|
|
Autor | Mesaj |
---|
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Poze editate de mine Sam 25 Aug 2012, 16:42 | |
| Pai ce sa zic multumesc pentru com si.. Black Mion Poza aia greu am gsit-o dar iti trimit un MP cu linku.Daca mai stiu unde am gasito si eu. Si daca o sa mai gasesc genul asta de poze o sa te anunt de unde! Si Fasolică. Multumesc mult de sugesti si chiar o sa le respect dar...am editat deja niste imagini si textul e tot asa dar de acum cand editez o sa iti respect sugestile. |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Poze editate de mine Sam 25 Aug 2012, 17:42 | |
| Multumesc mult pentru PM. Imi pare rau ca nu am trecut pe aici pana acum. Pozele editate de tine sunt foarte reusite. Abia astept sa mai pui. |
|
| |
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Poze editate de mine Sam 25 Aug 2012, 18:43 | |
| Hey dragilor! Am adus ceteva poze cu Mew Mew Power.Sper sa va placa![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/703/pizapcom13459028216711.jpg/] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Poze editate de mine Sam 25 Aug 2012, 19:00 | |
| Prima Sunt fantastice. Sunt cat se poate de sincera, cum vrei, dar eu nu ma prea pricep la gfx-uri. Astept sa mai aduci. |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Poze editate de mine Sam 25 Aug 2012, 19:24 | |
| Ei bine am ajuns si eu pe aici. Mersii mult ca m-ai anuntat in legatura cu pozele sunt chiar foarte frumoase! Ce pot sa zic, ai talent draguto. Sper sa mai aduci cat de curand si sa ma anunti si pe mine. |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Poze editate de mine Sam 25 Aug 2012, 19:31 | |
| Ce dragutz! Foarte frumos! Chiar daca nu stiu personajele, pozele editate de tine m-au facut sa le acord o impresie destul de bunicica despre ele. Iti multumesc pentru pm si s-o tii tot asa! Ale chan te si te ! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Poze editate de mine Sam 25 Aug 2012, 19:34 | |
| Sunt superbe draga mea...Sa ne mai aduci pentru ca eu una nu ma mai satur de ele ...O intrebare am si eu. Sunt facute in Sai ? pentru ca si eu mai faca acolo edituri.Sa ma anunti cand mai postezi... |
|
| |
Rocket Genin
| Subiect: Re: Poze editate de mine Sam 25 Aug 2012, 19:43 | |
| Briosica:
Nu,sunt facute in Pizap
|
|
| |
Yozo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♡Somewhere in the world♡ Nr. mesaje : 165 Puncte : 204 Reputatie : 11 Hobby-uri : Poi am multe hoobyuri , dar cel mai mult imi place sa desenez . Stare de spirit : !!Mereu cu zâmbetul pe buze!!
| Subiect: Re: Poze editate de mine Sam 25 Aug 2012, 22:11 | |
| |
|
| |
capsunica Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pierduta in lumea mea Nr. mesaje : 140 Puncte : 153 Reputatie : 7 Hobby-uri : imi place sa desenez,sa ascult muzica si tot ce tine de distractie
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 26 Aug 2012, 01:16 | |
| Hey hey Am ajuns si eu aici,din zbor... Imi plac mult pozele mai ales poza a 4-a si a6-a. Eh ce pot sa zik imi place la nebunie cuplul SasuSaku... Vreau sa vad mai multe...
|
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 26 Aug 2012, 01:24 | |
| |
|
| |
Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 26 Aug 2012, 09:51 | |
| Heyyyy....imi plac mult...
Mai pune!! |
|
| |
Alex_Black_Angel Academy Student
Sex : Varsta : 31 Localizare : Departe... acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 24 Puncte : 26 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 26 Aug 2012, 15:57 | |
| Ei bine sunt destul de bune insa trebuie sa lucrezi mai mult la ele... |
|
| |
Rocket Genin
| Subiect: Poze editate de mine Dum 26 Aug 2012, 19:02 | |
| Hey dragilor!Am mai adus cateva poze.Si vreau sa spun ca lucrez in colaborare cu Briosica.Adica ea imi da pozele si eu le editez.Deci si ea merita laudele(sau criticile ) Speram sa va placa![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 26 Aug 2012, 19:11 | |
| Hello ^.^ Hm ~ pai ... sincer, cele mai reusite mi s-au parut 10, 11 si 12. Daca ai fi adaugat si un text, era si mai bine ;-; Dar sunt destul de frumoase si asa. Mai simplu si mai frumos ^.^ Etto, cam atat :-? Sper sa mai postezi.
Xoxo <3
Edit: Despre mesajul postat acum de catre tine, pot sa spun ca cea mai bine facuta este a doua, iar imaginea a treia, este neclara -.- Iar restul imaginilor, sunt destul de bine editate ^.^ |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 26 Aug 2012, 19:31 | |
| Cat de frumoase sunt! Sincer, cel mai mult mi-au placut pozele DeiSaku. Abia astept sa mai aduci! |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 26 Aug 2012, 20:46 | |
| Mama ce faine sunt! Absolut superbe sa continui pentru ca imi plac foarte mult. Scuza-ma ca nu am dat pana acum com, insa am fost plecata la bunici. Mersi ca m-ai anuntat de poze. Deci sunt extreme draga mai ales ca majoritatea sunt DeiSaku si de asta le iubesc. Daca ar fi si un ItaSaku pe undeva... Ei bine iti multumesc din suflet ca m-ai anuntat si te pupacesc dulce de o mie de ori si te ! |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 26 Aug 2012, 21:10 | |
| Ok deci sunt ......SUPER FRUMOASE. Din cate vad lucrati foarte bine impreuna, colaboarea asta v-a prins bine. Sper a mai aduceti poze cat de curand dragelor! |
|
| |
Florentina Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : jud. Giurgiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 64 Puncte : 77 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 26 Aug 2012, 22:08 | |
| Sunt foarte dragute. Nu stiu daca esti la inceput sau nu, dar arata destul de ok wallpaperurile. Incearca sa mai lucrezi la background mai mult. Asteptam creatii tot mai interesante. gook luck! ^.^ |
|
| |
Yozo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♡Somewhere in the world♡ Nr. mesaje : 165 Puncte : 204 Reputatie : 11 Hobby-uri : Poi am multe hoobyuri , dar cel mai mult imi place sa desenez . Stare de spirit : !!Mereu cu zâmbetul pe buze!!
| |
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Poze editate de mine Lun 27 Aug 2012, 12:06 | |
| Sunt asa de dragute . Imi plac mult , faci o treaba minunata si sa o ti tot asa . Mie imi plac nu stiu de ceilalti , dar sunt minunate . |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Poze editate de mine Lun 27 Aug 2012, 15:12 | |
| |
|
| |
Rocket Genin
| Subiect: Re: Poze editate de mine Lun 27 Aug 2012, 17:57 | |
| Hey Otti! Pai eu nu stiu ce sunt ei doi impreuna dar... Daca vrei gasesti si poze cu Saku si Sasori. Asa ca... Oricum profit de ocazie si vreau sa va multumesc mult pentru comuri! Poze noi o sa aduc cat de repede! Poate astazi! Va si va pe toti! |
|
| |
Rocket Genin
| Subiect: Poze editate de mine Joi 30 Aug 2012, 16:20 | |
| Hey!am mai adus cateva poze.Speram sa va placa! In colaborare cu Briosica. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/818/pizapcom13460143181251.jpg/] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poze editate de mine | |
| |
|
| |
|