Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
† Sasuke †
Genin
Genin
† Sasuke †

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 304
Puncte : 317
Reputatie Reputatie : 3

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 3 I_icon19Mier 28 Ian 2015, 23:38

Pesti: Desi esti o persoana foarte directa care nu se inspaimanta cu una cu doua si spune adevarul in fata chiar de doare, trebuie sa fii toleranta cu cei la care tii si nu trebuie sa te folosesti de ei ca de niste marionete, faptul ca ei iti permit nu inseamna ca nu observa.
Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-