| My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) Lun 17 Sept 2012, 20:40 | |
| My darling Bbybianca,deci, în primul rând, îţi mulţumesc că m-ai anunţat. În al doilea, hmm, capitolul a fost destul de drăguţ, însă... nu sunt în măsură să te critic, dar totuşi. Acţiunea este extrem de grăbită !Îţi pot da un exemplu de fic, şi, sper cu desăvârşire să trezească parte de descriere în tine: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] scris de Ema Guillotine ! Oricum, în rest mi se pare destul de binişor !Ale chan te pupaceste dulce de tot , şi, te îmbrăţişează călduros, din inimioară !
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Mier 07 Noi 2012, 21:14, editata de 4 ori |
|
| |
capsunica Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pierduta in lumea mea Nr. mesaje : 140 Puncte : 153 Reputatie : 7 Hobby-uri : imi place sa desenez,sa ascult muzica si tot ce tine de distractie
| Subiect: Re: My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) Lun 17 Sept 2012, 21:47 | |
| Hey hey
Am ajuns si eu...
Imi place capitolul ,insa ,asa cum a zis si Ale chan actiunea este prea grabita.
Cred ca te-ar ajuta mai multa desciere sentimentala.
Dialogul insa,in comparatie cu descrierea este prea multa ,incearca sa o trensformi in vorbire indirecta...(pt mai multe sfaturi cere parerea unui critic,el te va ajuta mult mai mult)
Mersi ca m-ai anuntat si sa o faci si data viitoare!!
Spor la scris si la idei! |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) Vin 21 Sept 2012, 06:55 | |
| Cum au spus si celelalte cititoare de mai sus, mda...actiunea lasa de dorit. Grabind-o , nu lasi loc pentru descrierea sentimentala. Ai lacune si asta trebuie sa se schimbe , daca vrei sa evoluezi. Cere o critica! te va ajuta super-mult! Acum, ce pot sa zic? In rest e binisor si iti multumesc ca m-ai anuntat |
|
| |
Bbybianca Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : DREAMS <3 Nr. mesaje : 51 Puncte : 60 Reputatie : 1
| Subiect: next chapter Mar 06 Noi 2012, 09:53 | |
| |
|
| |
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) Mar 06 Noi 2012, 16:07 | |
| ola la la, me gusta... sasuke, sasuke ce ma fac eu cu tine??? capitolul a fost super mersi de anunt si abia astept nextul te-am pupat dulceee |
|
| |
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) Mier 07 Noi 2012, 16:41 | |
| |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) Mier 07 Noi 2012, 22:25 | |
| buna...
sunt multe de spus la ficul tau, chiar foarte mmulte... cred ca mi-ar lua o pagina daca as fii critic..slava cerului ca nu sunt (sunt foarte bucuroasa) actiunea este foarte grabita...ai prea mult dialog, si nu imi place asta descrierea este cea mai importanta intr-un fic...mai ales cea sentimentala... in ultimul capitol am observat ca ai ingrosat si marit cuvintele..crezi ca face capitolul mai mare? nu...il face greu de citit.. ai probleme si cu estetica...am vazut multe greseli de tastare si scuza-ma ca iti spun aceste lucruri dar trebuie sa te perfectionezi, fiind creatia ta... sa trecem si la idee...care nu mi se pare foarte originala deoarece am mai vazut ficuri de genul acesta... sper sa vad mai multa atentie pe viitor...cum am spus..ceea ce ti-am zis a fost un sfert din ceea ce as mai fi zis..dar nu sunt crictic (ce bine!) anunta-ma de continuare Crisulinuu te pupaceste Intervenit de Deya: Mda...nu esti critic bine zis.....dar totusi ai facut o mica critica dupa parerea mea... Mai multa atentie data viitoare..:) |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) Vin 09 Noi 2012, 15:41 | |
| uuuuuuuuuuu mi-a placut capitolul asta :X:X:X dar avem mai multe probleme : 1vreau nextul si 2 il vreau cat mai repede te-am !! |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) Lun 07 Ian 2013, 01:50 | |
| Fic inchis din cauza inactivitatii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) | |
| |
|
| |
| My Inkheart (sasusaku shippuuden fic) | |
|