Taci si asculta-ma!
Cap.1 -Inceputul noii iubiri
Heii:]
Sunt Sakura Haruno ,multi ma striga Saku si am 11 ani jumatate si sunt o fata normala .Am multi prieten
i ,dar sunt timida si buna
; dar daca sunt provocata sunt rea si de necontrolat
;dar aceasta persana a mea negativa este scoasa foarte rar;adica aproape delocsi de accea toata lumea ma crede asa de sfanta .
]
.Stau in pat si ma gandesc cum a trecut vara si acum sunt clasa a V a si ma voi reintalni cu vechii mei prieteni
,cu baiatul de care sunt indragostita din clasa a 3 a ,Naruto
si o sa imi fac noi prieteni .Ma imbrac in noua noastra uniforma ,neagra[bleahh] doamneeee cine o fi facut'o neagra
.?!? imi desfac buclele rozalii ca florile de ciresi ma uit in oglinda si plec spre scoala .
Acolo ii vad.Pe prietenii mei cei mai buni :Temari;Ino;Ten Ten;Hinata;Naruto;Neji si Sai .In tot semestrul 1 vorbim,invatam pe rupte [din pacate;dar stiti cum se spune ca mereu clasa a V a e importanta] si ne distram in cele 5 minute de pauza [mdaa;ce mai pauza
]Trece semestrul 1 si vine cu pasi repezi semestrul 2 care se pare a fi interesant si palpitant.
Toata povestea a inceput cand in clasa l'am observat pe Sasuke ;care nu fusese din clasele1-4 cu mine dar a intrat in clasa a aVa A adica in clasa cu mine .In semestrul 1 ma gandeam ca este urat si nesuferit[dar recunosc ca eram umpic invidoasa pe Inno care era cu Sasuke
] Acum pun tot inceputul la prezent :
Sunt in clasa si il vad pe Sasuke si recunosc ca e foarte dragut [in gandul meu] ,adica ochii,parul,corpul,pistruii,gura;buzele : totul arata perfect
.Si incep sa il plac 100% .Pana cand ,intr-o zi Inno se desparte de el si cand afla ca il plac imi spune id-ul lui de mess si ma indeamna sa vorbesc cu el pe mess .Asa ca; cand il vad on incep sa ii scriu :
Saku :Buna!Ce faci Sasuke?
Sasu:Buna.Bn.Dar te cunosc?:-s
Saku:Logic ca ma cunosti.Sunt in clasa cu tine.Ma cheama Sakura ,sunt prietena cu Inno si ti-am gasit id-ul tau pe facebook.
Sasu:Ahamz.Deci tu ce mai faci ?
Saku:BN.Sunt pe facebook.
Sasu:Aa
Eu ii pun cateva intrebari si el raspunde la un moment dat asta :
Sasu:Esti cam ciudata .:-s
Eu ,incepand sa plang;simtind cum mi se rupe inima in doua ,inchid repede si numai dupa 2 saptamani imi vorbeste iar pe mess :
Sasu:Heii!
Saku:Buna .:)
Sasu:Uite vreau sa iti zic ca imi pare rau .Imi pare rau ca te-am facut ciudata.:(
Eu in gandul meu eram super fericita dar ii spun doar :
Saku:
Sasu:ATAT?
Saku:Phoi..si ce vrei sa zic?:Te iert !
Sasu:Da
Sasu:Auzi mi se pare mie sau ma placi putin ?
Eu,o intreb repede pe Inno ce sa ii zik shi pana la urma ii zic :
Saku:Umpic
Sasu:Aham
Saku :Auzi dar uh ma placi ?
Sasu :Umm....nush...nu cred :(
Saku:Dar ce defect am ?
SASU:Nu,nu e asta doar ca nu stiu inca .
Si inca odata a inceput sa ma doara inimioara si am inchis .
Dar in jurul la 1saptamana ,in clasa dadea semne ca ma place .
El intr-o zi imi da buzz si incepem sa vorbim,dar la un moment dat nu mai scrie nimik si eu il intreb asta si dupa cateva minute ma intreaba :
Sasu:Sasu,uh......
Cam atat pentru azi ,dar sper ca pot in curand sa scriu capitolul 2 .Va pup !