|
|
Sunteti de acord sa pun in capitolul 53 scena de hentai [ una mica cat o furnica :o3]? | 1. Da ! | | 100% | [ 8 ] | 2. Nu ! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 8 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Vin 03 Iun 2011, 22:20 | |
| yeyy , a doua la comm, insfarsit ai pus next Deci imi place , dar dialog : lung si sec nu te supara descriere : hmm .... ai avut de data asta , dar eu vreau ma multa se vede ca incepi sa te prfectionezi din ce in ce mai bine . restul imi place si vreau next |
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Vin 03 Iun 2011, 23:05 | |
| |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 09:54 | |
| CAPITOLUL 12 : Pana la urma Itachi pleca acasa cu lacrimi in ochii de la atata ras . Sa fii auzit ce ras avea ! Mi`a urat noapte buna dar eu l`am ignorat complet . Ma indrept catre pat dupa care imi iau hainele de pijama si ma arunc in pat si adorm bustean . Dimineata urmatoare sunt trezita de soneria telefonului meu mobil . La inceput imi era frica sa raspund dar intr`un final imi iau inima in dinti si raspund . Slava Domnului ! Era doar Hinata care ma chemase la ea acasa sa mai povestim . Zis si facut . Ma imbrac rapid dupa care ies pe usa si ma indrept catre strada pe care locuia Hinata . Cat timp sun la sonerie ma gandeam cat de repede trecea timpul . De cand nu am mai fost in oras cu hinata . Frate , avem ce recupera . Intr`un sfarsit imi deschide usa afisandu`si zambetul ei cald care ma inveselea intotdeauna . Ne`am asezat pe canapea si am inceput sa ne distram cum putem noi mai bine ! Cand am ajuns la ea era ora 15:40 . Acum e 19:50 . Amm zabovit minute bune la ea . Intr`un final am spus ca ar fii timpul sa ma indrept catre casa . A fost o zii insorita azi . Semaforul arata rosu . Eu astept rabdatoare in multime . Dintr`o data vad doua fete cam de 16 ani care fugeau speriate spunand : " O fii patit ceva barbatul ala ? " " Nu stiu ce sa zic , dar era asa de furios ca ochii ii erau rosii . Sa uitam de asta ! Sa mergem acas ! " La auzul acestor vorbe am tresarit dupa care incep sa fug de`a lungul strazii . Intr`o fundatura il zaresc pe Itachi . Saracu` avea rani peste tot . Ma apropii incet de el dupa care imi iau o batista si incep sa`i curat ranile . El se uita incruntat la mine . Avea si motive ... - Auu ! scapa el un geamat de durere . Eu imi cer scuze cam de vreo trei ori . , dupa care am inceput si curat din nou ranile . Ii zaresc un zambet smecher pe fata dar incerc sa il ignor . Nu trecu mult timp dupa care Itachi ma prinse de mana cu care`i curatam fata si ma apropie de el . Buzele noastre erau cam la 1 cm distanta . Dupa ce`si facu miscarea imi soptise : - Am mintit ... Eu fac ochii mari cat cepele dupa care incep sa urlu la el spunandu`i : " Mincinosule ! Mincinosule ! " . El incepu din nou sa geme de durere dar nu l`am luat in seama . Dintr`o data isi lasa capul in poala mea spunandu`mi in soapta : " Casa mea a luat foc si nu mai am unde sa stau ... Imi cer scuze pentru purtarea de dinainte ... " Eu incep sa`i mangai parul dupa care ii zic : " Poti sa stai la mine daca v - vrei ." El imi spuse ca si dau cheile de la casa fiindca ii era foarte somn . eu ii le inmanez dupa care ma mai plimb prin oras . Ajung acasa pe la ora 21:40 . Ma indrept catre camera mea . Imi iau camasa de noapte dupa care ma pun in pat . nu ma sez bine ca si vad pe cineva acolo . E-Era ... ITACHI !! Shannaro . Era la bustu` gol . Vaii de mine !! El deschise incet ochii dupa care imi spuse : " Sper ca ai o scuza buna ca`i venit la ora sta . Acum stai nemiscata caci mie foarte frig ." Picioarele ii erau reci . El ma imbratisa murmurand : " Caldura , ce bine e ... " Eu il arunc jos din pat spunandu`i ca mai am o caera si ca`l poftesc acolo . Itachi imi urase noapte buna dupa care iesi afara . Eu incer sa inchid ochiii sa adorm . ia stai asa . prima data sa inchui usa de la camera mea ... Ca persversu` asta nici nu stii ce a avea in minte . Dupa aceea adorm dus . Nu uitati 3 com` si aveti nextu` . Spor la citit ! ~ Ja ne Shi ~ |
|
| |
Myiu Phantomhive Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Baia Mare acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15 Nr. mesaje : 122 Puncte : 154 Reputatie : 5 Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul... Stare de spirit : Forever alone xD
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 10:00 | |
| wtf asta chiar ma facut sa rad =)))) saracu Itachi mereu e batut mar de careva :( :o3 =))) saraca Sakura sa imparta casa cu Itachi astept nextu cat de repede =)))))))) |
|
| |
Toto Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Satu Mare Nr. mesaje : 9 Puncte : 9 Reputatie : 0 Hobby-uri : Fotbal Stare de spirit : Buna
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 10:04 | |
| hei <3 a fost super amuzant acest capitol ii zic si la Sakura - neechan sa iti lase ^:)^ spor in continuare |
|
| |
Sakura-nechan Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 4 Puncte : 4 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 10:06 | |
| hehe =))) toto data viitoare cand dormi la mine nu mai intra asa de dimi pe net :-L draga Shibaa iti iubesc ficu ! spor in continuare |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 12:36 | |
| Bai deci daca nu am ras !! De m'am spart ! =]] Si ce inseamna "Shannaro" ?? Va rog io spunetsim si mie ce inseamna >.<" :[[ Imi place foarte mult fiku' tau !! :X Defapt il iubesc ! Hai repede cu next ca daca nu te capresc ! Si auzi vezii Ca io nu vreau sa se termine asa repede ! Clar !! Te bat daca se termina asa repede ItaSaku ...:-? Interesant .. Deci vreau NEXT !! Daca nu pui next o sa iti spun mereu "Baka" :P Next !!! |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 15:58 | |
| Shannaro : " La naiba ! " e un cuvant folosit cam prea des de Sakura -chan Lasa Pastilutza ca nu se termina asa repede .. macar 20 de capitole ... Dupa care pun partea a II a ... ca sa nu mai lungesc o sa fac in total vreo III parti fiecare destul de lungi cu numere diferite de capitole Multumesc inca o data pentru comentari . O sa pun nextu` |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 16:20 | |
| Scuze ca nu ti-am lasat mai devreme comm dar eu sunt cam aeriana si nu am observat ca ai pus nextu. Cand l-am citit mai ca era sa cad pe jos de ras. Chiar imi place foarte mult si abia astept sa pui si celelalte capitole. Si inca ceva:Iti iubesc ficul!!! |
|
| |
Soprena_ Genin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 18:00 | |
| CAPITOLUL 13 : Ma trezesc . Ma imbrac si ma indrept catre bucatarie . Itachi ma intampina cu vesnicul sau zambet atragator si cu ochii sai de culoarea sangelui . O tinea in brate pe Jazmin si o dezmierda . Ce`ai fii vrut sa fiu eu in locul ei . Nu din nou ... Ii arunc o privire usturatoare celor doi colegii de`ai mei , dupa care ma retrag . Intru in camera sa imi aranjez patul dupa care ies si ma indrept catre bucatarie . Am avut o presimtire ca cineva era in spatele meu . Brusc ma intorc dar nu era nimeni . Cand ma intorc ma trantesc de Itachi . El ma cuprinse cu cele 2 brate solide ale sale . O mana imi tinea mijlocul si alta imi mangaia parul . Ma uit in ochii lui . Acum in loc sa fie rosii puri aveau 3 punctulete negre care pareau sa fie unite . Nu mai puteam sa`mi mut privirea de la ochii lui . El imi tot spotea " Apropie`te ... " Capul meu se misca fara motivatia mea . Buzele erau la 2 mm de ale lui . Dintr`o data ma trezesc din hipnoza diavolului dupa care incep a`l certa si a da cu pumnii in pieptul lui . Fara efect . Era tare ca piatra , sau eu sunt mai slaba decat credeam . Nu . Sigur ca e tare ca piatra . Sa revenim . Ochii lui devenisera ca inainte . Gata ! M`am prins ! Ma hipnotizase ! Perversu` ! De ce ma aleg eu mereu cu cei ciudati , dar totusi cei aratosi . Viata cruda ! - Sakura - chan . Trebuie sa iti spunem ceva . Sa`ti spunem ceva? Dar numai el era .. a stai .. Deodata aparu si Tina , fara sa`i detectez prezenta . Ea purta in mana o carte . Era mai veche si mai subtire decat cealalta . Ce putea sa fie , Shannaro ! Am rupt ce`a dintai tacerea intrebandu`i ce e cu cartea aceea . Ei incepusera sa`mi explice ca e o carte a profetiilor . Asta nu ma lamurise destul incat sa`mi dau seama de aceasta imbarligatura . Eram cu un picior in groapa . - In aceasta carte apare un fragment interesant . Ar trebui sa`l citesti , spuse Itachi de data asta serios . Am deschis cartea . Tina ma indrumase catre pagina in care apare fragmentul . Am gasit ! In el scrie ~ Cand intreaga societate a vampirilor pare in intregime de Jiraya , va aparea o fata de 21 de ani pe nume Haruno Sakura . Ea va lupta intre viata si moarte si va deveni Regina tuturor vampirilor ! “ Ia stai un pic .. Time out ! Eu ? Regina a vampirilor ? Ce Shannaro ? Si cum de desteptii astia abia acum imi spun ! Cred ca facea parte din planul lor . Vai ! Deci asta inseamna ca si tandretea lui itachi fata de mine facea parte din plan ? Nu ! Viata cruda ! Eu imi plec privirea retragandu`ma din camera . Ce prostie ! Eram doar jucaria din planul lor . Imi smulg de la gat cruciulita de la gat primita de la Itachi . Ies afara sa ma plimb din oras . Cum ma amestecasem prin multime dau de un strain . Era blod . Avea parul lung pana la omoplati prins intr`o coada . El imi zambi bland cand dadu peste mine si ma chema la o cafea . Dup ace povestisem indelung am iesit din cafenea el oferindu`se sa ma conduca acasa. El se uita insistent la gatul meu . Eram intr`o fundatura . El se apropie de mine , ma rog , de gatul meu . cand dadu de el ma musca fin de parca nu simtisem nimic . Doua firicele de sange se prelingeau pe gat . El mi le lines vulgar . In acel moment rasari o oarecare simpatie pentru el . -Era sa uit , ma cheama Deidara . ai un sange delicious ! imi sopteste el . Ei asta a fost amici . nu uitati 3 comm` si aveti nextu` . :thnx: |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 18:05 | |
| Iei sunt prima...deci imi place foarte mult capitolul.Si a aparut si Dei-kun Ce tare ii!!!abia astept nextu |
|
| |
Myiu Phantomhive Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Baia Mare acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15 Nr. mesaje : 122 Puncte : 154 Reputatie : 5 Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul... Stare de spirit : Forever alone xD
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 18:35 | |
| waw... :-? hmm nu zic nimic pe moment astept urmatoru sa vad ce se intampla :))
|
|
| |
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 18:54 | |
| Scz k nu am komentat pana acum dar abia l-am citit e diferit,original n-am ce zice vreau nextu...a si am uitat imi plake de Itachi e pervers |
|
| |
Toto Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Satu Mare Nr. mesaje : 9 Puncte : 9 Reputatie : 0 Hobby-uri : Fotbal Stare de spirit : Buna
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 19:18 | |
| esti tare ! vreau next acum! =))) spor la treaba asai saku-nechan?;;) |
|
| |
Sakura-nechan Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 4 Puncte : 4 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 19:18 | |
| |
|
| |
Soprena_ Genin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 22:47 | |
| CAPITOLUL 14 : Ma uitam speriata la individual acela , sau cum il chema , Deidara cum isi lingea buzele . Ma uitam la el . Vai ! Era chips . Dar .. era cam 90/100 , pe cand Itachi intrecea limitele posibile . Cu Deidara vroiam s ail uit pe Itachi . Nu prea cred ca acest lucru nu e posibil dar voi incerca … El imi saruta obrazul dupa care ajunse la buze . Eu ma lasam sa ma dezmierde pe cand pe Itachi il palmuiam de nu se vedea . Ma lua de mana si imi zise ca ma duce la el acasa . Ma speriasem putin caci credeam ca era pervers ca Itachi , dar imi spuse ca vom avea camera separate si ca fiecare are o cheie asa ca ma linistisem . Ajunsi acasa el ma saruta obraznic pe buze dupa care isi cobori traseul catre gatul meu . Eu ill as cu sufletul la gura lasandu`l sa ma diezmierde . La un momentdat ma lasa in pace si ma dusem sa ma culc . Abia asteptasem sa`l aud pe Itachi nervos certandu`ma ca nu am fost acasa la noapte . Ma trezisem destul de repede . Imi iau la revedere de la Deidara care fuse generous cu mine dupa care ma indreptasem catre casa . Cand intru vad un biletel lipit pe frigider . Era de la Itachi . “ Draga Sakura –chan , Iti multumesc pentru ospitalitate . mi`am gasit un alt camin . Voi fii plecat in urmatoarele luni . Imi va fii dor de tine ! Te sarut , Itachi .” BINGO ! Lovitura de gratie . Acum puteam sa`l uit pe frumo- adica pletosu` asta ! Noroc ca Deidara imi lasase numarul sau de telefon . Urmatoarele lunii aveau sa fie luni linistite , ale uitarii … DUPA 6 LUNI : Eu cu Dei-kun ne intelegeam de minune . Imi dadu voie sa`I spun Dei-kun . El ma iubea enorm la fel si eu pe el . Ma rog , in mintea mea au mai ramas imagini cu Itachi . Shannaro ! Dintr`o data imi suna telefonul . Credeam ca e Dei-kun . Era Hinata : - S – Sakura –chan .. imi e greu sa`ti zic asta dar .. Ano .. Eu .. Deidara – kun te inseala cu alta fata , ghici cu cine .. Cu .. I- Ino . S-H-A-N-N-A-R-O ! Cu scrof-Ino ? Vaii ! Trantesc receptorul lasand`o pe Hinata sa vorbeasca singura . Ma arunc in pat si`mi acopar fata cu o perna . Pe obrzul meu fin se prelingeau cateva lacrimi . Trecusera vreo 30 de minute dupa care telefonul suna din nou . Fug cu sufletul la gura crezand ca e Hinata . doream sa`I cer scuze de gestul dinainte . Raspund . Dupa o secunda o voce tandra si barbateasca imi spune : - Bonsoir … - Huh … Cine e acolo ? intreb eu confuza . - Deja nu`mi mai cunosti vocea ? intreaba barbatul . Itachi-kun ? Ce minune . El ma intreba ce mai fac ..eu ii raspunsem ca binisor …Itachi ma intreba daca e ceva in neregula . Intreba daca patisem ceva sau ca dedara imi trase clapa . a nimerit`o . stai ~ De unde stia de Dei-kun ? Eu ma balbai la telefon .. - Deci asta e ! Daca as fii fost acolo te`as fii consolat … Te`as saruta , te`as imbratisa sau ceva de genul … Gome daca e scurt . I hope you like it . 3 com` ~ Ja ne Shi ~ |
|
| |
Myiu Phantomhive Genin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 22:53 | |
| frumos! bine punctat :)) te :x my sis ;x spor in continuare Miha-nechan te :* dulce |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 23:34 | |
| Deidara cu scrofIno?!aaaa...o sa-l omor.Biata Sakura Sper sa fie cu Itachi.Abia astept nextul.ASa-l pui repede |
|
| |
Soprena_ Genin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 04 Iun 2011, 23:52 | |
| De as fii fost Sakura la`s fii nenorocit pe Deidara ca era cu scrof-Ino .Dar tinand cont k e a tau tusii nu ma iau de el . Nu uita ca SASORI e a meu Nu`l ispititi ! Ink un com` lume si aveti capitolul 15 . Va pup |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Dum 05 Iun 2011, 03:09 | |
| Esti nepotica mea cea dulce Eu nu ma ating de Sasori....doar de Deidara Nici nu pot sa mi-l imaginez pe blondul meu cu scroafa aia :><: Oricum imi place foarte mult ficul asta...cred ca ti-am mai spus asta de o gramada de ori dar il ador Si ceilalti mai puneti commuri ca sa ne puna nextul |
|
| |
Toto Academy Student
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Dum 05 Iun 2011, 10:03 | |
| hai ca pun eu :* draga mea ficul tau e foarte inspirat! BAFTA in continuare |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Dum 05 Iun 2011, 12:37 | |
| MAI PRIMESTI UN COMM DE LA VERISOARA TA ZAPACITA DECI O SA-L OMOR PE BARBATELUL MEU DE DEIDARA ASTEPT NEXT BYE |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Dum 05 Iun 2011, 13:03 | |
| Soramea nextul unde e ? hmmmmmm...mor de curiozitate |
|
| |
Soprena_ Genin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Dum 05 Iun 2011, 15:26 | |
| CAPITOLUL 15 : Am inceput sa tremur de emotie . Incepusem sa ma joc cu parul . Nu mai aveam stare . Ce se intampla cu mine ? - Ce este Sakura ? De ce tremuri ? intreba el tandru . Ia stai nitel ! De unde stia ca eu am inceput sa tremur de emotie ? Simteam o mana calda si fina cum imi mangaie in zona in care Deidara ma musca . Sper ca observati ca nu`i mai spun Dei-kun . Acum poate sa se hraneasca din Scrof – Ino . Intr-un fel aceasta infidelitate nu ma supara . Atata timp cat Itachi exista . Daca ma mangaia in zona aceea banuiesc ca stia de acel incident din acea fundatura din oras . El continua sa ma mangaie fin . In timp ce el ma mangaia mie imi veni sa`I dau una de nu`si mai vedea zilele dar imi placea asa de mult incat puteam face o exceptie . . De data asta doar ! - Nu`mi vine sac cred ca altul s`a hranit din sangele copilei mele , spuse el ganditor . Am plecat capul la auzul vorbelor lui Itachi . Isi indeparta mana de pe gatul meu dupa care incepu sa ma sarute intr`o laterala a gatului . eu il lasam sa ma dezmierde in voie . La un momentdat dadu sa ma muste . Ma speriasem dupa care ii dadusem una de se tranti de perete . Ce Shannaro ! Trebuia sa il las . . Doamne ! Deja m`am obisnuit il tot lovesc . Dintr`o data imi veni din nou in minte gandul care imi rasari dupa dialogul de acum 6 luni cu Tina si Itachi :” Oare Itachi se poarta asa cu tandrete numai ca sa accept propunerea ? “ Atunci am decis sa`I fac jocul .Am decis sa accept propunerea facuta de el si anume , cea de a deveni regina vampirilor . Cu aceasta afirmatie doream sa vad daca el va mai continua cu tandretea sau va inceta ,acest fapt aratand ca doar ma manipula . La um momentdat plec capul instinctive spunand cu o voce hotarata sip e un ton mai jos : - Am decis ! O sa`l infrunt pe Jiraya ! Itachi se uita la mine uimit , dupa care imi zambi . Se apropie de mine dupa care ma saruta tandru pe buze . El faceam ochii mari cat cepele . L`am impins de pe mine de dadu cu cl de podea aceasta scotand un sunet puternic . Nu ma interesa defel . Oricum era nemuritor ! Ce mai ? Nu`s chiar asa de “ BAKA “ . Asa`I ? - Am acceptat doar propunerea nu si un sarut , mai pletosule ! ii atrag atentia mai dur ca de obicei . - Gome .. spuse el uitandu`se la mine de parca numai eu eram pe planeta . Acum incepu sa se apropie nitel de mine dare eu am trasat cu degetul pe podea o linie imaginara aratandu`I limita spatiului sau . Nu mi`am dat seama dar ma taiasem cand trasam cu degetul asa-zisa linie . El se uita insint la degetul meu . Dintr`o miscare ma trase aproape de el si imi baga degetul in gura sa incepand sa`mi suga sangele . Eu incercam sa mi`l trag . Dintr`o data m`am oprit . Dintr`o data Itachi ma trase de mana . Ma trasa atat de tare incat cazu peste el . EL ma cuprinse cu ambele brate ale lui . Ce pervers ! Simteam stransoarea lui . E ca si cum te aflai sub propietatea unei besti care putea sa te devoreze intr`o secunda dar nu vroia asta . Cred ? Lectura placuta . Nu uitati cele 3 com` sunt magice deoarece va pot aduce un premiu de milioane !! Nextu` ! |
|
| |
xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Dum 05 Iun 2011, 15:31 | |
| yeee prima la comm deci n-am cuvinte decat : next |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa | |
| |
|
| |
|