sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Iubire fara trup Joi 09 Aug 2012, 21:53 | |
| woooooooooooooooooooooooooow ce fic frumos si emotionant chiar mi-a placut la nebunie m-a facut sa plang |
|
dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
| Subiect: Re: Iubire fara trup Mier 22 Aug 2012, 07:25 | |
| Mey.....mai lasat fara cuvinte . Cel mai original fic! Omule ai o imaginatie debordanta ..esti extraordinara!!!>.... Cu cat capitolele curgeau ku atat sentimentele erau mai profunde....Unul din ficurile mele preferate!!!!! dmne te iubesc !!>:D<>:D< Nu am dormit toata noaptea pt a-l citi....splendid!!:X:X:X:X:X:X Felicitarile mele pt imaginatie spontanitate si profunditate!..Esti geniala:X! |
|
ysuta Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : in tara nebunilor=)) acebook : https://www.facebook.com/isuta.larisutza Nr. mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Hobby-uri : muzica,distractie,fotbal etc Stare de spirit : Crazy,Happy,Love and Funny
| Subiect: Re: Iubire fara trup Vin 24 Aug 2012, 22:16 | |
| Mey...asa fic nu am citit de muuult timp...pur si simplu nu am intalnit o idee asa de originala niciodata!!Pot spune cu mana pe inimia ca mi-a placut enorm de mult ficu tau!!.La ultimul capitol am plansT_T asa de emotionant a fost...pur si simplu i-am povestit unei prietene ficul tau si a zis ca e superb.Nu faci si sezonul 2??? Adica ar fi frumos sa vedem ce s-ar mai intampla:D:D.Oricum ficul tau este de nota 25....ma bucur ca ti-am citit ficul:D:D:D..Chiar merita citit!!
Bye Bye |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubire fara trup | |
| |
|