Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Vara la 40° Vin 06 Iul 2012, 00:17 | |
| Bunaaaa! imi pare bine sa te cunosc :) ficul tau este foarte dragut si mi-a artas atentia :x sunt tare curioaa ce o sa se intample in continuare ;)) eu iti urez spor la scris si muuuuuuulte iedei :*
Teo ;) te-a pupacit *:*
|
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Vara la 40° Vin 06 Iul 2012, 11:18 | |
|
Buna Scumpo! Deci, fic-ul, in legatura cu faza: Sasuke frate cu Sakura, mai este un fic pe forum, dar cum esti la primele 2 capitole, nu imi dau seama ce idee vei folosi. In rest, sunt foarte curioasa in legatura cu inelul. Am o vaga banuiala de la cine ar putea fi, dar prefer sa vad la momentul potrivit daca am dreptate. Abia astept next-ul care sper sa vina curand, si te rooooog dulke sa ma anunti si pe mine de el. Nu o mai lungesc, te poop si.... zbye!
|
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Vara la 40° Vin 06 Iul 2012, 11:39 | |
| k am trecut si eu pe-aici......Andra sooooperrrr.....ii fain.....imi place cum povestesti si cum arati sentimentele astept nextul;) |
| | | "Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: Vara la 40° Mar 17 Iul 2012, 23:08 | |
| Capitolul 3 : Sasuke ajunge acasa.
Dupa un somn de 2 ore si ceva ma trezesc ca noua, ma intind si ma uit la ceasul din argint pe care il aveam pe noptiera. Il primisem cadou de la matusa Sasha, sora mai mare a mamei, ea era atat de frumoasa si avea gusturi rafinate, niciodata nu uita sa isi onduleze parul negru si sa-si faca unghiile rosii, asta fiind un fel de semnatura a ei rosu fiind culoarea preferata.
Era in jur de 5 .p.m., o aud pe mama ca ma striga. Imi aminteste de momentele acelea cand ma chema la micul dejun dimineata si ma anunta ca voi intarzia daca mai stau mult. Cobor repede din pat. Intru in baie, aceasta era acoperita cu o marmura de un verde deschis ce ma facea sa imi amintesc ca e vara si culorile deschise trebuie sa fie la putere.
Ma spal pe ochi cu apa rece pentru a ma trezi, imi pieptan parul roz si mi-l prind intr-o coada simpla, dar frumos aranjata, imi iau luciul si imi mangai usor, cu pensula imbracata in roz-bombon, buzele trandafirii.
Fug la dulap si imi aleg o rochita cu doua palme mai sus de genunchi, era atat de colorata si ma facea sa zambesc bucuroasa, florile aurii erau brodate pe materialul blue, la colturi era pictat curcubeul in toate nuantele lui. Ma mai uit inca o data la inelul de pe deget, era atat de frumos si era exact pe gustul meu, simplu si rafinat. Fara sa ma mai lungesc cu timpul ies grabita spre usa si cobor scarile, revenindu-mi aceea senzatie de relaxare.
Auzeam rasete din living, curioasa din fire maresc pasul, iar apoi intru in camera mare si spatioasa. In ea fiind o canapea confortabila neagra din piele, doua fotolii din piele alba, o masuta micuta de cafea in centru transparenta, un covor in forma de cerc pe mijloc, covorul fiind la fel de pufos ca toate celelalte si fotografii cu noi mici pe pereti.
Acolo il vad pe el cum statea langa valize, toti s-au oprit cand m-au vazut in pragul usii, il analizez pe brunet din cap pana-n picioare, Sasuke facand exact acelasi lucru. Era imbracat intr-o camasa alba, descheiata la doi nasturi, pantaloni negri, tenesi albi, iar parul sau negru era rebel aranjat. Brusc imi dau seama ca pe chipul lui aparu un zambet strengar si isi radica o spranceana….da, tipic Sasuke.
-Nu ti-a fost dor de mine surioara ? am ramas nemiscata, nu mai stiam ce sa mai spun. Dupa putin timp de gandire pe chip imi apare si mie un zambet si ii sar in brate fratiorui meu vitreg. El fiind surprins de gestul meu se impiedica si cadem amandoi pe jos, eu fiind peste el, toti din camera incep sa rada insa noi nu ii bagam in seama, ne priveam in ochii.
Negrul ochiilor lui ma faceau sa ma pierd, cautam disperata luminita de la capatul tunelului pentru a putea patrunde in mintea lui si sa vad la ce se gandeste, dar pur si simplu imi era imposibil.
-Poti sa te ridici de pe mine surioara? Sa stii ca nu esti tocmai usoara. Vorbele lui fiind urmate de un mic chicotit. Ma ridic, imi asez rochita si ii dau mana in semn de ajutor. Ne mai privim odata in ochi apoi aud vocea mamei :
-La 22.00 va duceti la aeroport sa ii luati pe Itachi si pe Temari. Ne anunta mama si pleca spre bucatarie. Temari, nu a zis pana acum nimic de vreo fata, deci se pare ca celelalt frate al meu si-a gasit partenera pentru distractiile din aceasta vara torida. Un miros irezistibil ma cheama si pe mine spre camera ce stralucea de curatenie in care mama iubea sa isi petreaca timpul.
Se pare ca a gatit mancarea mea preferata din copilarie, mazare verde naturala proaspat culesa de pe raftul vreunui magazin, sos de rosii natural la fel de rosu ca unghiile matusii despre care v-am vorbit, ciuperci neotavite, sunt sigure nu va ingrijorati, alte legume care sa ii dea o aroma minunata si carne de vita.
Mikito amesteca de cateva ori in mancare cu lingura din lemn si ne pune la amandoi cate o portie, tata intra in bucatarie avand in mana vejnicul lui ziar cu politica, dar in momentul in care mama doreste sa se aseze la masa zgomotul telefonului rasuna in toata casa. Sasuke si cu mine ne uitam curiosi unul la altul.
-E matusa Sasha care sigur vrea sa stie daca ati venit acasa. Vine si ea maine cu masina aia care, stiti voi, i-a facut peri albi bunicului. Incep sa rad, cata munca de convingere a avut bunicul Sandaime ce ea sa nu-si cumpere masina Dodge La Femme cand avea vreo 20 de ani si, ca si acum, avea un secret, iubea rozul.
Ma gandesc cateodata ca poate de asta tine atat la mine, ca-s fata cu parul bombon. Zgomotul tocurilor pe care le purta mama devenea din ce in ce mai strident.
-Matusa voastra va veni insotita de sotul ei maine la 2 fix…
-Punctuala ca intotdeauna, tine sa adauge tata. Dandu-si jos ochelarii de citit cu rame negre si groase si gusta de cateva ori din mancare… |
| | | S i m p a t h e t i c Genin
Sex : Localizare : N`ai tu treaba!:* Nr. mesaje : 89 Puncte : 150 Reputatie : 59 Stare de spirit : Dafuqq !?
| Subiect: Re: Vara la 40° Mar 17 Iul 2012, 23:47 | |
| |
| | | Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Vara la 40° Mar 17 Iul 2012, 23:58 | |
| Mi'a placut foarte mult capitolul Chiar nu mai am ce spune... adica.. oricum e cam tarziu si de.... Asa ca iti urez spor la scris si sa aduci urmatorul capitol cat mai repede |
| | | Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| | | | Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Vara la 40° Mier 18 Iul 2012, 00:50 | |
| |
| | | andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Vara la 40° Mier 18 Iul 2012, 09:16 | |
| e super e ficul tau !!!! mai ca m-am incins citindu-l e foarte frumos mai alles partea cu sakura peste sasuke ....hmmm mi se pare mie sau incepe sa se infiripe ceva ? in concluzie vreau nextul repede si daca vrei te rog sa ma anunti si pe mne cand il pui ... |
| | | xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Vara la 40° Mier 18 Iul 2012, 14:32 | |
| Doamne, mersi mult mult ca m-ai anuntat *hug* Sper sa ma mai anunti :D Deci, o aparut Sasuke ? Hmm... Oare ce se va intampla de acum incolo ? ;)) Imi place foarte mult ficul tau si pe zice trece sunt din ce in ce mai curioasa * Sper ca next-ul sa vina curand... te pup si spor la scris si la idei :-*: |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Vara la 40° Mier 18 Iul 2012, 14:39 | |
| buna ,
chiar a fost frumos , adik am vazut cateva greselute de tastare , dar s epot remedia , mi-a placut foarte mult partea cu intalnirea celor doi , a fost asa ...... mi-a placut astept cu nerabdare continuarea , sper sa ma anunti crisulina te pupaceste |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Vara la 40° Mier 18 Iul 2012, 18:06 | |
| |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Vara la 40° Joi 19 Iul 2012, 09:25 | |
|
Hello, Hello!
Am ajuns si eu la next, cu un mic comm... Ma bucur mult ca a aparut si Sasuke in peisaj, mai ales faza in care se priveau intens atunci cand au cazut. Cred ca este foarte greu sa ii faci pe cei doi sa se apropie, insa clar e mult mai usor daca ai specificat ca sunt frati vitregi, deci asta te va ajuta mult pe parcurs. Mereu am impresia ca lipseste ceva, poate mai multa descriere sentimentala. Ar fi fost mult mai frumos daca ai fi desris mai mult din punctul asta de vedere. In rest, merci ca m-ai anuntat, nu uita sa o faci si in continuare, scumpo!
Te poopik dulke, ~Back Coffee~
|
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Vara la 40° Sam 21 Iul 2012, 05:02 | |
| |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Vara la 40° Mier 08 Aug 2012, 19:02 | |
| Hei!Hei!Hei! Sunt sigura ca acest fic este printre preferatele si daca nu te-ai supara ma poti anunta si pe mine cand pui nextul acela care ne lasa pe toti cu gura cascata cu lacrimile in ochii si cu un suspans de nemaivazut pe care deseori il numesc moartea? THX!! |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Vara la 40° Mier 08 Aug 2012, 21:21 | |
| cand pui nextul??? ca murim aici de nerabdare!!! |
| | | Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Vara la 40° Mar 21 Aug 2012, 15:54 | |
| Buna! Am ajuns si eu pe aici din pacate foarte tarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata nu? Ideea e ca imi place ficul tau si chiar mi-ai starnit curiozitatea. Imi place cum povestesti asa ca te rog sa continui si sa ma anunti si pe mine cand pui next Te rog foarte mult |
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Vara la 40° Dum 26 Aug 2012, 14:49 | |
| Buna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am ajuns si eu la ficul tau si-mi place la nebunie . Totul este asa de tare si super . Sunt atat de curioasa ce se va intampla in continuare cu cei doi fratiori mai mici . Te rog sa ma anunti ! |
| | | Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Vara la 40° Lun 27 Aug 2012, 21:26 | |
| Buna buna, am trecut si eu pe aici si ce sa zic inafara ca este super tare ficul, deci Sasuke s-a intors mai este Itachi de abi astept sa vad cum o sa-si petreaca ei vara cred ca va fi tare distractiv, ei bine eu astept ici cumintica nextul si sper sa ma anunti si pe mine, pwpiciiii |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Vara la 40° Sam 27 Oct 2012, 16:34 | |
| Imi place mult de tot. Si totusi. O sa am eu 40° daca nu pui nextu. Sper sa iti faci timp sa postezi. Si sa ma anunti. |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Vara la 40° Dum 28 Oct 2012, 15:09 | |
| Haide mai...unde e next-ul???Chiar cand era mai intresant!!!!!Te rog frumos frumos sa sduci next-ul si sa ma anuni si pe mine!!!!Te pwp si spor la scris! |
| | | "Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: Vara la 40° Dum 18 Noi 2012, 21:11 | |
| Next-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buna, buna fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Am adus si eu next-ul dupa o suta de ani!!!!!!!!!!!!!! LECTURA PLACUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[u]Capitolul 4 : Dupa 2 ore de mers…
Dupa o masa copioasa m-am hotarat sa citesc o carte siropoasa, amintiri placute, imi zic. Tata, cand ma vedea cu almanahuri din acestea in mana imi spunea amuzat “Iar citesti carti cu giugiuleli!”. Iar eu zambeam, zambetul era de ajuns .
Cat timp eu imi voi risipi paginile nesfarsite ale curiozitatii, ca sa zic asa, el, “bunul” meu frate, se uita la un film s.f. . Am vazut filmul de 1.000 de ori, glumesc, doar de 3. Este vorba despre un pescar pe nume John care se duce in luna de miere cu iubita vietii sale, o bruneta albaneza de 25 de ani. Cei doi sunt atacati de un crocodil de 20 de metri verde, urat, cu niste colti ascutiti ca cutitele bunicului, stil ninja, de 5 m, ascutiti. Imi scutur capul plin de prostii ireale, ca doar d-aia e s.f. .
Mergeam pe holul parca sugrumat de flori, cum am mai spus, femeia asta are o obsesie si aia fiind florile. Incerc sa pasesc cat mai delicat. Mergeam ca o balerina, pe varfuri, asta ma face sa imi amintesc de faptul ca, atunci cand eram mica, mama mea reala, in putinul timp cand am vazut-o, am putut afla faptul ca practica balet. Era o zeita, o veneram, la fel ca publicul care incerca parca sa ii absoarba toata frumusetea exact ca o gradina in care doineste o singura floare nemuritoare, o singura si unica pata de culoare. Ea era.
Isi traia viata pe scena, iubea sa fie iubita, era naturala si exact aceasta naturalete a consacrat-o. Dar, ca o ironie a sortii, acel fenomen viu avea o inima de gheata, adesea ma gandesc ca poate era prea perfecta ca sa fie reala si d-aia s-a intamplat ce s-a intamplat.
Ca poate inima de gheata era defectul si ca poate nu s-a schimbat si inca este. Nu am mai vazut-o si nici nu vreau, mi-e mai bine asa. Deschid usa usor, mintea imi era in alta parte, pasesc in incaperea roz si, imediat ma trantesc in pat. Imi iau cartea in mana, o deschid delicat, imi rotesc o suvita rebela de lobul urechii. Respir adanc.
Ochii mei mangaiau, parca, cuvintele imprimate pe bucata de hartie, aici, acum, traindu-mi cateva minute din viata, cu o carte buna in mana. Stiti ce ma mai amuza? Faptul ca aproape de fiecare data cand spui ca o anumita chestie e buna iti plasezi gandul fugar la, stiti voi, e buna, are forme, sani mari, fund bombat, lumea asta.
Dau ochii pe spate, si incep sa rad, si eu, Sakura Uchiha, sunt buna. Imi trantesc capul pe perna si incep sa rad singura. Dar, sunt intrerupta de un ciocanit in usa, iar si din nou.
-Cine e? Zic destul de apasat, mai mult timp.
-Nu intru! Imbraca-te, ca mama a spus ca Itachi vine mai repede, avem maxim o jumatate de ora sa ne pregatim de plecare. Misca-te ca nu am chef sa te astept nici macar o secunda si accentuez tot ce am spus! Urla brunetul ala la mine.
-Lasa ciocofonu mai usor ca nu eu stau o ora in fata oglinzii in baie in fiecare dimineata ca sa imi fac parul!
Ii simteam nervozitatea prin usa, dar din fericire nu mai scotea nici un sunet si, pana la urma, pleca. Fiecare pas al lui fiind foarte apasat. Tipic Sasuke, il supara adevarul, stau si ma gandesc. Oare a fost bine ce am facut? Cu siguranta a fost pentru ca pe mine nu ma calca niciun frate mai mai mare, enervant, in picioare.
E culmea, nu putea sa imi transmita frumos si pasnic acest mesaj? Dar oare de ce Itachi vine mai devreme? Ma rog am sa aflu cat de curand. Fara nici o intarziere ma ridic din pat si ma duc direct spre sifonier. Il deschid si imediat privirea mi se atinteste asupra unor blugi scurti simpli, o bluza lasata pe un umar din matase de o culoare movulie, un maieu mov inchis pe dedesubt, bratari multe din argint si o pereche de tocuri de 10 cm, roz bombon.
Muream de dragul lor, in varf aveau o funda de aceeasi culoare su cateva pietricele multicolore lipite pe ea. Ma machez cu albastru marin, un albastru care este in contrast cu verdele ochilor mei. Acest albastru te facea sa te gandesti: ce culoare au ochii ei, verzi, albastri sau poate o nuanta unica de turcoaz?
Multe semne de intrebare, dar toate aveau un singur subiect si acela fiind EU. Ma dau cu un ruj de un rosu aprins, strident si care iese in evidenta si imi da o nuanta de femeie sigura pe ea. Imi ondulez rapid parul si il las liber ca sa “respire”, aveam un par minunat, bogat si ingrijit. Parerea mea sincera in aceasta privinta? Daca nu te tine nu te apuca de la inceput.
Adica sincer, ce rost are sa iti lasi parul lung daca nu ti-l ingrijesti? Mai bine renunti! Stati putin sa nu va ganditi ca daca ai parul scurt sau mediu nu trebuie sa il ingrijesti, ci din contra, trebuie. Dupa atata vorbarie am uitat ca Sasuke mi-a dat timp de pregatire doar o jumatate de ora si mai am doar cinci minute, iar ungiile mele nu sunt facute.
Nici nu stiti cat de grabita a trebuit sa fiu ca sa reusesc sa fiu aproape gata si subliniez aproape pentru ca nu pot uita de unghii. Imi aleg un rosu aprins, ca buzele, sa se potriveasca, in sterg de pe ungii culoarea precedenta si mi le imbrac in noua imbracaminte gata “spalata si calcata”.
-Saku, iubito, esti gata? Ii aud cristalina voce a mamei. Sa nu credeti ca ar fi putut fi Sasuke pentru ca el nu ma alinta niciodata, chiar niciodata nu m-a alintat, m-a urat din prima secuda cand m-a vazut. Trist, dar adevarat si sa stiti ca intr-un fel ma doare, dar na, n-am ce face. Deschid usa si pasesc pe hol, cu fiecare pas ma apropii de scari, mai aproape, mai aproape.
Ajunsa in dreptul lor, chiar acolo, jos in capatul scarilor era brunetul care statea cu mainile in buzunar, iar cand m-a vazut... |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Vara la 40° Dum 18 Noi 2012, 21:24 | |
| Buna *hug* Wow o.O Cum am putut rata sa dau com la ficul tau? o.O Niciodata nu este prea tarziu, nu? :-s Bun, imi place :x Foarte interesant <3 L-am mai citit pe un forum dar nu ai mai postat acolo si am fost suparata dar ma bucur ca ai postat aici ca sa pot citi in contiunare ^^ Ce a facut Sas'ke cand a vazut-o pe Sakura? :> Vreau next-ul repede si sper ca ma poti anunta ^^ Spor la scris si multa imaginatie!
|
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Vara la 40° Lun 19 Noi 2012, 10:23 | |
| Next!!!!Anunta-ma si pe mn cand pui next-ul!!!!!!!!!Hai mai repede te rog!!!Te pwp dulce!!! |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Vara la 40° Lun 19 Noi 2012, 11:07 | |
| Ce s-a întâmplat cu nextul? Imi place ficul tau mult si te rog anunta-mă când pui nextul! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vara la 40° | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|