Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Vin 27 Iul 2012, 23:58 | |
| Dau edit si dupa ce zice Sakura1, deci ce aveti toti cu mine? Imi place ficuyu, trebuie sa fiu prima si punct, heh scot armata de demoni :)) A bun, cred ca e prima data in 4 cap in care nu ma mentionezi:)) Pe edituri pe edituri Nu ai cum, numai daca ma duc sa ma inec in rest tai tai :))
|
| | | Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 00:05 | |
| |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 00:38 | |
| Aly te rog din tot sufletul ca Sakura sa nu fie insarcinata! Si mai ales cu nemernicul, demonul si.....mai bine ma opresc ca incalc regulamentul. Fii atenta ca daca ramane insarcinata cu Stefan, nu numai eu, ci toti cititorii tai te vor bantuii, Max cu furca, eu cu mitraliera, Mustache cu biciul si pun pariu ca celelalte mai aduc si tun si poate si un tanc. Vedem acum daca vom fii nevoite si de ce facem rost. Un capitol SUPER si apropo, ma mir ca tocmai acum fac si ei dragoste, adica Itachi si Margaret. Mai devreme nu se putea? A aparut si Damon, bine ca a avut o scuza buna ca altfel MORT scria pe fruntea lui. Acum sa vedem ce ne pregatesti, dar ai grija......suntem cu ochii pe tine! |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 01:04 | |
| ai venit cu next mama stefan ce ti-o iei >:) sa nu spui ca a ramas gravida cu el ca aici un stop cardiac:)) ma-i lasat cu gura cascata ca de obicei ei bine astept cu nerabdare NEXTUL spor la scris te-am pupat angel ai mare dreptate dar fii atenta eu iau tancul>:) daca saku ramane gravida cu idiotul ala de stefan |
| | | capsunica Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pierduta in lumea mea Nr. mesaje : 140 Puncte : 153 Reputatie : 7 Hobby-uri : imi place sa desenez,sa ascult muzica si tot ce tine de distractie
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 02:04 | |
| Ador fic'ul asta ,esti geniala... Un nou anotimp,un nou incepur,ce dragut... Vreau sa vad neaparat ce a patit saraca Sakura. Singurul medicament de care are nevoie Saku este mult mult Sasuke,si ...probabil trupul mort al lui Stefan. :> Sper doar ca Damon nu se va baga intre cei doi,altfel va ajunge in cimitir si nu stiu daca va putea sa reinvie ca Sasuke. Mersi ca m-ai anuntat si astept nextul cu nerabdare. |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 03:58 | |
|
Ultima editare efectuata de catre The Anonymous in Sam 28 Iul 2012, 18:12, editata de 1 ori |
| | | xCrystiina . Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Wouldn't you like to know? Nr. mesaje : 19 Puncte : 23 Reputatie : 2 Stare de spirit : întodeauna o optimistă ;))
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 11:23 | |
| Hey! Ți-am citit tot ficul (si restul sezoanelor) si mi se pare chiar interesant. Abia aștept sa vad ce ne mai pregătești ;)) oare, poți sa mă anunti si pe mine când pui nextul? :-" spor la scris. |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| | | | † Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 15:01 | |
| Hei , hei , hei ! Mi-a placut capitolu' enorm de mult ! Ce bine ca pentru Sakura s-a sfarsit chinul cu demonu' ala de Stefan ! Nici numai comentez de el chiar daca am atatea sa-i reprosez =)): ! Stii cat de mult imi place ficul tau ? Nu , nu stii ! Il ador foarte , foarte , foarte mult il iubeesc So , astept nextu' cu bratele deschise ! >:D< Ja Ne ! |
| | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 22:07 | |
| +16Chapter 5
Pov by Sasuke Lumina contopitoare a soarelui, se revarsa prin geamurile de cristal, instaurand camera in caldura pe care o emanau razele stralucitoare. Sunt langa patul meu, pe care acum sta rozalia. Suvitele ei de cires, se revarsau pe perna din puf, de culoare alba. Respira incet, in timp ce eu asteptam cu sufletul la gura sa isi revina. Trupul ei mladios, era invaluit de un cearceaf alb, precum puritatea. Pe usa din scoarta de copac, intra un domn in varsta de 45 de ani. Parul ii era alb precum neaua, cu tendinte negre, pe cand in mana tinea trusa de medicina. Ii analizau atent fiecare miscare. Se dusese spre ea, de unde incepea sa o consulte. Biata mea printesa, era inca in stare de inconstienta. Nu dupa mult timp, doctorul ii lasa mana, pe suprafata moala a saltelei. Mainile sale scoasera din geanta medicinala, un pachet de medicamente, si un carnet de culoare alba. Ochii lui precum doua perle aurii, se uitau atent pe aceele insemnari, in timp ce un mic zambet ii aparu pe chip. Lasase carnetul deoparte, in timp ce se apropie de mine, strangandu-mi mana prieteneste. -Felicitari, sotia dumneavostra este insarcinata, o sa fiti tatic. Cuvintele lui ma dadeau peste cap. In sufletul meu, gelozia si ura incepeau sa isi faca aparita contopindu-l intru-totul. Strang mana prieteneste doctorului, pe cand ii zambesc nervos. Pasii lui se indreptau spre usa, parasind intr-un final incaperea. Dupa plecarea sa, imi mut privirea spre rozalie. Dormea asemenea unui inger, purtand in ea aceel lucru, plin de dispret facut de Stefan. Gelozia imi invadeaza sufletul asemenea unui val puternic si violent. O priveam cu ura pe fiinta care ma invatat ce inseamna acel cuvint numit ,,iubire,, . Ma simt tradat, simt ca ea, si-a batut joc de mine, tavalindu-se cu Stefan, de atatea ori. Am incercat sa ascunda acest ,,adevar,, in strafundul intunericului mintii mele, insa acum parea sa revina, facandu-ma sa ma simt distrus. Cu acest copil, a pus capat tuturor sentimentelor pe care le dezvlotasem pentru ea.. Aveam sa astept sa se trezeasca, urmand ca apoi sa ii aplic o corectie dureroasa, ca sa afle cum este sa te joci cu sentimentele persoanelor din jurul tau. Pov by Damon Parchez masina, in fata vilei de vacanta. Totul parea linistit, atat de linistit, o aparenta de cele mai multe ori inselatoare. Pasii mei se indreapta spre usa, insa, odata ajuns acolo, un miros de sange imi invadeaza narile, ceva nu suna a bine. Fara sa mai stau pe ganduri, sparg usa, inaintand spre dormitor, de unde se simtea aceea mireasma imbietoare. Ajuns acolo, vad un peisaj oarecum amuzant. Stefan, era intins pe jos, in timp ce il injura in toate felurile pe Sasuke. Un mic suras imi apare pe chip. Se pare ca a salvat-o pe rozalie. Sangele ii curgea din piept blondului. Deci nu s-a mai hranit asa de des. Imi musc inchietura maini, pe cand i-o bag fortat in gura, acesta incercand sa se opuna. Nu azi draga frate, nu azi. Incet observ cum prinde putere, revenindu-si la normal. Oare pe cine si-a mai facut dusman? Pov by Sakura Ochii mei se deschid incet, smaraldele mele iesind la lumina. Priveam tavanul alb, care imi dadea o anumita stare de ameteala. Culoarea aceea imi facea mintea sa delireze, ca si cum as fi fost supusa unei zile fierbintii de vara. Ma ridic incet in capul oaselor, de unde imi dau seama ca sunt in camera lui Sasuke. Peretii de culoare grii, erau patati de sange, pe cand biroul era rascolit. Un fior de gheata, imi strabate corpul, ajungand in madva oaselor. Era asemenea unui peisaj sumbru al unei crime. Incerc sa ma ridic, insa ceva ma tine captive in acel pat. Uitandu-ma mai bine, observ cum mainile mele sunt prinse violent de o sfoara, ele fiind legate de capul patului. O urma de panica se resfrangea asupra chipului meu, pe cand ma luptam din rasputeri cu acele franghi. Incep sa ma zbat, asemenea unui peste pe uscat, facand patul sa se zguduie cu mine. Se pare ca mica mea escapada, fu auzita de Sasuke, care se afla in capul usi. Ochii sai imi analizau atent trupul. Eram imbracata cu un maieu de culoarea piersici, prin care se puteau observa formele mele bine facute, admirate in acest moment de brunet. Canini lui isi muscara puternic buza inferioara, pe cand eu incepeam sa ma zbat mai cu forta, mai puternic. Se apropie amenintator de mine, pe cand incepe sa isi dea jos camasa alba, aruncand-o pe podea. Vroia sa ma aiba, acest lucru insemnand ca aveam sa pierd copilul pe care il asteptam. Isi da jos si paltaloni, ei luand aceelasi drum precum al camasi. Se aseza peste mine, presandu-si toata greutatea pe corpul meu. Buzele sale erau pe gatul meu, muscandu-ma agresiv, insa nu atat de rau incat sa imi sfasie pielea, lasand sa se scurga boabele sangeri. Mainile lui, imi rupeau cu forta camasa de pe mine, ceea ce ramand din ea, cateva fasii fiind aruncate pe podea. Imi dadu paltaloni scurti jos de pe mine, eu ramanand in lenjerie intima. Brunetul imi analiza atent trupul, cu un zambet pervers, insa cand ajunse la bazin, toata furia I se revarsa in privire, si in comportament. Mainile lui se inclestara intr-un pumn strans, pe cand ma privea cu furie. Isi lasa greutatea pe trupul meu, mana sa ducandu-se in spatele meu, de unde rupse inchizatoarea sutienului, lasandu-mi la iveala sanii. Chipul sau se vari intre balcoanele mele, facandu-ma sa scot urlete de durere. Cobora incet in jos, sarutandu-mi bazinul, si cand ajunse la zona mea intima, isi ridica capul, pe cand mainile lui sfasiau lenjeria intima, urmand ca apoi sa isi dea jos boxeri, penetrandu-ma repede si dureros. Posesivitatea, ura si gelozia, puneau stapanire pe sufletul sau, facandu-ma sa trec, printre cele mai cumplite chinuri. Facea miscari inauntrul meu in ritm alert, in timp ce lacrimile mi se prelingeau pe chip. Ma uitam la chipul sau, pe care era afisat un zambet demonic. Se apleca spre mine, curpinzandu-mi buzele intr-un sarut agresiv, muscandu-ma puternic de buza inferioara, facandu-ma sa deschid gura. Dupa multe ore de chin, in care el nu se mai oprea, din aceea tortura, cazu obosit langa mine. Lacrimile imi curgeau pe chip, tristetea mea emanandu-se in mod vizibil. Brunetul rupse franghiile, eliberandu-mi trupul, de durerea fizica. Ochii lui se uitau pe chipul meu, in special la lacrimile mele, urmand ca apoi sa imi dea o palma dureroasa, prinzandu-mi parul in mod agresiv, ridicandu-ma la nivelul sau. -Acum nu mai porti aceea ,,creatura,, in tine. Aceea finta pe care o uram mai mult decat pe cel care a conceput-o. Tonul voci sale, era triumfator, in timp ce lacrimile mi se scurgeau pe chipul plin de tristete si amaraciune. La vederea lor, un zambet ii aparu brunetului pe chip, in timp ce imi prindea suvitele de par, izibindu-mi trupul de al sau. Tragea cu putere de suvitele mele de par, dandu-mi capul pe spate, in timp ce buzele sale erau pe gatul meu, lingandu-l posesiv. Traiam o viata de cosmar, alaturi de Sasuke si Stefan, fiecare vrandu-ma numai pentru trupul meu.
Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Dum 29 Iul 2012, 00:51, editata de 1 ori |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 22:08 | |
| Prima prima edit Deci ne batem, ne batem, ne batem pentru ficul tau pentru ca ....------------> Ne place., ne place, ne place place place place place place :X:X Nup Il iubim, iubim, iubim iubim iubim dar astazi te uram, uram uram uram!!!! Acum stiu de ce mi-ai zis ca nu o sa imi placa, si chiar de loc! Futu-ti ierarhia mati de Sasuke nenorocit, bai nu puteai sa o duci sa avorteze? NU stii cate pericole is asa? Ce m-as rade daca ar muri si tu ai plange ca prostu dupa ea Cuum si esti! Un ratato cretin! Un al doilea Basescu! Luatea-r conecter in vara care nu doarme, idiotu naibi de nenorocit! Next ca te mananc de vie Max scoate coasa, si am venit la usa ta Si prevad ca dau edit Ce ai scris aici ? Max uita-te la regulament altfel o sa fi sactionata amarnic. Nu ma face sa anunt un administrator ca ai destule incalcari. Sa nu mai vad asa ceva niciodata ! Inteles ? Editat de Ema Guillotine !
Ultima editare efectuata de catre Max in Sam 28 Iul 2012, 22:24, editata de 1 ori |
| | | Ilynca(Ily) Genin
Sex : Localizare : In fata monitorului Nr. mesaje : 136 Puncte : 150 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul ficurilor Stare de spirit : 50%
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 22:08 | |
| edit: Nu pot sa citesc Deci nu pot sa cred Aly te-am avertizat , gata te bintui Insarcinata cu demonul ala Deci Saracuta Sakura Cum asa, dupa ce na scapat de demonul de Stefan acum vine Sasuke si o terorizeaza Poate va aparea Damon prin peisaj si o va salva de cei doi demoni Dar nu stiu oare SAkura iubea acel copil , care acum e Sasuke nustiu ce-ti fac si eu care am plins cind ai murit Eu care credeam ca iti pasa de Rozalie, dar tu inca si legata o tineai, cit de nesimtit esti Mersi ca mai anuntat ai un capitol extraordinar ca toate celelante . Deci te-ai mai spus ca esti uimitoare, pai iato ti-o spun, dar la noapte tot te bintui Of doamne cite surprize maia i pentru noi, mi-a placut acest capitol, ei ce sa-i fac ma facut mama perversa Deci astept next si spor la tastat si imaginatie. P.S. Max sa stii ca nu m-am suparat ca esti prima dar totusi vroiam sa fie eu prima P.S.2 Of doamne macar bine cu sunt a doua, dar stii cum se spune mai bine mai tirziu decit niciodata, nu Aly??
Ultima editare efectuata de catre Sakura(I) in Sam 28 Iul 2012, 22:26, editata de 3 ori |
| | | Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 22:12 | |
| A treia ...dau edit:Uaaaaau ce tare ! SASUKE!!!!!!!! DARAR...F.....DUT.....CA SA NU-NJUR!!!cum ai putut!!!!!Ea se opunea...DAR EL E VAMPIR!!!!!! Uh SUPER CAPITOL!!!!!TARE!!!!NEXT!!!! ILLY va pupaceste dulce de tot! P.S.Scuze ca nu am scris prea mult dar sunt cu nervii la pamant.!! Spor la Scris! |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 22:31 | |
| |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 22:53 | |
| |
| | | capsunica Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pierduta in lumea mea Nr. mesaje : 140 Puncte : 153 Reputatie : 7 Hobby-uri : imi place sa desenez,sa ascult muzica si tot ce tine de distractie
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Sam 28 Iul 2012, 23:55 | |
| Numa ce ma bucuram si eu ca a revenit Sasuke si acum capitolul asta m-a facut sa regret asta....ofof acum Sakura o sa sara in bratele lui Damon...faci capitole atat de bune incat iti creeaza dependenta. Mersi ca m-ai anuntat si astept un nou capitol,sper eu cu vesti mai bune Capsu incheiat |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| | | | Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Dum 29 Iul 2012, 01:54 | |
| |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Dum 29 Iul 2012, 14:18 | |
| scuze ca vin asa de tarziu deci capitolul a fost formidabil dar nu mi-a placut idiotul de stefan, handicapatul de sasuke cum sa-i faca asa ceva rozaliei noastre capitolul a fost superb ca de obicei si vb lui max il iubim iubim iubim te-am pupat |
| | | Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| | | | † Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Dum 29 Iul 2012, 20:26 | |
| Hei ! Scuze ca las comm mereu ultima , ma urasc pentru asta =)): ! Revenind la acest minunat capitol am ramas cu gura cascata , deci frate cum a putut Sasuke sa faca acest lucru lipsit de mila , adica eu ma bucur intr-un fel ca Sakura numai poarta in pantece cpilul demonului ala de Stefan, dar totusi este prea crud sa o lege de pat si sa o violeze cu atata cruzime putea si el doar sa o duca sa avorteze , ma rog Sasuke ai revenit pe lista mea neagra , dar sper sa te revansezi si sa o faci pe Sakura fericita ca de nu ... stii tu ! In fine , am incredere in talentata noastra scriitoara Ally ca ii va scrie un viitor frumos Sakurei care va fi fericita alaturi de Sasuke , sper =)): dar la cata imaginatie are nu cred ca dorinta mea va fi prea repede postata =)): , intr-un fel e bine ca ma mai ti in suspans si ma faci sa transpir toata si sa-mi sara inima din piept la scenele astea crude =)): , so , o lungesc prea mult . Multumesc pentru acest minunat capitol si astept cu nerabdare next ! Te pupaceste Addry ! Ja Ne ! |
| | | the Reason Genin
Sex : Nr. mesaje : 51 Puncte : 66 Reputatie : 5 Stare de spirit : mereu in continua schimbare
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Lun 30 Iul 2012, 15:05 | |
| Un singur cuvant. Superb. Am citit si celalalte sezoane si aceasta uimitor. Continua sa sccrii. Te rog frumos fa-o pe sakura fericita, iar sasuke sa simta suferinta pe care a simtito si sakura. |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Lun 30 Iul 2012, 16:27 | |
| |
| | | Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Lun 30 Iul 2012, 22:57 | |
| Incredibil,il omor pe Sasuke. De ce continua sa o chinuie in felul asta pe Sakura?? Nu isi da seama ca a ajuns asemenea celui ce il ura cel mai mult , adica Stefan ?? Nu imi vine sa cred, cat de fara inima poate fi. Si totusi Damon parca o iubeste . De ce nu vine sa o salveze si de Sasuke. Deci nu mai pot, vreau nextul !!!!!
|
| | | dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Mar 31 Iul 2012, 01:30 | |
| Pana la urma Sakura il iubeste pe Sasuke sau nu?....Kum poate sa il compare cu Stefan..kand Sasuke a murit a 2 a oara pt ea spunandu-i k o va iubi mereu?...... Durerea sufleteasca a pus stapanire pe Sasuke...insa Sakkura va fi mereu pt el aceea "Only one"... Aly next |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|