| Dragoste intre zidurile castelului | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Dragoste intre zidurile castelului Mar 08 Ian 2013, 23:16 | |
| FanFic Finalizat. Merge catre FanFicuri Finalizate. Mult succes in continuare. |
|
| |
»ღ»Mary»ღ» Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 65 Puncte : 68 Reputatie : 1 Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/
| Subiect: Re: Dragoste intre zidurile castelului Mier 09 Ian 2013, 00:41 | |
| Superb:X:XAdor ficul asta si imi pare rau ca sa terminat:((((oricum a fost un sfarsit fericit si asta ma bucura cel mai mult:X:xPai sper sa faci si un sezon 2 asa ca sa nu uiti sa ma anunti daca o sa il incepi:X:XTe pup dulce si iti urez mult succes:X:X |
|
| |
Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Dragoste intre zidurile castelului Mier 09 Ian 2013, 13:41 | |
| |
|
| |
*Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Dragoste intre zidurile castelului Sam 12 Ian 2013, 15:47 | |
| |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Dragoste intre zidurile castelului Sam 12 Ian 2013, 16:15 | |
| |
|
| |
Mary Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Da...exact...pe undeva pe acolo... Nr. mesaje : 16 Puncte : 21 Reputatie : 1 Hobby-uri : Pai, in afara de ficuri, ... muzica, jocuri ... si alte chestii de genu ... Stare de spirit : Happy :)
| Subiect: Re: Dragoste intre zidurile castelului Mar 15 Ian 2013, 20:44 | |
| S-a terminat cam repede as zice eu ... dar oricum e super ! Bravo! :) |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Dragoste intre zidurile castelului Mar 15 Ian 2013, 22:12 | |
| Frumos.chiar imi place.si nu e groaznic asa cum zici tu.pupici. |
|
| |
Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Dragoste intre zidurile castelului Vin 25 Ian 2013, 11:44 | |
| Super mi-a placut foarte mult sfarsitul este foarte frumos imi vine sa plang de fericire, o poveste foarte frumoasa. Acum Sakura este alaturi de parintii ei, de copii ei, de prietenii ei si cel mai important este ca ea si Sasuke sunt alaturi unul de alturl. |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Dragoste intre zidurile castelului Dum 08 Dec 2013, 18:30 | |
| A fost frumos fic-ul tau. A fost un fic care s-a terminat cu "hapy end". Ja ne! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste intre zidurile castelului | |
| |
|
| |
| Dragoste intre zidurile castelului | |
|