Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: de la ura la dragoste Sam 29 Ian 2011, 18:07 | |
| Da,da...cum sa nu?Eu vreau ca tu sa-l continui. Draga mea daca nu ai idei acum,nu-i nimik iti vor veni in cele din urma,dar eu vreau sa-l continui tu. Succes in continuare si nu te da batuta! Pupici! :>:D<: |
|
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: de la ura la dragoste Sam 29 Ian 2011, 18:09 | |
| fetele au dreptate,trbuie sa-l continui,nu ai mentrionat u ca este primul tau fic,ei bine fiind primul trebuie continuat,nu? Nu stiu,fa sa apara iar sora Sakurai prin preajma sau sa ii apara puterile alea misterioase sau nu stiu , vezi tu dar nu mai te roog continua tu ficu,iti va veni tie o idee pana la urma,am incredere in tine Te pwp |
|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: de la ura la dragoste Mar 31 Mai 2011, 19:54 | |
| super fic draga dar te-as sfatuii putin unu la mana pui prea multe virgule unele chiar nu-si au rostul si inainte de "si" nu se pune niciodata virgula decat in cazuri speciale doi la mana cand pui intrebari poti sa adaugi dupa un adjectiv ".....? spun cofuza...." trei la mana ai spus ".....sta sub copac......se ridica de pe copac" se ridica de langa copac mergea mai bine tot aici "...despre ce citisem despre mine ..." ai prea multe repetii si devine plictisitor patru la mana la fiecare idee noua se incepe cu alineat dupa fiecare semn se lasa space ai pus semnul exclamarii si dupa ai zis ca e calm "..! spune calm,,,," fi mai atenta sa sti ca fiecare capitol putea sa fie si mai mare puteai sa pui mai multe metafore ....spun parca scuipand venin ranindu-l pe roscat ... si tot asa si sa sti ca nu era nevoie sa pui de sapte ori un semn de axclamare ca intelegeam ce vrei sa spui am vazut ca ai pus (scuzati-ma nu stiu ce vorbesc) nu era nevoie pentru ca noi nu stim ce ai vrut sa spui " cine e fraierul acum" sau "cine e prostul " sau "idiotul" trebuia sa spui poi cam atat cu morala asta e ca sa stii pentru alta data pentru ca vreau sa continui eu acest fic daca imi dai voie ? deci astept un com aici urgent :* |
|
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: de la ura la dragoste Mar 31 Mai 2011, 21:00 | |
| Hey Morticia, eu iubesk virgulele. Dăăă... Multumesk de "pareri" dar sincer nu imi trebuiau. Nu am mai scris la fikul asta si cum am mai spus, este primul meu fik, era normal sa nu fie asa de reusit. Sunt constienta unde am gresit, nu trebuia sa imi spui tu, multumesk. Anyway, legat de intrebarea ta, daca poti continua fikul in locul meu raspunsul este NU barat.Stiu ca am spus mai sus ca nu am idei si am intrebat cine ar dori sa`l continue, dar atunci eram intr`o perioada proasta. Chiar daca nu va fii la fel de reusit ca celelalte, totusi este primul meu fik si il voi continua eu, cu ideile mele, chiar si daca voi face acest lucru peste 100 de ani. N`o s`o fak e doar o expresie. Cu asta am incheiat. Zbye |
|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: de la ura la dragoste Mar 31 Mai 2011, 21:14 | |
| imi facisem iluzii degeaba dar bn atunci astept nextul |
|
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: de la ura la dragoste Mar 31 Mai 2011, 21:16 | |
| Din pacate pentru tine il vei astepta moolt si bine, nu stiu daca pana in august in voi continua. |
|
| Subiect: Re: de la ura la dragoste Mier 13 Iul 2011, 10:23 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: de la ura la dragoste | |
| |
|