Va place ficul creat de mine? | Da.... il iubesc, ai talent si vreau sezon 2 | | 72% | [ 26 ] | Stii, chiar cred ca ai talent si...chiar ai talent nu zic in gluma. | | 22% | [ 8 ] | Hmmm.... nu cred ca este asa de frumos mai incearca. | | 6% | [ 2 ] | Nu, il urasc, cine ar fi asa de nebun sa citeasca asa ceva, e dezgustator | | 0% | [ 0 ] | Iac..... doamne mai urat de atat il pute-ai face? | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 36 | | |
|
Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: O iubire inainte sau dupa razbunare? Mar 27 Aug 2013, 15:00 | |
| Nu pot sa cred ca l-ai terminat asa repede. Dar totusi este un fan fic foarte frumos si-mi place foarte mult, daca ar fii un sezon 2 ,100% l-as citi si pe acela. |
|
Lucya Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D acebook : Lucya Pitika Nr. mesaje : 209 Puncte : 242 Reputatie : 11 Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))
| Subiect: Re: O iubire inainte sau dupa razbunare? Mier 11 Sept 2013, 18:40 | |
| Hey...ms de comuri :) Petala de cires... Ficul care l-am terminat acuma ese sezon 2 ... In primele pagini din acest topiceste si capitolul 1 .... Va pooop pe toti care mi-au citit ficul ... Si puteti sa imi citit al doi-lea fic... Stiti.... Adrenalina sau iubirea :) Sper sa va placa :* |
|
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: O iubire inainte sau dupa razbunare? Mier 11 Sept 2013, 23:09 | |
| Din moment ce acest fic a fost terminat, merge la -> Fan-ficuri finalizate. Felicitari pentru finalizarea povestii |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O iubire inainte sau dupa razbunare? | |
| |
|