Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Să continui fic`ul? | Da :) | | 100% | [ 6 ] | Nu :( | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 6 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Blitz. Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Pe scaun... acebook : https://www.facebook.com/MateiCatalinFlorentin Nr. mesaje : 59 Puncte : 75 Reputatie : 8 Hobby-uri : ... Stare de spirit : Şi totuși inchid ochii să mă desprind de tot și toate da tot cu zâmbetul pe buze ! ♥
| Subiect: Re: Complicated love. Mier 15 Aug 2012, 13:57 | |
| Capitol X Ajunsa in clasa Alina este luata la interogat de catre Andreeea , in acel moment primeste mesaj de la O colega prin care este felicitate “in locul tau o dadeam cu capul de pareti “ - ZI ce-aifacut?Te-a pedepsit ? - Nu , mi-a spus ca a avut si ea o certa cu masa cand era mica . - Si ??? - Nup ot sa-ti spun aici ,iti spun acasa . - Aaa ,ok . - Auzi ? - Da . - Ce zici iesim undeva ? - Nu , vii la minesa ne uitam la o comedie ? - Si face poze pentru facebook ? - Da . - Vin ♥ - Asa . - Stai asa . - Ai patit ceva ? - Am primit mesaj de la Octavian . - Ce spune ? - “Nu te credeam in stare sa te ei cu Cleo la bataie , m-ai dezamagit profund, oricum asa mama asa fiica n-am la ce sa ma astept “ - E chiar nesimtit . - Stiu dar il iubesc . - Da putin telefonu . - Andreea pleca cu telefonul - Andreea , stai . - Pa. - “ Mai bine nu trimeteai mesajul , nu ma mai intereseaza persoana ta , habar nu am ce am vazut la tine ,iti multumesc din cotul stang pentru jignirea adusa mamei mele , te urasc din tot sufletul , n-ai decat sa ramai cu Celo si verisoara sa ca semanati perfect uni cu alti “ . - Andreea, ce-ai faut . - Ce trebuia . - Ce i-ai scris ? - Uita-te . - Nu trebuia sa ii scriasta , ni e aproape nimic adevarat . - Alina , esti prea moale , ii trebuia o lectie , sa nu ucmva sa-I mai raspunzi la ce scrie ca eu te paruiesc . - Dar …. - Nici un dar . - Wow inca 30 de minute si mergem acasa , abia astept . - Ai auzit ? - Ce ? - Nu mai facem scoala 3zile , e greva . - Marfa , dormi la mine ? - Si tu la mine ? - Da . - In casa Andreei: - Ce aparat marfa ai :x - Multumesc . - Hai , pozeaza ca o diva . - Asa e bine ? - Da . - Asa? - Nee , arati ca Cleo - Haide ma >:P - Glumeam . - Intra in camera Andreei Andy ; - Tu ce cauti aici ? - Cautam baia . - Dupa cum vezi nu e aici . - Off , la naiba , scuzati-ma . - De ce nu veniti si voi jos . - Unde jos ? - La Living . - Pai cine mai e ? - Andy ,Roby , Un baiat Octavian un baiat Mihai si un baiat Marius si 3 dintr-e ei au venit si cu fetele . - Nu multumim ,nu ne suportam cu fiintele acelea . - Da ? - Da , - Bine , atunci v alas , daca mai vreti , mai trec pe aici . - Andreea . - Nu . - Ce ? - Nicisa nu te gandesti . - Te rog . - Nu . - Haide ma . - Nu . - Te rog - In acel moment intra in camera ….. - In acel moment intra in camera Roby . - Hai . - Buna . - Ce faceti ? - Poze . - Pentru facebook? - Da …. - Veniti jos ? - Cine mai este jos? - Fete sau baieti ? - Ambii . - Pai Andy , Octavian ,Mihai ,Marius , Cleo , Miky , Venessa . - Mai bine ne lipsim. - Cum vreti , eu va astept . - Alina . - Da Andreea . - Mi-a venit o ideie . - Ce ideie ? - La etajul 3 am un pian , ce zici mergem ? - Nu stiu sa cat nici la pian si n-am nici voce. - Macar sa ma asculti pe mine . - Bine , hai . - Ajunse la pian : - Andreea a inceput sa cante [https://www.youtube.com/watch?v=j8f8RHWMPyY ] - Wow ce frumos ai cantat . - Multumesc , - Ai o voce wow , m-ai socat . - Asa au spus toti . - De ce nu profiti de vocea ta ? Poti ajunge departe . - Imi place sa cant dar nu in fata lumii - De ce ? - Nu stiu , ma intimidez . - Ahh. Lasa ca rezolvam noi cumva . - Nuu , stai linistita . - In timp de Andreea canta ,Andy ,Mihai si Roby au stat si au ascultat-o pe camera de supraveghere . - Ce voce are . - Stiu , e asa de frumoasa . - Dar de ce canta numai melodii triste spuse Andy . - Nu vreau sa comentez . - Adica ? - Din cauza mea spuse Mihai . - De ce ? - M-am despartit de ea ca sa ma impac cu Cleo . - Prost , foarte prost frate . - Hai taci , nu mai comenta . - Daa / - Alina . - Da , - Mergem sa ne plimbam cu rolele ? - Tebuie sa iesim prin living ? - Nu neaparat iesim pe la bucatarie . - Atunci da . - Hai in debara sa-ti dau o perechie de role . - Woii , woiii le vreau pe alea alastre . - Iale pe care vrei tu . - Bine , pea lea albastre . - Pe alea albastre . - Hai girls , unde va duceti intreaba Rory . - Sa ne plimbam . - V-ati plictisit in casa ? - Mda… - Ce frumos ai cantat Andreea . - De unde sti > - Am tras cu ureschia la usa . - Nu e frumos. - Stiu dar asta e , nu sunt educat . - Aa ? - Hai ma duceti-va afara , o sa va sun pe la 7:30 ok? - Ok . - Pa. - Dupa 2 ore de plimbat pe role , fetele sau plicitsit si sau dus pe un pod ca sa se uite la animalelel care se plimbau pe apa , Andreea este sunata de Roby dar la telefon era ……………. [• am pus repede şi capitolul ăsta ,sper să vă placă :* ] |
| | | •°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Complicated love. Mier 15 Aug 2012, 15:27 | |
| Dar la telefon era... Cine? Acum te-ai oprit si tu? Eram 100% sigura ca baietii o vor "Spiona" pe Andreea atunci cand va canta Eh, eu astept next-ul, caci altceva nu mai am ce spune decat ca a fost WOOW Spor la scris si la idei |
| | | Blitz. Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Pe scaun... acebook : https://www.facebook.com/MateiCatalinFlorentin Nr. mesaje : 59 Puncte : 75 Reputatie : 8 Hobby-uri : ... Stare de spirit : Şi totuși inchid ochii să mă desprind de tot și toate da tot cu zâmbetul pe buze ! ♥
| Subiect: Re: Complicated love. Mier 15 Aug 2012, 16:24 | |
| |
| | | Blitz. Genin
| Subiect: Re: Complicated love. Joi 16 Aug 2012, 10:49 | |
| Capitol XI - Dupa 2 ore de plimbat pe role , fetele sau plicitsit si sau dus pe un pod ca sa se uite la animalelel care se plimbau pe apa , Andreea este sunata de Roby dar la telefon era Amdy . - Nu veniti acasa ? - Da cine e la telefon ? - Andy. - Aaa, mai stam putin si-n + mai este pana la 19:30 . - 10 minute mai sunt, - Da ce grija ai tu de noi , - Nu eu , ci fratele tau - Spunei sa stea linistit ,venim acum - Ok . - Alina , hai sa mergem . - Chiar trebuie ? - Din pacate da . - La casa Andreei : - La ora asta se vina acasa ? - E 19:40 . - Ati intarziat 10 minute . - Si ? - Cum si ? - Auzi Andy , nu esti tata ca sa-mi spui ce sa fac ok ? - Nu dar .. - Nici un dar ,chiar n-am chef de pledoaria nimenui , Alina hai in camera . - Alina , hai in camera spuse Cleo . - Auzi Cleo , in locul tau m-as abtine ok ? - Si daca nu ? Ce-mi faci ? - Hmm , nimic , nu ma cobor la mintea ta . - Adica ? - Ma abtin . - Hai Andreea . - Deci o urasc pe fiinta asta , imi vine sa ii sparg capul . - Ehehehe , nu esti singura . - Eu si 80% din clasa nu ? - Da . - Auzi , mancam ceva ? - Da , char mie foame . - Dna. Cristina , ne putati prepara ceva ? - Da ,draga mea . - Multumim mult . - Npc . - Auzi , postam pozele pe facebook? - Nu stiu ce sa zic, mai bine sa nu postam pt o perioada nimic pe pagina . - Fie , cum vrei . - Mama ce dragut e ♥ - Alina , termina sti ca ne se va mai intampla . - Stiu , dar n-am voie sa privesc ? - Nu ca iar suferi , ahi ca inchis pc-ul . - Stai ma . - Gata fetele , va urez pofta buna . - Multumim , credeam ca vom venii noi sa le luam . - Eu ce ce mai lucez aici . haide-ti ca eu plec , mai ma treaba . - Multumim mult. - Daca mai aveti nevoie de ceva , ma contacta-ti . - Daa , multumim ♥ - Auzi ? - Spune . - Sti ca diseara astia dorm aici ? - Care esti ? - Toti idioti care au venit in vizita . - Aaaa , nasol . - Mie imi zici . - Dormi aici da ? - Desigur , nu te las singura . - Dupa 2 ore , cele doua fete se uita la film , Andreea sa dus pana jos si in camera mai ramasese Alina , cand intra Octavian . - Ce cauti aici ? - Am venitsa vorbim . - Nu avem cevorbi , sti bine . - Ba eu cred ca avem [si o trage de mana] - Zi ce vrei ? Nu te mai satisface Vanessa sau ce ? - Nu ii ironica. - Nu sunt , asa e adevarul . - Ma mai iubesti ? - Nu .deloc , te uras. - Hai fat-o se vede pe fata ta ca esti moarta dupa mine , - Nu e adevarat , daca nu ai citit mesajul de azi nu e vina mea . - Nu era scris de tine , tu niciodata nu pui punct intre cuvintele despartite . - Nu ai deu nde sa sti cat m-am scimbat eu decant numaiusnt cu tine. - Stiu totul despre tine , stiu si la ce or ate-ai trezit . - Zau , ia uimeste-ma . - La 7:02 te-ai trezit la 7:15 te-ai ridicat din par si la 7:30 ai plecat la scoala .Vezi ? - De unde sti . - Treaba mea .[si o saruta] - Termina . - De ce ?Ti-a placut . - Esti un idiot , iesi din camera . - N-am chef . - Te rog , iesi afara ca de nu….. - Ca de nu ce ? O chemi pe Andreea sa te apere ? Stai linistita Andreea e cu Andy In bucatarie , vorbesc . - De unde sti atatea . - Treaba mea . - Alina se aseaza in pat si Octsvian langa ea , nu mai spunea nimic , decat se uita la el si tacea . - Ce faci Andree . - E treaba ta ? - Auzi . - Zi - As vrea sa te cunosc mai bine . - In ce sens . - Sti , tu eu te cam plac . - Asa si ? - As vrea sa stai cu mine . - Nu. - Nu ? - Da , e ceva ciudat ? - Pai , tu chiar nuvezi cum arata ? - Ca un baiat obisnuit. - Sa sti ca la scoala , eram cel mai popular . - Auzi , tu chiar ma crezi asa de idiotata incat sa ma uit la un baiat la popularitatea pe care o are ? - Sa zicem . - Ha ? - Vine Mihai si in acel timp Andree ail ia peAndy si il saruta . - Ce se intampla aici ? - Ma sarut cu iubitul meu ce sar putea intampla ? - El e iubitul tau ? - Da. - De cand ? - De acum 10 minute . - Si tu asa faci , te saruti cu el fara sa il cunosti ? - Il cunosc destul de bine , vorbesc cu el de 2 cand sa mutate aici . - E cea mai mare greseala a ta . - Problema mea , dute la Cleo , te astepata . - Mihai pleaca suparat . - Ma duc sa ma spal pe dinti . - Deci suntem impreuna ? - Ai vrea tu . - Si cu sarutul ? - A fost de pamplezie . - Mai vedem noi , va trebuii sa il minti in continu si la mine te vei intoare . - Vom vedea . - Pa . - Pa dragoste. - Andreea intra in camera il vede pe Octavian , o tinea in brate pe Alina ,pentru cateva clipe aceasta ramasese socata si nu stia ce sa faca , Octavian pleaca si Alina spune - Sa nu te gadesti la ceva , ca nu e nimic - Trebuie sa-ti spun ceva ciudat , dar maine dimineata ca acum mor de somn , - Noapte buna . - Noapte buna . |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Complicated love. Joi 16 Aug 2012, 13:36 | |
| Uhu, ce mi-a mai placut capitolul Mi se parea doar mie sau Mihai este gelos? Astept next-ul ^^ Spor la scris si la idei! |
| | | Blitz. Genin
| Subiect: Re: Complicated love. Vin 17 Aug 2012, 13:47 | |
| Capitol XII Dimineata era déjà ora 8:30 Andreei ii suna alarma si cele 2 fete se trezesc . - Neata . - Neata - Ziceai ca vrei sa-mi spui ceva . - Da . - E ceva foarte ciudat . - Pai spune . - Aseara cand am fost la bucatarie sa duc farfuriile Vine la mine Andy si incepe sa se dea la mine si ma intrebat daca vreau sa stau cu el , dupa sa apropiat sa ma sarute , l-am respins sic and a venit Mihai , l-am luat si l-am sarutat si ca proasta am spus ca suntem impreuna , dup ace a plecat Mihai , Andy mi-a spus “Mai vedem noi , va trebuii sa il minti in continu si la mine te vei intoare . “ - Spunei lui Roby , - Inca nu ,nu vreau s ail bag in problema in care m-am bagat eu singura cu mana mea . - Off , fie fa cum vrei , - Si ce ai facut cu Octavian . - Octavian… e un mare porc , stie sa raneasca sufletul unei fete . - Nu numai el , toti stiu sa faca asta . - Mda… - Mergem la masa ? - Da , hai . - Cand au ajuns la bucatarie , toti erau acolo , Andy vine la Andreea , o saruta dar aceasta intoarce fata si spune “sunt racita” . - Hei , voi 2 n-ar trebui sa-mi spuneti si mie ce se intampla ? - Nu se intampla nimic. - Ba da , suntem impreuna . - Nu , nu mai suntem de acum 10 secunde . - Ce? - Ce-ai auzit . - Fii atent baby , nu am nimic in comun cu tine si sper sa nu am deloc . - Andreea , pleaca in livig facandu-I semn Alinei sa o cheme pe bucatareasa . - Te rog , ai putea sa ne faci si nou ceva de mancare ? - Da , vi le aduc eu in camera ? - Daca vrei , darp utem venii si noi sa le luam , - Mai bine nu . - Multuim / - Dupa 20 de minute in camera vine Roby cu tacamurile . - Andreea , poti sa-mi explicit ce a fost cu faza de jos cu Andy . - O mare greseala . - Fii ami explicita . - Aseara sa dat la mine , a venit Mihai , ne-a vazuti mpreuna si l-am sarutat pe Andy . - Aaa , de ce nu mi-ai spus ? - N-am vrut sa te bag in problemele mele . - Nu e cine sti ce . - Ma rog , multumesc ca ni le-ai adus . - Acum la 12 pleaca toti . - Ce bine . - Alina si eu va trebui sap lec , ma suntan mama , ma chema acasa la 11 . - Off , iar voi murii te plictiseala . - Ne , ne . - Dupa 3 ore casa era goala , Roby statea si se uite la film , astepta sa vina tatal lui acasa . - Robyyyyy - Da Andree , - Te iubesc . - Zi , ce vrei ? - Mergem in mall ? - Ca sa ce ? - E ziua Alinei maine si vreau sa ii cumpar ceva. - Daio pe SMOTOCICA . - Cine e aia ? - Pisica . - Ce nume are . - Avem o pisica ? - Nu . - Si atunci de ce ai zic ca avem. - Ca sa te enervez. - Haide ma , mergi ? - Da ,logic ca nu te las singura , dar dup ace va venii tata acasa . - Multumesc . - Dupa 10 minute venise tatal lor acasa iar dupa 1 ora pleaca spre mall , Roby este sunt de catre Marius ca trebuie sa vina urget la casa de cultura iar cu Andreea in oras va venii Mihai . - Buna . - De ce ai venit? - Ma trimis Roby / - Aha . - Poti pleca , ma descurc si fara tine. - Nu , trebuie sa fie cineva langa tine ca sa te protejeze . - Acum iti pasa? - Mereu mi-a pasat. - Minti , esti un mincions. - Pe cuvantul meu , nu mint , - Ma abtin - Sti , cand a venit Cleo in fata liceului , chiar nu o asteptam . - Auzi , spunei cuiva care te crede , eu ? Eu nu te crred . - As face orice ca sa ma crezi , dar vad ca nu o pot da cu tine la capat . - Asta , asta sunt , lumea ma iubeste cum sunt nu ca altii. - Zii ? - Ce da zic ? - Fac orice ca sa ma crezi ca tin la tine . - Sari dupa mall. - Bine. - Mihai se pregatea sa sara , Andreea cand la vazut asa de inrait , la tras de maneca de la geaca si il saruta . - Esti chiar tampit . - Dupa tine da. - Tu chiar erai in stare sa faci asta? - Da , nu era mare lucru 6 luni in spital sau pe vecie in mormant . - Maa , spune ce vroiai sa-mi zici luni. - Deci Celo e cu Marius . - Si iuta lui Marius stie ? - Da stie , ea e cu unu din trupa . - Ce vreau sa te rog . - Zii . - 1.te vreau inapoi . - Ma ai , nu vezi . - 2 vreau sa intelegi situatia si va trebuii sa ne ascundem o perioada pana ii voi prinde eu pei ei cand sunt impreuna , - Dar tu esti sigur ca sunt impreuna ? - 100% - Off . - Te iubesc , stiai ? - Nu . - Afli acum . - Dar de ce suntem aici ? - Maine e ziua Alinei si vreau sa ii iau ceva , dar nu stiu ce . - Un lantic , bratara , inel al prieteniei ? - Sa sti ca e foara buna ideia , multumesc si il saruta pe buze . - Auzi iubi . - Da iubi . - Vii azi la mine ? - Suntem decat noi 2 singuri ? - Si roby . - Nu se poate doar noi 2 ? - Nu , - De ce iubi . - De daia . - Auzi , sti ca mine e ziua mea ? - Da dad a - Vb foarte serios . - Nu te cred . - Stai sa intru pe facebook - Acum vezi ? - Vad . - Auzi , ma rugat fratemio sa ii cumpar o bratara lui Andy ca ca la ajutat cu nu stiu ce , ma ajuti sa o aleg ? - Da , uite asta e draguta ? - E marfa :X - O luam - Daa. - In drum spre casa Andreei le iese in care spre surpinderea lor …….. |
| Subiect: Re: Complicated love. Vin 17 Aug 2012, 13:56 | |
| A sosit next-ul Nu-mi vine sa cred ca Mihai ar fi sarit O.o Daca cumva o minte pe Andreea? Daca vrea doar sa isi bata joc de ea? X.x Oare ce se va intampla? Hmm... Sunt tare curioasa, asa ca vino mai repede cu next-ul ala ca de nu Glumesc Spor la scris si la idei! |
| | | Blitz. Genin
| Subiect: Re: Complicated love. Vin 17 Aug 2012, 20:53 | |
| Capitol XIII - In drum spre casa Andreei le iese in cale spre surpinderea lor Roby. - Hmm ,ce faceti nebunaticilor ? - Vroiam să o duc acasă pe Andreea , tu ? - Eu am fost pana la club . - Chiar , de ce te-au chemat ? - Sa imi spună că mi-am uitat jacheta . - Ce prostie . - Dar vad va va prins bine. - Da… - Si Cleo sti ? - Nu , si nici nu va afla pentru un timp . - Pai daca voi vreti asta va trebui să vă ascundeţi de toţi. - Stim , dar nu neaparat . - Adica ? - Vei afla diseara. - Mihai , ce vrei sa faci ? - Nimic . - Hai ca vă las pe aman2 , eu ma duc acasa . - Bine . - Hai ,vino sa te pup . - Pa iubi - Pa robb . - Pa . - Auzi . - Da - Maine e ziua lui Mihai ? - Da , de asta m-am si dus la casa de cultura . - Aaa , deci nu ma mintit . - Vii si tu maine ? - Nu , nu pot e ziua Alinei , si nu o pot lasa singura . - Aa , ok , mai bine ca poate va dadeati de gol .a si app , vineri vii cu mine la casa de cultura . - De ce ? - Vei inregistra o melodie , - Nu cred ca e bine ce facem , - Ba da , e bine ti-am facut si melodia , sper sa-ti placa. - Pot sa o cant ? - Cum vrei . - https://www.youtube.com/watch?v=GfaCk8ELTQA - E perfecta , multumesc , te adorrr . - Stiu e ca ma adori , - O iubesc . - Multumesc . - Mama nici gagicamea , nu ma pupat de atatea ori. - Lasa , eu sunt sorata , ea ,e ea . - Ia stai . tu ai iubita si eu n-am stiut ? - Da . - Cum o cheama ? - Stefania . - Si de in ce clasa ? - E cu tine in clasa . - Eu n-am nici o stefania in clasa .Ba ia stai , am o fata care e timida , si nu vorbeste cu nimeni . - Ea e . - Si de ce e asa de suparata ? - Mama ei , mereu se cearta , e nebuna , si nici macar nu ii e mama buna . - Imi pare rau . - Acum sa mutat , - Unde ? - La bloc , - Si te-ai dus sa o vizitezi . - Nu . - De ce ? - Ne-am certat . - Imi pare rau . - Lasa , ne impacam noi . - Asa sa fie . - Sti ceva de Octavian si Alina ? - Nu , dar Octavian , nu stiu cum sa spun , e smecher dar nu in sensul bun , nu exista petrecere in care sa nu se culce cu cineva . - Cu Alina a stat cel mai mult nu? - Da , 6 luni in care nu a facut nici o magarie , spre uimirea mea . - Si , sti cumva de ce sau despartit ? - Din cauza fostei iubite , Vanessa , e verisoara lui Celo . - Déjà mi-e sila . - Mie imi zici . - Stai ,am primit un mesaj de la Alina . In acel mesaj scria ca “Andreea , te rog ajuta-ma ca nu stiu ce sa fac , ma sunat Octavian si ma intrebat daca vreau sa ies 2 minute afara ca sa-mi spuna ceva , era in fata blocului si am spus ca , cobor , am coborat si ma sarutat , afara era destul de frig , a inceput sa picure asa ca l-am chemat in casa chiar daca acesta a refuzat l-am luat cu forta si dupa ma intrebat “Te-ai mai gandit ? - Si eu spun “La ce “ - La noi 2 . - Nu stiu ca sa spun , poate se intampla ca prima data si numai vreau . - Si daca nu se va ma intampla . - Nu pot fii sigura ,asa ca nu ma risc . - Sa sti ca , eu tin la tine si nu eram pe vremea asta asa de idioat langa tine . - Asta nu e o dovada ca tii la mine , - Si ce ai vrea sa fac ? Sa imi tai venele . - Nu . - Atunci ? - Nu stiu , dar sti bine ca mi-e greu sa ma intorc la o persoana care ma ranit chiar asa , si sper ca-ti aduci aminte ce sa intamplat atunci . - A fost o greseala ok ? - Tu nu ai suferit asa ca nu sti ce am patit eu . - Stiu destul de bine , stiu tot stiu ca ai fost in spital ,stiu ca n-ai iesit din camera ta o saptamana ,stiu ca te-ai infometat. - Si de unde sti atatea ? - Guriile vorbesc. - Si daia te-a intereseat de minte atunci nu ? - Ma fato , intelege , tin la tine ca din ochii din cap , in viata mea n-am stat mai mult de 2 luni cu o fata pana ai aparut tu , cu tine am stat aproape 7 luni , nu ti-am facut nimic , la celelalte fete a fost altfel , nu m-am culcat cu nimeni cat am fost cu tine pe cand , cand am fost cu Vanessa , au stat altfel lucrurile . - Daca as avea o biblie ti-as pune-o in fata . - O luam de la capt nu ? - Zi mai concret , de ce ai venit ? - Sa-mi cer scuze si sa ne impacam . - ………. - Nu mai zici nimic ? - Ma gandesc . - Deci ????? - Ma lasi sa ma gandesc pana maine ? - Sa inteleg ca e nu ? - N-am spus asta , am spus sa ma lasi sa ma gandesc . - Si a plecat , fara sa-mi spuna la revedere sau atceva . ce sa fac ? - Alina , nu ii dai nici un semn pana maine , maine la 12 sau cand vrei tu ii trimiti un mesaj daca da sau nu . - Dar nu stiu ce sa zic , mi-e frica . - Stiu Alina , dar nu trebuie sa-l lasi nici pe el in suspans. Auzi,trebuie sa inchid , a venit tata pana la mine , vorbim diseara . - Ce cauti aici ? - Ma lasat Roby sa intru , te-as ruga sa ii dai acest inel Alinei , maine de ziua ei , dar te rog sa nu ii spui de la cine e . - De ce nu il dai chiar tu ? - Pentru ca sigur va rede ca I l-am luat cu intentie ca sa ne impacam . - Sa sti ca are perfecta dreptate sa nu aibe incredere in tine , dupa cate i-ai facut . - Stiu dar …. Am incercat sa ma schimb . - Bine , il voi da , ii voi spune ca e din partea mea ok ? - Ok , multumesc mult . - A doua zi , vine ziua Alinei , erai mbracata intr-o rochita colorata , si era foarte putin machiata si cu parul intreptat , Andreea soseste la ea si ii spune: - Te-ai gandit ? - Da . - Si raspunsul . - Da , il voi supune la un test timp de 2 saptamani ,fara sa stie . - Si i-ai trmis mesaj ? - Nu. - Alina , uite iti plac ? - Wow , e foarte frumoasa bratara si inelul de Octavian . - De unde sti ca e de la el ? - Am vazut un inel ca asta intr-un magazin si mi-am dorit si eu unu ,si a dat comanda special pentru mine ca sa vina exact de ziua mea deci…. - Bine , dar sa nu ii spui ca ti-am spus ceva . - Alina , hai sa-ti arat surpriza pe care ti-am pregatito cu Robb…………………….. |
| | | "Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: Complicated love. Sam 18 Aug 2012, 00:36 | |
| Prima!!!!!!!!! Buna, m-am gandit sa trec si eu pe la ficul tau. Pot sa zic sincer ca imi place, ideea e interesanta chiar daca descrierea chiuleste pe ici pe colo. Mor dupa pozele pe care le pui la inceputul capitolelor si ador melodiile. Te rod sa ma anunti cand pui next-ul!
Nb!:-* |
| | | Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| | | | •°•Andy Quinn•°• Genin
| Subiect: Re: Complicated love. Sam 18 Aug 2012, 08:24 | |
| Ce intarziata sunt Mi-a placut mult capitolul! Nu inteleg de ce Octavian mai incearca? Daca iar vrea sa o lasa balta pe Alina? Eu astept next-ul! Spor la scris si la idei! |
| | | Blitz. Genin
| Subiect: Re: Complicated love. Sam 18 Aug 2012, 17:42 | |
| Capitol XIV • Alina , hai sa-ti arat surpriza pe care ti-am pregatito cu Robb era Un ursulet mare pe care scria “Te iubesc Alina “ era primit defapt de la Octavian dar el nu dadu nici un semn toata ziua , se intampla ceva cu el pana cand pe usa intra el alaturi de Mihai , aman2 sau dus la fete , Mihai a sarutat-o pe Andreea iar Octavian sa uitat la Alina si nu stia ce sa spuna . • Buna . • Buna . • Ce faci dragule ? • Am venit sa-ti spun La multi ani ! • Multumesc , si il saruta pe buze. • Deci sa inteleg ca-mi acorzi o sansa? • Da , sper sa profiti din plin de ea . • Asa voi face . • Dupa ce-ti faci ziua , ce zici mergem la un film decat noi 2 ? • Pai , daca vrei poti ramne si tu , esti bne venit . • Nu pot , i-am facut o petrecere surpriza lui Mihai , si trebuie sa fiu acolo. • Ahaaa. • Te-ai suparat ? • Nu • Te iubesc . • Si eu te iubesc . • Mihai , hai lasa-o pe Andreea , hai la casa de cultura. • De ce ? Mai putem sta ? Nu-i asa Alina ? • Nu , trbuie sa-mi vina invitatele . • Nu ai si invitati ? • Nu , decat invitate. • Pai atunci te lasam . • Mihai . • Da . • Stai . • Ai patit ceva ? • Ti-am luat ceva de ziua ta . • Sti ca nu trebuia nu ? • Iti place ? • Dar asta nu e ceea de ieri ? • Ba da . • Ma da hoata mai esti . • Boss , e ziua ta azi ? • Da . • Si de ce dq nu zici nimic ? • Am vrut sa vad daca nu uitati , dar vad …. • Hai ma ca n-am uitat ,ti-am luat un cadou , e la teatru . • Pai sa mergem atunci . • Pa iubi . • Pa pa, te pup si vezi cu cine ma inseli spune Andreea. • Pa fetilii , sa aveti grija de voi spuse Robb. • Petrecerea inceput , toata seara fetele sau distrat in acelas timp si Mihai cu prietenii sai , sau duc la un local din apropiere , Andreea déjà nu isi mai simtea picioarele . dupa ce toata noaptea sau distrat , fiecare a plecat la casa lui . Andreea a dormit la Alina , a doua zi de dimineata Andreea pleaca acasa ca sa se pregateasca pentru scoala . • Ooo , neata , ce faci draga ? • Mor de somn . • Ai petrecut pana acum ? • Nu , pana la 12 • Si de ce esti obosita. • Nu am dormit in patul meu . • aaa . • pai dute si odihneste-te . • pai nu am timp . • ee atunci dormi la scoala ca si asa si azi se banueste ca nu facem ore . • hai ma , ca vad eu ce fac , • bine draga . mergem impreuna la scoala ? • nu , ma duc cu Mihai . • déjà l-ai iartat . • tin la el , ii mai dau o sansa . • daca ar sti sa profite si de ea ….. • hai , dute si veziti de treaba ta . • te-ai suparat ? • logic ca nu . o Sa facut déjà ora 1:00 Andreea il astepta pe Mihai dar primeste mesaj ca o asteapta la scoala , cand a ajuns la scoala Mihai era langa Roby , o Hai , ce faceti ? o Bine , te asteptam , tu ? o Unde ati fost ? o Ma trimis mama pana la magazine sa-i cumpar ceva . o Aaa , o Puteai sa-mi spui , o Credeam ca te superi . o Nu aveam de ce . o Hai vin-o langa mine , o De ce ? o Ca sa te pup , tu de ce crezi ? o Eee , eu am multe idei. o Alo , da Alina . o Vezi ca eu intarzii la prima ora . o De ce ? o Ma duc cu Iubi la suc . o Bine , si ce ii spun profei ? o Vezi tu, esti desteapta . o Off , bine , de pup , pa pa . o Mihai , trebuie sa plec in clasa sa-mi fac si tema la mate , vorbim diseara sau cand ai ore in liceul meu . o Hai , vin-o sa te pup . o Dupa ce Andreea ajunde in clasa , a dat peste un scandal , Cleo se certa cu Miky de mama focului din cauza prostiei pe care o facuse , mai aveau putin si se paruiau , toate fetele facuse un cerc dar nimeni nu le despartea , toata lumea statea si se uita la ele. o Fetelor , incerati , noi nu vedeti ca toata lumea se uita la voi ? o Nu ne intereseaza . o Eu zic ca ar trebui sa va intereseze . o Nu te mai baga nu e problema ta. o Ma , atat timp cand ne mozoliti voi imaginea clasei e si problema mea . o Si asa e mozolita de tine deci nu va face asa de ,ulta valfa . o Bine fetelor , dupa sa nu comentati in clasa ca nu ma implic . o Andreea pleca nervoasa in banca ,acolo era Adi si se uita la ea cam ciudat . o Auzi ,tie chiar iti pasa de cele 2 parasute. o Sunt colegele noastre , tin la ele logic ,chiar daca ele nu ma sufera . o Tu sti de ce se cearta nu? o Nu ,nu stiu. o Iti spun eu . o Pai zi ,ce mai stai. o Sti ca Alina sa impacat cu Octavian nu ? o Da , stiu. o Verisoara luiCleo , Vanessa, a amenintat-o direct in clasa ca daca nu o va desparti pe Alina de el ,va iesi urat . o Si Cleo ce-a spus ? o A spus ca nu se baga , si ca nu este vina ei ca ea este o ****** . o Si ? o Ee si apoi sau luat la certa era sa iasa si cu paruiala si Miky a trecut de partea Venessei si de aici incepe tot . o Naspa imi pare rau de ele o Dale dq , oricum sunt foarte proaste , n-ai ce sa le ceri . o Da ma dar totusi . o In acel moment , Andreea primeste mesaj de la Mihai in care afla ca Alina e la spital “Alina nu e la suc cu Octavina , e la spital cu el , aseara sa luat la bataie cu un grup de idioti si astia l-au batut rau de tot , era constient cand l-au gasit Roby si Marius , sa nu te ingrijoreze , maine il va externa pe cand Alina nu va putea veni la scoala , mama ei stie si de ce si a invoita , nu a vrut sa-ti spuna pentru ca ii era frica de reactia ta , app si diseara vin si mergem aman2 acasa , te pup” o Ai patit ceva ? o Nu Adi , am primit un mesaj ca Alina nuva putea veni la scoala . o De ce ? o Ii e rau . o Aaa ,sper sa se faca bine. o Se va face . o Auzi , ai facut tema la mate? o Nu ,asta vroiam sa te interb si eu pe tine o Atunci soseste in clasa profa de Mate si vine pe banci sa corecteze tema , cand Andreea vazu , se facu rosie la fata si nu mai stia ce sa faca si dintr-o data ……. |
| | | Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Complicated love. Sam 18 Aug 2012, 18:28 | |
| Mersi ca m-ai anuntat Nici eu nu mai stiu ce sa spun Octavian a fost lua la bataie? Asta chiar m-a lasat O.o Oare de c enu poate Alina sa-i spuna adevarul Andreei, si ea trebuie sa afle mereu de la altii ce s-a intamplat cu adevarat? Sau poate ca Mihai a mintit-o pe Andreea in legatura cu Alina si Octavian Cate idei imi trec prin cap Deci, eu astept next-ul! Spor la scris si la idei! |
| | | Blitz. Genin
| Subiect: Re: Complicated love. Lun 20 Aug 2012, 16:42 | |
| Capitol XVo Atunci soseste in clasa profa de Mate si vine pe banci sa corecteze tema , cand Andreea vazu , se facu rosie la fata si nu mai stia ce sa faca si dintr-o data pica secerata din banca ,atunti toti inrasera in panica nu stiau ce sa faca , a chemat asistenta si cand a vezut in ce situatie grava se afla , a fost dusa la spitalul Judetean , acolo ajunsese intr-un suflet tatal Andreei si mai tarziu Roby , Andreea avusese o cadere de calciu destul de grava , nu isi mai simtea mainile si picioarele , nu mai putea scoate nici o vorba pana a doua zi dis de dimineata cand sa dus la ea Mihai . o Ce faci iubito ?Esti bne ? o Mult mai bine ca ieri . o Tu ce faci ? o E bine ,m-ai speriat ingrozitor ,n-am domit noaptea . o Da ? o Da . o Pff , de Alina ce mai sti ? o E acasa cu Octavian . o Si el , se simte ma bine ? o Da, dar si-a pierdut cunostinta . o Pff , e nasol atunci . o Stiu , pe Alina o confunda cu mama ei . o Faci misto de mine ? Nici nu seamana . o Stiu dar…. o Mda , in fine , sper sa se faca bine, o Si tu trebuie sa te faci bne o Eu ma voi face . o In acel moment intra infirmiera si il da afar ape Mihai ,lasand-o pe Andreea sa se odhineasca , peste 2 zile Andreea fusese externata si dusa acasa , acolo sau dus toate colegele si i-au dat cate ceva , dar Alina nu venise si nimeni nu stia de ea nimic de cateva zile , mama ei nu vroia sa spuna nimic nimanui,ea avea telefonul inchis pana cand vine Octavian . o Sti ceva de Alina ? o Da . o A patit ceva ? o Sa zicem. o Zii . o A a mutat-o in Brasov , la un colegiu . o De ce ma ? o Ca spunea ca de cand e in cls voastra , sa prostit , numai invata .Dar adevarul era ca tatal Aline castigase procesul de custodie . o Cat ma vei tine aici ?Vreau la mama . o La mata te vei duce peste 2 ani . o Dar de ce ? o Ca asa vreau eu . o Te urasc. o Treci in camera ta . o Alina nu mai avea nici telefon si nici o cale de acces ca sa dea de unul dintre amicii sai . o Tata nu te mai support , lasa-ma macar sa o sun pe mama . o Am spus ca nu , atata timp cat esti la mine casa , faci ce vreau eu . o Te urascccc. o Asta e . o Un minut , te rog , imi e dor de ea . o Nu am spus . o Zilele treceau , si Alina isi dorea fostaei viata , pana in ziua cand Alina fuge de acasa si reuseste sa vorbeasca cu mama ei , isi da seama ca este urmarita te tatal ei si se ascunde in cosul de gunoi ,mama ei vine in graba dupa ea de la 80 de km si o ia acasa , ajunsa acasa mama Alinei anunta la politie ,tot ce sa intamplat. o A doua zi dis de dimineata Alina se trezeste la usa cu Andreea si Ovtavian . o Ce faci? Esti bine ? o Buna , ma bucur sa va vad. Sunt bine . o Ne bucuram. o Hai inauntru . o Si cand vii la scoala? o Luni . o Asa de repede ? o Pai ce sa fac acasa ? Mie foarte dor de voi nu v-am mai vazut de o luna si ceva . o Uite , acum ne ai langa tine o Si ma bucur . o Dupa ce acestia pleaca de la Alina se duc in parc sa se intalneasca cu colegi . o Cum e Alina ?E bine ? o Da ,dar nu mai e Alina pe care o cunoasteam odata . o Adica ? o Nu stiu ucm sa spun , nu mai zambea , nu mai era asa de aproape de noi. o Nu-ti face griji , isi va reveni , o Sper . o Ati auzit ? o Ce ? o Marius e la spital . o De ce ? o A avut un accident. o Cand ? o Acum 10 minute . o Si de ce dq nu m-ati sunat ? o E Mihai cu el la spital. o Si vaza proasta e ca are grupa de sange AB4 . o Mama , e foarte naspa , se gaseste foarte greu sange pentru el. o Octavian , du-ma la spital . o De ce ? o Am spus sa ma duci , te rog . o Spune de ce ? o Ma duc singura lasa . o Ajunsa la spital Andreea se duce la Marius : o Ce faci , esti bine? o Ce vrei ? o Am venit sa vad daca esti bine . o De cand te intereseaza ? o De ce vorbesti asa cu mine ? o Nu te support , cara-te . o Sti ce , eu am venit sa tea jut , daca tu nu vrei n-ai decat sa stai in spital pan ate faci bne ? o Si cum ai putea tu sa ma ajuti ? o Avem aceias grupa de sange AB4 si iti pot dona sange . o De ce ai face tu asta pentru mine ? o Esti cel mai bun prieten al iubitului meu , si oricum daca nu erai oricum veneam aici . o Haideti d-soara sala este pergatita . o Dupa ce Andreei I se fac analizele constata ca ea are …… |
| Subiect: Re: Complicated love. Lun 20 Aug 2012, 16:56 | |
| Ce mai capitol Biata Alina, prin cate a trecut Cat poate fi de nesimtit Marius Nici cand Andreea vine sa-l ajute nu se comporta mai frumos Oare ce are Andreea? Ma gandesc ca are vreo boala, sau ceva de genul asta Eh, oricum ar fi, eu astept next-ul ;) Spor la scris si la idei! |
| | | Blitz. Genin
| Subiect: Re: Complicated love. Mar 21 Aug 2012, 10:18 | |
| Capitol XVI
o Dupa ce Andreei I se fac analizele constata ca ea are un frate , acela era chiar Marius , cand aceasta a aflat mai sa lesine acolo, o E imposibil , eu nu am o sora , sora mea este moarta. o Nu este adevarat , am repetat analizele de 6 ori , am trimis AND-ul La 6 spitala , Andreea este sora ta. o Nu cred. o Mai ti minte Marius cand ti-am spus sa nu te mai compoti asa cu Andreea ? o Da , stiai ? o Da , voi 2 v-ati facut analizele in aceias zi , si mama lui Dumi a incurcat analiza ta cu a ei o Si mie de ce nu mi-ai spus “ o Nu am vrut sa-ti stric viata / o Déjà ai facut-o . o Terminati. o O sun pe mama acum o Mama , vin-o te rog pana la spital o De ce ? o Avem o problema . o Vin inediat , in 30 de min. maxim sunt acolo. o Mama o vezi ? o Da, e o fata draguta . Ce e cu ea ? o E sora mea . o Hai fiule , n-am chef de glume. o Nu glumesc . o Andreea e moarta. o Mama pe ea o chema Andreea si mi-a donat sange si a iesit la testul ADN ca e sora mea. o O fii o eroare. o Mama nu e nici o eroare. o Fiule , mie greu sa cred. o Mama , mie nu , nu iti voi uita niciodata chipul cand m-ai lasat pe strada si mi-ai spus “Sa ai grija de tine” arati perfect ca acum 5 ani . o Eu ? Eu nu ti-am spus asa ceva. o Minti. o Si Andreea pleca acasa , acasa se intalni cu tata el , Marian. o Esti suparata? o Da. o De ce ? o Am vazut-o pe mama reala. o Si , ati vorbit ? o Si , tata am si un frate , Marius prieten cu Roby am fostl a spital sa ii au sange ca avem aceias grupa o Si asa ati aflat nu ? o Da , si mama nu a recunoscut nimic , o urasc . o Stiu cum e , si eu am fost in aceias situatie. o Da ? o Da. Dar sa nu ii spui lui Rob ok? o Da . o Si sa sti ca eu te consider fiica mea , chiar daca nu esti sit e voi tine aici chiar daca ai tai vor vrea sa te ia , poti sa faci ce vrei tu , nu te oblige sa alrgi o decizie. o Tata sa sti ca eu pe tine te iubesc si nu ma voi duce la ei niciodata , doar poate , in trecere .
A 2 zi dis de dimineata Andreea se intalneste cu Alina si se duc spre scoala , cand trece pe langa Mihai , si il saruta , vine langa ei Marius. - buna - buna Ce faci ? - bine tu ? - bine si eu , - te-as ruga sa nu spui nimenui ca suntem frati , as vrea ca peintru o perioada doar noi , cei apropiati sa stim . - de ce ti-e rusine cu o canalista ? Sau ce ? - nu e vroba de rusine , doar ca nu vreu sa stie lumea. - Hei , baieti , eu am plecat ,ne vedem pai pe seara . - Ajuna in clasa Andreea era cu Alina si dau bot in bot cu Vanesssa . - Ce faci fa ? - Fa ? - Da ca vreo problema ? - Auzi nu te-am bagt eu inseama , asa ca scutestema . - Nu ti-e ca de cand ai fost la scoala din Brasov , ti sa urcat la cap ? - E problema mea . - Vezi ca nu pici pe jos de atatea aere . - Alina ,hai las-o in pace . - Eu o las , dar vad ca ea nu termina . - Bine . - Dupa ce sau asezat in banca , cele 2 fete au inceput sa vorbeasca si dintr-o data Andreei I se facuse rau . A venit ambulanta si a luat-o la spital , avusese o cadere de calciu , dupa ce a fost dusa la spital , a fost dusa acasa si ingrijita de menajera pana vine Alina . - Buna fata , ce faci? - Nu prea bine . - De ce ? - Am o veste proasta . - Ce ai patit ? - Daca iti spun nu iti ivne sa crezi . - Spune . - Nu stiu ucm sa-ti spun , - Spune odata. - Mihai te inseala cu Carmina . - Ce ??? - Da , imi pare rau . - De unde sti ? - Am fost la casa de cultura si i-am vazut cand se sarutau , a venit Octavian si ma luat cu forta si ma dus afara si iar m-am certat cu el . - Mama ce idiot poate sa fie . - Hai ma , nu plange . - Si ce ai vrea sa fac . - Mi-a venit o ideie. - Ascult . |
| | | "Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: Complicated love. Mar 21 Aug 2012, 16:05 | |
| Andreea sora cu Marius? Nu pot sa cred... Si ce face? Mihai o inseala cu alta? Din nou? Eh... Mi-a placut mult capitolul, deci stii prea bine ca astept next-ul Spor la scris si la idei! |
| | | Blitz. Genin
| Subiect: Re: Complicated love. Mier 22 Aug 2012, 21:27 | |
| Capitol XVII
- Maine , te comporti normal cu el , apoi daca iti va spune ca se va duce la casa de cultura , il urmaresti ok ? - Ok.Si daca ma va vedea . - Nu te va vedea , ca vei fii sigura. - Eu nu mai pot sa stau ca dupa Octavina , sigur face figure. - Bine ma , iti multumesc din suflet . - Npc. - Cand Alina iese din casa da nas in nas cu Octavian . - I-ai spus ? - Nu , nu stie nimic. - Sigur ? - Foarte sigur . - Fa , fi atenta , daca ma minti , te joc in picioare [si o ia de gat] - Nu i-am spus nimic , si nu te mai comporta asa cu mine. - Fi atenta daca aflu ca stie ceva de la tine , te joc in picioare. - Nu trebuie sa stie de la mine , si-a dat seama singura . - Si tu i-ai spus ce sa intamplat la teatru nu ? - Nu , nu stie nimic, ti-am mai spus . - In acel moment ii da o palma peste fata si pleaca . - A doua zi , se intalneste la scoala , cu Alina , era langa baieti . - Ii salute , il saruta pe Mihai si o ia pe Alina sa place , se opreste Mihai si ii spune ca nu se pot intalni azi ca se duce la repetiti . - Bine , atunci ne vedem diseara ok ? - Vedem . - Alina , ce ai patit ieri ? - Ma amenintat ca ma joaca in picioare daca iti spun, - Off , doamne , la naiba. - Dupa terminarea orelor , Andreea se duce la teatru si ii vede pe Octavian cu Vanessa si pe Mihai cu tipa aceea. - Asa faci tu repetiti nu ? - Ce cauti aici ? - Venisem sa-ti aduc de mancare , dar vad ca , iubita ta ti-a luat déjà . - Pot sa-ti explic. - Ca ce ? - ….. - Ca m-ai inselat ca un nenorocit de 2 ori ? - Am o explicatie buna. - Poti sa o ti pentru tine baby , adio . - Andreea , stai - Ia ma mana dupa mine . - Si spunei lui Octavian ca daca se mai atinge de Alina va iesi rau . - Alina , am sa-ti spun ceva . - Vanessa e cu Octavian . - Trebuia sa stiu , e un mare idiot . - Daca am avea noroc la bani cum avem noroc la nenorociti , am fii milioardare . - Mie imi zici - Ce ma fac. - Ce ai ma ? - Daca iar ma ameninta .stai ,a venit cineva , trebuie sa inchid. - Ce vrei ? - Sa-ti spun ca azi , fiecare e pe drumul sau . - Stiam de ieri acest lucru . - Ma bucur . Eu plec . - Stai . - Vrei ceva ? - Da. - Zi ce . - Un ultim sarut . - Sa crezi tu. - Hai , vin-o la mine . - Dupa ce acesta o saruta timp de 2 minute , Alina se uita in ochi lui si ii da o lacrima , se intoarce si ii spune : - Acum poti pleca. - Speram ca despartirea noastra sa fie altfel . - Bine , acum poti pleca . - Un sfat, nu mai fii asa de moale , toata lumea te va calca in picioare. - Vacanta mare veni si Alina cu Andreea erau din ce in ce apropiete , trecu 2 luni de cand nu mai aveau iubiti si vacanta mare veni . Vacanta mare le gasi la Andreea acasa , in spatele casei la piscina cand deodata Andreea este sunata . - - Alo . - Buna ziua . - Vreti ceva ? - Da , am sunat sa te anunt ca in urma castingului care a avut loc acum 2 saptamani ai castigat o inregistrare audio intr-un studio celebru “Fox” - Multumesc , dar cand voi inregistra ? - Saptamna viitoare la ora 10:00 sa va aflati in fata studioului. - Multumesc. - O zi buna. - La revedere. - Zii ca nu sunt tare . - Esti cea mai tare Andreea . - Hai , nu ii suni pe ai tai ? - Hai ca ii sun pe tata . - Tata …. - Am aflat. - De la cine ? - Ma sunat o doamna . - Felicitari draga mea . - Multumesc. - Il sun sip e Robb. - Si el stie ? - Da , si Alina stie dar a vrut sa fie surpriza. - Bine , te pup , pa pa . - Pa. - Alinaaaaaaaaaa - da - De ce nu mi-ai spuns - Am vrut sa afli chiar de la ei , nu de la mine . - Te urasc , dart e iubesc. - Dupa o saptamna , vine ziua cea mare se afla la studiourile FOX ii era fica sa intre dar o doamna blonda cu ochi blanzi si mica de statura o astepta . - Esti pergatita ? - Pentru ce ? - vei sta aici 2 zile , pana vei invata sac anti melodia iar in a 3 zi o vei inregistra. - Singura? - Nu in colaborare cu inca 3fete . - Wow , dar nu ati mentionat asta. - Nu am mentionat ca melodia va fi publicata intr-un film . - Mai bine nu spuneati , m-ati emotionat . - O sa-ti treaca . - Aici este camera ta , te-as ruga sa te duci in living sa-ti cuosti colegele . - Ok , multumesc . - Dupa ce Alina facu cunostinta cu Rebecca ,Estera ,Ana sau dus la masa si au inceput sa vorbeasca.. - Voi ce credeti ca vom canta ? spuse Ana - Nu stiu , poate ceva rock . spuse Rebecca - Nu cred , cred ca ceva popular spuse Estera . - Eu zic sa asteptam sis a aflam spuse Andreea - Bine spus. - Hai d-soarelor , dup ace mancati , va astept in sala 13 . - Wow , incepe distractia . - Buna ziua dragelor , sa incepem ziua printr-o incalzire vocala. - Do re mi fa sol la si do , do si la sol fa mi re do . - Trebuie sa faceti incalzirea in 10 minute . - Am inteles. - Dupa 10 minute , in spatele lor sosesc 3 baieti . - Dupa ce baietii sosesc si Andreea se intoarce ramane socata era ……
|
| Subiect: Re: Complicated love. Joi 23 Aug 2012, 08:53 | |
| Era .... Cine? Acum te-ai oprit Ce curioasa sunt in legatura cu next-ul La capitolul asta nici nu mai am ce sa spun, caci m-ai lasat Astept next-ul Spor la scris si la idei! |
| | | Casydy Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor acebook : Serena Nr. mesaje : 215 Puncte : 239 Reputatie : 14 Hobby-uri : Sa scriu ficuri Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((
| Subiect: Re: Complicated love. Vin 24 Aug 2012, 17:49 | |
| Helou! Am citit fiecare capitol , deoarece le-am pierdut pentru ca am fost plecata din tara . Mi-au palcut la nebunie fiecare capitol in parte si vreaus a zic ca am ramas cu gura cascata cand le-am citit . Am dor un lucru de zis . Adu continuoara ca sunt tare nerabdatoare sa vad ce se petrece mai departe . |
| | | Blitz. Genin
| Subiect: Re: Complicated love. Sam 25 Aug 2012, 13:33 | |
| Capitol XVIII
- Dupa ce baietii sosesc si Andreea se intoarce ramane socata era Justin , baiatul de care sa indragostit cand era in parc cu Alina. - Oooo , tu nu esti din Gaesti ? - Ba da . - De la CNVS ? - Da - Va cunoasteti , intreaba Rebecca . - Da , locuim in acelas oras si invatam in acelas liceu - Aha . - Dragi mei , voi ati fost alesi ca sa cantata melodia care se preconizeaza a fii cel mai mare success avut de casa de discuri “Fox” , uitati acestea sunt versurile iar maine vom incepe repetitiile . - Dupa ce fetele sau dus in camerele lor au inceput sa repede singure iar baieti afara cu chitara incercau sa invete melodia , in acel moment Andreea este sunata de Alina . - Ce faci boss . - Bine iubi , tu ? - Bine . ia zi cum e ? - E mega extra tare si sti ce ? - Ce ? - Si Justin e aici . - Nu pe bune. - Nu fac misto de tine , mama si ce superb e imbracat. - Ma bucur , poate acum va iesi ceva. - Nu cred dar in fine . - Si ce mai e pe la Gaesti? - Mai nimic , acum ma pregatesc sa ma duc la VIP cu fetele . - Off , fara mine . - Hai lasa , tu stai acolo ca ti-e bine . - Da dar.. - Nici un dar. - Hai ca vorbim mai tarziu - A doua zi dist de dimineata la ora 11:00 au inceput repetitiile We can't We can't back down - Nu asa , apasa pe “BACK” - Asa ,inca odata , inca odata , perfect . - Dupa 6 ore de repetiti , fetele invatase melodia iar baietii primise alta melodie si dupa ce toti terminasera de cantat , au fost sa manance , iar Justin se aseaza lamga Andreea . - Boboc , ce faci boboc? - Putin obosita , tu ? - Eu bine . Am vorbit cu … - Cu cine ? - Sa iti spun , sa nu iti spun …. - Spune… - Si ce primesc in schimb ? - Nimic . - Atunci nu spun . - Haide ma , spune . - Daca imi dai pajitura ta . - Uite . - Ma intrebat Mihai de tine . - Atat ? - Da . - Mai bine nu-mi spuneai , se ridica , pleaca . - Hai , stai . - Ce mai vrei ? - Nu mai vorbesti cu el ? - Dupa ce mi-a facut , tu ce crezi ? - Tu l-ai inselat pe el . - Eu ? - Da - Frate , tu chiar nu sti ce vorbesti , el ca nenorocitu sa duc la casa de cultura si ca intalnit cu una Corina si sau sarutat de mama focului , si eu l-am inselat pe el ? - El nu a spus asta . - El nu spune multe . - Dar face destule . - Vezi . - Mama cat de idiot , nu stiam de ce o sa-mi stric ziua de azi . - Hai , calmeaza-te , oricum nu era facut pentru tine. - Mi-am dat si eu seama dupa ce am stat 2 luni cu el . - Hai , nu plange . - Daca nu-ti convine , cara-te .. - Hai nu vb asa cu mine , nu ti-am facut nimic . - ai facut destule . - Andreea pleaca in camera si acolo incepe sa planga pana cand este sunata de Mihai . - Ce faci draga ? - Cine esti ? - Mihai . - Ce vrei ? - Sa vad care mai e viata ta . - Il poti intrebape Rob , pa . - Hei , puiosr stai ca nu ti-am facut nimic . - Nu trebuie sa-mi face ceva ca sa nu vorbesc cu tine . - Iehhh. - Pa . - Dupa ce Andreea ii inchise a fost sunata inca de 5 ori dar nu a raspuns , dup ace ziua ei fusese stricata de tot , a doua zi au inregistrat melodia si a 3 zi au putut pleca acasa .Mai aveau 2 zile si incepeau iar scoala si Alina si cu Andreea sa stresau . - Si daca o s ail vad ? - Treci peste el > - Nu pot . Il iubesc . - Alina , sunt si alti care te merita. - Dar , eu pe el il vreau . - El pe tine nu te-a vrut . - Dar… - Nici un dar , hai la Mall sa luam ceva de imbracat . - Chiar ca , iah , maine scoala … - Alina , taci. - Fie . - Ajunse in Mall . - Ia uite ce pantaloni:X - Iauite ce bluza - Iauite ce baiat :X - Doamne , am luat-o razna aman2 . - Mie imi zici . - Andreea . - Da ? - Uitate putin in stanga . - Mi-am tricat ziua . - Hai in magazine . - Si daca vin dupa noi ? - Ai vrea tu. - Mie imi spui. - Ia probeaza asta . - Ne e marimea mea . - Asta e , uite . - Mie lene - Alina - Gata , acum intru , stai . - Hai alina ca o sa il vezi la scoala date saturi - Da eu vreau sa-l vad acum, - Intra si taci. - Off , te bat . - Bine , cum zici . - Uite e bine . - Mama ce bine iti sta ♥ - Multumesc . - Uitate pe geam . - Se uita la tine . - La tine bleago ca n-am stat eu cu el . - Dar pe tine te-a sunat Mihai de 5 ori . - Eu zic de Octavian , nebuno . - Ma.. - Hai sa mergem acasa , sa ne pregatim . - Dar tu ? - Ce eu ? - Nu ti-ai luat nimic . - Ba da , ma voi imbraca cu o camasa si adidasi ). - =)) - Bine , cum zici . - Dupace fiecare dintr-e fete au ajus la caselel lor se gandeau la baieti , si nu aveam chef de scoala deloc dar stia ca niciodata nu se vot intoarce la ele asa ca incercau sa se gandeasca la altceva . - A doua zi , incepu scoala , cand au ajuns in fata scolii , incepu inaugurarea dar spre sfarsit spre uimirea fetelor aparu pe panoul cel mare…….. |
| Subiect: Re: Complicated love. Sam 25 Aug 2012, 13:48 | |
| Iar ma lasi in suspans Mi-a placut la nebunie acest capitol A fost fenomenal. rock Saraca Andreea... Prin cate a trecut. Astept next-ul ^^ Spor la scris si la idei! |
| | | Casydy Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor acebook : Serena Nr. mesaje : 215 Puncte : 239 Reputatie : 14 Hobby-uri : Sa scriu ficuri Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((
| Subiect: Re: Complicated love. Sam 25 Aug 2012, 16:49 | |
| A doua! De cand asteptam capitolul asta sa sti . A fost prea tare aceasta partea mia palcut la nebunie mi-audat si cateva alcrimi e la ras . Oricum spor la scris si al ideei ca eu una il ador la nebunie si nu cumva sa renunti al el ca ne certam . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Complicated love. | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|