|
|
Autor | Mesaj |
---|
capsunica Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pierduta in lumea mea Nr. mesaje : 140 Puncte : 153 Reputatie : 7 Hobby-uri : imi place sa desenez,sa ascult muzica si tot ce tine de distractie
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 02:00 | |
| Hei m-am gandit sa trec si eu pe aici, azi am reusit sa iti citesc tot fanfic-ul si e genial.Ma bucur ca ai inceput sezonul 4 si mai ales ma bucur ca Sasuke revine :> Te rog mult sa ma anunti si pe mine cand va aparea noul capitol Mult succes la scris! |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 02:20 | |
| DOAMNE CAT POATE SA FIE DE GENIAL ! :x
Sorry :))) acum am aterizat si eu pe aici si ti-am citit fic-ul care e SUPERB! Ai niste idei . . . perfecte! :x Imi place multtttt :x Si mor de nerabdaree :-s Btw . . . Stefan is soooo DEAD ! x( x(
Ce mai am de spus e ca . . . esti geniala si ador cum scrii! :x TE ROG MULT DE TOT anunta-ma si pe mine cand pui nextu' !! >;d< |
|
| |
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 07:02 | |
| Hei Deci n-am cuvinte sa descriu capitolu' este asa superb . Deci ma faci sa intru in fic si sa-l iau la bataie pe Stefan ! :> Cum poate fii asa necrutator , asa tiran , asa pervers ! Asta o tine pe Sakura numai pentru ... [ stiti voi :)): ] . Daca-l prind il omor , ce daca e vampir ! Cat despre Sakura mi-e extrem de mila de ea , o compatimesc la maxim , este ca o papusa neajutorata controlata de papusarul STEFAN [ IMI vine sa-l omor ] . Deci cand am vazut ce-i face si dupa astea o mai si plesneste mi-au dat 2 lacrimi , ma simteam acolo , Doamne ! . Hai , adu-l pe Sasuke mai repede in joc sa-l faca praf pe Stefan , sa-l tortureze si sa-l omoare lent dar dureros si s-o salveze pe saraca Sakura care este o victima sarmana . Cand am vazut paragraful cu invierea lui Sasuke imi venea sa sar pe aici de bucurie si acum imi vine sa explodez de la atata suspans . Haide cu nextu' pls . Te rog dulce , dulce . Si iti multumesc ca ai facut acest minunat fic si ca ai adus asa de repede capitolul 4 . Deci inca o data hai cu next :) Ja Ne ! :-h |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 13:45 | |
| Lume, imi pare rau sa anunt acest lucru, insa scumpa mea Natalie nu poate sa dea comm, are camera in proces de renovare si nu are acces la calculator asa ca nu poate intra pe forum. Max, Stefz, Sakura(1) daca va atingeti de un fir de par din capul ei va bantui cu secura de o sa va fie frica sa nu o lasati pe ea sa dea comm prima |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 19:17 | |
| |
|
| |
Ilynca(Ily) Genin
Sex : Localizare : In fata monitorului Nr. mesaje : 136 Puncte : 150 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul ficurilor Stare de spirit : 50%
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 19:35 | |
| Na talie te bintui, credema. Treci mai repede si da com ca de nu eu nu ma ating de un fir da par ci de doua |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 19:40 | |
| Sakura 1, punem pariu, ca luni o sa vreti sa o bateti pe Natalie, si nu pe faptul ca nu da comm, am eu o MARE SURPRIZA pentru voi, ca pana si Max o sa imi taie gatul |
|
| |
Ilynca(Ily) Genin
Sex : Localizare : In fata monitorului Nr. mesaje : 136 Puncte : 150 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul ficurilor Stare de spirit : 50%
| |
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 19:45 | |
| Surpriza ramane surpriza. Uitati-va la istoria Moonlight-ului si poate o sa va dati seama despre ce e vorba. Aly va pandeste |
|
| |
Ilynca(Ily) Genin
| |
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 19:52 | |
| Max, si tu o sa vrei sa ma omori, asculta bine ce iti zic eu aici. Nu este nimic de bine. M-am pus pe fapte diabolice. |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 20:53 | |
| Ce ma vorbiti pe la spate cand nu is? Sakura 1 da am armata, cand atacam? |
|
| |
Ilynca(Ily) Genin
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 20:55 | |
| |
|
| |
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 21:01 | |
| Next , next , next , next ca mooooooooooooooooooooooooooooooor ! Pls Vrei sa moooor? Raspuns : Nu , nu vrei sa mor , pentru ca daca o sa mor o sa ma ai pe constinta si o sa te bantui toata viata !!! :> [ Ce rea sunt ! ]. Deci sa nu ma abat de la subiect . Scrii minunat , ador ficu' tau , ador capitolu ' cum am mai spus si te rog cel mai scump si frumos din lume sa aduci nextu " :o3 . . Ja Ne ! |
|
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 21:02 | |
| Eu cu Naty avem ghilotina, toporul, secura, si tunul. Plus copoi uman...Stefz ne face o donatie draguta, fie ca vrea sa nu. Ma baricadez in casa aveti grija + tigaia
Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Joi 26 Iul 2012, 21:07, editata de 1 ori |
|
| |
Ilynca(Ily) Genin
| |
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 21:06 | |
| Ce draguta esti.... Las' ca eu am nevoie de toate, nu numai de alea... O am pe Stefz sa ma apere. Nu va atingeti de Naty, ca iese urat...Si next.. pai la Toamna anului 2040 |
|
| |
Ilynca(Ily) Genin
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 21:10 | |
| |
|
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 21:14 | |
| Surprizele sunt surprize... O aparitie misterioasa pe podium Eu am secura si pistolu, plus grenade si cutit pentru Naty |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 21:18 | |
| atunci eu am un aruncator de grenade si un tanc american, Naty la naiba>.< stai chiar aproape de mine, scot bicicleta din garaj iar pana maine ma vezi cu coaasa la usa ta. Deci hai Sakura1 |
|
| |
Ilynca(Ily) Genin
| |
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 21:20 | |
| nuuu Naty nu moare. Ma duc eu si o apar cu mitraliera si costumul antiglont |
|
| |
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 21:26 | |
| sunteti tare amuzante, fara suparare... |
|
| |
Ilynca(Ily) Genin
| |
| |
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) Joi 26 Iul 2012, 21:33 | |
| imi place sa fiti diabolice :> iubesc asta |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Midnight Sun(+16) | |
| |
|
| |
|