Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Sam 08 Dec 2012, 21:23

Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul.

:O. Gata nu ma mai implic atata=)).
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 18:22

Fecioara: Oamenii nu au puteri supranaturale, ei nu iti pot citi gandurile sau nevoile, asa ca daca te deranjeaza ceva, daca vrei sa stii un raspuns, daca vrei sa comentezi intr-o anumita privinta, nimic nu trebuie sa te opreasca, spune exact ce gandesti si nu te mai lasa impovarata de lucruri pe care ai fi putut sa le spui dar ai ales sa nu rostesti niciun cuvant.

Da, fix in punctul de care am nevoie hmm...?!
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Gervaïse
Genin
Genin
Gervaïse

Localizare Localizare : România
Nr. mesaje Nr. mesaje : 154
Puncte : 165
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Compusul.
Stare de spirit Stare de spirit : Fericită.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 20:31

Scorpion: Exista momente cand cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine ar fi sa accepti si sa imbratisezi schimbarea pentru ca va fi cel mai bun lucru care se va intampla in viata ta.
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 20:37

Gemeni: Tu esti cea mai important persoana, investeste in tine, timp, energie, bani. Atat timp cat tu te simti importanta si ai incredere in tine nimic nu poate fi imposibil.
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mier 30 Ian 2013, 22:59

Taur: Cel mai important pentru sufletul tau este sa gasesti un job in care sa iti faca placere sa te implici. Sa vrei sa te duci la lucru in fiecare zi, nu sa te trezesti cu dorinta apriga de a nu merge la servici. Vei fi la potentialul tau maxim profesional abia in momentul cand vei gasi job-ul care ti se va potrivi ca o manusa.

Păi eu doresc spre medicină şi, părerea mea, este că am aptitudinile perfecte, plus că pot să-mi păstrez calmul, gândesc raţional şi iubesc să iau contact cu animalele. Ciudat, dar m-au muşcat doi câini şi îmi e frică de ei, cum o să fiu medic veterinar ?
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 18:46

Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul.

Da, analizez tot și nu pot să renunț la asta! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
SasukeღSakura
Genin
Genin
SasukeღSakura

Localizare Localizare : Konoha
Nr. mesaje Nr. mesaje : 115
Puncte : 136
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Naruto
Stare de spirit Stare de spirit : Fericită!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 11:44

Berbec: Faptul ca ai gresit nu inseamna ca este sfarsitul lumii, de cele mai mult ori tocmai gresim pentru a putea invata. Asa ca nu iti fie frica sa gresesti, pentru ca cea mai mare greseala pe care ai putea sa o realizezi este sa nu faci nimic tocmai din frica de a nu gresi.
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 21:33

Leu: Analizezi prea mult aproape orice situatie in care te gasesti, incearca sa fii mai lejera, mai putin incruntata, mai putin stresata. Nu te mai implica pana la epuizare fizica si psihica pentru ca vei ajunge sa nu mai poti functiona si nu vei mai avea mult pana sa cedezi cu totul. Un sfat bun. jos palaria in fata
Sus In jos
Cherry
Genin
Genin
Cherry

Localizare Localizare : Paris
acebook acebook : Dumy Ryta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 195
Puncte : 226
Reputatie Reputatie : 9
Stare de spirit Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Joi 09 Mai 2013, 18:17

Sagetator: Nu iti mai pierde energia incercand sa-i multumesti pe altii si nu iti mai pierde timpul preocupandu-te cu opiniile altora, intotdeauna vor fi persoane care nu te vor accepta, persoane ce nu vor fi pe aceasi lungime de unda cu tine, persoane pe care trebuie sa le ignori.
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 21:28

~ :\ Posibil adevarat
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mier 31 Iul 2013, 11:28

Balanta: Trebuie sa fii mai strict in privinta deciziilor luate, degeaba spui ceva daca apoi la 10 minute te razgandesti, actioneaza atunci si nu mai incolo, daca iei o decizie pune-o in practica si nu o amana, daca vrei ceva, ia si nu astepta sa ti se ofere.

Interesant, aș spune.
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mier 21 Aug 2013, 21:51

Pesti: Desi esti o persoana foarte directa care nu se inspaimanta cu una cu doua si spune adevarul in fata chiar de doare, trebuie sa fii toleranta cu cei la care tii si nu trebuie sa te folosesti de ei ca de niste marionete, faptul ca ei iti permit nu inseamna ca nu observa.

Hm... in mare parte este adevarat, dar nu ma folosesc nciodata de persoane.
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Lun 02 Sept 2013, 21:15

Rac: Nu iti impune limite pe care sa nu le depasesti, fii curioasa, exploreaza, profita de orice idee sau oportunitate care iti apare in cale, doar asa vei reusi sa te cunosti pe tine si sa descoperi exact ce iti doresti de la viata.
Sus In jos
ℰmpress ♔
Genin
Genin
ℰmpress ♔

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 285
Puncte : 297
Reputatie Reputatie : 10

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Sept 2013, 10:07

Pesti: Desi esti o persoana foarte directa care nu se inspaimanta cu una cu doua si spune adevarul in fata chiar de doare, trebuie sa fii toleranta cu cei la care tii si nu trebuie sa te folosesti de ei ca de niste marionete, faptul ca ei iti permit nu inseamna ca nu observa.

o.O
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 Asss10Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Vin 25 Oct 2013, 13:12

Berbec: Faptul ca ai gresit nu inseamna ca este sfarsitul lumii, de cele mai mult ori tocmai gresim pentru a putea invata. Asa ca nu iti fie frica sa gresesti, pentru ca cea mai mare greseala pe care ai putea sa o realizezi este sa nu faci nimic tocmai din frica de a nu gresi.
Sus In jos
ZoZoLe :D
Genin
Genin
ZoZoLe :D

Localizare Localizare : in my world... :D
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 265
Puncte : 278
Reputatie Reputatie : 7

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Sam 23 Noi 2013, 22:12

Gemeni: Tu esti cea mai important persoana, investeste in tine, timp, energie, bani. Atat timp cat tu te simti importanta si ai incredere in tine nimic nu poate fi imposibil.

Sa zicem dap ! 
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mier 27 Noi 2013, 18:20

Berbec: Faptul ca ai gresit nu inseamna ca este sfarsitul lumii, de cele mai mult ori tocmai gresim pentru a putea invata. Asa ca nu iti fie frica sa gresesti, pentru ca cea mai mare greseala pe care ai putea sa o realizezi este sa nu faci nimic tocmai din frica de a nu gresi.
Cam asa e, dupa ca gresesc incep sa ma port cu manusi, dar nu inseamna ca abandonez. :) 
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Lun 02 Dec 2013, 20:30

Rac: Nu iti impune limite pe care sa nu le depasesti, fii curioasa, exploreaza, profita de orice idee sau oportunitate care iti apare in cale, doar asa vei reusi sa te cunosti pe tine si sa descoperi exact ce iti doresti de la viata.
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

Localizare Localizare : Acasă.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2932
Puncte : 3922
Reputatie Reputatie : 160
Hobby-uri Hobby-uri : Dormitul.
Stare de spirit Stare de spirit : I will find you in the darkness.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mar 03 Dec 2013, 14:39

Scorpion: Exista momente cand cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine ar fi sa accepti si sa imbratisezi schimbarea pentru ca va fi cel mai bun lucru care se va intampla in viata ta.
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mar 03 Dec 2013, 16:33

Doamne, cat de adevarat e totul.lough 
Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

Localizare Localizare : Ploiești
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2007
Puncte : 2122
Reputatie Reputatie : 105

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mier 16 Apr 2014, 22:09

Gemeni: Tu esti cea mai importantă persoana, investeste in tine, timp, energie, bani. Atat timp cat tu te simti importanta si ai incredere in tine nimic nu poate fi imposibil.
Sus In jos
Jinx
Genin
Genin
Jinx

Localizare Localizare : Acolo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 446
Puncte : 506
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Addicted to anime.
Stare de spirit Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Sam 31 Mai 2014, 22:33

Foarte bun sfat, chiar am frica asta de a greșii very sad 
Nu sunt vreo perfecționistă, dar mi-e frica de ce ar putea crede oamenii despre mine.
Sus In jos
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mier 04 Iun 2014, 12:56

Prea adevarat la mine ..am pierdut multe persoane pentru ca am spus in fata ce am avut de spus , Dar nu pot fii altfel .. :3 ! 
Sus In jos
✞Heaven`s Calling✞
Chūnin
Chūnin
✞Heaven`s Calling✞

Sex : masculin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Hell
acebook acebook : Heaven's Calling
Nr. mesaje Nr. mesaje : 559
Puncte : 633
Reputatie Reputatie : 32

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Vin 15 Aug 2014, 01:49

^^”
Sus In jos
Achylis
Chūnin
Chūnin
Achylis

Localizare Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝
Nr. mesaje Nr. mesaje : 957
Puncte : 1005
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19Mar 30 Sept 2014, 20:40

Sagetator: Nu iti mai pierde energia incercand sa-i multumesti pe altii si nu iti mai pierde timpul preocupandu-te cu opiniile altora, intotdeauna vor fi persoane care nu te vor accepta, persoane ce nu vor fi pe aceasi lungime de unda cu tine, persoane pe care trebuie sa le ignori.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... sfatul de care ai nevoie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-