Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
| |
Vă place acest fic ? | - DA ! | | 96% | [ 100 ] | - Nu. | | 0% | [ 0 ] | - Oarecum. Ii lipseste ceva... | | 4% | [ 4 ] |
| Total voturi : 104 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 01 Aug 2012, 01:58 | |
| Foarte interesant ficul! Imi place mult, mai ales descrierea... Astept cu nerabdare urmatoarele capitole.. Mult succes cu inspiratia.! |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 05 Aug 2012, 17:06 | |
| Buna, Inainte de toate imi pare rau ca ajung atat de tarziu la ficul tau. Capitolul asta a fost poate, ce-a mai frumoasa scena de dragoste [ intr-un fel] pe care mi-am putut-o imagina. Inca nu m-am oprit din zambit si inca chicotesc prosteste cand ma gandesc la reactia Sakurei dupa acel mic sarut pe obraz. Tot ce am citit pana acum a fost genial si tot ce-ti pot spune, "Tine-o tot asa" [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Spor la scris si la idei!^^ |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Lun 06 Aug 2012, 14:11 | |
| waaaaa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] mersi ca m-ai anuntat si iarta-ma din nou ca ajung asa tarziu!si ultima!rusine sa-mi fie!ei bine imi place, hmm, cei doi baieti sunt foarte misteriosi....ma gandesc ce ascund...ce mai ai tu in capsorul ala plin de idei, de abia astept sa vad, descrierea cu care o faci pe sakura sa povesteasca nu stiu, dar intr-un fel, ma ace sa simt ce simte si ea si sa vreau mai mult, e frumos, ehehe.....ce bad boy dulce e sasuke...nu mi-l dai mie?te astept cu nextul si te rog sa ma anunti daca vrei cand il pui!spor la scris si multe multe idei! Naty~ |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| | | | Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Sam 11 Aug 2012, 17:36 | |
| Buna!Iti ador fic-ul.Este impresionan.Sasuke si Itachi ...mmmmm. Bafta la scris si la idei |
| | | Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 21 Aug 2012, 15:23 | |
| |
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 21 Aug 2012, 20:06 | |
| Hei hei hei ! Am trecut si eu pe la ficul tau si ma bucur enorm ca am facut-o Este absolut genial , super marfa , grozav si bestial Imi place mult ideia si sunt atatttttttttt de curioasa sa vad ce se va intampla in continuare Te rog , te implor sa ma anunti si pe mine cand pui nextul |
| | | Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mier 22 Aug 2012, 23:24 | |
| Heii:* Imi cer scuze ca nu am lasat niciun comentariu pana acum. :"> Ficul tau e super, ideea e originala, stii foarte bine sa scrii. :) Esti foarte talentata. Promit ca voi lasa cate un comentariu mai des. Spor la scris si la ideei. :* |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 23 Aug 2012, 10:21 | |
| hei! sper ca o sa aduci nextu cat de repede poti. si eu sper ca o sa las commuri mai multe. imi place cum scrii si iti sugerez sa nu te opresti acum ca o sa ai de pierdut. adu repede nextu. |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Dum 26 Aug 2012, 08:52 | |
| Buna-Buna.
Ti-am descoperit din intamplare ficul, iar acum ma bucur ca am trecut pe aici. Descrierea este fenomenala, si naratiunea la fel. Dialogul nu este nici lung, nici sec, ceea ce este la fel de bine. In ultimul capitol, atunci cand Sasuke a spus ''crăiasă ce uită pe unde calcă şi aproape moare'' am ras, si mi-au dat lacrimile...Eu rad din orice dar faza asta a fost prea tare. Ai impletit foarte frumos descrierea cu naratiunea si dialogul, ai asezat frumos in pagina, si chiar imi place ce ti-a iesit.
Probabil varsta si anii de experienta te-au ajutat extraordinar de mult.
Oricum sunt incantata de ficul tau si pentru ca vreau sa vad next-ul cat mai repede, bafta la tastat si imaginatie.
Ps: Anunta-ma si pe mine la next, plz
Kiss From ~Soricel~ |
| | | JeSa Academy Student
Sex : Varsta : 38 Localizare : Argeş - Curtea de Argeş Nr. mesaje : 6 Puncte : 11 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Lun 27 Aug 2012, 19:41 | |
| Buna seara! Este un o poveste de dragoste uimitoare si ma bucur ca am avut fericirea si onoarea de a-l citi. Ai o descriere asolut uimitoare si ma faci sa intru in pielea personajului; si nu cred ca doar pe mine. Nu imi mai gasesc cuvintele, asa ca o sa inchei tipic tuturor: Pune continuarea, nu ne-am saturat sa iti savuram fic-ul tau absolut minunat. :) |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Lun 27 Aug 2012, 21:08 | |
| Hei!Hei!Hei! Am ajuns!!! Imi place la nebunie ficul tau si sper sa il continui!!! Spor la scris draga!! si sa ma anunti si pe mine te rog furmos ca nd pui next!!!
Kiss $ Hug!
|
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Mar 28 Aug 2012, 09:21 | |
| Am trecut si eu pe la ficul tau si pot spune ca este absolut G-E-N-I-A-L. Imi place la nebunie descrierea si actiunea. Mi-a placut sincer cel mai mult ultimul capitol cand l-ai descris pe Itahci si Sasuke, zau ca-mi doream sa fiu acolo si sa traiesc momentul ala mirific, dar n-am putut Oricum vreau next-ul cat mai repede posibil si daca a-i putea sa ma anunti m-as bucura mult |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 17:03 | |
| Hello people, please don't kill me. -.-" Îmi cer mii de scuze cititorilor pentru această pauză de o lună, dar am avut treabă fiind în funcţia de critic, după aceea nu am avut absolut deloc inspiraţie şi cele din urmă am fost ocupată cu noua funcţie primită. Dar acum o să-mi fac timp şi am să postez. Nu sunt singură dacă aduc următorul capitol la o dată stabilită sau la 2-3 săptămânii pentru că vedeţi voi eu sunt boboacă anu ăsta şi trebuie să socializez intens cu colegii. În weekend-uri promit solemn să fiu activă şi să aduc nextul ( după cum am spus nu am o dată stabilă ).
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Nu ai de unde ştii dacă Sasuke o iubeşte pe Sakura sau nu, pentru că nici măcar nu ştii că Sakura îl iubeşte Totul este în mintea mea. Sakura a fost impresionată de comportamentul lui Sasuke. Desigur că te anunţ, cum am făcut-o şi până acum. Mulţumesc pentru că îmi urmăreşti ficul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Îmi pare rău că acest capitol nu a venit " mai repede " ci din contră, am fost prinsă cu treabă. Desigur că te anunţ ca de obicei. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Te anunţ, desigur. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Ohh mă bucur enorm că aceea frază a exprimat exact ce vroiam. Desigur o să afli ce înseamnă totul peste câteva capitole, sau ceva mai multe. Mulţumesc mult pentru complimente. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Adică ? Tu o crezi pe Sakura o prostuţă ce nu are creier în cap ? O să-ţi arăt eu. Vezi tu.. A luat-o prin tufişuri doar atât, ce vroiai să aibe o autostradă ? Da păi nu zic nimic despre indentitatea ( deşi nu e cunvântul potrivit ) lui Itachi şi Sasuke. Unde mai e suspansul ? Din păcate am ajuns cu acest capitol mai tărziu. Sorry. >.< [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mă bucur mult de tot că ficul meu te-a prins în poveste şi te captivează. I-auzi femeie mă însulţi băgăndu-mi în gură chestia că îţi aduce aminte sau e ceva de Tiwlight ? Ca să ştii nu e deloc de Tiwlight e cât se poate de original.. Or not ? O să vezi pe parcurs. Vaiiii nu ai habar cât mă bucur că primul capitol a avut un aşa impact asupra ta. Mnoo nu ştii ce sunt dar o să afli peste câteva capitole. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Asta e şi ideea, să vă încurc atăt de mult încât să nu ştiţi ce sunt defapt cei doi fraţi. Şi îmi iese. Mua ha ha ~ * evil smile * Vedem noi dacă se duce sau nu. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Ohh mulţumesc pentru aceste complimente. Desigur că te anunţ când pun capitolul acesta. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Ehh am avut puţine emoţii legate de capitolul III deaorece am folosit cum ai spus şi tu un limbaj adoleşcentin. Mă bucur că a ieşit bine. Desigur că te anunţ, ca de obicei. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mulţumesc enorm pentru complimente. Desigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Eu nu cred că am uitat să te anunţ, am anunţat pe toţi în parte. Mă bucur că ţi-a plăcut comportamentul lui Sasuke. Desigur te voi anunţa. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Vaiii mă bucur enorm că ţi-a plăcut capitolul anterior şi că te-am lăsat fără cuvinte. Desigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mă bucur că-mi citeşti ficul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mă bucur enorm că îţi place ficul meu. Desigur te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mă bucur mult că îţi place ficul meu. Nu e nevoie mereu să îmi lăsaţi com, e îndeajuns să ştiu că am cititori. Desigur te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mulţumesc mult pentru complimente. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Nu este nimic pentru întârziere, de parcă eu sunt mai brează. Vai.. Mulţumesc mult pentru acest compliment ce chiar mă face să zâmbesc în prostie. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mersi mult de tot pentru complimente. Mereu am crezut că am o descriere banală dar ce e pe înţelesul tuturor şi atrage public. Desigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mă bucur mult că îţi place ficul meu şi de Sasuke. Desigur te voi anunţa. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mulţumesc mult că îţi place ficul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Vaiii I can't belive it. E preferatul tau ? Doamne mă simt aşa de bine. Mulţumesc enorm pentru toate complimentele adresate la modul meu de a scrie. Mă emoţionează. Ehh lasă că e bine cum e mesajul, m-a făcut să zâmbesc. Scuze că nu a mers mesajul acela privat. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mă bucur mult de tot că-ţi place ficul meu. Desigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mulţumesc enorm pentru toate complimentele. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Heii cine spune că o să mă opresc din scris ? Nu aş face asta sub nici o formă. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Vaii mulţumesc mult pentru complimente, dar nu neapărat vârsta m-a ajutat enorm, mai mult experienţele trăite ca scriitor. Oricum nu sunt atât de bună deci nu mă mai slăviţi ( cum îmi place să spun ). Desigur că te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Vaiii mulţumesc enorm pentru complimente, nu ştii cât de fericită mă fac acum. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Desigur că îl continui, şi te anunţ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]: Mulţumesc enorm pentru complimente şi desigur te anunţ.
Pe lângă toate acestea ţin să vă mulţumesc pentru cele 2402 vizualizări ale ficului meu, sincer este o mare reuşită pentru mine să ştiu că acest fic vă place aşa mult. Vă sunt recunoscătoare pentru bunătatea de a vă face timp şi a citi fiecare capitol şi de al comenta, aceste două lucruri înseamnă enorm pentru mine. Mulţumesc din tot sufletul meu, sunteţi cei mai geniali cititori. Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]
Capitolul IV: Deja vu - Haruno mişcă picioruşele alea de majoretă mai repede ! Ne îngreunezi expediţia ! aud vocea răguşită şi impunătoare a profesorului nostru de sport ce mai mult este o masă musculară excesivă şi bronzată la spa decât un om, care mi se adresează venind la mine aţintindu-şi acei ochi de un albastru pur fermecător în ai mei. Poate dacă nu ar avea toţi muşchii ăia care mă fac să vomit de scărbă şi nu ar mai ţipa la noi mereu ar putea fi pus într-o categorie a bărbaţilor atrăgători.
Simt cum puterile mele sunt la minim. Toată seara nu am dormit şi am stat doar la birou, cu veioza acoperită de o pătura ca să nu observe mama că nu dorm, făcând tot felul de schiţe a ce s-a petrecut seara precedentă. Deci există mai multe variante. Itachi ori este foarte puternic, ori nu îşi arătă durerea ori....Aud din nou vocea profesorului tunând asupra mea să mă mişc mai repede. Cu toate puterile rămase o apuc la fugă ajungând în faţa grupul străngând bretele ghiozdanului şi lăsând capul în jos. Ce viaţă oribilă. Care e vina mea că nu am putut să închid nici măcar pentru 10 minute ochii ?
Gândurile revin ca o furtună ameţitoare în mintea mea. Noaptea precedentă a fost cea mai ciudată pe care am trăit-o vreodată, dar totuşi trebuie să merg diseară acolo, trebuie să caut locul şi să îl rog pe Sasuke să îmi spună totul. Da Sakura du-te frumos la el şi îţi va spune că este un strigoi, un vampir, vârcolac sau are puteri supranaturale şi este un fel de Superman. Să fim serioşi, dacă este una din variantele mele el nu ar recunoaşte niciodată asta faţă de mine, de parcă aş fi eu cine ştie ce regină a nu ştiu cărei ţări să spună.
Casc odată lung punând mână la gură. Mă doare atât de tare capul de parcă acolo se petrece un cutremur de 7 grade. Clipesc de mai multe ori frecându-mă la ochi si mă trezesc din nou la coada grupului ce se aventurează în pădure, cu privirea profesorului nostru de sport, Naruto, asupra mea, fiind una rece. Îmi întind ambele braţe în sus încercând să îmi dezamorţesc corpul, dupa scot din ghiozdan o sticlă cu apă pe care o arunc pe jos imediat ce este golită. Atunci toţi ochii se întorc asupra mea, de parcă am comis cine ştie ce crimă. Clipesc des mărindu-mi ochii derutată. Ce naiba este cu lumea asta ? Am întâlnit doi băieţi, fraţi, la miezul nopţii într-o pădure, ascunzând ceva mai mult ca sigur. După nu am putut închide un ochi pentru că numai la ei doi, în special Sasuke, mi-a stat gândul. Gestul brunetului m-a lăsat uimită şi cu un fior în corp, după care pur şi simplu a plecat. Acum ce au ăştia de s-au întors toţi spre mine când eu încerc să mă trezesc şi să pot continua expediţia ? Unde greşesc mereu ?
- Haruno ce tot faci ? ţipă Naruto la mine părând chiar foarte nervos. O doamne am dat de belea. Ce să fac? N-am unde să mă ascund. Serios Sakura ? Eşti într-o pădure pentru numele lui Dumnezeu şi de patru ani te plimbi în ea. Corect, dar nu pot pentru că altfel o să fiu pedepsită la şcoală cu detenţie, după va afla mama şi o să primesc altă pedeapsă acasă. Iar eu una în momentul de faţă nu am nevoie de probleme, am destule. Haruno noi suntem într-o expediţie pentru protecţia mediului nu pentru al distruge. Ridică în momentul ăsta sticla şi pune-o în ghiozdan. Ştii ce e aia reciclare ? continuă nervos împroşcându-mă cu salivă. Ohh doamne ce i-aş trage una peste faţă şi i-aş spune să stea la douăzeci de metri distanţă ca să nu mă mai ude.
Dau afirmativ din cap şi îmi cer scuze în silă, folosind ca pretex faptul că sunt prinsă în decorul fascinant al pădurii. Restul grupului continuă drumul iar Naruto pleacă împreună cu ei. În sfârşit singură. Mă las pe vine şi apuc sticla în mână privind-o atent. Până acum a fost o viaţă perfectă, dar parcă de ieri seară totul s-a întors pe dos. Nu mi-l pot scoate pe Sasuke din cap şi nu-mi pot da seama de ce. Nu îl plac, nu simt nimic pentru el. Parcă sunt atrasă ca un magnet de el, fără sentimente.
Aud un foşnet de frunze şi îmi ridic rapid chipul fără să îmi păstrez echilibrul căzând în fund. Speriată îndrept sticla în faţă ca o armă, sau cel puţin sperând să fie una. Aud un râs şi privesc în jur. Am ajuns bătaie de joc ? Privirea mi se opreşte pe un tufiş ce se mişca destul de cutremurător din el tâşnind un păr brunet şi un zâmbet haios. Fără să-mi dau seama las sticla jos lângă mine privind atent acei ochi negri abisali şi acel nas fin şi putenic. Rămân şocată când ajung la buzele brunetului ce erau pline de sânge ce se prelingea pe bărbie şi în continuare pe gât. Înghit în sec şi mă dau mai în spate pupilele mele devenind mici.
- Hei crăiasă prea frumoasă, aud vocea lui ce îmi cutremură corpul cu un fior. Ce-i cu tine în pădure singură ? continuă privind în jur derutat. Ahh nu eşti singură, ce tăntălău sunt. Eşti cu şcoala nu ? Probabil tu, privind ceasul de la mână, ai ore la liceu nu ?
Rămân pentru a doua oară consecutiv uimită de nonşalanţa cu care mi se adresează cât şi de faptul că el nu ştie că are sânge la gură. Îmi duc mână la gură pipăind uşor pielea fină, privindu-i insistent buzele. Văzând gestul meu îşi duce şi el mâna la gură şi posibil simţind ceva umed trage o linie peste obraz după îşi deparătează degetul de faţă. Observ pentru o fracţiune de secundă uimirea, teama şi nervozitatea din privirea lui. În următoare clipa îşi ridică tricoul, eu având fix privirea pe abdomenul lui lucrat fin cât şi uşor bronzat, el stergăndu-şi sângele de la gură rapid. Îmi muşc buză scurt, după ronţăind-o uşor trecând cu ochii peste abdomenul lui repetat simţind cum aş vrea să îl ating. Fiecare muşchi în parte se încordează pe rând când braţele lui se mişcă sus jos, ştergându-se în continuare, iar fiecare rază de soare păşeşte pe corpul lui mirific.
Nici braţele nu lasă de dorit, frumos sculptate dar nu excesiv. Mă tentează să mă aşez în braţele lui şi să le simt încolăcindu-mi talia tandru şi protectiv. Vreau cu disperare să-i simt palma cu degetele lungi pe spatele meu mângăindu-l uşor, după trăgând brutal de bluză dezbrăcându-mă. Buzele lui să facă contact cu pielea gâtului meu, să mă sărute apăsat şi fierbinte, să-mi ofere fiori prin tot corpul. Mâinile mele să se adăpostească în părul lui şi să-l strâng uşor, după alunecând pe curba coloanei pana la cureaua pantalonilor, pieptu-i să fie lipit de al meu, fiecare bătăie de inimă să o pot simţi. Vreau cu disperare să-i simt buzele moi şi fierbinţi peste ale mele, fremătându-se cu ardoare şi fără oprire, să-i pot fura energia si toată aceea frumuseţe.
Sunt adusă la realitate de către atingerea fină a mâinii lui Sasuke ce şi-a făcut loc pe obrazul meu. Realizez cu stupoare că tocmai am avut o fantezie cu Sasuke, doar eu şi el. Oh doamne ce se întâmplă cu mine ? Îi aud glasul mai aproape decât a fost vreodată şi ochii de un negru profund privindu-mă atent. Simt cum tot sângele începe să circule tot mai rapid prin venele mele doar la atingerea lui. Adrenalină. Îmi mut rapid privirea pe gura lui ce acum este curată şi în minte îmi răsare imaginea înfiorătoare a chipul lui plin de sânge.
- Stai departe de mine, monstrule ! ţip speriată dăndu-i cu mâna peste braţ, corpul ridicându-l rapid făcând mai mulţi paşi în spate. Chipul lui s-a infiorat odată, iar următoarea secundă a devenit uimit, trist şi dezamăgit. Îmi simţeam pieptul zbătându-se rapid şi mâinile cum îmi tremură. Inima mea bătea cu putere din cauza fricii şi din cauza chipului lui acum trist. Ce se întâmplă cu mine ? Nu îl iubesc ! Nici măcar nu îl plac. Vreau doar să ştiu ce s-a petrecut seara trecută. C-ce eşti tu ? rostesc pe un ton scâzut auzindu-mi vocea tremurată şi speriată.
Se ridică în picioare şi îsi trece mâna prin păr ciufulindu-l după privirea i se năpusteşte asupra ochilor mei de un verde strălucitor şi viu. Oftează adânc şi chipul din trist îi devine serios.
Ultima editare efectuata de catre Ema Guillotine in Joi 30 Aug 2012, 17:45, editata de 2 ori |
| | | maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| | | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 17:25 | |
| A doua ! Merge si asa . Mi-a placut l-a nebunie capitolul . Pun pariu ca Sasuke este vampir , adica ce sa fie altceva decat un vampir super sexy . Sakura nebunatica are numai fantezi cu Sasuke la fel de nebune ca si ea . Astept nextul si sa-l aduci repede . A da era sa uit anunta-ma ! |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 17:54 | |
| Buna *Cu Ema Guillotine tinand un cutit la gatul meu pentru a tasta mai repede* Deci, Doamne nu pot sa cred ca ai aplicat metoda de "Inducere in eroare a cititorului" =]]]]] Shhhit, sa nu zic prea multe ca dupa stric suspansul pentru ceilalti cititori =]]]] ~Neah, ce greu e sa fi inteligenta :)))) O.o Ohhh Doamne, ce namila l-ai putut face pe Naruto, pot spune ca e primul fic in care sunt scarbita de fizicul lui =]]]]]]]] Frate cand imi amintesc ca ai spus ca o improasca cu fecale, era sa cad de pe scaun, noroc ca ai modificat. Yuuk, salivaaa =]]]]]]]] Auch, cred ca a fost dureros pentru Sasuke sa auda acele cuvinte din partea Sakurei, am impresia ca el si fratele lui nu prea stau in preajma oamenilor si de aia se comporta atat de frumos si degajat cu Sakura, probabil voia sa o aproprie de el :( Ce trista sunt acum (D) Astept urmatorul capitol ~DIN NOU ~ cu nerabdare., (D) Sa-lpui ca de nu te castrez.
|
| | | Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 18:40 | |
| Serios....exact acolo ai putut finaliza capitolul?......Si nu ne-ai spus ce este el.... offfffff Abia astept sa aflu ce se intampla in urmatoarele capitole...pentru ca presimt un fic cc lung si plin de surprize Eu iti urez succes in continuare in ceea ce creezi pentru ca ai o imaginatie super BYE |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 18:44 | |
| Hellow dear Ema Guillotine,
am ajuns şi eu într-un sfârşit, cum se spune în acea zicală: "Mai bine mai târziu decât niciodată.", corect? Ei bine ficul tău este superb că tot "vorbind" despre acest lucru, mă interesează un punct anume la care nu sunt prea bună, şi anume: descrierea.
Felul cum descrii, îmi place enorm de mult. Ştii să descrii în toate modurile posibile: sentimentele indirecte sau directe ale personajelor, a locului unde se desfăşoară acţiunea, si a personajelor.
Am citit minunăţia aceasta de fic de la cap la coadă, şi am putut observa că în fiecare capitol surprinzi cititorul într-un mod plăcut, făcându-l să intre în pielea personajului şi imaginându-şi personajele şi locul acţiunii. Te felicit pentru descrierea impecabilă pe care o ai.
Pe scurt, ficul tău are toate "condimentele" ce-i trebuiesc unui fic foarte bun, pentru mine de calitate.Sper când postezi capitolul următor să mă anunţi şi pe mine printr-un pm.
Ale chan te pupăceşte din toată inimioara şi te imbrăţişează călduros !
|
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 19:09 | |
| Hey Sunt de aceeasi parere cu Diavola, e primul fic in care Naruto arata atat de ... bleah! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Noo, cat de monstruos l-ai facut sa para =))
Capitolul a fost lung si frumos, intr-un cuvant perfect. Trebuie sa recunosc si eu, ti-ai ales un asa moment prost sa-l inchei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cat despre Sasuke, no comment. Ma intreb, ce-a mancat el acolo in tufisuri..? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ce fata visatoare mai e si Sakura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
So, spor la scris si la idei!^^ |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 19:38 | |
| Tu iti bati joc de mine, cred ca este prea tare, nci macar nu pot descrie in cuvinte. Mi-a placut la nebunie cand ai descris la tot ce se agndea Sakura, ce fantezii avea ea cu Sasuke, parca, parca eram si eu acolo si simteam prin tot ce trece Sakura. Ai un dar in a descrie si abia astept sa vad cu ce o sa ne mai uimesti. Si sunt tare, tare curioasa ce sunt Sasuke si Itachi ! Te pupaceste Loal si spor la scris. p.s : sa ma anunti si pe mine cand pui next-ul, asa cum ai facut-o si acum |
| | | Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 21:13 | |
| Cred ca ar trebui sa citesc si sa recitesc acest capitol pentru ca ai descris absolut minunat Nu inteleg, cum poate cineva uman sa descrie atat de fascinant? E chiar mult mai captivant decat in unele carti pe care le-am citit Nu te-ai gandit sa scri o carte? Daca da, te rog foarte mult sa ma anunti si pe mine cand o publici pentru ca eu as citi-o Chiar a fost foarte frumos acest capitol, la fel ca celelalte si te rog sa ma anunti si pe mine cand pui next:love: |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 21:44 | |
| |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 22:08 | |
| |
| | | ~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] Joi 30 Aug 2012, 22:37 | |
| Hei, Emmm..... Am vazut caai postat un nou capitol....Care imi place la nebunie....Abia astept sa vad ce se mai intampla....Banuiala mea a fost confirmata....cel putin asa cred eu....inca nu am aceasta certitudine 100% deoarece Sasuke inca nu a confirmat...insa daca avea sange la gura eu cred ca e deja destul de clar....insa astept sa vad ce ideei mai ai.... Sa ma anunti si pe mine se next... PwP dulce de tot la tine |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
| |
| | | | Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|