Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Vara la 40° - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Vara la 40° - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Vara la 40°

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

Vara la 40° - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Lun 19 Noi 2012, 15:58

ce se intampla???? ce fata face sasuke???
offf nu ne mai tine in suspans, capitolul mi-a placut la nebunie
mersi de anunt kiss
astept nextul, te-am pupat dulceee
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Lun 19 Noi 2012, 18:44

Next-ul!!! In sfarsit! A trecut atata timp de cand nu ai postat. Ce bucurie ne-ai facut acum. Capitolul a fost superb. Dar tot in suspans ne-ai lasat. hmm...?! Sper sa pui next-ul repede. E un fic prea frumos ca sa se inchida. Anunta-ma in continuare si ersi ca ai facut-o de data asta.
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Lun 19 Noi 2012, 22:22

Wow! Foarte frumos mai ales tinuta!!
Vreau sa vad reactia lui Sasuke!!!
Ms ca m-ai anuntat!

KISS # HUG
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Mar 20 Noi 2012, 18:24

awwww ce capitol frumos frumos frumos in love in love vreau next-ul puppy eyes repede si te-am kiss ! ! ! !!
Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Vin 23 Noi 2012, 19:25

Ce capitol dragut . Mi-a placut , se pare ca cei doi nu si-au schimbat atitudinea unu fata de altu . Sunt curioasa sa vad ce se intampla asa ca te rog sa ma anunti in continuare . Te kiss si a hug .
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Vin 23 Noi 2012, 19:59

Buna!

Am trecut si eu pe aici,si ti-am urmarit fiecare capitol "scurt" cei drept.Insa dupa tot ce am citit reiese un lucru:mai dat gata!esti o scriitoare minunata,si se vede clar ca te pricepi foarte bine la ceea ce faci...Iti urez spor la scris!
Si sper sa ma anunti cand pui urmatorul capitol,iar daca nu vrei...ei tot voi trece eu pe aici deoarece ma atrage foarte mult cretia ta!
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Vin 23 Noi 2012, 21:39

Heii. Vara la 40° - Pagina 3 78717

Mersi de anunt si imi cer mii de scuze pentru intarziere.

Capitolul a fost dragut, ma bucur ca ai postat in sfarsit si il astept pe urmatorul.
Sper sa ma mai anunti, imi cer scuze din nou ca nu am ajuns la timp.

Succes in continuare si sper sa ai cat mai multe idei ! Vara la 40° - Pagina 3 78717
Sus In jos
Irry
Genin
Genin
Irry

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : in fata pc-ului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 398
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport
Stare de spirit Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 18:34

Foarte frumos vreau nextul de urgenta.
Mi-a placut la nebunie faza aia ''Lasa ciocofanu de o parte".Prea tare nu am ce zice.
Anuntama cand pui nextul.
Sus In jos
Just4You
Genin
Genin
Just4You

Sex : feminin Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 87
Puncte : 99
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : n-am chef sa le enumar
Stare de spirit Stare de spirit : happy_*_*

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 19:42

Sa ma anuti cand pui nextul.Pupici:****
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Vara la 40° - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 19:58

Cherryblosom te rog să nu mai faci spam !

Regulamentul Fan Ficuri a scris:
12. Spam-ul este înterzis în totalitate . Scriitori nu au voie să le răspundă cititorilor la post-uri prin alte post-uri cu mai puţin de 10 cuvinte ( astfel se crează spam-ul ), dacă doresc neapărat să le răspundă o pot face în postul în care există şi capitolul. Dacă nu ştiţi ce să spuneţi mai bine nu o faceţi. Dacă doriţi să discutaţi cu autorului ficului, nu o faceţi în topicul ce conţine fic-ul ci pe chat sau PM-uri. Spam-ul este pedepsit cu ban de la a doua avertizare!!!!!!

Mai ai o singură avertizare !!!!
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Aici Ralli!
Genin
Genin
Aici Ralli!

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : unde ma cauti tu acolo sunt
Nr. mesaje Nr. mesaje : 60
Puncte : 79
Reputatie Reputatie : 11
Stare de spirit Stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Mier 28 Noi 2012, 00:22

E genial,fix pe gustul meu:X
M-am bucurat la fiecare rand citit pana acum din acest fic si sunt sigura ca va fi la fel si cu celelalte capitole.
De dragul meu pune nextu mai repede pentru ca dabea astept sa il citesc.Te pup:*
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Mar 04 Dec 2012, 21:11

DRAGA MEA SA MA ANUNTI CAND PUI NEXT.SPOR LA SCRIS SI TASTAT.
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Joi 06 Dec 2012, 21:58

Ce fic frumooos!! in love Inca de cand am citit primul capitol am stiut ca o sa fie fain cool Sii, de abea astept sa-i vad mutra lui Sasuke cand o sa o vada, o sa moara.. :)))))

Mai mult de atat nu prea am ce sa comentez, ca... nu am. Deci, hai si bombardeaza-ne cu next, ca murin aici puppy eyes

P.S. Te rog timite-mi un pm cand pui urmatorul capitol happy2 puppy eyes

Have a nice day of December! rainbow :\
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Vara la 40° - Pagina 3 Asss10Vara la 40° - Pagina 3 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Dum 23 Dec 2012, 12:53

Ai cerut o critica, asa ca iata-ma. :)

Descriere: nu prea imi place descrierea pe care o utilizezi tu. Ai putea sa te axezi pe aspecte mai importante ca hainele si culoarea ojei pe care si-o va da pe unghii. Sentimentele sunt un lucru importanta, care ajuta cititorul sa isi dea seama prin ce trece un personaj, ce il framanta, cum se simte el in anumite situatii. De asemenea, peisajul si imprejurimile trebuie descrise mai in amanunt; personajele trebuie plasate intr-un timp si spatiu cat mai reale, astfel incat sa ma pot transpune in mijlocul actiunii fara dificultate. Utilizeaza un limbaj mai bogat, nu te rezuma doar la anumite adjective sau expresii consacrate. Adauga comparatii si epitete, foguri de stil care sa atraga interesul si sa starneasca curiozitatea.

Actiune: este putin cam grabita in anumite pasaje si asta din cauza canu descrii atat cat ar trebui. Daca vrei, dimpotriva, sa te axezi mai mult pe naratiune, atunci trebuie sa te pui la punct cu ea, sa nu te incurci in timpuri si sa faci astfel incat prin intermediul actiunilor si gesturilor personajelor, eu sa imi dau seama de ceea ce gandesc, ceea ce simt, ceea ce traiesc in anumite situatii.

Dialog: unele replici ar putea si cu usurinta transformate in vorbire indirecta, mai ales ca nu au cine stie ce insemnatate, ori inteles. Deopotriva, ai putea uneori sa adaugi replici care sa sublinieze o anumita idee sau relatia dintre doua personaje.

Idee: nu este cine stie ce; Sakura este sora celor doi frati Uchiha, Sasuke nu o place, iar Itachi este tipul cel bun, care rezolva problemele. Cei trei pleaca la facultate, iar dupa un timp sa reintalnesc. Imi place ca ai adaugat partea cu biletul de la fereastra, insa pe viitor va trebui sa vii cu aspecte originale, care sa ma tina in priza sicare sa ma faca din ce in ce mai curioasa.

Titlu: intr-o oarecare masura imi place. Daca as vedea o astfel de carte in biblioteca, mi-ar atrage atentia, insa nu intr-atat incat sa vreau sa o citesc din prima. Imi place forma in care este scris.

Estetica: citesc capitolele cu usurinta, insa ai prea multe paragrafe intr-un capitol. Incearca sa nu mai lasi spatiu liber dupa trei, patru randuri si sa lasi scrissul normal, fara bold, ori italic.

Greseli de tastare/ ortografie: in acest capitol ai avut vreo 5 sau 6, cam in fiecare capitol a fost asa. Ai mai multa grija cand scrii, ori corecteaza capitolul inainte de a-l posta. De asemenea, ai grija la timpurile verbelor; uneori folosesti perfectul compus, apoi treci la prezent si apoi continui cu imperfectul.

Cam asta ar fi critica. Sper sa te ajute si succes in continuare. kiss
Sus In jos
ZoexD
Academy Student
Academy Student
ZoexD

Localizare Localizare : In spatele ecranului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 25
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Intodeauna fericita inafara si trista inauntru.

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Joi 27 Dec 2012, 13:15

Hey rusinos..
Imi place mult ficul tau..
Imi displace faptul ca Sasuke nu o prea agreaza pe Sakura
Dar asta face ficul mai interesant..

Iti doresc sarbatori fericite in continuare..
si sper sa aduci nextrul in curand..
Sunt curioasa de cum o sa reactioneze Sasuke hmm..realy?
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Mar 02 Apr 2013, 20:48

Fanfic inchis din cauza inactivitatii.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Joi 01 Aug 2013, 22:56

FanFic redeschis la cererea autoarei.
Spor la scris. :)
Sus In jos
"Andra"
Chūnin
Chūnin
Vara la 40° - Pagina 3 1491-27

Localizare Localizare : Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 636
Puncte : 757
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : <3 Desenul <3
Stare de spirit Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Aug 2013, 01:20

Fetelor uitati next-ul!!!
Lectura placuta!!!

Capitolul 5:Ce pervers!

Amintirile din copilarie imi incalzeau serile reci in care, singura intr-un apartament, platit din banii pe care ii castigam, ma unitam la luna. Imi placea sa cred ca familia mea se uita si ea la aceeasi luna cu mine in acele clipe. Atunci, pentru cateva secunde, ma simteam aproape de ei, simteam ca orice ar fi si orice as face apartin unui loc, unor persoane ce mereu ma vor iubi. Voi nu ati simtit asta?
Daca nu atunci inseamana ca nu ati stat departe de cei dragi mai mult de doua saptamani, dar intr-un moment al vietii veti simti exact ce simt si eu.
Simt un dor nebun de certurile prostesti, de iernile reci, de primaverile frumos mirositoare, de verile la bunici mancand dulceata, de toamna cand incepea scoala si de multe alte lucruri aparent banale care mi-au pictat minutios copilaria. Atunci, chiar daca pare greu de crezut, imi era dor de fratii mei, chiar si de Sasuke. Niciodata nu m-am gandit cu ura la el cand imi aminteam de certurile  noastre prostesti.

Ma ura cu adevarat pentru ca am intrat fara voia lui la el in familie, luandu-i locul de mezin al familiei? Nu stiu si poate nici nu am sa aflu vreodata, dar sper din tot sufletul ca nu. Daca l-as intreba oare ce mi-ar spune? M-ar jigni sau m-ar imbratisa zicandu-mi ca sunt sora lui si ma iubeste. Oare tine cat de putin la mine? Sunt sora lui ce naiba! Itachi ma iubeste, mama si tata ma iubesc, insa el nu mi-a spus nici macar o singura data ca o face.
Am crescut sub acelasi acoperis si am mancat din aceeasi farfurie, dar poate pentru el nu a contat. Sincera sa fiu imi pare rau! Si acum imi pare rau, cand scarile erau ranite de tocurile mele ascutite. Gandul imi era departe, la clipele speciale de care cu constiinta ma bucuram, dar privirea dibace a fratelui meu vitreg ma aducea incet si sigur cu picioarele pe pamant. 

Cum el optase pentru un stil dezordonat, gen camasa desfacuta la primii 3 nasturi, maneci sumese si par ciufulit cu gust, puteam sa ii observ muschii delicat sculptati. Parea o statuie, statuia lui Zeus, masculinitatea parand, in cazul acesta, cu substanta chimica  din care corpul lui e creat.
 Respiratia mea era neascultatoare, respiram ori de doua ori mai mult decat  trebuie ori mult mai putin. Inima batandu-mi in ritmul unei  melodii rock ce spargea linistea camerei mele de fiecare data cand ma certam cu el. Imi gaseam linistea printre versurile cantate din inima revolta citindu-mi se pe chip ca de pe fila alba a unei carti. Nu stiu de ce mi se intampla asta, oricat m-as gandii, iar acest lucru ma irita ingrozitor. 

Nu puteam sa imi linistesc  nici sangele care imi pulsa in vene. Era terifiat ca, tocmai acum cand ma aflu in dreptul lui, corpul meu nu raspunde la comenzile ce i le dau. E ingrozitor de jenat!  De ce mi se intampla asa ceva? Niciodata in preajma sa nu s-a intamplat. Imi ridic privirea jenata la el. Eram sigura ca eram imbujorata deoarece simteam cum sangele imi urca in obraji. 
Cuvintele nu puteau evidentia ce gandeam acum. Prin minte imi treceau intrebari stupide ce nu mi l-as fi dorit sa mi le pun sau sa i le pun. Era tacut, insa privirea lui spunea mult. Cu aer de baiat dorit de toate fetele imi mangaia cu privirea anumite parti mai rotunjite ale corpului. Ma analiza din cap pana in picioare. 

Privea parul meu roz natural ce cadea asemeni unor valuri pe umeri in jos, continuand cu ochii-mi mariti din cauza starii de dezgust ce incepea sa ma napastuiasca, de-a lungul conturului buzelor. Cobora pe gat in jos lascuv ajungand atat de aproape de locul dorit, decolteul meu generos. Zambi. Ce pervers! 
Dupa secunde bune in care ranjea la vederea pielii mele nebronzate ce pun pariu ca isi dorea sa o atinga. Intr-un final isi continua drumul  pasind cu privirea pe talia de viespe ce ma mandream ca o am. Rochita imi venea perfect, iar picioarele lungi erau scoase in evidenta de pantofii mei. Stiu ca, ca orice tip, era atras de formele mele, insa eram iritata ca nici macar nu se sinchisea sa arate asta. A uitat ca e fratele meu vitreg? Imi dau ochii peste cap. Sper ca nu!

-Hai sa mergem! Avionul lui Itachi trebuie sa aterizeze cat de curand. 
Spunand ii ocolesc trupul solid ce statea nemiscat in mijlocul holului. Deschid usa din termopan nu inainte de a-I anunta pe parinti ca plecam. Cand sa ies vocea calda a lui Sasuke ma opreste.
-Nu ai uitat cumva ceva? 

Ma intorc spre el iritata la culme. Dar ce crede ca sunt? Un copil? Nu mai fac lucruri de genul de mult, dar cand sa ii spun vreo doua  il vad ca tinea in mana plaltonul meu de culoarea nesului. Gura imi era deschisa din cauza faptului ca am vrut initial sa il mustruiesc. Imi iau rapid bunul din mainile sale reci cu o unica urma de mandrie ce o mai aveam, multumindu-I in cele din urma.
 Rasul lui cristalin imi mangaia auzul. Grabita ma indrept spre masina lasandu-l din nou in urma pe brunet. BMV-ul era parcat in fata casei. Pasii mei rasunau pe aleea pietruita pana la masina neagra asemeni smoalei. Cand sa deschid usa copilotului masinii baiatul ce trebuia sa fie la cativa metrii buni mi-o ia inaite. 
Cum a ajuns asa repede langa mine? Ii accept ajutorul, insa intru in masina numai dupa ce ii privesc cu dublu sens ochii negrii, mai ngrii si decat fundul iadului. 

Acea intunecime parea un labirind in care daca patrunzi nu mai gasesti cale de scapare, labirindul mintii lui atat de intortocheate. Nu il voi intelege nicicand! Cu acest gand parca spus cu oftat numai pentru mine. Nu ii puteam spune ca nu il inteleg. As fi parut slaba in fata sa. Asta mi-ar mai trebui nu? 
Daca ar stii ca pentru mine el este asemeni unui necunoscut ar profita jucandu-se cu mintea mea facandu-ma sa imi mai pun mult mai multe intrebari ca inainte. Oftez, de data asta sonor. Atunci cand brunetul deschide usa tresar si il privesc putin speriata. El doar zambea. De ce zambeste atat?

-Pune-ti centura de siguranta!
 Fac ce imi spune extrem de ascultatoare. Sincera sa fiu cred ca e mai bine asa. Daca conduce ca un nebun macar centura asta ma poate salva de la o moarte sigura. Zambesc si eu la acest gand. Zambetul meu era analizat atent de brunet in timp ce introducea cheia in contact pornind in cele din urma masina. Linistea s-a abatut peste noi mai bine de un sfert de ora. Nici unul nu dorea sa inceapa o conversatie. De ce? Nici eu nu stiu, dar ce stiu e ca  daca el nu imi spune nimic nici eu nu o fac. Sunt tare orgolioasa acum si incep sa regret dorindu-mi ca el sa renunte la principiile ce poate acum ii bantuiau mintea si sa vorbeasca cu mine. 

Dupa cateva secunde el, parca stiind dorinta mea, ma intreba un lucru atat de… Nu stiu… Iritant! Mai bine tacea.
 -De ce nu ai venit in aceasta vara cu iubitul tau sau crezi ca mama si tata nu il vor placea? 
Iubit? Ce iubit? Eu nu am mai avut asa ceva de mai bine de 3 ani! Ce sa ii spun acum? Adevarul? Mai bine dansez la bara intr-un mall decat sa ii spun adevarul! Inghit in sec in secunda urmatoare soptind ceva ce am nascocit pe moment.

-E plecat la parintii sai! Am mintit. Ma priveste dubios.
 -Minti! 
Ce? Cred ca glumeste!

Imi pare rau ati asteptat atat de mult next-ul,dar sper ca va placut. happy 

Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Aug 2013, 08:18

Buna!
Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare! Capitolul mi-a placut foarte mult si ma bucur ca ti-ai redeschis ficul. Imi place la nebunie de Sasuke este un bad boy very hot... :*! Ma imtreb daca el are vreo iubita din moment ce a intrebat-o pe Sakura de ce nu a venit cu iubitul acasa; si mi se pare ca el stia deja raspunsul intrebarii. Kissez! kiss
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Aug 2013, 08:58

Thank You fost message! in love
Mi se pare numai mie sau Sasuke bate apropouri ca să afle dacă Sakura are sau nu iubit well? awesome right? ?
Sasuke recunoaşte te-ai îndrăgosit de sora ta ! :)):
ÎŢi multumesc că ai redeschis ficul si ca m-ai anunţat şi pe mine puppy eyes !
Baftă la tastat!!
Sper ca the next chapther să vină curând puppy eyes !
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Aug 2013, 11:18

Hello!

Ma bucur ca ai redeschis fi-ul. :) Totusi pot sa-ti dau un sfat, asa ca de introducere? De fapt doua. 1: Scrie mai mic. Mi-e urat rau de tot scrisul mare. Prefer un size 14, sincer. Si 2: Capitolul mai lung!!! Vii dupa atata timp si nu ne aduci un capitol cat postul Craciunului?! Vezi poate nu il faci pe urmatorul de vreo 3-4 pagini. Ok, de restul ce sa zic? Nu se intampla inca mai nimic, deci nu prea am ce zice. :D Doar ezi ca in capitolul asta ai zis ca Sakura are o rochie iar in cel precedent pantaloni cu un maieu. Citeste capitolele cu atentie fiindca cei care le citesc de la inceput- ca mine- or sa vada greselile si o sa le fie incomod. Sau puteai sa nu mai zici de imbracaminte. Nu cred ca are vreo importanta asa mare, nu? In fine, sa inceapa actiunea- nu te andi la prostii, ca in cazul cuantului ,,buna''- si sa vedem ce idei ai. Sunt sigura ca ne vei uimi. Ah, da, si ascult-o pe Choco! JA ne!
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Aug 2013, 13:21

Deci am asteptat o gramada next-ul asta!
Am si uitat de fic...abia ca mi-am adus aminte dupa ce am citit ceva din urma...
Mi-a placut acest capitol ce pot spune...!?
Sasuke e vampir sau ceva de genul? Citeste ganduri? Are super viteza?!
Astept next-ul! Sper sa vina mai repede! Anunta-ma si pe mine la next! puppy eyes 
Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!! kiss 
Sus In jos
Sunako
Genin
Genin
Sunako

Localizare Localizare : Unde este distractie
Nr. mesaje Nr. mesaje : 331
Puncte : 473
Reputatie Reputatie : 36
Hobby-uri Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela ca de obicei

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Aug 2013, 16:07

Buna , dau si aici de ficul tau ! Ce bine ! we party !! , Sasuke o fi baiatu care ii lasase biletu ? hmm..realy?  Cand te hotarasti sa incepi alt fic anuntama ! Astept next si sa ma anunti !
Sus In jos
İuliá
Academy Student
Academy Student
İuliá

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Iulia Cristiana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 39
Puncte : 38
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Singing & Reading
Stare de spirit Stare de spirit : ♥♫

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Aug 2013, 18:26

Buna! Sunt noua pe acest Forum,si pot spune ca ficul tau este unul bun..:). Sper ca ma vei anunta si pe mine de Next :). Sasuke este....este...este...atat de pervers :)))). Te pup si spor la scris!
Sus In jos
Sentōki U.
Genin
Genin
Sentōki U.

Localizare Localizare : Unde nu sunt dorită
Nr. mesaje Nr. mesaje : 365
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : Do you really want to know?!
Stare de spirit Stare de spirit : I'm always in the mood.

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Aug 2013, 20:28

Ce? De ce te-ai oprit tocmai acum cand cei doi incepusera o discutie? waiting 
Oricum, tot ce iti pot spune este ca mi-a placut la nebunie fic-ul tau! Abolut totul: ideea, descrierea, modul stilistic in care narezi si introduci citittorul in poveste, TOTUL! in love 

Sper sa aduci next-ul repede si sa ma anunti si pe mine cand il pui puppy eyes , pentru ca sunt chiar foarte curioasa sa vad ce se va mai intampla intre cei doi well? awesome right? !

Rebee te kiss .

Ja ne! hi! 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vara la 40°   Vara la 40° - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Vara la 40°

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-