Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: À la folie Joi 01 Aug 2013, 12:16 | |
| Tuuuuu. Intr-adevar, capitolul asta a fost mai lung, deci nu o sa te stresez si cu asta, si-asa am multe sa iti spun. In primul rand, am asteptat capitolul asta ca pe ghimpi, avand in vedere cum l-ai terminat pe cel de data trecuta. Din cate-mi dau seama planuiesti sa ne tot trimiti dintr-o lume intr-alta si sa ne incurci si sa nu ne lasi sa ne dam seama ce naiba fac personajele alea de fapt. Buun, acum ca am trecut peste asta, iti spun ca tare sunt curioasa cum o sa ii aduci "impreuna" pe astia doi, avand in vedere situatia fiecaruia si modul in care comunica ei, mai nou. Si modul in care o trateaza Sasuke, bineinteles. Cel mai bland barbat zici? Nu vreau sa stiu cum sunt aia mai putin blanzi atunci. Asadar, dupa ce ti-am zis toate astea (care mi-au luat mai putin decat as fi crezut), o sa iti spun ca vreau nextul si ca-l vreau A-C-U-M. (D) Spor la scris si multe idei frumoase. |
|
OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: À la folie Mar 13 Aug 2013, 12:58 | |
| Lissaaaa! :hug:Ce mai faci? Bun, deci da, ai dreptate, capitolul pare un pic cam scurtut, dar compenseaza genialitatea cu care scrii. Deci e awesome! Totul! de la primul alineat, la ultimul punct.. De-abia astept urmatorul capitol, sunt curioasa cine o viziteaza. Si inca n-am inteles faza cu Sasuke, dar sper ca ma lamuresti tu. Cam asta a fost, ne vedem la urmatorul capitol.
I pup you! P.S. ->Anunta-ma de next! |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: À la folie Mar 27 Aug 2013, 15:28 | |
| Fan fic blocat la cererea autoarei. |
|