| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Lun 25 Mar 2013, 22:29 | |
| Cât de trist a fost acest capitol! Însă a fost și maxim de impresionant. Îmi e atât de milă de Sakina și Itachi! Trebuiau să aibă și ei parte de un sfârșit cu happy-end! În altă ordine de idei, ficul tău e genial și îmi cer scuze că l-am descoperit tocmai acum! Abia aștept continuarea! Să mă anunți și pe mine și hai, pune-te pe tastat! |
|
| |
Denixutza Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undevaaa.......cautama :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 97 Reputatie : 8 Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :) Stare de spirit : HapPY :)
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mar 26 Mar 2013, 15:15 | |
| Decii...............TE OMOR !!! De ce nu m'ai anuntat ?????? Am pierdut un supermega capitol Bine ca am dat peste el acum........Uff :>.<: Oricum sa revenim, deci finalul acestui sezon a fost unul foarte trist :(((( dar sper ca o sa'l continui mai repede si sa nu asteptam o perioada lunga caci sunt foarte curioasa in legatura cu ce ai tu in cap Splendid Spor la scris P.S. Daca mai uiti sa ma anunti nu stiu ce'ti fac |
|
| |
Angel 1311 Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oriunde dar nu acum Nr. mesaje : 61 Puncte : 75 Reputatie : 6 Hobby-uri : Citesc ficuri de calitate! Stare de spirit : Visatoare printre lumi interzise
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 27 Mar 2013, 11:40 | |
| ESTE MINUNAT ficul tau! Cand am citit ultimul capitol am plans ingrozitor... Nu credeam ca un fic ma va face sa plang in felul asta...Esti absolut incredibila. Te pup si abia astept sa citesc urmatorul fic facut de tine. Sper ca nu vei lasa ca acesta sa fie ultimult scris de catre tine. Si urmatorul sezon il astept cu sufletul la gura!!! Te saluta Angelyyy!!!! |
|
| |
Uchiha_Octavian_Augustus Academy Student
Sex : Localizare : iasi sat poieni acebook : https://www.facebook.com/pages/Naruto-shippuden/268576236604752?ref=hl Nr. mesaje : 38 Puncte : 40 Reputatie : 0 Hobby-uri : fotbal,ficuri,citit(nu ce credeti voi, nu carti ci ficuri:)) Stare de spirit : merge,e binisor ,putin suparat in ultima vrme
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 27 Mar 2013, 15:53 | |
| mai facut sa mor in lacrimi sincer si is baiat deci e ceva super greu sa ma faci sa plang.ok ficul a fost super pacat ca sa terminat cu un sfarsit trist dar sper ca itachi si sakina sa mai fie in viata si sasuke sa fie cu sakura:) ;) |
|
| |
Allee Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Botosani acebook : https://www.facebook.com/alexandra.galan.3 Nr. mesaje : 9 Puncte : 15 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul, iesitul cu prietenii si scrisul Stare de spirit : Fericita :)
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 28 Mar 2013, 16:49 | |
| Buna :). Mi-a placut mult fic-ul tau, m-a captivat total. Finalul a fost ceva cu totul neasteptat si te lasa putin "in aer", insa asta m-a facut sa-mi creasca mai mult interesul. Sper ca urmatorul sezon sa vina repede si mi-ar place sa ma anunti :). Felicitari inca o data :) |
|
| |
TeoLina Academy Student
Sex : Localizare : alba iulia Nr. mesaje : 18 Puncte : 20 Reputatie : 2 Hobby-uri : desenatul,schitatul Stare de spirit : optimista
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 10 Apr 2013, 10:03 | |
| |
|
| |
Adelina^.^ Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Orasul viselor sarcastice Nr. mesaje : 14 Puncte : 14 Reputatie : 0 Hobby-uri : sa desenez si sa pictez Stare de spirit : moarta de plictisita
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 19 Apr 2013, 23:12 | |
| este un fic minunat si mia facut mare placere sa il citesc si finalul a fost asa de trist incat am si plans! dar oricum ai de la mine multi pupici si sper sa continui cu alte ficuri bye bye ! :D |
|
| |
Madlenn Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : In my world acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : dans,muzica Stare de spirit : happy..indragostita
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 21 Apr 2013, 21:47 | |
| A fost minunat ficul tau! Finalul este trist ....dar sper ca vei continua cu alte ficuri la fel de reusite!! Chiar ai talent Felicitari!!! Madlenn te pupaceste! |
|
| |
EmmelineWeigers Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 44 Puncte : 48 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 26 Apr 2013, 23:09 | |
| Foarte fain fic-ul ! Deci ii mortal Abia astept sa il continui Imi place foarte multtt si ai talent Ce sa zic?Spor la scris si astept part. 2 |
|
| |
Eliza1998 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oriude dar niciodata acolo acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 13 Puncte : 19 Reputatie : 0 Hobby-uri : toate cele legate de practica Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 28 Apr 2013, 22:29 | |
| A fost superb!! Cam trist sfarsitul dar na macar au murit impreuna! |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mar 02 Iul 2013, 01:32 | |
| Hey guys! Continuarea de la "Ura dintre doua clanuri" este "Vegheaza-ma din umbra" Sper sa va placa cel putin la fel de mult Multumesc ca mi-ati fost alaturi si m-ati sustinut, caci datorita voua am dus ficul asta la capat |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 13 Iul 2013, 21:24 | |
| Doamne!Nu ma asteptam la un astfel de sfarist nici daca ma omorai.Minunat,dar am inceput sa plang.E a treia oara cand iti citesc ficul dar e prima oara cand il citesc pe tot intr-o zi,de la inceput pana la sfarsit.Ma bucur ca am facut-o si acum vreau sa ma apuc de sez 2.Yum's tu ai talent de scriitoate scumpo! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 | |
| |
|
| |
| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|