|
|
Autor | Mesaj |
---|
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Amandoi pe acelasi drum Vin 15 Apr 2011, 16:18 | |
| Asa sakura fi rea arrrr !! Ca de obicei mai lasat fara cuvinte!! Astept next-ul bubulina gospodina varianta noua agricultoarea :)) Sti ca te iubesc nu ? |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Amandoi pe acelasi drum Vin 15 Apr 2011, 22:14 | |
| atat de putin? mai vreau, nu mi-a ajuns, e mult prea interesant pe mine ma omoara ficul tau, pe bune, e superb astept nextul, care sper sa-l pui cat de repede posibil, si care sper sa fie mai lung |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Amandoi pe acelasi drum Vin 15 Apr 2011, 22:56 | |
| Bubu scumpa mea e super ficul si capitolul de asemenea dar ecam scurt deci nextu mai lung |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Amandoi pe acelasi drum Sam 16 Apr 2011, 11:48 | |
| |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Amandoi pe acelasi drum Mar 19 Apr 2011, 00:31 | |
| |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Amandoi pe acelasi drum Dum 24 Apr 2011, 22:14 | |
| Aolo chiar e mic! Daca nu pui urmatorul capitol mai mare,si rapid..vin eu la tine:)) Hai Bulinel:X:X Hai hai!! |
|
| |
pisicuta.lady Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : la capatul infernului Nr. mesaje : 27 Puncte : 39 Reputatie : 3 Hobby-uri : plimbari Stare de spirit : smile and cool
| Subiect: Re: Amandoi pe acelasi drum Lun 06 Iun 2011, 20:16 | |
| salut imi place noua atitudine a sakurei e super deabi astept next |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Amandoi pe acelasi drum Mier 08 Iun 2011, 00:28 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Amandoi pe acelasi drum | |
| |
|
| |
|