Na ..lasa ca fac un efort si-l pun acum Ma iertati daca am greseli de tastare , insa ma grabesc sa scriu repede . Fiindca vam promis next-ul in seara asta si eu ma tin de promisiune .Mama ce idioata sunt x(
Capitolul 6 .
Sakura :
[b]Dimineata a sosit repede . Eu deja eram la arena alaturi de prieteni mei . Eram asa de emotionata , era finalul examenului . Sper sa-l trec , sper sa pot trece . Am incredere in mine ! Stiu ca pot , nu-mi pot dezamagi prieteni si sensei . Se pare ca acum ne luptam unu la unu . Iar asta ma facea foarte increzatoarea , adica eram foarte buna la lupta unu la unu sigur voi castiga , sunt absolut sigura . Si se pare ca si oponenti nostri erau gata deoarece am auzito pe Tsunade-sama care ne anunta ca va striga cei doi participanti , primi .Imi doaream atat de mult sa fiu eu prima . Vroiam sa termin repede , sa termin cu tot circul acesta si sa castig . Numai aveam rabdare , eram asa de tensionata . Si parca dorinta mi-a fost luata in considerare fiindca mi-am auzit numele strigat .
- Primi participanti sunt Oshiro Kisham si Sakura Haruno . spune Tsunade-sama strabanduse
Aolo , stai asa o clipa . Cum adica eu voi lupta cu un baiat ? Parca trebuia sa ma lupt cu o fata ! Nu se poate , ce se intampla aici ? Aolo ce agitata sunt , daca nu voi castiga ? Daca imi voi dezamagi sensei si prieteni ? Dar nu , trebuie sa fiu increzatoare , trebuie ! Cobor si sue in arena in timp ce ma uit in ochii oponentului meu pana cand aud startul .
Tipul asta e chiar bun . Adica pana acum nu am reusit sa-l dobor nici macar odata . Insa el pe mine da , a reusit sa-mi acopere corpul de vanatai . Nu puteam sa cred cat era de puternic , chiar nu faceam fata .
Am inceput sa ma invart in jurul lui lovindul din toate partile insa el imi para cu usurinta atacurile . Doamne cat de rapid este , dar cum ? Crede-am ca eu sunt cea mai rapida , cum se poate asa ceva ? Pur si simplu nu e posibil .
Intr-o clipa de neatentie am lasat garda jos si el mi-a tras una punanduma la pamant . Asa am tinuto timp de zece minute , eu incercand sa-l ating macar odata si el punanduma la pamant .
Pana cand eu nu am mai putut . Eram plina de sange din cap pana-n picioare , si ca sa numai zic de vanatai . Abdomenul ma durea ingrozitor de rau , am incercat sa opresc durerea tinanduma cu mana de acel loc insa degeaba faceam acest lucru , ami rau faceam , agravam situatia . Accentuam durerea , am incercat si sa ma vindec cu Medical jutsu insa era o alegere foarte proasta , daca faceam asta imi iroseam chakra degeaba fiindca nu rezolvam cine stie ce lucru . Am observat cu Oshiro se apropie de mine asa ca am inchis ochii . Se pare ca acesta era sfarsitul , deja deabea ma mai puteam tine pe picioare , eram terminata .
Insa chiar atunci au aparut toti prieteni mei in fata mea , bineinteles inafara de exhipa lui Sasuke .
- Daca te mai apropi de Sakura ..spune Naruto
- Vei plati scump..continua toti in cor
- Hahaha hahaha hahaha nu ma faceti sa rad , va rog . Asta habar are de ea , habar are sa se apere si sa lupte . Deja e terminata . Va garantez ca numai apuca ziua de maine fiindca am avut grija sa-i ating organele vitale . Oricum , nu merita sa fie un ninja ! spune acesta printre hohote de ras
Auzind acest lucru m-am enervat foarte tare si mi-am inclestat pumnul . Cum adica nu eram o ninja buna ? Cum adica nu meritam sa fiu un ninja ? Numai eu stiu cate nopti si zile au pierdut sensei mei incercand din rasputeri sa ma perfectioneze . Numai eu stiu cat am muncit sa ajung ce sunt acum . Numai eu stiu ce sunt si cine sunt . Nimeni nu are dreptul sa-mi spuna ce trebuie sa fac si ce nu trebuie . Am sa-i arat eu lui . Trebuie sa-l dobor , dar cum ? Am folosit toate jutsurile , sau poate nu .
Brusc mi-am adus aminte ca mai am cateva , la cat de agitata am fost uitasem de ele .
- Puterea Felinei ! ti eu cat ma tin plamani in timp ce maraiam
- Plecati de acolo imediat ! striga Itachi zambind multumit
Cu mici retineri ceilalti au plecat , in felul asta ramanand doar eu si Oshiro care se uita la mine ca picatul din luna .
Incepeam sa marai din ce in ce mai tare si mai raspicat . In timp ce coprul imi era acoperit de o blana roz , colti isi facura aparitia la fel si ghearele , ca sa numai zic de coada . Exact ! Ma transformam intr-o pisica , felina mai bine zis . Este una din cele mai puternici tehnici ale mele , am invatato de la Itachi-sensei .
Am inceput sa ma plimnb in jurul lui Oshiro incet . Exact ca un leu care e gata sa-si manance prada . Intai se joaca cu ea , apoi o termina . Exact asta am sa fac si eu , o sa-l fac sa simta durerea e care mi-a provocato si el mie .
- Mana Destinului ! spun eu in timp ce Gaara-sensei aproba din cap multumit
Aceasta tehnica este foarte puternica , am invatato de la Gaara-sensei si este o tehnca , bineinteles de nisip . Mana a inceput sa-l atace pe Oshiro .
Nu am inteles niciodata de ce ii se spune " Mana Destinului " acestei tehnici , dar sunt sigura ca voi afla candva . Sunt tare curioasa sa aflu de ce se numeste asa .
Si se pare ca mana terminase asa ca am dezactivat tehnica . Am inceput sa alerg in jurul lui foarte repede .
- Trandafiri Mortii !
In secunda urmatoare in jurul lui au aparut trandafiri negri . Cu o simpla miscare din mana a fost acoperit de ei . Am strans pumnul in timp ce firicele de sange isi faceau loc printre petalele trandafirilor , apoi am dezactivat tehnica . M-am apropiat de el si lam lovit in stomac apoi ..
- Inchisoarea Trandafirilor ! tip eu
- Nu Sakura ! Striga Itachi-sensei
Dar degeaba , deja am fost inconjurati de lumina mov . Deja eram in inchisoare . Stiu ca voi avea de suferit , insa cu asta sigur il voi termina . Am decis sa intru putin in mintea lui . De ce sa pierd o asemenea ocazie ? Trebuie sa stiut totul despre el , insa nici macar eu nu stiu de ce vreau asta .
- Sharingan !
Imediat dupa asta amintirile trecutului sau mi-au navalit in minte . Nu puteam sa cred ce vad , o conversatie intre Oshiro si D-d-anzo ? Dar cum se poate ? O nu , asta nu e de bine , trebuie neaparat sa-i anunt pe ceilalti , neaparat !
Am dezactivat Sharinganul si am inchis ochii incercand sa suport durerea . Inchisoarea deja incepuse sa-si faca treaba . Cand am fost sigura ca Oshiro este deja terminat am dezactivat inchisoarea cazand la pamant .
- Si castigatoarea este Sakura Haruno ! Spune observatorul meciului
Toata lumea s-a ridicat in picioare si au inceput sa aplaude si sa tipe de fericire . Am observat ca sensei mei erau multumiti . Pai cum sa nu observ ? La ce zambete aveau pe fata orice prost si-ar fi dat seama . Gandul asta ma amuza .
Am urcat sus in arena fiind asaltata de laude peste laude si felicitari peste felicitari . Deja ma saturasem , numai suportam sa aud " Felicitari , felicitari , bravo esti cea mai tare " chiar numai suportam . Ma durea capul ingrozitor .
Dupa mine au urmat si ceilalti care spre surprinderea mea au castigat cu toti . Eram asa de fericita fiindca satul nostru castigase , eram cu siguranta cei mai buni !
Aolo , am uitat .. nu se poate , trebuie sa vorbesc cu ei despre acea conversatie cat mai repede .
- Tsunade-sama , trebuie sa va zic ceva ..spun eu uitanduma in alta parte numai in ochii ei nu .
Ea aproba dupa care disparem toti intr-un nor de fum aparand la ea in birou . Cum se poate sa fi uitat ? Daca e prea tarziu ? Doamne cat de idioata pot fi uneori , cum am putut sa uit asa ceva ? E foarte important .
- Vorbeste..imi ordona Tsunade-sama
- Ei bine stiti ca am facut inchisoarea pe Oshiro , nu ? Pai m-am gandit sa intru putin in mintea lui , nu puteam sa pierd o asemenea ocazie , poate avea informati valoroase . Si ce credeti ? Chiar avea , am descoperit o conversatie intre el si Danzo , se pare ca vrea sa ma omoare pe mine iar pe dumneavoastra Lady Tsunade sa va ia titlul de Hokage , apoi sa-l declare pe Sasuke ninja exilat si sa-l omoare . spun eu nervoasa
- Ce ? Dar cum e posibil ?
- Naruto taci ..vom ve..incerca Tsunade-sama sa spuna insa numai apuca fiindca blondul io taie repede
- Niciun taci Naruto , eu numai tac deloc . Nu voi permite ca Sakura sa fie omorata , clar ? Numai vreau sa pierd pe cineva drag , clar Bunica Tsunade ? spune acesta dand cu pumnul in birou facando pe aceasta sa treara . Nu-l voi lasa sa scape , nu dupa ce mi-a omorat familia . continua el hotarat .
- Stai asa , cum adica ti-a omorat familia ? intreaba Sasuke socat
Tsunade-sama ne spune la toti trei ca ar trebui sa mergem sa discutam . Si asa am plecat toti trei spre casa lui Sasuke , bineinteles ca nu putea sa lipseasca echipa lui , casa numai zic de doamna Fat . Aolo trebuie sa ne urmareasca peste tot ? Se tine dupa noi ca uns cia , nu o mai suport .
In fine , am ajuns la brunet si am inceput sa povestim .
- Se pare ca familiile noastre au fost omorate in acelasi timp , spun eu socata .
- Asa se pare ..continua Naruto
- Nu-mi vine sa cred , spune Sasuke ridicanduse
- E hai iubitule numai fi supa..insa Karin numai poate continua fiindca Sasuke o saruta .
Am ramas masca , adica noi am venit aici sa vorbim despre Danzo sau sa ii vedem pe doi idioti cum se saruta ? Eram verde de furie si fara sa-mi dau seama am inceput sa tremur . Insa m-am calmat cand mi-am dat seama ca ceva e ineregula si cand Sasuke ia dat drumul lui Karin si mi-a facut cu ochiul .
Am iesit afara urmata de ceilalti si m-am strambat uitanduma spre pamant .
- Pumnul Ciresului Inflorit . ! tip dupa care lovesc cu putere pamantul
Nu se intamplase nimic , deocamdata . Karin incepu sa rada si sa-mi spuan ca sunt buna de nimic . Ha , ea vorbeste ? Ea nu poate detecta decat o amarata de chakra .
In secunda urmatoare pamantul s-a crapat iar eu am scos de acolo micul individ . Am inceput sa rad inca tinandul de guler pe spion si uitanduma la Sasuke . Se pare ca era bineinteles de la Anbu , asa ca trebuie sa-l eliminam . Nu poate sa-i spuna lui Danzo ceea ce am vorbit . Ii dau una si-l arunc in copac apoi cu o viteza uimitoare ajung in fata lui si strig .
- Inchisoarea Trandafirilor !
- Vai , esti varza ! spune Karin razand cu pofta
- Tu vorbesti Karin ? Vezi de tine , tu poti decat sa detectezi o amarata de chakra , dar nici pe aia . Daca ai fi fost atat de buna de ce nu lai detectat pe el ? spun uitanduma nervoasa la ea si aratand spre cel de la Anbu
- A pai eu .defap..incerca ea sa se scuze
- Ne , ne , ne .. nuami conteaza , lasa . Doar tineti gura ..spun eu hotarata ..
Acum trebuia sa vedem cum scapam de el , nu aveam nicio idee . Daca foloseam inchisoarea pentru al omora riscam si eu sa mor , fiindca am folosito de prea multe ori si nici macar nu mi-am vindecat ranile de la examen .
Gata..asta a fost tot , iertati-mi greselile de tastare
Stiu ca am multe
Dar am scris in graba
Fiindca vam zis ce am facut
Ca idioata mai sunt
Insa am promis next-ul in seara asta
Stiu ca e tarziu
Dar uitatil
Sper ca va placut
Noapte buna eu merg la somn
Am o durere de cap ingrozitoare ca sa numai zic ca ma dor rau de tot degetele
Si maine tre sa ma trezesc de dimineata..
Noapte buna , vise placute , somnic dulce..purici sa va sarute ..si sper din suflet sa va placa !
Mrr
Ah si da ..cica la mine " Supa " =)) Atunci cand a zis Karin ..hahahaha.=))
Rad ca nebuna la ora asta..of of..
Deci..pa-pa..
Va pupacesc dulce
Inca odata
Mrrr
Mai si dansez la ora asta =)))