Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
| |
Vă place acest fic ? | - DA ! | | 96% | [ 100 ] | - Nu. | | 0% | [ 0 ] | - Oarecum. Ii lipseste ceva... | | 4% | [ 4 ] |
| Total voturi : 104 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 22:41 | |
| iti multumesc mult ca m-ai anuntat a fost foarte , dar foarte frumos , ai un talent superb si imi place , sper sa ma anunti de continuare, o astept cu nerabdare , crisu te pupaceste |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 22:57 | |
| S-o iau cu inceputul. Mersi ca mi-ai dat mie cel mai lug raspuns Ma bucur ca Naruto este mai altfel fata de cum este in anime. Dar sincer acum... O arata el bine dar are ce are cu Saku si asta nu-i de bineeee Sau o place in adancul sufletelului lui? Partea cand Sasuke o iesit din tufis~ Oare ce caprioara o fi papat pe acolo? Mno... nu-l invinuiesc ca a uitat... si uit mereu cateceva dupa ce manac deci... It's all fine Fanteziile Sakurei m-au pus intr-o ipostaza.... Mama mama. O stiam eu perversa da'... acum chiar ca m-o facut sa simt ceea ce a simtit si ea. Abdomenul lui Sasuke ii Astept cu nerabdare ce o sa-i raspunde. Intreg capitolul m-o facut sa fiu Sakura( ca de...doar esti un critic foarte bun) A fost si astept nextul. Anna loves you! |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 23:39 | |
| Heii.Multumesc ca ti`ai facut timp si m`ai anuntat. Nu credeam ca o vei face [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Deci.. capitolul a fost superb. Mi`a placut atat de mult. M`ai surprins la faza cu Naruto, ceea ce e bine. E original. M`ai lasat fara cuvinte cu acest capitol. Sakura atat de visatoare. Mama si ce mai fantezie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] A fost genial, ca de obicei, nu stiu daca am mai zis`o... unul dintre cele mai geniale fic`uri. Imi place atat de mult. I`m addicted. Am citit capitolul de vreo 3-4 ori [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Mult succes in continuare. Esti plina de imaginatie si idei. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sper ca ma vei anunta si pe mine cand pui capitolul urmator, ti`as fi recunoscatoare. See ya Emma. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 23:53 | |
| Buna! Multumesc ca m-ai anuntat scumpa :X ! Sasuke este vampir? :O Omg.. ESTE DEJA DIN CE IN CE MAI INTERESANT! Scuze pentru caps lock :)). Acest capitol a fost uimitor!!! Sa aduci repede next!!! Te pup:** ! |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Vin 31 Aug 2012, 09:43 | |
| hey hey hey [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] scuze ca ajung asa tarziu, dar multi admiratori de-ai ficului tau mi-au luat-o inainte [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] imi place foarte mult [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] cu placere pentru complimente, dar sunt adevarate, si as vrea sa le spun si acum, dar as parea lingusitoare, dar oricum din nou, iubesc descrierea, e ampla in expresii si orice detaliu nu este lasat nemarcat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] am inteles perfect ce s-a intamplat, si am ras la faza cu Naruto ca profesor de sport....dintr-un mascarici cum era el, l-ai transformat intr-un tiran...unul frumos [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] stii atunci cand sasuke isi dadea jos tricoul eu ascultam Call me maybe si era scena exacta din videoclip, daca o stii, si a fost asa hilar, dar tot frumos a ramas [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] wow wow wow! stai umpic! de ce avea sasuke sange la gura? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ehehe....imi dai de banuit tu, ti-am mai zis, nu? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] dar nu zic nimic, ca vreau sa mai rabd, sa aflu de la tine ce si cum [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] te pup, si te astept cu nerabdare alaturi de next [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] mersi mult ca m-ai anuntat si daca vrei, o poti face si data viitoare, eu nu te oblig [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] tot ajung eu odata si odata pe la fic, sper ca mai devrme ca acum. Spor la scris si la idei! Naty~ |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Vin 31 Aug 2012, 10:03 | |
| Hei!Hei!Hei! Offf ... Suspanss!!!!! Ce Doamne iarta-ma o fi Sas'ke ... Eu una optez pentru vampir ...!! Astept Next!!!! Kiss $ Hug |
| | | Eq KaKy Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Deci Practic Intr-a Colo. acebook : https://www.facebook.com/ursea.baa Nr. mesaje : 103 Puncte : 112 Reputatie : 5 Hobby-uri : Toate :) Stare de spirit : nNeBbUNaTTiKă
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Vin 31 Aug 2012, 10:08 | |
| Multumesc ca mai anuntat. Un Fic super tare.... Astept nextul Spor La TasTaT. |
| | | Mumf Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 110 Localizare : Paradox, CO Nr. mesaje : 13635 Puncte : 14127 Reputatie : 481 Hobby-uri : AMV , Fan fiction . Stare de spirit : Yuk <.<
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Vin 31 Aug 2012, 22:48 | |
| A fost un capitol foarte frumos. Mulţumesc că m-ai anunţat.. Aştept să văd ce se mai întâmplă. Spor la scris şi la idei. |
| | | NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| | | | Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 01 Sept 2012, 15:31 | |
| Buna. Cum am putut uita de ficul asta magnific?! :o Nu imi vine sa cred. Captiolul a fost foarte genial. Ce fantezi are Sakura cu Sasuke:))). Acuma vad de ce ai pus +16 la titlu. Sincer nu a acctionat prea bine Sakura facandu-l monstru. :o3 Mie mila de bietul Sasuke. Cred ca stiu si eu cum e...:|. Ideea e geniala, nu imi vine sa cred ca Naruto e profesorul de sport=)))). Am cazut de pe scaun cand am auzit!! :o Dar, cea mai tare faza a fost cand a folosit sticla de apa ca arma=)), Doamnee!! De unde iti vin ideile astea?? Ma intreb ce urma sa faca Sasuke daca nu il oprea Sakura:>. Suspans. Off hai repede cu nextul:*. Succes la scris si la idei, desi nu ai nevoie. |
| | | FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 02 Sept 2012, 17:10 | |
| Heyy, Ema! Te rog frumos sa ma ierti ca am ajuns atat de tarziu la ficul asta pur si simplu WOW! Adica, serios m.ai lasat masca. Il ador! Iubesc felul cum descrii. M.a facut sa intru in pielea personajului, sa simt exact ce simte si el. Deci, ai un fel de a scrie de ne da pe spate. (doar nu e primul fic al tau pe care il citesc, doar ca acesta m.a fascinat cel mai mult) Nu am cuvinte de lauda. Cred ca o sa mor cand o sa se termine. Totusi abia a inceput so ... rock Cu toate ca la cat imi place acum, nu ma deranjeaza ideea unui sezon 2 :> Sincer, cand Sasuke a zis "Hei crăiasă prea frumoasă" m.am amuzat putin . A sunat ca un vampir ( sa fie fratii Uciha niste vampiri? ) ce traieste de sute de ani pe Terra, dar care a ajuns in epoca contemporana si a intalnit o fata frumoasa. Daca ai inteles ce am vrut sa zic Nu stiu cat de bine m.am exprimat Aaa da. E primul fic si repet, chiar PRIMUL FIC in care am fost usor dezgustata de aspectul lui Naruto . Baaii deci mai original de atat nu se poate. Tin sa adaug ca si atitudinea Sakurei [rebela, dar nici prea prea (chiar am un lapsus in momentul asta)] imi place mult. Felul in care ai conturat fiecare personaj este extraordinar,genial,super. Chiar abia astept ( de fapt nu mai am rabdare deloc, dar ce pot sa fac sunt la mana ta ) sa vina next.ul ! Te rog din mimimioara mea mica si dulce sa il aduci cat mai repede posibil si daca se poate sa ma anunti. Tine.o tot asa! Spor la treaba si capitole cat mai lungi si mai multeeeee! Pupici! P.S. Scuze pentru ditamai comentariul, dar chiar nu ma puteam abtine |
| | | ♀Look in the dark♀ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Heaven Nr. mesaje : 188 Puncte : 218 Reputatie : 4 Hobby-uri : You. Stare de spirit : Confuza, chinuita de imaginatie...
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 02 Sept 2012, 19:47 | |
| Nu-mi vine sa cred! Cat de tare este fic-ul... felul in care descrii pur si simplu ma lasa masca. Itachi e un ipocrit... In fine, Sasuke baiat frumos si bun, Sakura super de gasca. Abia astept next-ul si te rog sa ma anunti! Spor la idei! |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Lun 03 Sept 2012, 17:42 | |
| Se pare ca suspansul a avut efect şi asupra mea. Ceau Emi, în sfârşit vin şi eu cu un com, Doamne, cât de mult am spus că trec, dar nu am făcut-o... off. Ok, cu ce aş putea începe - îmi place ideea, chiar e bună, bine nu o ştiu pe toată, până acum ce ai scris pare interesant, sincer. Sper totuşi ca pe viitor să se clarifice totul, căci în primele capitole am fost derutată, nu îmi mai dădeam seama cine cu cine şi cine mai cine este. : )) Oricum frumos felul în care scrii, aşa simplu şi limpede. Oricum, cei drept ai mâncat virgule multe, înainte de "dar" şi "ci", plus unele propoziţii mi s-au părut încâlcite... Oricum, mie îmi place cum scrii, dar să ai grijă. <3 Emi, dar deja ştii părerea mea - me like it! Mă altceva ce să mai spun? Aştept nextul! Succes şi multă înspiraţie! *hug* |
| | | Kumiko Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pitesti Nr. mesaje : 76 Puncte : 93 Reputatie : 7 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : Nemaipomenit ! ! !
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Lun 03 Sept 2012, 22:13 | |
| [color=violet]E superb ficul !!! Abia astept continuarea ... Deci , critici nu am deloc , sti sa descri foarte bine , sa ne pui intr-o situatie de suspans si sa ne faci sa citim cu sufletul la gura pentru a afla continuarea . Ai niste idei extraordinare care se combina cu putin deja vu din seriale , dar e minunat . Si nu cred ca sunt singura care fierb de nerabdare sa vad ce se va mai intampla . Continuarea cat mai repede . |
| | | Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Lun 03 Sept 2012, 22:51 | |
| hey imi pare rau ca nu am comentata mai devreme dar vacanta e pe sfarsite si vreau so traiesc din plin cat mai pot.. in fne este ft bun capitolul si sper sa aduci next cat mai repede..si anuntama in continuare daca poti!:* ..hai ceawlesss!! |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Lun 03 Sept 2012, 22:57 | |
| |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 19:15 | |
| Hello my little monsters. Aww, cât vă iubesc. Nu pot să cred că vă place acest fic aşa mult, sunteţi the best. Când citeam fiecare comentariu în parte, critică şi aspecte bune pe faţă îmi apărea un zâmbet. De ce ? Pentru că asta înseamnă că voi sunteţi atenţi la tot ce scriu, fiecare cratimă, fiecare literă. Vă iubesc, pe bune.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Păi Eliana asta e ideea mea, asta vreau şi să fac. Să vă fac să trăiţi în povestea mea. Mă bucur că-mi iese. O să aflaţi ce este Sasuke şi familia Uchiha la momentul potrivit, eu nu vreau să-mi risipesc prea repede ideile. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Amm o să vezi ce e Sasuke, nu dezvălui nimic. Desigur că te anunţ, ca până acum. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Hello nu mă face aşa feroce, nu sunt o scorpie. * Oare ? * Da desigur, asta face orice scriitor ( nu că m-aş crede unu ) îşi induce cititori în eroare pentru a crea suspansul. Hm.. eşti puţin pe aproape, oricum ideea s-a schimbat complet acu. Te anunţ şi uite că am adus mai devreme nextul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mulţumesc mult pentru complimente. Logic că acolo m-am oprit. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Nu e bai că ai ajuns tărziu, unii citesc şi nici nu lasă com, dar nu mă deranjează. E îndeajuns să ştiu că îl citesc. Vaiii mulţumesc mult pentru complimente, dar eu una nu sunt de părere că descriu extrem de bine sau perfect. E o descriere ca oricare alta. Mulţumesc din nou şi din nou pentru compliemnte... n-ai idee cât mă bucură. Te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ehh da, păi deaia am terminat acolo nextul, trebuie să mai existe şi suspans nu ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Odododod, mulţumesc enorm pentru complimente. Păi deaia ficul are + 16 pentru ca e cu fantezii. Desigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: O_O You don't say ! Vaiii da chiar exagerezi, nu descriu aşa uimitor şi perfect. Ohh doame. -.-" N-aş putea scrie o carte.. eu chiar nu sunt aşa bună. Te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Eh.. păi asta şi vroiam să fac cu aceea replică, să îl rănească. Desigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Ha ha ha ha ! Ce mă bucur că v-am scărbit cu Naruto. Mdeh.. o să aveţi multe fantezii pe viitor. Sigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: O să aflaţi când trebuie ce este Sasuke.. aveţi mult de aşteptat. Desigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Aww, mă bucur enorm că ţi-a plăcut. Mulţumesc pentru complimente. Te anunţ, stai calmă. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Cell mai luung răspuns, eşti culmea Ana, pe bune. Narutooo nu arată bine deloc aici ! E o namilă cu 400 de kile de muşchi. Auzi la ea Naruto să o placă pe Sakura.. Eu mor aici pe scaun, încerc să fiu serioasă şi tu ce faci ? Godd !! Cine te-a creat eşti nebună total.. a mâncat un hamburger de la Mec.. aia a făcut, cu mult ketcup. Aha.. sunt critic bun.. du-te mă că bagi vrăjeală să ai cel mai lung răspuns din nou. Sigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Cum să nu vă anunţ ? O_O Vă anunţ pe toţi în parte. Mă bucur că ficul meu te suprinde şi că e original, o să vezi pe parcurs cât de original e. Sigur că te anunţ, ca de obicei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Da nu ştim dacă e vampir sau nu... Deci shut up and read my story. Mă bucur mult de tot că a fost UIMITOR ! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Admiratori ? O_O Eu ? nooo wayyy !!! Godd !!!! Ce coincidenţă. Până şi muzica ţine cu ficul meu. Sigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: O să aflaţi cândva ce este Sasuke. Mai durează. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mulţumesc mult pentru complimente. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Aww mulţumesc mult. Te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Odododod, mulţumesc enorm pentru complimente. O să aflaţi voi ce este Sasuke. Păi da... poate prinde contur poate nu... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Nu-i nimic că nu ai mai trecut pe la fic.Ehh.. păi cam da.. nu prea a acţionat ea bine da asta e ideea unei cărţi/ poveşti. Personajele nu trebuie să fie perfecte ci să aibe şi greşeli. Ehh uite am venit mai repede cu nextul ăsta. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Ehh nu-i bai că ai ajuns tărziu, măcar îţi place încă. Awwww îţi mulţumesc enorm pentru toate complimentele. Nu ştiu cum să răspund la ele, sunt total uimită. O să afli ce sunt fraţii Uchiha. Ohh mă bucur că e original, chiar mă bucur enorm. Uite că l-am adus mai repede. NE ! Sigur că te anunţ. Mă bucură comul tău lung. Sper ca pe viitor să fie la fel de lungi. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mulţumesc pentru complimente, mă bucur că îţi place. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Ahh nu-i nimic, da ştii cât de mult contează pentru mine comentariul tău. Legat de virgule,, emm da eu am o mică problemă cu ele, nu pot fi perfectă. . Mulţumesc mult pentru complimente. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Awww, mă bucur enorm că ficul meu te captivează în lumea lui. Asta şi încerc să fac. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mă bucur enorm că îţi place, desigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Stai calmă măi Bii ! Nu e mare lucru dacă ai trecut atât de târziu, contează că încă îmi urmăreşti ficul. Awwwwwww sunt aşa fericită că îţi placeeeeeee. . Mulţumesc pentru complimente.
Acum am să vin cu câte o melodie specială ( sau care m-a inspirat ) pentru fiecare capitol.
Pentru capitolul V melodia este : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
În capitolul precedent :
" - Haruno ce tot faci ? ţipă Naruto la mine părând chiar foarte nervos. O doamne am dat de belea. Ce să fac? "
" - Hei crăiasă prea frumoasă, aud vocea lui ce îmi cutremură corpul cu un fior. Ce-i cu tine în pădure singură ? continuă privind în jur derutat. Ahh nu eşti singură, ce tăntălău sunt. Eşti cu şcoala nu ? Probabil tu, privind ceasul de la mână, ai ore la liceu nu ? "
" - Stai departe de mine, monstrule ! ţip speriată dăndu-i cu mâna peste braţ, corpul ridicându-l rapid făcând mai mulţi paşi în spate. "
" Se ridică în picioare şi îsi trece mâna prin păr ciufulindu-l după privirea i se năpusteşte asupra ochilor mei de un verde strălucitor şi viu. Oftează adânc şi chipul din trist îi devine serios. "
Dragoste la miez de noapte ( + 16 )
Capitolul V: 1758
Aştept răspunsul lui cu respiraţia întretăiată. Ce este el ? Vreau să aflu chiar acum, în momentul ăsta. Simt cum corpul îmi cedează, cum oboseala îşi face apariţia. Privesc spre Sasuke şi îi văd buzele mişcându-se şi privindu-mă serios, dar urechile mele nu aud nimic. Face un pas spre mine şi mă apucă de mână. Clipesc nedumerită, neînţelegând nimic ce se petrece cu mine şi în jurul meu. Ochii mi se închid brusc fără să îi mai pot deschide, odată cu corpul meu ce cade la pământ secerat de puteri, ca o minge ce loveşte nişte popice.
Simt câldură şi o lumină ce imi apasă ochii. Îi deschid larg, totul în jurul meu prinzând viaţă şi înţeles. Muzica blândă şi de o cutremurătoare profunzime a pianului îmi inundă urechiile, desfătându-mă cu o plăcere mirifică. Şoapte se aud în sala cea mare. Privesc cu uimire tapetul vechi, frumos înflorat cu trandafiri de un roz pal, dulapurile şi mesele din lemn pur şi masiv, paharele din cristal ce sclipesc uluitor în lumina candelabrului maiestos ce atârnă deasupra capetelor noastre.
Două femei corpolente, astupate de nişte rochii până în pământ din mătase cu decolteu adânc, trec pe lângă mine şuşotindu-mi numele şi bârfindu-mă. Clipesc des nedumerită privind atent părul lor exagerat de încărcat cu pene de păun şi cu guşa lor plină de lanţuri cu diamante şi safire preţioase ce strălucesc sfidătoare şi mai fermecătoare decât posesoarele lor. Îmi întorc capul cu o rapiditate uluitoare, speriată de constatarea ce o fac, dorind cu ardoare ca totul să fie o iluzie oribilă a minţi.
Toată speranţă mea se sparge în milioane de bucăţi, ca un pahar de cristal ce atinge marmura. Toate femeile sunt îmbrăcate cu rochii lungi din materiale scumpe şi sofisticate, părul lor nu este lăsat liber ci aranjat în cele mai extravagante moduri fiecare scotând în evidenţă fineţea chipului. Buzele sunt date cu ruj de la roz pal, exprimând inocenţa domnişoarelor, până la un roşu sângeriu ce te provoacă şi incită. Genele lor se mişcă gentil şi repede atrăgând în mrejele lor bărbaţii ce nu par să refuze acele flirturi amoreze.
Bărbaţii sunt îmbrăcati în costume atrăgătoare şi misterioase. Maro închis pentru bărbaţii puternici, gri pentru cei de vărsta a doua, negru pentru cei rebeli şi roşu sângeriu pentru cei de rang înalt ce au capul dat uşor pe spate privindu-te sfidător şi cu o considerabilă plictiseală. Pe chipul lor este mereu şlefuit cu graţie câte un zâmbet fermecător, gata să străpungă cu ferocitate orice inimă plăpândă şi inocentă.
Distracţia şi mirosul acela de bârfă sunt existente în această cameră spaţioasă. Fără să vreau privirea se mută pe un tablou grandios ce trona în mijlocul peretului. Un portret al unei familii. Atracţia faţă de aceea pictură este irezistibilă, fapt pentru care mă îndrept agale spre el dorind să opresc o ciocnire cu o tănără domnişoară dar corpul îmi devine neclar iar aceasta trece prin mine. Rămân uimită ridicând o mână privind-o atent. O îndrept spre un pahar de pe blatul unei mese dar trece prin ea. Sunt o fantomă, deci tot ce se petrece aici e o iluzie a minţii, totul este un vis.
Chipul mi se ridică spre portret, atenţia fiindu-mi captată de chipul unei adolescente ce zâmbeşte jucăuş şi inocent. Ochii îî sunt strânşi, exprimând fericirea, iar buzele de un rozaliu pal ce te îndeamnă să le guşti neîncetat. Rămân pentru a doua oară umită la vederea acelui bine cunoscut păr roz, lung şi des. Clipesc des privind tot mai atent chipul fetei descoperind cu stupoare că eu sunt. Mă ridic pe vârfuri citind numele artistului şi anul în care este făcută.
- Doamnelor şi stimaţi domni, am onoarea de a vă prezenta pe cea mai nouă şi respectuoasă gazdă a familiei Haruno. Contele Sasuke Uchiha, se aud o voce blândă, putând să o recunosc din o mie. Mama. Fără să îmi dau seama sunt în faţa grupului privind uimită cum Sasuke coboară lin treptele privind mulţimea. Chipul lui palid, ochii lui negrii ca tăciunele, zâmbetul lui fermecător, corpul lui perfect se îndreaptă spre mama şi eu. Defapt Sakura, dar eu sunt Sakura. Sakura din trecut ! Zâmbetul ei se întipăreşte pe faţă când contele o apucă gentil de încheietura mâini şi îşi lipeşte fin buzele de podul palmei. Lumea începe să şoptească că cei doi se iubesc în secret, că există o relaţie amoroasă.
- Ce ? Nu, e imposibil ! Eu nu îl iubesc ! Nu există nimic între noi ! Sasuke conte ? ţip uimită de tot ce se petrece în jurul meu.
Mă trezesc din negura necunoaşterii şi observ cum toţi au reînceput conversaţii, cum diferite cupluri dansează lin pe ringul de dans în ritmul melodiei cântată de mama la pian şi cum adolescentele şuşotesc despre tot ce s-a întâmplat. Privesc disperată în jurul meu căutându-l pe Sasuke, când îmi observ părul lung şi rozaliu strecurându-se în curte.
Instnctiv mă duc acolo, trecând prin persoane necunoscute mie, fugind după o explicaţie, după adevăr. De ce totul pare atât de neclar şi încâlcit ? De ce eu sunt în acest abis al nesiguranţei ? Sunt doar o adolescentă ce îşi trăieşte viaţa normal, cu probleme ca oricine, în secolul douăzeci şi unu.
- Sakura, trandafirul meu rozaliu, aud o voce groasă. Păşesc în continuare spre acel ton, privirea căzându-mi pe trupul lui Sasuke ce o ţine pe tânără de talie la pieptul lui. Sunt îndrăgostit de acest prea frumos înger, continuă mângăindu-i tandru părul strecurând câteodata degetele prin suviţele ei moi. Ştiu, este imposibil să nutresc aceste sentimente pentru o Madam ca dumneata, dar nu-mi pot minţi inima. Spune-mi Sakura, spune-mi că mă iubeşti la fel de mult cum o fac eu. Corpul lui se apleacă ameninţator spre ea, soptindu-i toate aceste cuvinte de dragoste.
Simt cum pulsul îmi bate din ce în ce mai tare. Aş vrea să fug, să dispar, să neg toate acele speculaţii create de invitaţi dar ceva mă ţine aici. Curiozitatea este răspunsul în această problemă. Vreau să ştiu dacă este un vis sau tot ce se arată în faţa mea a fost cândva adevărat. Buzele lui Sasuke se mută pe obrazul fetei, urcând cu mâna de pe talia ei pe spatele ei gol din cauza decolteului adânc al rochiei. Adrenalină, simt adrenalina din nou în sângele meu pulsând cu putere.
- Sasuke nu mă poţi săruta ! E imposibil ! Noi nu ne-am văzut în trecut ! Totul e un vis ! E doar un vis, o născocire a minţii mele bolnave ! gem de durere la gândul că totul poate să fie adevărat şi că nu am cum să îmi pot explica de ce, cum şi unde se petrece totul.
Chipul îi coboară spre al rozaliei acaparându-i buzele într-un sărut copilăros. În scurt timp observ cum totul se transformă într-o pasiune arzătoare. Mâinile fetei se găsesc în părul lui strângând de el, răspunzând tuturor atingerilor contelui. Acesta nu se lasă mai prejos şi îi dezmiardă corpul, prin al rochiei veşmânt, cu atingeri tandre şi incitante. Buzele lor se ating cu atât ardoare iar respiraţiile lor sunt deja precipitate. Clipesc des uimită de tot ce apare în faţa ochilor mei. Sasuke m-a sărutat într-un trecut ? Este un vis ? Brunetul continua sărutul întroducând uşor vărful limbi în lăcaşul rozaliei ce geme de plăcere, dar nu se lasă întimidată şi răspunde la sărut cu aceiaşi pasiune ca la început.
Atingerile devin tot mai incitante şi sălbatice, brunetul trăgând de marginile mânecilor vrând să o dezbrace pe tănăra rozalie. Mâinile ei îi coborară pe sacou ce îl trag cu o dorinţă pătimasă în jos, dorind acelaşi lucru.
- Nuuu !!! ţip ochii deschizându-se revenind la realitate. 1758 este anul, spun aducându-mi aminte de iscâlitura pictorului pe acel minunat portret. Oh doamne, spun punând palmele pe faţă respirând rapid. Simt cum părul îmi este mângâiat tandru şi uşor. Îmi place aşa mult, nu vreau să plec de acolo. Vreau să simt doar mâna aceea mângâindu-mi părul potector.
- Gata Sakura, este bine. Sunt cu tine, aud vocea groasă a brunetului. A fost doar un coşmar, îmi pare nespus de rău că te-am speriat în halul ăla în pădure, sunt un monstru, vocea fiindu-i uşor tristă când pronunţă ultima parte.
Sasuke mă ţine în braţe ? El mă mângâie pe păr ? O să urmeze să mă sărute ? Nu ! Nu voi lăsa să se petreacă asta. Simt cum cad din nou pradă somnului, ce mult nu l-am mai avut. Ochii se închid iar totul devine un abis întunecat.
Ultima editare efectuata de catre Ema Guillotine in Mar 04 Sept 2012, 19:46, editata de 6 ori |
| | | maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 19:15 | |
| Oh my... Uau, a fost absolut superb! Ce intorsatura, ce estetica, ce titlu, ce descriere, de... TOTUL E PERFECT! Scumpa, tu imi stii deja parerea, deci nu cred ca mai e nevoie sa o repet... Sasuke... la cum il descrii pana si eu as vrea sa il sarut Mi-a placut asa de mult! Asa de mult! Asa de mult! Astept cu mare nerabdare next-ul, pentru ca nu imi mai gasesc cuvintele. Te iubesc!
Ultima editare efectuata de catre Alice In Chains in Mar 04 Sept 2012, 19:25, editata de 1 ori |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 19:25 | |
| O doamne. Nu stai.. chiar ai scris asta ? O DOAMNE. E atat de frumos ! Si genial.. si ..wow. Capitolul m`a lasat fara cuvinte. Ingenioasa ideea ta. Fic`ul e superb. Descrii minunat. Nu am cuvinte. Dupa cum ti`am mai zis, esti geniala! Iti multumesc mult de tot ca m`ai anuntat si pe mine. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu ma asteptam la asta, la ce ai scris tu acolo, ti`ai ales foarte bine cuvintele, pentru ca a iesit ceva minunat. Sunt sigura ca si urmatorul capitol va fi la fel de genial. Sunt extrem de curioasa in legatura cu Sasuke si... daca o sarutaaaaa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Foarte frumos tot.Nu cred ca exista cineva care sa`ti critice fic`ul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu are ce sa critice. Si nu are curajul. Ar sari toti cititorii pe el. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] M`ai impresionat. Succes la scris, in continuare. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 20:10 | |
| M-ai lasat fara cuvinte, nici nu mai stiu ce sa zic despre capitolul acesta. Nu-mi vine sa cred ca tu l-ai scris, cat talent poti sa ai fetito ? Este absolut... Wow, formidabil, misterios,... nici nu mai stiu ce sa zic. Imi place totul si chiar sunt curioasa daca totul a fost un vis ce a vazut Sakura sau daca chiar s-a intamplat ceva undeva in trecur sau... nu stiu. Oricum ma bucur super mult ca ai adus cap acesta, de mult asteptam sa-l aduci. Tot ce pot spune este ca abia astept sa vad ce se intampla in continuare si spor la scris. Aaaa, era sa uit... sunt foarte, dar foarte curioasa ce e pana la urma Sasuke. Vampir? Varcolac? Habar nu am pentru ca ne-ai lasat in ceata adica nu ne-ai dat niste indicii foarte precise, si chiar imi place ca nu ai spsu imediat ce sunt Sasuke si Itachi. P.S: Spor din nou la scris, sa ai multe idei si desigur sa ma anunti si pe mine cand pui next-ul |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 20:39 | |
| Hei!Hei!Hei! WOW Ce mai Capitol Bomba!! Imi place la nebunie!! Spor la scris!! Hai cu Next!
Kiss $ Hug!
|
| | | Eq KaKy Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Deci Practic Intr-a Colo. acebook : https://www.facebook.com/ursea.baa Nr. mesaje : 103 Puncte : 112 Reputatie : 5 Hobby-uri : Toate :) Stare de spirit : nNeBbUNaTTiKă
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 20:41 | |
| Ah ce Frumos a Fost capitolul astept mult nextul multa Bafta. |
| | | Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 20:44 | |
| Wow. . . Deci wow, m-ai lasat fara cuvinte. M-ai facut sa-mi imaginez toate acele momente, sa fiu foarte atenta la ce se intampla, tu chiar stii cum sa atragi atentia cititorului. Bravo, te felicit! Esti atat de talentata! Trebuie sa-mi cer scuze, nu am mai trecut pe la ficul tau timp de o saptamana, insa am fost la bunici si internetul mergea mai greu decat un melc. Muream de ciuda ca nu pot sa-ti citesc noile capitole. Iti urez succes si mult spor la scris! |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| | | | Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 04 Sept 2012, 21:41 | |
| Vorba aia :Am citit cu sufletul la gura, mi se potriveste de minune mie mai ales la acest capitol Sincer as vrea sa iti spun mai multe dar deja cred ca stii cat de minunat scri si nu are rost sa iti spun acelasi lucru la infinit Tot ce a mai ramas de spus este: te rog sa ma anunti cand pui next |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
| |
| | | | Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|