Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul

Vă place acest fic ?
- DA !
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_vote_lcap96%Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_vote_rcap
 96% [ 100 ]
- Nu.
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_vote_lcap0%Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
- Oarecum. Ii lipseste ceva...
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_vote_lcap4%Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_vote_rcap
 4% [ 4 ]
Total voturi : 104

AutorMesaj
Ame.
Genin
Genin
Ame.

Sex : feminin Localizare Localizare : Calea Lactee ^-^
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 317
Puncte : 349
Reputatie Reputatie : 34
Hobby-uri Hobby-uri : multeeeee...
Stare de spirit Stare de spirit : Shiawasena :)

Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 17:42

Super capitolul,nu pot crede ceea ce am citit,un capitol super frumos, in love descri minunat si povestea ta este superba nr1 !!Astept next-ul,sper sa il pui repede si nu uita te rog sa ma anunti si pe mine daca vrei cand pui capitolul urmator!
thank you
Sus In jos
Pucca <3
Academy Student
Academy Student
Pucca <3

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Piatra-Neamt
acebook acebook : https://www.facebook.com/robertaioana.moale

Nr. mesaje Nr. mesaje : 19
Puncte : 25
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Desen, volei, handbal, sa ii fac pe oameni sa rada <3
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela mereu oricand si oriunde <3

MesajSubiect: Adu next-ul cat mai repede :o3   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Mar 01 Ian 2013, 20:55

Matusa Emaa in love Cat de mult ma bucur ca m-ai anuntat kiss
Trebuia sa iti dau comm mai demult, dar cred ca eram beata pe durata saptamanii si nu am avut timp sa intru pe forum ingrijorat
Asaa acuma.. stii ca te iubesc nu? lough
Capitolul pe care l-ai adus a fost what?lol! mama! "Asta da poveste" roll
Ne-ai omorat cu suspansul, mai baga si tu un pic de perversitate roll
Acum intrebari biciuitor
Sasuke: 1. Asculta aici ma, vrei sa te spanzur? Ma inseli cu Sakura? lough
2. Vrei sa ti-o fure Itachi si sa o sarute pe Sakura waiting ?
3. Ii zici odata ca esti varcolac atunci cand or sa zboare porcii hmm..realy? ?
Sakura: 1. Nu mai manca tiramisu, fato, ca te ingrasi si nu o sa se mai uite Sasuske la tine waiting, vrei sa ti-l fur?
2. Cand ai sa ii zici lui Sasuke ca il iubesti?
3. Vrei ca Itachi sa fie viitorul tau sot huh? ?
Cam atat dap !
Matusa, Pucca te pupaceste dulce kiss
See ya happy2

Ultima editare efectuata de catre Enya in Dum 03 Feb 2013, 16:29, editata de 2 ori (Motiv : Am uitat sa pun o poza)
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Sam 05 Ian 2013, 19:03

Vai scumpa, iarta-ma ca am ajuns ca d*acu de tarziu, mii de scuze!!!

Mi-a placut capitolul tau 'dirty' :)))), chiar foarte interesant.
Dare o chestie. N-am pre inteles de ce el a zis ca risca foarte mult si blabla; si cum adica au o eternitate sa fie impreuna? No, aici chiar n-am inteles...Si acolo, cu...blestemul...
Dar ma rog, imi dau eu seama din urmatoarele capitole, asta-i sigur :>:>

Sa nu iei, ce am zis ca pe o critica, doamne fereste. Mi-am spus...parerea, atata tot. :D
Spor la scris si la milioane de idei

Sus In jos
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 23:26

Hey Ema! a hug
Dupa o lunga absenta de la genialul tau fic, iata-ma aici! dap !
Scuze ca n-am mai dat pe aici, nu stiu unde mi-a fost capul. hmm...?!
Sa revenim. Ficul tau este genial. Esti printre putinele scriitoare de pe forum care m-au facut sa simt toate acele sentimente ale Sakurei.
Doamne, la un moment chiar am crezut ca eu sunt acolo si ca pe mine ma iubeste Sasuke. in love lough
Cum ziceam, esti foarte talentata, ador felul in care scri.
A da, sa nu-mi uit ideea. Vreau capitole luuuungi, mult mai lungi decat asta. hmm...?! E mult prea frumos, vreau mai mult, mult mai mult.

~ ~ ~ * * *
~*~Acum, intrebari:~*~
Sasuke
1. Nu vrei tu sa o lasi pe Sakura lui Itachi si sa ma iei pe mine? well? awesome right?
2. Ai fi dispus sa-ti omori fratele pentru Sakura?

Sakura
1. Nu cred ca vrei razboi cu mine, asa ca, mi-l dai mie pe Sasuke, clar?
2. O sa-i cumperi o lesa lui Sasuke? lough

Itachi
1 Cum e sa traiesti in umbra fratelui tau? Adica, na...el sa ales cu Sakura iar tu cu nimic. lough
2. O iubesti pe Sakura?

Cam atat Ema. Spor la idei si la scris!
Sa aduci cat mai repede nextul. kisskiss

Dey was here.
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 16:52

Răspunsurile la comentarii şi întrebări se găsesc în spoiler. Am vrut să îmbunătăţesc estetica postului, să nu mă întind prea mult, deoarece cred că devine obositor să tot daţi în jos, eu cel puţin mă plictisesc. Dacă vă este mai plăcut sau nu aştept păreri.
Spoiler:

C A P I T O L U L    X

Mă simt copleşită de durere.
      Scap un scâncet în timp ce corpul îmi arde de durere. Mă simt tot mai grea, insuportabil de grea. Am impresia că patul va ceda sub greutatea pe care-o resimnt. Închid ochii, ascultând tunetele ce sparg liniştea pădurii. Respir adânc când sunetul picăturilor de ploaie izbesc geamul camerei, atât de puternic şi totuşi plăcut. Un aer rece pătrunde în încăpere, pe care plămânii mei îl inhalează înfometaţi. Pentru câteva minute timpul pare blocat în timp, lăsându-mi un răgaz din toată durerea pe care o simt curgând prin vene. Încerc să-mi reamintesc ce s-a întâmplat cu mine şi de ce mă aflu aici. Prin negura pe care vreau s-o străbat pot distinge o haită de lupi cu colţii ascuţiţi, gata să atace, fugind după mine. Mă încrunt continunând să meditez asupra acestei imagini. Nu mai pot distinge nimic.
      Îmi mişc degetele de la picioare simţind materialul păturii groase, dar în acelaşi timp pufoase. Continuu mişcarea de data asta asupra membrelor superioare. Mulţumesc, Dumnezeule, că n-am păţit ceva. Strâng din dinţi când încerc să mă ridic, dar corpul se revoltă, muşchii ţipând de durere. Pic în pat, pe spate, respirând rapid; am febră musculară. De la ce ? Privesc tavanul, stropii de ploaie cântând în surdină. Simt cum interiorul meu se linişteşte cu cât furtuna devine mai puternică, mai violentă, cum toate sentimentele mi se revarsă odată cu ploaia. Îmi muşc buza, trăgând de piele, rupând-o, sfâşiind-o şi în cele din urmă dându-mi sângele. Încep să-l sug, gustându-l. Mă înţeapă şi furnică zona de fiecare dată când îmi trec limba peste buză.
      Deodată îmi apare în faţa ochilor imaginea lupilor, focul de tabără, momentele când eram singură în padure, epuizată, lovită şi pe cale să cedez fizic, lupul ce apare din tufişuri când eram gata să renunţ. Clipesc uşor, ciripitul păsărilor mă calmează, ploaia mă face să mă simt mai bine. Sasuke... Oftez gândindu-mă la el. Mă întreb cum pot să fiu atrasă de el, de o persoană pe care n-o cunosc, nu ştiu nimic despre ea. E uimitor şi, în acelaşi timp, bulversant. Oare o să aflu vreodată tot adevărul care se ascunde în această casă, în el ?
      - Sakura ? aud o voce în timp ce uşa camerei se crapă, după ea apărând chipul brunetului îngrijorat. Eşti bine ? continuă păşind în camera oftând.
      - Cred că sunt bine, răspund privind tavanul evitându-i ochii. Nu ştiu ce să mai spun, simt cum conversaţia e seacă, iar prin minte nu-mi trece vreun subiect de discuţie. Da, ce subiect ? De ce m-a urmărit o haită de lupi prin pădure gata să mă mânânce ?
      - Trebuie să-ţi spălăm rănile. Te-am găsit în pădure inconştientă, nu ştiam ce s-a întâmplat aşa că te-am luat în braţe şi-am fugit acasă. Îmi era imposibil să te spăl tu dormind, m-am gândit să te las să îţi recapeţi puterile. Haide, spune venind lângă pat dându-mi pătura jos de pe mine.
      - Ce vrei să-mi faci ? replic când cuvintele lui sunt asimilite şi înţelese de mintea mea. Nu, strig, nu mă speli tu. N-o să mă vezi goală !
      - Dacă era să vreau asta o făceam de la bun început, chiar din pădure, minţeam că trebuie să-ţi cureti rănile după ce ai picat de pe piatra aia şi te spălam, asta însemând să rămâi goală. Nu e prima oară când te văd...
      - Goală, continui eu aşteptând cuvintele astea.
      Liniştea apare, apăsătoare, asupra noastră. Îl privesc amuţită, nu pot crede că el m-a văzut goală până acum, că nu ar fi prima oară. Clipesc des, incerc să descopăr ceva în privirea lui, dar nimic. E indescifrabil, ascunde atât de bine secretele pe care ar trebui să nu le ştiu, nu suport sentimentul că ascunde ceva de mine ! Nu-mi place să ştiu că e vorba despre mine la mijloc şi, nici măcar, n-am dreptul să ştiu ce este. Încerc să-i citesc ceva în privire, chipul mi se chrispează, dar el nu reacţionează, pare plictisit de discuţia asta, ca şi cum s-a mai întâmplat de nenumărate ori până acum. Oare e aşa ?
      - Nu, uită ce am vrut să zic, e o prostie. Nu e prima oară când am mai văzut femei goale, nu sunt virgin, spune râzând.
      Tac. Cuvintele lui mă afectează, mă întristează şi irită faptul că el nu ar mai fi virgin, pe când eu da. De ce mi-ar păsa? Nu-mi doresc să fac asta cu el, e un necunoscut care a intrat în viaţa mea brusc şi mi-a dat totul peste cap. Ar trebui să termin toată povestea asta cu el, să pun punct undeva şi să revin la banalitatea vietii mele, de care mă plângeam, dar acum mi-o doresc înapoi. Îl privesc şi observ cum se mustră în gând pentru prostia pe care a zis-o. Sunt sigură că se referea la mine, nu la alte femei.
      - Mă duc să mă spăl, continuu punând capăt discuţiei. Nu mai vreau nimic de la el, n-am nevoie, m-am săturat de minciunile lui. Ştii ce, strig privindu-l, mi-ai promis că-mi vei spune acel adevăr nenorocit ! Mi-ai promis ! replic nervoasă încercând să mă ridic din pat.
      - Ştiu, dar iartă-mă, Sakura, chiar nu-ţi pot zice. Lucrul cert este că trebuie să facem o pauză să ne mai vedem.
      - Să facem o pauză ? Tu crezi că suntem un cuplu ? îl privesc lâsând cuvintele să-mi iasă pe gură, fără să realizez cât de dureroase sunt cuvintele, chiar şi pentru mine. Lasă-mă, m-am săturat. Să fi sigur că luăm o pauză, pentru eternitate, sau cel puţin până mor !
      Îi dau cu palma peste mână, încerc să mă ridic. Rahat ! Nu pot să cred că nimic nu-i in avantajul meu, nici propriul trup. Mormâi nişte înjurături după care-l privesc cu ură.
      - Fie ! Ajută-mă să mă spal, replic întinzând mâna spre el.
      Acesta mă prinde de mâna, cu grijă, şi mă ajută să mă ridic. Anticipează faptul că am corpul în cea mai jalnică stare şi nu pot nici să merg singură, aşa că îşi lasă palma pe talia mea trecându-mi braţul după gâtul lui. Mă simt prost, foarte prost şi aş vrea ca acest moment să treacă cât mai repede, să uit de existenţa acestei zile deplorabile. Oftez, lăsându-mi privirea în pământ jenată de răutatea cu care i-am răspuns, rânindu-mă şi pe mine. Mă conduce cu grijă spre baie, suportând toată greutatea mea doar ca să nu îmi folosesc şi ultimile puteri recăpătate în cele căteva ore în care-am dormit. Mă simt epuizată, de abia pot respira şi nu suport greutatea ce mi-o au picioarele, parcă ar fi din beton. Vreau să mai dorm, dar nu pot, nu pot să mai închid ochii, mă gândesc la toate lucrurile ciudate ce s-au întâmplat de când el a apărut în viaţa mea. Ador pericolul, nu spun că nu, dar m-am săturat, simt cum viaţa mea e în joc şi nu am idee de unde mă pot gândi la aşa ceva. De ce oare vrea să luăm o pauză ?
      Oftez, trag o gură de aer, ţinând-mi respiraţia puţin. Nu vreau să plâng, chiar nu vreau să fiu mai vulnerabilă faţă de starea în care mă aflu. Trebuie să las un băiat să mă spele, pentru că eu nu pot şi ăsta-i cel mai jenant lucru pe care urmează să-l fac. Mulţumesc lui Dumnezeu că mă epilez mereu şi nu sunt o batoză să am celulită, altfel chiar îi făceam treaba mai grea şi mai greţoasă. Îmi intorc capul şi-l privesc. Observă gestul şi face la fel, privindu-mă în ochi, cu părere de rău, lucru ce mă întristează şi mai mult. Sunt o fr*ieră, am dat totul în bară spunând cuvintele alea.
      Îşi retrage cu grijă mâna de pe talia mea şi se poziţionează în spatele meu, astfel eu putând să mă sprijin de el. Îl aud cum spune să mă dezbrac, că nu se uită. Mă conformez, nu ştiu de ce, dar pot avea încredere în el. Apuc de marginile bluzei, încerc s-o ridic şi reuşesc, în cele din urmă, destul de greu., simţindu-mi muşchii urlând în corpul meu. Aud cum unele oase trosnesc, fiind amorţite de mult timp. Trec la blugi, dar îmi este imposibil să-mi mişc picioarele, totuşi, continuu să încerc folosindu-mă de mâini. Sasuke îmi observă repetatele încercări eşuate.
      - Lasă-mă pe mine, spune ridicându-mă cu grijă lasându-mă pe marginea căzi.
      Tac, nu pot să-l opresc, am nevoie de ajutorul lui. Îl privesc degetele, cu atenţie, în timpul în care îmi deschide blugii. Felul în care degetele lui lungi scot nasturele, cum trag fermoarul în jos, mă incită, mai ales când îi simt mâinile lovindu-se de pielea coapselor, a genunchilor şi a gambelor. Îşi ridică privirea spre mine, fiind în genunchi, şi îmi zâmbeşte. Incerc să fiu drăguţă, să repar geşeala pe care-am făcut-o şi îi zâmbesc şi eu timid, lucru ce-l face să râdă spunându-mi să nu mai fiu încordată. Râd şi eu, amuzată de situatţia jenantă ce cu timpul dispare. Mereu a reuşit să mă facă să râd, să mă simt mai bine chiar şi în cele mai imposibile momente. Are acest dar, pe lângă minunatul lui râs, atât de molipsitor, buzele lui uşor roz şi ochii de un întuneric ce mă înfoară.
      Alunec uşor în cadă, simţind căldura cum mă îmbrăţişează. Las capul pe spate, fără să-mi pese că îmi ud părul, e atât de plăcută senzaţia să pluteşti, pur şi simplu, să simţi cum stresul se evaporă din tine. Mă simt pentru căteva ciple într-un loc paradisiac, atât de ireal că-mi îndulceşte sufletul, îmi ia toaete necazurile şi le azvărleşte undeva, să nu le văd, mă face să mă simt eliberată, neconstrânsă de nimeni şi nimic. Zâmbesc uşor, fericită, că încă mai există speranţă, şi am norocul să mai simt până şi apa lovindu-se de pielea mea. Îi aud râsul lui Sasuke, vesel. Deschid ochii, aducându-mi aminte de prezenţa lui şi-l observ, uimitor, doar în boxeri. Îl privesc uimită, observându-l gol, care nu cu multe minute în urmă era îmbrăcat gros. Ce vrea să facă ? Nu apuc să-mi dau cu bănuitul că sare în cadă, alături de mine, fără să vrea apa împorşcându-mă cand face contact cu suprafaţa spumoasă şi frumos mirositoare. Ochii mi se măresc de uimire. E imposibil, e imposibil să fim amândoi în cada, goi, singur într-o casă, afară plouănd.
      Încerc să-l îndepărtez, nu vreau, îmi e teamă. Niciodată nu m-am apropriat atât de mult de o persoană, mai ales de un bărbat, un mascul. Respir adânc şi îl privesc temătoare. Nu pot să mă apăr dacă ceva are să se întâmple, sunt fără putere de a respinge nişte atingeri, care, desigur, nu mi-ar conveni.
      - Nu-ţi fac nimic ,te rog, spune puându-mi mâinile pe omoplaţi împingându-mă în el.
      Respir adânc cănd coapsele mele se ating de ale lui. Ambii suntem goi, în cadă, atingându-ni-se corpurile. Simt mii de fiori străbătându-mi coloana, degetele lui fremătându-se de carnea mea, respiraţia lui fiind la fel de accelearată ca a mea. Încerc să mă calmez, dar nu pot. Imi ridic uşor chipul si privesc în acei ochi abisali, fără sfârşit. Observ dorinţa din ochii lui, voinţa cu care se obligă să nu privească mai jos de gât. Doamne, de ce am ajuns într-o astfel de ipostază, tocmai cu el ?! Înghit în sec, continuând să-l admir, să-i privesc buzele ce par a fi moi. Vreau să ştiu dacă sunt aşa, vreau să aflu singură. Scap un oftat, mâna lui alunecând uşor pe coloana mea. Las capul în jos, jenată, simţind cum îmi ard faţa, cum inima îmi trepidează în piept cu violenţă, mă doare, e plăcut.
      Palmele lui îmi străbat pielea cu atenţie, spălându-mi rănile şi de fiecare dată sărutându-mi fruntea protector. Tot ce face se află în antiteză, atingerile lui ce îmi dau de înţeles că-l atrag, că există ceva sexual între noi se contrariază cu săruturile lui părinteşti. Nu inţeleg, nu ştiu cum să reacţionez şi încerc să rămân impasibilă, să nu fac vreo prostie. E greu, e ingrozitor de greu să-i rezist, să-l ştiu gol, lângă mine, el să mă atingă şi eu să stau, făra să-i arăt nici cel mai mic sentiment. De ce mereu trebuie să mă lupt în interiorul ca să mă pot simţi bine cu exteriorul meu ? De ce nu poate totul să se reducă la o relaţie de prietenie/ iubire normală ?
      - Sakura, te iubesc, îmi şopteşte.
      O nu. Nu-i de bine...

Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 17:05

Edit

Hei.

Mersi mult anunt, nu-mi vine sa cred ca sunt prima. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Capitolul a fost atat de frumos. Nu ma asteptam la asta, ceea ce e bine. M-ai surprins intr-un mod foarte placut. Mai ales cu momentele dintre ei, in baie. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu mi-am dezlipit ochii de la ecran nici o clipa, ai un mod exceptional de a descrie totul. Imi place. Foarte mult, chiar. Nu stiu ce as putea sa mai zic, ce complimente sa mai adaug, nu prea isi mai au rostul. Ceea ce scrii tu nu e doar un fic, e mai mult de atat. Oh, si plin de sentimente, am simtit totul, parca eu eram Sakura. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
As avea o intrebare pentru Sakura, pentru ca ba il vrea, ba vrea sa scape de el...
Q for Her: " O nu, nu-i de bine " ? Parca asta iti doreai.. Nu e bine ca Sasuke te iubeste ? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In mod normal as mai fi adaugat un " femeie nebuna " dar ma limitez la atat. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si cum nu pot sa ma abtin..
Q for Him: Ii spui ca o iubesti dupa ce i-ai zis ca trebuie sa luati o pauza ?! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Da, deci cam atat. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Astept capitolul urmator cat se poate de repede.
Succes in continuare ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre Claudia ☆ in Dum 03 Feb 2013, 17:33, editata de 4 ori
Sus In jos
Yang
Jōnin
Jōnin
Yang

Sex : masculin Varsta : 16
Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1038
Puncte : 1376
Reputatie Reputatie : 152
Hobby-uri Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ
Stare de spirit Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 17:27

Mama, Ema a trecut la fapte.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mai concret, Sauce-kay a trecut la fapte. well? awesome right?
Ce pot spune, a fost un capitol, erm, 'picant'...Picant cred ca este cuvantul potrivit. Mi-a placut mult, mai ales descrierea detaliata...Da, da...
Pai, nu stiu ce sa mai spun...A fost super.
Keep it up, Shaorma a hug
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 17:42

Uiii! Ce interesant a fost acest capitol!
Mai ales acele scene, nebunesti!!
Ms ca m-ai anuntat!
Hai cu NEXT!

Kiss $ Hug
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 17:53

Hey !
Multumesc ca m-ai anuntat !
Ce pot sa spun ?
Este superb ca de obicei !
Descrierea este frumoasa, atragandu-te sa citesti fara oprire .
A fost un moment important pentru Sakura, cred , cand Sasuke i-a spus c-o iubeste !
Te rog anunta-ma cand pui nextul !
Te kiss !
Sus In jos
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 18:05

Vai, vai Em, cat de mult mi-a placut. :X
Foarte frumos, mi-a placut enorm, mai ales acea secventa din cada. well? awesome right?
Esti geniala a hug, ador felul in care scrie si evidentiezi fiecare detaliu. dap !
Abia astept nextul. Ema, sa te misti, vreau nextul rapid. hmm...?!
Spor la scris si idei! kisskiss
Si sa ma mai anunti cand adunci nextul. rusinos

Acum, intrebari.
1. Sasuke mama ta de babuin, te facusi (iertati-ma nu stiu ce vorbesc)? Cum sa fi tu gol langa Sakura si sa nu te uiti mai jos de gatul ei? o.O
2. Sakura, zi tu, nu e Sasuke pe invers? Pf..saraca de tine. Pun pariu ca tu te asteptai la altceva cand a venit in cada cu tine hmm...?! .
3. Itachi, mama ta de babuin, de ce esti pe invers? biciuitor

Dey was here.
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 18:45

AAAA, ce tareee!!!! in love in love in love
Tu nebuno lough ai facut un capitol de...pfaiii ii genial!!
Nici macar nu am cuvinte sa descriu. Mi-ai facut duminica mai buna a hug

*Atata-ti trebe numai sa nu ma anunti de next...*
Si spor la scris si la idei si sa vi cu inca un capitol tot la fel de fain ca si asta happy2

Si nu mai stiu ce comentariu am citit inainte, dar sunt de aceeasi parere: "Sasuke draga, nu vrei sa o lasi pe Sakura si sa ma iei pe mine?" =))))
Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 19:41

Hey hey hey! In trecut iti urmaream ficul dar nu stiu de ce nu am mai facutoo. Oricum sunt o fraiera ca am incetat. Ficul tau e genial si este si frumos asezat in pagina. Chiar imi place. Mult succesc cu el , sper sa pui next repede, si daca poti, anunta ma si pe mine.
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 19:44

Imi cer scuze ca am intarziat !! :((
Imi place asa de mult capitolul...E PREA TARE !!!
Mi-a placut atitudinea lui Sasuke, este asa de romantic si finut :X:X. YAYYYY L-AS MANCA ❌x.
Scena din baie este putin fierbinte :-". :X:X Pfoaiii:X:X.
Dar nu imi place reactia Sakurei cand a zis Sasuke ca o iubeste. Ce are? E nebuna?????????????? Eu m-as bucura daca o bunaciune ca el mi-ar spune asa ceva. As da petrecere, as tipa, urla, innebunii o.o.o.o.o.o.o.o. Ai inteles ideea :))=)).
Scumpa mea Ema :-w.kiss*
Am asteptat ceva dupa next-ul asta. Rusine !!! Tu vrei sa mor? :((
Ok..sper sa vii cu urmatorul capitol repede :X:X. Te pupa Deya kiss*:.

Intrebari:

Sakura: Femeie nu te bucuri ca te iubeste Sasuke? Esti flambata la creier?
Sasuke: ESTI SEXY ! Stiu ca asta nu e o intrebare=)) ci un adevar :x.

Ultima editare efectuata de catre ~ Deya ~ in Dum 03 Feb 2013, 21:35, editata de 1 ori
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 19:57

Extraordinar, super, nemaipomenit, grozav. Arta!
In sfarsit ne-ai dat ceea ce ne-am dorit. Un moment picant intre cei doi. Mi-a placut la nebunie, mai ales ca erau in baie, goi. A fost cel mai incitant lucru pe care l-am citit pana acum intr-un fic, perversitate pura. Nu ma asteptam sa fie in sfarsit ceva mai mult decat "ceva"-ul pe care voia Sakura sa il adevereasca. Am impresia ca Sakura o sa se lase pagubasa, nu poate sa reziste unui barbat... asa de bine-facut. Ai descris fiecare detaliu, impresionant. N-am vrut nici o clipa sa-mi dezlipesc ochii de acolo, de pe ceea ce ai facut sa fie, de fapt, mai mult decat un capitol, ci ai facut o arta. Nu voiam sa ma mai opresc din citit, dar din pacate soarta a fost cruda si capitolul s-a sfarsit. Nu stiu ce sa mai zic, am ramas total impresionata de acest capitol, a fost unul din cele mai bune capitole, scris de una din cele mai talentate scriitoare de aici. Chiar daca ai adus next-ul dupa o perioada lunga de timp, nu am cum sa-ti reprosez asta, pentru ca pot spune ca te-ai revansat in cel mai frumos mod posibil, anume ca ai reusit sa ii lipesti pe cei doi. Oare in cada, Sasuke doar o va spala pe Sakura sau se va intampla mai mult? :-"
Acum, intrebarile catre personaje:
      Sakura, vei rezista la acele doua cuvinte spuse de Sasuke? Chiar vei incerca sa il ignori, cum ai facut pana acum?
      Sasuke, daca o iubesti, spune-i adevarul. Sunt sigura ca nici ea nu mai suporta. Fii curajos - daca ai putut spune acele doua cuvinte, atunci poti spune si adevarul, nu-i asa?

Sus In jos
MeLyNa12
Guardian Ninja
Guardian Ninja
MeLyNa12

Localizare Localizare : oriunde nu ajunge soarele
acebook acebook : Adauga-ti profilul.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2312
Puncte : 2424
Reputatie Reputatie : 75
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri
Stare de spirit Stare de spirit : Ce contează?

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 21:03

Hey! Mulţumesc că m-ai anunţat. A fost un captiol incitant şi picant şi m-a făcut să vreau din ce în ce mai mult, dar fix când era partea mai .... mai fierbinte l-ai încheiat şi acum trebuie să aştept până săpt sau luna viitoare.
Întrebări către personaje nu am, deci închei. Spor la scris şi multă imaginaţie!

Happy winter!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 21:09

Gata, deci gata, ai ajuns la partea culminantă a acestui capitol - defapt nu, partea culminantă are să fie alta şi o să ne lovească din plin în inimioare.
Un capitol frumos aşezat în pagină, cu toate elementele bine puse la punct, dar Emi, fii mamă mai atentă că pronumele ăla personal sau posesiv e prea în exces folosit. Gata, o să-ţi corectez capitolul în particular - aşa cum am promis. Trecem peste asta şi elementele care au fost greşite, ficul îmi place, am aşeteptat prea mult şi totuşi nu am uitat nici un detaliu. Finalul - mortal, păcat că nu se poate dezvolta mai mult, însă te cunosc eu pe tine şi mintea aia diabolică, care numai la nebunii se gândeste. *laughs* Ai dezvoltat în armonie, iar sentimentele Sakurei s-au conturat bine în cadrul fierbinde, la fel și Sasuke, el rămâne misterios în continuare, cu toate că acum îi știim originea, el emană o mireasmă care de induce în eroare. Caracterele personajelor sunt bine finisate, de asta să fii sigură și să nu te temi să continui să îi dezvolți. <3

Am terminat, succes în continuare dragostea mea! *hug*
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Ame.
Genin
Genin
Ame.

Sex : feminin Localizare Localizare : Calea Lactee ^-^
Nr. mesaje Nr. mesaje : 317
Puncte : 349
Reputatie Reputatie : 34
Hobby-uri Hobby-uri : multeeeee...
Stare de spirit Stare de spirit : Shiawasena :)

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Lun 04 Feb 2013, 11:41

Hey... hi! Multumes ca m-ai anuntat...
Capitolul a fost incendiar....
O iubeste....dar vrea sa i-a o pauza?!
.. ..  .. Ce are si Sasuke in cap....
Sper sa ma anunti loa next si sa il pui repede de tot!
in love Acum intrebari: in love
Sasuke:
-De ce i-ai zis Sakurei ca vrei o pauza,apoi i-ai spus ca o iubesti?
-Ce ai face daca ti-ar spune Sakura ca te iubeste?
Sakura:
-Ce ai simtit cand l-ai vazut pe Sasuke intrand in camera?
-Il iubesti pe Sasuke?

Choco :) : Cu rosu scriu numai membrii staff-ului.
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Lun 04 Feb 2013, 14:04

Şi chiar stăteam şi mă gândeam când o să mai scrie şi Em. capitolul. Aşteptarea a luat sârşit, mi-am putut lăsa retinele să se alungească peste lectura scrisă de tine, care m-a impresionat foarte mult. Este foarte plăcut să citeşti un capitol care are toate cele, o descriere impecacabilă, un dialog nici foarte lung, nici foarte sec, şi în final o acţiune de nota zece. Aşa cum am mai precizat, eu cred ca vei ajunge printre cele mai bune scriitoare de pe forum, ideea asta încântându-mă foarte mult.
Ne pierdem în detalii, şi nu mai am timp să povestesc despre capitol: Se pare ca masculul trece în sfârşit la fapte, aşa, ca un lup.. :)) Săraca Sakura... atât de speriată, şi excitată în acelaşi timp..
Q for Sasuke: Na, ca ţi-ai găsit scenariul! Ultimile tale cuvinte erau acolo scrise, sau le-ai pus tu de la tine? Şi, să ştii că iar nu ţi-a tăcut gura, mai ales în legătura cu corpurile goale. Huh!
Q for Sakura: Tu ba spui că nu îl vrei, ba îl vrei. Te hotărăşti odată? Bietul băiat suferă după tine, şi tu ... Oricum, dacă nu ai fi vrut să fac aia.. ştii tu ce, cu el, cu cine ai fi vrut, ha?! Eu cred că aia era doar o scuză, eu cred ca ţie defapt ţi-e frică. Ha!

Ps: M-au amuzat foarte mult raspunsurile de la comentarii. lough
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

Sex : feminin Localizare Localizare : Racitania
acebook acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1521
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 210

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Lun 04 Feb 2013, 20:24

Deci cred ca mor !
Cum sa faci un capitol atat de genial ?!
Dar sa stii ca te-ai lenevit. Unde e melodia si poze, Ema ? Aaa, stii cat imi plac (D)
Vaaai, deci ce s-a intamplat capitolul asta. Dar sa stii ca dupa un moment romatic ca asta vreau sa se intample ceva rau (goo) Te rog ?
Mie una mi s-a parut foarte scurt capitolul asta. M-am obisnuit cu alea duble =)))))
Nu mai stiu ce sa zic despre capitol. Iar este comentariu ec =)))
Intrebari :
Sasuke,mama,cum sa nu mai fii ? O.O Cu cate ? Si ti-a placut acea baie ? :> Ia zi, la ce pervesiuni te gandeai ?
Sakuraa, deci esti moarta, topita dupa el. Sfatul meu, 2-3-4..-75 de sticle de whiskey, tu Sasuke, trandafiri un singur pat :> Stii tu mai departe
Ema, stii ca esti geniala. O spunem cu totii. Si dai inapoi scenariul saracului baiat.
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Lun 04 Feb 2013, 22:46

Hello my darling Ema ! No, no, no, deci ce avem noi aici ? Un Sasuke cam aiurit, cei drept, alături de o Sakura timidă și sperioasă... Hai că nu este atât de rău să îți facă baie un băiat, cred, dar totuși nu neg, că eu nici în ruptul capului nu acceptam, de rușine...

Bun, deci când Doamne iartă-mă îi zice și ei ce mama lui este ? Noi cititorii știm, numai Sakura nu știe. Îmi și imaginez ce simte săraca fata... Hmp, mi-a plăcut la nebunie acest capitol, mai ales 'criza', să îi spun așa, de isterie făcută de rozalie. De descriere ce să mai spun: perfecă, pusă la punct, evident asemenea și celorlalte detalii ale ficului ! Ai un fic superb și apropo, am uitat să menționez la începutul comentariului mulțumirile mele pentru mesajul privat !

Scuze pentru întârziere, te rog...

1. Sasuke, drăguță, te simți bine acolo în cadă, singur, cu Sakura înăuntru ?

2. Sakura, ai visat vreodată că te va spăla un bărbat, care vrea cu nerăbdare să te aibă ?
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Joi 07 Feb 2013, 17:23

hello!!! mersi de anunt si capitolul e minunat...
scuze ca vin asa tarziu dar temele grele plus teste, na ce sa faci
abia astept nextul
te-am pupat dulceee
Sus In jos
Hysteria ☨
Genin
Genin
Hysteria ☨

Sex : feminin Localizare Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata !
acebook acebook : Aliina.Ldr
Nr. mesaje Nr. mesaje : 347
Puncte : 385
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : Sick of bitches

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Vin 08 Feb 2013, 02:16

Vai de mine..Iti urmaresc ficul cu atata placere si dorinta pentru urmatorul capitol..Eu nu inteleg Sasuke nu a fost cu Sakura in penultimul capitol ?Amandoi ,impreuna ? A visat ? Sunt curioasa cum se dezvolta relatia lor..Foarte bine descris totul, perfect ! E o idee minunata chiar foarte captivanata..Scuza-ma ca nu am comentat inainte il urmaresc de ceva timp dar mereu uit..
Mintea lui Sasuke..Evident goala, cum adica o iubeste dar nu mai vrea sa o vada..Mintea Sakurei..la fel de goala daca il iubeste de ce nu lupta, de ce nu il obliga sa ii spuna adevarul ? Chhh..Oameni acestia.

*Sasuke de ce ai intrat in cada cu Saku', nu puteai sa o speli fara sa intri ?
*Sakura..Draga mea ce vei face cu bucatica aceea langa tine ? Faci o miscare ??

Spor la scris pufule..Anunta-ma te rog..
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Sam 09 Feb 2013, 13:33

Heii, Em' a hug Iar sunt întârziată, fir-ar să fie.
Mi-a plăcut enorm capitolul, păcat însă ca nu ai dezvoltat mai mult scena aceea din cadă, dar nu e problemă. Îmi mintea mea, am existins-o eu pentru tine. A fost genială scena aia, mi-a plăcut la nebunie. Au fost atât de romantici, din punctul meu de vedere, iar Sasuke atât de grijuliu, de atent. Per-fect! Ai avut greşeluţe, însă au fost minore, stai liniştită. Descrierea a fost la ea acasă, aşa cum mă aşteptam, acţiunea a fost perfectă, dialogul a fost la fel şi mă opresc aici. Nu aş mai avea ce să spun despre stilul tău de a scrie. Ai acel ceva ce mă face să citesc în continuare şi mă provoacă să îmi imaginez următoarele scene, însă mereu mă surprinzi. Plăcut, desigur. Îmi place cum evoluează acţiunea, îmi place atitudinea lor. Mă regăsesc în poveste, mă introduci în ea. Mă bucur că nu am mai văzut pasaje plictisitoare, ceea ce înseamnă că te-ai îndreptat şi nu pot decât să te felicit. Asta înseamnă că îţi meriţi pe deplin rangul de critic, mă bucur că vrei să evoluezi şi să nu rămâi la acest standard. Deşi, sinceră să fiu, nu ştiu la ce capitol ar mai trebui să te perfecţionezi, zău aşa. Eah, nemulţumirea ta faţă de tine însuţi, bănuiesc. Nu ştiu ce să mai spun, cu excpţia faptului că abia aştept următorul capitol. Vreau să văd cum vor mai decurge lucrurile, căci acţiunea devine din ce în ce mai interesantă. Anunţă-mă în legătură cu ultimul capitol, dacă nu e prea mare deranjul. Spor la scris şi la idei kiss
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 12:02

Heiiii Emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ce mult timp a mai trecut de cand n-am comentat eu acest fic , vai vai ! Imi place mult mult mult , nu mai am cuvintee ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sper sa aduci repede nextul , ca sunt foarte foarte curioasa sa vad ce se intampla cu astia doi amorezati ;;) ! Te pup si spor la tastat ! Sa ma anuntiii ! >:D<

Acum intrebarile
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] :

Sakura * Ce îi vei spune lui Sasuke , acuma ca ti-a spus ca te iubeste ;;) ?

Sasuke * Lasulee ! Dc nu o saruti odata ?!
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19Joi 14 Feb 2013, 15:08

Ohh, Doamne! >hug> Ema, scrii extraordinar de bine. Mie inca nu-mi vine a crede ca astia doi chiar sunt in baie, goi, Doamne! Si fix atunci ai fost in stare sa te opresti, ca sa ce ? Sa ne terorizezi ? Se vede ca esti o persoana foarte rea. A fost atat de emotionant, totul, frumos, superb. Iar Sakura a fost atat de perfecta, de frumoasa. Si actiunea atat de incitanta, nu-mi pot imagina cum se stapaneste lupul din Sasuke sa nu o sfasie =))))) Ok, ok, gata, ma abtin. Ma dezamagesti, draga mea Ema, am gasit niste greselute pe aici de incepatoare. (D) O sa ti le dau pe mess. O zi buna sa ai si pune next-ul ala mai repede. :*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 10 I_icon19

Sus In jos

Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-