelalte simţuri înafara văzului. Nu-mi pot dezlipi privirea din a lui, ne spunem sentimentele pe care nu avem curajul să le rostim. Atâta linişte si pasiune în privirea lui, atâta căldură în corpul meu, atât de mare atracţia faţă de el. Oftez din nou, adâncită în gândurile mele triste şi fără speranţă. Ce să fac ? Nu pot să-i spun totul lui Sasuke, o să mă creadă o obsedată după el.
Deodată, liniştea mormântală este distrusă de un urlet de lup. Pielea mi se face de găină şi imediat tresar speriată privindu-l pe Sasuke cerându-i ajutor sau o explicaţie plauzibilă. Nu ştiu de ce, dar totul devine prea straniu, mereu când sunt în prezenţa brunetului. Cerul se întunecă, lucru ce prevesteşte o furtună cum de câteva luni nu a mai fost. Sasuke se ridică lent, continuând să mă privească, după care porneşte spre balcon, lăsându-mă singură în intimitatea camerei lui. Corpul acestuia se face nevăzut după perete, probabil balconul este mult mai mare decât lungimea geamului. Privesc în jur, căutând ceva anormal, dar nu văd decât tablouri cu lupi şi nişte lanturi cu colţi de lupi pe măsuţa de lângă pat. Mă ridic în genunchi, întinzându-mi corpul lângă marginea patului, vrând sa mă uit mai atent la acele lanţuri, dar se face auzit un alt urlet de lup mult mai puternic si aproape, ce mă face să pic pe jos speriată.
Respiraţia mea se acelerează, împreună cu inima . Ce naiba se întâmplă ? De ce se aud urlete de lupi când sunt într-o casă ? Sasuke apare în câteva secunde lângă mine, întizându-mi mână. Cum de a ajuns aşa repede la mine ? Cum de nu am văzut când a venit. Îl privesc uimită de jos, inima bătându-mi uimitor de rapid, parcă vrănd să fugă din locul ăsta. Teama se citeşte pe chipul meu, iar Sasuke oftează trist.
- Ce eşti tu ? întreb speriată pieptul ridicându-se şi coborând în viteză, fără să-i răspund la ajutorul de a mă ridica. Sasuke vreau un răspuns, chiar acum ! mă răstesc la el. Nu e cine ştie ce acest capitol, mie una nu îmi place, dar sper să nu fie atât de mizerabil încât să nu mai citiţi.
Ultima editare efectuata de catre Ema Guillotine in Dum 07 Oct 2012, 18:38, editata de 2 ori |
| | | Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 07 Oct 2012, 16:35 | |
| Buna Ema, mersi de anunt, esti o draguta. A fost cel mai genial capitol, de ce nu iti place? Toate acele descrieri criminale m-au dat pe spate, pur si simplu, iti ador descrierea. Cred ca toti ne-am dat seama ca Sasuke e un lup, nu mai am ce surpriza ca stric. Decii, WOW. Sasuke e lup? Adica chair am nimerito pe asta? Doamne, cel mai genial capitol. Si ce a fost urletul ala? Aici m-ai bagat in ceata. Oricum, ador ficul asta.
Succes la scris si la idei
P.S. Scuze ca am intarziat, a avut mama nevoie de mine.
Ultima editare efectuata de catre Scream. in Dum 07 Oct 2012, 16:59, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
| |
| | | | Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|