Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Iubire fara trup  - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Iubire fara trup  - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Iubire fara trup

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorMesaj
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

Iubire fara trup  - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 6 I_icon19Joi 09 Aug 2012, 21:53

woooooooooooooooooooooooooow ce fic frumos si emotionant sad
chiar mi-a placut la nebunie m-a facut sa plang crying
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 6 I_icon19Mier 22 Aug 2012, 07:25

Mey.....mai lasat fara cuvinte . Cel mai original fic! Omule ai o imaginatie debordanta ..esti extraordinara!!!>.... Cu cat capitolele curgeau ku atat sentimentele erau mai profunde....Unul din ficurile mele preferate!!!!! dmne te iubesc !!>:D<>:D< Nu am dormit toata noaptea pt a-l citi....splendid!!:X:X:X:X:X:X Felicitarile mele pt imaginatie spontanitate si profunditate!..Esti geniala:X!
Sus In jos
ysuta
Academy Student
Academy Student
ysuta

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : in tara nebunilor=))
acebook acebook : https://www.facebook.com/isuta.larisutza
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7
Puncte : 9
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,distractie,fotbal etc
Stare de spirit Stare de spirit : Crazy,Happy,Love and Funny

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 6 I_icon19Vin 24 Aug 2012, 22:16

Mey...asa fic nu am citit de muuult timp...pur si simplu nu am intalnit o idee asa de originala niciodata!!Pot spune cu mana pe inimia ca mi-a placut enorm de mult ficu tau!!.La ultimul capitol am plansT_T asa de emotionant a fost...pur si simplu i-am povestit unei prietene ficul tau si a zis ca e superb.Nu faci si sezonul 2??? Adica ar fi frumos sa vedem ce s-ar mai intampla:D:D.Oricum ficul tau este de nota 25....ma bucur ca ti-am citit ficul:D:D:D..Chiar merita citit!!

Bye Bye
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 6 I_icon19

Sus In jos

Iubire fara trup

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-