Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
| |
Vă place acest fic ? | - DA ! | | 96% | [ 100 ] | - Nu. | | 0% | [ 0 ] | - Oarecum. Ii lipseste ceva... | | 4% | [ 4 ] |
| Total voturi : 104 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Lun 24 Dec 2012, 18:06 | |
| Ehem... bine ca sunt inca intreaga dupa o faza. Eu una recunosc ca nu am mai trecut pe aici de mult si vreau sa imi cer scuze pentru acest lucru. Acum, cred ca nu vrei sa ma auzi motivele pentru care nu am mai trecut pe aici, asa ca trec direct la suboectul care ne intereseaza pe amandoua: ficul tau. Ei bine, despre el nu am ce zice. Ciudat, nu? Multe persoane au scris radnuri intregi, ti-au "pus next" aproape. Ei bine, eu incerc sa fac rezumat la atat de multe laude si lucruri bune ce vreau sa le spun. Actiunea ma tine in priza, sentimentele imi fac creierul sa o ia razna si descrierea ma pune in locul personajelor. Se vede experienta. Asta a fost totul pus cat mai putin ca altfel ... iesea o pagina. Eh... cand imi vine sa admir cu greu ma opresc, dar ca sa nu primesc o avertizare frumoasa, am facut mai mic. Inca o data mii de scuze pentru ca nu am mai comentat. La continuare te rog foarte mult sa ma anunti. Te pup, Em! |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 01:57 | |
| Am zis să fac o faptă bună, ca de Crăciun şi să vă aduc un next dublu ! * Ediţie limitată ! * Oricum, sper să nu mă pierd în detalii şi să vă placă
- Anna Dynamitte
- în primul rând îţi mulţumesc pentru comentariu, pentru faptul că ai dat un edit şi ai continuat să-mi mai scrii. * hugs* Nu mă aşteptam să mai dai edit.
Când te vei transforma în lup? Când? Când? (GOO) Sakura: What dafuq ? o.O Ema: La asta nici eu nu m-am gândit !!!!!
BĂĂĂĂ NEBUNULEEEEEE!! TOT N-AM VĂZUT SĂRUTUUUL! Eşti atât de laş încât vrei ca ea să facă primul pas? Da ce? Nici măcar dorinţa mea nu vrei s-o îndeplineşti şi nici pe Saku să o săruţi? Tocmai ai lovit doi iepuri dintr-o lovitură (D) Sasuke: AAA ! Gata * plin de nervi * eu nu sunt un laş ! Itachi: Taci.. * bagandu-i un măr în gură *
Eşti banană? Că maimuţelor le plac bananele să le digere Aplha: Sunt o banană căpuşună ce face chestii la care nu te-ai gândi niciodată ! (D)
- Claudia ☆
-owww, îţi mulţumesc mult pentru comentariu, chiar m-am bucurat. :o3. Vaiii deci nu pot să cred că tu chiar mă consideri " genială ", dar nu m-am văzut niciodată aşa, există pe forum persoane cu mult mai bune decât mine, mai trebuie să lucrez, chiar foarte mult, de aceea accept orice critică sau sugestie.
- Smile for You
- păi am făcut inteţionat asta, plus că mi-am dorit să pătrund în actiunea fic-ului, asta-i este o iniţiere. NU copiez, nu mă inspir din Twilight. Singurele lucruri din care mă inspir este muzica.
- Aneta Blanche
- pentru nimic, v-am zis că vă anunţ când postez, măcar să fac un lucru să vă atrag să citiţi ce scriu, plus că sunt grijulie cu tot ce ţine de ficul meu.
. Itachi, tu şti cât te admir eu pe tine ? Ai jucat în Naruto Shippuden, m-am îndrăgostit de tine, dar acum că joci în ficuri, mişcă-te şi fă şi tu ceva! Pentru numele lui Dumnezeu, dacă nu faci ceva, am de gând să te vopsesc în cap roz ! I am serious with this part ! Itachi: Mdeh... you're so seriously, IDGAF ! Em: You don't say that. (D)
- Angelus sine alas
- crede-mă Diana ( parcă aşa te cheamă, dacă nu îmi cer scuze ) mi-ai făcut ziua, atunci, ai reuşit să mă scapi din drepresia care mă cuprinsese. Da, mă cuprinsese depresia pentru că nu primeam comuri şi simţeam că toată munca mea ( pentru că am muncit să fac aşa lung capitolul ) era fără rost. Îţi mulţumesc că-mi urmăreşti ficul şi că mereu îmi laşi asemena comentarii ce mă ajută să perseverez mai mult. Adevărat, durează să răspund la comentarii dar vreau să vă arăt cât mai mult că, voi, contati mult şi la fel şi cuvintele voastre timide sau nu. Mulţumesc enorm pentru complimente, chiar dacă mă depăşesc, este un sentiment foarte plăcut să aud toate cuvintele astea.
Hai Saku, nu crezi ca faptul ca Sasuke este un lup este destul de tare?? Eu cred ca e genial, mi-ar fi placut sa am un iubit ca el. Si aduna-te, stii ca esti puternica si curajoasa. Sakura: Am un iubit păros. Sper că nu are căpuşii sau purici... Sasuke: DAFUQ ?!
M-am cam traznit o idee de intrebare in timp ce citeam capitolul. Ca tot mi-am reamintit de acel vis... nu cumva voi doi a-ti avut parte in trecut de niste nopti albe? Nu evita subiectul si nu spune nu ca nu te cred! Regizorul: Ema ce faci ?! Adu-l inapoi pe Sasuke să răspundă. Em: NEVER ! NU O SA AFLE NIMENI DESPRE IDILE MELE ! * privindu-l urăt * Regizorul: Următoare întrebare. ^^"
Doamna va admir foarte mult pentru curajul si puterea voastra, va rog cotonogiti-l bine pe idiot*l ala de a intervenit intr-un moment asa de frumos. Regizorul: Unde-i doamna Uchiha ? Em: La baie ! Se epilează. -.-" Doar urmează o nouă scenă de luptă, dăăăh ! Eşti regizor, cum de nu ştii ?
Ce parere ai avea daca Sakura v-ar ajuta sa-l distrugeti pe tipul ala? Itachi: Mdeh * dand din umeri privind pe pereti * Vreau şi eu o limonadă, 3 liguri jumătate de zahar, una de miere şi un sfert de lingură de lapte. Em: CE ? o.O Itachi: Hai, du-te, mersi..
- Natalie
- vaiii, păi eu ce vă zic, vă las să aşteptaţi dar măcar mă chinui să vin cu ceva bun şi să mă iertaţi pentru perioada în care am lipsit. Mersi o.O, dar am doar un noroc pur cu melodiile, de cele mai multe ori le pun pe cele care m-au inspirat, ştiu că sunt şi necunoscute, dar să le ascultaţi pentru că merită. ^^ Mulţam' de complimente, chiar mă bucur că vă ofer senzaţiile pe care le au şi personajele mele, asta contează cel mai mult.
-Măi omule! Tu ce faci? Aştepţi să te sărute ea pe tine, nu tu pe ea? Ce e asta? Ce fel de bărbat eşti tu? Sasuke: Logic, fetele fac primul pas ! Itachi: Bro, you know.. era invers. -.-" Sasuke: .. .Yeah... Fetele fac primul pas ^^
-Acum că ştii că Sasuke e lup ce vei face? Îl vei iubii în continuare sau vei fugii? Sakura: NU ! Nu mai fug, mă doar muşchii coapselor de la cât am fugit.
- Pucca <3
- mulţumesc pentru comul tău, chiar mă bucură că-ţi place.
We magarule, asa de greu iti ia sa faci tu primul pas, chiar cand erai fix atat de aproapele de buzele ei? Sasuke: Mdeh.. mă apucase lenea şi aşa Ema mă pune să filmez ore întregi.
Iti place asa de mult sa o ranesti pe Sakura, fix pe frumoasa adormita? Sasuke: Să mai doarmă, are nevoie de somnul de frumuseţe prea mult. Sakura: TU GOLANULE ! * ţipând * Sasuke: De ce trebuie să filmez cu ea ? O urăsc. -.-"
De ce il tii in lesa odata si inca odata pe Itachi, a? Sasuke: Cuţu ITachi ! cuţu Itachi. Itachi: Ham.. * plictisit lângă el privind camera de filmat * Pot să mă duc să-mi sun pensatoarea ? Mi-au crescut câteva fire.
Sakura, nu o sa fiu buna deloc cu tine, cum poti sa ii arati in fata lui Sasuke ca esti doar o copila care plange ca babele dupa o papusa,a? Sakura: o.O Regizorul: E în stare de şoc, aduceţi tiramisu ! Em: Off doamne * plesnindu-se peste faţa *
Unde ti-a fugit tupeul, femeie? Regizorul: Ce bine, mânâncă tiramisu;.
Il saruti odata maica pe varcolacul ala? Em: Sakura, em.. -.-" Vor ăştia să te întrebe ceva ! Sakura: * mâncând tiramisu valsând prin cameră * Em: Ufff.. -.-"
Ce parere ai despre tampitul de Itachi? Nu crezi ca e lenes? Em: SAKURA ! Sakura: Stai.. .. STAI ! * mâncând tiramisu *
- Crisalex
- mersi că ai trecut pe la ficul meu, dar dacă poţi să-ti faci comentariile mai lungi ca să nu primeşti avertizare ar fi perfect ^^
- Elina Dynamitte
- uff, e bine că vă place capitolul aşa lung, încerc să scriu mai mult, cel puţin capitolul actual o să fie dublu, pentru că vreau să încep să intru în acţiunea ficu-lui şi am emoţii să nu o dau în bar. Mersi ^^, mă bucur că ţi-au plăcut melodiile şi că te-am făcut să te simţi în pielea personajelor, tocmai asta vreau. :3
- Anya
- Ohh mă bucur atât de mult că ţi-a plăcut faptul că a fost mult mai lung acest capitol, pozele şi melodiile pe care le-am ales. :3.
Ema, nu esti deloc sanatoasa Ai baut ceva cand ai raspuns la intrebari ? Niste ceai cu miere si lamaie. Em: Eu ? -.-" Da' cu ce-am greşit ? :3
Sasuke, ce-mi place instinctul asta protector care l-ai aratat Sakurei. Dar sincer, o ceri de sotie? Sasuke: Nu vrei şi să fac o întreagă grădină zoologiă-copii acum ?
Itachi,mna nu mai fi asa de...plictisitor Ia niste Jack, trece-l in contul Emei Itachi: A zis cineva ceva de Jack ? * tresărind * Uuu, dă-mi 3 sticle.. * luându-le întrând în camera lui * Em: Da... alea costă atât de mult... * plângând dând banii * ITACHI ! * vrând să ţipe dar vede un tip în boxeri cu diferite nuiele în mâini intrând în camera lui Itachi * Em: O SHIT ! O_O
Mama lui Sasuke, va apreciez.Aratati-va puterea de femeie si in acelasi timp mama. V-a fost greu sa-i cresteti pe cei 2 ? Si voi acolo stati cu chirie ? Mama: Off, ce drăguţă eşti, da ^^ stau cu chirie la ipocrtiul care mă vrea de soţie ! * sarcastic mode : on * Em: Ahh ce vă ador doamna Uchiha ! * in love *
- ~ Deya ~
- o doamne ce mă bucur că te-am transpus în pielea personajului o.O O să încep să plâng şi să ţin un discurs lacrimogen la ce încântată sunt. Nu ştiu când voi aduce un eventual sărut, văd că îl vreţi mai mult, aşa o să-l aduc mai târziu, să pastrez suspansul. Ohh Deea, te rog, ficul meu nu este perfect, trebuie să mai excelez, foarte mult, sunt la început. * blushing *
Mai lup sexy....Sakura are vreo legatura cu trecutul tau?.. Sasuke: Unde e prostia aia de cărţoaie cu tot scenariul ficului ? * căutând prin cameră * Em: Hehehe * zâmbind diabolic din umbră *
Femeie!!!!! Cum ai reactiona daca Sasuke ar vrea sa te transforme in lup ? :> Nota autorului: Acest lucru nu va exista în fic, atât vă spun.
Auzi tu sexy boy:-w.. Iubita ai :-w? Em: E în camera lui... cu 3 sticle de JAck.. ăăăă şi a intrat un tip în boxeri şi cu multe nuiele acolo... nu ştiu cum să zic..... o.o
mi place ca sunteti dura in fata uratului ala :-w. Eu i-as fi dat si una :)). Mama: Păi cu bătaie nu rezolvi nimic. ^^
- Phenylmethane
- tuu (D), ai venit la ficul meu. (D) Da, am folosit melodiile, ce te roade pe tine ? (D) * laughs * Mă bucur că te-am prins în acţiunea capitolul, chiar mă gândeam dacă o să-ţi placă.
Y U NO KISS HER ALREADY (ノಠ益ಠ)ノ? Sasuke: No ! I NO KISS HER !
Y U NO KISS HIM ALREADY (ノಠ益ಠ)ノ? Sakura: (D) Nu vrea dânsu'.
- Quinn
- off, mă bucur mult că ţi-a plăcut ultima parte, la ea am avut probleme mare, adică mă gândeam după ce am postat că puteam să o fac de o mie de ori mai bine. MDeh, legat de greşeluţele mele, o să am grijă, promit. Mă bucur că ai devorat uşor acest capitol. Prezenţa ta aici e mereu caldă, mă bucur să-ţi văd comentariile.
- :sakku:
- îţi mulţumesc pentru prenzenţa ta veselă. ^^
O transforma cineva si pe Sakura in lup? Nota autorului: Nu, nu voi face aşa ceva.
V-a face Sasuke primul pas si o v-a saruta pe Sakura? Ema: Ohoo, mai este până acolo mult si bine
V-a supravietui Sakura sau v-a fi ingrijita undeva de catre Sasuke? Ema: O să vedeţi. ^^
- Soricel~nebun~
-mă bucur enorm că ţi-a plăcut capitolul ^^
- Reina >:)
- greu e să fi inteligent, nu Andreea ? * pervert face * Sakura nu o să fie lup, dezgustător, bleax ! Bine, mă puteţi executa după ce postez capitolul ? Măcar să mor împăcată că am postat. * laughs *
- RoSsEAnGeLl
- mă bucur că ai trecut pe la ficul meu şi îţi place.
- sakura27anna
- mersi că ai trecut pe la fic şi ai lăsat şi com. =^^=
- MeLyNa12
- owwww, mă bucur enorm că te-am lăsat fără cuvinte. Nu contează cât scrii, ci faptul că te-ai încumetat să postezi un comentariu, apreciez enorm.
- Scream.
- ehh, nu-i nimic că n-ai mai dat com ^^. Ehh, vedem cine moare sau nu, mi-ai dat idei, foarte bune * evil smile *. Eu nu am niciodată un plan, o bază, ideile mele sunt spontane. SĂRUT ? Phahahahah, nu o să-l vedeţi prea curând, no no, baby.
- Renésmee
- oh >.< nu-i nimic rău, mă bucurc că mi-ai precizat asta, o să fiu atentă pe viitor, mersi mult. Vai. O_O Okey, chiar m-ai lăsat uimită, nu mă aşteptam să îţi placă ideea cu întrebările aşa mult. *blushing *What ? Tu.. tu vorbeşti serios ? Eu consider fic-ul ăsta mai mult o joaca, sau cel puţin locul unde mă voi dezvolta pentru următorul fic pe care vreau să-l fac perfect, precum o scriitoare, la acela voi avea aşteptări mult mai mari. Mulţumesc enorm pentru comentariu, m-ai făcut să zâmbesc.
Doamne Sakura, dupa toate tufisurile pe care le-ai luat in brate si dupa toate loviturile alea, pe bune, mai poti sa fugi? Ma lasau picioarele numai cand vedeam lupii, dar sa ma mai si urmareasca. Sakura: Păi fiiindcă doarece aşa e scenariul. (D)
Sasuke, de unde atat mister? Zii frate odata ce este, de unde esti, lamureste-ne si pe noi. De unde atata autocrontol in preajma Sakurei? Iti picau buzele daca o sarutai tu primul? Du-te odata la ea si sarut-o ce atata romantism si dramatism? Sasuke: Dar o urăsc ! Sakura: Ipocritule ! IPOTENTULE ! Em: Off doamne, de ce trebuie să-i am pe ăştia doi ? -.-"
Itachi, e adevarat? Esti pe invers? O.O Itachi: Acum vin.. * ieşin din camera lui tipul fiind zgăriat pe spate şi transpirat * Ufff, ce relaxare * privind camerele * What ?
- Ruby ☆
-sinceră să fiu credeam că nu vei mai trece pe la fic-ul meu, dar mă bucur că ai făcut-o şi mi-ai dovedit contrariul.
- Tequila.
-îţi mulţumesc mult pentru complimente. Nu contează cât comentezi, ci faptul că o faci, denotă faptul că îţi place fic-ul meu destul de mult. * blushing *
În capitolul precedent: " Liniştea este retezată de un urlet de lup, plin de putere şi gata pentru o luptă. [ ... ] Clipesc des, privind adânc în pădure, vrând să descopăr singură ce e acolo, dar din tufişuri apare un lup. " " Ce vrei ? se aude vocea mamei băieţilor, atât de dură, joasă şi plină de putere. " " - Să o omor, răspunde mârâind. Nu are ce căuta cu voi, eu sunt şeful acestei zone. " " - Sakura, cand îţi fac semn fugi, fugi departe ! îmi şopteşte Sasuke aproape de buzele mele. Nu te uita în urmă orice ai auzi, ai înţeles ? Nu te uita ! " " Mama mea... O iubesc atât de mult. E bolnavă, oricând poate să moară, să rămân singură cu un tată pe care nu-l iubesc . " " Mereu am trăit viaţa la maxim, ieşind din cuvântul părinţilor, de cele mai multe ori lăsându-se cu bătaie asupra mea, ura mea crescând asupra tatălui ce nu ezita niciodată să mă lovească cu prima greşeală ce o făceam. " " Mă ridic şi o rup la fugă lovindu-mă de nişte tufişuri. " " Vântul îmi înţeapă faţa, iar crengile copacilor îmi zgărie braţele şi picioarele expuse. " " E în spatele meu ! [..] Ochii lor însetaţi după hrană mă sperie. Accelerez dar alunec când pământul se cutremură sub picioarele lor. " ' Strâng ochii de durere şi îmi continui fuga dând de un alt lup. Blana lui gri şi stufoasă stă ridicată , mârâitul lui speriindu-mă. Îi privesc ochii,care sunt negri şi îl recunosc. " "Este un lup. El este. El. " [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] C A P I T O L U L IX [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] El e. Fug, fără să-mi mai pese ce se întâmplă în urma mea. Totul o să fie bine, pentru că el e acolo şi mă ajută. Continui să fug, simţindu-mi corpul cum pulsează de durere, cum arde şi e gata să cedeze presiunii. Privesc atent în timp ce grăbesc pasul, zgomotele luptei pierzându-se în pădure cu cât mă depărtez mai mult. Vreau să rămân blocată aici, să nu mai fiu expusă lumii. Nu mi-a plăcut niciodată societatea, chiar dacă fac parte din ea. Toate lucrurile nu mai au valoare, sau, au valoare cele ce nu ar trebui. Oftez, oprindu-mă încercând să-mi reglez respiraţia. Îmi sprijin mâna de trunchiul unui copac, simt ramificaţile, tunelurile formate de bătaia vântului, de greutăţile anotimpurilor şi din cauza dispariţiei naturii, care e cea mai importantă pentru noi. Privesc palma, ataşată perfect de suprafaţa lemnului. Un fior îmi străbate corpul, simţind vântul ce se înteţeşte. Răsuflu uşurată, lăsându-mă jos, lângă copac privind în padure, fermecată de sălbăticia în care mă aflu. Închid ochii, rupând contactul cu lumea reală, dorind un moment de reculgere interioară, atât cât să-mi pot pune gândurile în ordine. Încerc să realizez ce se întâmplă cu viaţa mea, care a luat o întorsătură neaşteptată. Strâng ochii, respirând rapid, încă fiind obosită. Las capul sprijinit de copac şi privesc cerul, pierzându-mă în miile de stele. Mintal, mi se derulează aceiaşi scenă îmbietoare a buzelor bruntelui, atât de aproape de a se contopi cu ale mele. În ce m-am băgat ? Clipesc uşor, privind cea mai puternică stea de pe cer, Luceafărul, oftând când gândul la el nu dispare. Aceea senzaţie de greaţă îşi face apariţia, iar corpul mi-l simt pulsând. Mă încrut când mă înţeapă fruntea. Cel mai probabil rănile sunt deschise şi se infectează. Ar trebui să găsesc un lac să mă curăţ, altfel o să rămân cu cicatrici şi se poate agrava rana. Încerc să mă ridic, dar fară rezultat. Palmele şi picioarele îmi alunecă în pământul moale. Mă dau bătută, stând acolo, sprijinită de acel copac, privid în gol spre minunăţia cerului, ce nu ezită să-mi trezească diferite semne de întrebare. Oare are totul să fie bine ? O să mor ? Îmi muşc buza, strâng violent ochii, oprind lacrimile să apară, pumnii mei strâng pământul. Vreau să mă prefac în cenuşă, să devin una cu ţărâna din care m-am născut. Vântul bate, izbind părul de faţa mea, rămând lipit de sângele închegat, simt cum ochii mă înţeapă, gata să se reverse din ei mii de sentimente mult prea puternice pentru sufletul meu amărât. Trec cu privirea peste picioarele mele, întinse, într-o poziţie ciudată, ce ţi-ar putea trezi gânduri negative, observând juliturile din genunchi. Oftez, resemnându-mă cu ideea că arăt jalnic, picioarele fiindu-mi distruse. Din juliturile create de ramurile tufişurilor se pot observa mici puncte roşiatice, de unde sângele meu vrea să elibereze. O senzaţie plăcută de frig se instalează asupra mea, administrănd o anestezie corpului meu, cu ajutorul căreia nu mai pot simţi durerea. Închid ochii şi mă las în valul acestei plăceri nevinovate, simţind cum mici picături fac contact cu pielea mea, dezmierdând-o, gata să mă vindece. Ploaia începe, brusc, dar nu vreau să plec de aici, este perfect. Zgomotul picăturilor ce se izbesc de frunze, felul în care pădurea freamătă şi liniştea ei mă duc în paradis. Simt cum prind viaţă, cum renasc. - Sasuke, îi rostesc numele privind ploaia ce se abate asupra mea. Lacrimi curg pe obrajii mei, ochii privind în gol, căutând răspunsuri pe care nu cred că le voi primi vreodată. Pleoapele devin grele şi ispititoare spre un paradis unde nu voi simţi durere. Rămân tăcută aşteptând un răspuns al pădurii sau cel puţin un răspund din partea lui Sasuke, să mă ajute, pentru că numai de el am nevoie. Respir greu, simt cum coastele mi se apropie ameninţător, riscând să mor. Privesc în jur, cu ochi bulbucaţi, câutând ceva, un semn de viaţă, dar nimic. Sunt în mijlocul pustietăţii şi nu mă mai pot mişca. Mâna mi-o poziţionez pe gât, mai exact pe lanţul primit de la mama, care îmi poartă noroc. Mă rog, privind cerul, cerând ajutor, disperată că voi muri aici. Pleoapele îmi devin mai grele, atât de ademenitoare în paradisul ce m-ar putea scăpa de această durere insuportabilă. Nu pot ceda. Privesc în jos, plimbând mâna pe pământul aspru, la un moment dat găsind un băţ. Îl apuc în palmă şi fără să-mi dau seama ce fac îl arunc cât colo. Privesc atent felul în care pluteşte prin aer, dar cade, la fel fiind şi visele mele, distruse. Gândul tot la el îmi este, la felul lui unic de a-mi zâmbi. Aş vrea o singură dată să pot petrece cu el timpul, fară să se intercaleze alte lucruri supranaturale. Offf, niciodată nu am primit ce mi-am dorit, pentru că mereu am ghinion, până şi în dragoste. Aud un mârăit şi văd tufişurile cum se zgăltăie. Înfing unghiile în pământ şi îl apuc în pumn, gata să-mi lovesc inamicul şi să fug. El e. Acelaşi lup. Iese lent din tufişuri şi mă priveşte. Ochii lui sunt severi, puternici, dar îmi dau seama că în spatele acelei măşti se află o privire blândă. Coada stufoasă mătură pământul de praf. Pare fericit că mă vede. Îmi desfac pumnul şi îmi pun mâna pe ochi, simţind o stare de leşin. Nu mai pot rezista pleoapelor. Mă cuprind într-un somn etern....
.... Deschid ochii, sentimentul de deja vu dându-mi tărcoale. Nu ştiu ce se întâmplă cu mine. Mă ridic în coate şi observ o cameră modernă. Oare e un vis ? Clipesc des şi îmi întorc capul spre un perete de sticlă, prin care pot vedea cum fulgii de zăpadă se lasă purtaţi în dansul vântului. Iarnă ? E imposibil, este vară ! Încerc să mă lămuresc cu locul în care mă aflu. Las picioarele să alunece la marginea patului, care surprinzător pică într-o pereche de papuci pufoşi. Mă ridic în fund privind labele de urs în care se presupune că-mi adăpostesc picioarele de frig. Un iz uşor de scorţisoară traversează camera, atât de plăcut şi imbietor. Îmi las mâinile lăngă corp, proptindu-mă în ele, ridicându-mă şi păsind uşor spre geamul de sticlă, hipnotizată de dansul fulgilor de nea. Palma mi-o presez pe geam, privind metropola ce mi se afişează plină de mândrie în faţă, atât de aglomerată şi plină de luminiţe. Observ cluburile pline de bărbaţi ce se lasă purtaţi de plăcerile nevinovate, precum banii, băutura şi femeile. Zâmbesc uşor când privirea mi se lasă pe un copil, ce fuge dintr-un magazin cu o pâine caldă din care ies aburi, spre o casă a lui, dacă o avea. Bietul copil, e nevoit să fure pentru un dumicat de pâine. Urmăresc în continuare filmul oraşului, ce se derulează fără oprire ori pauză. Atâta energie într-un oraş, unde se ascund o mulţime de poveşti de dragoste, melancolice. Clipesc uşor, ridicând chipul spre cerul infinit ce îşi dă drumul, arătându-ne nouă frumuseţea acestui anotimp, iarna. Zâmbesc nevinovat când nişte braţe puternice îmi înconjoară talia şi îmi sărută tandru gâtul. Râd vesel, uitând că ceva nu e bine, bucurându-mă de acest moment sublim. Privesc în geam, văzându-i reflexia. Atât de frumos poate să fie, masculin, tandru, precum un artist ce ştie să-şi pună creaţiile în valoare. Mirosul de scorţişoară îndulceşte atmosfera, în timp ce el îmi şopteşte că are un cadou pentru mine. Nu îndrăznesc să mă întorc la el, probabil aş distruge tot momentul acesta dacă încep să mă holbez la el, la frumuseţea lui atât de uimitoare. Îmi mai dezmiardă gâtul cu sărutări şi simt cum pieptul îmi tresaltă de fiecare dată când buzele lui se presează de pielea mea, apăsându-se, parcă vrând să-mi devoreze fiinţa. - Sakura, şopteşte acesta la urechea mea, nu vrei să mergem să-ţi arăt cadoul meu ? - Nu, îi răspund sfios, îmi place aici, cu tine. - Hm... Râde uşor. Atunci fie ca tine, îţi voi da aici cadoul. Mă incrunt uşor, fără să-i înţeleg cuvintele. Palmele i se plimbă pe umerii mei, coborând uşor pe braţe, oferindu-mi atâţia fiori plăcuţi. Aş putea să mă topesc la cât de fierbinte îi e atingerea, cât de fierbinte e el. Pieptul şi-l lipseşte de spatele meu. Ştiu că nu e bine, iarăşi, acelaşi sentiment de deja-vu apare. Trebuie să ne oprim, ceva o să distrugă totul. Oftez, când palmele lui îmi deschid uşor cămaşa, singurul meu lucru vestimentar ce-mi acoperă nuditatea. Trag adânc aer în piept, degetele lui urcând spre gâtul meu, mângâindu-mi clavicula. Respir adânc, strângând uşor pumnii pe geam, lăsând capul în jos, jenată de aceste atingeri ce nu-mi displac. Nu vreau să-mi vadă chipul îmbujorat, să îmi citească emoţiile prin care trec. Îi simt respiraţia pe ceafa mea, lucru ce mă înfioară si incită. Scap un oftat, prelung, auzind după aceea cum râde uşor. Nu, nu e acel tip de râs, malefic, ci chiar dulce. Ridic chipul privind fulgi de nea, cum îngrop mii de sentimente sub mantia lor, lasând tinerii în intimitate, cu atingerile şi vorbele lor dulci. Oraşul pare mai calm, ca şi cum totul s-a oprit în timp, numai eu şi cu el existând. Atât de minunat. Zâmbesc, lăsând capul pe o parte, simţindu-i buzele străbătând toată lungimea gâtului. - Sasuke, rostesc printre buzele mele ce mi le simt uscate care strigă după ale lui. Sasuke, şoptesc mai tare când îşi plimbă o palmă pe abdomenul meu. - Şhhh, ştiu că-ţi place şi că vrei asta. Îmi dau seama că eşti jenată, dar ţi-am zis, suntem sortiţi o eternitate să fim împreună, de ce nu înţelegi ? - Ce ? spun încruntându-mă şi întreptând capul după întrocându-l uşor în lateral atât cât să-i pot vedea chipul. - Nu-ţi pot spune mai multe. Sakura, te rog, ştiu mai bine decât tine ce se va petrecere, dar risc. Te rog, oricum ne vom revedea... - Ce tot spui acolo ? îl întrerup. Cum adică tu ştii ce o să se întâmple, dar rişti ? Eşti dus cu pluta ? strig la el. Cum adică ne vom revedea ? rosesc speriată de toate cuvintele lui pe care nu le pot înţelege. - Nu a venit încă timpul, nu pot să-ţi spun. Sakura, spune mângâindu-mi obrazul. Ştiu că vrei să te sărut, şopteşte parcă dorind să nu audă nimeni acest secret. Tresar şi imediat înroseşc. De unde poate ştii ce-mi doresc ? Se pot citi sentimentele mele atât de uşor ? Aşa că lasă-mă să-ţi îndeplinesc dorinţa, acum. De ce nu profiţi de aceste momente ? - Vreau să ştiu despre tine, replic privindu-i pieptul fiind mult prea jenată pentru a da faţa cu ochii lui. Vreau să înţeleg ce se petrece, nu mai pot trăi în singurătate, în deşertăciune, în neştiinţă. Sasuke, spune-mi ce se întâmplă cu mine.. Cu tine... Cu noi. Vocea mi se sparge cu timpul, ochii înţepându-mă. Chiar vreau să ştiu ce se întâmplă, să pot judeca logic, fără să mă las pradă emoţiilor. - Ce se întâmplă cu tine ? Iubeşti. Mă iubeşti, răspunde vesel apucându-mi bărbia între degetele lui, gentil, privindu-mă în ochi. Ce se întâmplă cu mine ? Destul de multe, foarte multe schimbări, dar numai cu ajutorul tău voi trece peste. Cu noi ? Ne iubim, înţelegi ? Tac, lacrimile înving, am pierdut. Încep să plâng, strângându-i tricoul în pumni. Mă sărută pe frunte şi îmi şterge lacrimile. Atât de bun, atât de perfect, de ireal. Totul trebuie să fie un vis, este mult prea plăcut. Mă simt euforică numai când mă atinge. Mâ îmbrăţişează, frecând palmele de spatele meu, observându-se că vrea să mă ajute. Îi simt respiraţia cum se aproprie ameninţător de a mea. Nu mă retrag, îl privesc în ochi, observ dorinţa lui nestăpânită de a mă săruta, la fel cum îmi doresc şi eu. Îşi pune degetul mare pe buzele mele, trasând conturul lor, apăsând. Continui să-i admir chipul, nasul ascuţit şi puternic, fruntea mică şi plăpândă, ochii ce exprimă atâtea sentimente şi buzele, atât de moi şi ... irezistibile. Îmi ling buza cu dorinţa de a scăpa de această senzaţie, îmi simt buzele crăpate, aşteptând să primească un tratament, prescris pe buzele brunetului. Se aproprie vertiginos de mine şi îşi presează violet buzele de ale mele, izbindu-le, frecându-le cu atăta dorinţă că-mi taie suflul. Icnesc uşor când îşi pune o mână după ceafa mea, tragându-mă lângă el vrând să fie sigur că nu voi pleca nicăieri. Mă topesc, simt cu aş putea să merg în orice colţişor al planetei, că pot face tot ce-mi trece prin minte fără să-mi pese de eventualele greşeli. Îi simt iubirea. Buzele noastre se freamătă de dorinţă, strigând unele după celelalte în ciuda atingerii noastre apăsate. Nu pot rezista. Îl dezbrac, dându-i tricoul jos, el făcând acelaşi lucru cu cămaşa mea, ambii aruncându-le undeva, în cameră, fără să ne pese. Îşi plimbă mâinile pe al meu corp, explorându-l atât de bine de parcă nu ar fi pentru prima oară. Mă incită felul lui de a fi, buzele lui, gustul lor, atingerile lui, fiorii ce mi trasmite. Simt cum sunt trântită în pat, făcând contact cu suprafaţa moale a cearceafului. Mă ridic în coate privindu-l în timp ce-şi dă cureaua jos, la fel de nerăbdător ca şi mine. Vine peste mine. Mă sărută iar. Pic în abisul acelei plăceri înfiorătoare, iar mă cutremur la atingerea lui şi iar îi gem numele, în timp ce el îmi săruta pieptul, abdomenul, coborând precis. Mă simt bine, mă simt în pericol, sângele-mi circulă violent prin vene, inima-mi bubuie în piept, iar conştinţa ţipă la mine să încetez. Atmosfera perfectă. Îl privesc respirând rapid, emoţiile punând pradă asupra mea. Îmi zâmbeşte ştrengar. Vreau să-l sărut, dar observ cum devine palid. Mă opresc având mâna pe obrazul lui şi observ că mă priveşte speriat. - De ce mă simt moale ? rostesc simţindu-mi pleoapele grele. - Sakura nu ! strigă el zgâltâindu-mă. Nu pleca din nou, lasă-mă să te iubesc, măcar o dată ! Urăsc blestemul ăsta ! ţipă. Blestem... ultimile lui cuvinte. Pleoapele îmi aluneca, întunecându-mi privirea. Liniştea se lasă. Blestem.
Scuzati greşelile de tastare, ultima parte e scrisă de la 1 spre 2, deci sunt obosită. Voi reveni azi, pe la prânz cu un edit. Îmi cer scuze de eventualele greşeli şi sper că nu m-am pierdut în detalii. Crăciun fericit.
EDIT: Capitol corectat. ^^
Ultima editare efectuata de catre Enya in Mier 26 Dec 2012, 13:02, editata de 3 ori |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 10:30 | |
| Se simţea uşoară, huh ? Ce s-a întâmplat cu ea şi apropo, despre ce blestem a adus vorba Sasuke ? În fine, oricum presupun că mă vei lămuri în următoarele capitole...
Descrierea ta, nu am ce comenta in afară de faptul că este impecabilă, atât de atrăgătoare, încât aş dori şi eu să pot atinge acest punct într-o bună zi !
Ultimele rânduri au fost foarte sensibile, cel puţin pentru mine, deoarece m-ai făcut să zâmbesc la faptul că Sasuke se comportă aşa de tandru şi de grijuliu cu Sakura !
1. Itachi, nu eşti întreg la cap ! Cum Maica Domnului să fii pe invers ?
2. Sasuke, dă-mi voie să îţi spuncă eşti un ipotent, jalnic, patetic, pervers şi dacă nu ai grijă de Sakura ca lumea, te fac una cu pământul, bineînţeles cu ajutorul vârcolacilor din Twilight, care sunt mult mai buni ca tine, ai înţeles ?
3. Sakura, drăguţă, nu te mai lăsa purtată de mâinile unui incompetent, că de nu, îl chem eu pe Edward Cullen să îi arate lui Sasuke cum se face primul pas, m-ai auzit ? |
| | | maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 11:36 | |
| Bună, Ema! Mi-a plăcut tare mult capitolul, a fost foarte frumos și sensibil. Amândouă părțile au fost tandre și pline de sentimente. Lupul nu a fost chiar așa de dur, mă așteptam s-o omoare pe Sakura, dar nu a fost așa. Ai trecut foarte ușor dintr-o parte în altă, fără ca cititorul să simtă ideile complet diferite. L-ai adus într-o stare de visare, de melanconie. Cel puțin eu, m-am lăsat pierdută în descrierea ta absolut impecabilă, fără a mă gândi la ce se va întâmpla mai departe. Mă așteptam ca băiatul care i-a oferit cadoul Sakurei, să fie Sasuke. Mi-a părut rău că acel moment frumos, așa sensibil s-a terminat așa de repede. Simțeam fiorii Sakurei și prin ce a trecut ea - de fapt, cred că toți am simțit asta. Momentul dintre cei doi părea desprins din basme. Capitolul a fost foarte lung, ceea ce m-a încântat foarte tare, deși îmi spusesei deja că o să fie dublu cât celelalte capitole. Greșeli de tastare nu am observat, decât una când un cuvânt avea o literă lipsă; însă să fim serioși, pe cine mai interesa de greșelile de tastare când capitolul a fost așa de genial, melancolic, visător, plin de sensibilitate. Ador felul tău de a scrie și îți ador ideile. Capitolul a fost foarte, foarte original. Nu mă așteptam ca Sakura să se trezească tocmai într-o cameră. Cred că a fost un vis de al ei, nu știu sigur, dar eu asta cred. Mi-a plăcut că acest capitol a fost bazat pe relația dintre cei doi și mai ales, că a fost numai despre ei doi. La sfârșit și eu am rămas confuză, nu știu unde se va duce Sakura, dar sper că ne vei lămuri în capitolul următor. Aș avea și eu niște mici întrebări pentru personaje: 1. Sakura, unde crezi că o să ajungi? 2. Sasuke, măi, Sasuke; dar pervers mai ești frățioare. Însă mă bucur că ai încercat să îți arăți perversitatea într-un mod frumos și delicat. Crezi că te vei revedea cu Sakura? 3. Ah, bă, Sasuke, băiatu', Ema mi-a zis că mă urăști. De ce tocmai pe mine? (D) Eu te admir. *laughs*
Acestea sunt, nu vreau să pun multe întrebări, căci voi afla din capitolul următor, care, sper să vină cât de curând posibil. Spor la scris!
Ultima editare efectuata de catre Elina Dynamitte in Mier 26 Dec 2012, 15:11, editata de 1 ori |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 12:37 | |
|  Helăăău, Em’  Asa cum ti-am promis, sau nu, nu mai tin minte exact, am trecut pe aici. E adevarat, am ajuns mult mai tarziu decat ma asteptam, dar mna, e Craciunul, iar mama face prajituri si copiii mici vin in casa mea, ma trag de par, deci intelegi ca nu am stat degeaba : ]]  Acum, revenind la fic-ul tau, imi place. Imi place mult. De ce? Pentru ca impletesti modurile de expunere foarte bine, fara vreo dificultate. Insa, in capitolele anterioare, ai avut tendinta de a te pierde in detalii nesemnificative care m-au plictisit si iti spun, fara niciun menejament, ca am sarit peste acele paragrafe. Imi provocau somnolenta si era pacat. Pacat de ce? Ei bine, de fic-ul tau, pentru ca ai o idée foarte buna, pe care nimeni nu cred ca ar fi putut sa o dezvolte mai bine si mai frumos de atat. Esti o scriitoare foarte buna, printre cele mai bune de pe forum. In topul meu, esti undeva pe locul 2 sau 3, avand in vedere ca am citit aproximativ toate fic-urile terminate si “in desfasurare”. Deci da, esti o scriitoare foarte buna si sunt sigura ca vei deveni si mai buna. Fiecare persoana are multe de invatat, indiferent de varsta, sau de nivelul sau actual. Fiecare se poate autodepasi si esti constienta de asta. Eu am incredere in tine, deci sunt sigura ca vei ajunge acolo unde vei dori  In legatura cu acest capitol, ei bine, cred ca a fost cel mai frumos de pana acum. In prima parte ai descris sentimentele Sakurei foarte bine, dar, in acelasi timp, ai si narat foarte bine, fapt pentru care ma simteam in mijlocul actiunii si sentimentul era unul foarte placut. Mi-a placut, nu pot minti. Ai un mod frumos de a scrie, de a te exprima, se vede ca ai un vocabular frumos cultivat. Felicitari!  In legatura cu a doua parte, eu am impresia ca este un vis. Sarutul acela dintre ei a existat, iar atunci cand ai raspuns comentariilor ai spus ca nu va veni prea curand, ceea ce ma framanta. Sa nu mai zic ca a doua parte a fost scrisa cu italic si banuiesc ca nu din greseala. Oricum, chiar daca au fost reale, chiar daca nu, momentele acelea au fost sublime, romantice, dulci, au fost minunate. Nu stiu exact de ce, poate pentru ca nu ma asteptam la o astfel de intorsatura. Probabil asta e raspunsul.  Ideea cu Louisiana m-a cucerit. Mi-a adus aminte de cartea “Interviu cu un vampir”, carte ce mi-a placut enorm. Sasuke si Itachi lupi? La asta nu ma asteptam. Ma bucur ca ne-ai spus ca nu vei aborda acea idée banala: “O lasa insarcinata, pleaca, se revad, se iarta, se casatoresc”. Imi displace ideea asta din toate punctele de vedere, e prea uzata, banala, fara pic de farmec. Ma bucura si faptul ca nu o vei transforma pe Sakura in lup, ar fi fost destul de aiurea si atat de previzibil. Asta imi da de inteles ca vei aduce alte obstacole intre ei, unele originale, sunt sigura. Abia astept.  Eu ma opresc aici. Nu vreau sa iti dau un comentariu mai mare decat capitolul =]] Astept urmatoarea parte, ce sper sa vina repede. Si maine e Craciunul, deci ar fi frumos sa ne mai aduci un cadou din acesta, “editie limitata”. =]] Sunt curioasa in legatura cu partea a doua a acestui capitol care m-a lasat in ceata. Vreau sa vad care e treaba cu acele momente romantice, dar si cu acel blestem. Ah, mai am ceva de spus si termin : imi plac caracterele personajelor. Si mai am un lucru de spus: imi place si faptul ca (,) combini umorul, cu drama, cu actiunea, cu fantasticul, dar si ca adaugi cateva momente pline de ironie. M-ai cucerit cu asta.  Gata! Acum chiar am terminat! Jur! Astept next-ul si daca nu e prea mare deranjul, ma poti anunta? Multumesc anticipat. Spor la scris si la idei |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 12:52 | |
| Oww Emi, un capitol lung si frumos, aşa cum îmi place mie şi cred că şi celorlalţi. Consider că ne-ai dat pe spate, îţi spun părerea mea fără jenă, într-un final nu am mai simţit nimic, decât la început felul cum ai descris natura, pe Sakura îmbibată în freamătul codrului şi restul, atunci am simţit vibraţiile, după m-am pierdut ca să spun aşa, dar când am ajuns la partea mai picantă am fost din nou conectată la firul poveştii. Ţin să-ţi spun că ai făcut o treabă minunată, totuşi faza cu Sasuke când îi cuprinde bărbia între degete, mi-a stricat mie planul de gândire, dar am încercat să privesc din alt unghi această şcenă şi am fost mezmerizată din nou. Ca întotdeauna cred că sunt singura care lasă comentariul cel mai scurt, totuşi ştii prea bine că şi prin simple cuvinte poţi să oferi cele mai frumoase semnificaţii, oricum capitolul a fost frumos, palpitant şi atâtea semne de întrebări îmi străbat mintea. Care blestem? Ce vis, cum se d-a întâmplat aşa? Oare se vor clarifica lucrurile? Ce e Sakura? ŞI nu mai ştiu câte, însă ceea ce vreau eu cel mai mult să ştiu este originea Sakurei, ce este ea defapt. Succes în continuare, Emi! Spor! |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 12:55 | |
| Multumesc frumos, draga Ema, de anunt. Cred ca iti ia destul timp sa raspunzi fiecarui comentariu si fiecarei intrebari. Vad ca iti dedici mult timp scrisului si vad ca iti place sa faci lucrurile ca la carte. Nu stiu de ce, dar capitolul acesta mi-a placut cel mai mult. Ori sunt eu foarte fericita. Descrii atat de bine sentimentele, ma simteam trista cand am citit prima parte, in care era toata lovita si toata plina de sange. Eu am o oarecare fobie de sange, nu prea suport sa il vad, si cand am citit acea parte, cu rani, etc, imi simteam corpul greu. Iar apoi a venit Sasuke si a salvat-o... M-am simtit bine cand am vazut asta. Mai ales atunci cand rozalia avea parte de niste scene mai ''altfel'' sa zicem :))) Oricum, tu sigur ai un dar, acela de a scrie, si sunt bucuroasa ca iti citesc ficul. Iar acum niste micute intrebari: Pentru Sasuke: Blestem, ha?! Te-ai cam scapat, cu acest micut secret. Ne vei spune si noua, care e treaba cu blestemul ala, ca doar na, daca nu te terorizam noi sa ne spui, te terorizeasa Sakura, si e cam acelasi lucru. Sii, ce ai vrut sa spui cu ''stiu ce se va intampla, dar risc'' Sau ceva de genu'?
Pentru Sakura: He,he,he Sakura.. Imi aduci aminte de niste versuri din melodii, care erau ceva de genul : ''M-am indragostit lulea, am aflat ce-i dragostea!'' cantata de trupa Andre. E adevarat, te-ai indragostit :> Ce vei face acum ca Sasuke nu si-a putut tine gura cu acel mic ''Blestem''? Presupun ca vei face cautari mai ceva ca la FBI.. :)
Siii. Cam atat. De abia astept sa iti vad urmatorul capitol, sper sa ma anunti. Te-am pupacit, si bafta la scris. |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 13:08 | |
| Hey ! Ms. ca m-ai anuntat ! Mi-a placut enorm ! A fost asa romantic ! Despre ce blestem este vorba ? Descrierea a fost foarte frumoasa ! Ce pervers a fost Sasuke ! Acel blestem are legatura ce Sakura ? Il omor pe Sasuke daca o raneste ! Simteam sensibilitatea capitolului ! Iti ador ficul ! Mi-a placut ca a fost lumg ! Anunta-ma te rog cand pui nextul ! |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 16:54 | |
| Buna Ema! Cat ma bucur ca ai adus nextul! Nici nu stii, si oricum devine din ce in ce mai interesant, si stiam eu ca e un fel de blestem! Stiam de la visul sakurei! Nu am zis nimic pentru ca nu vreau sa stric surpriza celorlalti....oricum a iesit foarte frumos capitolul, cu toate ca am si plans, pe bune, cand ea isi dorea sa fie iubita. Frumos peisajul, si cum adica se vor revedea? E un ciclu blestemat cred , nu? De data asta nu voi avea intrebari pentru persoanje, am ramas mututlica, ce sa mai zic. Melodia s-a potrivit foarte bine pe partea de final a capitolului, si ma bucura enorm ca te inspiri din muzica, si eu fac la fel, nu pot scrie fara muzicuta. Spor la scris si la idei, vacanta placuta in continuare, si poate faci un final fericit pentru fic, si te rog ca Sakura sa fie bine. Naty~ |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 17:36 | |
| STOP CADRU!!! S-AU SARUTAT? PE BUNE? Era cat pe ce sa.......Am innebunit!!! E vina ta EMA!!!!! Este capitolul meu preferat!!!:X:X Sortiti sa fie impreuna? Blestem? Ce? Sunt in ceata.. Doamne cat de mult mi-a placut acest capitol..chiar mi-ai facut o surpiza acum de sarbatori:X. Cel mai frumos cadou de la Mos Ema :X:X:X! Ai zis ca e dirty cap? Ce? Pe bune nu vezi ca e superb? Si da cand spun ca este perfect asa e! Nu mai spune ca esti incepatoare. Mie imi place cum scrii! Esti talentata femeie intelegi??? TALENTATA!!! MAMA NATURA!! Scuze de caps lock :-". Am vrut sa ma asigur ca vezi (GOO). Eu astept next stii? Si cat mai repede:X:X. Nu cred ca mai rezist..sa stau fara ficul tau. Vreau sa vad ce se mai intampla!! MOR :(. Apropo mi-au placut raspunsurile la intrebari=))). Au fost mortale!! (goo) Vreau sa iti mai spun....ca vreau......... ....................... ..................................... .................................................. ............................................................ ......................................................... NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT!!! TE PUPA DEYAAA! *:*
Intrebari:
Sasuke: Mi se pare mie sau tu te-ai cam scapat la Sakura..cand ai zis de blestem..Am dreptate?.. Sakura: Il visezi pe Sasuke in costumul lui Adam :))? xD
|
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 17:50 | |
| Sarbatori fericite, Emy. Da, Diana ma cheama. Nu credeam ca-mi stii numele, ma bucur ca il cunosti. Nu as fi crezut niciodata ca sunt in stare sa scot un om din depresie, dar daca ai stii cat ma bucur sa aflu ca sunt in stare de asa ceva. Este bine de stiut ca dupa ai fost fericita. Em, da-mi voie sa ma repet. Esti o scriitoare minunata si se vede cat de mult suflet pui in acest fic si cat de mult muncesti la el. Nu numai eu, ci si ceilalti cititori iti apreciaza munca, chiar daca se vede sau nu. Esti grozav, narezi fantastic, ca sa nu mai zic de descriere. Pur si simplu acest fic este o adevarata comoara, iar ea nu ar fi existat daca nu erai tu. In spatele unei povesti fantastice, sta o persoana si mai fantastica. Aceste vorbe ti se potrivesc de minune. O stii si si tu, dar singurul lucru care te face nesigura este teama pe care o ai despre ce vom crede noi, cititorii, despre creatia ta. Cu totii credem ca este grozava, asa ca nu tebuie sa iti mai fie teama. Ai incredere in tine si in talentul tau. Acum, revenind la capitol. Mi-a placut foarte mult, mai ales partea in care Sakura "retrait" acele momente din trecut. Acum am inteles ce se petrece aici si care este ideea centrala a ficului. Sper sa nu te superi daca o dau de gol in com. Deci Sakura si Sasuke au fost blestemati de tipul acela care ia atacat. Sasuke este blestemat sa traiasca vesnic si de cate ori va incrca sa se iubeasca cu Sakura sau sa o sarute, aceasta va muri, dar se va reincarna pentru ca cei doi sa incerce sa fie dinou impreuna. Sasuke isi aminteste tot, dar Sakura isi pierde amintirile din vietile anterioare. Sunt blestemati sa incerce la nesfarsit sa fie impreuna, incercarile lor fiind inutile daca nu rup blestemul. Astfel sufera amandoi. Mi se pare o idee geniala si imi place extrem de mult. Nici nu ma asteptam la mai putin de la un geniu ca tine. Acest capitol mi-a dezvalui totata ideea in mare, dar sunt si curioasa sa aflu cum cei doi vr fi impreuna. Chiar este o idee foarte interesanta, sper ca peste cativa ani sa o vad publicata intr-o carte cu numele tau pe ea! Ehh, eu cam asta am avut de zis. Sa vi repejor cu nextul deoarece este vacanta. Bafta la tastat si multa inspiratie. Sa ai niste sarbatori fericite si frumoase. |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 19:04 | |
| Minunat! Spor la scris si ms ca m-ai anuntat! Ce pot spune, eu sunt umpic mai sadica .... nu intr-un sens rau. Imi place sa vad sange, scene dramatica ...dar totusi ma bucur enorm ca Sasuke a salvat-o pe Sakura atunci! Acum pe bune ai un dar de a scrie! Dezvolta-l si fa din asta o cariera! Bafta in continuare si ms mult ca m-ai anuntat!
Kiss & Hug |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 26 Dec 2012, 20:50 | |
| Buna, Ema! Mai intai vreau sa-ti zic ca am o stare extraordinar de proasta, insa normal ca am sa trec pe la tine, nu uita ca este unul dintre ficurile mele preferate, si nu uita si ce fel de ficuri am citit eu in ultima perioada. :) Ai sa-ti dai seama ca te poti compara cu scriitori de 22 de ani. Capitolul a fost foarte bun si cu ajutorul unei cititoare... nu zic care, mi-am dat seama mai bine de idee, si sincer ii multumesc. A fost extrem de inteligenta si o respect ca a fost intr-atat de canalizata cand a citit, incat si-a dat seama de tot, bravo ei. Imi pare rau ca Sakura o sa dispara din nou si ca fantezia lor va ramane neterminata, este un pacat. Tot vreau sa stiu de ce acel om, daca este om, i-a blestemat pe ei? De ce? De placere? E ceva, Sasuke a facut ceva, sau barbatul acela a placut-o pe Sakura. Si cum poate face ceva Sakura? Cum? Eu cred ca este imposibil, este o poveste complic ata, dar tu esti scriitoarea, deci nu ma tem, sunt sigura ca o sa faci o treaba minunata, o treaba exceptionatala, cum n-ai mai facut pana acum. Se vede ca tii mult la ficul asta, pui suflet. Ti-am zis pe mess ca mai ai greseli de tastare, si unele gramaticale facute in graba si din neatentie. Astept capitolul urmator, spor la scris! |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 27 Dec 2012, 16:32 | |
| Heii. Multumesc mult pentru mesaj si Sarbatori Fericite ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Capitolul.. pfiuuu.. mama. In primul rand.. am ramas fara cuvinte [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Mi-a placut super mult ! Capitolul asta mi-a inseninat ziua. A fost minunat. Ai un mod special de a scrie, nu ai nevoie de nici o critica, de nimic, scrii superb. Esti foarte talentata si nu te mai subestima. Da, esti geniala, chiar esti! De fiecare data cand citesc un capitol de-al tau ma gandesc ca nu vreau sa se termine nu,nu,nu,nu. Dar intr-un final... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Heh. Nu te-ai pierdut in detalii, pe mine nu ma face niciodata sa sar vreun rand, sau ceva. Sunt complet prinsa in poveste. Imi place si sper sa ma anunti mereu. Siiiii.. melodiile pe care le folosesti pentru capitole sunt geniuuuus. Nu stiu ce as mai putea sa zic.. Imi place foarte mult si sper ca stii asta, imi cer scuze ca nu las commentarii mai complexe sau interesante.. Incerc, dar nu stiu daca imi iese.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Oricum.. m-am bucurat din plin de aceasta surpriza de Craciun. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Succes in continuare. |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 27 Dec 2012, 22:48 | |
| heya!!! ma bucur ca m-ai anuntat si pot spune ca acest capitol este supeeeer:) abia astept sa vad ce se va intampla te-am pupat dulceee |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 27 Dec 2012, 23:31 | |
| Buna!
God! Deci nu pot sa imi cred ochilor ce am ratat. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. E asa de superb fic-ul. Ultima parte a fost atat de... hmm... romantica. Sincer eu cred ca te subestimezi. Sa nu iti fie frica daca ceva nu a iesit perfect. Adica unii se plang de mine ca-s perfectionista. Stai linstita, iti iese totul magnific. Acum sincer, despre ce blestem tot zice Sasuke? M-ai facut curioasa, stai sa vezi ce analize o sa fie in capul meu acuma. :)) Deja imi cutreiera cateva. Mersi de anunt si Craciun fericit. Scuze ca iti zic abea acumm, dar nah... Timpul ma omoara. |
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| | | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Vin 28 Dec 2012, 16:45 | |
| |
| | | Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Vin 28 Dec 2012, 20:51 | |
| Asa. Sti ca imi place da? Si scuze ca nu am putut comenta mai devreme da am fost plecata in vacanta. Oricum capitolul a fost interesant. Mi-a placut. Mersi de anunt astept sa faci asta in continuare. Astept next. Spor la scris si multa inspiratie. Te pup dulce. Pa-Pa! AcUm InTrEbArI !?! Pentru: × ß~ˇ Sasuke ~^ ß : De ce nu ii povestesti Sakurei despre blestem. × §˘° Sakura ˘°˛§ : Ce ai patit de tot lesini? Nu puteai sa mai stai oeaca "in viata" sa il rogi pe Sasuke sa iti spuna despre blestemu ala afurisit? × ~ˇ^˘°˛`·´˝ Si acum tie draga mea! ~ˇ^°˛` : - Despre ce bestem e vorba? - Sakura a vistat?(intrebare de baraj) - Ce se va intampla cu Sakura? -Vor forma in cele din urma un cuplu? |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| | | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Vin 28 Dec 2012, 23:42 | |
| |
| | | Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 29 Dec 2012, 18:51 | |
| Buna Ema, Vin si eu, intarziata anulului *oh, va multumesc pentru premiul acesta* Mi-a placut, breee. Am avut o usoara ameteala cand a trecut din padure, in acel minunat, mirific, atat dorit vis dar mi-am dat seama. Imaginea, a fost superba. Mai bine de atat nu cred ca se putea potrivi. Visul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Fabulos, ce pot zice ? Erau ei sa faca ceva.Fie vorba intrei noi, cred ca toti voiam sa o faca [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. Cel mai tare a fost sentimentul ca ea il vrea si el o vrea cu adevarat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Data viitoare vreau sa fie real, ne-am inteles ? Descrierea, perfecta. Dăăă, esti geniala. Mi-a placut partea de la final, iar ne-ai lasat in suspans [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Chiar vrei sa murim toti de inima ? Mi-a placut capitolul Acum intrebari [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sasuke: Da,ma eu chiar vreau sa faceti o gradina zoologicica decopii. Da' ia zi, ti-a placut acel vis, nu ? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sakura: Ti-a placut acel vis, nu ? Ti-ai fi dorit sa fie real ? Asta e tot ce am avut de zis. O seara buna si sa fiti cu minte. |
| | | Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 29 Dec 2012, 19:11 | |
| Pai, am cam intarziat! Felicitari, din nou, Ema pentru alt capitol extrem de reusit! aosdjgs;hg;lsdhlskdhlskdjgsd. Nu stiu ce sa mai zic. Mereu iti spun cat iti ador fic-ul. bahahahahahaha. Intradevar, a fost dirty ... si inca in ce fel! bla bla bla bla *insert Ema awesomeness here* EMA, God of the new world. Descrierea a fost pfuaaaaaaaaaaaaaaaai.. Nu pot sa cred ca iar ne strici distractia... >.< Mereu cand trebuie sa se sarute... >.< MEREU! DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? DE CE? Q: Sauce-kay, unde ai dus-o, mai exact, pe Saku-chan? Oras, lumini, bla, bla...Unde-i padurea? Unde-s muntii? Unde-s lupii? Q: Saku-chan, DE CE? De ce dispari asa? DE CE? `Nuff. Uite o oaie. Astept noul capitol! Te pupa 1-metil benzen.
Ultima editare efectuata de catre Phenylmethane in Sam 29 Dec 2012, 21:29, editata de 1 ori |
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 29 Dec 2012, 20:40 | |
| O doamne! Deci te dau in judicata,Em! M-ai facut sa plang, atat de frumos este acest capitol, ca tot ficul. Eu sunt mai emotiva si nu am rezistat. Saraca Sakura, la fel si Sasuke. Din cauza unui blestem el nu poate sta cu ea sau.... ? Of of of. Ai o descriere ce ma lasa lata mereu si nu ma lasa sa respir. Vad toata scena in fata ochilor, ca si cum as vedea un film nu asi citi un fic. Iar de data ceasta, chiar am intrebari catre personaje: Sasuke: ~ O iubesti mult pe Sakura, nu? ~Ce s-a intamplat cu familia ta? ~ Cum te gandesti s-o aperi pe Sakura? Sakura: - Stii ce este Sasuke? -Ti-e frica de ce o sa se intample sau de Sasuke? Wow... prima oara cand intreb. Chiar ma pasioneaza ficul acesta, deci te rog sa ma anunti. Te implor! Te pup! |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 30 Dec 2012, 10:21 | |
| Scuze, scuze si iar scuze ca nu am mai comentata la penultimul capitol, sincera sa fiu credeam ca am facut, dar cand am trecut astazi pe aici am observat ca nu am facut-o . Uff, cat de idioata pot sa fiu cateodata, te rog, te rog sa ma ierti ... Ehh, acum sa revenim la ale noastre. Ambele capitole au fost superbe, absolut magnifice, dar sincera sa fiu acest ultim capitol a fost preferatu meu . Ai imbinat asa de bine toate modurile de expunere, nu ai exagerta cu dialogul, ci l-ai folosit exact cat era nevoie. Mi-a placut la nebunie cum ai descris sentimetele Sakurei si a lui Sasuke. Mi-a placut de Sasuke ca a fost asa un pervers si asa de dulce cu Sakura. Apoiii sfarsitul a fost unul foarte incetosat si sincer chiar mi-a placut . Dar ce blestem ??? . Cred ca intr-un fel se leaga de visul acela al Sakurei care l-a avut acum ceva vreme . Sunt sigura ca o sa ne lamuresti tu in urmatoarele capitole... so spor la scris si bafta la ideei p.s: te rog sa ma anunti si pe mine si promit ca nu am sa mai ratez nici un capitol ( pentru ca iti iubesc ficul, este unul dintre preferatele mele) aaaa.. era sa uit de intrebarile pentru personaje :> : Pentru Sasuke: - Deci... ,,Mr. Sasuke'' pana la urma tot ai sarutat-o pe Sakura . Cum te-ai simtit in momentul in care Sakura a disparut ??? Si ce e cu acel blestem( da-mi si mie un indiciu pe acolo ) Pentru Sakura: - Cum te-ai simtit cand Sasuke te-a sarutat si a facut toate acele lucruri ??? Si o sa continui sa-l iubesti pe Sasuke chiar daca e un lup ?? Cam atat Te pupaceste Lola |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
| |
| | | | Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|