| La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 | |
|
|
Cum credeti ca este acest fic? | Imi place mult | | 82% | [ 36 ] | Ma plictiseste | | 5% | [ 2 ] | E foarte interesant | | 13% | [ 6 ] | Mai bine citesc altul | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 44 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 16 Sept 2012, 15:51 | |
| mi-a placut capitolul la nebunie draga mea astept nextul cu mare nerabdare te-am pupat dulceee |
|
| |
Aleeeeee Academy Student
Sex : Localizare : in my coffin Nr. mesaje : 23 Puncte : 28 Reputatie : 7 Hobby-uri : cititul,muzica rock,scrisul(cand am inspiratie)manga, anime Stare de spirit : upside down
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 16 Sept 2012, 17:57 | |
| Hey!! Bad Sakura si Sas'ke, of of, cum de nu ti-ai dat seama, asa de indragostit esti?? Ce soc pentru egoul tau. Anyway, suuper capitol, dar attaat de scurt, vroiam mai mult. Saracii de ei, ce o sa-i mai astepte in viitorul apropiat. Sunt mega curioasa cine o sa castige pariul. Hai cu next oricat de tarziu l-ai posta. Ale |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 16 Sept 2012, 19:03 | |
| Frumos....Imi place foarte mult. De m-as pricepe asa de bine la descriere....Anunta-ma cand pui next-ul |
|
| |
FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 16 Sept 2012, 20:12 | |
| Hellooooooooooo!!!! Cam tarziu! Nu o sa comentez prea mult deoarece trebuie sa ma pregatesc pentru ziua de maine DAR IMI PLACEEEE! FELUL CUM AI DESCRIS SI TOT! TE ROG SA NU MAI VII ATAT DE TARZIU DAR TINAND CONT CA INCEPE SCOALA.. SCUZE PENTRU COMMUL MEU NEINGRIJIT SI SCURT DAR SUNT PE FUGA! O SA MA GANDESC TOATA NOAPTEA LA CAPITOLUL ASTA CRED. INCEPE SA FIE OBSEDANT FICUL. sO SPOR LA SCRIS SI PUPICI! LOVE YAA! |
|
| |
Pișcot Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva in sud ! :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 89 Puncte : 95 Reputatie : 2 Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 16 Sept 2012, 21:51 | |
| ms ca mai anunta ca ai adus nextul super capitol nextul |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 17 Sept 2012, 09:10 | |
| Deci, are tot ce imi place mie: Descriere, sentimente, chestii chestii care imi plac. Am vazut foarte putine greseli de testare dar cu edit se duc pe apa de langa scoala. Soo, iubesc next-ul si de abia astept continuarea, desi cred ca o sa treaca mai mult timp din cauza scolii aceleia... Soo, spor la treaba si idei multe!Te pupacesc! |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 17 Sept 2012, 17:31 | |
| ehehe mersi de anunt! ei ei, incep sa se incinga spiritele la academie, si s-a pus ramasagul acum sa vedem cine castiga tare curioasa sunt, si mai ales, sakura e tare sireata, o sa-l innebuneasca pe sasuke si o sa-l joace pe degete la un moment dat, daca brunetul nu se trezeste...asa presimt eu eu vreau sa te vad cu nextul cat mai repede, si te rog, daca vrei, sa ma anunti cand il pui spor la scris si la idei! Naty~ |
|
| |
MistyLilly Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Vaslui acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Mier 19 Sept 2012, 15:55 | |
| Pff...am ajuns si eu aici abia dupa 4 zile de cand ai pus capitolul ( as merita sa ma bati ) . Imi pare rau ca am intarziat atat de mult,desi stiam ca l-ai pus de duminica, dar am devenit obsedata de Bleach si eh, a inceput si scoala...totusi mi-am facut acum timp sa-l citesc. Capitolul acesta a fost super! Cu siguranta o ADOR pe Sakura purtandu-se asa. A fost genial momentul in care l-a lasat pe Sasuke cu ,,buza umflata'' si a plecat dupa ce l-a sarutat si i-a permis sa o atinga. Nu ma amestec eu in poveste, desi cred ca i-a placut la nebunie si ei pana cand ori s-a ,,desteptat si a vrut sa para dura '', ori s-a prefacut ca sa-i intre ,,pe sub piele''. :> Cam scurt comment-ul dar cum am spus, a inceput scoala si deja am primit teme. Adu repede next-ul, desi cred ca pana atunci (unde probabil o sa o faci din perspectiva Sakurei) voi tine cu Sasuke. Multumesc mult pentru ca m-ai anuntat si nu uita sa aduci next-ul repede( promit ca il voi citi la timp. ) Spor la scris! XOX |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Mier 19 Sept 2012, 21:10 | |
| Nu prea am cuvinte sa explic ce fain e capitolul acesta.
Sakura, pana la urma merge planul ei de a fi sefa.
Suuper.
Pai imi place super mult si hai cu next. Ps: mersi de anunt! Sa faci asta in continuare.
Kiss you! |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Sam 29 Sept 2012, 18:06 | |
| Scumpa mea a fost un capitol minunat . Mi-a placut la nebunie , n-am cuvinte sa-l descriu la adevarata sa valoare. Astept nextul si te rog sa ma anunti in continuare . PS. Scuze ca am trecut prea tarziu ! |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Sam 01 Dec 2012, 00:52 | |
| Fic blocat din cauza inactivităţii. (29 Sept- 29 Noi) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 | |
| |
|
| |
| La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 | |
|