Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
| |
Vă place acest fic ? | - DA ! | | 96% | [ 100 ] | - Nu. | | 0% | [ 0 ] | - Oarecum. Ii lipseste ceva... | | 4% | [ 4 ] |
| Total voturi : 104 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Dec 2012, 21:33 | |
| Itachi daca iti bagi fundul ala de papusel intre Sasuke si Sakura pe maine nu-l mai ai.Ai multa imaginatie si sper sa o duci asa in continuare.Spor la tastat si sa ma anunti. |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 09 Dec 2012, 14:16 | |
| Hei!Hei!Hei! Scuzee ca nu am mai trecut pe aici nu prea mi-a permis timpul ... stii tu ... teza peste teza ... anyway. Superb capitol!! :))) Sa ma anunti cand pui nextul!!!
Kiss $ Hug |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 16:20 | |
| Doamne. Sincer nu am cum să vă mulţumesc îndeajuns că îmi citiţi ficul, vă place şi îmi lăsaţi comentari ce-mi fac inima să galopeze. Sunteţi cei mai fenomenali. Sincer pentru mine contează toate aceste cuvinte. . Îi mulţumesc membrului ce a pus la Sondaj " că îi mai trebuie ceva" apreciez. O să mă străduiesc mai mult, poate aşa reuşesc să-ţi schimb părerea. * laughs * Sper să vă placă acest capitol. M-am străduit să-l fac mai lung, sper că nu am descris prea mult şi am devenit plictisitoare. Îmi pare rău dacă vă dezamăgesc.
Nu uitaţi că încă puteti adresa întrebări persoanjelor.
- Phenylmethane:
De unde ai desenele cu lupii din camera ta? Le-ai realizat tu sau le-ai scos de pe net? Sasuke: Păi să fiu sincer eu l-am desenat.. cel puţin aşa scrie în fişa creată de Ema despre istoria persoanjelor. * thinking before laughing *
- Quin:
Nu ai pus vreo întrebare dar ţin să-ţi mulţumesc enorm pentru acele cuvinte. Mi-ai încălzit inima şi chiar am tresărit.
- Anya:
: O saruti mama , hai ? Sasuke: O sărut, dar nu ştiu când. * laughs before thinking * Ema am făcut rimă !!!!
O luati pe Sakura de nora la certuri si la vanduti castraveti in piata ? Mama lui Sasuke: Desigur, o pun să-mi facă curat în cară într-o rochiţă mini şi să saliveze javrele alea două de Itachi şi Sasuke ka ea. Vrei ? * smile for you *
- Ana Dynamitte:
Tu ce ai fost mooo într-o viaţâââ anterioarââ mooo? Eu mis vrăjitoare şi acum, dar d-aia nebună, aşa că spune ce ai fost???? O.O Sakura: Nu ştiu moooo ce-am fost mooo într-o viaţă mooo anterioară mooo.
Ai de gând să ne mai aduci scene romance? Măcar aşa, de dragul meu te rooog !!! Mie place aceste scene, deşi nu am cu cine să le împărtăşesc :( Sasuke: Păi şi mie ce-mi iese ? O-O
- Edena:
Auzi, sarut-o mai repede pana nu fac crize aici, tu sti de cate capitole astept eu un sarut?!! Sasuke: Mno da păi eu vreau să o sărut dar dacă îi e frică de mine ? Ce vrei să fac ? Să o agresez fizic şi poate şi sexual ? * thinking * Ar fi ceva.
Crezi ca vrea sa te ceara de soata de toate aceste pregatiri? O.o Eu imi doresc, va si vad cu o tarla de copii, sunt sigura ca Sasuke o sa aibe multa treaba cu tine, cand va veni vorba de dormitor. :))) O zi buna =]]]]]]]] Sakura: O.O ..............
- Aneta Balache:
Itachi, ce părere ai despre Sakura ? Ar fi șanse să se fi înfiripat ceva în inima ta, oricât de mic ? Itachi: Ce ? Eu ? E legat de mine ceva ? * boring *
Sasuke, tu o iubești sincer pe Sakura ? Dacă da, dovedește-o cât mai repede cu putință, deoarece m-ai făcut curioasă... Sasuke: Normal ! Vreau să mă cotârcesc cu ea. o.O Nu ştiai ?
Sakura, ce părere ai despre cei doi frați ? Care dintre cei doi a intrat deja în grațiile tale ? Sakura: Ăămmm.. Păiiii... Păiii * thinking how to lie you *
- Natalie :
Cum te-ai simti daca te-ar saruta Sasuke? L-ai iubii indiferent de ce e el? Sakura: Dacă m-ar săruta... dacă m-ar săruta... dacă m-ar săruta *girl in love *
Mai exact , ai degand sa-i spui Sakurei tot adevarul, sau doar o amagesti? Sasuke: Păi cum vrei să-i zic adevărul ? Când fuge de nişte lupi ! o.O Ema: Idiotule ! Ai zis ce e în capitol ! Sasuke: E da ! De parcă n-ar citi acum ! Ema: Ai stricat suspansul... Ah las-o baltă, eşti fără limite. -.-"
- Milkshake:
Ce ai face daca in capitolul urmator Sasuke nu te-ar saruta? :))) Ar fi naspa, nu? :))) Sakura: Whuaaa, nu ştiu. Dacă m-ar săruta frantzeşte. * giggle *
Ce ai zice daca, in loc de costumul acela cu coif, sa fie unul de pisica, din latex, stramt si obraznic? Arr.. ? Nu ca i-ar sta mai bine Sakurei? =))))) Sasuke: O da... M-ăs lăsa capturat de ea, devorat şi tranchilizat. * thinking of her in bed *
Tu esti cam singurel pe acolo.. Hai la mine! =))))))))))) Itachi: Huh ? Eu ? * boring again *
- Melyna:
Dragă Sasuke, ce ai de gând cu săraca fată? Nu vezi că e înebunită după tine? Ai de gând să faci ceva sau îl laşi pe Itachi să ţi-o fure? Sasuke: Itachi e pe invers, nu se uită la fete.
Dragă Sakura, ce ai tu în căpuşorul ăla? Spuneai că nu te îndrăgosteşti de Sasuke şi uite că ai picat în plasa sa. Dar de care-ţi place mai mult: Sasuke sau Itachi? Sakura: Dar de ce toţi mă întrebaţi asta ! Nu e ca şi cum mă gandesc la ambii în pat cu mine !! * tipând * Em: O.O Sasuke: Ce tareeeee. Itachi. O.O
Itachi, tu eşti cel din urmă, dar nu-ţi fă griji că cei din urmă ajung cei dintâi. Şi tu eşti după Sakura sau ai o altă fată din trib după care ochii-ţi umblă? Itachi: Mdeh.. * borind again again * Em: Ce mă fac eu cu tine... -.-" Itachi: Mdeh...
- Angelus Sine Alas:
Ce ai face daca Sasuke s-ar duce acasa la tine si te-ar cere de sotie la mama ta? Sakura: I-aş recomanda să nu încerce asta. -.-" Mama.. păi ea... ea sigur ar...
Ti-ar placea sa ai o aventura de o noapte cu Sakura? Itachi: * deja căutând prin dulapuri cutiuţa cu balonaşe * Em: O.O
Ati vrea ca Sakura sa va fie nora si sa faca o droaie de copii cu Sasuke ? Mama lui Sasuke: o.O Iar plozi ? NU !
- Elina Dynamitte:
Bă, tu nu ştii ce înseamnă iubirea. Îi spui sau nu-i spui Sakurei ce eşti? Sasuke: O să-i spun ! Nu mă mai ... - întervenit de Ema - la cap ! Ema: Hm.. * punching him in head *
Vezi că dacă nu te sărută să nu-ţi pierzi încrederea, tot el va regreta. Doar să nu faci cu ochii la altul, că dacă faci asta, o iei pe spinare. Ah, şi da, sper că Itachi nu-ţi face cu ochiul, nu? Sakura: Ăăăăăă * privind în jur dezorientată * Da, cum spui tu !
Să nu dea naiba să te bagi în prea frumosul cuplu Sasuke şi Sakura. Ia, că tu - cred - că ai destule fete. Acum, vreau să te întreb, dar să-mi răzpunzi cât de sincer poţi: O placi pe Sakura? Itachi: Găgăuţa aia rozalie în cap ? Seamănă cu o pătură roz, nici gând. * boring * Sakura: O.O Ema: Wow.. Aşa Itachi ! Eşti de al meu ! Sakura: O.O
- Smile for You:
Nu m-ai întrebat nimic despre persoanje dar ţin să-ţi spun că nu m-am inspirat din Twilight, când am scris această idee nu am asociat-o deloc cu filmul.
- Naty:
Ce ai vrea sa-ti spuna Sasuke despre trecutul sau ? Sakura: Păi vreau să ştiu ce a fost cu acel vis... * fiind serioasă *
- ~ Lola ~:
Deci, copilu, tu o placi pe Sakura DA sau nu? Ori vrei sa te joci cu sentimentele ei putin pe'acolo?( sper ca ultima intrebare sa fie negativa ) Sasuke: Hm.. * thinking of this * hm....
Nu mai fi asa prsotuta, esti foarte frumoasa sa stii. Daca Sasuke nu te saruta sa stii ca nu-i capat de lume, ca poti tu sa-l vrajesti cu farmecul tau unic, si te asigur ca o sa-ti cada imediat in plasa, dar ai grija sa nu-l scapi si sa ti-l ia alta Sakura: ALTA ?! Nu o să se atingă nimeni de Sasuke-iubiţelul-meu-păros-drăgălaş-alintabil-dodododod ! The world : O. O
Tie iti place de Sakura? ( spre binele tau raspunusul tau ar trebui sa fie NU, ca de nu... vezi tu ce patesti :> ) Itachi: Nu.. * boring* E oribilă. Sakura: T.T
- Ruby ☆:
Mulţumesc mult de tot pentru că îmi citeşti ficul şi că te-ai încumetat să citeşti 7 capitole. Nu, desigur că nu voi face această greşeală pentru amatori. Nu vor face copii, nu vor divorţa. O să fie iubire, suspuans, acţiune şi foarte mult dramatism, dar nu în sensul ăla.
În capitolul anterior:
" O să-mi spună totul... Chiar o să-mi spună. " " - Oh, veniţi lângă foc ! strigă o voce feminină ce imediat o indentific cu cea a mamei brunetului. Avem marshmallows*, atât de delicioase şi nerăbdătoare să le mâncăm, urlă să le frigem odată. Itachi, bate puţin în tobe şi împrospătează atmosfera. Sasuke, nu vrei să-i arăţi Sakurei dansul nostru ? rosteşte pe un ton blând, zâmbetul vesel fiind întipărit pe chipul ei. " " O bătaie de tobă se face auzită, rupând liniştea melodioasă. [...] Fără să-mi dau seama mă avânt în dans, cu el, şi ambii începem să rândem în hotote şi să ne imităm miscările. [...] Mână lui o prinde pe a mea, într-o încercare de a mă apropria de el, dar paşii pe care îî urmez, ne fac să ne depărţim plini de o disperare de a ne atinge corpurile. " "- Atât de frumoasă eşti, roseşte mângâindu-mi obrazul. [...] Mi se sentimente şi reacţii îmi străbat corpul. " " Fă-o. Sărută-mă Sasuke. Te doresc cum nu am dorit aerul. "[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] C A P I T O L U L V I I I[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Simt cum sângele pulsează violent prin vene, dorind cu disperare să îmi traverseze toate cotloanele corpului. Cerşec aer, în ciuda respiraţiei mele adânci. Chipul lui e tot ce văd, întipărit pe retină pentru tot restul vieţii mele. Căldura se intensifică, devenind insuportabil de plăcută, doar din cauza atingerii lui. Dacă e un vis, nu vreau să mă trezesc. Dacă nu este, atunci nu îmi doresc să adorm niciodată. Aş petrece o întreagă eternitate alături de el. Îi zâmbesc cald, primind strălucirea celor mai albi dinţi, atât de delicaţi, dar fatali. Energia îmi scaldă trupul în exatz, simt cum încep să mă desprind de realitate şi să fug prin lumea mea, atât de dulce şi perfectă. Viaţa mea e suspicios de formidabilă.
Liniştea este retezată de un urlet de lup, plin de putere şi gata pentru o luptă. Pielea mi se face de gâină, iar, instinctiv mă depărtez de Sasuke privindu-l atent. Mama acestuia, împreună cu Itachi, se ridică bursc privind în pădure, oferindu-mi senzaţia că pot vedea mai departe decât pot eu. Mă retrag cu încă un pas, inima continuând să-mi bată nebuneşte. Ceva o să se întâmple, simt asta în corpul meu, adrenalina pregătindu-se pentru o ageră luptă. Alt urlet de lup se face auzit, de data aceasta mult mai intens şi apropriat. Clipesc des, privind adânc în pădure, vrând să descopăr singură ce e acolo, dar din tufişuri apare un lup. Gura mi se deschide larg, de uimire, la vederea unui lup atât de mare, aproape jumătate de om, mult mai mare decât este normal, având o blană stufoasă şi nişte ochi de un verde ireal. Picioarele-mi tremură bătute de vânt, inima stând în loc, respiraţia intensificându-se. Scap un icnet de frică în momentul în care înaintează spre Sasuke şi mama acestuia.
Mă retrag încet, privind atent acel lup. Încerc să-mi rederesez respiraţia. Fără rost. Tensiunea se simte în aer, tulburându-l şi creând un disconfort, resimţindu-se asupra tuturor. Braţele lui Sasuke stau încordate, gata de a sfărâma ceva; mama acestuia este calmă prezentând o ţinută impunătoare, bărbia fiindu-i uşor ridicată şi spatele drept, iar în cele din urmă Itachi fiind lângă Sasuke, ascunzându-mă de acel lup sau cel puţin aşa presupun eu. Simt că eu nu trebuie să fiu acolo, că sunt un străin. Liniştea dureroasă se încheie cu un mârăit puternic, din gâtul lupului. Crengiile pocnesc când labele lui ating solul, fiind singurul sunet ce mă aduce la nebunie. Imi simt vena cum pulsează, la frunte. Îmi arde faţa şi nu pot face nimic. Stau acolo şi îi încurc pe Sasuke, Itachi şi mama acestora. Sunt doar o piatră în roată, care te încurcă şi îţi încetineşte timpul. Fără folos. Simt o durere, acută, în piept. Probabil l-am dezamăgit, ca de fiecare dată. M-am săturat să o duc aşa, vreau să aflu adevărul.
- Ce vrei ? se aude vocea mamei băieţilor, atât de dură, joasă şi plină de putere. Tonul vocii nu îi mai este cald, aşa cum a fost câteva minute în urmă, ci unul înflexibil, rece. Tresar uimită de felul în care s-a schimbat în câteva minute. - Mamă... nu, nu e nevoie să ne luăm la harţă, continuă brunetul cu părul lung. - Trebuia să ştii că nu ai voie cu ei.
Privesc în jur, dezorientată, încercând să aflu de unde vine această voce, total necunoscută mie. Crengile se sfărâm, acelaşi sunet dându-mi fiori pe şira spinării. Sentimentul de deja-vu revine. Sângele îmi strabate venele cu violenţă, durându-mă braţele şi picioarele. O umbră se iveşte din pădure, aducând cu ea un aer rece. Când razele lunii pică pe faţa acestuia icnesc scurt, văzându-i cicatricea lungă ce îi răzbate obrazul, buzele lui fiind deformate. Privirea îi este dură, plină de ură şi sânge. Buzele îi sunt strânse într-o linie subiţire, dar cicatricea îi oferă un aer de nervozitate, gata să omoare, gata să devoreze, ca un animal. Un animal slăbatic. Un lup. Îmi lipsesc rapid mâna la gură, încercând să păstrez linişte, să nu se observe teama mea şi în primul rând să-mi stăpânesc ţipătul ce doreşte să se facă auzit. Părul îi este gri, ca inoxul, lung până la talie. Chipul lui îmi provoacă teamă, corpul ţipând să fug de aici. Nu e bine. Ceva rău se întâmplă.
- Ţi-am spus să o tuleşti de aici, javră. Nu avem nevoie de sfaturile tale. Crezi că dacă nu avem un Alfa ne poti conduce ? Nu voi accepta acest mariaj. Ştiu cum sunteţi voi, vă place cruzimea, să oferiţi durere doar ca să vă satisfaceti poftele animalice, noi nu suntem aşa, răspunde prompt femeia, nelăsând urmă de frică pe chipul ei în ciuda diferenţei acesteia faţă de bărbat. Statura lui este impresionantă, periculoasă, dar cu mult mai impunător este tonul cu care mama bruneţilor îi răspunde. - Desigur că nu puteţi trăi fără un Alfa, a fost atât de jalnic încât am reuşit să-l dau la colţoşi. Femeie, nu mă subestima, sunt în stare să-ţi sfărâm viaţa doar într-o singură palmă. Ce caută fata cu voi ? îi răspunde pe un ton grav şi revoltător. Pumnul meu se strânge, plin de nervi. Cum îndrăzneşte să-şi bată joc de ea, e o femeie. Femeia trebuie respectată, făra ea nu ar exista un bărbat. Îmi retrag cuvintele interioare când acesta îşi mută privirea asupra mea. Mă priveşte ca şi cum ar fi auzit gândurile mele. Simt mii ace cum îmi străpung corpul, omorându-l pe loc. Curajul meu este mort, la pământ. Continuă să mă privească ca şi cum eu sunt ceva ce nu ar trebui să existe, un lucru rău. Înghit în sec, dorind să nu exist. Îmi mut piciorul în spate, dorind să mă depărtez de privirea lui ucigătoare, producând zgomot mai mult decăt anticipasem. Lupul mărâie, putând să-i observ balele care se preling pe pământ. - Ce vrei să faci cu ea ? Nu-ţi ajung bietele animale ? Eşti Diavolul ! scuipă cuvintele bruneta, vocabularul ei fiind unul violent, uimându-mă. - Să o omor, răspunde mârâind. Nu are ce căuta cu voi, eu sunt şeful acestei zone. Atâta timp cât tu ai şatra ta staţi aici, spune arătând spre cei doi fraţi, faci cum comand eu. Dacă nu pleci de aici sau o să sfârşeşti la fel ca fostul tău Alfa. Voi toţi, vă răzvrătiţi cu fiinţa voastră. Asta sunteţi, nu vă mai ascundeţi, nu mai remediaţi ce sunteţi !
Toţi trei tresară la cuvintele lui, după încruntându-se simultan. Itachi face un pas în faţa spre mama lui în timp ce Sasuke se retrage, apropriindu-se de mine. Respir adânc si temătoare, înţelegănd că eu nu am ce căuta aici şi că trebuie să mor. Îl privesc pe Sasuke, simţind cum lacrimile îmi inundă ochii, fiindu-mi frică. Mă priveşte scurt şi dur, tâsâind dezamăgit. Îmi strâng ochii dorind cu disperare să nu fiu atât de slabă, să pot lupta împreună cu ei. Mereu am fost persoana în plus, mereu am greşit şi am încurcat pe ceilalţi. De aceea am învăţat că trebuie să fii pe cont propriu, dar nu pot să nu mă simt îngrozitor pentru că îl dezamăgesc. Trebuie să mă schimb ! Trebuie să o fac pentru el ! Îmi pasă de el, e total diferit de ceilalţi dar urăsc frica pe care mi-o provoacă timpul petrecut prea mult în preajma lui. Sentimentele mele îmi par atât de cunoscute, e ca şi cum mă aşteptam la ele. De ce totul se încurcă când sunt cu el ?
Gândurile îmi sunt spulberate când mâna lui Sasuke o strânge pe a mea. Frica mi se reduce considerabil ştiind că e aici şi mă protejează. Cu mişcări line îmi desfată pielea, în timp ce se joacă cu degetele mele în ciuda tensiunii dintre noi toţi. Îi privesc umărul observându-i muschii încordaţi, gata pentru un eventual atac ce să-l oprească. Clipesc des trezindu-mă la realitate, urechile mele depistând un schelălăit de animal. Mă trag în spatele lui Sasuke, apucându-i umerii, ridicându-mă pe vârfuri astfel încât să pot observa ce se petrece. Itachi se află peste acel lup, ţinând braţul pe gătul lui, în timp ce animalul se zbate, improşcându-l cu salivă, colţii ascuţiţi observându-se când mârâie nervos. Scap un icnet de teamă, dar Sasuke îmi strânge mână şoptind să stau calmă. Închid ochii şi fac abstracţie de acele mărâieli, încercând să gândesc şi să înţeleg de ce Sasuke doreşte să scap de teamă. Deci trebuie să fie adevărat că animalele sălbatice pot simţi teama şi asta îi atrage să atace, să omoare, să sfâşie. Trebuie să-mi păstrez calmul.
- Sakura, cand îţi fac semn fugi, fugi departe ! îmi şopteşte Sasuke aproape de buzele mele. Nu te uita în urmă orice ai auzi, ai înţeles ? Nu te uita !
Respir adânc când îmi dau seama că buzele noastre sunt atât de aproape de un sărut, aproape de ce-mi doresc. Nu mai pot să fiu atentă la cuvintele lui. Îmi trec limba peste buza inferioară pentru a o umezi. Îl privesc în ochi observând tristeţea şi mânia arzând acolo. Nu se retrage, rămâne în aceiaşi poziţie parcă aşteptând să fac primul pas. Trag aer adânc în piept şi-mi ridic chipul spre al lui, cerându-i prin privirea mea un sărut. Clipeste des, înţelegând ce vreau, privirea lui devenind uimită de dorinţa mea. Nu ştiu ce se petrece în jurul meu, nu am habar unde poate să fie acel necunoscut sau acel lup, sunt pierdută. Mă aproprii de el, hotărând să fac eu primul pas, atât cât timpul ne mai este la dispoziţie. Gem de durere când imaginea buzelor lui însângerate îmi apare în minte. Murdare, pline de sângele cuiva. A omorât. A ucis. Mă retrag uşor afirmându-i porunca evitând contactul el. Oftează. Am greşit, din nou. L-am rănit, m-am retras fix în momentul când trebuia să-l sărut, să-i fur buzele pentru mine. Am pierdut, probabil, ultima şansă de ai dovedi că nu îmi este teamă de el, dar am dat-o în bară.
Un icnet de durere îmi atrage atenţia. Privirea mi se mută asupra mamei bruneţilor ce deja se află într-o bătaie cu acel necunoscut. Inima îmi bubuie în piept când observ ferocitatea cu care o loveşte, nepăsându-i că e o femeie şi că nu are aceiaşi putere ca a lui. Se fereşte, dar primeşte un pumn în barbie, picioarele ridicându-i-se de pe pământ, picând pe sol auzindu-se o bubuitură ce-mi face corpul să tresalte speriat. Îi strâng braţul lui Sasuke, care mâniat acel bărbat înjură în şoaptă, făra să pot să-i desluşesc cuvintele. Privesc cu ochii mari spre femeie care se ridică, strâgându-şi pumnii muşchii încordându-se. Privirea-i plină de ură, gata să-l distrugă. Dă să-l lovească, reuşeşte dar e prinsă de gât şi aruncată într-un copac. Ţip speriată şi îngrijorată. Un mârâit se face auzit aproape. Îmi întorc privirea uşor, teama instalându-se asupra mea când observ acel lup. Balele îi curg pe sol, privind spre mine însetat de mâncare. Picioarele îmi tremură iar insinctiv îl trag pe Sasuke de mână. Acesta nu apucă să reacţoneze pentru că imediat apare Itachi ce loveşte acel lup în cap. Îşi ridică privirea, ce-i străluceşte în razele lumii, plini de putere. Îi face semn lui Sasuke spre pădure, privindu-l atât de adânc, aproape trasmiţându-i ceva. Pleaca, fugind spre acel bărbat ce îl prinde şi aruncă pe jos.
- Până aici vă este ! ţipă acesta ridicându-se având o privire de un roşu sângeriu. O să plăteşti pentru asta, spune vorbind cu mama gemenilor după care strângându-şi pumnii. - Sakura fugi ! ţipă Sasuke şi Itachi în acelaşi timp din pădure făcându-şi apariţia o haită de lupi, mârâind, privind toţi spre mine. Înghit în sec fără să realizez cuvintele lor doar atunci când sunt îmbrâncită de Sasuke, aproape gata să pic pe jos.
Privesc speriată spre Sasuke ce ţipă încă odată la mine să fug, după înjurând. Mă întorc privind pădurea, atât de deasă, întunecată şi plină de fantome gata să mă prindă şi să mă omoare, să mă facă să urlu. Am impresia urâtă că se formează un drum special pentru mine, gata să mă blocheze acolo, în acel întuneric. Singură, în aceea deşărtăciune a pădurii. Trebuie să o fac. Respir adânc înaintând uşor dar mă întorc cu privirea şi observ un lup cât mine, cu o privire neagră, având o blană gri, stufoasă si murdară blocând drumul spre pădure. Clipesc des, uimită, pupilele fiindu-mi dilatate. Picioarele încep să se pună în mişcare când lupta devine şi mai aprigă. Fug ! Fug cât pot. Îmi e frică, chiar îmi este frică, aşa cum nu mi-a fost. Nu vreau să mor, nu vreau să se termine totul. Nu pot să las lucrurile aşa cum este.
Mama mea... O iubesc atât de mult. E bolnavă, oricând poate să moară, să rămân singură cu un tată pe care nu-l iubesc . Nu-mi doresc asta, nu-mi doresc să mor fără să ştie cât de mult o iubesc, că este un model pentrumine , unul adevărat, o eroină ce mi-a dovedit că poate trece peste indiferenţa soţului ei, că poate să mascheze totul pentru binele meu. Ştiu că suferă, ştiu că nu mai poate. Câteodată o mai prind când plânge, dar nu mă duc la ea, nu pot să fac asta . Probabil aş plânge cu ea şi nu îmi doresc asta, nu pot să fiu laşă, nu pot să-i mai las pe ceilalţi din jurul meu să îmi vadă slăbiciunea şi să profite de ea. Viaţa mea a fost o nebunie încă din momentul în care m-am născut, la ora 2 noaptea, într-o seară cu lună plină. Mama m-a povestit că puteam să mor din cauza ombilicului, ce aproape mă sugruma. A fost un mare noroc că nu s-a întâmplat aşa. Tragediile au continuat, la vârsta de 3 ani era să cad de geamul blocului pentru că mă suisem pe un calorifer. Mereu când mă întrebam de ce fac atâtea lucruri rele i-am zis pentru că asta simt. Când mi-am făcut primi prietenii toţi au râs de mine, de felul meu de a fi, mai rebelă, mai revoltată şi cu un caracter de băiat. Nu-mi place feminitatea, e ceva mult prea rafinat pentru mintea mea murdară. Nu suport ocaziile speciale, îmi place sălbăticia, pericolul, în ciuda faptului că mă sperii repede, ador sentimentul acela când adrelina îmi străbate venele violent, curgând în plină forţă. Mă alimentează.
Mereu am trăit viaţa la maxim, ieşind din cuvântul părinţilor, de cele mai multe ori lăsându-se cu bătaie asupra mea, ura mea crescând asupra tatălui ce nu ezita niciodată să mă lovească cu prima greşeală ce o făceam. Faţă de mama e un Diavol, unul ce nu are pic de suflet. De cele mai multe ori am senzaţia că se preface că-i pasă de mine, mai mult mă urăşte. Nu voi uita niciodată certurile cu mama, în care era agresată de cuvintele lui murdare, violente. Nu s-a gândit niciodată cât de mult mama îl iubeşte, a rănit-o fără să-i pese de ea, doar pentru el trăieşte. Nu-l iubesc, e persoana pe care o dispreţuiesc cu tot sufletul. El este şi cel ce mi-a transformat idealismul iubirii într-un păcat dureros. Nu pot avea încredere în baieţi, urăsc dragostea. Ea nu există. Niciodată nu am iubit pe cineva, mai ales un băiat. Toate relaţiile mele au fost pe baza atracţiei, la fel cum ar trebui să fie şi cea cu Sasuke, trebuie să fie la fel !
Un urlet puternic de lup mă trezeşte din lumea mea. Privesc în jur, în timp ce fug, pierzându-mi atenţia de la drum, astfel alunecând într-o baltă, murdaindu-mi hainele. Noroiul îmi străbate faţa, vizibilitatea scâzând. Mă ridic în genunchi stergându-mi ochii cu podul palmelor. Hainele mi le simt ude, frigul serii oferindu-mi fiori pe şira spinării. Îmi observ turbanul alb pătat de un lichid maroniu, distrugând frumuseţea impecabilă a acestuia. Întind mâna, vrând să-l prind şi să fug în continuare dar un sunet de crengi sfărâmate rupe liniştea. Ridic capul, rapid, precum o căprioară investigând zona. Nimic. Se ascunde. Apuc turbanul, îl strâng în mână, trag aer adânc în piept şi mă ridic alunecând în noroi lovindu-mi capul de o buturugă. Gem de durere când o bufnitură se face auzită lângă mine. Mă pitesc după acel tufiş menţinându-mi respiraţia regulată, deşi fruntea îmi pulsa de durere şi căldură. Sunetul crengilor se face auzit chiar în spatele meu. Imi pun mâna la gură, oprindu-mi un tipăt de ajutor. Respiraţia îmi e regulată, dar fruntea mă înţeapă îngrozitor din cauza frunzelor ce pică pe faţa mea. Trebuie să fug. Acum !
Ţip ! Mă ridic şi o rup la fugă lovindu-mă de nişte tufişuri. Un mărâit se face auzit. Vântul îmi înţeapă faţa, iar crengile copacilor îmi zgărie braţele şi picioarele expuse. Mârâitul se intensifică. E în spatele meu ! Cotesc la dreapta brusc ajugând la un deal. Privesc distanţa enormă. Mă arunc, nepăsându-mi de următoarele accidentări. Mă rosotogolesc, lovindu-mi corpul violent de solul rigid. O piatră îmi izbeşte ficatul din plin. Ţip de durere, punând mâinile peste faţă protejând-o, oarecum. Corpul meu continuă să se rostogolească, fiind lovit de diferite tufişuri. Privesc printre degete şi observ un trunchi de copac departe de mine, dar spre care mă îndrept. Mai departe de el se observă un lac, fără să mai existe o zonă dreaptă pe care să mă pot oprii. Trebuie să mă aşez cu faţa spre el, să mă opresc din acesată alunecare, altfel voi pica în lac. Nu am habar să înot. Trebuie ! Îmi ridic piciorul pregătindu-l pentru impactul cu copacul, fiind gata să-mi opresc corpul ce alunecă peste toate acele frunze şi pietre, rănindu-l.
Piciorul face contact cu suprafaţa puternică a copacului. Se îndoaie, dar mă încordez încercând să-mi opresc alunecarea. Ridic rapid celălat picior proptindu-l. Imi întorc corpul pe o parte apucand o creangă trâgând de ea. Mă înţeapă, dându-mi sângele. Scap un icnet de durere. Brusc mă ridic şi apuc copacul în brate, izbindu-mi pieptul de el. Am reuşit ! M-am oprit ! Respir rapid privind în sus, observând acolo întreaga haită de lupi. Toţi mărâie nervoşi. O rup la fugă pe marginea lacului dar imediat îi aud cum urlă. Îmi întorc capul în timp ce fug, observându-i cum sar de la aceea distanţă. Îşi întind labele, zburând pentru câteva clipe. Ochii lor însetaţi după hrană mă sperie. Accelerez dar alunec când pământul se cutremură sub picioarele lor. Nu ! Nu pot să fiu prinsă tocmai acum. Mă împinâng în picior ridicându-mă şi fugind cât mă ţin picioarele. Respiraţia îmi este întretăiată, ficatul mă înţeapă îngrozitor iar din frunte simt cum curge un lichid cald, sânge. Sar peste o buturugă în acelaşi moment un lup ce apucă să-mi zgărie gamba. Strâng ochii de durere şi îmi continui fuga dând de un alt lup. Blana lui gri şi stufoasă stă ridicată , mârâitul lui speriindu-mă. Îi privesc ochii,care sunt negri şi îl recunosc. Acelaşi lup ca cel de atunci. Porneşte spre mine, eu continuând să fug. Trece pe lângă mine frecându-şi blana de a mea, ştergând o parte din noroi. Continui să fug, dându-mi seama că acel lup este de parte mea.
Este un lup. El este. El.
Ultima editare efectuata de catre Enya in Joi 20 Dec 2012, 02:55, editata de 2 ori |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 16:22 | |
| dau edit Edit-ul ? Edit
Emm' Mi-a plăcut tare mult acest capitol. Nu am ascultat melodiie, dar imaginea a fost drăguţă :3 Capitolul m-a impresionat prin lungimea lui, dar şi prin descriere. A fost frumos. Mi-a plăcut ce se întâmplă în continuare şi ştiu că ultimul lup este Sasuke, dăă! Nu ştiu de ce dar am impresia vagă, că se va întâmpla ceva măreţ. Ema, ficul tău nu este plăcerea mea interzisă, dar îmi place ce-i drept :P Să mă anunţi când pui nextul.
P.S.: Aş vrea să dau comm-uri mai lungi, dar că acest lucru este îndeplinit de alţii... Mi-au furat plăcerea de a fi unică prin comentarii (D) ___________20:00- 15 Decembrie 2012- începutul de scris al unui nou comentariu___________ Aşa şi acum să aduc comentariul pe care mi l-am propus pentru că vreau să mă joc cu tine. Nu de alta dar vreau să-ţi văd faţa când o să-l vezi pe ăsta, da? Că ştiu că tu mă cunoşti dar nu vrei să spui adevărul :P Ştiu că ştii că ştiu că tu ştii pe mine :3 'Ana Dynamitte: Tu ce ai fost mooo într-o viaţâââ anterioarââ mooo? Eu mis vrăjitoare şi acum, dar d-aia nebună, aşa că spune ce ai fost???? O.O Sakura: Nu ştiu moooo ce-am fost mooo într-o viaţă mooo anterioară mooo.
Ai de gând să ne mai aduci scene romance? Măcar aşa, de dragul meu te rooog !!! Mie place aceste scene, deşi nu am cu cine să le împărtăşesc :( Sasuke: Păi şi mie ce-mi iese ? O-O ' Data viitoare când mai îmi răspunzi la întrebări draga mea Ema, pe MINE să mă pui prima. EU am fost PRIMA care ţi-a dat cele mai LUNGI comentarii şi tu mă pui a nu-ştiu-câta? Să-ţi fie absolut ruşine. Sakura, 'moo'-ul prea des dăunează GRAV sănătăţii. Numai experţii în nebuneală o pot folosi de minim 16 ori într-o frază. Capishi? Sasuke, ţie să-ţi iasă ceva? Poi desigur mamă că nimic, ci doar MIE Tu n-ai importanţă decât în capitole :P Eu sunt cititorul, eu sunt stăpâna, clar? Dăi Cezarului ce-i al Cezarului :3
Acum ascult prima melodie şi e destul de drăguţă aşa cum începe. E electrizantă O.o Imaginea ţi-am spus, e drăguţă :3
Eu care aşteptam ditamai sărutul cu salivuţă şi muşcături de buzişoare aşa cum ştiu că vei face şi tu? Tu ce face? Tu aduce bătaie? Adică.. pe bune acum, am spus romanceee măă. Vezi să nu mă superi data viitoare. Că atunci vreau şi romance şi action clar? Ştiu, mi-s impunătoare
Aşa... Chiar nu ştiu cine este acel capishi-marchiavel-cuvinte-pe-care-nu-le-ştiu-cine-tata-mare-o-fi-el-nu-ştiu , dar în fine. Să apunem că trecem cu vederea. Dar în acelaşi timp am aflat multe despre trecutul lor. Cum că tatăl bruneţilor a fost ucis cu cruzime de către un Alfa? Ce e ăla Alfa? Afla, Mega, Extra? Da ce facem mă noi aici? Chimie? ododododo. Ema mă înnebuneşti tu p minie
Sasuke chiar m-a dezamăgit când s-a uitat cu privirea aia la Sakura sau când vroia ca rozalia să-l sărute. Acum pe bune? Cine nu ar vrea să fie sărutat de o bunăciune cu dos mare? CINE??? eu clar nu- sunt fată (D) dăă! Dar dacă m-ar chema An Dynamitte, ar fi fost o mare bucurie pe mine şi pe ... ochii- buzele mei-mele (D).
Mama lor este o adevărată lupoaică frate. Atât de uternică în vorbe şi o asemenea stăpânire de sine. Şi cred că din cauza fizicului ei, acel ... căţeluş vrea s-o ia de papa-lapa nevăstiucă. :3 Nu ştiu, dar cred că acest Alfa va avea un sfârşit tragic :))) Şi cu foarte foarte multe lacrimi... de bucurie.
Chiar m-ai băgat ninţel în ceaţă cu dealul, ba era apă ba nu era. Ba o durea, ba nu o durea, ba se rostogolea ba se gândea. Poi da ce e ea mă? E... hmm (D)
Lupii aceia nu-mi plac de niciun chip să ştii. Chiar nu mi-au dat fiori (D), chiar nu le-am văzut colţii sau balele că mă făceau să râd :)))
Întrebări: Sakura: Când te vei transforma în lup? Când? Când? (GOO) Sasuke: BĂĂĂĂ NEBUNULEEEEEE!! TOT N-AM VĂZUT SĂRUTUUUL! Eşti atât de laş încât vrei ca ea să facă primul pas? Da ce? Nici măcar dorinţa mea nu vrei s-o îndeplineşti şi nici pe Saku să o săruţi? Tocmai ai lovit doi iepuri dintr-o lovitură (D) Alpha: Eşti banană? Că maimuţelor le plac bananele să le digere
_________Terminat la- 20-30 - Scris bun în continuare! __________
Ultima editare efectuata de catre Anna Dynamitte in Sam 15 Dec 2012, 20:30, editata de 3 ori |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 16:49 | |
| Heii. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Multumesc de anunt. Oau ce capitol ! Plin de actiune, de sentimente. Superb. Absolut superb. Mi-a placut foarte mult ! Offf si erau pe cale sa se saruteeeee [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sakura.. cum sa reziste atat de ranita si.. oau. Deci capitolul acesta e fenomenal. Atat de multa actiune, daca s-ar face un film, ar fi.. waaaaaaaw. 3D [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Genial. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Oricum, sunt foarte bucuroasa ca ai adus capitolul si vreau neaparat nextuuuul. Sunt nerabdatoare. Atatea idei extraordinare. Esti geniala. Succes in continuare cu scrisul, sper sa ma mai anunti. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 17:55 | |
| Hey!!
Dei nu pot sa creed. Stiam eu ca nu se mai saruta. Prima data am crezut ca da, dar acum am stat sa ma ganesc 'Oare daca chiar toti ar vrea sa se sarute, sar intampla asta?'. Si am ajuns la concluzia ca nu. Am avut sperante a doua oara, dar de nicaieri aa aparut o imagine cu buzele lui Sasuke pline de sange.Ei, ce sa zic. Poate era mancare:)). Chiar imi place mult fic-ul. Acum mi-am dat seama mai bine ca te inspiri din Twilight. Chiar as vrea sa-ti citesc pana la capat povestea din doua motive: 1.Imi place cum scrii, 2.Imi place Twilight. Deja am terminat cartile. Sper sa aduci repede next-ul. Vreau sa aflu cat mai repede ce se petrece. Sunt asa de curioasa. Chiar ma atrage ppovestea, ingrijorator de mult. Poate o sa incep sa ma uit la 2 zile daca ai postat. Mda. Sa ma anunti.
Te pup, spor la scris! Enya: Nu mă inspir din Twilight deloc. Am mai specificat asta. M-am săturat să văd astfel de mesaje, chiar mi-am săturat Nu copiez nimic de acolo, nici nu m-am gândit la Twilight când am scris. Seriously ? :/ |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 18:04 | |
| Hey mother... nu ştiu de unde să încep...
În primul rând mulţumesc pentru mesajul privat, iar în al doilea, huh, nu ştiu ce să spun ! A fost absolut minunat capitol ! Plin de acţiune, dragoste, curaj, frică, iar dacă îţi mai înşirui pe aici sentimentele pe care le-am trăit pe parcurs ce am citit capodobera ta, presupun că mă vei mustra când mai vorbim noi...
Sasuke s-a transformat, e lup, yoi da' ce mă bucur ! Şi a venit chiar la timp pentru rozalie ! Acum încep să înţeleg acele amintiri pe care ea le avea capitolele trecute...
1. Itachi, tu şti cât te admir eu pe tine ? Ai jucat în Naruto Shippuden, m-am îndrăgostit de tine, dar acum că joci în ficuri, mişcă-te şi fă şi tu ceva! Pentru numele lui Dumnezeu, dacă nu faci ceva, am de gând să te vopsesc în cap roz ! I am serious with this part !
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Sam 15 Dec 2012, 19:03, editata de 2 ori |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 18:04 | |
| Buna, buna. Em, a fost un capitol genial! Mi-a placut la nebunie! Nu as mai fi vrut sa se sfarseasca. Teama Sakurei, atacul lupilor si a tipului aluia, faptul ca mama brunetiolr este o adevarata luptatoare m-au facut sa ador capitolul. A fost prea tare, prea rebel! Iubesc faptul ca Sakura este o fira rebela si ca nu ii place sa fie slaba. Ador caracterul ei. Nici nu prea stiu cum sa iti spun cat de mult imi place ficul si cat de mult imi place de Sakura! Deci Sasuke este lup. Asta va fi destul de tare, deabia astept sa vad ce se va mai intampla. Ador caracterul personajelor, este genial! Bine, eu chiar nu stiu cum sa te mai laud. Si tipu ala, ce naib* se baga el in viata lor fericita si linistita?! Vrea sa se casatoreasca cu mama brunetilor, lasa ca vede el ce pateste. Deci el este tipul care l-a ucis pe tatal lui Sasuke si Itachi. Astept cu nerabdare momentul in care va fi ucis de baieti si Saku. Stiu eu ca va avea si ea ceva de-a face, insa ma voi bucura nespus sa vad suferinta lui. Em, cred ca ti-a luat cam mult sa raspunzi la comentarii, insa te apreciez foarte mult pentru cat de mult ti la fic si la scriitori. Ma bucur sa vad ca te straduiesti asa de mult, putini sunt autorii care chiar isi dau cu adevarat interesul si ma bucur ca tu esti una dintre ei. Asa, acum mai vreau sa mai pun cateva intrebari. Pentru Saku>>> Hai Saku, nu crezi ca faptul ca Sasuke este un lup este destul de tare?? Eu cred ca e genial, mi-ar fi placut sa am un iubit ca el. Si aduna-te, stii ca esti puternica si curajoasa. Sasuke>>> M-am cam traznit o idee de intrebare in timp ce citeam capitolul. Ca tot mi-am reamintit de acel vis... nu cumva voi doi a-ti avut parte in trecut de niste nopti albe? Nu evita subiectul si nu spune nu ca nu te cred! Mama lui Sasuke>>> Doamna va admir foarte mult pentru curajul si puterea voastra, va rog cotonogiti-l bine pe idiot*l ala de a intervenit intr-un moment asa de frumos. Itachi>>> Ce parere ai avea daca Sakura v-ar ajuta sa-l distrugeti pe tipul ala?
Cam atat, sa vi repede cu nextul, bafta la tastat si multa inspiratie. Mult succes si la liceu. |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 18:12 | |
| Pe toate macaroanele! Ema! Ce ai făcut fetiţa mamii aici? E...e..e.e..e...nu mai e nimic! E superb! Defapt nici nu am dreptul sau cuvinte să mă exprim, pentru că eşti singura care a putut să mă facă să trec de la starea de romantism, aşteptând sărutul dintre cei doi, la cea de adrenalină, cu lupii şi să vreau să alerg si eu odată cu Sakura, şi apoi m-ai făcut să plâng, chiar m-au podidit lacrimile la starea de tristeţe transmisă de povstea cu familia Sakurei. Muzica a ajutat foarte mult la intâmplări, mereu alegi ce-i mai bun. Să numai zic de faptul că am aşteptat foarte mult pentru capitolul ăsta, şi nu a fost în zadar pentru că tu niciodată nu mă dezamăgeşti, nici nu se poate aşa ceva! îti mulţumesc că m-ai anunţat, eu îti urez spor la scris şi la idei, vacanţă plăcută şi sărbatori frumoase că tot se apropie, şi să ai parte de odihnă!
Întrebări pentru personaje:
Sasuke:
-Măi omule! Tu ce faci? Aştepţi să te sărute ea pe tine, nu tu pe ea? Ce e asta? Ce fel de bărbat eşti tu?
Sakura:
-Acum că ştii că Sasuke e lup ce vei face? Îl vei iubii în continuare sau vei fugii?
|
| | | Pucca <3 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Piatra-Neamt acebook : https://www.facebook.com/robertaioana.moale
Nr. mesaje : 19 Puncte : 25 Reputatie : 4 Hobby-uri : Desen, volei, handbal, sa ii fac pe oameni sa rada <3 Stare de spirit : Vesela mereu oricand si oriunde <3
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 18:17 | |
| Tu, tu, tu, tu, tu, tu ai belit-o! Cum d-zeu mamei lor de treaba sa citesc aproximativ 10 capitole in 12 paginia, a? Dar sa fim seriosi mi-a placut Dar mama , cum e posibil ca o fata ca tine sa scrie asa de lung care eu nu sunt deloc multumita? :>.<: Am si eu niste intrebari pentru personaje : Pentru Sasuke: 1. We magarule, asa de greu iti ia sa faci tu primul pas, chiar cand erai fix atat de aproapele de buzele ei? 2. Iti place asa de mult sa o ranesti pe Sakura, fix pe frumoasa adormita? 3. De ce il tii in lesa odata si inca odata pe Itachi, a? Pentru Sakura: 1. Sakura, nu o sa fiu buna deloc cu tine, cum poti sa ii arati in fata lui Sasuke ca esti doar o copila care plange ca babele dupa o papusa,a? 2. Unde ti-a fugit tupeul, femeie? 3. Il saruti odata maica pe varcolacul ala? 4. Ce parere ai despre tampitul de Itachi? Nu crezi ca e lenes? Cam atat ! Asa... Acuma Ema e randul tau sa ma ocup de tine :> Ce zici, te misti un pic mai repede cu next-ul ala pentru mine te rog modesto? Haai, doar stii ca te iubesc matusa (Oficial esti matusa mea ) A.. inca un singur lucru.. ma anunti si pe mine daca tot ai castigat o fana. Ce zici? Pucca te pupaceste dulce See ya! Spor la idei! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 18:42 | |
| Sunt curioasa sa aflu ce senintampla ! Ms. ca m-ai anunțat , anunta-ma cand pui nextul ! |
| | | maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 18:54 | |
| Bună Ema. A venit în sfârşit next-ul mult aşteptat. Cât pe-aci să se sărute... îmi pare aşa de rău că nu s-au sărutat. Mă aşteptam la un moment romantic între cei doi... Revenind... mi-a plăcut tare mult capitolul. Mă bucur că a fost aşa de lung. Chiar m-am bucurat din plin de el. Melodiile au fost superbe şi s-au potrivit perfect cu conţinutul capitolului. Ai descris atât de bine încât am simţit tot ce ai povestit. Am intrat pur şi simplu în pielea personajelor, simţindu-le sentimentele. Foarte frumos. Mi-a plăcut atitudinea mamei băieţilor, îmi plac astfel de persoane. Sfârşitul a fost de-a dreptul special... Plin de suspans. Îmi place că narezi excelent la persoana I. Mă faci să "fiu" personajul. Mi-au plăcut răspunsuruile la întrebări. Au fost amuzante. Alte întrebări nu am ce să îţi pun... . Cel puţin acum nu-mi vine nici una prin cap. Oricum - încă o dată - chiar dacă ai adus next-ul după o lungă perioadă de timp, te-ai revanşat cu acest capitol extrem de special şi lung. Eu aştept cu nerăbdare next-ul. Spor la scris!
Ultima editare efectuata de catre Elina Dynamitte in Sam 15 Dec 2012, 19:10, editata de 2 ori |
| | | Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 19:00 | |
| Deci e normal ca eu ajung printre ultimii Mi-a placut foarte tare capitolul. A fost luuung, foarte luuung. Melodiile mi-au placut, m-au electrizat. Poza a fost geniala, imi da niste fiori placuti. Descrierea e foarte buna. Nu-i grabita. Dialog, imi place rarut ca-i mai dragut . Mama, deci ce-mi place ca-s lupi. Nu stiu de ce, dar mereu lupul mi s-a parut ceva puternic. Acum intrebari si lucruri spuse de eu catre personaje si nu numai : 1 Ema, nu esti deloc sanatoasa Ai baut ceva cand ai raspuns la intrebari ? Niste ceai cu miere si lamaie. 2 Sasuke, ce-mi place instinctul asta protector care l-ai aratat Sakurei. Dar sincer, o ceri de sotie? 3Itachi,mna nu mai fi asa de...plictisitor Ia niste Jack, trece-l in contul Emei 4 Mama lui Sasuke, va apreciez.Aratati-va puterea de femeie si in acelasi timp mama. V-a fost greu sa-i cresteti pe cei 2 ? Si voi acolo stati cu chirie ? Cam asta a fost. Astept next |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 20:12 | |
| Ema ti-am mai spus ca esti talentata? Eeee cred ca da.. dar nu ma pot abtine :D. Capitolul asta e prea tare!!!!! In timp ce il citeam ..aveam un sentiment de frica...de adrenalina...Parca eu as fi fost Sakura . Mi-a placut foarte mult ...pur si simplu nu am cuvinte :O. Acum stiu sigur ca Sasuke este lup, la fel si familia lui. Ma sperie haita aia de lupi...si cam tot ce s-a intamplat acolo. De ce am impresia ca lupul ala care o ajuta pe Sakura sa scape de haita e Sasuke? Cred ca asta e adevarul :O. Sasuke este super!!! Imi place atitudinea lui. Ma atrage tot la el, la fel si Sakura...sincer .la ce a vazut acolo...a fost destul de calma, sa zicem asa... Eu as fi facut mai urat daca eram in locul ei :))). Doamne sper sa fie totul bine !!!! Si astept sarutul ala stii ? :-w Apropo...ai o descriere frumoasa :O. Nu am mai vazut un fic mai perfect ca asta. Deobicei gaseam ficuri cu Sasuke vampir, dar asta e mai interesant cu lupi :x. E o idee originala si asta ma atrage. Imi pare rau ca sunt cam ultima :-w....data trecuta am fost a 2 a :)). Ma laud si eu ..deh ce sa fac:))). Lipsa de ocupatie la ora asta...afara e frig..in casa e cald:))) si Deya se simte bine cand citeste ficul Dragoste la miez de noapte :> By Ema iepurele diabolic :)). AAAAAAAA...Am uitat sa iti multumesc ca m-ai anuntat... MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! Cred ca e bine acum:)). Ce sa mai zic..... hmmm sa ma gandesc....ASTEPT NEXT! REPEDE! :x Spor la scris si imaginatie! Deya te iubeste ! :x.
Intrebari ^^:
Sasuke: Mai lup sexy....Sakura are vreo legatura cu trecutul tau?.. Sakura: Femeie!!!!! Cum ai reactiona daca Sasuke ar vrea sa te transforme in lup ? :> Itachi: Auzi tu sexy boy:-w.. Iubita ai :-w? Mama brunetilor: Imi place ca sunteti dura in fata uratului ala :-w. Eu i-as fi dat si una :)).
PS: Sa nu uiti sa ma anunti ! :-"
|
| | | Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 15 Dec 2012, 21:20 | |
| Mama, mama...Ce capitol! A fost asa de intens! Mi-a placut foarte mult scena urmaririi. Descrierea a fost impecabila. A fost o tensiune in acest capitol, in special in timpul 'luptei' dintre mama lui Sasuke si lui Itachi si acel lup parsiv. Chiar aveam emotii... Multumesc inca o data ca m-ai anuntat! Capitolul a fost exceptional! Am observat ca ai folosit 'acea melodie'. Intrebare pentru Sasu-cakes: Y U NO KISS HER ALREADY (ノಠ益ಠ)ノ? Intrebare pentru Sakura-chan: Y U NO KISS HIM ALREADY (ノಠ益ಠ)ノ? |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 16 Dec 2012, 11:21 | |
| Oh, oh, oh, Emi! Impresionant capitolul, partea finală a fost cea mai picantă, cea mai voluminoasă şi ai reuşit să o dezvolţi foarte frumos. Da, s-au mai ivit câteva chestii precum greşelile, dar asta o să vorbesc cu tine în particular. Trecând peste aceste aspecte, capitolul a fost frumos. Nu m-am plictisit citindu-l. Ţi-am spus că e bine când combini mai multe idei, aşa ies şi capitolele lungi şi pline de "pulpă", iar eu am devorat foarte uşor acest capitol, gustos! XD Nu am decât laude să-ţi ofer. Plus lungimea nu are să afecteze nimic, ai scris destul de impecabil şi frumos şi înteresant. Totuşi încă există confuzii, poate nu am fost eu îndeajuns de atentă încă de la început, dar ţin să-ţi spun că ai creat o mantie de ceaţă destul de greu de traverat. Părerea mea! Oricum baftă la scris, multă înspiraţie! |
| | | Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 16 Dec 2012, 13:32 | |
| Iiiiiiii. Ce tare a fost! Mersi de anunt! A fost lung si tare si cu multa descriere si actiune! Vreau next mai repede si nu uita sa ma anunti in continuare te rog! Spor la scris si multe idei! InTrEbArI : __________________________________________________________________ O transforma cineva si pe Sakura in lup? V-a face Sasuke primul pas si o v-a saruta pe Sakura? V-a supravietui Sakura sau v-a fi ingrijita undeva de catre Sasuke? ________________________________________________________ Te-am pupat! Zbye!!! |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 16 Dec 2012, 15:03 | |
| Ouu my God! <3 Ce capitol super! Doamnee. Deci descrii excelent. Trebuie sa imi dai si mie niste sfaturi ca sa pot descrie si eu atat de bine! Nici nu mai am alte cuvinte. Eu vreau numai urmatorul capitol, La care sper sa ma anunti. |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 16 Dec 2012, 17:46 | |
| Buna! Ei bine, dragul meu pui, chiar daca ziceam sa nu ma ating de niciun fic pana nu trec de examenele din vara - uite ca am clacat. -.-" Uhh, si Doamne iarta-ma, ce mai capitol, ai avut cateva greseli de tastare, si o micuta problema cu virgulele, insa in rest nimic altceva. Capitolul in esenta este foarte bun, insa multe fapte n-au prea fost pe intelesul tututor, sunt sigura, trebuia sa citesti de doua ori ceva ca sa intelegi, dar asta nu conteaza, ci actiune. De ce vrea acel lup sa o omoare pe Sakura? :| Si oh, Doamne.. Sakura este reincarnata, nu!!? =]]] Da, eu pun pariu ca da, si cu ce mariaj nu este de acord mama brunetului? :-? Uh, uh, uh, sa inteleg ca lupusorul asta e Sasuke, ah, ce pui scump si dragut, vine dupa puiuta lui Sakura. Hai ca deja aiurez. Astept urmatorul capitol, spor la scris
ANUNT: Autoarea mi-a zis pe mess ca pune capitolul MARTEA ASTA. Deci, daca nu-l pune o executam pe Enya, cine-i de acord cu mine?! Sau miercuri.. nu ştiu sigur. (D) |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 16 Dec 2012, 19:12 | |
| Pff ... super capitol, imi pare foarte bine ca ea a aflat ce specie de animal este Sasuke! Spor la scris Hai cu next!
Kiss $ hug |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 16 Dec 2012, 19:28 | |
| wow! chiar mi-a placut capitolul si mersi de anunt scuze ca vin asa de tarziu hehe... abia astept sa vad ce se intampla cu ei 2 inca o data mersi de anunt si te-am puat dulceee |
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 16 Dec 2012, 20:06 | |
| Ce frumos a fost! Scuze că sunt ultima. L-am citit, dar nu am dat comm pentru că nu am apucat să intru pe pc. Acum, iată-mă aici și nu am nimic de spus. Îmi pare rău pentru Sakura că are o asemenea soartă. Mulțumesc că m-ai anunțat. Scuze că nu am ce scrie, nu am cuvinte. Mereu mă lași fără ele. Sper să ai spor la scris și imaginație!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Happy winter! |
| | | Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 16 Dec 2012, 22:32 | |
| |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 20 Dec 2012, 00:23 | |
| Hei Em` Nici nu ai idee cat de mult mi-a placut ultimul capitol. Asa imi doresc sa fie toate, pline de actiune. Nu te supara pe mine dar uneori cam exagerezi cu descrierea. Nu a fost cazul in capitolele 7 si 8 dar zic asa, din ce am vazut prin celelalte next-uri. Imi place ideea cu intrebarile. Adica pare ca si cum am vorbi cu personajele. E ca si cum ei sunt actori, joaca in film iar noi suntem reporteri si le punem tot felul de intrebari. E cea mai geniala idee pe care am vazut-o. Pai ce pot sa mai spun... M-am simtit ca si cum as fi fost umbra Sakurei. M-am simtit de parca as fi fost acolo. Citeam iar imaginile mi se derulau in minte. (Am o imaginatie foarte bogata :))) Esti o scriitoare minunata. Meriti toate laudele care ti se aduc. Continua cu povestea si vezi poate o publici pe undeva :)) Ar fi un real succes, dupa parerea mea.
Pentru personaje:
Doamne Sakura, dupa toate tufisurile pe care le-ai luat in brate si dupa toate loviturile alea, pe bune, mai poti sa fugi? Ma lasau picioarele numai cand vedeam lupii, dar sa ma mai si urmareasca.
Sasuke, de unde atat mister? Zii frate odata ce este, de unde esti, lamureste-ne si pe noi. De unde atata autocrontol in preajma Sakurei? Iti picau buzele daca o sarutai tu primul? Du-te odata la ea si sarut-o ce atata romantism si dramatism? Auzi, ia zi, nu vii sa ne dam cu sania? =))
Itachi, e adevarat? Esti pe invers? O.O
Abia astept sa aduci urmatorul capitol si sa raspunzi la intrebari. Ma simt de parca as vorbi chiar cu personajele =)) |
| | | Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 23 Dec 2012, 12:10 | |
| Ce frumoos... Mi-a placut foarte mult capitolul acesta, mai ales ultima parte. Am stiut eu...am stiut inca de la primul capitol ca Sasuke si Itachi sunt varcolaci In rest...sincer nu mai am ce comenta... ca, pur si simplu nu mai am Astept cu nerabdare nextu P.S. Merci moolt de anunt scumpo! Have a nice day of December! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
| |
| | | | Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|