Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Black and White Mier 09 Feb 2011, 01:19 | |
| Deci..Pfiu .. ce lung a fost dar am reusit pana la urma sa il termin pe tot Vai ca imi place , saracele fete , ce rau imi pare de saraka Hinata Candi i-oi prinde pe baieti jur ca ii fac chisalita Si Anbu ala despre ce afacere o fi vorba , numai tu sti ? Sti ca te iubesc nu ? da stiu ca stiu si la fel si ficu Sper sa vina repede continuarea Si uite cum iar dau camm la ficuri dupa miezu noptii Eee , macar acum nu t-il mai dau pe la 3 dimineata nu ? Acum il dau mai devreme pe la 1 ca e si perioada scoli Si cine stie cand te culci Daci hai sa inchei comuu ca nu mi-am luat pastilele Si se pare ca ma afecteaza rau boala asta Si Anii la fel , dar vad ca acum le da mai scurte , Probabil a fost la programarea aia pe care i-am facuto la spitalu 9 Ar trebui sa ma duc si eu . Sau nea , nu e de mine acolo Oricum , astept nextul nerabdaoare si cat mai repede Te iubesc PWP |
| | | angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Black and White Mier 09 Feb 2011, 16:19 | |
| intrun final lam terminatd e citit pe tot.... deci superb fic, superba idee. ultimul capitol a fost cam scurt dar neah a fost perfect sa ma puna pe jar...abia ast nextu si sper ca Hin sa se impace cu Naruto pentru ca nu e vina ei daca Sakura are idei marete. te-am pupacit si spor la schis;);););) |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Black and White Mier 09 Feb 2011, 17:14 | |
| |
| | | Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Black and White Mier 09 Feb 2011, 21:03 | |
| Nota 10~ Nota 10!!! Genial, vreau sa vad acum cum o scoate Saku pe Hin din asta, mai ales k are glezna sucita! E chair interesant modul in care se baga astea doua in belele non-stop Aodrabil capitol, pacat ca Hin boceste din nou Vreau nextul cat de repede se poateee! |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Black and White Mier 09 Feb 2011, 22:39 | |
| Bine fetelor , am hotarat sa pun next-ul . Multumesc pentru comentari , ma bucur ca va place . So..iata next-ul .. Lectura placuta !
Capitolul 21 .
Sakura :
Fetele au chemat un doctor , habar nu am de unde .. si ne-a bandajat la glezna . Ne-a spus ca nu avem voie sa ne miscam din pat , timp de doua-trei zile . Dupa ce a plecat doctorul , fetele au iesit din camera si mau lasat singura cu Hinata . Ea plangea , inca plangea . Ma simteam atat de vinovata , nu-mi venea sa cred ca din cauza mea plangea . Daca imi vedeam de treaba mea nimic din toate astea nu se intampla . Mereu o bag in bucluc . E numai si numai vina mea . Acum , sa vedem cum fac sa o scot din asta . La urma urmei , ea conteaza .. nu eu . Of , ce ma fac . Trebuie sa gasesc ceva . Hm , se pare ca Hinata a adormit . Dar , arata groaznic . Nu a vorbit deloc cu mine , oare ma uraste ? Oare e suparata ? Ce intrebari , normal ca ma uraste si ca e suparata . Naruto numai vorbeste cu ea , si asta numai din cauza mea . Probabil ca mi-am pierdut una din cele mai bune prietene . Am simtit cum o lacrima a aparut pe chipul meu , chiar atunci a intrat Sasuke . Mi-am pus perna pe fata si m-am prefacut ca dorm , nu ma observase . Mi-a luat perna de pe fata si s-a pus pe vine , incepand sa-mi mangaie chipul . Imi venea sa-l strang de gat , adica ce face ? Parca spunea ca nu mai vorbeste cu mine . Pe usa a intrat Naruto , si s-a dus ghiulea la Hinata incepand sa o sarute pe chip . Eu vedeam totul pe sub sprancene , imi venea sa-l gatui pe blond . Adica astia doi sunt chiar afemeiati . Niste idioti , o sa-i iau de cap si o sa-i asvarl cat colo . - Cat de frumoasa e cand doarme , vezi Naruto ? intreaba Sasuke zambind jmecher - De ce ? Cand sunt treaza nu sunt frumoasa ? intreb eu nervoasa Nu eram nervoasa pentru ca mi-a spus ca sunt frumoasa cand dorm , eram nervoasa pentru ca era aici . Si da , am zis era . Prezenta blondului nu ma deranja decat putin , trebuia sa-l fac sa o ierte pe Hin . Dar mai bine e asa , Naruto e un afemeiat si cine stie ce poate sa-i faca Hinatei . O haide Sakura , nu te mai gandi la prosti . Nu-i va face nimic , doar nu e nebun , sau da ? Oh , deja am inceput sa vorbesc singura , cred ca innebunesc . Nu ca nu innebunisem deja , dar ma rog . - Uite care-i treaba blondinule , tu ii vei cere iertare Hinatei fiindca ea nu are nicio vina . Ideea a fost a mea defapt , fiindca vroiam sa scap de voi . Pe mine nu ma intereseaza daca ma iertati sau nu , insa tu blondule vei face ce iti spun daca nu vrei sa zbori pe acel geam . spun eu aratand spre geamul deschis Baieti ma priveau ingroziti , stiu si de ce . Aveam o privire ucigatoare . Naruto a spus ca asa va face , cu o voce tremurand . Iar Sasuke tot se uita la mine ca vitelu la poarta noua . Imi venea sa-i trag un pumn , ah ce nas da sa pot . Defapt pot , dar dupa ce-mi revin . Pe usa intra cineva . Cand imi intorc privirea am un mare soc , chiar foarte mare . Il vad pe.. Andu , mai sa fac infarct . Se apropie de mine cu zambetul lui idiot si incepe sa ma sarute , bineinteles ca de fata cu cei doi . Ma intreaba ce fac , iar eu nu aveam chef sa-i raspund . Dar privirea lui lasa de dorit , asa ca m-am conformat si am inceput sa ma prefac . - Ah , bine iubitule .. putin plictisita , tu ce faci ? spun eu cu un zambet fortat A zis ca bine , apoi ma sarutat si ma " rugat " sa merg cu el undeva . Stiam ca nu aveam voie , iar baieti deja spuneau ca nu voi merge insa eu am zis ca da , daca ati fi vazut cum ma privea Andu , cred ca mai aveati putin si lesinati , sau poate si mai rau . M-am ridicat ajutata de el si am iesit din camera , cam cu greu dar na . Ce era sa fac ? Nu puteam sa fac nimic , deocamdata . In fine , am iesit din casa si am plecat cu Andu spre..habar nu am . Dupa douazeci de minute in care Andu mi-a tinut morala , sa nu fac aia , sa nu zic aia , sa nu ma duc in colo si alte chesti , am ajuns intr-un loc pustiu . Nu era nimeni , era ca atunci cand am fost cu Durex . Defapt stai , chiar aici am fost cu el . Ma apucase o stare de frica si agitatie . Nu stiam de ce ma adus aici , chiar incepusem sa tremur . - Termina ma , tremuri mai rau ca o gaina fara pene . Ce naiba ai ? ma intreaba el razand - De ce mai adus aici ? Ce naiba cautam aici ?! incepusem sa urlu Mi-a zis ca trebuie sa iau niste droguri , daca vreau ca prieteni mei sa nu aiba de suferit . Mai bine zis prietenele . La inceput am refuzat , ba chiar am luato la fuga . Insa ma prins si mi-a spus sa ma mai gandesc , nu am mai zis nimic . Am cazut pe ganduri si am ajuns la concluzia ca va trebui sa fac asta . Ii spun sa-mi dea o data si sa ma lase impace . Am observat cum tipul ala blond pe care lam batut s-a apropiat de mine zambind victorios , apoi am simtit ceva intepator . Cand m-am uitat , am observat ca am fost injectata , iar apoi am simtit in mine o energie nemaivazuta , ma simteam in al noualea cer..
|
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Black and White Mier 09 Feb 2011, 22:47 | |
| Buna scumpo ! Vai ce va fac eu voua .. Puneti next-ul tocmai acum .. cand am de invatat Imiva trece .. deci Imi place foarte , foarte mult Am ramas , cand am vazut ce au facut aia doi Andu .. e un nesimtit si jumatate Daca-l prind ... am dat de bucluc .. faza e ca el o sa ma prinda dar .. stai , stai .. e doar in fic ... ce bn . Deci next-ul Pupici |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Black and White Mier 09 Feb 2011, 22:47 | |
| Foarte frumos Bulinel. Vai vai vai.Scuze ca a venit cu intarziere dar timpul nu m-a ajutat.Pune repede next-ul! Te-am pupat si sper sa nu te fi suparat. Hehehe! |
| | | ♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Black and White Mier 09 Feb 2011, 22:51 | |
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Black and White Mier 09 Feb 2011, 22:53 | |
| bubu te iubesc esti cea mai tare...;));));)) un nou capitol superb sper ca sakura sa nu devina dependenta si sa se rezolve situatia....o si cat de sweet a putut fi faza din dormitor knd au intrat baietii bn ca dupa a fost comica pt k sakura nu dormea dar totusi superb:* * *:*......spor la postat si ast next |
| | | Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Black and White Mier 09 Feb 2011, 22:55 | |
| Scumpo , ma bucur ca ai pus continuarea , si imi place mult Ma bucur ca acum sunt si eu la zi cu capitolele la tine Abia astept nextu si sper sa vina repede Aaa, si ce nenorocit e Anbu ala , cand o sa-l prind.... Vai si amar de viata lui Hai ca deja am inceput sa aberez Deci mai bine sa o scurtam ca sa nu te superi pe mine Ca iti scriu luceafare pe aici Abia astept nextul , si sunt nerabdatoare sa vad ce se mai intamla Saraka Sakura Ce nu fece ea ca sa-si salveze prietenii Deci vino repede cu nextul ca nu mai pot |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Black and White Joi 10 Feb 2011, 17:04 | |
| |
| | | Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Black and White Joi 10 Feb 2011, 17:06 | |
| Vai ce-mi place, Bubu draga! Esti foarte talentata! E foarte frumos capitolul ca si celelalte de altfel. Spor la scris! Te pup |
| | | Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Black and White Joi 10 Feb 2011, 22:09 | |
| |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Black and White Vin 11 Feb 2011, 00:35 | |
| Mno , pai uite ca m-am gandit sa pun capitolul . Si sa fie luuung , incerc sa fac cat de lung pot . Avand in vedere ca sunt foarte obosita . Pai , fara alte comentari .. next-ul , lectura placuta ! A , si multumesc pentru comentari , ma bucur ca va place dragilor ! Capitolul 22 .
Autoarea (eu) :
Fata se simtea in al noualea cer . Uitase de toate problemele si radea din orice . La un moment dat a inceput sa danseze . Cei doi baieti se uitau ingroziti la ea , desi au mai injectat si alte persoane nimeni niciodata nu a facut la fel ca Sakura . Pana la urma sau decis sa o duca acasa . Zis si facut , pe drum Sakura facea ca toate animalele si radea cand Andu ii spunea " Taci odata , delirezi " Fata il ignora si radea si mai tare . Numai stia ce e bine si ce e rau , era desprinsa de realitate . Era intr-o lume " fara " probleme . Insfarsit baieti au reusit sa o aduca pe Sakura acasa , au sunat repede la usa , iar imediat ce aceasta s-a deschis aratanduse Itachi , acestia iau puso in brate pe fata si au tulito . Rozalia incepuse sa se certe cu Itachi , adica doar ea comenta , fiindca brunetul era tare nedumerit si socat . Ii spunea ca e pervers si sa numai puna mana pe ea , altfel se duce si suna la 133 , bineinteles ca , corect era " 112" dar la cat de ametita era ea nu avea de unde sa stie . Itachi a duso in sufragerie unde erau prieteni acestora . Cand o vazura pe Sakura asa toti se ridicara in picioare privind socati scena . Daisuke se duse ghiulea la Sakura si o ajuta sa se puna pe canapea , imediat ce aceasta s-a facut comoda , intinsa pe toata canapeaua cu un picior jos si unul sus , a inceput sa le vorbeasca prietenilor sai despre cum se fac copii . Bineinteles ca abera , tot ce spunea erau niste prostii , cine asculta ce scotea pe gura cu siguranta lar fi bufnit rasul , insa asta nu era de ras , ba chiar de plans . - Pare... spune Temari inca socata.. - Drogata...continua Hinata cu lacrimi in ochii Sakura parea intr-un vis cu printi si printese , insa chiar atunci totul se transforma intr-un cosmar oribil . Drogul din corp se eliminase , iar acesta mai vroia , tot mai mult si mai mult . Corpul fetei incepu sa tremure , o durere ingrozitoare de cap o apuca si incepu sa transpire , semn ca avea febra . Fetele priveau dea dreptul socate ceea ce se intampla cu prietena lor , in timp ce baieti incercau sa o calmeze . Din cauza lipsei de droguri Sakura devenise foarte violenta si incepuse sa sparga totul in calea ei . Baieti au reusit sa o tina , in timp ce TenTen suna la ambulnta . In cinci minute aceasta sosi si o luara repede pe Sakura ducando la spital . Acolo , doctorul o consulta pe rozalie in timp ce sase asistente incercau din rasputeri sa o calmeze . Neavand ce sa mai faca doctorul a ordonat sa fie adormita . Zis si facut , Sakura adormi imediat , iar doctorul isi continua treaba ..desi ii era cam greu datorita faptului ca ea era adormita . Insa , scena de mai devreme la ajutat sa-si dea seama de un singur lucru . Prieteni Sakurei ajunsera si ei la spital si se duse ghiulea catre salonul fetei , chiar atunci iesi doctorul . Se opri putin si intreba daca ei sunt ruda cu Sakura . Daisuke , Dan , Saya si Maya iesira in fata spunand ca ei sunt , iar ceilalti sunt prieteni lor , apoi intrebara ce a patit rozalia . Doctorul nu stia ce sa faca , sa le spuna sau nu . Intr-un final s-a decis sa le spuna . - Copii , se pare ca domnisoara Haruno a fost drogata , dar ii s-a dat o supradoza .. cu greu am reusit sa o calmam , adormindo . Trebuie sa aveti grija , sub nicio forma nu o lasati sa iasa singura din casa . Chiar daca va spune ca ii este bine si promite ca nu se va mai droga , sa stiti ca nu va fi adevarat . Asta e prima oara , deja e dependeta fiindca a luat o supradoza . Corpul ei va cere , si va cere la nesfarsit . spuse doctorul oftand dezamagit . Dupa ce dansul pleca , Hinata cazu in genunchi incepand sa planga . Desi aceasta avea glezna luxata nu a vrut sub nicio forma sa ramana acasa , asa ca ajutata spre surprinderea ei de Naruto , a reusit sa vina si ea . Blondul vazand ce se intampla cu bruneta se lasa incet pe vine , inca socat si o lua in brate strangando tot mai tare . Hinata nu spunea nimic , numai avea puterea de a face sau spune ceva . Statea acolo , in bratele blondului ca o statuie . Inima ei devenea in mii si mii de bucatele , nu putea crede ca una dintre cele mai bune prietene ii se intampla asta . Dupa o ora , Sakura se trezi nedumerita . Nu stia ce se intamplase si de ce era la spital . Se uita la corpul ei si vazu ca e in regula , ea credea ca era din cauza unui accident sau ceva de genu . In jurul ei asistentele se plimbau de colo-colo grabite . Fata incerca sa scoata informati de la ele insa nimic , acestora le era interzis sa-i spuna ceva fetei . Dar , spre ghinionul lor Sakura incepea sa-si aduca aminte . Intalnirea cu Andu si injectarea , Si-a pus o mana pe frunte incercand sa se calmeze , in zadar nu stia ce se intampla cu ea . Vroia ceva , corpul ei vroia ceva cu disperare . Nu intelegea ce se intampla , vroia insa nu stia ce . Pe usa intra doctorul spunandui acesteia ca e externata si poate merge acasa , bineinteles ca ia spus si sa aiba grija . Fata nu intelegea nimic , era total confuza . Cand iesi pe hol impietri , Hinata era in bratele blondului plangand de mama focului , TenTen era pe scaun cu fata in maini , alaturi de Temari , Ayame si Ino care plangeau si ele . Saya , Maya si Mia erau total paralele , fara vlaga . Karin radea intr-una alaturi de prietenele ei . Daisuke era alaturi de Dan , Madara si Itachi care se pare ca erau nervosi si ingrijorati , Shikamaru si Neji le priveau pe fete cu urma de regret . Chioji manca si plangea , Lee era pe un scaun mai departe alaturi de Sai , iar Sasuke..era rezemat de perete , privind in gol . Imediat ce acestia isi dadura seama ca Sakura ii priveste incercau sa se calmeze in timp ce zambete plne de tristete si regrete se iveau pe fetele lor . Hinata incerca sa-si ascunda ochii inlacrimati , nestind ca Sakura vazuse totul . La urma toti plecara acasa , ajunsi Sakura incerca sa scoata ceva de la ei , se ruga sa-i spuna ce s-a intamplat , dar nimic . Nu afla absolut nimic . Pana a treia zi cand Andu a sunato si ia povestit tot , bineinteles ca isi amintea de intalnirea cu el si acel blond , insa Andu ia mai spus ceva m ceva ce a socato . Faptul ca ei defapt ia dat o supradoza , iar ea acum e dependenta . A " rugato " sa vina in parc , zis si facut . Sakura pleca in parc , se intalni cu Andu care o saruta salbatic . Fetei nu-i placea , era ea indrazneata , rebela , tupeista si toate cele , insa prieteni erau pe primul loc . Fara sa mai spuna nimic , satenul scoase din buzunar o seringa si o injecta pe fata ...
Dupa cinci zile...
De acum cinci zile fata era din ce in ce mai rau . Se droga , se imbata si mergea in cluburi alaturi de Andu . Nimic numai conta , defapt conta ..insa era prea desprinsa de lume ca sa isi dea seama de asta . Prieteni ei incercau sa o tina in casa , insa ea facea ce facea si reusea sa iasa . Pe zi ce trecea era tot mai rau , avea cearcane si pe langa faptul ca erafoarte ametita , starea de oboseala era din ce in ce mai grava . Se autodistrugea , incepuse sa si fumeze . Odata chiar incerca sa se taie cu lama , o idee de-a ei . Vroia sa devina emo si cineva ia spus ca asa trebuie sa faci , pretindea ea . Nimeni numai stia ce sa faca , frati ei incerca sa-i sune pe parinti . Dar imediat ce auzeau " Dar Sakura ce mai face ? E bine , vai ce imi iubesc fetita , deabea astept sa va intoarceti " dadeau inapoi , nu vroiau ca printi sa sufere , chiar nu vroiau asta . Acum , Sakura se afla in pat uitanduse la tavan . Nu era sub influenta drogurilor , se simtea rau . Incerca din rasputeri sa uite ca sub pat are prafurile care o duc in al noualea cer . Fiind putin mai limpede la minte incepuse sa-si dea seama cat de mult ii afecta pe prieteni ei toata treaba asta , cea mai afectata era Hinata , care plangea in fiecare noapte si numai manca nimic . Nu stia ce sa faca .. " Ce naiba ma fac ? Adica el a promis ca nu le va face nimic prietenelor mele , insa asta e mult mai rau decat o bataie " isi spuse ea in gand . Pe usa intra Sasuke , rozalia nu vroia sa vorbeasca cu el si era pregatita sai spuna sa iasa din camera . Insa spre ghinionul ei nu apuca sa-i spuna nimic fiindca acesta se aseza langa ea . Fara alte comentari se lasa usor in jos si..o saruta . Mii de fiori simtea Sakura , nu stia cum sa reactioneze , ii placea ca el sa o sarute . Poate chiar ii placea de el , insa era prea incapatanata ca sa accepte asta . Nici Sasuke nu era mai prejos , nu stia ce se intampla cu el , dar dorea sa o sarute pe Sakura la fiecare minut . Nu stia ce simte , defapt el credea ca e o simpla atractie fizica si nimic mai mult . Oarecum si el era afectat de tot ce se intamplase cu fata , insa nu arata asta . Sakura nu vroia ca sarutul sa aiba sfarsit , dar trebuia . Nu vroia ca el sa o creada o usuratica . Sau gandul ei nebun " Daca ma filmeaza cu ceva si-i trimite lui Andu ? O sa ma faca bucati si pe mine si pe fete " isi spuse ea in gand panicata . Bineinteles ca brunetul nu o filma , uitase deja de Andu . Insa fata , fiind mai nebuna de fel avea destule ganduri prostesti . Il impinse rapid si isi puse mana la gura in timp ce cu cealalta arata spre usa . Brunetul intelegand mesajul fetei iesi fara sa mai zica nimic , poate doar un zambet in coltul guri . Care disparu imediat atunci cand Karin trecu pe langa el in viteza intrand in camera . Ignora asta si pleca in sufragerie . Ayame urca sus cu gandul de a intra in camera , insa auzind niste voci discutand aprins a decis sa asculte la usa . - Hei draga , uite aici niste prafuri..stiu ca vrei , asa ca ia ! spune Karin razand - Nu , nu vreau sa iau ! Nu o sa mai consum droguri niciodata , asa ca lasama . ii spuse revoltata Sakura . Imediat cele doua sau luat la cearta , iar la sfarsit se pare ca cea care castigase era Karin . Fiindca reusise sa o faca pe Sakura sa ia prafurile . Afara din camera , unde era Ayame . Aceasta se duse val-vartej jos . Il lua de mana Sasuke si il duse in bucatarie unde erau numai ei doi . Incepu sa-i povesteasca totul , cu lux de amanunte . Dupa ce termina , pe brunet in bufni rasul . Ayame nu stia ce se intampla de fratele ei radea asa de tare , dar fu lamurita de acesta cand ii spuse sa numai spuna prostii findca iubita lui nu ar face asa ceva . Ayame vazand ca el ia totul in gluma incepu sa tipe la el , mai bine zis sa urle . Ii spunea ca e prost fiindca nu isi da seama de nimic . Enervat la maxim brunetul ii da o palma surori lui apoi ii spune . - Daca mai zici asa ceva de Karin o sa iti para rau , nu ar face niciodata asa ceva . Stiu bine ca nu o placi , asa ca stiu ca esti in stare sa minti . Tine minte Ayame , veziti de treaba ta ! spune el revoltat , plecand . Rmasa singura Ayame izbucni in plans , nu putea crede ca Sasuke dadu in ea . Era pentru prima oara cand patise asta , el niciodata nu mai facuse asta . Ba chiar spunea ca este printesa lui si o apara de toate . Nervoasa ,a ceasta jura ca o va demsca pe Karin si o va face sa plateasca pentru ca isi batea joc de fratele ei si in acelasi timp ii distrugea viata prietenei sale . Intra in casa stergandusi lacrimile , ii vazu pe Karin si Sasuke sarutanduse . Privi scarbita acea scena apoi se aseza pe fotoliu . Daisuke veni la ea intrebando ce are , dar aceasta nu raspunde nimic . Se uita la el cu lacrimi in ochii apoi se ridica ducanduse la fereastra , unde se afla Hinata . O lua in brate si ii spuse la ureche ceea ce se intampla cu Karin si Sakura , auzind totul Hinata sari din bratele fetei apoi se duse ghiulea la roscata si o lua de par , de fata cu toti . Intre cele doua fete se incinse o bataie destul de dura . Chiar cand baieti vroiau sa le desparta acestea se opri la vederea Sakurei care parea mai mult moarta decat vie . Incepu sa sara prin camera fredonand o melodie , care defapt nu era o melodie . Doar pentru ea era , caci la ce spunea ..auzindo zindo cineva , chiar directia spitalul 9 scria pe ea . Dupa ce termina de cantat incepu sa rada isteric dansand . Madara s-a dus la ea si a luato de maini intrebando de unde a luat droguri . - De la Karin , spune aceasta aratand cu degetul spre roscata si pufnind in ras . Toti isi indreptara privirile socati spre roscata . Sasuke se uita la Ayame , aceasta cand vazu ca se uita la ea intoarse repede capul . Dan , nervos peste masura se duse la roscata intrebando daca e adevarat . Bineinteles ca aceasta a negat , insa Daisuke facea mai rau ca un tren . - Insinuezi cumva ca sora mea minte ? Decat sa te cred pe tine care esti mai rau ca o mimoza , o cred pe ea . Asculta bine Karin , daca mai aud ca ai drogato pe Sakura , o sa faci cunostinta cu adevaratul Daisuke . Nu ma pune la incercare . striga acesta nervos , mai sai dea o palma . Dupa aceea rozalia lesina . Baieti au decis sa o pazeasca non-stop , pana ce aceasta numai simte nevoia de a lua droguri .
Dupa o saptamana...
Dupa o saptamana in care Sakura a fost pusa la lupa , aceasta se simtea mult mai bine . Numai luase droguri de atunci , caci Andu nu a mai sunato si Karin a prins frica de Daisuke , si de Sasuke care a batuto in acea seara , plus ca ia dat papuci . Era luni , Sakura tocmai se imbraca . Isi lua o pereche de pantaloni scurti , de blugi , o bluza in dungi roz si alb , lasata pe umeri si tenesi roz . Isi lua gentuta neagra si iesi fericita din camera . Directia jos , unde o asteptau prieteni ei , fiind gata de plecare . Ii promisese Sakurei o plimbare prin parc . Ajunsi acolo , se asezara pe o banca , si incepura sa vorbeasca . Sakura se simtea mai bine ca niciodata , numai avea cearcane , numai era obosita , plus ca numai simtea nevoia de a consuma acele prafuri . - Sakura , sunt mandra de tine . Ma bucur ca ai depasit acel moment . ii spune Maya fericita . - Si eu sunt fericita , insa cred ca nu ar trebui sa mai vorbim despre asta . Sa schimbam subiectul , spune ea zambind - Ok , spunene de ce ai stat cu Andu . spune Daisuke vrand sa afle tot mai multe de la sora lui . - Um , nu vorbesc despre asta . Oh , uite un magazin , luam inghetata ? Cine ajunge ultimul primeste o pedeapsa . spune aceasta razand in timp ce o lua la fuga . Se intrecura toti pana la magazin , si cine credeti ca a pierdut ? Sasuke a pierdut , fiindca si-a dat seama prea tarziu de faptul ca prieteni lui numai erau langa el , ci langa magazin . Era total paralel si nu si-a dat seama . Dupa ce si-au luat inghetata toti , trebuia ca Sasuke sa-si ispaseasca pedeapsa . Cel care a trebui sa-l pedepseasca a fost Naruto . Care bineinteles avea cele mai traznite idei .." O sa-l pune sa o sarute pe Sakura ! Daaa , hihihihi ce malefic sunt . Lui Sasuke o sa-i cada fata cand o sa auda " gandea acesta in culmea fericiri . Se indrepta catre brunet si il lua de mana inedpartanduse de ceilalti . Fiind destul de departe a inceput sa-si puna planul inaplicare . - Oh , uite ce trebuie sa faci . Chiar nu e greu , te duci frumusel si o saruti pe Sakurel. - Bine ca nu iai zis saculet , hai ca ma duc . zice acesta lasanul mut de uimire pe saracul Naruto . Sasuke s-a apropiat de Sakura , a luato de mijloc si a sarutato dulce . Nu era un sarut pasional , salbatic sau alte chesti , doar un sarut pur si dulce . Sub aplauzele celorlalti cei doi se sarutau de zor .
Pfiu , gata . Nu stiu daca e destul de lung , dar eu una deja numai pot . Mi-a ajuns , sunt foarte obosita . Numai pot . Pai , sper sa va placa si spor la citit !!
Mrr |
| | | Elyy S-Class
| Subiect: Re: Black and White Vin 11 Feb 2011, 01:06 | |
| Bubuu , daka sti cat te iubesc eu pe tine Pfiu..ce lung a fost ! Asa vreau sa fie mereu . Cat imi place , si ma bucur ca Sakura a scapat de Anbu ala o vreme Si Sasuke , ce planuiesti tu acolo ? Vom afla Abia astept nextul si repede te rog NEXT PWP |
| | | ingrid Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : tg-jiu Nr. mesaje : 85 Puncte : 95 Reputatie : 2 Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X Stare de spirit : happy:X
| Subiect: Re: Black and White Vin 11 Feb 2011, 10:46 | |
| imi place foarte moolt capitolul:X:X..ma bucur ca sakura a scapat de andu un timp..sper sa scape de tot:P...abia astept continuare..te rog sa o pui cat mai repede k abia astept sa vad ce se mai intampla:X:X
Ultima editare efectuata de catre ingrid in Sam 12 Feb 2011, 22:04, editata de 1 ori |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Black and White Vin 11 Feb 2011, 19:13 | |
| |
| | | Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Black and White Sam 12 Feb 2011, 19:36 | |
| superb nota 10 fabulos nemaicitit? adorabil pasional PERFECT! AMAZING capitol, aseptam nextul mamiii :X |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Black and White Sam 12 Feb 2011, 23:28 | |
| Buna bubu ! ... Off .. nu am mai fost prima .. hi hi .. Deci .. wow .. Ce tare .. ma bucur ca a scapat de Andu .. ( cred ) Si Doamne .... cat ma bucur ca Sasuke a batut-o pe Karin Da ... si s-au sarutat ... hi hi Hai ca a fost lung .. frumos .. Asa sa fie mereu , Hai cu next-ul Pupici |
| | | Serenity Academy Student
Sex : Varsta : 31 Nr. mesaje : 23 Puncte : 40 Reputatie : 13 Stare de spirit : calma
| Subiect: Re: Black and White Dum 13 Feb 2011, 01:56 | |
| awesome ! daca ma pot exprima sa ... superb ficul, talentul e talent ca si banul cand e ban atunci e ban iar talentul iti apartine! |
| | | Bubu. Legend
| Subiect: Re: Black and White Dum 13 Feb 2011, 13:43 | |
| Uh , pai hai sa pun next-ul , ia sa vedem ce iese..:)).. Lectura placuta , si multumesc pentru comentari !
Capitolul 23 .
Autoarea ( eu ) :
Sub aplauzele prietenilor cei doi se sarutau de zor...
Sub aplauzele prietenilor cei doi se sarutau de zor . Nimic numai conta pentru ei , era doar el si ea . Sau cel putin asa au vrut sa creada , chiar atunci aparu Karin incepand sa tipe . Sakura si Sasuke se opri din sarutat si o privi ciudat , expresia fetelor li se schimba cand o vazu pe roscata in ce hal era . Era vanata la ochii , siroaie de lacrimi curgeau pe chipul ei . Parul il avea incalcit , iar hainele de pe ea erau rupte . Sakura se indrepta catre ea si o intreba ce are . - Nenorocito ! Dupa ce mi-ai facut asta mai si intrebi ce am patit ? spune ea lasandui muti de uimire pe toti . Sakura se uita ciudat la ea , nu intelegea ce vroia sa spuna . " Cum adica dupa ce iam facut ? Ce iam facut eu ? " se intreba fata in gand . Shikamaru ii ceru roscatei sa se faca mai explicita . Aceasta incepu sa minta in legatura cu ce " patise " spunand ca a fost batuta de Sakura si Andu . Ca ea incerca sa o faca pe Sakura sa numai ia droguri si atunci cei doi au sarit pe ea . Toti se uitau ciudat , nu stiau daca sa o creada pe roscata sau nu . " Daca minte ? " aceste cuvinte rasunau in gandul lor , erau confuzi . Karin incepu sa planga si mai tare si cazu in genunchi . Daisuke se indrepta catre sora lui si o intreba daca este adevarat , bineinteles ca aceasta spuse nu . Chiar asa era , Sakura nu facuse nimic , numai consumase droguri si nici nu se mai intalnise cu Andu . Baiatul isi mai intreba inca odata sora , iar raspunsul fu acelasi . Enervat la culme , fara sa gandeasca Daisuke ii dadu o palma surori sale . Aceasta se dezechilibra si cazu pe cimentul rece . Toti priveau socati , in timp ce pe chipul fetei siroaie de lacrimi incepu sa curga . Fara sa mai zica nimic , se ridica de jos si se apropie de fratele sau . Ridica mana vrand sa-i dea o palma insa se opri strambanduse , facu stanga imprejur si o lua la fuga . Nimeni nu facea nimic , stateau acolo si o sustineau pe Karin , bineinteles inafara de Ayame , Temari si Hinata , care nu au crezut nici in ruptul capului povestea " tragica " a roscatei .Ayame incerca sa o sune pe Sakura , insa avea telefonul inchis si renunta . Hinata instinctiv a sunat si ea , si atunci se pare ca telefonul Sakurei era deschis . - Alo ? raspunde o voce fara vlaga , printre sughituri - Sakura ? Sakura , spunemi unde esti , acum ! spuse Hinata putin mai dur crezand ca va rezolva ceva . Insa nimic , spre uimirea Hinatei , si a celorlanti care ascultau conversatia , Sakura fara a zice nimic inchise telefonul . Karin statea pe banca , cu buzunarul de la pantaloni de trening deschis . Ayame observa ceva ciudat si se indrepta catre roscata bagandui rapid mana in buzunar si scotand de acolo o sticluta mica pe care scria " Picaturi pentru ochii " - Ce e asta Karin ? Tu iti bati joc de noi ? Si crezi ca nu am vazut ca e machiaj ? Adica ce vanataie are sclipici ? spune Ayame nervoasa dand cu maneca de la bluza pe fata roscatei . Bineinteles ca s-a luat tot . In acel moment Daisuke era foarte nervos , isi dadu seama ca si-a lovit sora degeaba , si ca a ranito foarte mult . Nemaisuportand sa fie luat de prost , Sasuke o lua de par pe Karin si ii ordona roscatei sa-i dea numarul lui Andu . Bineinteles ca aceasta a refuzat , dar brunetul numai zise nimic , decat o lovi pe fata care cazu jos si ii lua telefonul . Cauta in agenda pana dadu de ceva foarte suspicios . Avea doua numere de telefon cu numele " Iubitul " , unul era a lui Sasuke , acesta recunoscandul dar celalalt nu . Brunetul increzator suna la celalalt numar , in scurt timp ii raspunse o voce masculina destul de nervoasa . - Ce vrei Karin , ti-am zis sa nu ma mai suni mereu , o sa te sun eu . Nu inseamna ca daca suntem iubiti poti sa faci ce vrei , apropo ..lasand asta la o parte . Ai omorato pe Sakura ? spuse Andu dintr-o rasuflare . La aceste cuvinte Sasuke ramase blocat , inlemni . Inchise repede telefonul apoi se uita la Karin foarte scarbit . Ii spuse lui Itachi si celorlalti sa mearga acasa si sa o pazeasca foarte bine pe Karin , ca sa nu poata fugi . Zis si facut , ceilalti au plecat ramanand doar Naruto , Daisuke si Sasuke . Cei trei plecara in cautarea Sakurei , nu putea fi prea departe . Naruto si Diasuke erau foarte curiosi , vroiau sa afle conversatia brunetului cu Andu . Acesta le spuse tot , desi stia ca face o mare greseala . Daisuke era in stare sa mearga dupa Andu si sa il omoare pe loc . Si bineinteles ca acum chiar asta vroia sa faca , dar la potolit Naruto spunandui ca are timp pentru asta , acum trebuie sa o gaseasca pe sora sa . Dupa douazeci de minute de cautare acestia o gasira langa un lac , dand agitata din picioare . Sau apropiat de ea si mare lea fost mirarea cand vazu ca Sakura nu plange . Adica in ultimul timp , fata plangea mai din orice . Iar acum era ceva mai delicat , insa ei nu stiau ca Sakura facuse un juramant .
Flash Back
Fata statea plangand langa un lac , se gandea ca e cea mai proasta din lume . Cum poate plange la orice se intampla . Vazu langa ea o pietricica de un rosu aprins . Intinse mana si o lua , o privi putin apoi o stranse tare in pumn . Isi indrepta privire plina de durere spre lac , privi din nou pietricica apoi se uita in sus si spuse . - Jur ca nu voi mai plange niciodata , voi fi dura de acum incolo . Jur ca nu voi lasa pe nimeni sa ma calce in picioare , jur ! Spunand asta fata arunca pietricica in apa apoi isi puse capul pe genunchi ..
End Flash Back .
Sasuke ii dadu un cot in umar prietenului sau dandui de inteles ca trebuie sa mearga la sora sa . Cu mici retineri acesta se apropie de ea cu pasi marunti , ajuns in dreptul ei ii puse mana pe umar lasanduse pe vine . Fata intoarse capul si-l privi cu durere pe fratele sau . - Sakura , te rog sa ma ierti . Nu am vrut sa dau in tine , iarta-ma . Sunt un idiot . spune acesta lasand privirea in jos . - Sa stii ca ai dreptate , chiar esti un idiot . Si stiti ce ? Defapt amandoi sunteti niste idioti , iar prezenta voastra ma deranjeaza . Asa ca bye bye . spune ea pe un ton dur Dupa cele spuse se ridica si pleca inapoi spre casa lasandui pe cei doi muti de uimire . Sasuke se apropie de prietenul sau ajutandul sa se ridice si punandui mana pe umar , Daisuke stranse din pumn apoi isi indrepta privirea spre brunet spunandui ca trebuie sa mearga acasa . Pe durm niciunul nu scosese niciun cuvant . Ajunsi acasa , cum intrara avura marea mirare de asi intalni dirigintele . Acesta le spuse copiilor ca luna s-a sfarsit si ca trebuie sa mearga acasa . Toti se dusera sus , isi facura bagajele apoi cu mici retineri cobora jos . Au iesit pe usa si se indrepta spre poarta . Chiar cand erau gata sa se urce Hiko si Ricco aparura din senin sarind in bratele Sakurei , cei doi catelusi plangeau . Sakura nu vroia sa plece , nu vroia sa-i lase pe cei doi catelusi , insa nu avea de ales . Cu lacrimi in ochii ii lasa pe cei doi jos , apoi le dadu cate un pupic si le spuse . - Nu va faceti griji , ne vom revedea . Nu uitati ca va iubesc pe amandoi , spuse fata urcand in autocar . Sakura se aseza pe bancehta din spate . Alaturi de ea veni Ayame , care era total desprinsa de lume . Cele doua patise acelasi lucru . Ce-i pe care ii iubeau cel mai mult le ranise . Sasuke si Daisuke , amandoua se intrebau in gand cum de s-a ajuns la asta . In fata lor venira baieti , care habar nu aveau daca sa le spuna ceva fetelor sau nu . Cei mai afectati erau cei doi , Daisuke si Sasuke , se gandeau la cat de prosti au putut fi , insa acum numai conta , faptul a fost facut . Dupa cateva ore de mers , acestia ajunsera in fata liceului . Acolo ii asteptau parinti cu niste zambete largi pe chip . Sakura cobora ca un uragan din autocar si fugira spre parinti ei imbratisandui asa cum nu a mai facut niciodata . Dupa ce parinti si-au revazut copii si invers , directoarea tinu un discurs despre cum ar trebui sa-i multumeasca copii pentru aceasta vacanta minunata . Toti isi dadura ochii peste cap " Vacanta minunata ? Mda , femeia asta habar nu are prin cate am trecut , mai ales Sakura " se gandeau ei . Nimeni inafara de ei nu stiau ce s-a intamplat in acea luna , si nici nu aveau de gand sa le spuna . Dupa acea toti au plecat acasa , ajunsi familia Haruno luara cina impreuna . Sakura observa ceva ciudat la parinti ei , insa nu baga in seama si isi vazu de mancare . Apoi se duse in camera s-a pentru a se pregati de culcare , fiind foarte obosita adormi imediat . A doua zi rozalia se trezi putin ametita , lenesa se ridica din pat si se duse in baie . Se spala putin pe fata , apoi pe dinti si dupa se imbraca cu o fustita ce predomina culorile de un rosu aprins si negru , in carouri , un tricou alb iar in picioare nicste sandale negre fara toc . Parul si-l lasa desprins apoi iesi din camera odata cu Daisuke , se privi unul pe altul , acesta vroia sa-si mai ceara inca odata scuze insa fu orit de niste tipete ce pareau a fi ale parintilor lor . Amandoi cobora incet , fara a fi observati si se indrepta catre sufragerie . Rmasera socati , parinti lor se certau ingrozitor . Priveau si nu le veneau sa creada ce vedeau . In scurt timp aparu si frati lor , care si ei erau la fel de ingroziti . Mama Sakurei spuse ceva ce il deranja destul de rau pe sotul sau , iar acesta ii dadu o palma . Sakura ramase socata , numai scotea niciun cuvant , nici numai misca . Parinti lor isi dadura seama ca , copii ii priveau si se duse la ei . Vroiau sa le spuna ceva insa cand o vazu pe Sakura inlemnira . Fata ii privea pe amandoi cu regret si multa ura in privire , apoi o lacrima ii se scurse pe obraz in timp ce pleca . Tatal sau vroia sa o opreasca , insa numai spuse nimic vazand ca si ceilalti plecara . Ajunsi la liceu , Saya , Maya si Dan plecara in clasa lor lasandui pe cei trei singuri . Prieteni acestora se indreptara catre ei luandui in brate , insa Sakura refuza si pleca spre clasa pentru ca deja se sunase . Aveau ora de matematica , cu cea mai plictisitoare profa . Aceasta deschise catalogul si o scoase pe Sakura la tabla , fara vlaga fata se ridica din banca si se apropie incet . Profesoara ii dicta exercitiul insa fata nu scria nimic , nu avea puterea . - Domnisoara Haruno , vreti un patru ? Scrieti imediat ! tipa aceasta la rozalie . Sakura arunca creta langa profesoara , facando pe aceasta sa tresara si cu lacrimi in ochii fugi afara . Daisuke se ridica si el din banca si fugi dupa sora lui ignorand tipetele profesoarei . O gasi pe sora sa in baia fetelor , stand jos pe gresia rece cu capul pe genunchi . O ridica usor , o privi in ochii apoi o lua in brate spunandui ca ii pare rau pentru ce s-a intamplat in Moldova . - Nu-i nimic fratioare , numai conteaza . Pe mine ma doare ce s-a intamplat astazi cu parinti nostri , nu iam mai vazut niciodata asa . Si cum a putut tata sa dea in masa ? spuse ea in timp ce siroaie de lacrimi ii se ivira pe chip . - Gata numai plange , ei o sa-si rezolve problemele . Va fi bine , vei vedea ! ii spuse acesta sarutando pe frunte . - Ah , si am jurat ca numai plang , spuse aceasta chicotind . Fratele ei zambi , apoi amandoi iesira din baie si se indrepta spre clasa . Bineinteles ca profesoara numai era acolo , deja se sunase . Daisuke s-a dus la baieti iar fetele fugira repede spre Sakura intrebando de ce a fugit asa din clasa , aceasta le-a spus ca numai conteaza apoi s-a pus pe o banca si incepu sa povesteasca cu fetele . Baieti le priveau smecher , se pare ca revenisera la vechiurile obiceiuri , spre dezamagirea fetelor . Sakura le spuse ceva la care aceastea izbucnira intr-un ras isteric . Vrand sa afle ce se petrece baieti se apropie de ele intrebandule de ce rad asa . - Um , pai a zis cineva numai stiu cine ca cea de mate are prea mult par la subrat care sta inclacit . Iar eu am zis ca-i trebuie placa de intins parul , nu stiu ce e asa amuzant da ma rog . Baieti izbucinra si ei in ras , Sakura se uita ca traznita si nu intelegea de ce naiba rad asta . Insa trecu cu vederea . Pe usa intra un baiat saten cu ochii albastri , foarte frumos dupa parerea Sakurei . - Sakura Haruno ? intreba acesta zambdin indreptanduse spre ea . - Da eu sunt , ce s-a intamplat ? intreba aceasta indreptanduse si ea spre acel baiat . - Va fi un bal , si am nevoie de tine pentru a ma ajuta cu lista participantilor . - Ah , doar atat ? intreba ea dezamagita . - Hm , nu chiar . Daca vrei dupa putem merge la un suc , spune acesta facandui cu ochiul . Fata ii zambi pervers apoi aproba si pleca cu el . Sasuke era foarte nervos , nici el nu stia de ce . Iesi afara din scoala si se uita imprejur , trebuia sa-si gaseasca o noua cucerire.. |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Black and White Dum 13 Feb 2011, 13:59 | |
| Deci a fost super Tare Misto Cool Karin....asta o cauta cu lumanarea Sa vezi ce-i fac Hay cu nextu Pup |
| | | Elyy S-Class
| Subiect: Re: Black and White Dum 13 Feb 2011, 14:25 | |
| |
| Subiect: Re: Black and White Dum 13 Feb 2011, 15:40 | |
| |
| | | Renésmee Legend
| Subiect: Re: Black and White Dum 13 Feb 2011, 16:25 | |
| Buna Bella ! Vai , cat de frumos .. KArin a fost chiar o ...... Asa ... cred ca parintii Sakurei se vor desparti ...zic si eu Deci .. hai cu next-ul Pupici |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Black and White | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|