| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Sam 08 Dec 2012, 21:23 | |
| Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul.
:O. Gata nu ma mai implic atata=)). |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Dum 09 Dec 2012, 18:22 | |
| Fecioara: Oamenii nu au puteri supranaturale, ei nu iti pot citi gandurile sau nevoile, asa ca daca te deranjeaza ceva, daca vrei sa stii un raspuns, daca vrei sa comentezi intr-o anumita privinta, nimic nu trebuie sa te opreasca, spune exact ce gandesti si nu te mai lasa impovarata de lucruri pe care ai fi putut sa le spui dar ai ales sa nu rostesti niciun cuvant. Da, fix in punctul de care am nevoie |
|
| |
Gervaïse Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : România Nr. mesaje : 154 Puncte : 165 Reputatie : 5 Hobby-uri : Compusul. Stare de spirit : Fericită.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mar 29 Ian 2013, 20:31 | |
| Scorpion: Exista momente cand cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine ar fi sa accepti si sa imbratisezi schimbarea pentru ca va fi cel mai bun lucru care se va intampla in viata ta. |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mar 29 Ian 2013, 20:37 | |
| Gemeni: Tu esti cea mai important persoana, investeste in tine, timp, energie, bani. Atat timp cat tu te simti importanta si ai incredere in tine nimic nu poate fi imposibil. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mier 30 Ian 2013, 22:59 | |
| Taur: Cel mai important pentru sufletul tau este sa gasesti un job in care sa iti faca placere sa te implici. Sa vrei sa te duci la lucru in fiecare zi, nu sa te trezesti cu dorinta apriga de a nu merge la servici. Vei fi la potentialul tau maxim profesional abia in momentul cand vei gasi job-ul care ti se va potrivi ca o manusa.
Păi eu doresc spre medicină şi, părerea mea, este că am aptitudinile perfecte, plus că pot să-mi păstrez calmul, gândesc raţional şi iubesc să iau contact cu animalele. Ciudat, dar m-au muşcat doi câini şi îmi e frică de ei, cum o să fiu medic veterinar ? |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Vin 01 Feb 2013, 18:46 | |
| Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul.Da, analizez tot și nu pot să renunț la asta! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Dum 03 Feb 2013, 11:44 | |
| Berbec: Faptul ca ai gresit nu inseamna ca este sfarsitul lumii, de cele mai mult ori tocmai gresim pentru a putea invata. Asa ca nu iti fie frica sa gresesti, pentru ca cea mai mare greseala pe care ai putea sa o realizezi este sa nu faci nimic tocmai din frica de a nu gresi. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Dum 10 Feb 2013, 21:33 | |
| Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul. Un sfat bun. |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Joi 09 Mai 2013, 18:17 | |
| Sagetator: Nu iti mai pierde energia incercand sa-i multumesti pe altii si nu iti mai pierde timpul preocupandu-te cu opiniile altora, intotdeauna vor fi persoane care nu te vor accepta, persoane ce nu vor fi pe aceasi lungime de unda cu tine, persoane pe care trebuie sa le ignori. |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Sam 01 Iun 2013, 21:28 | |
| Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul.
~ :\ Posibil adevarat |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mier 31 Iul 2013, 11:28 | |
| Balanta: Trebuie sa fii mai strict in privinta deciziilor luate, degeaba spui ceva daca apoi la 10 minute te razgandesti, actioneaza atunci si nu mai incolo, daca iei o decizie pune-o in practica si nu o amana, daca vrei ceva, ia si nu astepta sa ti se ofere.
Interesant, aș spune. |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mier 21 Aug 2013, 21:51 | |
| Pesti: Desi esti o persoana foarte directa care nu se inspaimanta cu una cu doua si spune adevarul in fata chiar de doare, trebuie sa fii toleranta cu cei la care tii si nu trebuie sa te folosesti de ei ca de niste marionete, faptul ca ei iti permit nu inseamna ca nu observa.
Hm... in mare parte este adevarat, dar nu ma folosesc nciodata de persoane. |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Lun 02 Sept 2013, 21:15 | |
| Rac: Nu iti impune limite pe care sa nu le depasesti, fii curioasa, exploreaza, profita de orice idee sau oportunitate care iti apare in cale, doar asa vei reusi sa te cunosti pe tine si sa descoperi exact ce iti doresti de la viata. |
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mar 17 Sept 2013, 10:07 | |
| Pesti: Desi esti o persoana foarte directa care nu se inspaimanta cu una cu doua si spune adevarul in fata chiar de doare, trebuie sa fii toleranta cu cei la care tii si nu trebuie sa te folosesti de ei ca de niste marionete, faptul ca ei iti permit nu inseamna ca nu observa.
o.O
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Vin 25 Oct 2013, 13:12 | |
| Berbec: Faptul ca ai gresit nu inseamna ca este sfarsitul lumii, de cele mai mult ori tocmai gresim pentru a putea invata. Asa ca nu iti fie frica sa gresesti, pentru ca cea mai mare greseala pe care ai putea sa o realizezi este sa nu faci nimic tocmai din frica de a nu gresi.
|
|
| |
ZoZoLe :D Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in my world... :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 265 Puncte : 278 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Sam 23 Noi 2013, 22:12 | |
| Gemeni: Tu esti cea mai important persoana, investeste in tine, timp, energie, bani. Atat timp cat tu te simti importanta si ai incredere in tine nimic nu poate fi imposibil. Sa zicem |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mier 27 Noi 2013, 18:20 | |
| Berbec: Faptul ca ai gresit nu inseamna ca este sfarsitul lumii, de cele mai mult ori tocmai gresim pentru a putea invata. Asa ca nu iti fie frica sa gresesti, pentru ca cea mai mare greseala pe care ai putea sa o realizezi este sa nu faci nimic tocmai din frica de a nu gresi. Cam asa e, dupa ca gresesc incep sa ma port cu manusi, dar nu inseamna ca abandonez. :) |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Lun 02 Dec 2013, 20:30 | |
| Rac: Nu iti impune limite pe care sa nu le depasesti, fii curioasa, exploreaza, profita de orice idee sau oportunitate care iti apare in cale, doar asa vei reusi sa te cunosti pe tine si sa descoperi exact ce iti doresti de la viata. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mar 03 Dec 2013, 14:39 | |
| Scorpion: Exista momente cand cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine ar fi sa accepti si sa imbratisezi schimbarea pentru ca va fi cel mai bun lucru care se va intampla in viata ta.
|
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mar 03 Dec 2013, 16:33 | |
| Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul. Doamne, cat de adevarat e totul. |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mier 16 Apr 2014, 22:09 | |
| Gemeni: Tu esti cea mai importantă persoana, investeste in tine, timp, energie, bani. Atat timp cat tu te simti importanta si ai incredere in tine nimic nu poate fi imposibil.
|
|
| |
Jinx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo Nr. mesaje : 446 Puncte : 506 Reputatie : 38 Hobby-uri : Addicted to anime. Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Sam 31 Mai 2014, 22:33 | |
| Berbec: Faptul ca ai gresit nu inseamna ca este sfarsitul lumii, de cele mai mult ori tocmai gresim pentru a putea invata. Asa ca nu iti fie frica sa gresesti, pentru ca cea mai mare greseala pe care ai putea sa o realizezi este sa nu faci nimic tocmai din frica de a nu gresi. Foarte bun sfat, chiar am frica asta de a greșii Nu sunt vreo perfecționistă, dar mi-e frica de ce ar putea crede oamenii despre mine. |
|
| |
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mier 04 Iun 2014, 12:56 | |
Prea adevarat la mine ..am pierdut multe persoane pentru ca am spus in fata ce am avut de spus , Dar nu pot fii altfel .. :3 ! |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Vin 15 Aug 2014, 01:49 | |
| Scorpion: Exista momente cand cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine ar fi sa accepti si sa imbratisezi schimbarea pentru ca va fi cel mai bun lucru care se va intampla in viata ta.
^^” |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie Mar 30 Sept 2014, 20:40 | |
| Sagetator: Nu iti mai pierde energia incercand sa-i multumesti pe altii si nu iti mai pierde timpul preocupandu-te cu opiniile altora, intotdeauna vor fi persoane care nu te vor accepta, persoane ce nu vor fi pe aceasi lungime de unda cu tine, persoane pe care trebuie sa le ignori. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie | |
|