|
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor Lun 24 Oct 2011, 17:05 | |
| |
|
| |
Cleo ♥♥♥ Academy Student
Sex : Localizare : honestly ... I want to be with you♥ Nr. mesaje : 43 Puncte : 50 Reputatie : 5 Hobby-uri : Dăăă...miuzzzic Stare de spirit : ă...Hepi..yeah, this right...♥
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor Joi 27 Oct 2011, 09:35 | |
| |
|
| |
Luminor Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : In your heart Nr. mesaje : 69 Puncte : 71 Reputatie : 12
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor Joi 27 Oct 2011, 09:42 | |
| In sfarsit next-ul... Imi place mult acest capitol, ca de obicei a fost foarte frumos si interesant. Pacat ca te opresti cand nu trebuie. Adica eu as fi vrut sa fie mai lung si sa mai continui ca e prea interesant. > Oricum, fara cuvinte < Sa scrii repede next-ul ;) |
|
| |
S$hiva> Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : <somewhere where you do not know > Nr. mesaje : 135 Puncte : 140 Reputatie : 14 Hobby-uri : MUZICA,tobe Stare de spirit : h@@pp!*
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor Vin 28 Oct 2011, 21:05 | |
| Yeee nestuuuuuuuu-l Deciiiii il adooor x Ce dragut ca s-a enervat, inseamna ca ii pasa de ea si asta e bine. E asa de romantic si atat de miosterios x Ador ficul asta:x Abea astept next-ul |
|
| |
MaRiOnEtA Academy Student
Sex : Localizare : In dezastru... Nr. mesaje : 18 Puncte : 23 Reputatie : 1 Stare de spirit : Rad...pentru totdeauna voi rade ca te stiu asa.
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor Sam 29 Oct 2011, 09:19 | |
| Good thing you brought the story to continue.I mean I saw that you have not posted for a while and I thought you forgot. Well, ma bucur ca nu a fost asa si pot spune ca imi place foart mult. Ca de obicei ai tot ce trebuie, descrierea e minunata ca de obicei iar actiunea decurge lent si e plina de mister ca sa spun asa. So I really like >> Well, no other words ... you say again that I love this chapter ^^ Expect to continue. And to write quickly T.T |
|
| |
Pufulete ☻ Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 31 Puncte : 35 Reputatie : 2 Stare de spirit : Cu capul in nori ♥ ♥
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor Sam 29 Oct 2011, 19:39 | |
| Hi dear, well first I want to congratulate you for this wonderful chapter. Since you made a pretty big break:-w, I forgive you because I love what you write: x Anyway, it's all so romantic and mysterious that makes me more curious. you do not miss the suspense and the description is simply wonderful. I like your ideas and do so that everything becomes more interesting. Sweetheart know very well that I am your fan and I'm proud of it because I love everything you write, you simply talent. You know, I'd write a book plcea sure I would be first to buy it;) Ok, well ... as usual but that's it .. I hate suspense I had to conform and put forward to the next chapter. So, let my English trash:)) Pai am spus cam tot ce trebuia, de fapt nu, insa mi-ar lua 10 pagini:)) Pai Kirutz iubita sa pui repede next-ul ca abea astept sa vad ce se intampla. Te pupacesc dulce si spor la idei |
|
| |
Keyra Academy Student
Sex : Localizare : in lumea mea de ciocolata:x Nr. mesaje : 7 Puncte : 7 Reputatie : 0 Hobby-uri : plimbari Stare de spirit : Foarte fericita*_*
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor Sam 29 Oct 2011, 19:46 | |
| Vai ador ficul asta:x:x E asa de interesant:x Ce imi place comportamentul politistului, e asa de romantic si de intereseant. Plizz adu next-ul |
|
| |
~ Ally ~ Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : orasul de inghetata Nr. mesaje : 38 Puncte : 42 Reputatie : 4 Stare de spirit : Momentan e destul de buna...mai tarziu,hmm...mai vedem
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor Vin 11 Noi 2011, 20:59 | |
| Kiriiiii:x:x Cat am asteptat next-ul. e superb:x:x:x:x:x:x Vai, vai , vai oare ce se mai intampla? Numai tu sti? Haide o data cu next-ul ala si nu ma mai tine in suspans ca de obicei. |
|
| |
ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor Sam 19 Noi 2011, 23:23 | |
| Deci imi place fiul asta si imi face placere sa-l citesc insa sper sa adusi si next-ul cat mai repede ca este foarte interesant iar ideea m-a atras de la incepit. imi place la nebunie felul cum scrii si cum decurg lucrurile. Astept next-ul care sa vina repejor. |
|
| |
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor Lun 02 Ian 2012, 14:05 | |
| Acest fic este mutat la fan ficuri blocate datorita inactivitatii.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inchisoarea inimilor | |
| |
|
| |
|