Capitolul 9
De astazi eu voi fi bucatarul.Voi pregati toate specialitatile pe care le stiu(ou fiert si ceai).Sper ca Sasuke sa fie multumit de mancarea pe care o voi face.Intre timp ma gandeam sa imi fac parul roz.Pentru ziua de maine mi-am facut programare la coafor.
Pana atunci ma gandeam sa il sun pe tata,sa ii multumesc ca ma dus la spital si ca a calcat un porumbel pe care nu ma lasat sa il imormantez.Poate ca porumbelul avea si testament.Orcum vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a facut asa frumoasa,orce oglinda se bucura cand o cumpar.
-Alo,tata?Ce mai faci dragule?Nu imi trimiti si mie vreo 1000 $?
-Doar pentru asta m-ai sunat?
-Da normal.Aveai inpresia ca o sa te sun sa te intreb ce faci?Am multe lucruri de facut,tocmai am devenit bucatar sef.
-Draga dar tu abia ai invatat sa mananci,acum devi bucatar?
-Tata doar pentru ca nu am terminat liceul,nu inseamna ca nu sunt buna de maritat.
-Pftim?Ce ti-a facut Sasuke?Sa nu imi spui ca....
-Tata stai linistit,nu te-as anunta.
-Draga dar pentru ce iti trebuie 1000 $?
-Pai trebuie sa renovez pe aici.O piscina,un ponei roz si o plita electrica.
-Vai draga,dar sti ca eu cu mama ta nu prea ne descurcam cu bani.
-Bine tata,atunci nu mai am nevoie de tine,ori va faceti banca,ori va parasesc.Pa!
Deci e incredibil.Nu imi vine sa cred ca nu au sa imi dea 1000 $,de zici ca le-am cerut o multime de bani.Oricum trebuie sa ma apuc de gatit asa ca:
-Sasuke imi cumperi niste carti cu retete?
-Tu ar fi mai bine sa te antrenezi.Lasa retetele,vrei sa ne otravesti?
-Pai singura mea arma e sarutul morti,vrei sa il incerci?
-Nu mersi,arma ,ea e pumnul meu.Vrei sa il incerci?
-Da,pare interesant.
-OMG!Tu chiar esti nebuna.
Sasuke continua sa spuna cuvantul ,,nebuna,,.Dar de data asta ma uit la el cu privirea de,,You"ll never eat your favorite food again,,Dar deja pare ca a acceptat ideea,avand in vedere ca eu sunt bucatarul sef.
-Sti Sasuke ,mi se pare ca esti gras ca un porcusor.Ar trebui sa te pun la dieta.
-Sunt cu mult mai slab decat tine.Poate te vezi accidental pe tine in oglinda.
Inca nu-i spun ca-mi fac parul roz.Vreau sa-l socez.Asa ca ii spun doar:
-Maine am o treaba in oras, ma poti duce cu masina?
-Ce treaba?
-E problema mea.
-Orice problema de a ta e si a mea.
-Bine , fie . Vreau sa merg la coafor.
-Soldatii nu fac asta.
-Si ce-i? Sa stii ca regulile sunt facute sa fie incalcate.Deci trebuie sa ma duci , esti obligat.
-De ce?
-Daca nu ma duci iti pun detergent in supa , ca sa ti se faca dintii mai albi.
-Bine fie te duc , dar costa 5 $. Apropo maine seara va fi un carnaval.
-Perfect. Foarte perfect. Abea astept.
In timp ce ma indrept spre usa , revad imaginea masinii aceleia (care nu-mi place , e prea ieftina). Dar e imposibil sa fiu eu cea plina de sange pentru ca cea din imagine avea paru scurt si eu n-am avut paru scurt pana acum.
-Sasuke,am devenit medium.
-Cum ti-ai dat seama?
-Cred ca cineva a murit intr-un accident de masina.Era o masina rosie.Ce tampita fara stil.
-Ai vazut tu asta?
-Da,ieri am avut imaginea prima data,si fata aia a avut parul scurt,perse in nas si era plina de sange.Si era inbracata ca un viezure,urat de tot.Nu stiu cum o fata ar putea fi atat de lipsita de gust.
-Hmmm,si ai mai vazut si altceva?
-Da,acum cateva secunde,am vazut aceiasi fata certanduse cu cineva,dar n-am vazut cu cine.
Sasuke devine speriat,cred ca si-a dat seama ca in campusul asta chiar exista o fantoma.
-Deci Sasuke acum ma crezi ca exista o fantoma aici?Adica e clar,de ce altceva asa avea aceste imagini?De vreo 2 ani am inpresia ca vad tot felul de imagini.Cred ca tipa asta ma va urmari toata viata.
-Da sunt sigur ca o sa-mi pierd minitile in felul acesta.Niciodata sa nu te mai gandesti la acele viziuni.
-Dar de ce? Poate devin celebra. Iti este frica?
-Imi este frica de ce ti se va intampla tie.
De ce am impresia ca vorbim despre doua lucruri diferite.
-Stii , cand eram amanta lui Scooby-doo eu rezolvam toate misterele , dar nu m-au pus in serial pentru ca le era frica ca lumea o sa fie prea inebunita dupa mine.Asta s-a intamplat in 2004.
-Am inteles. Oricum ce ar fi sa te duci la antrenamente.
-Pai ma duc acum .
___________________________A doua zi________________________________
-Sasuke, iti place de mine cu parul roz?
-WTF? Ce ai facut? E vopsea permanenta?
-Da bineinteles. Asa-i ca arat interesant.
-Da .....foarte.Ca si mine cu parul verde.
-Ai arata interesant. Oricum am mai avut inca o viziune.
-OMG , din nou?Si cu ce era?
-Mi-am dat seama ca tipa aia seamana cu mine , adica are fata ca mine , sper ca nu vrea sa ma posede.
-Si ce facea? spune Sasuke parca speriat.
-Facea spanac.Si injura
- Oh, stii poate ar fi bine sa sti adevarul.
-Ce ? Nu-mi spune , tu ai omorat-o?Vai de mine ! Pastreaza distanta!
-Nu nu Doamne, alt tip de adevar.
-Hai lasa-ma , nu te mai prefa , stiu demult ca tu te deghiezi in Mosu.Apropo in ce te deghizezi in seara asta?
-In Julietta , zice brunetul . Tu?
-Eu ma voi deghiza in Romeo , zic eu pe un ton dragut.
-De ce? Adica de ce ma copiezi?
-Nu te copiez . Bine atunci eu ma deghizez in Jerry.Uite teapa!
-Copila mica , tu nu ai auzit ca Jerry e mancat ?
-Asta e in varianta ta , in varianta mea Jerry castiga.
Ma intreb de ce Sasuke incearca sa-mi opreasca viziunile. Adica sunt atat de interesante.
- Stii Sasuke, incepi sa semeni cu o varza.
-Cum adica?
-Te faci din ce in ce mai dolofan.
-HEI! Vrei sa vezi puterea pumnului meu?
-Nu mersi. Va fi ca o intepatura de tantar. Acum vreau sa ma duc sa ma schimb pentru spectacol.
Sasuke s-a deghizat intr-un samurai. Si cica e ,, ultimul samurai''. Bine inteles ca eu m-am deghizat intr-o printesa.Cand am intrat pe usa Sasuke a ramas socat bine-inteles ca primul lucru pe care i l-am spus a fost:
-Ma vrei acum asa-i?
-----------------------------Urmatoarea zi-------------------------------
De astazi ma apuc sa invat koreana, in ciuda faptului ca sunt japoneza , koreencele mi s-au parut tot timpul mai SEXY. Asa ca de maine sunt koreeana.Ati inteles?
Singurul lucru pe care nu-l inteleg e de ce koreeni nu vorbesc japoneza? Si pentru ca am ajuns la marimea,, S'' trebuie sa spun ,, I hate chocolate''. De ce a trebuit sa mananc ciocolata toata viata mea? Adica probabil nimeni nu m-ar alege pentru ca sunt prea grasa. Port ,,S''. E caz de sinucidere fetelor.
-Sa stii ca te-ai mai ingrasat, spune un coleg.
-Destul de mult , spune alta colega.
-Stiti voi doi ati fost mereu foarte grasi deci nu pot sa-mi dau seama daca va-ti ingrasat sau nu.
-Am auzit ca Sasuke ne va comanda la toti pizza.
-CHIAR? CAND? UNDE? spun eu.
-Parca ziceai ca vrei sa slabesti.
-A da! Trebuie sa-mi amintesc tot timpul ,, I hate chocolate''.Da oricum mie nu-mi place pizza. Decat am scapat o felie in veceu , si de pofta am scos-o , o cam urasc.
-EEEEE, scarbos.
-Da stiu , deci nu absolut NU voi manca pizza.
-Si de ce ti-ai facut parul roz?
-Pai ma gandeam sa seman cu Lady Gaga. Siti voi tipa aia care isi schimba stilul in fiecare an. In plus de asta vroiam sa seman cu o koreana. De acum incolo m-as bucura daca ma-ti considera koreanca.
-Dar nu semeni.
-BAKAAAAAAAAAAAAAAAA(*note* un cuvant foarte folosit in limba in japoneza inseamand ,,prostilor'', dar are un inteles putin mai dragut*note*). Eu seman cu Lee Hyori . Nu vedeti ce (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) appeal am?
-Da mai ales in hainele astea.
-Eu cand m-am nascut , eram atat de sexy, incat la doctor i-a dat sangele pe nas. Stia de cand m-am nascut ca o sa o intrec pe Shakira.My hips don't lie baby.
-Stii ca Sasuke este logodit?
-WHAT THE FUCK???????????
-Da am auzit ca de aceea a lipsit in ultimele luni , pentru ca a cerut-o pe iubita lui in casatorie.
-WTF again ! DUDE, e foarte tanar. Nu-mi spune , e insarcinat?
-Cum sa fie insarcinat?
-Opa , am uitat ca nu baietii raman insarcinati. In fine copila aia proasta e insarcinata?
-Te spunem lui Sasuke. Sau stai putin , de ce ti-ar pasa. Mai ai atat de putin pana cand poti pleca. De ce ti-ar pasa de viata personala a lui Sasuke.
Ah , ce sa le zic , ce sa le zic.......
-Pai , este seful meu, si eu trebuie sa-mi protejez seful. Nu ati vazut ca si spirudusii il protejeaza pe Mosu. In plus de asta am respect nemarginit fata de el. E ca si cand mi-ar fi frate, tata, bunic , strabunic, stra-strabunic, fiu , nepot , sot , amant ,dusman, jucarie, stra-nepot ,avocat,doctor, client, profesor,caine in aceelasi timp.Si nu vreau sa se casatoreascaa cu persoana gresita.
-Am inteles , draga. Il iubesti.
-Da ca pe un tata, mi-ar fi placut sa-mi fie el nas la botez.S-ar fi indragostit de mine din prima.
-Deci il iubesti , draga. De ce nu incerci sa-i cuceresti inima?
-Stimati colegi, eu umblu cu oameni de inalta calitate , vreti sa va fac o lista cu fostii mei iubiti?
-Ia spune-ne.
-Primul meu iubit a fost guioner , eu eram in clasa a -III-a si el tot se dadea la mine. Asa ca i-am cerut numarul de telefon , si l-am bagat in buzunar.Dar relatia noastra s-a terminat din cauza ca tata a gasit numarul si a crezut ca e amantul lui mama . SI asa tata cu mama au divortat prima data. Dupa aceia s-au recasatorit , dupa ce au aflat ca defapt era iubitul meu.
-Aaa , interesant. Si cum era sa fii cu un guioner?
-Pai tot timpul imi oferea in loc de flori, coji de banana.Oricum al doilea meu iubit a fost veterinar. Imi bateam pisica mar numa ca sa am motiv sa ma duc la el.Si intr-o zi i-am marturisit ca il plac.Dar s-a intamplat ceva foarte grav.
-Ce? ce? intreaba colegii mei nerebdatori.
-El era casatorit cu un caine maidanez castrat.Asa ca mi-am castrat si eu pisica.
-Dupa aceia am avut un prieten doctor.Era doctor chirurg. Si culmea era doctorul lui mama. Dar m-am suparat foarte rau cand l-am gasit pe mama in pat cu el. I-am zis de fata cu mama , ca sunt insarcinata cu el , in ciuda faptului ca nu facusem niciodata actul respectiv.
-Apoi intr-un an cand aveam 14 ani , Mos Craciun a venit la mine acasa ca sa imi aduca cadouri.Si tot flirta cu mine. Asa ca m-am hotarat sa-l sarut. Dar dupa aceia cand m-am uitat la TV l-am vazut cu o alta fata.Si mam gandit ,,ce bou,,Apoi am fost amanta lui Scooby-do. Adica doctoru a divortat de caine si eu m-am pus cu el. Cainele respectiv era Scooby-doo. Doctorul a divortat de el din cauza mea. Si dupa asta am inceput sa urmaresc cum mama si tata se inseala unu pe altu.
-Wow , Saku, da ai avut ceva relatii nu gluma.
-Da.Chiar ca. Toate au fost de succes.
-Stiati ca Sasuke e bun la pat?
-Ce inseamna bun la pat? aaaa cred ca stiu. Da am vazut si eu niste designuri de paturi pe care le-a facut el. Intradevar se pricepe la facut paturi.
-Nu , Sakura , adica se pricepe la facut copii?
-Adica face copii din plastelina? Ce dragut ! Ar trebui as lucreze pentru Mos-Craciun.
Dar Sasuke intra in camera , cu un zambet fals.
-Cred ca stiti deja de ce v-am cumparat pizza. Pentru ca ma logodesc cu Lee Hyori
-WTF????? Cum PAPUCU meu ai cunoscut-o pe Lee Hyori(*Note*una dintre cele mai cunoscute cantarete ale Koreei De Sud, considerata cea mai sexy cantareata din Korea*note*).
-Pai , cand era mica obisnuia sa locuiasca in Japonia si am fost in aceeiasi clasa.
-OMG , nu se poate. Si vei pleca in Korea. De ce m-ai inselat?
-Dar eu n-am fost niciodata cu tine. N-as putea fi niciodata cu tine , nu esti genul meu. Pur si simplu intelege.
E prima data in viata mea cand simt aceasta tristete intensa. Prefer sa o iau la sanatoasa plangand , nu stiu de ce.Inima ma doare din ce in ce mai tare, si incetu cu incetu fata care ma tot bantuie incepe sa intre in mine. Incep sa vad imagini cu parintii mei si mine . Eu eram foarte naspa.Dupa aceia am vazut accidentul , a fost ingrozitor. Accidentul a fost in 2008 au trecut 3 ani de atunci. Mi-am pierdut memoria. Acum imi amintesc totul.Pacat ca Mos-craciun n-a fost iubitul meu. Dar inainte sa pot sa-mi termin viziunile lesin.
-Sakura , Sakura esti bine?? un tip cu freza ciudata sta aplecat uitandu-se la mine.
-Cine esti? intreb eu nedumirita.
-Sunt Sasuke , nu fa pe proasta.
-Sa... cum?
-In ce an suntem acum?
-2008.
Buna seara internatiune
So,insfarsit mi-a venit si mie inspiratia pt acest capitol,consideratil un cadou de Mos Nicolae
Tin sa anunt ca din acest sezon vor mai fi doar 5 sau 4 capitole
Cam atat,Kado terminat
PS:Lee Hyori iti sugerez sa nu citesti urmatoarele capitole
PSS:In primul capitol am spus ca Saku are parul negru