|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Ninja LoVe Vin 25 Feb 2011, 21:44 | |
| OMGGG!!! Pe bunee??? E super frumoss elyy!! E preaaa mistooo!! Vreau nextuuu!!! Pwp |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Ninja LoVe Vin 25 Feb 2011, 21:52 | |
| Ely show TV seria 2 Thm foarte frumos` Next next next..Buh bye bye! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Ninja LoVe Vin 25 Feb 2011, 21:55 | |
| Buna scumpo ! Aolo Elyy ... S-au sarutat ,,OFF Doamne Ce fericire Hehe .. Asa mai merge .. hai cu next-ul Pupici .. |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Ninja LoVe Vin 25 Feb 2011, 21:57 | |
| aaa ce tareeee te iubeeeessssccccccccccccccccc :X:X superb capitooooooooooooooooooolllllll foarteeee reusiiiiiittttt |
|
| |
anyame1 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 41 Puncte : 55 Reputatie : 10 Hobby-uri : have fun:)) Stare de spirit : :) always smile:X
| Subiect: Re: Ninja LoVe Vin 25 Feb 2011, 22:03 | |
| deci este mirific si adoor partea cuu tv show-ul =)) Stiu .... am innebunit:))) Ce tare se saaruta :))) S-a trezit si handicapatul dee Sas'ke din somnul de razbunare yeeeeeeeyy:X:X: M'ai fct curioasa cu Madaraaaa:O:O cand pui nextu' maine nu ?:O:O:X PLZ PLZ e sooper mishtoo:X:X:X:X:X:X |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Ninja LoVe Vin 25 Feb 2011, 22:04 | |
| |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ninja LoVe Vin 25 Feb 2011, 22:32 | |
| imi place foarte mult. Ai imaginatie in cat timp pui nextu plz? |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Ninja LoVe Vin 25 Feb 2011, 22:41 | |
| Elly pune continuarea aia repede. Oh la la vreau sa vad ce se intampla!! Hai Elly scumpo,hai! |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Ninja LoVe Vin 25 Feb 2011, 23:15 | |
| vaai,elyy,sau sarutat,i iubeeeescl,nextul scumpo:(( |
|
| |
Ade Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau :X Nr. mesaje : 77 Puncte : 92 Reputatie : 11 Hobby-uri : Multe. Stare de spirit : Momentan buna ;)
| Subiect: Re: Ninja LoVe Sam 26 Feb 2011, 00:06 | |
| |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Ninja LoVe Sam 26 Feb 2011, 12:56 | |
| Ely..cum de nu am mai lasat eu comm? Sunt asa o mare nesimtita! Imi place enorm scumo!
Cat ma bucura ca Sasuke si Sakura se saruta! Ok eo astept nextul! Te pupakesk doolke! See ya! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Ninja LoVe Sam 26 Feb 2011, 13:34 | |
| Miau ! Imi pare rau ca nu am dat comentariu ieri Insa nu aveam dispozitia necesara pentru asa ceva Oricum mi-a placut capitolul foarte mult Te descurci minunat , imi place Felicitari draga mea , foarte frumos si interesant Vai dar Sasuke si Sakura se saruta ? Uhu devine foarte interesant Deabea astept sa vad ce le va zice Ayado si ce se va mai intampla Asa ca hai repede cu next-ul ! Spor la scris si la idei ! Pupici cei mai duulci !! Mrr |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Ninja LoVe Sam 26 Feb 2011, 18:52 | |
| Haide cu next-ul scumpoo !!! |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Ninja LoVe Sam 26 Feb 2011, 22:32 | |
| Am venit in sfarsit cu nextul , va rog sa-mi scuzati intarzierea , Vai cat ma bucur ca va place , am primit mai multe comuri decat boacanele mele pe care le fac la scoala saptamanal Deci ca sa nu o mai lungesc vam adus nextul si sper sa va placa :
Capitolul 9 .Profita acum de ce ai .
Sasuke se apropie din ce in ce mai mult de mine . Nestiind ce vrea sa faca , ma dau cativa masi mai in spate , pana simt in spatele meu ciresul cu frori de culoarea parului meu .Vad cum e apropie din ce in ce mai mult de mine . Vreau sa fug intr-o directie din lateral pentru ca eram libera in stanga si in dreapta , dar miscare proasta pentru ca m-am impiedicat si am cazut peste el , mai degraba peste buzele lui . Acum suntem amandoi pe jos cu mine peste el sarutaudu-l , ce frumos era dar trebuie sa termin stiu ca Sasuke nu m-ar fi lasat niciodata sa fac asta , vreau sa ma retrag de pe el , dar el nu face decat sa ma aduka mai aproape , ma strangea asa de tare la pieptul sau incat ma facea sa ma simt implinita iubita si numik nu ma mai poate supara acum . Sasuke adanceste sarutul devenind din ce in ce mai pasional.Ce bine ma simteam . Dinr-o data auzim un mic chicotit gingasi , de copil . Acel chicotit l-as recunoaste oriunde , este Ayado . Cum il auzim , oprim sarutul si ne ridicam . Se pare ca se simtea mult mai bine micul meu incerasi . Acesta ne zambeste si noi facand acelasi lucru . Le propun sa mergem in casa pentru al verifica putin pe Ayado . Intram in bucatarie unde ne astepta Juugo . Il pun pe Ayado pe un scaun si incep sa-l consult . Se pare ca era bine si sanatos tun .Dupa ce termin Ayado imi zice ca ii este foame si ca vrea ramen facut de mine .Ii zic lui Ayado sa e duka in sufragerie sa se uite la desene cat pregatesc eu micul dejun . El asculta ce zic eu si se duce in camera celalta . Eu am pregatit incredientele si tot ce trebuia pregatit in timp ce Juugo se ruga de Sasuke sa mai ramana in sat putin .Dak reusete sa-l faca sa ramana , ii voi ramane datoare .Intr-un final reuseste sa-l convinga , si vor mai ramane o perioada aici . - Sasuke imi dai te rog faina din dulap ; il rog eu cu o fata de catelusi . Acesta nu mai zice nimik doar se intreapta catre dulap de unde vrea sa scoata faina . - Mamii , cat mai e pana e gata masa ? , auzim vicea lui Ayado care striga . Nu stiu cum dar asta il sperie pe Sasuke , chiar si pe mine ma speriat , pentru ca din linistea care era , a venit dintr-o data vestea , iar Sasuke scapa faina pe jos , facandu-ne pe totii trei plini de faina .Eram totii albi din cap pana in picioare parca eram niste fantome . Cand ne-am vazut cum aratam , eu si Juugo am inceput sa radem cu pofta in timp ce Sasuke doar zambea putin . Ahh ce iubeam zambetul acela . Ayado isi face aparitia in incapere vrand sa ne zica ceva , de cum ne vede incepe sa rada pe saturade avea si de ce .Cu totii eram lini de faina . Parul meu roz era plin de faina alba care mi-l facea sa arate atat de frumos , era ciudat dar arata foarte frumos . De Sasuke si Juugo nu mai zic , ei erau si mai si . Le zic prietenilor mei ca trebuie sa ne curatam . Iar ei se uitu ciudati la mine apoi mi-am dat seama . - Se curata cel care ajunge primul la baie , zic eu luando la fuga pe scari , ceialalti doi sunt pe urmele mele , iar Ayado dupa ei vrand sa stie cine va castiga mica '' confruntare '' . Ajung repede in fata usii si cand o deschid vreau sa alerg spre dus si nu imi dau seama ca pe partea cealalta a usi se afla Sasuke care astepta sa dsechida careva usa . Eu nu il vad si vreau sa alerg spre dus , dar cad peste el . Ceialati doi isi fac aparitia , si de cum ne vad incep sa rada , Ayado era foarte fericit pentru ca ne vedea impreuna , dar si eu la fel. Ma bucur de aceste minunate momente petrecute cu Sasuke , pentru ca nu stiu cat vor mai dura . Ne ridicamm unul de pe altul si incepem sa ne certam pentru cine sa intre primul la baie , si ne certam asa pana ma enervez si iau cana de apa si incep sap sa-l stropesc pe Sasuke . Acesta incepe sa alerge de mine iar eu eram pe urmele lui tot stropindul . Intru rapid in bucatarie de unde umplu iar cana . Ies afara , unde se pare ca a iesit si el si incep sa-l caut , simt un jet de apa ce se pune pe tot corpul meu , apa aceea era la o temperatura destul de buna deci nu imi era frig . Ma intorc repede ai il vad pe Sasuke care tinea furtunul de gadina si zambea rautacios , ce frumos era . Cum il vad ma uit la el '' ingrozita '' apoi incep sa alerg prin gradna cu el pe urmele mele . Deodata cad si simt pamantul ud si moale sub mine . Sasuke profita de aceasta ocazie si vine la mine si ma stropeste iar cu furtunul . Eu nestiind ce sa fac iau repede niste pamant de pe jos si incep sa arunc in el , i-am dat cu pamantul in fata iar el scapa furtunul . Profit de ocazie si ma ridic repede si iau furtunul si incep eu sa-l ud . Se pare ca acum roata sa schimbat , acum eu il ud cu apa si el arunca in mine cu bulgari de pamant , eram mai rau ca Ayado . Dintr-o data auzim niste rasete , ne intoarce spre acele chicote si ii vedem pe Ayado si Juugo ce radeau pe saturate de noi . Aveau si de ce eram amandoi plini de faina uzi loarca si murdari de pamant aratam atat de haiosi . Dupa ce ne dam seama de ce rad si eu si Sasuke incepem sa radem . Prima data cand il auzeam chicotind si razand parca din inima , era atat de frumos . Dupa ce terminam partida de ras , intram in casa pentru a ne spala . Il vedem pe Juugo care era curat , si ne zice ca el sa spalat cat noi ne-am murdarit . Prima care intra in baie sunt eu pentru ca eu eram mult mai murdara cu pamant , Sasuke era mai mult ud . Dupa ce ma termin o data de spalat , vai cat m-am chinuit sa imi scot faina din par , ies din baie doar cu un capot pe mine . Strig la ceilalti care erau jos cat ma tin plamanii ca am terminat si ca Sasuke poate veni si el sa se curete . Cand acesta a auzit a urcat sus si ma intrebat el cu ce se va imbraca , ii zic ca ii voi aduce eu ceva de imbracat , cred ca mai aveam cateceva din hainele tatei pe acolo . Intru in camera si ma duk spre sifoner , imi scot de acolo o fusta neagra si o camasa roz cu manecile scurte de culoare galbui iar in picioare imi pun o perechie de cizme lungi si negre . Dupa ce ma imbarc cu ele ma duk in fosta camera a parintilor meii , deschid usa si privesc camera , nu am mai intrat aici de mult timp , le simt mult lipsa . Ma duk spre sifonier si incerc sa gasesc ceva . Pana la urma iau o pereche de pantaloni negri si o camasa tot neagra . Ies din camera si ma intrept spre baie . Bat incet la usa , si il vad pe Sasuke care imi iese doar cu un prosop asezat in burul taliei . Cum il vad inroesc instatnaneu de emotie eram mai rosie ca o rosie . Se pare ca si el a observat asta si incepe sa aiba un zambet de baiat rau pe fata . Ii dau hainele apoi il las sa se schimbe eu mergand jos . Ii zik lui Ayado si celorlalti sa mai astepte putin pana la micul dejun ca vom merge sa mancam la ramen dupa ce termina si Sasuke cu baia . Nu dupa mult timp apare si Sasuke imbracat cu hainele pe care i-le-am adus , ce bine ii statea cu ele . Parul lui putin ud era ravasit in toate directiile iar pe fata avea doua suvite ce ii acopera ochii aceeia abisali .Dupa ce a venit plecam cu totii spre ramen . Cad ajungem acolo mancam apoi ne indreptam spre parc . - Juugo am o misune pentru tine , vreau sa ii gasesti pe Karin si Suigetsu , si sa ai grija sa nu faca vreo boacna nu prea am incredere in ei ; ii zice Sasuke portocaliului . Juugo da afirmativ din cap apoi pleaca spre iesire din sat , pentru a-si indeplini misiunea . Acum nu am ramas decat eu Sasuke si micutul nostru Ayado , ce frumos este . Ajungem in parc si vedem ca nu este prea multa lume pe aici ce ma bucur . Incepem sa ne jucam cu Ayado , il dam in leagane , hranim poumbeii si ne plimbam pana seara . Inca o zi frumoasa si plina de distractii , inca o zi petrecuta cu familia mea si persoanele pe care le iubesc . Spre seara se pare ca micutul meu tot nu avea stare , si mai vroia sa faca ceva. Hotaram sa mergem pe muntele Hokage , chiar pe capul lui Naruto daca nu ma insel . Pana am ajuns acolo sa facut seara iar luna era regina printre miile de stele . Ne asezam jos si incepem sa privim stelele , toti trei zambeam si eram foarte bucurosi , iar Ayado cred ca in momentul asta era cel mai fericit copil din lume , chiar daka nimeni nu scotea o vorba . Linistea predimina peste noi dar ma hotarasc sa sparg tacerea vazand o stea cazatoare . Se pare ca si ceilalti o vad pentru ca incep sa zambeasca . - Cand eram mica bunica imi zicea sa imi pun o dorinta daca vad o stea cazatoare , iar acea dorinta se va implini ; zic eu cu o voce blanda lui Ayado privind steaua . Ayado inchide ochii apoi ne zice ca si-a pus dorinta . Ce bucuros era . Intr-un final plecam de acolo si porim spre casa pentru a ne culca fiind foarte obositi .Intram in casa unde il ducem pe Ayado la el in camera , se pare ca adormise deja .
Cam asta a fost sper ca acum puteti dormii , am incerca sa il duc putin pe suspans la parintii lui , sper ca a functionat |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Ninja LoVe Sam 26 Feb 2011, 22:42 | |
| SUPER! Genial! Ca de obicei, Ne rasfeti mereu Cu cele mai bune Capitole Ever! De data asta Nu a mai fost asa de mult Suspans Insa. Tot vrem sa stim ce se va intampla next Asa ca pune repede Continuarea Suntem cu ochii pe tine!
|
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Ninja LoVe Sam 26 Feb 2011, 22:48 | |
| Miau ! Iee , ai pus next-ul . Vai dar ce frumos si ce romantic este . Chiar imi place , e si frumos , si amuzant , si romantic . Are tot ce ii trebuie , imi place foarte mult Ely scumpo . Felicitarile mele pentru capitol fiindca e foarte reusit ca sicelelalte de altfel bineinteles . Ti-am zis ca-mi place foooarte mult ficul , este atat de interesant si deabea astept continuarea . Asa ca hai repede cu ea ! Spor la scris si la idei ! Pupici duulci !! Mrr |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Ninja LoVe Sam 26 Feb 2011, 22:52 | |
| Deci scumpa mea e minunat!Iubesc ficul tau si nici nu mai am cuvinte, :((, e prea frumos, barvo, bravo!Nextul por favor,:((! |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Ninja LoVe Sam 26 Feb 2011, 23:36 | |
| Hmm Ely cred ca te gandesti la ce ma gandesc si eu esti o perversa Pai vreau next mai repede` Buh bye bye ` |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Ninja LoVe Sam 26 Feb 2011, 23:38 | |
| |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ninja LoVe Dum 27 Feb 2011, 00:05 | |
| buna scumpo! imi place mult ficul tau si astept cu nerabdare nextul |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Ninja LoVe Dum 27 Feb 2011, 12:04 | |
| Si eu vreau next-ul , asa ca hai repejor ! :x |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Ninja LoVe Dum 27 Feb 2011, 17:00 | |
| Hai cu next-ul Elyy ... |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| |
| |
anyame1 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 41 Puncte : 55 Reputatie : 10 Hobby-uri : have fun:)) Stare de spirit : :) always smile:X
| Subiect: Re: Ninja LoVe Dum 27 Feb 2011, 17:07 | |
| asteptt :X:X:X scrie mai repede ca moor aici si srry cas nesimtita si nu am mai dat comm :X:X:X:X:X:X::X:X il adooor dar nul inteleg pe Sas'ke..X([b] |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Ninja LoVe Dum 27 Feb 2011, 17:13 | |
| Da , si eu vreau next-u ! Spor la scris Ely ! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ninja LoVe | |
| |
|
| |
|