Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 | |
| |
Cum credeti ca este acest fic? | Imi place mult | | 82% | [ 36 ] | Ma plictiseste | | 5% | [ 2 ] | E foarte interesant | | 13% | [ 6 ] | Mai bine citesc altul | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 44 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| | | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Mier 08 Aug 2012, 21:44 | |
| waaaaaaa ajung si eu cam tarzior pe la ficul tau, insa ce sa-i faci?trec din an in paste pe la sectiune sa vad ce ficuri noi mai sunt...m-a atras foarte mult titlu, tare dragut, imi place!E superb!Vad ca descrii chiar foarte frumos si foarte bine, continua sa fii tot asa! de abia astept sa vad ce se intampla cu cei doi, am mai intalnit ideea, insa simt ca a ta are ceva special, si nu stiu ce anume, dar de abia astept sa aflu vad ca ficul este destul de admirat so, de ce sa numai ai inca un fan?adica eu?devotata, la fiecare capitol, voi face posibilul sa fiu prezenta te astept cu nextul si spor la scris!daca doresti ma poti anunta, aca nu, nu ma supar, bye bye!sunt foarte curioasa cum vor decurge lucrurile.... Naty te pupa! |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Vin 10 Aug 2012, 13:00 | |
| am trecut si eu pe la ficul tau. stiu ca am intarziat dar sa-s eu. oricum imi place foarte mult si vreau sa pui nextu repede.spor la scris si sa fie la fel de bun ca celelalte. |
| | | Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Vin 10 Aug 2012, 20:45 | |
| Va rog mult sa imi scuzati lipsa doar ca nu am fost in oras si nu am putut posta la fic. M-am intors pentru cateva zile dar maine iar voi pleca asa ca cel mai repede ne vom reciti peste maxim 10 zile. Capitolul 5
Ganduri peste ganduri Sakura povesteste M-am ridicat in picioare brusc si am facut un pas in fata ca sa ma asigur ca Sasuke nu are de gand sa isi puna din nou mainile pe mine.Am auzit din spate cateva soapte spuse de Sasuke dar nu am inteles ce a bolborosit .Poate era nervos pentru ca nu a apucat sa ma sarute, sau poate vroia sa imi spuna ca nu s-a terminat aici. Ceva imi zicea ca e mai mult a doua varianta. Sau poate credeam asta pentru ca asa imi doream?
Fara sa imi dau seama, am inceput sa imi imaginez cum ar fi daca m-ar saruta. Ar folosi limba sau ar fi un sarut simplu? Parea genul care nu se multumeste cu putin, deci mai mult ca sigur va apela la limba. Pielea mi s-a facut ca de gaina cand mi-am imaginat scena sarutului. Mainile lui vor fi in parul meu sau le va lasa sa umble pe corpul meu? Din nou eram sigura ca a doua varianta ii place mai mult. Am alungat aceste ganduri repede pentru ca, ce mi-am imaginat eu, era imposibil. Ma voi asigura personal de asta si nu avea cum sa ma sarute, poate doar cu forta dar nu cred ca ar fi in stare de asa ceva. Sau poate da?
Am intors capul in spate ca sa citesc ceva de pe fata lui si intr-adevar am citit, dar nu ce vroiam eu sa citesc. El ma privea fix cu un zambet simplu dar din ochii lui, mi-am dat seama ca era hotarat sa faca ce vrea. Avea o sclipire ciudata, parca flamananda si aveam senzatia ca daca nu ar fi nimeni aici, m-ar forta sa stau pe picioarele lui, sau poate chiar mai mult. Si-a largit zambetul, ceea ce mi-a confirmat ca nu exageram cu presupunerile mele.
Andu si-a dres vocea ca sa fiu atenta la el, asa ca l-am lasat pe Sasuke in spate si i-am zambit lui Andu. Mi-a zambit la randul lui asa ca am intins mana cu politete si mi-am zis numele. Cand a vazut gestul a zambit si mai tare descoperindu-si dintii perfect albi si a dat mana cu mine spunandu-si numele. Ochii lui erau de un verde inchis, la fel ca iarba si spre deosebire de a lui Sasuke, care erau foarte patrunzatori si adanci, acestia nu aveau puterea de a te strapunge cu privirea. Acel verde inchis aducea admiratie si atragea privirile asupra posesorului dar nimic mai mult. Nu puteai sa citesti nimic din ochii lui mai ales sa iti dai seama de starea lui. Nu ma deranja asta la un baiat si sunt sigura ca nici pe el nu il deranja. Ochii lui erau doar o piesa care complete parul blond, tenul albicios sau uneori palid, corpul bine facut si inaltimea corespunzatoare unui baiat de 17 ani. Parea un adolescent tipic ce arata bine dar nu prea e remarcat.
Asa era si primul meu iubit la care nu as fi renuntat nici macar in fata celei mai bune prietene, daca nu era nevoit sa se mute .O relatie la distanta nu poate merge deci totul s-a terminat si el a plecat in Franta, bineinteles la fetele de acolo. Cred ca el a fost singurul baiat care nu s-a uitat doar la fizicul meu, pentru ca restul, parca ma mancau numai din priviri. Oricum, acel capitol e inchis deci nu are rost sa intru in amintiri.
Zambesc, revenind cu toata atentia la cei din jur si ma pregatesc sa ii spun ca sunt incantata de cunostinta cand el deschide gura si ma intreaba...P.s. imi cer scuze ca e asa de scurt |
| | | Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Vin 10 Aug 2012, 23:30 | |
| |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Sam 11 Aug 2012, 13:00 | |
| Draga mea, i'm sorry ca am ajuns asa de tarziu, doar ca sunt la tara.. si na.. calculatorul mai putin. Acest capitol mi-am placut, si astept cu nerabdare nextu. Sa nu uiti sa ma anunti. Ana. |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Sam 11 Aug 2012, 16:06 | |
| am trecut si eu sa vad nextu si imi place mult. am cam intarziat putin dar ce vrei sa-mi faci? asa-s eu. intarziata. oricum astept urmatorul capitol ca sa vad ce se mai inttampla. |
| | | Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Joi 16 Aug 2012, 08:07 | |
| Imi place!E foarte frumos.Si nu prea am inteles cine e el?Te rog anunta-ma data viitoare.
|
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 20 Aug 2012, 18:57 | |
| Capitolul 6
Nu o sa iesi cu el! Sasuke povesteste Priveam cum regina mea face schimb de zambete cu acel nemernic. Bine! Nu am nimic cu asta pentru ca e foarte bine sa fie politicoasa si nu e ea de vina ca mama ei a invatat-o sa fie asa dar Andu, face asta anumit. Vrea sa mi-o ia doar ca sa nu am eu ceva ce imi doresc, chiar daca el nu are nevoie. Nu poate sa accepte ca eu sunt primul aici si asa va fi mereu iar el poate incerca sa fie primul sau orice altceva vrea, pentru ca imi place competitia dar fata asta e doar a mea. Sa isi caute alta daca vrea asa de mult una, insa Sakura e numai a mea! Nu am sa las nici un baiat sa se apropie de ea. Nu vreau nici sa respire langa ea! Bine poate ca exagerez dar regina e numai si numai a mea! Cand eram gata sa ma ridic si s aopresc scena asta de zambete, Sakura si-a intors capul spre mine. Prin privirea pe care o aveam, am vrut sa ii transmit ca poate sa ii zambeasca lui Andu cat vrea dar pana la urma tot a mea o sa fie. Daca si-a dat seama sau nu, nu stiu dar si-a intors capul cand Andu si-a dres vocea, probabil ca sa ii atraga atentia si a reusit de minune. Au facut iarasi schimb de zambete doar ca de data asta si-au atins si mainile. Gata! Prea de tot! Poate sa-i zambeasca, dar nu scapa nepedepsit daca o atinge. M-am ridicat exact cand el a deschis gura si a intrebat-o. -Vrei sa mergem sa bem ceva inafara academiei? -Da! A spus ea incantata si ochii aproape ca i-au sclipit de fericire. -Nu! Am spus eu in acelasi timp cu ea. Nici mort nu as lasa-o sa iasa cu asta. Sakura se uita serioasa la mine, probabil asteptand sa ii dau o explicatie si chiar aveam de gand sa ii dau una. Am prins-o de brat si am tras-o dupa mine pana am iesit din acel grup. Nimeni nu mai putea sa ne auda asa ca nervos i-am spus privind-o fix in ochi. -Nu iesi cu el! Nu ma intereseaza daca vrei, sau daca nu, stiu ca nu o sa iesi cu el! Si nici macar sa nu te gandesti sa o faci pe ascuns pentru ca o sa aflu si nu o sa iti placa ce o sa iti fac si tie si lui! Nu ma cunosti asa ca nu stii de ce sunt in stare dar iti spun ceva despre mine! Cand imi pun in minte sa fac ceva, nu dau inapoi si nu ma intereseaza daca trebuie sa folosesc metode rele! Ai inteles?! Aproape ca am strigat la ea fara voia mea, insa mi-am pierdut putin controlul. Se pare ca nici ei nu i-a placut tonul meu pentru ca si-a plecat privirea, dar inainte sa faca asta, am realizat ca asa o indepartez mai mult de mine. Am decis sa abordez o alta tehnica. Cu raul nu a mers asa ca trebuie sa o iau cu frumosul. Sunt sigur ca asa nu va mai fi suparata si ca nu va iesi cu Andu. Daca vrea neaparat o intalnire, ies eu cu ea cu cea mai mare placere. Trebuie sa inteleaga ca nu o sa accept ca alt baiat sa fie cu ea. Ii ridic barbia cu o mana ca sa ma priveasca in ochi, apoi zambesc sperand ca zambetul meu va sterge putin din acele cuvinte rostite cu un ton aspru ce s-au asternut im sufletul ei. Expresia de pe chipul ei a ramas la fel spre dezamagirea mea. Am oftat in sinea mea si zambind mai tare am inceput sa rostesc vorbele ce trebuiau sa o imbuneze. -Daca te rog frumos cu cireasa in varf sa nu te intalnesti cu cel mai mare dusman al meu, ma asculti? Nu am asteptat nici un raspuns pentru ca, adevarul este ca ma temeam de raspunsul ei. Nu o cunosc deloc si nu pot spune cum e de aceea nu sunt sigur de modul in care sa o abordez dar oricine spune da la vorba frumoasa. I-am strans putin barbia inainte sa ii spun multumes pentru ca va face cum i-am spus, apoi am plecat cu un sentimet de nesiguranta. Ceva imi spunea ca Sakura tot se va intalni cu Andu. Numai gandul la asta ma enerva peste masura. Ce puteau face la o intalnire? Cum ce?! Sunt sigur ca o va saruta non-stop. Ooo nu!! Daca va face asta e mort! O sa-l omor cu mainile mele. Pe el primul si pe Sakura a doua, dupa ce ii arat cum ma port eu cu fetele pe care le vreau dar ele ma refuza. Nu e placut sa obligi lumea, mai ales in legatura cu asa ceva dar majoritatea fetelor se dau batute si pana la urma scot doar gemete de placere. Desigur ar fi mai placut ca regina mea sa ma vrea cum o vreau eu dar daca tot nu se razgandeste si il saruta pe acel nemernic o sa regrete mai tarziu pentru ca niciodata nu o voi lasa sa fie cu el. O s-o inchid si in camera daca e nevoie dar cu el nu se va intalni. De asta trebuie sa stau cu ochii pe ei. Am auzit un sunet slab venit de sus si cand m-am uitat am vazut nori negrii de ploaie. Se pare ca va trebui sa stam in academie. E mai greu asa sa fiu cu ochii pe amandoi dar oricum baietii probabil vor juca poker sau alte jocuri ce pot fi jucate cu niste carti. In mod normal eu nu prea joc pentru ca mai tot timpul castig dar de data asta jucand pot fi atent la Andu. Cand primii stropi de ploaie au inceput sa cada din norii cenusii toti au intrat in cladire rand pe rand. Am aruncat o privire in spatele meu si spre deosebire de ceilalti, regina mea statea in ploaie. Stropii au devenit din ce in ce mai mari si mai reci. Toti au intrat in cladire, afara ramanand doar eu si ea. Am mers repede spre ea si am prins-o de mana. Si-a ridicat privirea si cam 2 secunde s-a uitat la mine surprinsa. I-am zambit cand un tunet puternic s-a auzit deasupra capetelor noastre si atunci am realizat ca turna cu galeata iar noi eram uzi. Aveam pe mine un hanorac simplu gri, pe care l-am dat jos si l-am pus pe umerii ei. S-a uitat 3 secunde la el apoi mi l-a dat inapoi si a inceput sa fuga spre academie. Am facut acelasi lucru si am intrat in cladire cu 5 secunde in urma ei. S-a uitat inapoi si m-a vazut apoi intr-o clipita si-a intors capul dupa care a plecat pe coridor. Nu vroiam sa fie suparata pe mine sau sa ma evite dar acum are nevoie de cateva momente ca sa se linisteasca si atat timp cat sta departe de Andu, eu nu am nimic impotriva. Acesta a fost si capitolul 6 pe care l-am facut mai lung ca sa ma revansez pentru ca am lipsit atat Am o rugaminte la voi. Cum am fost plecata nu am mai trecut pe la ficurile voastre si am uitat pe care le citesc, deci va rog daca ati pus capitole noi sau veti pune sa ma anuntati si pe mine |
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 20 Aug 2012, 20:07 | |
| PRIMA ! Sac , sac , sac la toti . In sfarsit am ajuns si eu prima (minumea minunilor ) Mi-a placut mult capitolul si sunt atat de curioasa sa vad ce se va intampla in continuare . Te rog mult sa-l aduci repede si sa ma anunti si pe mine . |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 20 Aug 2012, 20:35 | |
| am zis sa trec pe aici si bine am facut imi place ficul astept nextul cat mai repede te-am pupat spor la scris |
| | | FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 20 Aug 2012, 22:20 | |
| |
| | | Pișcot Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva in sud ! :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 89 Puncte : 95 Reputatie : 2 Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 20 Aug 2012, 23:57 | |
| |
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Mar 21 Aug 2012, 11:22 | |
| FloareDeCires, ma bucur mult ca iti place ficul meu Stiu ca nu am explicat prea bine acea parte pe care nu ai inteles-o si pot sa o explic acum. Sakura nu i-a spus da, dar el se temea ca ii va spune nu si de aceea se purta ca si cum ea i-ar fi zis da, in speranta ca prin asta poate Sakura chiar va face ce a spus Sper ca de data asta am explicat mai bine Continuarea va veni maine sau poimaine, depinde de cate comentarii primesc. P.s. nu ma deranjeaza deloc si daca vrei poti sa imi dai 100000 de comentarii lungi, eu nu ma supar |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 26 Aug 2012, 09:02 | |
| Buna-Buna. Am ajuns in sfarsit la ficul tau. De cat timp doream sa gasesc un astfel de fic sa citesc... rock
Imi place ideea cu Ssuke fiind gelos, :> iar Sakura incercand sa ajunga ''Sefa'' scolii, dar cand am citit in primele capitole academii numai din baieti, sau fete, am avut o fata gen ''Wtf?''
Mi-a placut mult, mult, mult ideea si la fel de mult si descrierea si naratiunea.
Dialogul nu a fost nici lung, nici sec, ceea ce este foarte bine.
Capitolul a fost foarte misto, si chiar ma intreb ce va face Sasuke sa ii castige inima rozaliei. Oare aceasta se va intalni cu Andu, numai ca sa ii faca in ciuda lui Sasuke?
Ca sa nu ne mai batem asa tare capul, vino tu repejor cu un next, iar cand il postezi anunta-ma prima !
Kiss From ~Soricel~ |
| | | Bbybianca Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : DREAMS <3 Nr. mesaje : 51 Puncte : 60 Reputatie : 1
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 26 Aug 2012, 10:45 | |
| hell imi place ficul tau e foarte interesant si de abia astept continuarea! |
| | | Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 26 Aug 2012, 13:41 | |
| Next! Imi place! Dar de ce nai** nu ma anunti? Eu te anunt pe tine! |
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 26 Aug 2012, 20:04 | |
| Multumesc tuturor si Temari imi cer scuze, am crezut ca te-am anuntat Promit sa fiu mai atenta pe viitor Continuarea o sa vina maine |
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 26 Aug 2012, 22:34 | |
| Maine O_O!DAAAAAAAAAAA!!!IUBESC ASA DE MULT ACEST FIIIIIIIC!!!!!!!!! Eu daca eram dusa la o academie numai cu baieti...aham...poate profitam si eu putin adik daca unu se atingea de mine nu mai avea de mult mostenitori! Revenind.Imi pare suuuuper rau ca ajung de abia acum la acest fic dar e super tare.Sper sa ma anunti cand pui next.Te pupiesc mult!LoVe ya! |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Dum 26 Aug 2012, 22:52 | |
| |
| | | Casydy Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor acebook : Serena Nr. mesaje : 215 Puncte : 239 Reputatie : 14 Hobby-uri : Sa scriu ficuri Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 27 Aug 2012, 08:59 | |
| Helou ! Frumso fic si imi palce mult de totsi vreau next-ul repede ca ne certam altfel . |
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 27 Aug 2012, 13:13 | |
| Capitolul 7
Jocul a trecut la alt nivel
Sasuke povesteste
10 minute mai tarziu aveam alte haine pe mine si mergeam spre camera jocurilor, cand am vazut-o pe Sakura imbracata cu o pereche de blugi stransi, de culoare albastru deschis si un tricou nici larg nici strans , gri, pe care scria I Hate You! Inscriptia de pe tricou m-a facut sa zambesc in timp ce ma indreptam spre ea. Facea ceva cu telefonul asa ca am putut sa o iau prin surprindere.
-BAU !!
Din pacate, era prea concentrata la ce facea asa ca atunci cand am spus tare acel cuvant, a tresarit iar telefonul ei ar fi facut poc pe jos daca nu il prindeam eu. S-a uitat la mine cu cea mai urata privirea pe care am primit-o de la o fata, apoi mi-a smucit telefonul din mana si a incercat sa plece, dar am fost mai rapid si m-am pus in fata ei zambind.
-Ce mai vrei acum ?! m-a intrebat cu furie si ura in glas, dandu-mi senzatia ca e gata sa ma stranga de gat. Se pare ca regina mea s-a cam enervat dar stiu cum sa o vrajesc ca sa imi cada in brate. Majoritatea fetelor sunt incapatanate, dar dupa mine fix asta le face cel mai interesante. Cand vrei ceva, incerci orice ca sa-l ai si atunci cand intr-un final e al tau te bucuri mai mult. Dar daca vrei azi ceva si maine il ai, nu mai e asa de mare bucuria cand vezi ca e al tau. Cel putin eu asa gandesc. Sa nu credeti ca le ignor pe fetele care ma plac. Le acord aceeasi atentie dar imi place mai mult cand muncesc pentru ce am.
Revenind la momentul actual, draga mea regina, si-a pierdut rabdarea si a incercat sa plece dar am facut un pas si am ajuns din nou in fata ei. Iar s-a uitat incruntata la mine, insa de data asta am trecut la fapte. I-am luat o suvita din parul ei lung si moale la atingere de culoare roz si am inceput sa o invart pe degete. Ea, saracuta de ea, se uita la mine ca la felul 4. Avea o privire plina de sentimente amestecate. Uimire, neintelegere, furie si… mi s-a parut ca am vazut un strop mic de teama. Acest lucru mi-a placut din motive personale si vroiam ca acel sentiment ce incoltea in ea sa nu plece. De ce vroiam asta? Pentru ca mi se pare si mai captivant sa incerc sa alung acea teama, pe care tot eu am provocat-o. Multi ar numi asta nebunie dar mie imi place sa ii spun ”Jocul Dragostei”. La final, dragostea va inlocui teama din inima ei si totul va fi bine.
-Serios, ce vrei de la mine ?! intreaba ea si imi da mana la o parte din parul ei.
-Ce vreau de la tine ? o intreb eu sperand ca va vorbi din nou ca sa-i aud glasul cristalin ce rasuna in urechile mele extrem de dulce.
-Da!! Vorbesc chineza ?! Nu pricepi ce spun ?! Te-am intrebat ce vrei de la mine ?!
-Vreau sa nu mai iesi cu Andu. Vreau sa fii cu mine, vreau sa ma iubesti si mai vreau sa treci in noaptea asta pe la mine. Am chef sa ne distram putin. Ce spui ? am intrebat-o cu un zambet strengaresc fiind foarte curios de ce va face. Oare se va enerva mai tare decat acum ? Ii va placea ideea mea ? Se va teme si mai mult de mine si o va lua la fuga sau imi va da o palma pe care sa o tin minte toata viata? Aveam sa aflu curand pentru ca s-a apropiat putin de mine dar indeajuns de mult ca sa-i simt parfumul imbietor. Cu o privire prin care nu exprima absolut nimic mi-a zis cu o voce foarte calma si hotarata.
-Asculta… oricare ar fi numele tau. Nu imi pasa cine esti, cat de important esti pentru ceilalti sau ce vrei de la mine dar te avertizez. Daca ma mai stresezi mult si nu ma lasi in pace iti va parea rau. Iar in legatura cu intalnirile mele, o sa ies cu cine am chef cand am chef ! Ai inteles ?
Am ascultat cum a spus acele vorbe privindu-ma fix in ochi, fara vreo expresie ca si cand ar fi cea mai neifricata felina de pe pamant iar eu eram un soarece amarat. Doar o prada neinsemnata ce mai mult incurca decat sa ajute la ceva. Nu aveam de gand sa las aceasta impresie pe care o avea despre mine, sa continuie. Trebuia sa o scot din capsorul asta al ei foarte dragut, chiar daca era nevoie de metoda rea.
M-a mai privit cateva secunde cu aceeasi privire ce parea ca nu exprima absolut nimic, timp in care si eu m-am uitat la chipul ei fara nici o imperfectiune. Intr-adevar arata chiar foarte bine iar sa nu iti dai seama de asta trebuia sa fii orb. Eu, insa nu eram si o doream cu ardoare. Vroiam sa simt gustul buzelor si sa-i ating pielea fina macar o data. Insa, in adancul meu speram din toata inima sa nu fiu nevoit sa o gust doar o singura data.
Probabil s-a gandit ca nu aveam de gand sa mai zic, sau sa fac ceva, asa ca si-a mutat privirea de pe mine si a incercat a treia oara sa plece. Spun a incercat pentru ca imediat am prins-o de mana stanga si am trantit-o, oarecum usor cu spatele de perete. M-am asigurat, ajutandu-ma de maini ca nu o sa plece si mi-am apropiat buzele de urechea ei. Cateva cuvinte erau pregatite in capul meu dar cand i-am simtit parfumul cuvintele s-au pierdut si tot ce mai era in mintea mea s-a dovedit a fi verbul a saruta. Pentru prima data mintea si inima erau de acord asa ca am trecut la fapte, muscandu-i lobul urechii usor.A inceput sa se foiasca putin dar cu mainile imobilizate de ale mele nu putea sa faca prea multe.
-Stai cuminte… i-am soptit duios la ureche, dupa care am continuat sa-i sarut gatul. Imi doream sa ii mangai corpul bine facut dar riscam ca dandu-i drumul la maini sa ma impinga in spate. Nu vroiam sa incerce sa se elibereze si am zambit in sinea mea cand a incetat sa se foiasca. Ma intrebam daca ii place si speram ca da, insa raspunul sigur nu l-am aflat pentru ca Naruto a stricat momentul placut cu rasul lui.
Fara sa vreau mi-am intors capul spre el si i-am eliberat mainile Sakurei. Aceasta a facut un pas la stanga ca sa se distanteze de mine si probabil ca sa fie mai aproape de fata bruneta cu ochii mov. Cred ca avea lentile de contat care i-au schimbat culoarea ochilor. Acestia se potriveau de minune cu parul extrem de lung si drept si cu tenul ei alb ce batea putin spre culoarea nisipului uscat. In comparatie cu regina mea, ea era putin mai plinuta insa am considerat acest fapt, a fi perfect.
-Esti gata de joc ? ma intreaba Naruto inca zambind pana la urechi. I-am raspuns ca da fara chef, apoi mi-am intors privirea spre Sakura.
-Ne vedem mai tarziu ?
Aceasta nu mi-a raspuns nimic si daca nu mai era nimeni in jur as fi insistat ca ea sa imi dea un raspuns, pozitiv dar m-am gandit ca e mai bine sa plec. Chiar asta am facut iar Naruto m-a urmat dar nu inainte de a-i trimite acelei fete cu parul lung un zambet extrem de mare.
Cam acesta a fost si capitolul 7 si as vrea sa vad 10 comentarii de la persoane diferite. Nu ca imi doresc sa am mai multe comentarii, dar o sa raman fara idei si imi ia ceva timp sa scriu un capitol.Deci daca doriti urmatorul capitol mai repede stiti ce aveti de facut. Daca nu, nu este nici o problema pentru ca eu oricum voi continua sa scriu la fic.
|
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 27 Aug 2012, 13:38 | |
| OMG sunt PRIMA !!!!!!!! Ce pot spune despre acest capitol , adica este atat de frumos . Sasuke avea de gand sa faca mult mai multe daca nu aparea Naruto care a stricat totul . Astept cu nerabdare nextul si sa-l aduci repede . Anunta-ma ! |
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 27 Aug 2012, 14:11 | |
| |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 Lun 27 Aug 2012, 15:12 | |
| imi place, place, place capitolul adu nextul ala mai repejjor sa vad ce se inatampla in continuare te-am pupacit dulce, spor la scris |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 | |
| |
| | | | La jocul dragostei, eu castig iar tu pierzi + 16 | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|