Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Dulce tortură. - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Dulce tortură. - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Dulce tortură.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

Dulce tortură. - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Dulce tortură.   Dulce tortură. - Pagina 3 I_icon19Lun 11 Mar 2013, 21:35

Vai Doamne cât de drăguț, superb, doar când îmi imaginez îmi vine să țip de bucurie. Îmi plac foarte mult momentele acestea și chiar ești una printre puținele persoane care scriu așa, dintre care citesc eu chiar unica și mă bucur că exiști. Aștept cu nerăbdare ce vei mai scrie, pupici kiss
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: Dulce tortură.   Dulce tortură. - Pagina 3 I_icon19Vin 15 Mar 2013, 16:53

Owwwww, cat de dulce. :xxx mi-a fost dor de toate super dulcegariile astea. De abia astept sa mai scrii si te rog sa ma anunti in continuare. Spor la scris, pisic. :*
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Dulce tortură. - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Dulce tortură.   Dulce tortură. - Pagina 3 I_icon19Vin 12 Apr 2013, 20:33

Simplitate

Afara era innorat si rece, vantul sufla cu putere, si din cand in cand mai cadeau cativa stropi de ploaie rataciti in atmosfera.
Stateam in camera mea, intinsa pe pat, cu ochii atintiti in tavan si ascultam muzica. Mancam niste capsuni si in acelasi timp rasfoiam niste reviste de moda. Teoretic, primavara trebuia sa inceapa cam de o luna, insa vremea nu prea era de acord. Totusi, nu strica niciodata sa fii informata despre tendintele noului sezon.

Dupa cateva minute in care m-am gandit daca sa merg sau nu la o sesiune de cumparaturi saptamana aceasta, am fost intrerupta de soneria telefonului, care rasuna puternic in camera. Raspund entuziasmata, si inainte sa apuc sa spun ceva, aud:

- Ce face fetita mea micuta?

Am zambit si am scos un sunet ciudat, care trebuia sa fie mai mult un suras, dar a iesit ca un oftat.

- Bine... am spus mai sec decat voiam, caci nu ma complicam sa-i explic ce aveam in minte. Iau o capsuna pe care o mestec cu pofta si dau la o parte teancul de reviste de langa mine.

- Voiam sa te intreb daca vrei sa inchiriez un film, sa ne uitam in seara asta... Am chef.

Am mai luat o capsuna, in timp ce ma gandeam la vreo comedie. Sau poate un horror? Mm. Eram in dilema.

- Da. Ia ce vrei tu. Eu am ales filmul data trecuta... am spus pe un ton neutru. Si a fost un dezastru, am completat razand. Inainte sa spuna ceva, interfonul incepe sa sune.

- A venit cineva, ne vedem diseara. Sa ai grija de tine. Apoi i-am inchis si am raspuns la interfon. Credeam ca va veni vreo prietena de-a mea in vizita, sau macar o cunostinta.. Eram plictisita, si aveam chef de o discutie, dar era doar postasul... Ma duc dezamagita inapoi in camera si continui sa-mi mananc capsunile. Se aude din nou telefonul:

- Da? am raspuns curioasa.

- Am uitat sa iti spun ceva... a zis pe un ton jos si bland, aproape soptit.

- Spune.

- Te iubesc.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Dulce tortură. - Pagina 3 Asss10Dulce tortură. - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Dulce tortură.   Dulce tortură. - Pagina 3 I_icon19Vin 12 Apr 2013, 20:54

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] rolling on the floor Asta a fost intr-adevar ceva. rolling on the floor Bineinteles, deja m-am obisnuit cu astfel de lucrari, dar parca acum a fost ceva diferit. Nu stiu daca e doar impresia mea, insa de data asta nu a mai fost atat de dulce, a fost in limita dulcegariilor impuse, dar nu ai mai trecut peste, nu ne-ai mai oferit o imagine din aceea la care m-as topi. Poate am simtit asta din cauza ca acum personajele nu s-au intalnit sau poate a fost ceva de la tine, ai simtit ceva diferit cat ai scris asta, nu stiu. Mie insa mi-a placut. Sper sa ne mai aduci curand. a hug
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Dulce tortură.   Dulce tortură. - Pagina 3 I_icon19Vin 12 Apr 2013, 23:00

Buna, Milshake happy . Ti-am citit micile '' capodopere'' si pot spune ca m-am indragostit de cele doua personaje. Sunt atat de dulci si adorabili, incat dupa ce citeam fiecare rand cred ca nu ma puteam abtine sa nu zic : '' aww ce scumpi pot fi '' . Doamne ce mi-as dorii ca si baietii sa fie la fel cum e el ;;) , dar nu se prea intampla si mai ales sa-ti spuna tot timpul '' Te iubesc'' . Acest ultimu capitol, vorba lui Choco, a fost putin mai rece, poate pentru ca nu s-au inatlnit, iar ea era plictisita, dar mi-a placut momentul in care el a sunat-o din nou sa-i spuna '' Te iubesc'' , asta m-a lasat fara cuvinte si pot spune ca in unele capitole dupa momentele lor dulci parca aveam niste fluturasi in stomac. Ehh, cam atat am avut de spus, sper sa ma anunti si pe mine cand mai postezi happy2
Te pupaceste Lola kiss
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Dulce tortură. - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Dulce tortură.   Dulce tortură. - Pagina 3 I_icon19Vin 17 Mai 2013, 21:38

Sfârşit

Te-a iubit...
Şi nu pentru ceea ce pretindeai, în faţa tuturor, că eşti. Nicidecum.
Te-a iubit pentru momentele, acele puţine momente, în care erai sincer cu ea.
Te-a iubit pentru că îi zâmbeai fără motiv şi o tratai special... Mai special decât pe alte fete.
Te-a iubit pentru că o luai în braţe şi fără să ţi-o ceară. Pentru că o sărutai în public, de faţă cu multă lume, şi o ţineai mereu de mână când vă plimbaţi pe stradă.
Te-a iubit când o tachinai, ori o certai părinteşte pentru toate prostioarele ce le făcea. Când se trezea cu o oră mai devreme ca să-ţi gătească micul dejun, şi se culca mai târziu doar ca să stea să-ţi mângâie creştetul, să te sărute uşor pe frunte, în timp ce tu dormeai...
Te-a iubit pentru că o ascultai atunci când era copilăroasă şi visătoare, când era entuziasmată şi fericită... Şi când era tristă şi fără niciun sprijin, când doar tu rămâneai nădejdea ei.
Te-a iubit şi atunci când erai stăpânit de orgoliu şi răutate, şi-o tratai rece, sau cu indiferenţă... Când îi ziceai lucruri urâte şi supărătoare, şi când ţipai la ea, deşi ştiai că urăşte asta.
Te-a iubit până şi atunci când ai început să te schimbi. Atunci când îi acordai tot mai puţină atenţie şi dragoste, şi te depărtai de ea, lăsând-o singură şi tristă... Atunci când ştia ca totul e pe cale să se sfârşească, dar avea încredere în tine.
Şi te-a iubit şi-n acea seară, în care ai dispărut pur şi simplu, şi ai lăsat-o baltă, ca şi cum n-ar fi însemnat absolut nimic pentru tine...
Te-a iubit.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Dulce tortură. - Pagina 3 Asss10Dulce tortură. - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Dulce tortură.   Dulce tortură. - Pagina 3 I_icon19Dum 02 Iun 2013, 18:07

Am vazut mult mai demult aceasta lucrare, de aceea trebuie sa-mi cer scuze ca nu am ajuns sa si comentez la timp. Sper totusi ca nici acum nu-i prea tarziu. Vreau sa remarc ca ai trecut de la atmosfera aceea incarcata de dulcegarii si lucruri adorabile, la o atmosfera tensionata, greoaie si apasatoare, ceva potrivit pentru acest presupus sfarsit la care, sincer, nu ma asteptam. Mi-a placut cum ai descris intreaga scena si cum ai facut legatura cu celelalte creatii, insa ai reusit sa ii dai o nota discordanta prin insusi cadrul creat. Sper sa ne mai aduci si alte lucrari, sa nu fie acest sfarsit si finalul creatiilor de acest gen. :)
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Dulce tortură.   Dulce tortură. - Pagina 3 I_icon19Mier 19 Iun 2013, 16:13

In primul si primul rand imi pare rau ca ajung atat de tarziu. Mi-au placut foarte mult, personajele sunt asa de cute. Cred ca mi-a crescut cam prea mult glicemia citind creatile tale Milky. Doamne ce haioasa si dragalasa este fata aceea! =)) Este ca o piniata plina cu dulciuri, atunci cand o lovesti si o spargi primesti dulciuri. Ei bine ea cand isi deschide gurita, te indulceste atat de tare ca te baga-n diabet! Sper sa vi cu ceva nou cat mai curand. Pana atunci eu voi face tratament ca sa imi mai scada glicemia. :))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dulce tortură.   Dulce tortură. - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Dulce tortură.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-