Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Diana
Legend
Legend
Diana

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Empty
MesajSubiect: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Sam 04 Aug 2012, 21:43

Berbec: Faptul ca ai gresit nu inseamna ca este sfarsitul lumii, de cele mai mult ori tocmai gresim pentru a putea invata. Asa ca nu iti fie frica sa gresesti, pentru ca cea mai mare greseala pe care ai putea sa o realizezi este sa nu faci nimic tocmai din frica de a nu gresi.

Taur: Cel mai important pentru sufletul tau este sa gasesti un job in care sa iti faca placere sa te implici. Sa vrei sa te duci la lucru in fiecare zi, nu sa te trezesti cu dorinta apriga de a nu merge la servici. Vei fi la potentialul tau maxim profesional abia in momentul cand vei gasi job-ul care ti se va potrivi ca o manusa.

Gemeni: Tu esti cea mai important persoana, investeste in tine, timp, energie, bani. Atat timp cat tu te simti importanta si ai incredere in tine nimic nu poate fi imposibil.

Rac: Nu iti impune limite pe care sa nu le depasesti, fii curioasa, exploreaza, profita de orice idee sau oportunitate care iti apare in cale, doar asa vei reusi sa te cunosti pe tine si sa descoperi exact ce iti doresti de la viata.

Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul.

Fecioara: Oamenii nu au puteri supranaturale, ei nu iti pot citi gandurile sau nevoile, asa ca daca te deranjeaza ceva, daca vrei sa stii un raspuns, daca vrei sa comentezi intr-o anumita privinta, nimic nu trebuie sa te opreasca, spune exact ce gandesti si nu te mai lasa impovarata de lucruri pe care ai fi putut sa le spui dar ai ales sa nu rostesti niciun cuvant.

Balanta: Trebuie sa fii mai strict in privinta deciziilor luate, degeaba spui ceva daca apoi la 10 minute te razgandesti, actioneaza atunci si nu mai incolo, daca iei o decizie pune-o in practica si nu o amana, daca vrei ceva, ia si nu astepta sa ti se ofere.

Scorpion: Exista momente cand cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine ar fi sa accepti si sa imbratisezi schimbarea pentru ca va fi cel mai bun lucru care se va intampla in viata ta.

Sagetator: Nu iti mai pierde energia incercand sa-i multumesti pe altii si nu iti mai pierde timpul preocupandu-te cu opiniile altora, intotdeauna vor fi persoane care nu te vor accepta, persoane ce nu vor fi pe aceasi lungime de unda cu tine, persoane pe care trebuie sa le ignori.

Capricorn: Cel mai important lucru pe care l-ai putea face ar fi sa fii sincera cu tine insuti, sa nu te minti si sa nu mai incerci sa faci lucrurile dupa nevoile altora ci dupa dorintele tale.

Varsator: Fii deschisa si sociabila cu cei din jurul tau, nu te ascunde intr-o cochilie, doar astfel vei putea sa cresti si sa te perfectionezi, ai incredere in faptul ca cei ce tin cu adevarat la tine te vor accepta.

Pesti: Desi esti o persoana foarte directa care nu se inspaimanta cu una cu doua si spune adevarul in fata chiar de doare, trebuie sa fii toleranta cu cei la care tii si nu trebuie sa te folosesti de ei ca de niste marionete, faptul ca ei iti permit nu inseamna ca nu observa.

Ma simt putin cam prost. very sad
Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Dum 05 Aug 2012, 15:21

Balanta: Trebuie sa fii mai strict in privinta deciziilor luate, degeaba spui ceva daca apoi la 10 minute te razgandesti, actioneaza atunci si nu mai incolo, daca iei o decizie pune-o in practica si nu o amana, daca vrei ceva, ia si nu astepta sa ti se ofere.
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Dum 05 Aug 2012, 16:01

Pesti: Desi esti o persoana foarte directa care nu se inspaimanta cu una cu doua si spune adevarul in fata chiar de doare, trebuie sa fii toleranta cu cei la care tii si nu trebuie sa te folosesti de ei ca de niste marionete, faptul ca ei iti permit nu inseamna ca nu observa.

E pe jumătate adevărat. Sunt directă de cele mai multe ori dar nu spun adevărul atunci când ştiu că pe celălalt îl doare. Rar mă folosesc de oameni şi asta nu din cauza respectului faţă de ei, în niciun caz, ci pentru că n-am ce mare lucru sa folosesc de la ei.
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Dum 05 Aug 2012, 16:16

Varsator: Fii deschisa si sociabila cu cei din jurul tau, nu te ascunde intr-o cochilie, doar astfel vei putea sa cresti si sa te perfectionezi, ai incredere in faptul ca cei ce tin cu adevarat la tine te vor accepta.
Sus In jos
` Squirrel `
Guardian Ninja
Guardian Ninja
` Squirrel `

Localizare Localizare : Sv, C.M.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2169
Puncte : 2265
Reputatie Reputatie : 72
Hobby-uri Hobby-uri : A lot.
Stare de spirit Stare de spirit : Tired all the time.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Dum 05 Aug 2012, 16:39

Sagetator:
Nu iti mai pierde energia incercand sa-i multumesti pe altii si nu iti mai pierde timpul preocupandu-te cu opiniile altora, intotdeauna vor fi persoane care nu te vor accepta, persoane ce nu vor fi pe aceasi lungime de unda cu tine, persoane pe care trebuie sa le ignori.

Bun sfat! dap !
Sq. dap !
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mar 07 Aug 2012, 01:06

Rac: Nu iti impune limite pe care sa nu le depasesti, fii curioasa, exploreaza, profita de orice idee sau oportunitate care iti apare in cale, doar asa vei reusi sa te cunosti pe tine si sa descoperi exact ce iti doresti de la viata.

Mda... :) I don't care, baby ;)
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mar 07 Aug 2012, 14:47

Taur: Cel mai important pentru sufletul tau este sa gasesti un job in care sa iti faca placere sa te implici. Sa vrei sa te duci la lucru in fiecare zi, nu sa te trezesti cu dorinta apriga de a nu merge la servici. Vei fi la potentialul tau maxim profesional abia in momentul cand vei gasi job-ul care ti se va potrivi ca o manusa.

Foarte adevarat. Partea profesionala cred ca imi va da cea mai mare bataie de cap, pentru ca vreau o slujba care sa-mi aduca satisfactie si, in ciuda dorintelor multora, vreau sa am niste responsabilitati importante.
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mier 08 Aug 2012, 10:50

Scorpion: Exista momente cand cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine ar fi sa accepti si sa imbratisezi schimbarea pentru ca va fi cel mai bun lucru care se va intampla in viata ta.
Sus In jos
Red_Anto**
Genin
Genin
Red_Anto**

Localizare Localizare : ‘’ In coltul intunecat al mintii umane ‘’
acebook acebook : https://www.facebook.com/antonia.bubu?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 85
Puncte : 99
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : → Net ←
Stare de spirit Stare de spirit : ๏ ̯๏

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mier 08 Aug 2012, 13:26

Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul.
Sus In jos
Pandu ♥
Genin
Genin
Pandu ♥

Localizare Localizare : Seoul, Korea.
acebook acebook : Pandu Gree Tania
Nr. mesaje Nr. mesaje : 86
Puncte : 332
Reputatie Reputatie : 196

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Joi 09 Aug 2012, 15:01

Fecioara: Oamenii nu au puteri supranaturale, ei nu iti pot citi gandurile sau nevoile, asa ca daca te deranjeaza ceva, daca vrei sa stii un raspuns, daca vrei sa comentezi intr-o anumita privinta, nimic nu trebuie sa te opreasca, spune exact ce gandesti si nu te mai lasa impovarata de lucruri pe care ai fi putut sa le spui dar ai ales sa nu rostesti niciun cuvant.

Aşa este , de cele mai multe ori sunt prea laşă.
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mier 15 Aug 2012, 16:56

Taur: Cel mai important pentru sufletul tău este să găseşti un job în care să îţi facă plăcere să te implici. Să vrei să te duci la lucru în fiecare zi, nu să te trezeşti cu dorinţa aprigă de a nu merge la servici. Vei fi la potenţialul tău maxim profesional abia în momentul când vei găsi job-ul care ţi se va potrivi ca o manuşă.
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mier 15 Aug 2012, 17:22

Scorpion:
Exista momente cand cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine ar fi sa accepti si sa imbratisezi schimbarea pentru ca va fi cel mai bun lucru care se va intampla in viata ta.

Culmea ... :))
Mie chiar nu-mi plac schimbarile =)) . Adica ... Cand ma schimb eu si-mi place in ce mod , ador asta, insa cand se schimba persoanele de langa mine ... ma simt foarte ciudat , de parca nu i-as mai cunoaste . -.-

Asa mi s-a intamplat si cu tunsoarea noua a lui Milkshake , in Aprilie =))) .
Cand s-a tuns ea , m-am tuns si eu , ca sa nu par singura "neatinsa" . Dupa ce mi-am facut frizura de "EMO" , s-au apucat si celelalte colege =))) . Una si-a vopsit bretonul rosu ( e blonda ) =))) . Ca un curcubeu arata :x .
Ma rog , schimbarea care ma va marca in vara asta va fi kilogramele care vor fi date jos ... :x . Pentru ca clasa a 7 a sa fie ceva fermacator 8-> .
Prea multe vise rolling on the floor

Ma rog , vroiam sa punctez ca ce mi-a spus Zodiacul este foarte adevarat =)) :x .
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
Dominique♠

Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mier 15 Aug 2012, 21:21

Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mier 15 Aug 2012, 21:52

poate ca e adevarat (d)
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Vin 24 Aug 2012, 12:57

Bun sfat,chiar mi se potriveste! happy2
Sus In jos
Issabelle Cooper
Genin
Genin
Issabelle Cooper

Localizare Localizare : Unde e bine şi e termină cu bine .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 62
Puncte : 82
Reputatie Reputatie : 16
Hobby-uri Hobby-uri : Să mă uit în ochii tăi şi să te mint !
Stare de spirit Stare de spirit : Nu cred că ţi-ar trece aşa ceva prin cap .

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Vin 24 Aug 2012, 15:30

Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul .

Are dreptate :-w . =]]
Sus In jos
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Vin 24 Aug 2012, 15:34

Berbec: Faptul ca ai gresit nu inseamna ca este sfarsitul lumii, de cele mai mult ori tocmai gresim pentru a putea invata. Asa ca nu iti fie frica sa gresesti, pentru ca cea mai mare greseala pe care ai putea sa o realizezi este sa nu faci nimic tocmai din frica de a nu gresi.

Hmm... Bun sfat dap !
[/b]
Sus In jos
Cherry
Genin
Genin
Cherry

Localizare Localizare : Paris
acebook acebook : Dumy Ryta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 195
Puncte : 226
Reputatie Reputatie : 9
Stare de spirit Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mier 29 Aug 2012, 10:24

Sagetator: Nu iti mai pierde energia incercand sa-i multumesti pe altii si nu iti mai pierde timpul preocupandu-te cu opiniile altora, intotdeauna vor fi persoane care nu te vor accepta, persoane ce nu vor fi pe aceasi lungime de unda cu tine, persoane pe care trebuie sa le ignori.
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Vin 31 Aug 2012, 21:01

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Asss10Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mar 11 Sept 2012, 19:07

Gemeni: Tu esti cea mai important persoana, investeste in tine, timp, energie, bani. Atat timp cat tu te simti importanta si ai incredere in tine nimic nu poate fi imposibil.
Sus In jos
♀Look in the dark♀
Genin
Genin
♀Look in the dark♀

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Heaven
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 218
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : You.
Stare de spirit Stare de spirit : Confuza, chinuita de imaginatie...

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mar 11 Sept 2012, 21:51

Nu sunt o persoana directa, ma inspaimant mult mai repede decat scrie mai sus, nu spun adevaraul in fata chiar daca doare si nu imi bat joc de persoanele la care tiin! Deci... in cazul meu nu prea este adevarat.
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 762
Puncte : 807
Reputatie Reputatie : 35

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Mier 12 Sept 2012, 14:25

Bun sfat! happy2
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Dum 30 Sept 2012, 22:46

Sus In jos
Ava •
Jōnin
Jōnin
Ava •

Localizare Localizare : Honolulu, Hawaii
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1081
Puncte : 1164
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Dat cu presu' ..
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita . - .-

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Dum 07 Oct 2012, 18:07

Sus In jos
Kado Rina-chan
Genin
Genin
Kado Rina-chan

Localizare Localizare : undeva prin univers
Nr. mesaje Nr. mesaje : 132
Puncte : 159
Reputatie Reputatie : 5
Stare de spirit Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19Joi 06 Dec 2012, 03:01

Bine,deci in cazul meu asta nu este adevrat
Mai mult eu am fost folosita ca o marioneta de cei din jur,si in legatura cu adevarul spus in fata,eu una cred ca fiecare are partile lui bune
Pur si simplu nu cred alceva,eh viata,ce sa si faci,corect? lough
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-