Capitolul 14
Stau inchisa in camera de 5 ore, nu cred ca voi mai avea curajul sa ies de aici.Afara ploua cu galeata.Stiam ca aici imi este sfarsitul. Tabloul de pe perete care m-ai demult il vedeam fericit acum este manjit cu sange.Peretele incepe sa crape la fel ca inima mea.Durerea devine din ce in ce mai mare , iar respiratia incepe sa se piara in lacrimile mele foarte reci.Camera devine din ce in ce mai intunecata iar usa pare a fi mai departe decat Soarele.Poate ca viata mea se va sfarsi aici. Un eveniment tragic s-a intamplat astazi.
MI-AM RUPT O UNGHIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dupa ce am reusit sa ies din depresie , m-am dus la Sasuke care bineinteles era la WC dupa ce i-am pus laxativ in suc.
-Sasuke , mi s-a rupt o unghie, trebuie neaparat sa-mi fac progamare la salon
-Nu iti dau voie. Tu iti dai seama ca n-ai nici un ban de buzunar?
-Sasuke , oricum trebuie sa merg in oras.
-Pentru ce? Tocmai ai descoperit ca o pasare si-a facut treburile in capul tau?
-Nu , dar Temari a fost rapita.
-De cine?
-Cred ca Jackie-chan a venit sa se razbuna pentru ca data trecuta l-am batut mar.
-Si?
-Este in pericol intelegi. Trebuie sa vii cu mine.Daca vrei ti-o dau la telefon.
Imi scot telefonul din buzunarul meu sofisticat.Apas pe tasta 2 care corespunde cu Temari si incepe sa sune. Dar se surprinderea mea o voce de barbat se aude:
-Daca nu platiti 1000$ ,omor fata!
-Jackie-chan tu esti?
-Iti bagi joc de mine? Eu sunt un infractor , intelegi?
-Brad Pit?
-Inca o prostie si o omor. Tin un cutit in mana.
-Da sa stii ca Temari nu se vinde pe bucati , ori cumperi tot ori nimic!
-Nu intelegi , am un cutit in mana. Veniti acum sau o omor.
-Cu ce?
-Tocmai ti-am spus ca am un cutit in mana!
-Aaaa , asteapta putin ca mi se arde friptura.Sasuke te rog preia tu telefonul.
-Da buna ziua , Ma numesc Sasuke ce doriti?
-O omor, o omor.
-Pe cine? Nu-mi spune ca ai luat-o pe strabunica
-Pe Temari , daca nu dati banii o omor. O las sa va zica niste cuvinte de good-bye.
-Va rog salvati-ma ! Are un cutit si un ulei Bunica in mana! Vrea sa ma faca friptura.
-Da spune-i ca facem noi acum friptura .Carnea curcanului e mai buna decat a ta.
Ma intorc rapid pentru ca-mi dau seama ca Sasuke incearca sa invite lumea la masa si nu vreau asta.
-Da , m-am intors , din cazuta ta mi s-a ars friptura! Deci nu mai veniti la masa.
-Hai ma veniti o data cu banii ,ca mi se termina minutele pe cartela.
-Da ce tu vorbesti de pe cartela?
-Hai mai , ce ai? Prietena ta e pe cale sa moara si tu pui intrebari ciudate.
-Nu da ma gandeam ca o aparut o oferta noua , cica daca iti iei un abonament iti da cadou un telefon.
-Da??? Unde ?
-Glumeam.
-Va dau 3 ore. Daca nu ajunge-ti in 3 ore o omor.
-Bine da imi dai adresa ta? Ca sa-mi setez GPS-ul?
-Da scrie , Strada Cartelelor , nr 42 nr 12.
-Da , sa pregati-ti un pahar de suc.
Inchid telefonul si imi trag respiratia, am scapat de data aceasta fara sa vina lumea sa-mi manance friptura.
-Tu ai GPS? intreaba Sasuke mirat.
-Da ? Unde e?
-Uite chiar aici in fata mea!
Ne urcam in trabantul nostru modern si incepem sa ne indreptam spre Strada Cartelelor.Totusi inainte sa ajungem acolo m-am hotarat sa cumpar niste laxative ca sa ne invingem dusmanul.Bine inteles inainte sa intram in sala mi-am pregatit un discurs. Cand sa deschid usa am sarit rapid si am inceput sa urlu.
-Infractorule , Eu sunt Harry Poter, daca nu te predai o sa iti ung patul cu pasta de dinti , o sa-ti agat pijamaua intr-un stalp electric , o sa te fac sa mananci viermi si o sa-mi folosesc bagheta ca sa te trimit la inchisoare?
-Ma scuzati , ce doriti?
-Opa, am gresit usa.
Ies rusinata , in timp ce toti se uita la mine. Si ma duc la usa corecta de data aceasta fara discurs.
-Pregati-ti Cola!
Cand am intrat in camera l-am vazut pe Mos Craciun si pe Temari stand la cafea.
-Temari, parca te omora? Ce faci aici?
-Aaaaa , Sakura am uitat sa-ti spun ,dar am descoperit ca daca are cafea e infonesiv.
-Si abea acum spui? Stii ca eu incercam sa te salvez de o viata?
-Cum de o viata? Ca au trecut doar 3 ore?
-Da , dar trei ore cu o unghie rupta inseamna o viata.
-Aaaa , am uitat
-Bine oricum sa facem treburi mai importante.Daca nu mi-o dai Temari iti tai abonamentul la ziar.
-Nu ma afecteaza.
-Daca nu mi-o dai pe Temari, iti fac datorii in banca.
-Nu ma afecteaza.
-Daca nu mi-o dai pe Temari , iti iau casa.
-Nu ma afecteaza.
-Daca nu mi-o dai pe Temari , iti iau terenurile.
-Nu ma afecteaza.
-Daca nu mi-o dai pe Temari , iti iau sosetele pe care le-ai primit de la Mos-Craciun!
-Nuuuuuu, te rog! Ti-o dau , daca vrei iti dau si casa dar nu SOSETELELE.Te rog
-Bine . S-a rezolvat. Happy Ending.
M-am intors ca sa iesim din casa pentru ca am castigat lupta , dar inainte sa deschid usa am simtit o bubuitura apoi o durere in spate. Tocmai m-a impuscat.
-Sakura , Sakura esti bine? striga Sasuke disperat.
Respiratia imi devenea tot mai grea iar vederea imi disparuse. Cred ca acesta este sfarsitul.
Sayonara!
___________________Sfarsit__________________
Acesta este sfarsitul sezonului 1
Nu pot sa cred ca am ajuns pana aici,party
Dar nu as fi reusit fara voi,va multumesc
Apropo,mda,stiu ca am cam inebunit cu sfarsitul lumi,dar bunica mea e genul de om care daca aude ceva crede ca e si realitate,iar eu cum am fost crescuta 10 ani de ea ca parinti mei aveau ,,treaba,, e normala sa gandesc ca ea pentru.....
Hey,hey pauza,de cand am ajuns sa vorbim de la sfarsitul lumi despre viata mea personala
Ok,sa trecem mai departe,vreau sa mai spun ca acest capitol va este dedicat tuturor persoanelor care au fost cu mine pe parcursul ficului:
-Choco :)-Iti multumesc foarte mult pentru incurajarile date si promit ca in sezonul urmator va fi si o scena mai sangeroasa cadou pentru tine de Craciun,cu intarziere
,dar va fi acolo dedicata pt tine,renuntand la gluma,chiar iti multumesc
-Smile for You-Si tie iti multumesc foarte mult pentru critici si sfaturi,si scuze ca nu le-am ascultat
Dar promit ca in sezonul urmator vei fi mandra de mine,sau macar sper
din nou mersi
-crisalex , Ana_Maria_Girl, GuritzaTah,sakura27anna,frumusikgirl--Va multumesc ca ati fost alaturi de mine la fiecare capitol si ma-ti incurajat sa merg mai departe,sunteti niste persoane minunate,va multumesc din nou
-Juli35-
-Kumiko-
-~ Aqua ~-
-Aneta Blanche-
-Lollipop :3-
=Cum v-as putea uita pe voi 5,persoanele cu care am simtit ca imi pot lasa libere aberatiile mele,care mai mereu statea inchise de frica sa nu spuna ceva gresit,bine nu vreu acum sa incep sa dau apa la soareci
,va multumesc ca ati fost mereu acolo,fie mai dandumi cate un branci inainte,fie uneori inpinganduma de tot,fara voi nu stiu daca as fi reusit sa termin aces fic,va multumesc!
-Kiky,Reina >:),Lory*Ely,KitKat,Renésmee,
Sayuri-Senju
,:sakku:,XPuppet-Chiar daca nu ati fost alaturi de mine la fiecrae capitol,comentariul vost,ru,la un anumit moment,m-a ajutat sa merg mai departe,si pentru asta vreau sa va multumesc
In concluzie vreau sa va multumesc tutror,sunteti niste persoane minunate
Ne vedem in sezonul 2 care se va numi ,,Privind lumea cu alti ochii'' care va incepe la vara,sau poate in martie
Nu m-am hotarat inca
Atat am avut de spus,Kadorin terminat
PS:Daca va intereseaza am inceput un nou fic, ,,Cred ca glumesti'',sper sa va placa!