|
|
Autor | Mesaj |
---|
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 30 Aug 2012, 16:57 | |
| Dear sakuralovexoxo,
pozele sunt într-adevăr adorabil de superbe. Mai ales acelea cu: ItaSakuDei, ItaSaku, SasuSakuDei, Sakura sau SasuSaku. Acestea sunt preferatele mele dar şi celălalte sunt foarte drăguţe. Ai talent! Ei bine îţi multumesc din inimioară şi suflet că ai pus şi poze ItaSaku.
Îţi mulţumesc că m-ai anunţat şi să o faci încontinuare.
Ale chan de ţucă dulce de tot şi te îmbrăţişează calduros!
P.S.: Sper să vii cât mai repede cu poze noi, dar la fel de fantastice !
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Joi 20 Sept 2012, 17:17, editata de 1 ori |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 30 Aug 2012, 20:53 | |
| |
|
| |
Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 30 Aug 2012, 20:59 | |
| Vaiiii.....Cat de dragute sunt!Mai vreau! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Te rog!Mai adu! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Lumiereღ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Peste tot ;x Nr. mesaje : 428 Puncte : 496 Reputatie : 20
| Subiect: Re: Poze editate de mine Vin 31 Aug 2012, 15:30 | |
| Heiiiii Mersi ca m ai anuntat ^_^ a 8 a imagine e mortalaaaa Sa m ai pui ! |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 02 Sept 2012, 00:48 | |
| Ei dragelor talentul e talent, iar voi aveti, asta e clar! Ca deobicei sunt absolut superbe si dragute.... ce alte cuvinte as mai putea sa va zic in afara de laude? Sper sa mai aduceti in curand. Spor la treaba! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| |
| |
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Poze editate de mine Joi 20 Sept 2012, 17:04 | |
| Hey,am mai adus niste poze. De data asta nu sunt in colaborare cu Briosica! Doar eu si cu mine! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 20 Sept 2012, 17:24 | |
| Hellow my adorable girl,
mă bucur că nu ai renunţ în a mai edita poze, iar, în primul rând, mă bucur foarte mult că m-ai anunţat !
Pozele sunt la fel de adrabile, precum eşti tu ! Mi-au plăcut enorm, dar cel mai mult mi-a plăcut penultima...
Să o ţii tot aşa ! |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 20 Sept 2012, 17:27 | |
| Foarte furmoase! Imi plac foarte mult. Cand mai pui te rog anunta-ma si pe mine |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 20 Sept 2012, 17:40 | |
| Sunt adsolut superbe scumpa mea :x: Ma aninti cand mai pui bne ? |
|
| |
NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 20 Sept 2012, 21:34 | |
| foarte tari mai vreau |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 20 Sept 2012, 23:01 | |
| Hei mersii ca m-ai anuntat, imi plac foarte mult, sunt super dragute. Abea astept sa mai aduci. |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Poze editate de mine Vin 21 Sept 2012, 11:01 | |
| Multumesc de anunt scumpo. Deci, cum eu sunt fana la imagini bag un comentariu: Imi plac foarte mult, si tu chiar te pricepi. Ar trebui sa te inscrii la unul din concursuri pt chestii in gen si daca vei castiga poate intri in echipa de graficieni. Daca deja ai facut-o mult noroc! Desi nu o sa ai nevoie pt. ca esti super buna. Arogance Girl, terminat! Ja ne! |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Poze editate de mine Lun 24 Sept 2012, 19:10 | |
| Buna Mulţumesc pentru pm Nu am avut prea mult timp liber.... si nu prea am avut timp sa intru pe aici Pozele tale sunt mai mult decât grozave Te felicit si sper ca nu te superi ca am comentat asa de tarziu Sper sa ma mai anunti Au revoir ! [b] |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| |
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Poze editate de mine Vin 28 Sept 2012, 22:07 | |
| Buna, scuze ca nu am mai trecut pe-aici de ceva vreme. Imaginile sunt foarte frumoase ca de fiecare data, chit ca nu ma uit la Fery Tall sau cum se scrie. Mi-au placut, sper sa ai inspiratie si sa ne mia aduci si noua cateva cat de curand. Bafta la editat. :dap: |
|
| |
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Poze editate de mine Mar 02 Oct 2012, 19:03 | |
| Hey dragilor! am mai adus niste poze...nu sunt prea buna dar sper sa va placa.Asi vrea sa imi sugerati cate un anime si eu voi edita cate poze voi putea eu cu personajele din el...o sa incerc ca va fac tuturor pe plac!URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/28/pizapcom13478098920001.jpg/] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/853/pizapcom13478115583431.jpg/] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/203/pizapcom13478126016561.jpg/] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Otti Genin
| Subiect: Re: Poze editate de mine Mar 02 Oct 2012, 21:54 | |
| |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Poze editate de mine Mier 03 Oct 2012, 09:49 | |
| Deci scumpo, multumesc mult ca m-ai anuntat. Esti foarte buna la asta! Toate imaginile imi plac si sunt bine puse la punct.Le iubesc, in 2 cuvinte. Daca e s-o luam cu ce poze sa mai edistezi, iti dau eu ceva: -(Manga, dar ia personajele) Beast Master -Vampire Knight -Bleach Ceva in gen. Te descurci de minune scumpo. Te pupicesc si sa ma anunti cand mai pui!~ ~ Alix Te Pupa! |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Poze editate de mine Joi 04 Oct 2012, 18:19 | |
| Foarte frumose pozele. Multumesc ca m-ai anuntat si nu stiu ce sa zic...poate niste poze cu Bleach sau Kaleido Star. Nu stiu sigur...anyway astept sa vad urmatoarele poze. Pana la urmatoarea intalnire de pup dulce de tot .Bye.bye |
|
| |
ZuZuLiNa Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : top secret Nr. mesaje : 69 Puncte : 75 Reputatie : 0 Hobby-uri : muzica,cititul,moda si iesitul in oras cu prietenii mei Stare de spirit : mai mereu zambareata
| Subiect: Re: Poze editate de mine Vin 05 Oct 2012, 18:00 | |
| PAI SUNT SUPERBE POZELE favorita mea a fost cea cu Shana. te rooogggg sa pui poze cu Sakugan no Shana. Ps: merci de pm. |
|
| |
Diana Legend
| |
| |
Rocket Genin
| Subiect: Re: Poze editate de mine Lun 03 Dec 2012, 21:12 | |
| Hey dragilor...imi pare rau ca nu am mai intrat in ultimu timp da am fost ocupata cu scoala.....oricum....am editat poze cu animeurile care mi le-ati spus si....nu stiu cum le-am pierdut...nu mai stiu unde le-am salvat :((
Acu' o sa ma apuc de editat alte poze...cu ce...nu stiu....dar ma mai gandesc si ma apuc.... Sper sa nu va suparati pe mine.... :) :( |
|
| |
Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Poze editate de mine Dum 30 Dec 2012, 13:39 | |
| Buna sunt foarte frumoase pozele am vazut de mult link-ul si mam gandit sa intru sa vad si eu ce poze ai editatt si cand le-am vazut am ramas masca aduca ce poze frumoase ai esti foarte profesionista. Te rog sa ma anunti cand mai adaugi pana atunci succes incontinuare. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poze editate de mine | |
| |
|
| |
|