Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Iubire fara trup  - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Iubire fara trup  - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Iubire fara trup

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

Iubire fara trup  - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Joi 16 Iun 2011, 20:47

Aaa Meyy e speeerbb
Deci ai o inspiratie divina
Te iubesc ❌x:x
Deci imi place la nebunie ficul si neaparatt vreau nextul te loaga inimioala mea flums
eee supeerb :x
nu am ce spune altceva :xx
te rugam sa vi cu nextul

pwp kiss
Sus In jos
pisicuta.lady
Academy Student
Academy Student
pisicuta.lady

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : la capatul infernului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 27
Puncte : 39
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : plimbari
Stare de spirit Stare de spirit : smile and cool

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 17 Iun 2011, 08:57

salut hi!
sa sti ca este un fic foarte interesant happy
si a fost primul care lam citit cand am venit pe forum dap !
ideea e super ce mai.
foarte frumos capitolul si deabi astept next nr1
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Iubire fara trup  - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 17 Iun 2011, 16:32

Helloo!!
Foarte foarte frumos ficul!
Ideea este originala. Nu prea am vazut altundeva ca Saku sa fie fantoma si Sasu sa se indragosteasca de ea. Cum am spus, idee originala. heh
Anuway, abia astept sa vad ce se va intampla in continuare.
Spor la scris.!
Ja Nee!!
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 18:55

Scumpo pune nextu repede ca e foarte frumos ficul
happy2
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bulgarus
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1415
Puncte : 1796
Reputatie Reputatie : 188
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 18:54

Capitolul 11.

-Sakura! Sakura, trezeste-te! striga acesta in timp ce pe brate o tinea pe fata care ardea toata si chipul ii parea atat de chinuit de dureri neintelese decat de ea. Sasuke speriat, incepu sa o imbratiseze si sa continue sa o strige, sperand ca isi va reveni cat de curand.

Ii simtea parca inima cum pulsa sange in trupul firav al fetei, fiecare bataie il facea sa tresara si sa se gandeasca daca nu cumva viseaza. Fiecare gest pe care il facea fata, il facea e Sasuke sa se sperie, rugandu-se in adancul sufletului ca ea sa nu pateasca nimic.
Dupa cateva minute in care fata a zacut in bratele lui Sasuke, deschise incet ochi, privindu-l pe Sasuke care incepuse parca sa planga de fericire. Cu toata puterea pe care o avea, se ridica incet pe sezut, mangaindu-l incet pe chip pe Sasuke care o privea uimit. Lacrimi cristaline incep sa alunece incet pe chipul fetei .

-Ce s-a intamplat? Te doare ceva? intreba acesta in timp ce o privea speriat.
-Totul ma doare insa cel mai mult ma doare faptul ca tu nu esti fericit pentru ca eu am devenit om, tie nu iti pasa deloc, deloc.
-Nu spune prosti! Sunt fericit, doar ca pana mai inaite ai fost lesinata in bratele mele, tot trupul iti tremura si arde si respiratia iti este atat de greu incat am crezut ca o sa imi mori din nou in brate. Fata auzind cuvintele '' din nou'' il privi uimita, departandu-se putin de el.
-Ce vrei sa spui cu '' o sa imi mori din nou in brate''? Ce vrea sa insemne asta? Cand ti-am mai murit eu tie in brate? intreba acesta in timp ce il privea cum baiatul se pierdea in gandurile sale.
-Vreau sa spun ca...ca... m-am speriat atat de tare incat am crezut ca o sa mori.
-Dar de ce ai spus: '' din nou''?
-Pai...nici eu nu stiu...sunt doar fericit ca esti bine, si dupa aceste cuvinte o cuprinse pe fata intr-o imbratisare care o facu pe fata sa uite de tot ce se intamplase.

Observand ca soarele rasare, cei doi se ridicara, indreptandu-se spre geam si privind orasul cum se destepta. Sakura isi ridica incet mana asezand-o pe geam ud si rece. Simtind racoarea, trupul sau incepu sa se cutremure insa Sasuke o imbratisa si statura asa pret de mai multe minute in care nu spusesera nimic.

-Ce ar fi sa iesim? intreba intr-un sfarsit Sasuke, Sakura tresarind de parca ar fi fost arsa.
-Ar fi foarte frumos insa eu nici macar haine nu am si nu pot iesi asa si in plus, Neji a spus ca o sa vina pe aici sa imi aduca ceva si eu i-am promis ca o sa il astept. Apropo, cand ai venit aici ai avut o hartie din mana insa ai scapat-o pe jos si nu ai mai luat-o. Ce era aia? intreba fata, intorcandu-se cu fata spre el si privindu-l curioasa.
-Aaa, si uitasem. Stai putin, spuse acesta si se indrepta spre usa de unde ridica mai multe hartii, le aranja si se intoarse din nou langa ea aratandi-le.
-Pentru ce sunt astea? intreba fata privind hartiile.
-Astea sunt actele casei acesteia. Stiu cat de importanta este pentru tin si in plus si mie mi-o place deci am cumparat-o. Dupa cum se auzea ca ar fi bantuita de fantome, am luat-o aproape gratis plus ca este foarte distrusa insa asta nu este o problema. Am vorbit cu o firma si va veni astazi sa inceapa sa refaca casa. Ce zici?
-Este foarte frumos, spuse fata zambindu-i dulce in timp ce il imbratisa.

Dupa mai multe minute in care au vorbit cum vor sa redecoreze casa, cum o vor aranja, Sasuke primi un telefon si fu nevoi sa plece, lasand-o pe Sakura singura insa nu pentru mult timp deoarece imediat aparu Neji, avand in mana o plasa mare alba.

-Ce este acolo? intreba fata, alergand spre el si incercand sa afle ce se afla in misterioasa plasa.
-Ti-am adus o pereche de pantaloni, maieu, adidasi, lenjerie de corp si o caciula.
-Pantaloni? Femeile au voie sa poarte pantaloni? Si de ce caciula? Este foarte frumos afara.
-Pentru ca tu din cate observ nu prea ai par in cap deci ar fi recomandabil sa porti o caciula, sa nu se uite oameni la tine ca la o ciudata. Deci...imbracate sa vad cum iti sta.

Dupa mai multe minute , fata aparu imbracata, tot tragand in toate partile de pantaloni si de maieu care i se parea foarte ciudata. Neji zambi si se apropie de ea, isi aseza ambele maini pe fata ei si o saruta apasat, fata nestiind ce s-a intamplat si ce sa faca in continuare.

Scuzati intarzierea insa eu sunt o mare lenesa din cate se vede si imi este cam greu sa le scriu heh oricum stiu ca am greseli pentru ca l-am scris la repezeala insa sunt sigiura ca voi le veti gasi si imi veti spune sa le pot corecta si ...sper sa va placa heh

Ultima editare efectuata de catre meyryn in Vin 01 Iul 2011, 09:46, editata de 1 ori
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Iubire fara trup  - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 19:06

Hello draga mea!!
In primul rand este superb capitolul!!! Si yey!!! Sunt prima!!! happy2
In al doilea rand, eu nu am vazut nici o greseala heh
Cum am mai spus...ador acest fic si sper sa pui conitinuarea cat mai repede!!
Pupici multi si dulci kiss
Sus In jos
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 20:19

vai mey de cand astept eu nextu asta .... Aolo deci il ador :X:X:X e superb :X este atat de frumos :X . Deci hai cu nextu ala repejor . Pupici kisskisskiss
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 09:08

asta a fost ciudat..neji,s-o sarute pe SAKURA?!???oricum,abia astept nextu happy2
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Iubire fara trup  - Pagina 4 Asss10Iubire fara trup  - Pagina 4 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 09:36

So, iata-ma si pe aici.

Descriere: tu mereu ai descriere si stii cum sa atragi cititorii. Imi place mult cum descrii sentimentele personajelor, bravo.

Dialog: ai avut cateva replici, dar nu au fost seci.

Actiune: nu mi se pare grabita, se desfasoara lent, asa cum trebuie.

Estetica: este buna, imi place.

Greseli de tastare/ortografie:

ochi - ochii
prosti - prostii
inaite - inainte
greu - grea
tin - tine
mi-o - imi
nevoi - nevoit
Neki - Neji, la faza asta chiar am ras Iubire fara trup  - Pagina 4 947835
ciudata - ciudat

Cam asta am avut eu de spus. Astept nextul cu nerabdare, asa ca pune-te pe tastat.

Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
pisicuta.lady
Academy Student
Academy Student
pisicuta.lady

Localizare Localizare : la capatul infernului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 27
Puncte : 39
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : plimbari
Stare de spirit Stare de spirit : smile and cool

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 15:00

buna! Iubire fara trup  - Pagina 4 68543 buna! Iubire fara trup  - Pagina 4 68543 IEI NOU CAPITOL Iubire fara trup  - Pagina 4 68543 !
ASA CUM AUZIS SI CEILALTI E SUPER FICUL Iubire fara trup  - Pagina 4 301723
DAR SA O SARUTE NEJI PE SAKURA Iubire fara trup  - Pagina 4 286582 ???????????
ORICUM DEABI ASTEPT NEXTTTT Iubire fara trup  - Pagina 4 665748 Iubire fara trup  - Pagina 4 665748 Iubire fara trup  - Pagina 4 665748
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 16:26

a fost interesant capitolu...chiar mi-a placut,dar acum pune nextu happy2 si,da...ti-am mai spus asta....stiu ca sunt cam obositoare....
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Sam 02 Iul 2011, 16:15

E foarte frumos capitolul
Imi place descrierea foarte mult
Sa pui nextul repede ca sunt nerabdatoare happy2
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Mar 12 Iul 2011, 02:28

Meyy ai pus nextuu ii cemi place
e super frumos chiat m-am amuzat cika : Femeile au voie sa poatrea pantaloni? :))
prea supeer scumpa mea te rog hai cu nex :)
te pwp dulce si nextru repede repejor :*
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 29 Iul 2011, 17:50

Ok deci stiu ca am intarziat foarte mult cu urmatorul capitol si probabil am multe greseli asa ca nu ezitati sa mi le spuneti

Capitolul 12

Ochi Sakurei erau mari deschisi si il priveau pe baiat care o saruta cu atata pasiune. Revenindu-si din acel soc, il impinse pe Neji si se dadu cu cativa pasi in spate privind pierduta podeaua. Intreaga fata ii era rosie, maieul era cocolisit de mainile fetei care nu stia ce sa faca mai departe. Neji, observand cat de pierduta este fata, zambi si facu cativa pasi, apropiindu-se de ea.

-Esti foarte frumoasa, Sakura! Mai frumoasa decat imi aduceam eu aminte, imi era atat de dor sa iti simt buzele lipite de ale mele, nu imi vine sa cred ca dupa atata timp, dupa cate te-am facut sa induri, acum esti aici si eu pot sa imi respect promisiunea facuta si sa am grija de tine.
-Despre ce tot vorbesti? intreba Sakura privindu-l uimita, neintelegand nimic din cea ce spune Neji.
-Sakura, imi pare sincer foarte rau, nu am vrut sa fac cea ce am facut, doar ca gelozia si disperarea pentru ca tu vroiai sa ma parasesti, eu doar.... nu stiu de ce insa simteam cum tot trupul imi va exploda de nervi si am....am facut ce am facut.
-Ce tot spui? intreaba din nou Sakura, incepand sa i se faca frica.
-Nu iti aduci aminte cine sunt? Uita-te bine la mine si gandeste-te, trebuie sa iti amintesti cine sunt, trebuie! Sunt eu, Sakura, sunt Aaron, sunt logodnicul tau Sakura, nu iti amintesti?

Sakura auzind numele pe care il pronunta-se Neji, deschise larg ochi si il privea atat de speriata, facand cativa pasi inapoi. Neji o privea zambind, dorind sa se apropie de ea insa ea se tot departa de el.

-Sakura, de ce fugi de mine? Stiu ca am facut rau, este vina mea pentru ca tu esti acum in halul in care esti insa totul va fi bine, dupa ce vei redeveni om, vom pleca impreuna, vom avea o casa doar a noastra, ne vom casatori, vom continua cea ce am inceput acum mult, mult timp.
-Esti nebun? Nu ma voi casatori cu tine, spune Sakura, lovindu-se cu spatele de perete umed si rece.
-Sunt nebun dupa tine Sakura, din cauza afurisitului de Kailo, noi nu am putut fi impreuna insa totul se va rezolva in curand. Crede ca, daca acum s-a reincarnat in Sasuke si s-a apropiat de tine, te-a facut sa il iubesti din nou, crede ca tu vei fi acum cu el, insa se inseala, nu te voi lasa cu el niciodata. Sti de ce nu vei fi niciodata impreuna cu el? Pentru ca o parte din sufletului lui este in tine, la trecerea celor 66 de zile el va muri iar tu vei deveni om.
-Nu il voi lasa sa moara, ai auzit? tipa Sakura cu ochi il lacrimi.
-Nu ai incotro Sakura, daca ii dai partea sa de suflet inapoi, tu vei fi cea care va disparea, nu vei ramane fantoma, vei disparea pentru totdeauna. Asta vrei? Sa dispari? intreba acesta, prinzand-o cu putere de brat si apropiind-o de el, privind-o in ochi.
- Esti un nemernic care nu merita sa traiasca! striga Sakura la el, scotandu-si bratul din mana lui.
-Asa ai spus si atunci, este vina ta ca te-am omorat, vina ta, fata care nu gandeste! Daca nu ma lasa-i pentru Kailo, acum am fi avut nepoti si ne-am odihni in rai, insa tu l-ai ales pe el, ti-ai distrus viata si eu nu am putut suporta asta, nu te puteam lasa, fata de care eram atat de indragostit, sa fie cu unul ca el asa ca, asa ca, daca nu esti a mea nu esti a nimanui.....te-am omorat insa, insa totul a fost bine, ticalosul te-a gasit, politia l-a gasit langa tine si el a fost crezut criminalul si a fost executat, nu a iesit totul bine? Sakura auzind ce a spus, ramase socata, il privea pierduta, nestiind ce sa faca. Vazand ca Neji se apropia de ea, il impinse si o lua la fuga, iesind din casa cu lacrimi in ochi.

Luminile orasului o zapaceau pe fata care, cu lacrimi mari in ochi, alerga pe stradutele pline cu oameni. La un moment dat, nestiind unde sa se mai duca, se arunca pe genunchi in fata unor scari, suspine dureroase iesind din trupul ei mic si firav. Multi oameni se oprira si o priveau pe fata cum plangea, din cand in cand incercand sa se opreasca insa parca trupul ei nu asculta de ea.
Sasuke trecand pe acolo si vazand multimea de oameni adunata intr-un loc, se indrepta si el sa vada cine este insa ramane socat vazand-o pe Sakura plangand langa scarile unui magazin. Nu stia ce sa faca. Auzind suspinele fetei atat de adanci, ii rupeau sufletul si trupul ii tremura necontrolat. Motivul pentru care Sakura plangea, nici el nu il intelegea insa cu toate acestea se duse langa ia, o ridica si ii spuse la ureche ca totul va fi bine. Sakura, auzind vocea soptindu-i la ureche, cu ochi in lacrimi il priveste si ii sarei in brate, nemaidorind sa se deslipeasca de el.
O lua pe Sakura si o duse in parcul unde au fost si prima data, atunci cand ea era inca fantoma, o aseza pe o bancuta si o privea cum inca suspina. Isi ridica mana incet, fara vlaga si ii atinse fata, stergandu-i lacrimile reci, ochi celor doi intalnindu-se. Amandoi simtira fiori, ca si niste furnicute care li se urcau pe sira spinari si care nici cum nu vroiau sa plece. A vrut sa o sarute insa fata intoarse fata, o lacrima cristalina facandu-si din nou aparitia.

-De ce erai acolo? De ce plangi Sakura? intreba acesta atingandu-i din nou incet chipul alb ca spuma laptelui.

Imi cer din nou scuze pentru intarziere heh
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 29 Iul 2011, 20:30

Foarte frumos capitol....Plin de dragoste Iubire fara trup  - Pagina 4 962758 , pacat insa ca ea se manifesta sub forma de gelozie, ura...
Of! Neji asta! Cum a putut sa faca una ca asta Sakurei! Ce maniac si egoist!
Ce il ador pe Sasuke atat de dragastos, foarte frumos capitol si chiar m a surprins..
Nu m as fi gandit la acest trecut...
Astept next cu nerabdare.
Te pup
Iubire fara trup  - Pagina 4 208323 si spor la scris si la idei!
Semnat una din fanele acestui fic.
Iubire fara trup  - Pagina 4 962758
Sus In jos
Licuu`
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Licuu`

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2008
Puncte : 2110
Reputatie Reputatie : 46
Stare de spirit Stare de spirit : Forever happy!! >.<

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 29 Iul 2011, 20:47

Ooo... Super tare fficul!! in love in love
Te rog eu mult sa pui nextull repede repejor. :please:
Te poop! kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Vin 29 Iul 2011, 23:38

Vai, deci esti absolut geniala draguta... Ma intreb ce alegere va face Sakura, dar asta vom afla mai incolo. Asa, pai imi place mult capitolul si sper ca nextul va sosi mai repede de aceasta data. Te-am pupacit dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Iul 2011, 22:10

Multumesc pentru comentari si ma bucur foarte mult ca va place fic-ul heh
Sus In jos
Licuu`
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Licuu`

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2008
Puncte : 2110
Reputatie Reputatie : 46
Stare de spirit Stare de spirit : Forever happy!! >.<

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Iul 2011, 22:40

De placut ne place, dar nextul cand il mai pui??
Sus In jos
Mellz.<3
Genin
Genin
Mellz.<3

Localizare Localizare : In inima lui ! <333
Nr. mesaje Nr. mesaje : 453
Puncte : 566
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : Multe:P
Stare de spirit Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Iul 2011, 22:40

Draga mea este superb ficul, chiar imi place foarte mult..
Felul cum descri, este minunat:x
Ai foarte multa imaginatie...:x
Deci eu astept nextul si sper sa vina cat mai repede...
Te pup dulce !
Iubire fara trup  - Pagina 4 208323 Iubire fara trup  - Pagina 4 78717 Iubire fara trup  - Pagina 4 962758
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Mar 16 Aug 2011, 12:57

Merysor de mananc
Deci maa asteptam sa fie cel putin 5 capitole
Vai vai vai cem a fac eu cu tine lough
Deci mi-a placut la nebuni
Neji e ciudat rau :|
Pe Saku nu o inteleg ingrijorat
Si pe Sasu il compatimesc, saracu de el, lough
Un capitol minunat, astept si altele draga mea a hug

pwp kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Mar 16 Aug 2011, 13:04

Mey, pe tine cu ce vrei sa te alerg? Hai, va strangeti toti intr-un loc deschis si eu incep sa va alerg, pe fiecare cu cate ceva... Unde este nextul? Of, of, sa te pui pe tastat, deoarece eu astept cu nerabdare... Te-am pupacit dulce... in love

choco^^
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 10:32

Imi pare rau ca nu am mai scris de mult. Si acest capitol este ca micut heh

Capitolul 13.

Doream sa ii spun ca stiu, sa nu se mai ascunda insa parca cuvintele se tineau strans de mine si nu vroiau sa iasa afara. Ce sa fac? Mii de intrebari ii strabatea mintea si o facea sa o doara groaznic. Frica se napustea asupra ei si parca nu mai vroia sa plece in timp ce un fior rece o fulgera parca dintr-odata.
Il privea cu ochi in lacrimi in timp ce acesta o tot intreba ceva ce acum nici macar nu mai auzea. Vroia atat de mult sa fie om, a vrut atat de mult inicat nu s-a gandit la alti, doar la ea si acum se simtea vinovata. Dorinta ei de a fi om ii va lua viata persoanei iubite si ea nu vroia asta, in plus, el este Kailo. Acum ca stia cine este cu adevarat isi dadu seama de ce se apropiase de el asa de repede, de ce se indragostise nebuneste de el din primul moment.

-Kailo? intreba Sakura pe un ton aproape in soapta in timp ce lacrimile continuau sa ii curga pe obraji in jos. Acesta auzind cea ce a spus fata, ca un fulger se ridica de langa ea si o privea uimit insa speriat in acelasi timp, nestiind ce sa ii spuna si cum sa ii explice.
-Sakura, eu....insa nu a putut sa spuna mai mult deoarece Sakura ii sari in brate strangandu-l tare. Uimit insa in acelasi timp fericit o imbratisa si el desi teama inca se afla in inima lui. Acum ca ea l-a gasit pe Kailo, motivul ei de a ramane printre muritori nu mai exista si asta inseamna ca ea ar trebui sa fie dusa in Rai dar pentru ca ea este acum jumate om jumate fantoma ce se va intamplat? Dorea sa o aiba langa el, ca ea sa devina si sa traiasca fericiti pana cand mor insa asta pentru ei era ca dificil. Daca ea devenea om, el murea si daca el continua sa traiasca, ea redevenea fantoma si era dusa in Rai .
-Ce se va intampla acum? intreba Sakura in timp ce se indeparta incet, incet de Sasuke, care o privea fara macar sa clipeasca.
-Nu stiu. Tot ce stie este ca vreau sa fi langa mine si nimic mai mult.

Pentru ei totul acum era asa de greu insa ce nu stiau ei este ca va urma si mai greu. Doi ochi mari negri priveau acea scena in timp ce un zambet mic isi facu aparitia pe fata, apoi acel trup disparand ca in povesti insa lasand in urma lui o urma de teama si ura combinata....urma sa se intample ceva rau.
Dupa ceva timp care doar s-au privit, cei doi s-au despartit, Sakura mergand in casa in care a stat atatia ani si Sasuke mergand in partea opusa, probabil acasa la el.
Prin mintea Sakurei treceau atat de multe lucruri incat nici ea nu mai reusea sa le desluseasca si sa le inteleaga, se multumea doar sa le vada si sa le sufere pe fiecare pe rand.

-Suferi micuta floare? se auzi dintr-odata o voce de barbat venind din spatele ei. Speriata isi intoarce privirea observandu-l pe Neji care statea razamat de un pom si zambea, tinand mainile la spate.
-Ce vrei? se rasti Sakura la el, intorcandu-se.
-Ti-ai vazut iubitul si ai prins tupeu papusa. Poate crezi ca vreau sa iti fac rau insa nu este asa. Stiu ca esti derutata insa am facut totul pentru binele tau deoarece Sasuke nu avea de gand sa iti spuna nimic. Nu are de gand sa nu iti spuna ca el va muri daca nu ii dai inapoi acea parte din suflet pe care o ai in tine.
-Nu am sa il las sa moara!!
-Si ce poti face? Sa dispari tu pentru a trai el, pentru a-si gasi pe altcineva, sa uite de tine. Asta vrei? intreba Neji, in grasul lui observandu-se furia.
-Da!! si dupa asta facu cale intoarsa si alerga din nou spre parcul din care debea se despartise de Sasuke.

Stiu ca am foarte multe greseli insa acum nu prea am timp sa le corectez
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 10:55

PRIMA! IN SFARSIT I'M FIRST! lough Pei... let's see
Imi place mult! Desi sunt un pic in ceata dar imi place happy2
Era si timpul sa aduci next-ul! biciuitor
Astept continuarea happy2 cu inima cat un purice
Pupici! kiss
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 13:23

I m second! Ce capitol trist, nu vreau sa moara niciunul...Am inceput sa-l urasc foarte mult pe Neji! Trebuia el sa faca situatie mai complicata. Biata Sakura, are de pierdut atat de mult. Chiar si cand este pe punctul de a fi om tot trebuie sa fie trista.
Foarte frumos fic, te pup draga mea si astept next! Sper sa fie happy! kiss a hug in love
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Iubire fara trup    Iubire fara trup  - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Iubire fara trup

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-