| Dansul, jocul iubirii?? +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Dum 06 Mar 2011, 21:18 | |
| Oh imi place dar ai grabit foarte mult actiunea.
Puteai sa o mai lungeti dar oricum imi place. |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Dum 06 Mar 2011, 23:49 | |
| Miau ! Mi-a placut foarte mult Dar idem Laly... AI grabit extrem de mult actiunea Oricum foarte frumos Felicitari si asteptam alt fic de la tine ! |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Vin 11 Mar 2011, 14:56 | |
| A fost frumos dar ai cam grabit actiunea la sfarsit.Puteai sa descrii mai mult.Iti voi muta eu ficul la cealalta sectiune. |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Vin 11 Mar 2011, 22:15 | |
| Wow ce frumoasa poevstea! Mi-a placut mult ficul tau! Foarte frumos draga mea! Chiar daca actiunea a fost grabita ficul a iesit foarte bine! Felicitari! Minunat! |
|
| |
Sakura Uchiha Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 21 Puncte : 26 Reputatie : 1 Hobby-uri : Moolteeeeeee Stare de spirit : Fericita:D
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Lun 28 Mar 2011, 18:57 | |
| soooper ficul place mooolt :-* :-* si abia astept sa vad urm tau fic :-* :-*
|
|
| |
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Sam 02 Apr 2011, 12:35 | |
| mi-a placut foarte mult ficul tau.... imi pare rau ca s-a terminat dar sper ca vor mai fi multe altele... Pupici... |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Joi 01 Dec 2011, 14:34 | |
| aveti dreptate ! e foarte frumos :) vizitati-ma si pe mine plzz |
|
| |
Marisa Merico Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Poate, pe scaun. Dar, doar poate ;] acebook : Andrada R. Filimon Nr. mesaje : 95 Puncte : 107 Reputatie : 4 Stare de spirit : Normala. o.O
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Mier 09 Mai 2012, 14:45 | |
| |
|
| |
Marisa Merico Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Poate, pe scaun. Dar, doar poate ;] acebook : Andrada R. Filimon Nr. mesaje : 95 Puncte : 107 Reputatie : 4 Stare de spirit : Normala. o.O
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Mier 09 Mai 2012, 15:06 | |
| iubesk ficul tau lam citit anul asta de 1000 de ori si tot nu ma satur de el ce miai fakut:)) I LOVE YOU FIC SI MS pt un fic atat de extraordirar |
|
| |
Sakura.Love.Sasuke Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 10 Puncte : 11 Reputatie : 1 Hobby-uri : muzica,citit si desen Stare de spirit : super happy
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Lun 04 Iun 2012, 18:58 | |
| fata ce pot sa spun mai lasa cu gura cascata mai ales atunci cand sakura ia batut rau de tot pe Deidera,Madara,Itachi si Sasori chiar mai facut sa rad .A fost frumos si atunci cand am citit de nunta la tuturor si de copilul saurei... doamne ce imaginatie ai Bravo felicitari si nnu te obri din scris ficuri te pupa lucia |
|
| |
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Mier 05 Sept 2012, 09:49 | |
| Buna! Am ajuns si eu pe aici Deci SUPER ficul!!! Cat mi-a placut cand Saku i-a batut pe aia Si ma bubur mult ca Mel este bine Deci zici ca au un baietel si Naruto si Hinata o fetita pe care o cheama Daiana si pe mine Intradevar a pacat sa s-a sfarsit... Dar tot ce e frumos are un sfarsit,corect? |
|
| |
roxy roxy Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Jud.Arad acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2 Puncte : 4 Reputatie : 0 Hobby-uri : anime-uri ,muzica ,arta (desen) Stare de spirit : plictisitaaa
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Mar 08 Oct 2013, 14:48 | |
| pe bune? atat? nu pot sa cred...oricum a fost super poveste ♥ mai ai si altele?si daca da und ele pot citi? |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Dum 24 Noi 2013, 13:36 | |
| Ce frumos a foooost :3 Genial fic si ma bucur ca inca exista astfel de persoane ca tine, care scriu asa frumos..:3 bafta in continuare si succes |
|
| |
ღ♥Sakura♥ღ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 14 Puncte : 18 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul,desenatul,scrisul şi.. anime-urile <3 Stare de spirit : Prietenoasă, înţelegătoare, şi.. cam atât
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 Joi 23 Ian 2014, 00:59 | |
| Trebuie sa recunosc ca ficul e cam copilaros.. Dar avand in vedere ca e primul te-ai descurcat binisor:). |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dansul, jocul iubirii?? +16 | |
| |
|
| |
| Dansul, jocul iubirii?? +16 | |
|