Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ninja LoVe - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ninja LoVe - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ninja LoVe

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Ninja LoVe - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

Ninja LoVe - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Vin 25 Feb 2011, 21:44

OMGGG!!!
Pe bunee???
E super frumoss elyy!!
E preaaa mistooo!!
Vreau nextuuu!!!
Pwp kiss
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
big_eyed_froggie
Chūnin
Chūnin
big_eyed_froggie

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In a dark hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 945
Puncte : 1190
Reputatie Reputatie : 222
Hobby-uri Hobby-uri : skateboard,role,desen
Stare de spirit Stare de spirit : always smiling`

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Vin 25 Feb 2011, 21:52

Ely show TV seria 2 lough
Thm foarte frumos`
Next next next..Buh bye bye! kiss
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Vin 25 Feb 2011, 21:55

Buna scumpo !
Aolo Elyy ...
S-au sarutat ,,OFF Doamne
Ce fericire
Hehe ..
Asa mai merge ..
hai cu next-ul
Pupici ..
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

Localizare Localizare : everywhereeeeee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 305
Puncte : 345
Reputatie Reputatie : 16
Hobby-uri Hobby-uri : Karate
Stare de spirit Stare de spirit : Depressed

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Vin 25 Feb 2011, 21:57

aaa ce tareeee te iubeeeessssccccccccccccccccc :X:X superb capitooooooooooooooooooolllllll foarteeee reusiiiiiittttt al noualea cer
Sus In jos
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000126354435
anyame1
Academy Student
Academy Student
anyame1

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 41
Puncte : 55
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : have fun:))
Stare de spirit Stare de spirit : :) always smile:X

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Vin 25 Feb 2011, 22:03

deci este mirific si adoor partea cuu tv show-ul =))
Stiu .... am innebunit:)))
Ce tare se saaruta :)))
S-a trezit si handicapatul dee Sas'ke din somnul de razbunare yeeeeeeeyy:X:X:
M'ai fct curioasa cu Madaraaaa:O:O cand pui nextu' maine nu ?:O:O:X
PLZ PLZ e sooper mishtoo:X:X:X:X:
X:X
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Vin 25 Feb 2011, 22:04

Minunat mami! Absolut minunat!
Mi-ai inseninat seara! Vai cat te iubesc eu pe tine!
Si ficul de asemenea si pe el il iubesc!
Superb! Am ramas fara cuvinte!
Un sarut! Yeeeei happy2
Abea astept next-ul care sper sa vina repede , repejor!
Spor la scris si multe idei! kiss kiss kiss
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Vin 25 Feb 2011, 22:32

imi place foarte mult. Ai imaginatie dap ! in cat timp pui nextu plz? sad
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Vin 25 Feb 2011, 22:41

Elly pune continuarea aia repede.

Oh la la vreau sa vad ce se intampla!! happy2

Hai Elly scumpo,hai!
Sus In jos
Rina
Genin
Genin
Rina

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 294
Reputatie Reputatie : 22
Hobby-uri Hobby-uri : Net.
Stare de spirit Stare de spirit : Bored.

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Vin 25 Feb 2011, 23:15

vaai,elyy,sau sarutat,i iubeeeescl,nextul scumpo:((
Sus In jos
Ade
Genin
Genin
Ade

Localizare Localizare : Bacau :X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 77
Puncte : 92
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Multe.
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan buna ;)

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 00:06

Doamneee, ce genial e ficu' tauuu in love in love
Ma gandeam eu ca poate pana la urma se impaca si se pupa si ii vede si baietelul in love
Hai cu nextu' please a hug
Sus In jos
https://www.facebook.com/adelina.nicula
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Special Jōnin
Special Jōnin
Pufarina~Puff~Puffitza:x

Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 12:56

Ely..cum de nu am mai lasat eu comm?
Sunt asa o mare nesimtita!
Imi place enorm scumo!

Cat ma bucura ca Sasuke si Sakura se saruta!
Ok eo astept nextul!
Te pupakesk doolke!
See ya!
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Ninja LoVe - Pagina 4 J5fdba
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 13:34

Miau !

Imi pare rau ca nu am dat comentariu ieri
Insa nu aveam dispozitia necesara pentru asa ceva
Oricum mi-a placut capitolul foarte mult
Te descurci minunat , imi place
Felicitari draga mea , foarte frumos si interesant
Vai dar Sasuke si Sakura se saruta ?
Uhu devine foarte interesant
Deabea astept sa vad ce le va zice Ayado si ce se va mai intampla
Asa ca hai repede cu next-ul !
Spor la scris si la idei !
Pupici cei mai duulci !!
Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 18:52

Haide cu next-ul scumpoo !!!
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 22:32

Am venit in sfarsit cu nextul , va rog sa-mi scuzati intarzierea , Vai cat ma bucur ca va place , am primit mai multe comuri decat boacanele mele pe care le fac la scoala saptamanal lough
Deci ca sa nu o mai lungesc vam adus nextul si sper sa va placa :

Capitolul 9 .Profita acum de ce ai .

Sasuke se apropie din ce in ce mai mult de mine . Nestiind ce vrea sa faca , ma dau cativa masi mai in spate , pana simt in spatele meu ciresul cu frori de culoarea parului meu .Vad cum e apropie din ce in ce mai mult de mine . Vreau sa fug intr-o directie din lateral pentru ca eram libera in stanga si in dreapta , dar miscare proasta pentru ca m-am impiedicat si am cazut peste el , mai degraba peste buzele lui . Acum suntem amandoi pe jos cu mine peste el sarutaudu-l , ce frumos era dar trebuie sa termin stiu ca Sasuke nu m-ar fi lasat niciodata sa fac asta , vreau sa ma retrag de pe el , dar el nu face decat sa ma aduka mai aproape , ma strangea asa de tare la pieptul sau incat ma facea sa ma simt implinita iubita si numik nu ma mai poate supara acum . Sasuke adanceste sarutul devenind din ce in ce mai pasional.Ce bine ma simteam . Dinr-o data auzim un mic chicotit gingasi , de copil . Acel chicotit l-as recunoaste oriunde , este Ayado . Cum il auzim , oprim sarutul si ne ridicam . Se pare ca se simtea mult mai bine micul meu incerasi . Acesta ne zambeste si noi facand acelasi lucru . Le propun sa mergem in casa pentru al verifica putin pe Ayado . Intram in bucatarie unde ne astepta Juugo . Il pun pe Ayado pe un scaun si incep sa-l consult . Se pare ca era bine si sanatos tun .Dupa ce termin Ayado imi zice ca ii este foame si ca vrea ramen facut de mine .Ii zic lui Ayado sa e duka in sufragerie sa se uite la desene cat pregatesc eu micul dejun . El asculta ce zic eu si se duce in camera celalta . Eu am pregatit incredientele si tot ce trebuia pregatit in timp ce Juugo se ruga de Sasuke sa mai ramana in sat putin .Dak reusete sa-l faca
sa ramana , ii voi ramane datoare .Intr-un final reuseste sa-l convinga , si vor mai ramane o perioada aici .
- Sasuke imi dai te rog faina din dulap ; il rog eu cu o fata de catelusi .
Acesta nu mai zice nimik doar se intreapta catre dulap de unde vrea sa scoata faina .
- Mamii , cat mai e pana e gata masa ? , auzim vicea lui Ayado care striga .
Nu stiu cum dar asta il sperie pe Sasuke , chiar si pe mine ma speriat , pentru ca din linistea care era , a venit dintr-o data vestea , iar Sasuke scapa faina pe jos , facandu-ne pe totii trei plini de faina .Eram totii albi din cap pana in picioare parca eram niste fantome . Cand ne-am vazut cum aratam , eu si Juugo am inceput sa radem cu pofta in timp ce Sasuke doar zambea putin . Ahh ce iubeam zambetul acela . Ayado isi face aparitia in incapere vrand sa ne zica ceva , de cum ne vede incepe sa rada pe saturade avea si de ce .Cu totii eram lini de faina . Parul meu roz era plin de faina alba care mi-l facea sa arate atat de frumos , era ciudat dar arata foarte frumos .
De Sasuke si Juugo nu mai zic , ei erau si mai si . Le zic prietenilor mei ca trebuie sa ne curatam . Iar ei se uitu ciudati la mine apoi mi-am dat seama .
- Se curata cel care ajunge primul la baie , zic eu luando la fuga pe scari , ceialalti doi sunt pe urmele mele , iar Ayado dupa ei vrand sa stie cine va castiga mica '' confruntare '' . Ajung repede in fata usii si cand o deschid vreau sa alerg spre dus si nu imi dau seama ca pe partea cealalta a usi se afla Sasuke care astepta sa dsechida careva usa . Eu nu il vad si vreau sa alerg spre dus , dar cad peste el . Ceialati doi isi fac aparitia , si de cum ne vad incep sa rada , Ayado era foarte fericit pentru ca ne vedea impreuna , dar si eu la fel. Ma bucur de aceste minunate momente petrecute cu Sasuke , pentru ca nu stiu cat vor mai dura . Ne ridicamm unul de pe altul si incepem sa ne certam pentru cine sa intre primul la baie , si ne certam asa pana ma enervez si iau cana de apa si incep sap sa-l stropesc pe Sasuke . Acesta incepe sa alerge de mine iar eu eram pe urmele lui tot stropindul . Intru rapid in bucatarie de unde umplu iar cana . Ies afara , unde se pare ca a iesit si el si incep sa-l caut , simt un jet de apa ce se pune pe tot corpul meu , apa aceea era la o temperatura destul de buna deci nu imi era frig . Ma intorc repede ai il vad pe Sasuke care tinea furtunul de gadina si zambea rautacios , ce frumos era . Cum il vad ma uit la el '' ingrozita '' apoi incep sa alerg prin gradna cu el pe urmele mele . Deodata cad si simt pamantul ud si moale sub mine . Sasuke profita de aceasta ocazie si vine la mine si ma stropeste iar cu furtunul . Eu nestiind ce sa fac iau repede niste pamant de pe jos si incep sa arunc in el , i-am dat cu pamantul in fata iar el scapa furtunul . Profit de ocazie si ma ridic repede si iau furtunul si incep eu sa-l ud . Se pare ca acum roata sa schimbat , acum eu il ud cu apa si el arunca in mine cu bulgari de pamant , eram mai rau ca Ayado . Dintr-o data auzim niste rasete , ne intoarce spre acele chicote si ii vedem pe Ayado si Juugo ce radeau pe saturate de noi . Aveau si de ce eram amandoi plini de faina uzi loarca si murdari de pamant aratam atat de haiosi . Dupa ce ne dam seama de ce rad si eu si Sasuke incepem sa radem . Prima data cand il auzeam chicotind si razand parca din inima , era atat de frumos . Dupa ce terminam partida de ras , intram in casa pentru a ne spala . Il vedem pe Juugo care era curat , si ne zice ca el sa spalat cat noi ne-am murdarit . Prima care intra in baie sunt eu pentru ca eu eram mult mai murdara cu pamant , Sasuke era mai mult ud . Dupa ce ma termin o data de spalat , vai cat m-am chinuit sa imi scot faina din par , ies din baie doar cu un capot pe mine . Strig la ceilalti care erau jos cat ma tin plamanii ca am terminat si ca Sasuke poate veni si el sa se curete . Cand acesta a auzit a urcat sus si ma intrebat el cu ce se va imbraca , ii zic ca ii voi aduce eu ceva de imbracat , cred ca mai aveam cateceva din hainele tatei pe acolo . Intru in camera si ma duk spre sifoner , imi scot de acolo o fusta neagra si o camasa roz cu manecile scurte de culoare galbui iar in picioare imi pun o perechie de cizme lungi si negre . Dupa ce ma imbarc cu ele ma duk in fosta camera a parintilor meii , deschid usa si privesc camera , nu am mai intrat aici de mult timp , le simt mult lipsa . Ma duk spre sifonier si incerc sa gasesc ceva . Pana la urma iau o pereche de pantaloni negri si o camasa tot neagra . Ies din camera si ma intrept spre baie . Bat incet la usa , si il vad pe Sasuke care imi iese doar cu un prosop asezat in burul taliei . Cum il vad inroesc instatnaneu de emotie eram mai rosie ca o rosie . Se pare ca si el a observat asta si incepe sa aiba un zambet de baiat rau pe fata . Ii dau hainele apoi il las sa se schimbe eu mergand jos . Ii zik lui Ayado si celorlalti sa mai astepte putin pana la micul dejun ca vom merge sa mancam la ramen dupa ce termina si Sasuke cu baia . Nu dupa mult timp apare si Sasuke imbracat cu hainele pe care i-le-am adus , ce bine ii statea cu ele . Parul lui putin ud era ravasit in toate directiile iar pe fata avea doua suvite ce ii acopera ochii aceeia abisali .Dupa ce a venit plecam cu totii spre ramen . Cad ajungem acolo mancam apoi ne indreptam spre parc .
- Juugo am o misune pentru tine , vreau sa ii gasesti pe Karin si Suigetsu , si sa ai grija sa nu faca vreo boacna nu prea am incredere in ei ; ii zice Sasuke portocaliului .
Juugo da afirmativ din cap apoi pleaca spre iesire din sat , pentru a-si indeplini misiunea . Acum nu am ramas decat eu Sasuke si micutul nostru Ayado , ce frumos este . Ajungem in parc si vedem ca nu este prea multa lume pe aici ce ma bucur . Incepem sa ne jucam cu Ayado , il dam in leagane , hranim poumbeii si ne plimbam pana seara . Inca o zi frumoasa si plina de distractii , inca o zi petrecuta cu familia mea si persoanele pe care le iubesc . Spre seara se pare ca micutul meu tot nu avea stare , si mai vroia sa faca ceva. Hotaram sa mergem pe muntele Hokage , chiar pe capul lui Naruto daca nu ma insel . Pana am ajuns acolo sa facut seara iar luna era regina printre miile de stele . Ne asezam jos si incepem sa privim stelele , toti trei zambeam si eram foarte bucurosi , iar Ayado cred ca in momentul asta era cel mai fericit copil din lume , chiar daka nimeni nu scotea o vorba . Linistea predimina peste noi dar ma hotarasc sa sparg tacerea vazand o stea cazatoare . Se pare ca si ceilalti o vad pentru ca incep sa zambeasca .
- Cand eram mica bunica imi zicea sa imi pun o dorinta daca vad o stea cazatoare , iar acea dorinta se va implini ; zic eu cu o voce blanda lui Ayado privind steaua .
Ayado inchide ochii apoi ne zice ca si-a pus dorinta . Ce bucuros era .
Intr-un final plecam de acolo si porim spre casa pentru a ne culca fiind foarte obositi .Intram in casa unde il ducem pe Ayado la el in camera , se pare ca adormise deja .

Cam asta a fost sper ca acum puteti dormii , am incerca sa il duc putin pe suspans la parintii lui , sper
ca a functionat lough
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

Localizare Localizare : everywhereeeeee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 305
Reputatie Reputatie : 16
Hobby-uri Hobby-uri : Karate
Stare de spirit Stare de spirit : Depressed

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 22:42

SUPER!
Genial!
Ca de obicei,
Ne rasfeti mereu
Cu cele mai bune
Capitole
Ever!
De data asta
Nu a mai fost asa de mult
Suspans Insa.
Tot vrem sa stim ce se va intampla next
Asa ca pune repede
Continuarea
Suntem cu ochii pe tine!
Sus In jos
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000126354435
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 22:48

Miau !

Iee , ai pus next-ul . Vai dar ce frumos si ce romantic este . Chiar imi place , e si frumos , si amuzant , si romantic . Are tot ce ii trebuie , imi place foarte mult Ely scumpo . Felicitarile mele pentru capitol fiindca e foarte reusit ca sicelelalte de altfel bineinteles . Ti-am zis ca-mi place foooarte mult ficul , este atat de interesant si deabea astept continuarea . Asa ca hai repede cu ea ! Spor la scris si la idei ! Pupici duulci !!

Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Rina
Genin
Genin
Rina

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 294
Reputatie Reputatie : 22
Hobby-uri Hobby-uri : Net.
Stare de spirit Stare de spirit : Bored.

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 22:52

Deci scumpa mea e minunat!Iubesc ficul tau si nici nu mai am cuvinte, :((, e prea frumos, barvo, bravo!Nextul por favor,:((!
Sus In jos
big_eyed_froggie
Chūnin
Chūnin
big_eyed_froggie

Localizare Localizare : In a dark hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 945
Puncte : 1190
Reputatie Reputatie : 222
Hobby-uri Hobby-uri : skateboard,role,desen
Stare de spirit Stare de spirit : always smiling`

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 23:36

Hmm Ely cred ca te gandesti la ce ma gandesc si eu lough esti o perversa lough
Pai vreau next mai repede`
Buh bye bye ` kiss
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 23:38

Ce superb Ely! Sti c at te iubesc?

Vai tu sti ce frumos a fost!

Cat mi-a placut! in love in love in love

Ce romantic! Si dragut! Si amuzant! Superb!

La cat de suparata si nervoasa eram mai devreme dupa ce am citit ma simt super vesela.

Ce influenta buna are ficul tau !

Ma bucur ca Sasuke mai ramane! Cat de dragut!

Minunat! Mi-a placut foarte mult!

As mai spune multe in continuare insa opresc aici commul ca deja e mare!

Si vreau sa mai scriu si eu!

Asa ca incehi transmisia dragilor dance2

Ne auzim data viitoare la programul de suspans Ely show TV 2 dance2

A era sa uit : Spor la scris si multe ide!

Acum am incheiat! dance2 hi!
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Dum 27 Feb 2011, 00:05

buna scumpo! imi place mult ficul tau si astept cu nerabdare nextul dap !
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Dum 27 Feb 2011, 12:04

Si eu vreau next-ul , asa ca hai repejor ! :x
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Dum 27 Feb 2011, 17:00

Hai cu next-ul Elyy ... Ninja LoVe - Pagina 4 208323
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Dum 27 Feb 2011, 17:04

Atentie : Eu acum scriu nextull , deci daka il vrei , ramaneti conectati in love ;)
Si va multummesc mult pentru commuri , nu aveti idee cat de mul apreciez faptul ca imi cititi ficul , ba mai mult ca va si place in love Sunt asa bucuroasa a hug
Sus In jos
anyame1
Academy Student
Academy Student
anyame1

Nr. mesaje Nr. mesaje : 41
Puncte : 55
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : have fun:))
Stare de spirit Stare de spirit : :) always smile:X

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Dum 27 Feb 2011, 17:07

asteptt :X:X:X
scrie mai repede ca moor aici si srry cas nesimtita si nu am mai dat comm
ingrijorat

:X:X:X:X:X:X::X:X
il adooor dar nul inteleg pe Sas'ke..X([b]
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19Dum 27 Feb 2011, 17:13

Da , si eu vreau next-u ! Spor la scris Ely !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ninja LoVe   Ninja LoVe - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Ninja LoVe

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-