|
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Poze editate de mine Mar 02 Iul 2013, 20:15 | |
| Ei, bine, chiar daca nu cunosc trupa, pozele sunt interesante. La prima iubesc acel scris- adica felul in care arata. Asta ma uimeste la tine - felul in care poti schimba o paza, aparent anosta, in ceva cu un mare inpact pentru toti privitorii. Iti astept, ca de obicei, mesajul si urmatoarea postare, asa ca spor la treaba. |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Poze editate de mine Mar 02 Iul 2013, 22:30 | |
| Iti multumesc frumos pentru anunt scumpo. :* Imaginile sunt foarte frumoase, mai ales ca sunt cu Paramore care e una dintre trupele mele rock favorite. I love it! :X Mie una chiar imi plac, acum fiecare trece printr-o faza proasta la un moment dat si nimeni nu te va acuza sau se va supara pe tine deoarece nu ai mai putut posta. Probleme cu baietii, complicata treaba. Eu una iti urez succes, atat in continuare cu acest topic cat si cu baietii. :) Sa ma anunti si data viitoare.
|
|
| |
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Poze editate de mine Mar 02 Iul 2013, 23:46 | |
| Hey...deci...fara alte introduceri...am adus poze noi...m'am cam grabit cand le'am editat...dar nu stiu de ce m'am grabit... :)) In fine...multumesc mult pentru commentari.Sper sa va placa! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Poze editate de mine Mier 03 Iul 2013, 00:08 | |
| Deci se pare ca sunt prima. :P Okey, chiar nu ma asteptam sa fi asa de rapida. Ah, iubesc melodia acestui videoclip. :X Cel mai mult imi place ultima imagine, e foarte cute. :) Sunt frumoase toate, dar sa stii ca nu este nevoie sa te grabesti cu postarile, noi putem astepta. :) Important este ca tu sa iti faci treaba cat mai bine, iar noi ne vom bucura dupa de creatiile tale. Multumesc inca o data pentru anunt. Sa mai aduci noi imagini si sa ma anunti si atunci. Ti puuup dulce.:* |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Poze editate de mine Mier 03 Iul 2013, 13:13 | |
| He, he...am ajuns in timp record. Pozele sunt chiar foarte frumoase - mie imi plac, so Culorile si combinatiile sunt chiar interesante, arata aproape ca unele scene dintr-un film. Asa ca, fara alte introduceri: astept urmatoarea ta postare. |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Poze editate de mine Mier 03 Iul 2013, 17:38 | |
| Again, iar, din nou am trecut pe aici. (: Deci, nu mai stiu ce sa mai zic. Te pricepi sa editezi pozele si nu inteleg de ce nu te inscrii si la Concursul Fotografia Lunii ( faci o poza si o editezi, de ce nu?). Ma rog, este treaba ta ce faci. Vreau sa iti spun ca tot ce iti intra pe mana iese mai frumos decat era. Tine-o tot asa! Succes! |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Poze editate de mine Mier 03 Iul 2013, 18:21 | |
| salutare Multumesc pentru anunt , ca de obicei:*: Ai pus niste poze foarte frumoase, pe bune Prima poza mi se pare cea mai frumoasa Am o intrebare: de ce nu mai faci poze cu anime-uri In orice caz. ai poze frumoase Te rog sa ma anunti cand mai postezi, dar oare mai e nevoie sa spun asta ? Bafta la editat Pa-pa |
|
| |
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Poze editate de mine Joi 04 Iul 2013, 22:31 | |
| Hey...deci...dupa cum vedeti am mai pus poze :)) ...nu stiu daca sunt prea bune...in fine...sper sa va placa :) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 04 Iul 2013, 22:53 | |
| Hei, hei :) Nu am mai trecut de atatea luni pe la acest topic :( rusinica mie Pozele sunt foarte frumose si am bucur ca ai inceput sa postezi si altfel d epoze decat anime. Sa ma anunti cand mai postezi :D Bunny ti pupiceste |
|
| |
Diana Legend
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 04 Iul 2013, 23:40 | |
| Buna. Multumesc de anunt. Deci, favorita mea este poza cu nr. 2. Este foarte draguta, imi place mult. Sper ca data viitoare sa aduci mai multe. Sa ma anunti cand mai postezi si sa te inscrii si la concursul de gif, ai sanse. :) |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Poze editate de mine Vin 05 Iul 2013, 11:00 | |
| Salutare acolo Ca de obiceiul obiceiului meu, iti multumesc ca m-ai anuntat:^^: Imi plac pozele tale--- Vedete ---- Sunt frumos editate si au versuri cu morala, dragut Daca te-as ruga... ai putea sa editezi niste poze cu Ulquiorra din Bleach ?? Doar daca vrei ... nu te oblig O zi buna, te rog sa ma anunti cand mai postezi |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
| Subiect: Re: Poze editate de mine Vin 05 Iul 2013, 12:18 | |
| Hei, hei. Pai ce pot spune decat ca sunt reusite. Cel mai mult imi place poza nr.3 si nu doar pentru ca se potriveste destul de bine cu personalitatea mea - cand vreau. Imi place ca e pe un fond alb, altfel ar fi fost prea incarcata si in plus, asa pare scaldata in lumina. Oricum, astept urmatoarea ta postare. Bye! Bye! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poze editate de mine | |
| |
|
| |
|